משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
01.03, 19:47
|
|
|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
טוב, אני חייב גם לציין שאני מאד נהנתי מהדמו אחרי החלק הקצת משמים של הטוטוריאל.
ריו דה ז'נרו נראית מדהים והדבר הראשון שניסיתי לעשות הוא לירות בפסל של ישו (פגיעה ישירה, אבל הוא לא מתפוצץ). המשחק מן הסתם ארקיידי ובסגנון של AC6 (חימוש שכולל עשרות טילים, התעלמות מוחלטת מאפקט G וכו'). אבל בניגוד לAC6, מהדמו של המשחק הזה גם מאד נהנתי.
האפשרות להחליף בין שליטה מתוך הקוקפיט לבין שליטה בגוף שלישי חלקה ונוחה מאד (זה לא רק שינוי מצלמה, גם כל השליטה על המטוס משתנה לגמרי) ושמתי לב שבעוד שליטה מהקוקפיט נוחה להפצצות קרקע, שליטה בגוף שלישי הרבה יותר כיפית לקרבות אוויר. מערכת העזרה הממוחשבת (ששכחתי איך קוראים לה) היא תוספת נחמדה בדיוק כמו שציפיתי שהיא תהיה (כמו קו העזרה במרוצים של פורצה) והיא היתה שימושית במיוחד בניסיונות להפציץ טנקים שנמצאים בין גורדי שחקים וצריך לעשות לופים שלמים בשביל לפגוע בהם כשהמטוס פונה לכיוון הקרקע. בהמשך גם הצלחתי לבצע כמה תרגילים כאלו גם בלעדיה, אבל היא ממש שימושית בהתחלה כדי לעזור לך "להרגיש" את המשחק.
התמרונים האוויריים וההתחמקויות מטילים גם כיפיים מאד, ומצאתי את עצמי לוקח סיכונים לא מעט ומכבה מנוע לפעמים כדי לבצע צניחות חופשיות והתחמקות ממטוסים שיושבים לי על הזנב (וכשאתה מנסה להתניע שוב פעם כשהמטוס מאבד גובה זה מתחיל להיות באמת מלחיץ. יותר מפעם אחת כבר ראיתי את עצמי משפשף את הקרקע והצלחתי להתניע בשניה האחרונה).
מה שכמעט לא השתמשתי בו היה המקלע. עם כמות כל כך גדולה של טילים וטווח כל כך קטן לפגזים לא ראיתי בכלל סיבה להשתמש בו. אולי בקרבות מולטיפלייר שבהם אנשים באמת יודעים להתחמק מטילים זה יהפוך למאד שימושי.
אל תבנו במשחק על המראה ונחיתה. המשחק "חוסך" לכם את הטרחה הזו וזורק אתכם ישר לאקשן. גם מערכת צקפוינטס מוצלחת אחרי שתסיימו objectives תורמת לזה שהמשחק זורם יותר (ומעודדת אתכם לקחת סיכונים לפעמים, כי לא תצטרו לחזור על כל השלב מההתחלה). כמו שזומביט אמר, גם מערכת הXP שמאפשרת לכם לשדרג יכולות ומטוסים כמו בCOD4 עובדת פה מצויין.
בקיצור, אהבתי. הרבה זמן לא נהנתי ככה ממשחק טיסה על הקונסולה (או בכלל). מבחינתי כרגע השאלה היא כמות התוכן שהמשחק יספק, האם משימות הקואופ מוסיפות משהו על פני המשימות הרגילות, והאם יהיה מולטיפלייר תחרותי עם קרבות אוויר כיפיים. |
|
|
|
|
וכדי שהביקורת שלו לא תיעלם..
|

|
|
|
|
|