משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
14.02, 18:01
|
|
|
קרירין |
ציטוט: |
 |
|
|
דרקו עוד פעם אם השטויות ?
DEADLY CREATURES לא נועד להציל את הקונסולה זה בכלל מפתיעה
שהוא הגיעה לציון 70
גם HOTDמפתיעה בציון שלו כי הוא לא אמור להיות משחק גדול בכלל
בנוגע למשחקים הגירסה של COD5 לWII יצא טוב מאוד ומרעננת היא קיבלה ביקורות טובות ומוכרת טוב
וכרגע יש בתנור כמה משחקי צד שלישי שהם בסימן שאלה
אבל אתה מתלהב ממשחקים כמו POP וכמו MRE שהם סתם משחקים
או מהמיליון ואחד FPS שיוצא בדור הזה
אני יכול להבין התלהבות מRE5 אבל רוב המשחקים שהוכרזו השנה לכל הקונסולות לא מלהיבים אותי
אני מחכה למנסטר אונטר 3 לראות איך הוא ולדרגון קווסט החדש
אבל לא חושב שהם יצאו השנה במערב
וניראה גם מה נינטנדו מבשלת בE3 |
|
|
|
|
פחחחח...
אתה אפילו לא מכיר את המשחקים שיוצאים כיום כי אתה שקוע עד הצוואר בחרא של ה-WII.
מיליון ואחד FPS? רגע, אתה לא זה שאמר ש-COD 4 הוא איזה FPS ממוצע ושעמם? אז מה אתה קשור בכלל לז'אנר?
בשנה החולפת לא היה ז'אנר בקונסולות ה-HD שלא זכה לכותר גדול אחד אויותר ברמת משחק של AAA+. כל שנה שחולפת כמות הכותרים האיכותיים מתעצמת. שנת 2008 לבדה שברה לבטח את כל השיאים עם עשרות משחקי AAA של 90+ על פלטפורמות ה-HD.
וברור שרוב המשחקים שהוכרזו השנה לקונסולות לא מלהיבים אותך.
א. כי אתה לא מצליח לגנוב אותם.
ב. כי אתה כנראה עיוור חירש, אחרת אני לא מצליח למצוא סיבה למה משהו שאוהב את ז'אנר משחקי המכות לדוגמא לא יימצא משהו ב-SF4. או לשם דוגמא למה שמשהו שאוהב שוטרים לא יימצא משהו בתוסף של היילו, בKillzone 2 או לחילופין באנצ'רטד 2.
או לשם דוגמא חובבי המירוצים פשוט יתאכזבו עם Fuel.
ומה לגבי חובבי התפקידים שצפויים לקבל את White Knight Chronicles או Star Ocean 4?
בקיצור, אין ז'אנר אחד שקונסולות ה-HD לא מצטיינות בו או מפציצות ברמות שלא נתפסות בכלל בתעשייה.
רק בן אדם עיוור חירש עשוי להפסיד את כל המשחקים האיכותיים שנופלים על הגיימרים בדור הנוכחי. אתה. בעוד אנחנו נמשיך להנות מהטוב של התעשייה אתה תמשיך כנראה לספר לכולם למה Disaster הוא לא משחק של 50 ובעצם יש לו גם תפריטים יפים שמגיבים ללחיצה על השלט והוא לא שבור לגמרי.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 14.02 בשעה 18:14.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
14.02, 18:01
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
שהוא הגיעה לציון 70
בנוגע למשחקים הגירסה של COD5 לWII יצא טוב מאוד ומרעננת היא קיבלה ביקורות טובות ומוכרת טוב
אני יכול להבין התלהבות מRE5 אבל רוב המשחקים שהוכרזו השנה לכל הקונסולות לא מלהיבים אותי
וניראה גם מה נינטנדו מבשלת בE3 |
|
|
|
|
אז מה כן נועד להציל את הWII? עוד משחקים מוכרזים שרק אולי ידגדגו את ה70? 
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
14.02, 18:06
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
שהוא הגיעה לציון 70
וניראה גם מה נינטנדו מבשלת בE3
|
|
|
|
|
לא, אנחנו מתלהבים מגירס 2 או KZ2 או LBP או פייבל 2 או FALLOUT3 ובעצם בכל חודש אנחנו מתלהבים מכמות משחקים טובה שלא מופיעה על הWII בשנה שלמה.
מן הסתם יש נפילות, אבל עדין אם MRE או POP היו יוצאים לWII הם היו מועמדים למשחק השנה עליה בזמן שעל ה360 והפס3 הם בקושי מדגדגים את הטופ 20 אם לא טופ 30.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
14.02, 18:12
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לא, אנחנו מתלהבים מגירס 2 או KZ2 או LBP או פייבל 2 או FALLOUT3 ובעצם בכל חודש אנחנו מתלהבים מכמות משחקים טובה שלא מופיעה על הWII בשנה שלמה.
מן הסתם יש נפילות, אבל עדין אם MRE או POP היו יוצאים לWII הם היו מועמדים למשחק השנה עליה בזמן שעל ה360 והפס3 הם בקושי מדגדגים את הטופ 20 אם לא טופ 30. |
|
|
|
|
אין להם בכלל פרספקטיבה איך משחק אמור להיות. כמו שאמרת: חבורת הומלסים שכל היום מוצאים צ'יפס על הריצפה וחושבים שהם אוכלים בפיטר לואגר או משהו בסגנון.
אשכרה ההומלסים של התעשייה. צריך להכניס אותם למוסד או לתרום להם, אבל אסור להשאיר אותם משטטים ככה בפורומים, זה מסוכן בשבילם. הם יום אחד ייראו איך נראים באמת משחקים ויתפוצץ להם הראש.
אשכרה, יהיה משעשע לראות פעם מה יקרה לפאנטים של ה-WII כמו קריקרין כשהם יראו משחק אמיתי, הוא בטח ירוץ סביב עצמו בטירוף עד שיתנגש במשהו מחוסר היכולת להבין משחק שכזה.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 14.02 בשעה 18:15.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
14.02, 18:15
|
|
אתם יודעים שרק הילו וורס אקסלוסיבי, ואם מיק אומרת שהם חשפו רק רק 50 אחוז, זה אומר שנשאר לנו רק משחק אחד נוסף?
אבל אני מתאר לעצמי שזה רק ביטוי, אבל כמה לדעתכם באמת היא תכריז, למה אולי סוני הכריזה על משחקים טובים וחזקים, אבל לא הרבה מבחינת הכמות.
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
14.02, 18:17
|
|
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
אתם יודעים שרק הילו וורס אקסלוסיבי, ואם מיק אומרת שהם חשפו רק רק 50 אחוז, זה אומר שנשאר לנו רק משחק אחד נוסף?
אבל אני מתאר לעצמי שזה רק ביטוי, אבל כמה לדעתכם באמת היא תכריז, למה אולי סוני הכריזה על משחקים טובים וחזקים, אבל לא הרבה מבחינת הכמות. |
|
|
|
|
איך רק אחד? רק במרץ ה-360 מקבלת שלושה אקסקלוסיביים:
נינג'ה בלייד, היילו וורס ו-Star Ocean 4.
ולסוני יש כיום בערך 20+ משחקים גדולים ו-PSN שמפותחים בצד א' וב'. זה המון.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
14.02, 18:23
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
איך רק אחד? רק במרץ ה-360 מקבלת שלושה אקסקלוסיביים:
נינג'ה בלייד, היילו וורס ו-Star Ocean 4.
ולסוני יש כיום בערך 20+ משחקים גדולים ו-PSN שמפותחים בצד א' וב'. זה המון. |
|
|
|
|
התכוונתי מבחינת הביטוי, הוא די דיבלי, הם מנסים לעודד איתו, אבל מבחינת המשמעות הוא דיבילי.
וגם שני המשחקים האחרים מלבד היילו וורס לא באמת איזה משחקים פאנטסטיים שחיכיתה להם או משו.
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
14.02, 18:32
|
|
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
התכוונתי מבחינת הביטוי, הוא די דיבלי, הם מנסים לעודד איתו, אבל מבחינת המשמעות הוא דיבילי.
וגם שני המשחקים האחרים מלבד היילו וורס לא באמת איזה משחקים פאנטסטיים שחיכיתה להם או משו. |
|
|
|
|
אה... אבל פה כבר מדובר בטעם שלך. אתה אמרת - "אתם יודעים שרק הילו וורס אקסלוסיבי, ואם מיק אומרת שהם חשפו רק רק 50 אחוז, זה אומר שנשאר לנו רק משחק אחד נוסף"
במקום זאת היית צריך להגיד - אתם יודעים רק הילו וורס האקסלוסיבי נראה כמי שקולע לטעמי, ואם מיק אומרת שהם חשפו רק רק 50 אחוז, זה אומר שנשאר לנו רק משחק אחד נוסף שאני כנראה יאהב?"
ודרך אגב, למייקרסופט יש כמובן עוד את ההרחבה של היילו ואני בטוח שיש עוד כותרים בלעדיים ששכחתי את שמם. לסיכומו של דבר: ממש לא אחד. וגם אם מדובר רק בשלושה כותרים כיום (הם אמרו בצדק שתוספים לא נחשבים) עוד שלושה כותרים בלעדיים ובולטים זה המון.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
14.02, 19:21
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אין להם בכלל פרספקטיבה איך משחק אמור להיות. כמו שאמרת: חבורת הומלסים שכל היום מוצאים צ'יפס על הריצפה וחושבים שהם אוכלים בפיטר לואגר או משהו בסגנון.
אשכרה ההומלסים של התעשייה. צריך להכניס אותם למוסד או לתרום להם, אבל אסור להשאיר אותם משטטים ככה בפורומים, זה מסוכן בשבילם. הם יום אחד ייראו איך נראים באמת משחקים ויתפוצץ להם הראש.
אשכרה, יהיה משעשע לראות פעם מה יקרה לפאנטים של ה-WII כמו קריקרין כשהם יראו משחק אמיתי, הוא בטח ירוץ סביב עצמו בטירוף עד שיתנגש במשהו מחוסר היכולת להבין משחק שכזה. |
|
|
|
|
יש לי מחשב חזק אם גימפאד 360 ואני לא פאנט WII אני רק מתעצבן שמתקיפים אותו סתם ועוד משקרים על נתונים כמו שהוא לא מוכר צד שלישי או לא מוכר בלי תוספים שדווקא ב2008 יותר ויותר צד שלישי התחילו למכור טוב גם בלי תוספים
או שקרים בעניין הגרפיקה נכון זה לא HD אבל כן יותר טוב מPS2 והיה לי PS2
אני בודק לפי משחקים קילזון 2 כמו The Conduit לא מעניינים אותי
למה ? כי שיחקתי ביותר מידי FPS כבר וזה מרגיש לי כמו תוכניות ראלטי
בעניין הWII יש יותר ויותר תמיכה של חברות צד שלישי
רק היום סגה הכריזה על ווירטואה טניס לWII כולל אונלין כולל הכל
לא שמשחקי ספורט מעניינים אותי אישית
ולא מזמן הוכרז DS לWII משחק שלא אהבתי כל כך במחשב ואני לא חושב שאני יהיה מרוצה מגירסת הWII
אבל בכל זאת הרבה פרויקטים שלפני שנה לא היו יוצאים בכלל לWII
מקבלים גם גירסת WII אפילו DIRT 2 יקבל גירסת WII
מה שיצא טוב ומה שיצא חראה זה סימן שאלה
יש משחקים כמו NMH2 \מונסטר אונטר 3 \דרגוןן קווסט ועוד שיש להם הרבה פוטנציל להיות מאוד טובים אבל מבחינת ציוני ממוצע
יש הרבה אתרים שלא נותנים לאף משחק שהוא לא HD ציון 9 וכניראה לא יתנו בגלל שהם משחקים על מסך ענקי ותמיד מתלוננים
אני משחק על LCD קטן (20 רחב) אז אני הרבה פחות רגיש לגרפיקה
דרקו משחק על 42 ותמיד מתלונן שזה בסדר אני מבין אותו
רק שיפסיק להיות "אנטי WII " ולהתלונן על כל דבר
אם תחשבו על זה ה"מוות של המשחקים " שהWII מבחינתכם יכול להביא בכלל לא מציאותי כי השנה יוצאים הרבה משחקי גימרים לWII
רק על ההתחלה יצאו שלושה משחקי גימרים אם ציון טוב
אולי לא להיטים גדולים אבל בכל זאת
אם DC ימכור טוב זה יכול להתפתח לסירה ואולי DC 2 יצא גדול
כמו שאני מצפה מי NMH2
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
14.02, 19:50
|
|
יש לי מחשב חזק אם גימפאד 360 ואני לא פאנט WII
רגע, אז אתה לא זה שמהלל וגומר על Disaster? אחד הכישלונות הכי גדולים של התעשייה ב-2008? אם כן, כנראה שיש קריקרין אחר. ולא יהיה קשה מידי להביא ציטוטים מגוכחים שלך לגבי טעמך במשחקים. מה שלא מקבל 50-60 לא נחשב בעיניך כמשחק ראוי. אתה מת על הזבל של הכיוון השני של הסקאלה.
או שקרים בעניין הגרפיקה נכון זה לא HD אבל כן יותר טוב מPS2 והיה לי PS2
למה שקרים? הוא אומר את האמת. אין משחק ב-WII לשם דוגמא שמתקרב לרמה של Black או GOW 2. פשוט אין. וזה עוד לפני שדיברנו על האקסבוקס בדור הקודם.
אני בודק לפי משחקים קילזון 2 כמו The Conduit לא מעניינים אותי
למה ? כי שיחקתי ביותר מידי FPS כבר וזה מרגיש לי כמו תוכניות ראלטי
ברור, כי הז'אנר הכי גדול והכי חשוב בתעשייה שעושה את הצעדים הכי גדולים עם כל שנה שעוברת הוא פשוט תוכנית ריאליטי ממוחזרת. וגם אני לא הייתי מתלהב מ-The Conduit, מהסיבה הפשוטה שבלוח השנה שלי כתוב 2009 ולא 1997.
בעניין הWII יש יותר ויותר תמיכה של חברות צד שלישי
רק היום סגה הכריזה על ווירטואה טניס לWII כולל אונלין כולל הכל
לא שמשחקי ספורט מעניינים אותי אישית
אתה מתכוון המשחק שיוצא כל שנה לקונסולות ה-HD ולקונסולות של מייקרוסופט וסוני מאז איי פעם? בהחלט תמיכה חזקה. עוד שנייה תספר על תמיכה מדהימה נוספת בדמות FIFA שייצא לראשונה גם ל-WII! איזה מדהים, משחק שיוצא לכל העולם סוף-סוף מגיע ל-WII (אל תקפוץ, זו אנלוגיה ואנחנו יודעים שיש FIFA ב-WII). בהחלט היה שווה להמתין שלוש שנים .
ולא מזמן הוכרז DS לWII משחק שלא אהבתי כל כך במחשב ואני לא חושב שאני יהיה מרוצה מגירסת הWII
אבל בכל זאת הרבה פרויקטים שלפני שנה לא היו יוצאים בכלל לWII
מקבלים גם גירסת WII אפילו DIRT 2 יקבל גירסת WII
וואו, עוד משחק שיוצא לכל העולם סוף-סוף מגיע ל-WII. מדהים.
מה שיצא טוב ומה שיצא חראה זה סימן שאלה
יש משחקים כמו NMH2 \מונסטר אונטר 3 \דרגוןן קווסט ועוד שיש להם הרבה פוטנציל להיות מאוד טובים אבל מבחינת ציוני ממוצע
כן, ובאיזה מהם שיחקת בעבר? מדובר בשתי סדרות מחורבנות שאהובות על יפנים בלבד. זה התיקווה הגדולה שלך? זה מה שאמור להציל את ה-WII? משחק CRPG מדרג ז' ומשחק PSP שנכשל בכל ביקורת אפשרית? או לחילופין, משחק ה-Hack and Slash היחיד בעולם שהציג משחקיות שכוללת רכיבה על מכסחת דשא או רחובות ריקים כחלק מהכיף? טוב שלא הבאת לי ידיעה לגבי ג'אנג'ה 2 שמפותח בימים אילו ל-WII.
יש הרבה אתרים שלא נותנים לאף משחק שהוא לא HD ציון 9 וכניראה לא יתנו בגלל שהם משחקים על מסך ענקי ותמיד מתלוננים
נכון, כולם נותנים למשחקים של ה-WII חרא של ציונים בגלל שהם לא HD, לא בגלל שמדובר במשחקים מחורבנים. איך תסביר את הנתון מול העובדה שהפס2 בדור הקודם הייתה נחותה משמעותית מול האקסבוקס ובכל זאת שלטה ללא עוררין בתעשייה? בדיוק, היא קיבלה משחקים טובים, משהו שאין ב-WII.
אני משחק על LCD קטן (20 רחב) אז אני הרבה פחות רגיש לגרפיקה
דרקו משחק על 42 ותמיד מתלונן שזה בסדר אני מבין אותו
רק שיפסיק להיות "אנטי WII " ולהתלונן על כל דבר
אתה גם עיוור, אז בכלל אתה לא רגיש לגראפיקה. או טכנופוב ואתה מפחד ממשחק עם יותר משני פוליגונים.
אם תחשבו על זה ה"מוות של המשחקים " שהWII מבחינתכם יכול להביא בכלל לא מציאותי כי השנה יוצאים הרבה משחקי גימרים לWII
עדיין לא ראינו אחד ולא נראה אחד באופק.
רק על ההתחלה יצאו שלושה משחקי גימרים אם ציון טוב
איזה? 70 זה ציון טוב? אתה כאילו חיי במציאות מקבילה בה אתה לא מבין שמשחק שמקבל ציון של 70 הוא משחק מחורבן.
אולי לא להיטים גדולים אבל בכל זאת
דווקא ב-WII יש המון להיטים, כל זבל שמגיע עם פלסטיק הוא המוכר מספר 1 בשוק. מה שאין ב-WII זה משחקים. רק מוצרי לייף סטייל או משחקי קז'ואל מוזרים. או פורט בן שלוש שנים פה ושם.
אם DC ימכור טוב זה יכול להתפתח לסירה ואולי DC 2 יצא גדול
נקווה שלא, כי המשחק מחורבן על סמך הביקורות. ואין ל-THQ 80 מיליון דולר להשקיע במשחק המשך כמו שעשו עם גרילה.
כמו שאני מצפה מי NMH2
בזמן שאתה מצפה ל-NMH2 כל העולם ממתין ל-GOW 3. יחי ההבדל הקטן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
14.02, 20:25
|
|
די דודי, זה כבר יותר עצוב ממצחיק.
הוא מעריץ את Disaster, לא חבל על הוויכוח?
קח כוס קפה, תירגע, ותלך לראות עוד פעם את הטריילר של GOW3 במקום לבזבז את הזמן. 
|

|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
14.02, 21:25
|
|
|
 |
|
|
רגע, אז אתה לא זה שמהלל וגומר על Disaster? אחד הכישלונות הכי גדולים של התעשייה ב-2008? אם כן, כנראה שיש קריקרין אחר. ולא יהיה קשה מידי להביא ציטוטים מגוכחים שלך לגבי טעמך במשחקים. מה שלא מקבל 50-60 לא נחשב בעיניך כמשחק ראוי. אתה מת על הזבל של הכיוון השני של הסקאלה. |
|
|
|
|
המשחק קיבל ממוצע 6.9 פעם אחרונה שבדקתי לדעתי מגיע לו 7
ככה שכזה כישלון הוא לא ואני לא מהלל אותו אבל כן חושב שאפשר לקחת מימנו רעיונות ולהכניס אותם במשחקים אחרים
|
 |
|
|
למה שקרים? הוא אומר את האמת. אין משחק ב-WII לשם דוגמא שמתקרב לרמה של Black או GOW 2. פשוט אין. וזה עוד לפני שדיברנו על האקסבוקס בדור הקודם. |
|
|
|
|
היה לי PS2 לא שיחקתי ב Black אבל שיחקתי בהרבה אחרים
ואפילו הספירו האחרון שיצא ברובו יותר יפה מGOW
וGOW משתמש בטכניקה של שילוב 2D אם 3D בחלקים שספירו עושה את אותה הטכניקה הוא יפה יותר
|
 |
|
|
ברור, כי הז'אנר הכי גדול והכי חשוב בתעשייה שעושה את הצעדים הכי גדולים עם כל שנה שעוברת הוא פשוט תוכנית ריאליטי ממוחזרת. וגם אני לא הייתי מתלהב מ-The Conduit, מהסיבה הפשוטה שבלוח השנה שלי כתוב 2009 ולא 1997. |
|
|
|
|
מוצף זה מוצף וזה לא משנה מה האיכות
המבקרים כל כך רגילים לתת לFPS ציון טוב שאפילו FC2 המסריח והרבה אומרים את זה לא רק אני קיבל ציון גבוה
|
 |
|
|
אתה מתכוון המשחק שיוצא כל שנה לקונסולות ה-HD ולקונסולות של מייקרוסופט וסוני מאז איי פעם? בהחלט תמיכה חזקה. עוד שנייה תספר על תמיכה מדהימה נוספת בדמות FIFA שייצא לראשונה גם ל-WII! איזה מדהים, משחק שיוצא לכל העולם סוף-סוף מגיע ל-WII (אל תקפוץ, זו אנלוגיה ואנחנו יודעים שיש FIFA ב-WII). בהחלט היה שווה להמתין שלוש שנים |
|
|
|
|
הקונסולה בשוק רק שנתיים ובהתחלה היה קצת מאוד תמיכה של חברות צד שלישי והיום יש תמיכה חזקה
נכון יש בעיות לעשות פורטים אם משחקים שמשתמשים במנוע של אנריל וזה הרבה מאוד משחקים אבל זה בגלל אפיק שגם ככה לא מעונינת בהצלחת הWII
כי היא שקועה בפלטפורמות הHD ומבחינה כלכלית לא משתלם לה לתמוך בWII היום
אבל הרבה משחקים אחרים כן מקבלים פורט לWII ואפילו סקוור איניקס
עשו אפשרות תאורטית לעשות פורט של פינל פנטזי הבא לWII
כי "המנוע הלבן" קיבל תמיכה כזאת
|
 |
|
|
וואו, עוד משחק שיוצא לכל העולם סוף-סוף מגיע ל-WII. מדהים. |
|
|
|
|
לא אמרתי שזה מדהים אבל זה עוד תמיכה אני אפילו לא חושב שהמשחק כזה טוב
|
 |
|
|
כן, ובאיזה מהם שיחקת בעבר? מדובר בשתי סדרות מחורבנות שאהובות על יפנים בלבד. זה התיקווה הגדולה שלך? זה מה שאמור להציל את ה-WII? משחק CRPG מדרג ז' ומשחק PSP שנכשל בכל ביקורת אפשרית? או לחילופין, משחק ה-Hack and Slash היחיד בעולם שהציג משחקיות שכוללת רכיבה על מכסחת דשא או רחובות ריקים כחלק מהכיף? טוב שלא הבאת לי ידיעה לגבי ג'אנג'ה 2 שמפותח בימים אילו ל-WII. |
|
|
|
|
קודם כל יש 2 משחקי מונסטר אונטר בפיתוח לWII הראשון באמת זה פורט מהPSP שכניראה יצא רק ביפן ולא כזה מושקע
אבל השני מונסטר אונטר 3 ניראה מאוד מושקע ולפי הסירטונים שיפרו בו המון דברים בWII
גרפיקה הרבה יותר טובה \יותר אזורים \יותר מפלצות \מצב אונלין מורחב ועוד
זה לא אותו משחק שיצא לPSP
בנוגע לNMH2 הראשון היה טוב -משחק של 8 שהיה צריך יותר ליטוש ואורך חיים להיות משחק של 9
וגם הביקורות אמרו את זה
השני אם יצליח לשפר את הדברים שהיו לא טובים בראשון יכול בקלות להיות משחק של 9
גם את העיר הריקה אפשר לשפר
|
 |
|
|
נכון, כולם נותנים למשחקים של ה-WII חרא של ציונים בגלל שהם לא HD, לא בגלל שמדובר במשחקים מחורבנים. איך תסביר את הנתון מול העובדה שהפס2 בדור הקודם הייתה נחותה משמעותית מול האקסבוקס ובכל זאת שלטה ללא עוררין בתעשייה? בדיוק, היא קיבלה משחקים טובים, משהו שאין ב-WII. |
|
|
|
|
בקלות בדור הקודם לא היה HD
רוב משחקי הPS2 אפילו לא תמכו ב480P
אבל היום כל האתרים הגדולים מחזיקים FHD גדול ושם כמובן רואים את הבעיות גרפיקה של הWII במסכים כאלו
שזה בסדר אבל צריך להגיד את זה בביקורת
מבחינתי שיתנו ציון למסך רגיל וציון אחר למסך גדול זה יהיה הרבה יותר מדויק
מהדרך שבודקים היום משחקי WII
|
 |
|
|
אתה גם עיוור, אז בכלל אתה לא רגיש לגראפיקה. או טכנופוב ואתה מפחד ממשחק עם יותר משני פוליגונים |
|
|
|
|
לא אני יעשה מעבר למסך גדול בזמן שנוח ומשתלם לי
זה שהרבה אנשים קנו 42 מהר רק כי זה קיים בשוק זה עניין שלהם
שאני יקנה מסך גדול הוא יהיה זול יותר וFHD
מי יודע אולי אז אני יקנה גם PS3 SLIM
|
 |
|
|
עדיין לא ראינו אחד ולא נראה אחד באופק |
|
|
|
|
יצאו כמה כבר בתחילת השנה ויוצאים עוד נוספים
אתה פשוט לא מוכן לקבל מה שלא HD ואתה אנטי WII
|
 |
|
|
איזה? 70 זה ציון טוב? אתה כאילו חיי במציאות מקבילה בה אתה לא מבין שמשחק שמקבל ציון של 70 הוא משחק מחורבן. |
|
|
|
|
לא זה לא משחק גדול זה 9 ומעלה
משחק טוב מאוד זה 8 ומעלה
7 זה משחק טוב
מחורבן זה 4 ומטה
או שאתה חושב שאלו שנתנו להילו WAR
7 אומרים שהוא מחורבן ?
|
 |
|
|
דווקא ב-WII יש המון להיטים, כל זבל שמגיע עם פלסטיק הוא המוכר מספר 1 בשוק. מה שאין ב-WII זה משחקים. רק מוצרי לייף סטייל או משחקי קז'ואל מוזרים. או פורט בן שלוש שנים פה ושם. |
|
|
|
|
מאריו גלקסי וSSBB לא הגיעו אם אף פלסטיק מכרו מצוין וקיבלו ביקורות בשמים
לאחרונה יצאו COD5 \ומשחק סנובורד של הוביסופט ומשחק סקיטבורד של EA
שלושתם מכרו טוב וקיבלו ציונים טובים ככה שהתאוריה שלך לא נכונה עובדתית
אבל מהבחינה שלך כל משחק של הWII זה חראה בגלל שאתה אנטי WII
למזלך אני לא אנטי HD ושופט לפי מה שאני אוהב ולפי מה שאני לא אוהב
אין לי בעיה לחשוב שRE5 כנראה משחק גדול כי RE4 היה גדול
אבל אתה גם אם יצא זלדה חדש שיקבל ציוני 10 תזלזל בו
|
 |
|
|
נקווה שלא, כי המשחק מחורבן על סמך הביקורות. ואין ל-THQ 80 מיליון דולר להשקיע במשחק המשך כמו שעשו עם גרילה |
|
|
|
|
לא הוא לא הוא לא גדול אבל טוב אבל מהבחינה שלך כל משחק WII מחורבן
|
 |
|
|
בזמן שאתה מצפה ל-NMH2 כל העולם ממתין ל-GOW 3. יחי ההבדל הקטן. |
|
|
|
|
יגיע היום ויצא לי לשחק גם בGOW3 אל תדאג
אבל שיחקתי בGOW1-2 והייתי מעדיף שהשלישי יצא מאוחר יותר שיוכלו לחדש הרבה דברים חוץ מהגרפיקה
לאומת זאת NMH2 יכול לחדש ולשפר יותר בקלות דברים שהיו חסרים במשחק הראשון
והראשון היה טוב אז אני מאוד מצפה לשני
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
14.02, 22:08
|
|
|
 |
|
|
ככה שכזה כישלון הוא לא ואני לא מהלל אותו אבל כן חושב שאפשר לקחת מימנו רעיונות ולהכניס אותם במשחקים אחרים |
|
|
|
|
רגע, שאני אבין, אתה מתכווח על עשירית ציון?
|
 |
|
|
היה לי PS2 לא שיחקתי בBlack אבל שיחקתי בהרבה אחרים
וGOW משתמש בטכניקה של שילוב 2D אם 3D בחלקים שספירו עושה את אותה הטכניקה הוא יפה יותר |
|
|
|
|
שמעתי ממך הרבה שטויות, אבל זאת בראש הרשימה. אה לא, בעצם היא שניה אחרי שCOD4 הוא משחק לא טוב.
|
 |
|
|
כי "המנוע הלבן" קיבל תמיכה כזאת |
|
|
|
|
זהו, זאת אפשרות תיאורטית, לא ממשית.
|
 |
|
|
לא אמרתי שזה מדהים אבל זה עוד תמיכה אני אפילו לא חושב שהמשחק כזה טוב |
|
|
|
|
אבל אנחנו לא אומרים שאין תמיכה, אנחנו אומרים שיש תמיכה אבל היא גרועה מאוד. מאוד!
|
 |
|
|
אבל היום כל האתרים הגדולים מחזיקים FHD גדול ושם כמובן רואים את הבעיות גרפיקה של הWII במסכים כאלו
מהדרך שבודקים היום משחקי WII |
|
|
|
|
אתה חושב שבודקים רק גרפיקה? אתה כל הזמן חושב שזה רק גרפיקה. אז הגיע הזמן שתבין:
הביקורות זה לא רק על גרפיקה, אפילו בקונסולות הHD!
|
 |
|
|
מחורבן זה 4 ומטה
7 אומרים שהוא מחורבן ? |
|
|
|
|
קודם כל, עושים ממוצע.
דבר שני, מה עם 5? מה עם 6? 7 ברוב המקרים הוא משחק לא טוב. לפעמים מביאים 7 בגלל חוסר השקעה בולט כמו בMEDG אבל שם הביאו 8 ולא 7.
בוא נשווה את זה לבית ספר - מה אתה מעדיף לקבל במבחן - 70 או 90? או אפילו 80?
|
כמה מפניני החוכמה של פרופ' (פרופלור) אלון מזרחי:
#"כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים"
#"לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים" ~ בראיון לערוץ 2.
#"אני לא תולה את הנעליים, אני פורש"
#"הבעיה העונה הייתה ששוחררו 7-8 שחקנים מבלי שיהיה להם תחליף, וזה מה שספרתי רק על כף יד אחת"
#"אני רוצה לעבור (לגור) ליד הים כדי לראות בכל בוקר את הזריחה."
#"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד."
המשך יבוא בקרוב...
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
14.02, 22:29
|
|
ככה שכזה כישלון הוא לא ואני לא מהלל אותו אבל כן חושב שאפשר לקחת מימנו רעיונות ולהכניס אותם במשחקים אחרים
אם הייתי מקבל 6.9 בתגובה לפרוייקט עליו עבדתי שנים הייתי קופץ מהחלון.
היה לי PS2 לא שיחקתי בBlack אבל שיחקתי בהרבה אחרים
וGOW משתמש בטכניקה של שילוב 2D אם 3D בחלקים שספירו עושה את אותה הטכניקה הוא יפה יותר
אבל GOW הוא משחק בתלת ממד, על מה אתה מדבר? אתה כל כך תקוע עמוק ב-WII שאתה לא מבדיל בין משחק דו ממד למשחק תלת ממד? ותראה לי משחק אחד על ה-WII שמדגדג שלב טיפוסי מ-GOW 2. אני אשמח לראות.
מוצף זה מוצף וזה לא משנה מה האיכות
המבקרים כל כך רגילים לתת לFPS ציון טוב שאפילו FC2 המסריח והרבה אומרים את זה לא רק אני קיבל ציון גבוה
מוצף? מוצף מבחינת מי? FC2 קיבל את הציונים שקיבל כי הוא ניסה לעשות משהו חדש. הוא לקח את הרעיון של FC1 מבחינת העולם פתוח והעלה אותו לרמה גימור מושלמת. הוא בנה עולם עצום של 50 קילומטר על 50 קילומטר, הכניס מנוע פיסיקאלי חדש שידע גם להתעסק עם אש והתפשטות שלה, והיה למעשה המשחק הכי מתקדם טכנולוגית על הקונסולות והמחשב מלבד קרייסס בפיסי. הוא הביא מערכת עמוקה ליצירת שלבים שניתה ברשות השחקנים (שקיימת גם בצורה מופשטת ברמת הקונסולות) מה שהופך אותו למשחק בעל אורך חיים אין סופי. בגלל זה המשחק זכה לציונים של 80+. אם הוא היה מגיע גם עם עלילה טובה וקמפיין שבנוי כהלכה ולא כולל נסיעות אין סופיות בג'ונגל הוא גם היה הופך להיות משחק השנה או לפחות המשחק השני השנה אחרי GTA 4.
אתה מבין, אתה אפילו לא מבין כלום במשחק וישר רואה את הציון שלו כלא מוצדק. בכלל קנית את FC2?
המבקרים לא רגילים לתת למשחקי FPS ציונים גבוהים. Haze לדוגמא נקטל, Time Shift הושמד, טורוק נחנק ולמעשה על כל FPS גדול שהצליח יש לא מעט FPS קטנים שפשוט לא עשו זאת. זה שיש 4-5 שוטרים ממש טובים בכל שנה זה הטופ של הטופ. וכל אחד הוא בגדר יצירת מופת שרק הייתה מת לשחק בחלום הכי רטוב שלך. שוב, אתה אומר שאתה לא משחק FPS, אז על מה אתה מתלונן? שיש 4-5 יצירות מופת לשחקנים שכן משחקים FPS שלא נוגעות לך?
דרך אגב, זה עוד משפט זהב, עדיף לא לקבל משחקים איכותיים, כי יש יותר מידי איכות. בחיים לא ראיתי משהו שמתלונן על יותר מידי ממשהו טוב. בטח לא ממשחקים.
אז אתה אוהב משחקים מחורבנים ונמאס לך ממשחקים מעולים. טוב נו, זה מסביר את הבחירה שלך ב-WII. לפחות הבנו זאת כרגע.
הקונסולה בשוק רק שנתיים ובהתחלה היה קצת מאוד תמיכה של חברות צד שלישי והיום יש תמיכה חזקה
נכון יש בעיות לעשות פורטים אם משחקים שמשתמשים במנוע של אנריל וזה הרבה מאוד משחקים אבל זה בגלל אפיק שגם ככה לא מעונינת בהצלחת הWII
כי "המנוע הלבן" קיבל תמיכה כזאת
כן, בטח, עוד ציטוט זהב, אתה טוען ש-FF13 יגיע ל-WII? אם ה-WII לא מסוגלת אפילו להריץ את התפריט של RE5 אז אתה מצפה שהיא תצליח להריץ את FF13? דרך אגב, למה לחכות? סקוויר כבר הודיעה שנה שעברה שהוא יוצא ל-360, למה לא להכריז גם על גרסה ל-WII?
סתם כדי למתוח אותך?
דרך אגב, שום חברה רצינית לא רוצה לתמוך ב-WII, רק שבוע שעבר הוכרזו עוד כותרים גדולים מצידה של EA בדמות Battlefield 1943, למה הוא לא יוצא ל-WII?
גם קאפקום הכריזה על Dead Rising 2, למה לא להוציא אותו ל-WII במקביל?
ה-WII היא לא שחקן, רואים אותה כפח הזבל של התעשייה וההשקעה בהתאם.
ה-WII במקרה הטוב מקבלת משחקים ישנים שאבד הקלח שלהם ממזמן. וגם פה מדובר על גרסאות מופשטות ומחורבנות שלא יכולות להתחרות בגרסאות המקוריות. וגם מספרן של אילו מועט. פשוט תכנס לרשימת המשחקים שיצאו ל-WII עד היום, שלוש שנים מצאת לשוק כמעט, ותראה מה הולך שם. היית מתבייש אם היית רואה את ההיצע.
לא אמרתי שזה מדהים אבל זה עוד תמיכה אני אפילו לא חושב שהמשחק כזה טוב
אתה מבין את המצב העצוב? אתה סופר כל כותר חדש שמגיע, אתה באמת חושב שמשהו שיש לו 360 או פס3 ישב ונזכר בכלל שמגיע עוד Dirt 2 לקונסולה שלו? ראית משהו שמחזיק קונסולה אמיתית יושב ויוצא בהצהרות מפגרות של - "הנה, עוד חיזוק לתמיכה בקונסולה".
המצב הוא כל כך עצוב שאתם כל היום יושבים ומחפשים תירוצים להמשך קיום הקונסולה, מחפשים אישורים לתמיכה מצד חברות ההפצה, כי הן פשוט לא רוצות לתמוך. אז כל כותר שמגיע הוא בגדר חגיגה.
קודם כל יש 2 משחקי מונסטר אונטר בפיתוח לWII הראשון באמת זה פורט מהPSP שכניראה יצא רק ביפן ולא כזה מושקע
אבל השני מונסטר אונטר 3 ניראה מאוד מושקע ולפי הסירטונים שיפרו בו המון דברים בWII
גרפיקה הרבה יותר טובה \יותר אזורים \יותר מפלצות \מצב אונלין מורחב ועוד
זה לא אותו משחק שיצא לPSP
שוב, שיחקת איי פעם במשחק Monster Hunter? או שסתם נדבקת לשם ש-ADI דחף לך בפורום. מדבור בכותר מזעזע וגרוע. זה כמו שאני אתרגש ש-Disaster ייצא גם לפס3 או ל-360.
בנוגע לNMH2 הראשון היה טוב -משחק של 8 שהיה צריך יותר ליטוש ואורך חיים להיות משחק של 9
וגם הביקורות אמרו את זה
השני אם יצליח לשפר את הדברים שהיו לא טובים בראשון יכול בקלות להיות משחק של 9
גם את העיר הריקה אפשר לשפר
הראשון היה בדיחה, הוא לא עומד בסטנדרטים של הז'אנר. מה היה משחק ה-Hack and Slash האחרון ששיחקת?
אתה יכל להאשים את המסכים מפה ועד הודעה חדשה. אבל מה לגבי להאשים את ניטנדו שבחרה בכיוון מפגר ובחרה לקחת את הלקוחות שלה דור אחד אחורה? אתה לא מבין שהבעייה היא לא בטלויזיות אלא בחומרה ובמפתחים שלא מצליחים לפתח משחק שנראה סביר על ה-WII?
בתור קונסולה שאמורה להיות לה חומרה שמתחרה באקסבוקס הראשון, היא אפילו לא מציגה סחורה שמתחרה עם הפס2 שהיה חלש משמעותית.
מהדרך שבודקים היום משחקי WII
כן, ציון למסך רגיל וציון למסך רחב. למה שלא ייתנו ציון מיוחד למשחקי WII? כל משחק יתחיל מהציון 50 ואז נקבל משחקי WII עם ממוצע 70. מה זה השטויות האילו?
אתה יודע, אם המצב נואש אתה לא משנה את המציאות בכך שאתה מעוות את המערכת, אתה מתקן את המצב בכך שאתה מתקן את הבעייה.
כשאתה נכשל במבחן אתה הולך להרוג את המרצה/מורה, או שאתה יושב בבית ללמוד למועד חדש?
לא אני יעשה מעבר למסך גדול בזמן שנוח ומשתלם לי
זה שהרבה אנשים קנו 42 מהר רק כי זה קיים בשוק זה עניין שלהם
שאני יקנה מסך גדול הוא יהיה זול יותר וFHD
מי יודע אולי אז אני יקנה גם PS3 SLIM
למה שתעשה זאת? אי אפשר לגנוב משחקים לפס3, במה תשחק?
יצאו כמה כבר בתחילת השנה ויוצאים עוד נוספים
אתה פשוט לא מוכן לקבל מה שלא HD ואתה אנטי WII
אני לא אנטי WII, מבחינתי זה עוד בלוק של פלסטיק שיושב בבית ומעלה אבק. אני נגד משחקים גרועים, מה לעשות שזה השם הנרדף ל-WII? לא אני יצרתי את המציאות.
לא זה לא משחק גדול זה 9 ומעלה
משחק טוב מאוד זה 8 ומעלה
7 זה משחק טוב
תגיד לי, אם אתה מקבל ציון 7 במבחן זה טוב? אתה יודע מי יקבל אותך לעבודה אחרי לימודים עם ציון 7? אפילו ללשכת התעסוקה לא ייתנו לך להכנס עם ממוצע כזה.
מחורבן זה 4 ומטה
7 אומרים שהוא מחורבן ?
חכה לעוד ביקורות. אבל אם המשחק יסגור על ממוצע 7, אז כן - הוא כנראה משחק מחורבן. בינתיים הוא גם זכה ל-9 ככה שהסיפור עדיין לא נסגר. בשביל זה יש ממוצע שנותן לך ראות טוב על המשחק ומשהו שבאמת מייצג אותו. או שאתה גם לא מאמין בסטטיסטיקה? ומתמטיקה זה סתם שקר.
מאריו גלקסי וSSBB לא הגיעו אם אף פלסטיק מכרו מצוין וקיבלו ביקורות בשמים
וכמה משחקים כאילו יש ל-WII? אני יעזור לך, עוד אחד - מטרואיד. דרך אגב, כל דבר מוכר על ה-WII, למה שגם השניים שלושה משחקים טובים וראויים שיש על הקונסולה לא ימכרו? צריך בכל זאת קצת צדק בעולם.
לאחרונה יצאו COD5 \ומשחק סנובורד של הוביסופט ומשחק סקיטבורד של EA
שלושתם מכרו טוב וקיבלו ציונים טובים ככה שהתאוריה שלך לא נכונה עובדתית
אתה מתכוון לגרסה הנכה של COD 5? זו שלא כוללת אונליין נורמאלי או חלקים שלמים במשחק שירדו? אין לי ספק שהיא נחשבת למצויינת בעיניך, במיוחד אחרי שקראת ל-COD 4, אחד מחמשת ה-FPS הטובים של כל הזמנים מיושן וממחזר ול-COD 5 אלוהי רק כי הוא לא נכשל לגמרי על ה-WII.
אתה פשוט האנטיתזה של כל גיימר נורמאלי, אתה מתלהב מהסטנדרט ונמאס לך מהמיוחד והמצויין. דרך אגב, חשבתי שאמרת שנמאס לך ממשחקי FPS.
אבל מהבחינה שלך כל משחק של הWII זה חראה בגלל שאתה אנטי WII
זה נכון, הגרסה של ה-WII היא חרא. אני לא יצרתי אותה. בשביל זה יש את שלוש הגרסאות הנורמאליות.
למזלך אני לא אנטי HD ושופט לפי מה שאני אוהב ולפי מה שאני לא אוהב
אין לי בעיה לחשוב שRE5 כנראה משחק גדול כי RE4 היה גדול
אבל אתה גם אם יצא זלדה חדש שיקבל ציוני 10 תזלזל בו
למה שאני אזלזל? אמרתי שיש ל-WII שלושה משחקים טובים, אם ייצא זלדה של 10 אז יהיו ארבעה.
לא הוא לא הוא לא גדול אבל טוב אבל מהבחינה שלך כל משחק WII מחורבן
כן, אני אמרתי שהוא מחורבן:
http://www.metacritic.com/games/platforms/wii/deadlycreatures
טרחת לקרוא את הביקורות של המשחק בכלל?
יגיע היום ויצא לי לשחק גם בGOW3 אל תדאג
אבל שיחקתי בGOW1-2 והייתי מעדיף שהשלישי יצא מאוחר יותר שיוכלו לחדש הרבה דברים חוץ מהגרפיקה
אני לא מאמין, כי לא נראה לי שהולכים לפרוץ את הפס3 ולא תוכל לגנוב אותו למחשב. אז מה תעשה?
לאומת זאת NMH2 יכול לחדש ולשפר יותר בקלות דברים שהיו חסרים במשחק הראשון
והראשון היה טוב אז אני מאוד מצפה לשני
ברור שאתה מצפה, כי מדובר במשחק מחורבן. כבר הבנו שאם משהו לא מקבל ממוצע 60 או 70 זה לא עושה לך את זה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
14.02, 22:36
|
|
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
אבל אני מתאר לעצמי שזה רק ביטוי, אבל כמה לדעתכם באמת היא תכריז, למה אולי סוני הכריזה על משחקים טובים וחזקים, אבל לא הרבה מבחינת הכמות. |
|
|
|
|
איפה אתה רואה שהם אומרים את זה?
הם אמרו שהם חשפו רק שני קלפים, זה הכל..
|
, אמר הפאנבוי של מיקרוסופט.
|
גלעד |
 |
|
|
אוואה, אוואה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
14.02, 23:01
|
|
Death_119 אתה פאנבויס מהסוג הגרוע ביותר
מהסוג שקורא לאחרים פאנבויס במקום לנהל וויקוח עניני בדיוק כמו דרקו
וכבר אמרתי לך שיש לי גם PC חזק וגימפאד 360
שיחקתי POP ושיחקתי MRE משחקים שדרקו חושב שטובים
אבל אם תחפש בגוגל תראה הרבה אנשים שלא אהבו אותם POP עוד קצת כיף אבל MRE משחק של 5 אם יותר מידי הייפ הוא מאוד קצר ומאוד חוזר על עצמו
אבל זה HD אז חייב להיות מצוין
אתה גם מהלל את FC2 במיוחד בדברים האכנים אבל בפועל המשחק עצמו מחורבן כן כל למרות הגרפיקה למרות השטך זה לא מעניין כלום שהמשחק לא כיף בכלל לא אם עכבר ומקלדת ולא אם גימפאד
אפילו קריסס שבינוני בעצמו טוב יותר FC2 מסריח
אין לי בעיה לשבח משחקים טובים כמו ביושוק
אבל מצתער לא מעניין אותי בשיט הדברים הטכנים אם המשחק לא טוב
וזה לא קשור לWII היה לי מספיק קונסולות לא של נינטנדו בעבר
אני בניגוד אליך לא אנטי -אני אוהב לנסות דברים חדשים
וCOD5 גירסת הWII היה לי הרבה יותר כיף מי COD4 גירסת הPC
כי COD4 גירסת הPC אם עכבר גם ברמה הקשה ביותר היה לי קל מידי
ולא באמת חידש לי חוץ מגרפיקה ממשחקים קודמים
COD5 גירסת הWII הרגיש לי רענן בגלל השליטה
אבל לא תקבל את זה כי אתה פאן בויס
אבל אתה יודע מה אם היה יוצא COD5 אם גרפיקת HD ושליטת WII
זה היה הFPS הטוב ביותר שיצא הי פעם ככה שיש מה לחכות לדור הבא
אבל אתה לא תסכים אם זה בגלל הפנבויזים שלך כמו דרקו
לכו תעשו הפגנה מול המשרדים של נינטנדו
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
14.02, 23:11
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
לכו תעשו הפגנה מול המשרדים של נינטנדו
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
14.02, 23:37
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
אז מה זה הופך אותך? לפחות אני ונדב מתגאים במשחקים מצויינים, לא ב-Disaster או ב-Deadly Creatures.
|
 |
|
|
וכבר אמרתי לך שיש לי גם PC חזק וגימפאד 360
שיחקתי POP ושיחקתי MRE משחקים שדרקו חושב שטובים
אבל אם תחפש בגוגל תראה הרבה אנשים שלא אהבו אותם POP עוד קצת כיף אבל MRE משחק של 5 אם יותר מידי הייפ הוא מאוד קצר ומאוד חוזר על עצמו
אבל זה HD אז חייב להיות מצוין |
|
|
|
|
זה משעשע לראות שאתה לא מסוגל לראות מעבר לשני כותרים. אתה כאילו נצמד אליהם בחוזקה כי אתה חושב שמדובר בכותרים רעים.
תן לי לשאול אותך את השאלה הבאה: אם חשבת שהכותרים כאילו רעים, אז למה רכשת אותם מתכתחילה?
דרך אגב, גם ל-MRE וגם ל-POP יש את הבעיות שלהם וזה התבטא בביקורות. אני לא חושב שיש פה אדם שטען לזכותם שמדובר בטופ של הטופ שיהיה ל-2008 להציע, ההפך. אבל אתה משום מה נצמד לשני אילו. תגיד לי, למה אתה לא נמצד לדוגמא ל-Fallout 3? או מה לגבי Little Big Planet? למה שלא תנסה להצמד ל-Gears of War 2 או לדוגמא לרזיזטנס 2? למה אתה לא נצמד לכותרים האילו? וכמוהם יש עוד רבים.
דרך אגב, אני בטוח במלאת האחוזים שאם POP אם MRE היו יוצאים ל-WII, הם היו הופכים אוטומטית לשני הכותרים הטובים ביותר של הקונסולה ב-2008. אז מה הסיפור?
אין משחקים שמדגדגים אותם אפילו על ה-WII. ומדובר בשני משחקים שהם בגדר החלום הרטוב שלך עם כל הבינוניות והבעיות שלהם.
|
 |
|
|
אתה גם מהלל את FC2 במיוחד בדברים האכנים אבל בפועל המשחק עצמו מחורבן כן כל למרות הגרפיקה למרות השטך זה לא מעניין כלום שהמשחק לא כיף בכלל לא אם עכבר ומקלדת ולא אם גימפאד
אפילו קריסס שבינוני בעצמו טוב יותר FC2 מסריח |
|
|
|
|
זה בדיוק היופי, אתה אפילו לא יודע מה זה גראפיקה. אתה כמו נידראטל שחושב שטכנולוגיה זה רק כמה פוליגינום או הצללה יש במשחק. לא חביבי, התקדמנו משנות ה-70, הצד הטכני של משחקים בא עם המון רבדים ומהווה את לב ליבו של המשחק לא פחות מהסיפור שבו או אורכו שלו. FC2 היה יצירת מופת טכנית עם מולטי טוב שיצרה קונספט חדש בתעשייה עם היכולת לבנות שלבים בקלות. אתה מבין את המושג לחדש? למשחק היו את הבעיות שלו ובכל זאת מדובר במשחק שאפשר לשחק ולהנות ממנו וזה בה לידי ביטוי בביקורות. גם אני חוטא ומשחק בו מידי פעם כשבא לי לנקות את הראש במשחק אקשן ללא מחשבה.
דרך אגב, אני שוב לא מבין, אתה מזכיר כבר שלושה משחקים שנתפסים כגרועים בעיניך, אז למה רכשת אותם מההתחלה? למה לרכוש מוצר שאתה יודע שהוא לא לטעמך?
|
 |
|
|
אין לי בעיה לשבח משחקים טובים כמו ביושוק
אבל מצתער לא מעניין אותי בשיט הדברים הטכנים אם המשחק לא טוב
וזה לא קשור לWII היה לי מספיק קונסולות לא של נינטנדו בעבר
אני בניגוד אליך לא אנטי -אני אוהב לנסות דברים חדשים
וCOD5 גירסת הWII היה לי הרבה יותר כיף מי COD4 גירסת הPC
כי COD4 גירסת הPC אם עכבר גם ברמה הקשה ביותר היה לי קל מידי
ולא באמת חידש לי חוץ מגרפיקה ממשחקים קודמים
COD5 גירסת הWII הרגיש לי רענן בגלל השליטה
אבל לא תקבל את זה כי אתה פאן בויס |
|
|
|
|
אני חושב שפה ראינו את התמונה הכוללת. המילה היחידה אותה ניתן לייחס לאדם שחושב ש-COD 5 ועוד על גרסאת ה-WII הוא משחק שטוב מ-COD 4 הוא פשוט האדם חסר הטעם בעולם.
לא נמאס לך לאכול מהריצפה או מפחי הזבל? למה שלא תכנס לאחת ממסעדות היוקרה ותהנה לך סוף-סוף כמו מיליונים אחרים.
|
 |
|
|
אבל אתה יודע מה אם היה יוצא COD5 אם גרפיקת HD ושליטת WII
זה היה הFPS הטוב ביותר שיצא הי פעם ככה שיש מה לחכות לדור הבא
אבל אתה לא תסכים אם זה בגלל הפנבויזים שלך כמו דרקו |
|
|
|
|
ואם ל-WII היה אונליין, ואם ל-WII הייתה מערכת כמו ללייב, ואם בגרסאת ה-WII לא היו מורידים את השלבים בהם נוהגים בכלי הרכב, ואם ה-WII לא הייתה גרועה. אתה יודע, זה המון אם.
|
 |
|
|
לכו תעשו הפגנה מול המשרדים של נינטנדו |
|
|
|
|
למה להפגין כשיש לי 360 ופס3? אני חושב שאתה צריך להפגין, כי אתה זה שמשיך לאכול חרא.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 14.02 בשעה 23:50.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
14.02, 23:42
|
|
|
אתה יכול לארגן את זה קצת? מי אומר מה?
|
Lisa: Dad, what's a Muppet?
Homer: Well, it's not quite a mop, it's not quite a puppet, but man...
[ laughs hysterically]
Homer: So to answer your question, I don't know.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
14.02, 23:47
|
|
|
דודי מצטט את קרירין ולהפך..
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
15.02, 01:36
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
Death_119 אתה פאנבויס מהסוג הגרוע ביותר
מהסוג שקורא לאחרים פאנבויס במקום לנהל וויקוח עניני בדיוק כמו דרקו
|
|
|
|
|
קרירין, אי אפשר לנהל איתך ויכוח ענייני. כל השטויות שאתה כותב פה הן פשוט לא לעניין ולא קשורות לכלום. אתה כותב פה על דברים לא קשורים וכשמגיבים לך על משהו אתה סוטה לכיוון אחר. אתה רק עושה בדיחה מהפאנבוי הטיפוסי של הWII וחבל.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
15.02, 15:06
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
|
|
|
|
|
אין לי מושג למה אבל התגובה הזאת הצחיקה אותי...
קרירין, COD5 הרבה פחות פופולארי ממה ש-COD4 היה. תסתכל על ציונים.
ו-COD4 לא אתגרי ברמה הקשה? אתה יודע שלא כל המשחק סביב הקמפיין ויש גם מולטיפלייר אחד הטובים כיום.
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|