משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #151 פורסם:
09.04, 12:37
|
|
ב-IGN פירסמו רשמים על המשחק, וגם וידאו של ראיון עם אחד המפתחים של המשחק. מראים בראיון גם קטעי גיימפליי ראשונים !
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #152 פורסם:
09.04, 14:12
|
|
|
נראה כיפי, ולא מרגישים את הנחיתות הגרפית.
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #153 פורסם:
09.04, 21:08
|
|
רשמים על המשחק ב-IGN (תרגום של דברי הכתב): - נראה מרשים מאוד מבחינה ויזואלית.
- החוויה עומדת בפני עצמה, כך שאם לא התנסיתם בקודם, עדיין תבינו אותה.
- מי ששיחק בקודם עדיין ימצא הקשרים רבים בעיצוב המשחק, מהתחלה ועד הסוף.
- המפתחת עבדה קשה כדי לייחד אותו ממשחקי מסילה אחרים.
- הכתב ניסה אותו רק 5 דקות בפרק הרביעי, אבל רק על פי זה הוא יכול היה לומר שהחבילה הסופית יכולה להיות מאוד מרשימה.
- בהדגמה של הכתב הדמות הראשית נכנסה ל-Ishimura, ספינת החלל, ומנקודת המבט שלה, אף אחד לא יודע מה קורה, כך שזה מתברר תוך כדי החיפוש.
- כל דבר שקורה לגיבור הראשי חושף יותר את השחקן לתוך העלילה.
- כמו במשחק המקורי, תיתקלו ביומני וידאו שירחפו מולכם כמו הולוגרמה, אך גם תמצאו יומנים כתובים שמתעתדים את כל מה שלא כשורה בתחנה. כמובן, תבינו יותר גם משיחות עם דמויות אחרות.
- יש המון נשקים במשחק, ולכל נשק יש שימוש עיקרי ומשני. כדי להשתמש בנשק באופן משני, תטו את השלט 90 מעלות, והכוונת על המסך תשתנה כדי לציין שהנשק נמצא על מצב משני (הקו בתוכה ישתנה ממצב אופקי לאנכי). למשל, אם תשתמשו בלהביור (נשק עם אחד האפקטים הכי טובים של אש שנראה על ה-Wii, על פי הכתב), תוכלו לשנות למצב יריות של כדורי אש על ידי הטיית ההשלט ב-90 מעלות. כל נשק יש לו שימוש ראשי ומשני, ולעתים קרובות תרצו לתמרן בין המצבים לצרכים אסטרטגיים שונים.
- המשחק צפוי להראות מבחר ענק של אויבים.
- כמו במקורי, גם כאן תוכלו לבחור איברים ספציפיים לפגיעה (הורדת רגל, למשל, תאט את יריב), והמפתחים לא חסכו באלימות, כשכל פגיעה תגרום לשטף מספק של דם להתפרץ.
- אם האויבים יהיו כל כך קרובים אליכם, תוכלו להפעיל התקפה על ידי מחווה מהירה באמצעות הנאנצ'וק (זה ישלוף מסור כדי להיפטר מהאיום)
- יש גם כמה הזדמנויות לעבור דרך דרכים שונות (מצוין על ידי שורה מתפצלת וזוהרת על האדמה). כדי לבחור דרך, פשוט מצביעים ולוחצים עליה. על פ המפתחת, יש הרבה כאלה שיגוונו לנו את החוויה.
- יהיו כמה אלמנטים של חידות שיעצרו לנו את ההתקדמות. הדמו ששיחק בו הכתב היה צריך להשלים מעגל אלקטרוני מודפס, על ידי גרירת הכוונת של הפוינטר דרך הנתיבים האלקטרונים בתנועות מהירות ובלי לגעת במשטח האדום.
- באזורים מסוימים במשחק תגיעו לשטחים שאינם מוארים היטב, וכאן ייכנס אלמנט חדש בסדרה. ה"תולעת הזוהרת" הוא אביזר שביסודו הוא גליל מפיץ אור, והוא יאיר את הסביבה בנופך של ירוק. האפקט הוא זמני בלבד, ותוכלו להמשיך אותו על ידי ניעור השלט כדי שהכל יישאר מואר. אבל זכרו שכאשר תנערו אאת השלט, לא תוכלו לירות בנשק, לכן יש כאן אסטרטגיה: האם לסכן את עצמך על ידי הארת הסביבה?)
- גם הטלקינזיס חוזר: תוכלו להרים חפצים מרחוק ולזרוק אותם בפיזיקה מציאותית.
- המפתחת גם מבטיחה אפקטים של אפס כוח משיכה.
- כאמור, המשחק הוא מנקודת מבטו של הדמות הראשית, ועל פי הכתב, המפתחת עשתה עבודה יוצאת מן הכלל בלתת לשחקן להרגיש שהוא אכן "נמצא שם". למשל, כשהמשחק יעביר אתכם לתוך המסדרון, יהיו קפיצות טבעיות כשהדמות פוסעת.
- למרות שהמשחק הוא מסילה, זה ברור לגמרי שהכל קורה במנוע זמן אמת, בגלל כל האזורים הקבועים מראש שבהם תוכלו לשלוט באופן מלא במצלמה כדי להביט מסביב וכדי לעקוב אחר שאר חברי הצוות שלכם (עושים זאת באמצעות הידית האנלוגית).
- על פי הכתב, המשחק נראה ממש פנטסטי על ה-Wii. הוויזואליות של הסביבה מציגה רמת פירוט מצוינת, והמנוע מאפשר אפקטים חלקים של אור. הכל זז ב-30 פריימים יציבים לשנייה, גם כשהמסך גדוש באקשן. על פי המפתחת, שלבים מסוימים יציגו עד תשעה אויבים על המסך בלי שהפריימים יפלו.
- האנימציות של הדמויות במשחק נעשו במקצועיות וסנכרון השפתיים שלהם נעשה במדויק שיתאים לדיאלוג הנשמע.
- הכתב נחשף לקטעים במשחק אשר לא היה אמור להיחשף, והבטיח ל-EA לשמור על סודיות, אך הוא מגלה שמדובר בתכונות עם ויזואליות מרשימה כפי שדובר עליהם לפני כן. הצוות פשוט רוצה לשמור בסוד את הקטעים הכי מרשימים, לדבריו.
- שחקן שני יכול להצטרף בכל רגע לאקשן ולסייע לאקשן עם הנשק המשני. הצטרפותו לא תשנה את העלילה, אך היא תווסת את רמת הקושי כדי להתאים לסיוע שתקבלו.
- מדובר בתצוגה שרק מגרדת את מה שמצופה מהמשחק. המפתחת לא נכנסה לפרטים לגבי מערכת הניקוד, אך צוין שיריות מדויקות יתגמלו בהתאם.
- כמו, כן, המפתחת גם לא נכנסת לפרטים בנוגע לעלילה.
יש גם ריאיון מצולם עם קטעים חדשים מהמשחק.
אפקט הלהביור - אחד אפקטי האש הכי מרשימים על הקונסולה
הארת הסביבה באור ירוק, על ידי אביזר "התולעת הזוהרת"
דמויות משכנעות
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 09.04 בשעה 22:24.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #154 פורסם:
28.04, 06:24
|
|
רשמים חדשים מגיימספוט:
|
ציטוט: |
 |
|
|
The first thing to note about Extraction is just how good it looks. The game can certainly claim to be one of the best-looking Wii games to date, and perhaps even more impressively, it actually compares favourably to the Xbox 360/PlayStation 3 original |
|
|
|
|
|
 |
|
|
The game may be an on-rails shooter, but it retains the distinct Dead Space style, thanks to the puzzles, strategic dismemberment, and distinct visual style that are all carried over |
|
|
|
|
|
 |
|
|
The development team also promises that the game will play heavily into the Dead Space mythology, rewarding those who have absorbed the games, comics, and films, while it will also boast one big secret that promises to shock fans. We were impressed with what we saw of the game at this early stage, so keep an eye on GameSpot for more information as we get it |
|
|
|
|
אני מאוד אופטימי לגבי הפרויקט.
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #155 פורסם:
28.04, 11:40
|
|
|
אז רונן, האם אנחנו נראה אצלך גם את הגרסה לWII וגם של הPS3. הם בכל זאת משלימים זה את זאת.
|

קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #156 פורסם:
28.04, 13:30
|
|
המפיק בפועל ל Dead Space טוען ש:
|
 |
|
|
“I think they (Nintendo) have brought a fresh face to games, it’s making developers kinda think differently about how they make their games. I love that about Nintendo and love that about the Wii. ” |
|
|
|
|
אחלה מחמאה
מקור: http://nintendodpad.com/Welcome/News...%E2%80%9D.html
|

קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #157 פורסם:
28.04, 15:18
|
|
|
וואו כפי הנראה מהסרטונים, המשחק עושה שימוש טוב ביכולות של ה-Wii. אני בהחלט אחכה למשחק הזה. ל-Wii יש גם יתרון כשמדובר במשחקי FPS.
בואו נקווה שזה יגרום לעוד משחקים להשקיע יותר באיכויות שאפשר להוציא ה-wii.
|
SSBB FC (Nickname:KID): 4983-6922-1619
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטדו

|

|
|
|
|
| #158 פורסם:
28.04, 19:03
|
|
|
אני לא מבין למה EA לא יכלו לקחת את הProduction values של המשחק הזה ולהשקיע אותם במקום באיזה משחק מקורי ושווה.
כרגיל, לא רוצה להשמע פסימי, אבל באמת.. מה הקטע?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #159 פורסם:
29.04, 02:25
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אז רונן, האם אנחנו נראה אצלך גם את הגרסה לWII וגם של הPS3. הם בכל זאת משלימים זה את זאת. |
|
|
|
|
יש מצב בהחלט. שניהם על הכוונת שלי.
|
 |
|
|
המפיק בפועל ל Dead Space טוען ש: |
|
|
|
|
אני מסכים בהחלט. ה-Wii דורשת לצאת מהקוביה ולהרשים בה בדרכים יצירתיות. לא כל חברה מסוגלת לכך, אבל כמה עשו זאת יפה.
|
kazura |
 |
|
|
כרגיל, לא רוצה להשמע פסימי, אבל באמת.. מה הקטע? |
|
|
|
|
לא אהבת, בן? הוא נראה לי כמו משחק שווה. אני מאמין בו יותר מהפרויקט של קפקום (UC2).
תמונות חדשות.
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטדו

|

|
|
|
|
| #160 פורסם:
29.04, 12:55
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
לא אהבת, בן? הוא נראה לי כמו משחק שווה. אני מאמין בו יותר מהפרויקט של קפקום (UC2). |
|
|
|
|
תראה רונן, בוא נגיד שהז'אנר הזה לא הפך לבדיחה בלי סיבה. עד כמה שהגרפיקה יפה, ועד כמה שEA מנסה לשכנע אותנו שזה יהיה משחק דד ספייס לכל דבר, הז'אנר הזה (לדעתי) היה ותמיד יהיה שייך רק לארקייד.
עד כמה שנתפלל ונקווה, המשחק הזה בחיים לא יהיה ברמת AAA, וזה בעיקרון כל מה מבקש. משחק מושקע, מקורי וחדשני, יפה עם גיימפליי אדיר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #161 פורסם:
26.05, 04:22
|
|
אני לא מבין למה חברי צוות לא מעדכנים את הפורום. אי אפשר ככה.
הנה רשמים חדשים מ-Dead Space Extraction.
|
 |
|
|
And as for the audio/visual offering, Dead Space Extraction is setting standards in third party offerings on Wii. The animation for the necromorphs is amazingly slick – easily some of the best animation on the system – the lighting and shadows look great, the game is extremely moody, and the strategic dismemberment is in full effect. One of my personal favorite tactics is to wait until a necro is face to face with me, hit it with stasis, and then blat off arm, arm, leg, leg, and then head (I'm a sucker for traditional kills, I know), and with the WIi-mote it couldn't be easier. The necro slowed into bullet time, one single shot in each section broke it apart at the joints, and when stasis wore off it landed in a pile of red limbs and blood. In order to keep the game running slick, the body itself disappears, but the blood remains, including any splatters that hit walls or objects in-game. As for the sound, the game certainly gives off the atmosphere of the original Dead Space, and that includes everything from audio drops when in zero gravity (very haunting), the growls of monsters, the gun blasts, and a whole slew of voiceover. For being a light gun game, Extraction has some amazing production values |
|
|
|
|
אני בדיוק קיבלתי את Dead Space ל-PS3. בינתיים מעולה. הבנתי שהמפתחת מביאה המון דברים מעניינים ומשופרים לגרסת ה-Wii שרצתה להכיל במשחק המקורי אבל לא הספיקה. אין ספק שמסילה או לא, מדובר במשחק חשוב בהחלט ל-Wii.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 26.05 בשעה 16:48.
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #162 פורסם:
26.05, 06:32
|
|
|
תגיד אתה לא יושן בן אדם ?
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #163 פורסם:
26.05, 14:57
|
|
|
לא ידעת שרונן שלנו הוא חיית לילה מסוכנת. תראה את הניבים בן אדם. הוא מת-חי מהלך, מוצץ דם, יצור לילה, ערפד שיש להכחידו. מלח מים מלח מים מלח מים שום שום שום בצל.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #164 פורסם:
26.05, 16:46
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
לא ידעת שרונן שלנו הוא חיית לילה מסוכנת. תראה את הניבים בן אדם. הוא מת-חי מהלך, מוצץ דם, יצור לילה, ערפד שיש להכחידו. |
|
|
|
|
נכון מאוד, אז אם חברי צוות לא רוצים שאשּך אותם אז שיתחילו לעדכן כאן 
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #165 פורסם:
26.05, 21:47
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
תגיד אתה לא יושן בן אדם ? |
|
|
|
|
יושן הוא אף פעם, ישן הוא לפעמים 
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטדו

|

|
|
|
|
| #166 פורסם:
26.05, 21:52
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
נכון מאוד, אז אם חברי צוות לא רוצים שאשּך אותם אז שיתחילו לעדכן כאן  |
|
|
|
|
לא יודע לגבי שאר חברי הצוות, אבל אני עושה כל מה שאני יכול. אמרתי לך, עד ה22 ביוני אני שקוע באלף מבחנים.

|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #167 פורסם:
26.05, 22:03
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
נכון מאוד, אז אם חברי צוות לא רוצים שאשּך אותם אז שיתחילו לעדכן כאן  |
|
|
|
|
אל תדאג, ביולי אני מפציץ 
|

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #168 פורסם:
28.05, 19:32
|
|
|
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #169 פורסם:
28.05, 21:29
|
|
וואו, שלב שלם? הם ככה משחררים שלב שלם לקהל בלי לחשוש להרוס? ועוד רגע לפני E3, הם לא מעדיפים להציג זאת שם לראשונה? תכף אצפה, הבנתי ממיקי שהם גאונים.
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אל תדאג, ביולי אני מפציץ  |
|
|
|
|
הבטחות כמו חול ואין מה לאכול, אני שומע אותם כבר חודשים רבים 
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #170 פורסם:
28.05, 21:37
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
|
|
|
|
|
ראיתי כמה שניות פה ושם מהשלב, והאמת שלא ממש הורשמתי לטובה מהמשחק. רוב הזמן הם בכלל לא יורים או משהו, סתם מכוונים את הפוינטר ומסתכלים מסביב.
אגב, המשחק קיבל תאריך יציאה, והוא 29.9.09
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #171 פורסם:
28.05, 21:40
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
הבטחות כמו חול ואין מה לאכול, אני שומע אותם כבר חודשים רבים  |
|
|
|
|
אתה שומע יולי כבר חודשים רבים
הבנתי שחברות צד ג' משתדלות לחשוף את רוב התוכן לפני E3 כדי להקל על הכתבים שמסקרים. וגם מהסיבה שנינטנדו ככל הנראה תקבל את רוב תשומת הלב.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #172 פורסם:
28.05, 23:16
|
|
צפיתי בהדגמה והביצוע באמת מרשים, הוא לא רחוק מהמקור מבחינת המהות, והבנתי שהחברה דחפה הרבה תוכן נוסף ושיפורים.
ב-Dead Space גם ככה הולכים במסדרונות צרים, אז מה ההבדל בין זה לבין מסילה? שימו לב שיש קטע שבו אתם מגיעים להתפצלות דרכים, הדמות עוצרת ואתם יכולים לבחור לאיזה נתיב להיכנס (מופיע כהולוגרמה קווית על הרצפה, כמו במקורי).
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אתה שומע יולי כבר חודשים רבים  |
|
|
|
|
אין בעיה, חמודי, הכל מתועד.
(וואו, שתיתי חצי כוס יין יבש, ונהייתי מסוחרר...)
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטדו

|