שם:Mercמשפחה:Wibsun
גובה:1.86
שפות :אנגלית ספרדית עברית.
מעשן:מעשן מדי פעם, ככה בשאכטות עם החברה.
שותה:כן, מדי פעם
צבע עיניים:כחולות
צבע שער: שחור
מדינה הולדתך:ספרד
ניסיון בנשק:בצבא וכאשר היה נער, בצבא היה משתמש בכל מיני נשקים בעיקר בm4a1 ובDeagle
מרק ויבסון עוסק ב:עובד בחברת מחשבים (תדעו אואוסי אני גנגסטר באזטקס XD) וראפר..
Real Story
חייו של מרק היו חיים לא ממש טובים, הוא גר בכפר, בבית פרטי קטן. מרק היה גונב לפעמים דברים. לפעמים מרק היה גונב בקטנה.. ככה איזה תפוחים וכאלה מהעצים של השכן.. ולפעמים מרק היה גונב כסף ואפילו חפצים מחנויות. מרק היה טוב בבריחה, כך שהוא פטור מדאגות שיתפסו אותו.. הוא היה פארקוריסט הוא היה מעולה! הוא היה מטפס לגבהים .. לגגות וכל מיני כאלה.. בנערותו הוא היה מעשן קצת נרגילה וממש טיפה סיגריות. הוא היה טוב בלימודי השפה שלו, ספרדית ומעולה בלמידה של אנגלית, ובגיל 17 נאלץ לטוס לישראל. בישראל היה כשנה ולמד עברית וחזר לארצו, לספרד בגיל 18 ושירת בצבא עד גיל 22. מרק היה אוהב להשתמש בנשק, הוא היה ממש מעולה ביריות ובצבא הוא עזר הרבה. בספרד הוא היה איזה שהוא שולט, הוא עבר לעיר שדד כמה אנשים עשירים והסתפק. יום אחד החליט לשיר.. הוא שר הרבה! בעיקר ראפ. אבל אז, הוא החליט שהוא מספיק טוב במחשבים, ואז הוא החליט לחפש חברת מחשבים. בגיל 24 צפה בחברת מחשבים מעולה ועבד בה שנה, ואז הגיע המיתון אל החברה והיא קרסה כמובן.. אבל בגיל 25 וחצי שמע על חברה די מצליחה בLos Santos עיר שהוא שמע עליה הרבה ומאוד אהב.. הוא התקבל לחברה, וכרגע הוא עובד.. החברה עובד בעקרון כזה, מוכרים מחשב חצי הולך לבוס, ומי שמכר את המחשב מקבל את החצי השני. במקרה שמוכרים מכירה קבוצתית, למשל שלושה אנשים משיגים מהמכירות 3000 דולר, 1500 הולך לבוס ו500 לכל מוכר.
מרק מאוד אוהב את החברה! והחברה גם דואגת שכל מי שקיבל מחשב, גם ישלם עליו. והחברה דואגת שהוא ישלם, גם אם מדובר בכח היא תדאג שהוא ישלם על המחשב. החברה נמצאת במצב טוב, וכח גם מרק. מרק משתדל להצליח בחברה, ולא לעשות שטויות. מרק מרגיש שהבוס כשוח, מכיוון שפעם אחת הוא שר קצת ראפ, ואז הבוס אמר לו שהוא שר גרוע, ובנוסף אמר: "אפה אפה! אני הראפר פה!" (*תרגום לעברית) אבל זה לא מה שהפסיק אותו, בנוסף פגש חבר ילדות שלו, את Jo_Wilsmit שפגש בישראל וגם דבר איתו קצת בספרד.
*סוף*
תודה רבה, ערכתי אני מקווה שזה בסדר.. ושלא תתלוננו =)