משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
Kazz
|
 |
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
13.02, 20:33
|
|
הטריילר היפה ביותר שראיתי מיימי!!!
באמת הגראפיקה הרבה יותר יפה ממה שראינו בטריילר המעפן הראשון, ומהתמונות..
האוופציה לשלוט על מפלצות נראית מגניבה, וזה הולך להיות המשחק הטוב ביותר!!!
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
13.02, 21:19
|
|
|
golgolon |
ציטוט: |
 |
|
|

הטריילר היפה ביותר שראיתי מיימי!!!
באמת הגראפיקה הרבה יותר יפה ממה שראינו בטריילר המעפן הראשון, ומהתמונות..
האוופציה לשלוט על מפלצות נראית מגניבה, וזה הולך להיות המשחק הטוב ביותר!!! |
|
|
|
|
זה בדיוק הטריילר הראשון רק מחובר!
המשחק היה נראה מדהים מהרגע הראשון.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
13.02, 21:26
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
זה בדיוק הטריילר הראשון רק מחובר!
המשחק היה נראה מדהים מהרגע הראשון. |
|
|
|
|
אבל בטרילר הראשון היתה רק דקה וחצי ולא היה אפשר להבין כלום.
ואני עדיין חושב שהקטעים היפים ביותר הם אלה שנראו לראשונה עכשיו, כמו הקטע הראשון שהוא נלחם עם החרבות הרגילות שלו.
אגב, כמה פרטים חדשים:
- זה הטרילר שהראו לדיויד ידידינו שעליו הוא גמר
-כל הטרילר הוא ingame
-בE3 השנה סוני תגיד את התאריך הרשמי של המשחק(מישהו יודע מתי זה?)
נערך לאחרונה על ידי לורץ 2 הראשון, 13.02 בשעה 21:28.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
13.02, 21:26
|
|
|
מישהו יכול בבקשה לתרגם בשביל מי שלא קורא אנגלית חלק את הדברים החשובים מהכתבות שנתנו פה?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
13.02, 21:35
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
ואני עדיין חושב שהקטעים היפים ביותר הם אלה שנראו לראשונה עכשיו, כמו הקטע הראשון שהוא נלחם עם החרבות הרגילות שלו.
אגב, כמה פרטים חדשים:
-כל הטרילר הוא ingame
-בE3 השנה סוני תגיד את התאריך הרשמי של המשחק(מישהו יודע מתי זה?) |
|
|
|
|
היה צריך להבין מה? שהקנטאור שהוא הרג היה דוד שלו? הטריילר הראשון היה בדיוק הטריילר הזה רק עם קטעים ספציפיים וחתוך. זה היה אותו משחק שלא השתנה בכלום.
כל מה שהשתנה זה המון אנשים שקפצו מעל הפופיק עם צאת הטריילר הראשון ומנסים לחזור מההספדים שלהם למשחק.
עלק GOW 2 2.5 כמו שאמר נדב.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 13.02 בשעה 21:41.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
13.02, 21:37
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
אגב, כמה פרטים חדשים:
-כל הטרילר הוא ingame
-בE3 השנה סוני תגיד את התאריך הרשמי של המשחק(מישהו יודע מתי זה?) |
|
|
|
|
E3 2009 נראה לי זה ביוני שזה חודש שישי :|
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
13.02, 21:43
|
|
אנימציה פשוט אדירה, טריילר מדהים, עושה חשק מדהים לשחק במשחק. (גרפיקה GOW2.5  )
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
13.02, 21:48
|
|
|
לפי החדשות של THE-CRUSH : "ועוד עובדים על טכנולוגיה חדשה שהמשחק יהיה יותר מדהים מאי פעם ,וכמובן יוציאה את כל כוחה של הפלייסטיישן 3"
זה אומר שGOW3 ייראה יותר טוב בסיום פיתוח המשחק, כמו KZ2?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
13.02, 21:49
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אנימציה פשוט אדירה, טריילר מדהים, עושה חשק מדהים לשחק במשחק. (גרפיקה GOW2.5 ) |
|
|
|
|
תהנה לך עם נינג'ה בלייד בעוד שאר האנשים פה יהנו להם עם GOW 3.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
13.02, 21:53
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
תהנה לך עם נינג'ה בלייד בעוד שאר האנשים פה יהנו להם עם GOW 3. |
|
|
|
|
אני אהנה עם GOW3, לא עם נינג'ה בלייד. פשוט אני אשלים עם העובדה שכמו שטקמו היו מלכים טכנים בדור הקודם ובדור הזה הם זוועה, באנג'י היו מלכים טכניים בדור הקודם ובדור הזה הם זוועה, סוני סנטה מוניקה הם פשוט כבר לא בטופ מבחינה טכנית.
המשחק היה עוצר נשימה ברגע שהמצלמה משכה אחורה וראו את הטיטאנים מטפסים על האולימפוס, אבל בסביבת יער עצמה זה היה ברמה גרפית של COD4.
כנראה שמטעמי זיכרון, אם הם עושים כאלה משיכות דרסטיות של המצלמה לאחור הם נאלצו לעשות את כל הדברים במשחק נורא LOW RES.
אולי סתם הטריילר החדש של RE5 שמציג גרפיקה לא מהעולם הזה גורם לGOW3 להחוויר. בכל מקרה אני בטוח שבגרסה הסופית זה יראה טוב יותר.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
13.02, 21:57
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני אהנה עם GOW3, לא עם נינג'ה בלייד. פשוט אני אשלים עם העובדה שכמו שטקמו היו מלכים טכנים בדור הקודם ובדור הזה הם זוועה, באנג'י היו מלכים טכניים בדור הקודם ובדור הזה הם זוועה, סוני סנטה מוניקה הם פשוט כבר לא בטופ מבחינה טכנית.
המשחק היה עוצר נשימה ברגע שהמצלמה משכה אחורה וראו את הטיטאנים מטפסים על האולימפוס, אבל בסביבת יער עצמה זה היה ברמה גרפית של COD4.
כנראה שמטעמי זיכרון, אם הם עושים כאלה משיכות דרסטיות של המצלמה לאחור הם נאלצו לעשות את כל הדברים במשחק נורא LOW RES.
אולי סתם הטריילר החדש של RE5 שמציג גרפיקה לא מהעולם הזה גורם לGOW3 להחוויר. בכל מקרה אני בטוח שבגרסה הסופית זה יראה טוב יותר. |
|
|
|
|
אני לא מבין למה שתרצה לשחק במשחק כל כך מכוער וכל כך לא עומד בסטנדרטים של היום.
אם RE5 זה הטופ שלך, שיהיה בהצלחה. אם כבר מדברים על משחק שתקוע בדור הקודם.
וטמקו לא היו מלכים טכניים בדור הקודם. נינג'ה גיידן 1 לא היה המוצר הכי מרשים ב-2004 והחברה לא התקדמה מעבר ל-DOA 2 ב-2001. דרך אגב, מאיפה לך איך היו בכלל טמקו בדור הקודם? לא היה לך בכלל אקסבוקס.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 13.02 בשעה 22:09.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
13.02, 21:59
|
|
|
טוב לפי מה שהבנתי, המשחק ייראה הרבה יותר טוב בFINAL VERSION.
אני עדיין עומד בדעתי שהמשחק כשיצא הוא יהיה המשחק עם הגראפיקה הכי יפה שתיהיה על הקונסולות(לאותו זמן).
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
13.02, 22:10
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני לא מבין למה שתרצה לשחק במשחק כל כך מכוער וכל כך לא עומד בסטנדרטים של היום.
אם RE5 זה הטופ שלך, שיהיה בהצלחה. אם כבר מדברים על משחק שתקוע בדור הקודם.
וטמקו לא היו מלכים טכניים בדור הקודם. נינג'ה גיידן 1 לא היה המוצר הכי מרשים ב-2004 והחברה לא התקדמה מעבר ל-DOA 2 ב-2001. דרך אגב, מאיפה לך איך היו בכלל טמקו בדור הקודם? לא היה לך בכלל אקסבוקס. |
|
|
|
|
אמרתי שהוא מכוער?
הוא פשוט סטנדרטי לדור מבחינה גרפית. כל השאר 10 רמות מעל רוב המשחקים אבל גרפיקה נטו, הוא גם לא בטופ 10.
למה שאני לא ארצה לשחק בו אפילו אם הוא לא המפלצת הגרפית שGOW1-2 היו? אחד המשחקים האהובים עלי בדור הזה, DEAD RISING, בכלל עם גרפיקה של PS2.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
13.02, 22:11
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
|
|
|
|
|
ללא זמני טעינה זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות במשחק, פשוט מעולה.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
13.02, 22:16
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אמרתי שהוא מכוער?
הוא פשוט סטנדרטי לדור מבחינה גרפית. כל השאר 10 רמות מעל רוב המשחקים אבל גרפיקה נטו, הוא גם לא בטופ 10.
למה שאני לא ארצה לשחק בו אפילו אם הוא לא המפלצת הגרפית שGOW1-2 היו? אחד המשחקים האהובים עלי בדור הזה, DEAD RISING, בכלל עם גרפיקה של PS2. |
|
|
|
|
מוזר, כי GOW 3 נראה פי עשר יותר טוב לפחות מ-DMC 4 כאשר RE 5 נראה כמו DMC 4.
אבל כמו שאמרנו בעבר, לא בבעיות שלך. תהנה עם נינג'ה בלייד  .
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
13.02, 22:20
|
|
|
קיאו אני לא יודע מה אתה מתפלצן..LOW RES לו שמז, הטריילר נראה מדהים,זה נראה כל כך טוב עם כל האנימציה ומה שקורה על המסך,יורדות לי כמעט דמעות,זה הולך להיות המשחק הכי טוב EVER והטריילר הזה כל כך מרגש,מכל הבחינות..אם נהיית כזה קר כלפי משחקים שאתה מחפש איזו טקסטורה ופיקסל אז זה כבר די עצוב וכן קולע לביטוי הזה של "זונת גראפיקה" שאתה כל כך מנסה להתנער ממנו.
המשחק פשוט מהמם ויפהיפה וכל בנאדם שתראה לו את הטריילר הזה והוא לא פלצן יחרבן קוביות באותו רגע.ולהשוות את זה לRE5 עם האנימציות של הדור הקודם...אפילו אם GOW3 היה ברמה הטכנית של 2 רק בגלל כל הSCALE האנימציות וכל מה שקורה על המסך הוא יותר מרשים את העין מ RE4.5.
מדהים מדהים מדהים!
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
13.02, 22:23
|
|
|
bling |
 |
|
|
קיאו אני לא יודע מה אתה מתפלצן..LOW RES לו שמז, הטריילר נראה מדהים,זה נראה כל כך טוב עם כל האנימציה ומה שקורה על המסך,יורדות לי כמעט דמעות,זה הולך להיות המשחק הכי טוב EVER והטריילר הזה כל כך מרגש,מכל הבחינות..אם נהיית כזה קר כלפי משחקים שאתה מחפש איזו טקסטורה ופיקסל אז זה כבר די עצוב וכן קולע לביטוי הזה של "זונת גראפיקה" שאתה כל כך מנסה להתנער ממנו.
המשחק פשוט מהמם ויפהיפה וכל בנאדם שתראה לו את הטריילר הזה והוא לא פלצן יחרבן קוביות באותו רגע.ולהשוות את זה לRE5 עם האנימציות של הדור הקודם...אפילו אם GOW3 היה ברמה הטכנית של 2 רק בגלל כל הSCALE האנימציות וכל מה שקורה על המסך הוא יותר מרשים את העין מ RE4.5.
מדהים מדהים מדהים! |
|
|
|
|
תראה את זה ותתבגר ילד.
כמו שאמרתי מקודם, טריילר מאוד מרשים ואנימציות לא מהעולם הזה, אבל גרפית GOW3 נראה רחוק מאוד מKZ2 למשל.
ודודי, להגיד שDMC ו-RE נראים אותו דבר זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיי.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
13.02, 22:27
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
תראה את זה ותתבגר ילד.
כמו שאמרתי מקודם, טריילר מאוד מרשים ואנימציות לא מהעולם הזה, אבל גרפית GOW3 נראה רחוק מאוד מKZ2 למשל. |
|
|
|
|
לא הסתכלתי על הטריילר, אבל אני מניח שזה מ-KZ2.
איך אפשר להשוות את KZ2 ל-GOW 3? או לגירס לחילופין. מדובר במשחקים שונים בתחליט. לא כל משחק הוא בר השוואה.
מה גם שלמונח "גראפיקה" ישנם המון רבדים. כמו ש-KZ2 לא מצטיין בטקסטורות אבל כן טוב בדברים אחרים כך גם גירס 2 ואפילו GOW 3. יש למשחק נקודות חוזק ויש נקודות חולשה.
הבעייה שאתה לא מוכן להכיר בעובדה שכשמדובר בזווית ממנה משוחק המשחק, קרי - בזווית מהצד או בכל סצנה אחרת שהציג הטריילר שלא כולל את הלחיים של קרייטוס, המשחק נראה הטוב מסוגו וללא ספק אחד מחמשת המשחקים היפים ביותר בדורנו.
דרך אגב, לכל מי שעדיין מחכה ל-GOW 3 ולא מתפלצן עליו כמו נדב, יצא הטריילר ל-PSN באיכות של 1080P. ושם באמת ניתן להנות מהמראה האמיתי של המשחק וכיצד הוא הולך להראות בסלון של כולנו. מומלץ בחום!
נ.ב. גם לך נדב לא יזיק להתבגר. הבן אדם הביע את דעתו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
13.02, 22:40
|
|
|
פאק התמונות והטריילר נראים אדיר!
מחתיים אני מתכוון להוריד אותו דרך ה-PSN, טרילר כזה אני פשוט חייב לשמור!
אבל מה שכן, זאת לא הייתה סתם שמועה על זה ש-GOW3 יהיה 1080P?
נערך לאחרונה על ידי infected aviad, 13.02 בשעה 23:20.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
13.02, 22:47
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לא הסתכלתי על הטריילר, אבל אני מניח שזה מ-KZ2.
איך אפשר להשוות את KZ2 ל-GOW 3? או לגירס לחילופין. מדובר במשחקים שונים בתחליט. לא כל משחק הוא בר השוואה.
מה גם שלמונח "גראפיקה" ישנם המון רבדים. כמו ש-KZ2 לא מצטיין בטקסטורות אבל כן טוב בדברים אחרים כך גם גירס 2 ואפילו GOW 3. יש למשחק נקודות חוזק ויש נקודות חולשה.
הבעייה שאתה לא מוכן להכיר בעובדה שכשמדובר בזווית ממנה משוחק המשחק, קרי - בזווית מהצד או בכל סצנה אחרת שהציג הטריילר שלא כולל את הלחיים של קרייטוס, המשחק נראה הטוב מסוגו וללא ספק אחד מחמשת המשחקים היפים ביותר בדורנו.
דרך אגב, לכל מי שעדיין מחכה ל-GOW 3 ולא מתפלצן עליו כמו נדב, יצא הטריילר ל-PSN באיכות של 1080P. ושם באמת ניתן להנות מהמראה האמיתי של המשחק וכיצד הוא הולך להראות בסלון של כולנו. מומלץ בחום!
נ.ב. גם לך נדב לא יזיק להתבגר. הבן אדם הביע את דעתו. |
|
|
|
|
הוא הביע את דעתו תוך כדי שהוא תקף אותי, לכן הייתה ההערה של להתבגר.
כמו שאמרתי, טכנית המשחק הזה לא מרשים. KZ2 למשל מאוד מרשים טכנית, אולי הטקסטורות שלו מטושטשות אבל כל השאר בערך מושלם שם.
כשאתה מסתכל על דברים כאלה אמורל היות TRADE OFF. כלומר טקסטורות מטושטשות מול אפקטים מטורפים, מודלים לא מפורטים מול מליארד אוייבים על המסך וכו'.
הבעיה גרפית עם GOW כרגע היא שאין TRADE OFF. יש טקסטורות מטושטשות, יש מודלים עם מעט פוליגונים וכמעט כל דבר אנדבדואלית שמסתכלים עליו נראה מיושן.
הקטע הוא שלא הראו את הTRADE OFF כלל שבמשחק GOW אמור לבוא בצורת SCALE אולי חוץ מאשר ב15 שניות האחרונות שקרייטוס מתרחק מהטיטאן.
הבעיה שלכם היא שאתם לא קולטים שאני לא תוקף את המשחק, אין לי ספק שGOW3 יהיה אחד המשחקים הכי טובים בדור, פשוט ההערות הטפשיות של דודי על הגרפיקה מגוכחות.
זה בדיוק כמו עם KZ2, אתה רואה את הדברים הכי לא מרשימים וישר מסיק מהם לכלל. אז מן הסתם בGOW אמור להיות SCALE ענק שכנראה עדין לא ראינו בטריילרים וכו', אבל בנתיים לא הראו את זה ולכן גרפית הוא לא הצליח להרשים אותי כמוביל בדור הזה.
האנימציות שם פשוט מדהימות, מבחינת גיימפליי נראה שהוסיפו פשוט המון והכל נורא חלק, אבל ספציפית הגרפיקה עצמה פשוט ממוצעת לדור הזה לבנתיים כל עוד לא הראו SCALE ואין לי מושג למה כל כך קשה לך לעכל משהו כזה. לא אמרתי כלום על המשחק עצמו שכנראה יהיה אדיר, רק שגרפית בנתיים הוא מפגר מאחורי RE5, KZ2 וגירס ממה שהראו עד היום.
והטריילר לא לKZ2, זה טריילר חדש לגמרי שיצא היום לRE5 והוא אחד הטריילרים הכי טובים שראיתי.
וד"א, מעניין שבשביל לראות את הגרפיקה האמיתית של המשחק צריך לראות טריילר ברזולוציה שהמשחק אפילו לא רץ בה...
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
13.02, 22:59
|
|
|
מה זה ה SCALE הזה שאתה מדבר עליו?
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
13.02, 23:19
|
|
|
ואוו הטרילר הזה היה טוב!!!!!!!
וחברה לגבי הגרפיקה בכללי של המשחקים היום כל גרפיקה היא טובה היום ויש כמה משחקים שהגרפיקה טובה יותר כמו KZ2 וFAR CRY 2 ואפילו משחק עלוב כמו HAZE יש גרפיקה סבירה מינוס
ולגבי GOW3 אל תשכחו שיש לו 2 גרפיקות כלומר במשחק השני רואים סצינות שלקוחות מתוך מנוע המשחק ולפעמים כדי להעביר את הסיפור יש סרטונים שהוכנו מראש שלא רצים על מנוע המשחק אז יכול להיות שהטרילר החדש היה מעין פתיחה הרי יכול להיות כי זה המשך ישיר של הסוף במשחק השני.
ספוילר:קריטוס נמצא על גאיה בדרך להשמיד את האלים אחרי שהוא קפץ בזמן למלחמת האלים שבה הטיטאנים הפסידו
|
[IMG]http://forum.vgames.co.il/ [/IMG]
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
13.02, 23:30
|
|
|
eyaaal_T |
 |
|
|
מה זה ה SCALE הזה שאתה מדבר עליו? |
|
|
|
|
Scale = קנה מידה, היקף...
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
13.02, 23:35
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
Scale = קנה מידה, היקף... |
|
|
|
|
אה, הבנתי. תודה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
13.02, 23:58
|
|
בכל מקרה המשחק כנראה יראה עוצר נשימה ברגע שהם יכניסו פנימה את כל העניין של הSCALE כמו שצריך.
כלומר יש לו עוד שנה ומשהו עד שהוא יוצא בכלל, אני בספק אם הדברים הקטנים יראו טוב יותר אבל כל הדברים הענקיים הם אלה שיגרמו לו להראות מדהים.
בכלליות מה שהרס לי אותו גרפית זה הטריילר הזה ששם יש יצור ממש דומה לציקלופ של GOW רק מרשים פי כמה 
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
14.02, 00:30
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בכל מקרה המשחק כנראה יראה עוצר נשימה ברגע שהם יכניסו פנימה את כל העניין של הSCALE כמו שצריך.
כלומר יש לו עוד שנה ומשהו עד שהוא יוצא בכלל, אני בספק אם הדברים הקטנים יראו טוב יותר אבל כל הדברים הענקיים הם אלה שיגרמו לו להראות מדהים.
בכלליות מה שהרס לי אותו גרפית זה הטריילר הזה ששם יש יצור ממש דומה לציקלופ של GOW רק מרשים פי כמה  |
|
|
|
|
למרות שלדעתי המשחק כבר עכשיו נראה מעולה, אני בטוח שבגרסא הסופית הוא יראה הרבה יותר טוב בכל פרמטר, כולל ה SCALE.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
14.02, 01:19
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בכלליות מה שהרס לי אותו גרפית זה הטריילר הזה ששם יש יצור ממש דומה לציקלופ של GOW רק מרשים פי כמה  |
|
|
|
|
אתה יודע מה ההבדל?
שבטרילר של RE5 אתה לא יכול לספור לציקלופ את מספר השערות שיש לו באוזן מרוב שזה קרוב....
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
14.02, 01:22
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
אתה יודע מה ההבדל?
שבטרילר של RE5 אתה לא יכול לספור לציקלופ את מספר השערות שיש לו באוזן מרוב שזה קרוב.... |
|
|
|
|
גם מרחוק רואים את ההבדלים.
מה לעשות שבGOW המודלים והטקסטורות תמיד ברמה נמוכה יחסית לדור, אפילו דודי יגיד את זה 
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 14.02 בשעה 01:28.
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
14.02, 01:28
|
|
|
eyaaal_T |
 |
|
|
מישהו יכול בבקשה לתרגם בשביל מי שלא קורא אנגלית חלק את הדברים החשובים מהכתבות שנתנו פה? |
|
|
|
|
מישהו?
|
|
|
|
|
|
|