משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
10.02, 20:59
|
|
H.A.W.X Demo - הנושא הרשמי
יוביסופט הודיעה שב-11/2/09(מחר) גרסת דמו למשחק תהא זמינה להורדה מהלייב וב-12/2/09
גם לפס3 (מי אמר שכל הכותרים יוצאים ל-360 באיחור לעומת הפס3?) ולמחשב ב-26/02/09.
הדמו יתן לכם לתמרן בכמה מצבים, כולל מצב קו-אופ של 4 שחקנים ב-2 רמות קושי שונות.
3 המטוסים שיהיו זמינים למשחק הם: F-16A Fighting Falcon, SU-35 Super Flanker , AV-8B Harrier II
ניתן גם יהא להשתלט על טנקים.
כאן תוכלו לעדכן על ההתרשמות שלכם מהדמו.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
10.02, 21:30
|
|
אי אפשר להשוות אותו ל-AC6 היות והוא לא סימולטור טיסה פרופר אלא נוטה להיות טיסה/ארקייד
כמו ש-Forza הוא לא משחק מירוצים ארקייד אלא סימולטור מירוצים.
מבחר של סרטונים באיכות HD של המשחק
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

מנהל פורום פעולה

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
10.02, 21:35
|
|
|
קראתי עליו בקרוב בגיליון האחרון של PC Gamer והם התרשמו ממנו. הם גם אומרים שהוא די ארקיידי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
11.02, 07:55
|
|
|
אם הוא מספיק ארקיידי זה מה שאני מחפש. אין ספק שמזמן לא יצא לי סתם ככה ליהונות מטיסה...
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
11.02, 13:38
|
|
|
ביקורת בהמשך...
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
11.02, 15:42
|
|
|
zombit |
ציטוט: |
 |
|
|
אי אפשר להשוות אותו ל-AC6 היות והוא לא סימולטור טיסה פרופר אלא נוטה להיות טיסה/ארקייד
כמו ש-Forza הוא לא משחק מירוצים ארקייד אלא סימולטור מירוצים.
מבחר של סרטונים באיכות HD של המשחק |
|
|
|
|
AC6 נחשב לסימולטור טיסה לא ארקיידי?
אמנם שיחקתי בו יחסית מעט אבל לדעתי השליטה שם ארקיידית לחלוטון. שלא לדבר על זה שמחמשים לך את המטוס בכמות לא הגיונית של תחמושת (טילים/פצצות)
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
11.02, 16:38
|
|
|
הוא לא סימולטור 100% כמו סימולטורים ידועים ב-PC אבל הוא המשחק היחידי שמתקרב
לכך ב-360 ביחד עם Over-G fighters.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
11.02, 16:58
|
|
|
א. המשחק הוא לא סימולטור. הוא משחק פעולה מגוף שלישי כמו גירס לשם דוגמא שמתרחש באוויר פשוט.
ב. אין אפשרות לבנות סימולטור על קונסולה. זה דורש מקלדת+עכבר+מצערת+ג'וייסטיק. דברים שאין בקונסולות.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
11.02, 17:00
|
|
|
יש גויסטיק מותאם ל-AC6 כמו של טייסים וגם יש אפשרות למקלדת ועכבר.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
11.02, 17:08
|
|
|
zombit |
 |
|
|
יש גויסטיק מותאם ל-AC6 כמו של טייסים וגם יש אפשרות למקלדת ועכבר. |
|
|
|
|
אני גפ יכל לחבר את הג'וייסטיק שלי במחשב ולשחק Freespace או דיוק ניוקם, אבל אחד מהם הוא סימולטור?
בכלל, מה היה סימולטור האחרון ששיחקת? יש לך בכלל נגיעה לז'אנר?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
11.02, 17:27
|
|
|
AC6 הוא אכן סימולטור ארקיידי יותר בטיבעו. מצד שני אני לא בטוח בכלל שרוצים לעשות סימולטור מקצועי על קונסולה. וגם למחשב זה לא "סתם משחק" אלא דורש יותר מאשר גויסטיק פשוט.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
12.02, 09:15
|
|
|
מישהו כבר שיחק? יש התרשמות???
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
12.02, 09:55
|
|
|
עוד לא. אני עוד לא הספקתי אפילו להוריד.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
12.02, 10:42
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
AC6 הוא אכן סימולטור ארקיידי יותר בטיבעו. מצד שני אני לא בטוח בכלל שרוצים לעשות סימולטור מקצועי על קונסולה. וגם למחשב זה לא "סתם משחק" אלא דורש יותר מאשר גויסטיק פשוט. |
|
|
|
|
אבל סימולטור לא מגיע מהיות המשחק מתעסק במטוסים. סימולטור בא לתאר משחקי סימולציה שמתארים משהו שמתרחש במציאות. יש סימולטורים של טנקים, מטוסים, צוללות, רכבות ועוד אלף ואחד דברים.
AC הוא משחק פעולה. אני לא מבין את הבושה הגדולה, אני בטוח שהוא משחק פעולה מעולה. אבל אין לו שום קשר לעולם הסימולציה ומדובר במקביל של גירס באוויר. כמו Free Space או Decent או כל משחק אחר מסוגו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
12.02, 10:51
|
|
|
אפשר להסתכל על זה גם ככה
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
12.02, 10:57
|
|
|
אני הורדתי את H.A.W.X אתמול ואני אנסה אותו בסופשבוע הקרוב ולכן אין לי עדיין רשמים לתת.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
13.02, 14:25
|
|
|
איזה משחק !
|
|
|
|
|
|

אלוף האציוומנטים

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
13.02, 14:57
|
|
|
הוא מאוד מאוד ארקיידי , ונחמד מאוד.
אבל שיחקתי בזמנו ב AC 3 או 2 אני לא בדיוק זוכר , וזה הרגיש אותו הדבר בדיוק
רק עם מבט מתא הטייס שזה טוב , וגרפיקה משופרת כמובן שזה גם טוב.
במילים אחרות משחק שיכול להעביר כמה שעות בכיף ביחוד CO OP או באחד נגד השני
רשמים אולי אני ארשום מחר , אבל נראה שאיתן רושם אז אין יותר מדי טעם...
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
13.02, 15:00
|
|
|
מחכה בציפייה לרשמים שלך ושל איתן. נראה משחק לא רע שאני אשמח לרכוש.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
13.02, 15:05
|
|
|
למה שלא תבדוק אותו בעצמך?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
13.02, 15:10
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
למה שלא תבדוק אותו בעצמך? |
|
|
|
|
אם הדמו ב-360 שוקל 5 מגה אני אשמח להוריד אותו. אחרת אין לי כל כך מקום על הכרטיס זיכרון. ולפי מה שכתבו בפורום של הפס3, הוא נדחה לפס3. אז נמתין לביקורת של איתן  .
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
13.02, 15:14
|
|
|
אהה, נכון, שכחתי את הבעיה הקטנה הזאת... אבל אולי תקפוץ אלי לראות אותו. (רק תודיע מראש שיהיה לי זמן להוריד...)
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
13.02, 15:18
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אהה, נכון, שכחתי את הבעיה הקטנה הזאת... אבל אולי תקפוץ אלי לראות אותו. (רק תודיע מראש שיהיה לי זמן להוריד...) |
|
|
|
|
אחרי שתקעת לי ברז מההורד אתמול (למרות שהיית מחובר) ואחרי שאתה מתעלם ממני כבר שבוע בלייב אתה אצלי בפינקס השחור.
גם אורי בפינקס השחור, גם הוא היה מחובר ולא בא להורד שנקבע.
אבל לפחות זה נתן לי הזדמנות אתמול להתחיל קראקדאון מההתחלה ולנסות להוציא עוד קצת נקודות ב-COD 4 על רמת ה-Vetren.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
13.02, 15:51
|
|
|
הודעתי לך מראש שהייתי עייף. בסה"כ ראינו אני ואשתי קצת טלווזיה ואז ניסיתי שוב לתת לה לשחק בהקס.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
14.02, 20:00
|
|
טוב, שחקתי בדמו ונהנתי ממנו. הגרפיקה שבו לא יותר מדהימה מ-AC6 אבל אם AC6 הוא
גירס באוויר אז H.AW.X הוא COD5 באוויר. בתחילה אתם נדרשים לתרגל תמרונים אווירים בשביל
להכיר את השליטה במטוס ויש לציין שהשליטה לא שונה בהרבה מ-AC6 רק הרגשתי שהיא חדה יותר
ומדוייקת אולי בגלל האיטיות של המשחק לעומת AC6 המהיר. לאחר שלב האימונים בתימרונים תוכלו
להלחם נגד מטוסים ונגד מטוסים שמנסים ליירט אתכם עם טילים מתבייתים שברמה הנמוכה קל לחמוק
מהם וב-קשה העניין יותר מאתגר.
מה שאהבתי בעיקר במשחק מעבר לשליטה במטוס הוא יכולת הקו-אופ בסינגל ובמולטי בכל שלב
לעומת AC6 המוגבל בקו-אופ ל-2 רמות (2 מפות במולטי לא קו-אופ סינגל).
לעומת זאת ב-AC6 יש מגוון רחב יותר של מטוסים כאשר כל מטוס יש לו את הנשקים שלו המיוחדים
אבל ב-H.A.W.X שידרגו את מערכת רמת השחקן עם XP בדיוק כמו ב-COD.
לסיכום, משחק מעולה, אמנם לא מחדש הרבה מעבר לשיפור קל בתימרונים ויכולות
קו-אופ מרשימות זהו בהחלט משחק ששווה קנייה.
נ.ב
הייתי מעדיף לראות את קפטן מיטשל על הקרקע ב-G.R.A.W 3 
נערך לאחרונה על ידי zombit, 14.02 בשעה 20:06.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
14.02, 20:34
|
|
|
אני ממש נהניתי מהדמו, מצב הקואופ גם טובמאד ולהפציץ 4 מטוסים בבת אחת זה תמיד כיף, איך למרות זאת זה נראה משחק שיחזור על עצמו מאד ולא ממש שווה קנייה.
|

steam name:shapira אם מישהוא רוצה לשחק L4D.
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
01.03, 19:13
|
|
|
טוב, אני חייב גם לציין שאני מאד נהנתי מהדמו אחרי החלק הקצת משמים של הטוטוריאל.
ריו דה ז'נרו נראית מדהים והדבר הראשון שניסיתי לעשות הוא לירות בפסל של ישו (פגיעה ישירה, אבל הוא לא מתפוצץ). המשחק מן הסתם ארקיידי ובסגנון של AC6 (חימוש שכולל עשרות טילים, התעלמות מוחלטת מאפקט G וכו'). אבל בניגוד לAC6, מהדמו של המשחק הזה גם מאד נהנתי.
האפשרות להחליף בין שליטה מתוך הקוקפיט לבין שליטה בגוף שלישי חלקה ונוחה מאד (זה לא רק שינוי מצלמה, גם כל השליטה על המטוס משתנה לגמרי) ושמתי לב שבעוד שליטה מהקוקפיט נוחה להפצצות קרקע, שליטה בגוף שלישי הרבה יותר כיפית לקרבות אוויר. מערכת העזרה הממוחשבת (ששכחתי איך קוראים לה) היא תוספת נחמדה בדיוק כמו שציפיתי שהיא תהיה (כמו קו העזרה במרוצים של פורצה) והיא היתה שימושית במיוחד בניסיונות להפציץ טנקים שנמצאים בין גורדי שחקים וצריך לעשות לופים שלמים בשביל לפגוע בהם כשהמטוס פונה לכיוון הקרקע. בהמשך גם הצלחתי לבצע כמה תרגילים כאלו גם בלעדיה, אבל היא ממש שימושית בהתחלה כדי לעזור לך "להרגיש" את המשחק.
התמרונים האוויריים וההתחמקויות מטילים גם כיפיים מאד, ומצאתי את עצמי לוקח סיכונים לא מעט ומכבה מנוע לפעמים כדי לבצע צניחות חופשיות והתחמקות ממטוסים שיושבים לי על הזנב (וכשאתה מנסה להתניע שוב פעם כשהמטוס מאבד גובה זה מתחיל להיות באמת מלחיץ. יותר מפעם אחת כבר ראיתי את עצמי משפשף את הקרקע והצלחתי להתניע בשניה האחרונה).
מה שכמעט לא השתמשתי בו היה המקלע. עם כמות כל כך גדולה של טילים וטווח כל כך קטן לפגזים לא ראיתי בכלל סיבה להשתמש בו. אולי בקרבות מולטיפלייר שבהם אנשים באמת יודעים להתחמק מטילים זה יהפוך למאד שימושי.
אל תבנו במשחק על המראה ונחיתה. המשחק "חוסך" לכם את הטרחה הזו וזורק אתכם ישר לאקשן. גם מערכת צקפוינטס מוצלחת אחרי שתסיימו objectives תורמת לזה שהמשחק זורם יותר (ומעודדת אתכם לקחת סיכונים לפעמים, כי לא תצטרו לחזור על כל השלב מההתחלה). כמו שזומביט אמר, גם מערכת הXP שמאפשרת לכם לשדרג יכולות ומטוסים כמו בCOD4 עובדת פה מצויין.
בקיצור, אהבתי. הרבה זמן לא נהנתי ככה ממשחק טיסה על הקונסולה (או בכלל). מבחינתי כרגע השאלה היא כמות התוכן שהמשחק יספק, האם משימות הקואופ מוסיפות משהו על פני המשימות הרגילות, והאם יהיה מולטיפלייר תחרותי עם קרבות אוויר כיפיים.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|