משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
YoYoavK
|
 |
|
משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
11.02, 14:16
|
|
תמונות חדשות של GOW3 ממגזין! טריילר חדש בעמוד 2!
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
11.02, 14:24
|
|
|
אני רואה שהרמה הגרפית של GOW3 נשארה 2.5.
מה קרה לצוות הזה?
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
11.02, 14:29
|
|
|
המשחק הולך להיות מצויין!
אבל איך שזה נראה בתמונות הללו, הגראפיקה היא לא הצד הכי חזק במשחק
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
11.02, 14:31
|
|
|
אל תשכחו שהסריקות הם לא הכי גבוהות....
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
11.02, 14:32
|
|
|
כפאנבוי מובהק של הסדרה, אני מסכים שזה לא המשחק היפה ביותר או אפילו לא נכנס לTOP 10, אבל בכל זאת זה לא 2.5, הוא עדיין נראה מצוין.
חוץ מזה אל תשכחו שמדובר כאן על מספר גדול של חיילים בו זמנית ואם המשחק ישמור על מה שהשני עשה אז גם סביבה ענקית שהיא מה שגורם למשחק להראות מדהים.
עריכה:
עכשיו ניסיתי לקרוא את הכתבה, אבל האותיות יותר מדי קטנות, יש מצב למצוא אותה ביותר גדול?
נערך לאחרונה על ידי לורץ 2 הראשון, 11.02 בשעה 14:37.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
11.02, 14:39
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
ציטוט: |
 |
|
|
כפאנבוי מובהק של הסדרה, אני מסכים שזה לא המשחק היפה ביותר או אפילו לא נכנס לTOP 10, אבל בכל זאת זה לא 2.5, הוא עדיין נראה מצוין.
חוץ מזה אל תשכחו שמדובר כאן על מספר גדול של חיילים בו זמנית ואם המשחק ישמור על מה שהשני עשה אז גם סביבה ענקית שהיא מה שגורם למשחק להראות מדהים.
עריכה:
עכשיו ניסיתי לקרוא את הכתבה, אבל האותיות יותר מדי קטנות, יש מצב למצוא אותה ביותר גדול? |
|
|
|
|
הביטוי 2.5 בהגזמה מן הסתם, אבל ליד KZ2 הוא פשוט מפגר בטרוף. הוא נראה כמו משחק PS3 מהשנה הראשונה, למשל המודלים לא מתקרבים לאלה בהוונלי סורד.
הטקסטורות לא משהו, השיידרים ממש רעים ובכלליות לא מרשים במיוחד.
אולי הוא כמה רמות מעל GOW2, מן הסתם כי יש הפרש של דור, אבל יחסית לדור הזה הוא ממש לא מרשים, ביחוד אחרי KZ2 וגירס 2 ששמים אותו בכיס הקטן.
וד"א, ברור שזה יהיה יותר מרשים ב-SCALE, אני פשוט לא מבין למה לא מראים את זה.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.02 בשעה 14:43.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
11.02, 14:39
|
|
|
אין מצב שאתה תראה את זה...
הסריקות הם באיכות נמוכה...ובגלל זה גם התמונות נראות לא באיכות הכי טובה.
המשחק נראה טוב, חכו שתאו אותם באיכות גבוהה, ביום שישי.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
11.02, 14:40
|
|
|
אין מצב שאני יפספס את המשחק הזה! הולך להיות מדהים,GOW ואנצ'רטד זה המשחקים שאני הכי אוהב
|

PSN ID:sean3750
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
11.02, 14:42
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הביטוי 2.5 בהגזמה מן הסתם, אבל ליד KZ2 הוא פשוט מפגר בטרוף. הוא נראה כמו משחק PS3 מהשנה הראשונה, למשל המודלים לא מתקרבים לאלה בהוונלי סורד. |
|
|
|
|
o_O
ניסיתי את הדמו של הוונלי סורד אתמול, ותנחש מה? בכלל אבל בכלל המודלים לא יותר טובים מGOW3.
עכשיו אי-אשפר לראות טוב, כי התמונות באיכות נמוכה ורואים פיקסלים מסביב ובתוך התמונות, תחכה ליום שישי, כנראה ייצאו תמונות באיכות גבוהה, ותמונות שיפורסמו באינטרנט(לא במגזין) ופרטים חדשים על המשחק 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
11.02, 14:54
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
o_O
ניסיתי את הדמו של הוונלי סורד אתמול, ותנחש מה? בכלל אבל בכלל המודלים לא יותר טובים מGOW3.
עכשיו אי-אשפר לראות טוב, כי התמונות באיכות נמוכה ורואים פיקסלים מסביב ובתוך התמונות, תחכה ליום שישי, כנראה ייצאו תמונות באיכות גבוהה, ותמונות שיפורסמו באינטרנט(לא במגזין) ופרטים חדשים על המשחק  |
|
|
|
|
איך אתה יכול להחליט שתמונה חצי מפוקסלת וחצי מטושטשת יותר יפה ממשחק מסוים?
תיהיה ראלי...
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
11.02, 14:55
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
אין מצב שאתה תראה את זה...
הסריקות הם באיכות נמוכה...ובגלל זה גם התמונות נראות לא באיכות הכי טובה.
המשחק נראה טוב, חכו שתאו אותם באיכות גבוהה, ביום שישי. |
|
|
|
|
בטח שרואים את זה, רואים את זה טוב מאוד איפה שקרייטוס מושך לציקפלופ בפה ומכין את הסכין לכניסה לפה.
חוץ מזה ראו את זה כבר בטרייל של לפני חודשיים, התמונות האלה רק מאשרות את זה יותר.
חכה לתמונות היום ב1UP, אבל אולי הפאנבואיות שלך לא תתן לך לראות את הגרפיקה הלא מרשימה גם שם.
הרי "התמונות מפוקסלות ומטושטות" אז אני לא יכול לראות שהן לא מרשימות נכון? אז איך אתה יכול לראות שהן נראות טוב כמו אנצ'רטד 2...
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
11.02, 15:00
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני רואה שהרמה הגרפית של GOW3 נשארה 2.5.
מה קרה לצוות הזה? |
|
|
|
|
מסכים, וויזואלית הוא נראה כמו איזה JRPG, כמעט.
לסנטה מוניקה היה יותר קל לעשות ניסים בסוף מחזור החיים של ה-ps2, וספק ש-GOW3 יזנק מהמשחקים האחרים מהבחינה הזו.
|
!!!!BEST GIF EVER
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
11.02, 15:26
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
|
|
|
|
|
זה הטרילר של E3, וזו לא הגרפיקה של המשחק.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
11.02, 15:56
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
זה הטרילר של E3, וזו לא הגרפיקה של המשחק. |
|
|
|
|
אז מה עם כל ההבטחות של דיוויד מה שמו?
הוא הבטיח משחק יותר יפה ומרשים מגירס 2, דבר שעדין לא ראינו!
בהתחלה האמנתי לו, בזמן האחרון אני באמת מתחיל להתייאש... 
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
11.02, 15:56
|
|
|
בהחלט מעט מאכזב במידה מסויימת....
אבל מצד שני - מבטיחים לנו מעל 50 אוייבים בו זמנית וככל הנראה אפקטים מעולים... אני מאמין עדיין לג'פי שמדובר במשחק מרהיב.
בתנועה המשחק בטוח נראה מדהים, אני סומך עליהם.
אני לא חושב שיראה טוב יותר מאנצ'רטד 2, אבל הוא יהיה בטח יותר יפה בהרבה משאר DMC4 לדוגמא, וזה מצויין.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
11.02, 16:41
|
|
|
המשחק נראה מדהים. כשהוא נמצא בזווית בה משחקים אי אפשר להאמין שככה נראה המשחק. בלי קשר, כל מי שמצליח איך שהוא במשחק לשים לב שחסר אנטיאלייזינג או שאין שיידרים הוא כנראה משהו שלא משחק אלא עסוק כל היום בלבחון תמונות. בנוסף, משהו שמשווה את GOW בתמונות תקריב ל-Gears of war 2 בתמונה רחוקה וקורא לו משחק מכוער לא שיחק כנראה עד היום בשום GOW ולא יודע איך נראה באמת המשחק ואת הזווית ממנה הוא משוחק.
דרך אגב, לא קרה כלום לסנטה מוניקה, ההפך, היא נותרה האולפן הטוב ביותר של סוני ובכלל כנראה בדור הנוכחי. רק להסתכל על המשחק האחרון שהיא הפיקה: Flower שמשוחרר מחר. החברה היא פשוט בעלת מגע זהב. כל פרוייקט מטומטם שהיא נוגעת בו הופך למצויין.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.02 בשעה 16:49.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
11.02, 17:33
|
|
|
גם אם יהיה לGOW3 גרפיקה חלשה(למרות שלא) הוא יהיה משחק מדהים.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
11.02, 17:47
|
|
|
התמונות ממש לא ברורות, אני לא יודע איך אתם עדיין קובעים את הגראפיקה של המשחק.
לי אישית ממש קשה לקבוע כי התמונה מטושטשת מאוד, נחכה לתמונות באיכות גובהה ולא לסתם תמונות כמו אלו.
בכל זאת תודה.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
11.02, 18:13
|
|
|
IceTea |
 |
|
|
התמונות ממש לא ברורות, אני לא יודע איך אתם עדיין קובעים את הגראפיקה של המשחק.
לי אישית ממש קשה לקבוע כי התמונה מטושטשת מאוד, נחכה לתמונות באיכות גובהה ולא לסתם תמונות כמו אלו.
בכל זאת תודה.
|
|
|
|
|
אף אחד לא קבע כלום, יש בסה"כ ילד אחד שקבע שזה המשחק היפה ביותר שהוא ראה עפ"י התמונות האלה. (*אהמ*~Voge~*אהמ*)
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
11.02, 18:20
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
אף אחד לא קבע כלום, יש בסה"כ ילד אחד שקבע שזה המשחק היפה ביותר שהוא ראה עפ"י התמונות האלה. (*אהמ*~Voge~*אהמ*) |
|
|
|
|
(*אהמ*~דעה*אהמ*~)
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
11.02, 20:14
|
|
|
אנשים, יש בPSN את הסרטון של Spike, המשחק נראה מדהים שם.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
11.02, 22:53
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אנשים, יש בPSN את הסרטון של Spike, המשחק נראה מדהים שם. |
|
|
|
|
נכון שהוא ניראה טוב שם, אבל לא כמו ההבטחות של משחק שניראה כמו "ציור זז" או מרשים יותר מגירס 2, וכדומה...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
11.02, 22:58
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
נכון שהוא ניראה טוב שם, אבל לא כמו ההבטחות של משחק שניראה כמו "ציור זז" או מרשים יותר מגירס 2, וכדומה... |
|
|
|
|
הוא נראה שם לא פחות מרשים מגירס 2. דרך אגב, גם גירס 2 מקרוב לא נראה כזה טוב. לא כל טקסטורה שם היא סופר חדה ויש המון מריחות, לא צריך להגזים.
ואני לא יודע מה זה ציור זז. זה שהלייצן לשעבר דפק מינוח זה לא אומר לי כלום. ראיתי סרטון, אהבתי מה שראיתי וזה כל מה שחשוב לי.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
11.02, 23:32
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הוא נראה שם לא פחות מרשים מגירס 2. דרך אגב, גם גירס 2 מקרוב לא נראה כזה טוב. לא כל טקסטורה שם היא סופר חדה ויש המון מריחות, לא צריך להגזים.
ואני לא יודע מה זה ציור זז. זה שהלייצן לשעבר דפק מינוח זה לא אומר לי כלום. ראיתי סרטון, אהבתי מה שראיתי וזה כל מה שחשוב לי. |
|
|
|
|
ואל תשכח שגירס 2 זה בכלל הקונדואיט כשהשלב מולטי רק עולה 
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
11.02, 23:35
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ואל תשכח שגירס 2 זה בכלל הקונדואיט כשהשלב מולטי רק עולה  |
|
|
|
|
למען האמת יש אחד יותר טוב. אם אתה נכנס לתפריטים באמצע KZ2 בשעת משחק אתה מקבל ראייה אלטרנטיבית איך היה נראה KZ2 אם הוא היה יוצא ל-WII  .
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
11.02, 23:41
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
ואני לא יודע מה זה ציור זז. זה שהלייצן לשעבר דפק מינוח זה לא אומר לי כלום. ראיתי סרטון, אהבתי מה שראיתי וזה כל מה שחשוב לי. |
|
|
|
|
טוב, למשחק הזה היה היים שנראה נכון כאשר מדובר במפתחת כמו סוני סנטה מוניקה, בהתחלה היה סרטון ה-cg שכולם אמרו שזה אי-גיים, טענה מאוד לא ארילאסטית. אחר כך בא דיוויד ג'פה שאמר מה שהוא אמר - אחד האישיות הכי מוכרות בתעשייה שבמקר גםה התערב בפיתוח של המשחק בראשון בתור מפתח הראשי. אז בספפיק הראו את סרטון הגיימפלי שלא חשוב אם הוא בכלל מחמיא למשחק או לא הוא פשוט היה סוג של אכזבה אצל המון אנשים, תאר לך מצב שכמה חברה חשבו שהמשחק נראה כמו ביוולף ואז ראו את הטריילר LOL.
עכשיו פירסמו את המגזין עם כל המידע, בעוד שמבטיחים לנו דברים שראינו כבר באאונלי סורד (ועם יותר אויבים, אם כבר) ומראים תמונות של ממחישות זאת.
לאף אחד אין ספק שהמשחק הולך להיות המשחק הכי משמעותי השנה במידה שהשתחרר השנה, אבל כשמדובר בוויזואליות של המשחק אחרי כל הבולשיט (לכאורה) ממקורות מלהיבים, קצת מסובך שלא לקמט את הגבה. חוץ מזה, הארט דזיין בתמונה עם האל/שד במאונט אולימפוס מפתה. מעניין אם זה ממש מתוך המשחק.
נ.ב.
לכל משחק יש הרבה מריחות אבל פחות אפשר לראות זאת ב-TPS , אם אנצרטד או גירס היו שוטרים מגוף ראשון הם היו דומים ל-HALO 3 או קילזון 2.
|
!!!!BEST GIF EVER
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
12.02, 00:30
|
|
|
טוב, למשחק הזה היה היים שנראה נכון כאשר מדובר במפתחת כמו סוני סנטה מוניקה, בהתחלה היה סרטון ה-cg שכולם אמרו שזה אי-גיים, טענה מאוד לא ארילאסטית.
איפה טענו שהסרטון CGI הראשון הוא Ingame? אתה סותר את עצמך. איך הוא יכל להיות Ingame אם אמרו שהוא CGI? זה נשמע כמו השטות שרצה בתעשייה מאז שנת 2005 כאשר הציגו את ה-CGI של KZ2. אמרו שמדובר בהצגת יכולת תאורותית של הפס3. רק ששם עיוותו את הסיפור לגמרי. איפה זה חזר על עצמו עם GOW3? רק הטענות המעוותות של השחקנים חוזרות.
אחר כך בא דיוויד ג'פה שאמר מה שהוא אמר - אחד האישיות הכי מוכרות בתעשייה שבמקר גםה התערב בפיתוח של המשחק בראשון בתור מפתח הראשי. אז בספפיק הראו את סרטון הגיימפלי שלא חשוב אם הוא בכלל מחמיא למשחק או לא הוא פשוט היה סוג של אכזבה אצל המון אנשים, תאר לך מצב שכמה חברה חשבו שהמשחק נראה כמו ביוולף ואז ראו את הטריילר LOL.
אכזבה למי? לאנשים שמודדים את המודל של קרייטוס מגובה הלחיים שלו? אותם אנשים הם לא רלוונטים כי הם גם ככה לא משחק בסוג המשחק הנ"ל והם כנראה לא מבינים שמשחקי Hack and Slash משוחקים ממש מגבוה. מנקודה שאתה לא שם לב לפירוט של המודל על יופיו או כיעורו.
עכשיו פירסמו את המגזין עם כל המידע, בעוד שמבטיחים לנו דברים שראינו כבר באאונלי סורד (ועם יותר אויבים, אם כבר) ומראים תמונות של ממחישות זאת.
רק חבל שהבנלי קרס כל שנייה עם כמות עצומה של אוייבים והפך את עצמו ללא רלוונטי בגלל בעיות טכניות. ובכל זאת דיברו על התקדמות מהמשחק הקודם, לא על סטנדרט חדש בתעשייה. שאלו מה חדש במשחק השלישי וזאת התשובה. על מה הביקורת בכלל? ויש תמונות שממחישות את הכמות העצומה של האוייבים. יש בסרטון של ספייק סצנה עם 50+ אוייבים.
לאף אחד אין ספק שהמשחק הולך להיות המשחק הכי משמעותי השנה במידה שהשתחרר השנה, אבל כשמדובר בוויזואליות של המשחק אחרי כל הבולשיט (לכאורה) ממקורות מלהיבים, קצת מסובך שלא לקמט את הגבה. חוץ מזה, הארט דזיין בתמונה עם האל/שד במאונט אולימפוס מפתה. מעניין אם זה ממש מתוך המשחק.
אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר. המשחק נראה מדהים. הוא ליתר דיוק משחק ה-Hack and Slash היפה ביותר שראיתי מעודי, וראיתי המון. DMC 4 מחוויר לעומתו. וזה עוד לפני שראינו משהו מוחשי ממנו.
נ.ב.
לכל משחק יש הרבה מריחות אבל פחות אפשר לראות זאת ב-TPS , אם אנצרטד או גירס היו שוטרים מגוף ראשון הם היו דומים ל-HALO 3 או קילזון 2.
לא הבנתי כלום מהאנלוגיה. וגם KZ2 מרוח מאוד בטקסטורות שלו, הרבה יותר מגירס והיילו 3 לא מרשים ויזואלית בכלל.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|