מנהל השיווק של ה360 "חשפנו רק שני קלפים ל2009 מתוך מערך של פול האוס" - משחקים Vgames - קהילות

נושא: מנהל השיווק של ה360 "חשפנו רק שני קלפים ל2009 מתוך מערך של פול האוס"
1  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.02, 14:24

ברירת מחדל מנהל השיווק של ה360 "חשפנו רק שני קלפים ל2009 מתוך מערך של פול האוס"

בראיון לX-PLAY חשף מנהל השיווק של המיקרוסופט כמה פרטים מעניינים ל2009:
- הם חשפו רק שני קלפים מתוך הפול האוס מבחינת המערך משחקים ל2009. יחשפו משחקי הארד קור לחגים 2009 בE3 הקרובה, לא תוספות להורדה או DLC, משחקי RETAIL מלאים (אם משהו רוצה לקחת מילולית את הביטוי "חשפנו שני קלפים מפול האוס" ולחשוב שהם חשפו פחות מ50% מהLINE UP שלהם, אני בספק אם זה באמת המקרה. אבל פורצה 3, קראקדאון חדש ומשהו מRARE זה בהחלט אפשרי לגמרי).
- יש משחקי צד א'/ב' שעדין לא נחשפו ל2009.
- יש בלעדיים מצד ג' שעדין לא נחשפו שיוצאים ב2009.
- הצוות שעבד על NXE עכשיו עובד על העדכון הגדול הבא, גם כן ל2009.
- עובדים על להגדיל את המגבלה של מספר החברים מ100 למספר גדול יותר.
- חלק מאוד גדול מהLINE UP של 2009 הוא משחקי צד א'/ב', הם פשוט לא חשפו אותם עדין.
- גישה חדשה, לחשוף דברים חודשים לפני שהם יוצאים ולא שנים. הם התחילו את הגישה עם NXE שהורכזה ביולי ויצאה בנובמבר (5 חודשים הפרש).

אז מה אתם אומרים, הבטחות ריקות כדי שאנשים לא יפזלו לכיוון הפס3 עם הLINE UP הטוב יותר שהוכרז כרגע ל2009 או שלמיקרוסופט באמת יש משחקי AAA בשרוול שיחשפו בGDC וב-E3?

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 13.02 בשעה 14:27.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 13.02, 14:55

אני די בטוח שיש להם משהו בקנה (גם אם זה משחקי קזואל...) הרי גם גירס הוכרז בGDC של שנה שעברה (למרות שכולם בעצם חשדו). גם פה יהיה עוד כמה דברים כאלו. אבל מכיוון שאין לנו על מה לחשוב כמו שהיה לגירס, זה נראה שחון (אולי על ביושוק אקסלוסיבי בסופו של דבר? מסופקני).
אבל בהחלט קראקדאון 2, פורצה 3 הם לבדם נחשבים ליין טוב.

"Hi kids, I'm Troy McClure. You might remember me from such educational films as 'Lead Paint, Delicious but Deadly' and 'Here Comes the Metric System!'"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mpower

אלוף האציוומנטים

#3   פורסם: 13.02, 15:03

גם לדעתי , זה לא הגיוני שהם יתנו לסוני להסתובב חופשי עם KZ2 ועד כמה ששכחתי..
אבל זה מצויין , 2009 לרגע נראתה כמו הפסד הבילעדיים של מיקרוסופט.
זה טוב שהם עוד לא חשפו כלום , אני אוהב את המתח.
מעניין מה נשק יום הדין שלהם ל2009?

ומתי לכל הרוחות הם נותנים תאריך ל AW?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#4   פורסם: 13.02, 15:07

אני גם חושב שיש להם עוד משחקים שיצאו בחגים ומקווה שיהיו ברמה גבוהה.
אני צריך כבר לנסות בקרוב את Crackdown שיהיה מוכן למשחק הבא אם יהיה ולנסות את המשחק ולראות איך זה ואם באמת הוא שווה (אפשר להשיג את Crackdown במחירים ממש זולים).

הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
תוצאות טורניר 4

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של !~Tr00Per~!

שואף לשלמות

#5   פורסם: 13.02, 15:10

נקווה לטוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#6   פורסם: 13.02, 15:13

אני חושב שכל אחד מהמשחקים הבאים הגיוני לגמרי כבלעדי ל2009:
קראקדאון 2
פרוצה 3
PGR5
Killer instinct
perfect dark 2
kameo 2
Lost planet 2
APB

ME2 זה משחק של תחילת 2010 וביושוק כבר ידוע כמשחק מולטי פלטפורם.
שנה עם HALO WARS, שתי חבילות הרחבה לGTA4, פורצה 3, קראקדאון 2, סטאראושן 3, ALAN WAKE והיילו OSDT זאת שנה לא רעה בכלל. ביחוד אם סוני לא תוציא השנה את HEAVY RAIN ו-GOW3 (אין מצב לGOW3 השנה, HEAVY RAIN סיכוי חלקי).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fixar

משתמש רגוע

#7   פורסם: 13.02, 15:18

אני באמת מקווה שזה נכון,
למרות שקראקדאון 2 ופורזה 3 הם אכן כותרים אפשריים עדיין הLINE UP ובכלל האקסבוקס
השנה הוא מאוד סטאטי.. אין כמעט הכרזות על משחקים אקסלוסיבים וזה נראה כאילו הדבר היחיד שיש ל360 השנה זה DLC..

אם הדברים שלו נכונים [שקשה להאמין כי אלה עדיין מיקרוסופט..] אני מאוד ישמח
אם ה360 יצליח להתעלות על 06 ו07 עם עוד ליין עצום של משחקים אקסלוסיבים ועוד הפתעות..

אני בלגי גאה!
תעתיקו את זה לחתימה שלכם אם גם אתם חלק מהשילוב המנצח!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#8   פורסם: 13.02, 15:22

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
קראקדאון 2
פרוצה 3
PGR5
Killer instinct
perfect dark 2
kameo 2
Lost planet 2
APB

ME2 זה משחק של תחילת 2010 וביושוק כבר ידוע כמשחק מולטי פלטפורם.
שנה עם HALO WARS, שתי חבילות הרחבה לGTA4, פורצה 3, קראקדאון 2, סטאראושן 3, ALAN WAKE והיילו OSDT זאת שנה לא רעה בכלל. ביחוד אם סוני לא תוציא השנה את HEAVY RAIN ו-GOW3 (אין מצב לGOW3 השנה, HEAVY RAIN סיכוי חלקי).
אני מסכים, ואני חושב שלא יוציאו רק המשכים אלא גם משחקים חדשים, כמו למשל שני הפרויקטים של Lionhead שנקווה שיצאו טובים ובטח עוד כמה שלא הוכרזו (אני מאוד מקווה שיצאו משחקים חדשים, כי השנה לא זכינו לסדרת משחקים חדשה ובלעדית מצליחה במיוחד).
אני מאמין שיהיו משחקים טובים ובכל מקרה כבר יש לנו רשימה טובה, ויהיו לי משחקים לשחק השנה.
וואו יש עכשיו מלא צופים אחרי שהכתבה פורסמה מחוץ לפורום.

נערך לאחרונה על ידי Tamirrr, 13.02 בשעה 15:25.

הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
תוצאות טורניר 4

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mpower

אלוף האציוומנטים

#9   פורסם: 13.02, 15:23

דווקא אם רק מה שיהיה ברשימה שנדב הביא עכשיו , זה מספיק לשנה שלמה לדעתי.
יש פה מספיק כותרים לסיים את השנה עם חיוך על הפנים.

ואם הם עדיין בכלל לא חשפו הכל , אולי בכל זאת 2009 תהיה שנה טובה ל360..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#10   פורסם: 13.02, 15:42

המשחקים שהם עדיין לא "חשפו" הם בטח רוב המשחקים שכמעט יודעים שיוכרזו בקרוב...
משחק מצד א ו-ב - המשחק של Lioned שייצא ב2009, משחק או שני משחקים של RARE, פורצה 3 או PGR5.
משחק מצד ג' - CRACKDOWN 2, DOA 5 ואולי עוד...

ואני אוהב את הגישה החדשה של MS, לא נותנת לבעלי XBOX360 הרבה זמן לחכות.

אבל לדעתי גם NINTENDO וSONY לא סגרו את הליינאפ לשנה הזאת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#11   פורסם: 13.02, 15:43

האמת שאחד הדברים הכי מרגשים שהוא אמר זה שמגדילים את המספר חברים מ-100
הוא גם ציין עובדה מעניינת שהמספר החברים ממוצע לשחקן 360 הוא 25 חברים.

בנושא סוני, לדעתי ה"לא מוכרז" האחרון שנשאר להם ל2009 זה המשחק ראצ'ט וקלאנק החדש שבעצם "הוכרז" בסיום הכתוביות של המשחק DLC שהיה להם שנה שעברה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#12   פורסם: 13.02, 15:54

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת שאחד הדברים הכי מרגשים שהוא אמר זה שמגדילים את המספר חברים מ-100
הוא גם ציין עובדה מעניינת שהמספר החברים ממוצע לשחקן 360 הוא 25 חברים.

בנושא סוני, לדעתי ה"לא מוכרז" האחרון שנשאר להם ל2009 זה המשחק ראצ'ט וקלאנק החדש שבעצם "הוכרז" בסיום הכתוביות של המשחק DLC שהיה להם שנה שעברה.
לא רק.
בתכלס רוב האולפנים הגדולים עובדים כרגע על כותר מתוכנן, אבל יש את Evolution שצריכים לחשוף מה הפרוייקט הבא שלהם (נקווה שעוד משחק מירוצי שטח), Incognito שצריכים לחשוף את Twisted Metal החדש מאחר והם סיימו סופית את Warhawk. או אולי Warhawk 2, האולפן של ליברפול (לא צוות SOHO שעובד על Home) שסיים את Wipeout HD בתחילת השנה. ו-TEAM ICO שלא פירסמו את התוצר שלהם עדיין.

דרך אגב, כולם שוכחים שגם MAG עתיד לצאת השנה לצד אנצ'רטד 2 וקילזון 2 ואינפיימוס במאי. מול קילזון 2 ואנצ'רטד 2 הדבר היחיד שיכל להתחרות כיום זה גירס 3 או היילו 4. נקווה שזה משהו בסדר גודל כזה.

אני מנחש שמייקרוסופט תכריז על קראקדאון 2 שייצא השנה ו-AW עם תאריך שחרור.
ואין כל כך סיכוי ל-Lost Planet בלעדי. לפחות לא אחרי Colonies.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 13.02 בשעה 15:57.

כיצד אנשים בוחרים משחקים בימינו:
אני מקווה שבGT5 יהיה אנטי אלייזינג כי אני מתכנן עליו

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#13   פורסם: 13.02, 16:07

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לא רק.
בתכלס רוב האולפנים הגדולים עובדים כרגע על כותר מתוכנן, אבל יש את Evolution שצריכים לחשוף מה הפרוייקט הבא שלהם (נקווה שעוד משחק מירוצי שטח), Incognito שצריכים לחשוף את Twisted Metal החדש מאחר והם סיימו סופית את Warhawk. או אולי Warhawk 2, האולפן של ליברפול (לא צוות SOHO שעובד על Home) שסיים את Wipeout HD בתחילת השנה. ו-TEAM ICO שלא פירסמו את התוצר שלהם עדיין.

דרך אגב, כולם שוכחים שגם MAG עתיד לצאת השנה לצד אנצ'רטד 2 וקילזון 2 ואינפיימוס במאי. מול קילזון 2 ואנצ'רטד 2 הדבר היחיד שיכל להתחרות כיום זה גירס 3 או היילו 4. נקווה שזה משהו בסדר גודל כזה.

הסיכוי שMAG יצא השנה זה כמו הסיכוי שיצא גירס 3 השנה

אין ממש סיכוי לזה, אנחנו כבר מכירים את סוני, ולפי איך שזה נראה MAG רחוק מאוד (אני מאמין אמצע-סוף 2010) תמיד לוקח הרבה זמן לפרוייקטים גדולים שלהם לצאת, גם GOW3 אני מאמין שיצא רק במרץ 2010.

MS לא ממש צריכה להוציא משהו ספציפי נגד אנצ'רדט 2 כשיש לה את גירס 2 כבר, היא שולטת בתחום הזה, חוץ מזה אם הם בסופו של דבר ישחררו את AW השנה זה בהחלט יהיה כותר ענק עם פונטציאל גדול לשחוט את כל הלינאפ של סוני בחגים, ונגד קילזון באמת הם צריכים משהו, כנראה הם בונים על HALO ODST, ואולי אפילו על כותר FPS חדש (PD2 משהו?).

ואני דווקא אוהב את האסטרטגיה של MS שהם מכריזים על משחקים שנה-חצי שנה לפני היציאה, אני לא יודע כמה זה טוב לה שיווקית אבל זה טוב בשבילי, לא צריך לחכות יותר מדי בצפיות, בניגוד לסוני שדי התעללה בלקוחות שלה עד שהיא הוציאה את המשחקים הגדולים שלה, הכי טוב לשמור על שקט ואז להוציא בבום משהו טוב, ולא להכריז על משחק שרק התחילו את הפיתוח שלו.

נערך לאחרונה על ידי nisi90, 13.02 בשעה 16:09.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#14   פורסם: 13.02, 16:07

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לא רק.

לפי מה שאני יודע Lost Planet יצא גם לPS3, בלי להתייחס לזה שלדעתי זה משחק נחמד ולא יותר(שיחקתי בו במחשב).
ואיך Incognito תפתח את Twisted Metal? הכותר לא שייך לחברה של דיוויד ג'אף?
יש שמועה שהמשחק שג'אפה עובד עליו זה Twisted Metal לPS3, אז ככה אם זה נכון, Incognito עובדת על משחק אחר.

ולא לשכוח את Sony Bend, שמסיים בקרוב מאוד לפתח את Resistance לPSP, ויש שמועה שהתם התחילו לעבוד על Syphon Filter חדש לPS3.
ויש גם את Media Molecule שהכריזה על 3 משחקים חדשים(אחד מהם יש שמועה שזה LBP לPSP).
ויש עוד פשוט לא עולה לי עכשיו...

ולא לשכוח שהשנה גם בין הPSN לXBLA תיהיה מלחמה לא קטנה, כשהPSN מציע משחקים גדולים להמשך השנה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#15   פורסם: 13.02, 16:11

nisi90
ציטוט:
צפה בהודעה

אין ממש סיכוי לזה, אנחנו כבר מכירים את סוני, ולפי איך שזה נראה MAG רחוק מאוד (אני מאמין אמצע-סוף 2010) תמיד לוקח הרבה זמן לפרוייקטים גדולים שלהם לצאת, גם GOW3 אני מאמין שיצא רק במרץ 2010.

MS לא ממש צריכה להוציא משהו ספציפי נגד אנצ'רדט 2 כשיש לה את גירס 2 כבר, היא שולטת בתחום הזה, חוץ מזה אם הם בסופו של דבר ישחררו את AW השנה זה בהחלט יהיה כותר ענק עם פונטציאל גדול לשחוט את כל הלינאפ של סוני בחגים, ונגד קילזון באמת הם צריכים משהו, כנראה הם בונים על HALO ODST, ואולי אפילו על כותר FPS חדש (PD2 משהו?).
SONY הכריזה על המשחק ל2009, בינתיים גירס 3 לא הוכרז בכלל(למרות שכמעט בטוח ב100% שהוא בפיתוח), אז בינתיים התאריך של MAG זה 2009 ולא אחר.
GOW3 אני גם מאמין שהוא ייצא ב2010(ואת האמת אני גם רוצה שהוא ייצא ב2010, אם כל המשחקים שהוכרזו השנה לא יהיה לי מספיק כסף...).
ומה זה PD2?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש ותיק

#16   פורסם: 13.02, 16:12

nisi90
ציטוט:
צפה בהודעה

ואני דווקא אוהב את האסטרטגיה של MS שהם מכריזים על משחקים שנה-חצי שנה לפני היציאה, אני לא יודע כמה זה טוב לה שיווקית אבל זה טוב בשבילי, לא צריך לחכות יותר מדי בצפיות, בניגוד לסוני שדי התעללה בלקוחות שלה עד שהיא הוציאה את המשחקים הגדולים שלה, הכי טוב לשמור על שקט ואז להוציא בבום משהו טוב, ולא להכריז על משחק שרק התחילו את הפיתוח שלו.
משעשע אותי לראות משהו שחושב שהרחבה של היילו זה תשובה ל-Killzone 2. עצוב. מזל שיש אנשים בלי דרישות במשחקים.

וכשיצא גירס 2 יצא רזיזטנס 2. העובדות הן שסוני משחררת שני שוטרים ענקיים השנה ומייקרוסופט כרגע משחררת אפס. זה מצריך שני כותרים גדולים. קרי - היילו 4 וגירס 3. אין בעייה גם עם כותרים חדשים, רק שיכריזו.

לגבי ההערה המטומטמת השנייה:
כמה זמן לקח לפייבל 2 לצאת מי שהוכרז ועד שיצא באוקטובר? אממ... 3 שנים?
כמה זמן לקח להיילו 3 לצאת משהתחילו לעבוד עליו ועד שיצא? אמממ... 3 שנים?

כמה זמן לקח לאנצ'רטד 1 לצאת מי שהוכרז? אמממ... חצי שנה?
ול-2? אמממ... תשעה חודשים?

מה זה השטויות האילו. יש כל הזמן פיתוח של משחקים, יש פיתוח שמתארך ואם המפיצה או בעלת הבית חכמה היא תיתן למפתחת את הזמן שהיא צריכה כדי להוציא את הכותר כמו במקרה של גרילה. שהתוצאה יצאה מדהימה ובהחלט שווה את הדחייה של שנה וארבע שנות פיתוח.

אתה מעדיף לקבל משחקים שבורים ולא פועלים? זה משנה לך כמה זמן לקח לחברה להוציא משחק כל עוד הוא יוצא בסוף?

בסופו של דבר לא היו הן למייקרוסופט והן לסוני שנה בה שתיהן לא היה מה להציע ללקוחות שלהן. אולי רק בשנות השקה של כל אחת. אז מה הסיפור? חסר לך במה לשחק על איזו שהיא פלטפורמה? אני יודע שלי לא.

אני חושב שהתבלבלת עם ה-WII.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 13.02 בשעה 16:19.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#17   פורסם: 13.02, 16:29

זה לא בדיוק מה שהוא אמר חח הוא נתן דוגמא כאילו מעולם הפוקר לאסטרטגיה שלהם ..
ולוסט פלנט אני ממש בספק אם הוא יהיה בלעדי.. הראשון כבר נמצא בפליסטישן וקאפקום אמרה שהיא מולטיפלטפורם השנה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#18   פורסם: 13.02, 16:30

לאנצ'רטד 1 לקח שנתיים וחצי לצאת מההכרזה שלו, סוני הכריזה קרוב לתאריך שחרור אך ורק על שני משחקים, אנצ'רטד 2 ורזיסטנס 2.
כל שאר המשחקים הוכרזו לפחות שנתיים לפני השחרור שלהם.

אבל בכל מקרה יש לסוני 4 משחקים גדולים השנה:
KZ2, אנצ'רטד 2, אינפמס, רצ'ט 5 (עם אופציה לHEAVY RAIN).

למיקרוסופט יש כרגע רק את היילו וורס ו-AW בתור משחקים גדולים ב2009 (ועוד כל מני DLC וההרחבה להיילו 3 אבל לא נתחשב בהם), לך תדע מה היא תכריז בתערוכות הקרובות.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 13.02 בשעה 16:38.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#19   פורסם: 13.02, 16:38

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
לאנצ'רטד 1 לקח שנתיים וחצי לצאת מההכרזה שלו, סוני הכריזה קרוב לתאריך שחרור אך ורק על שני משחקים, אנצ'רטד 2 ורזיסטנס 2.
כל שאר המשחקים הוכרזו לפחות שנתיים לפני השחרור שלהם.
אתה טוען שאנצ'רטד נחשף במרץ 2005?! אפילו KZ2 לא נחשף אז ורזיזטנס 1, איפה אתה חיי? המשחק הוכרז במרץ 2007, חצי שנה לשיחרורו:
http://www.gamespot.com/ps3/action/u...ml?sid=6167612

תמונה ראשונה של אנצ'רטד הגיעה ב-E3 של 2006, רק שאף אחד לא ידע על מה מדובר. כלומר, שנה וחודשיים לשיחרור נתנו רק תמונה ראשונה מפרוייקט עלום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#20   פורסם: 13.02, 16:45

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה טוען שאנצ'רטד נחשף במרץ 2005?! אפילו KZ2 לא נחשף אז ורזיזטנס 1, איפה אתה חיי? המשחק הוכרז במרץ 2007, חצי שנה לשיחרורו:
http://www.gamespot.com/ps3/action/u...ml?sid=6167612

תמונה ראשונה של אנצ'רטד הגיעה ב-E3 של 2006, רק שאף אחד לא ידע על מה מדובר. כלומר, שנה וחודשיים לשיחרור נתנו רק תמונה ראשונה מפרוייקט עלום.
סליחה, שנה וחצי ולא שנתיים וחצי.
זה עדין ממש לא קרוב לתאריך יציאה דודי.

סוני ידועה בהכרזה על משחקים מוקדם מדי, KZ2 הורכז בE3 2005 ויצא כמעט 4 שנים מאוחר יותר, LBP הוכרז שנתיים לפני שיצא, GOW3 הוכרז בE3 2008 ויצא בכלל ב2010... הם פשוט שופכים את כל המידע שיש החוצה.
כמו שאמרתי, מיקרוסופט עוברים עכשיו לאסטרטגיה חדשה שהם התחילו עם NXE של לחשוף משחקים חודשים לפני שהם יוצאים ולא שנים. הם אמרו במפורש שהם חושפים משחקי 2009 בE3 השנה.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#21   פורסם: 13.02, 16:50

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
סליחה, שנה וחצי ולא שנתיים וחצי.
זה עדין ממש לא קרוב לתאריך יציאה דודי.

סוני ידועה בהכרזה על משחקים מוקדם מדי, KZ2 הורכז בE3 2005 ויצא כמעט 4 שנים מאוחר יותר, LBP הוכרז שנתיים לפני שיצא, GOW3 הוכרז בE3 2008 ויצא בכלל ב2010... הם פשוט שופכים את כל המידע שיש החוצה.
כמו שאמרתי, מיקרוסופט עוברים עכשיו לאסטרטגיה חדשה שהם התחילו עם NXE של לחשוף משחקים חודשים לפני שהם יוצאים ולא שנים. הם אמרו במפורש שהם חושפים משחקי 2009 בE3 השנה.
ממרץ 2007 עד נובמבר 2007 זה שנה וחצי? טוב.

קיצר, הנה בשביל לסיים את הויכוח כי הוא כבר ממש מפגר ואין קשר בין הטענות שאנשים מטיחים פה למציאות:
סוני זה חרא, מייקרוסופט זה אחלה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#22   פורסם: 13.02, 16:59

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
ממרץ 2007 עד נובמבר 2007 זה שנה וחצי? טוב.

קיצר, הנה בשביל לסיים את הויכוח כי הוא כבר ממש מפגר ואין קשר בין הטענות שאנשים מטיחים פה למציאות:
סוני זה חרא, מייקרוסופט זה אחלה.
טריילר של אנצ'רטד ממאי 2006.
ואני עוד זה שמנותק מהמציאות...

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#23   פורסם: 13.02, 17:02

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
טריילר של אנצ'רטד ממאי 2006.
ואני עוד זה שמנותק מהמציאות...
אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה הכרזה.

דרך אגב, אם תנסה לקרוא בדקדקנות את ההודעה שלי גם תבין שרשמתי שהביאו תמונות ראשונות שלו ב-E3 2006. אבל ההכרזה הגיע רק חצי שנה לשיחרורו.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 13.02 בשעה 17:07.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 13.02, 17:05

את האמת זה היה נראה מוזר שמייקרוסופוט לא הכריזו על כמה משחקים רציניים ל-2009, יכול להיות שיש משחקים שמוכנים כבר והם מחכים להכריז עליהם ברגע ההכי מתאים..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#25   פורסם: 13.02, 17:06

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה הכרזה.
פעם אחרונה שבדקתי, טריילר מלא מתוך המשחק כולל גיימפליי והכל זה הכרזה.
אם אתה מתקטנן על זה שלא היה כתוב שם בסוף הטריילר זה אומר שלא הכריזו עליו?
אולי גם על FEAR 2 הכריזו רק לפני חודשיים כי אז הוא שינה את השם מפרוייקט מקורות לFEAR 2?

עזוב, הכריזו על אנצ'רטד בכלל 3 חודשים לפני שהוא יצא כי בהתחלה קראו לו אנצ'רטד ואז שינו את השם שלושה חודשים לשחרור לאנצ'רטד דרייק'ס פורצ'ן.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#26   פורסם: 13.02, 17:09

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
פעם אחרונה שבדקתי, טריילר מלא מתוך המשחק כולל גיימפליי והכל זה הכרזה.
אם אתה מתקטנן על זה שלא היה כתוב שם בסוף הטריילר זה אומר שלא הכריזו עליו?
אולי גם על FEAR 2 הכריזו רק לפני חודשיים כי אז הוא שינה את השם מפרוייקט מקורות לFEAR 2?

עזוב, הכריזו על אנצ'רטד בכלל 3 חודשים לפני שהוא יצא כי בהתחלה קראו לו אנצ'רטד ואז שינו את השם שלושה חודשים לשחרור לאנצ'רטד דרייק'ס פורצ'ן.
בכלל טרחת להכנס לקישור שהבאתי מגייסמפוט?
אתה קורא להם שקרנים?

תראה על מה אתה מתווכח איתי, אין בעייה נדב, אנצ'רטד הוכרז שנתיים וחצי לשיחרור כמו כל משחק של סוני עד היום. כל משחק של מייקרוסופט מוכרז 5 דקות להגעתו לחנויות ואיזה כיף שיש לנו פה אלמנט של הפתעה לטובתנו. וויפי.

בוא נסתכל על העובדות: הוצגו תמונות ממשחק חדש בתערוכה ב-2006. הייתה הכרזה רישמית ב-2007 חצי שנה לשיחרורו.

אתם אמרתם שסוני מכריזה על כל המשחקים שלה 3-4 שנים לשיחרורם.
מה אתה רוצה? שקל?

ללא קשר, KZ2 הגיע ל-50 ביקורות (49 למען האמת) וממוצע של 92. אתה מוזמן לשנות את החתימה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 13.02 בשעה 17:13.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#27   פורסם: 13.02, 17:15

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
בכלל טרחת להכנס לקישור שהבאתי מגייסמפוט?
אתה קורא להם שקרנים?

תראה על מה אתה מתווכח איתי, אין בעייה נדב, אנצ'רטד הוכרז שנתיים וחצי לשיחרור כמו כל משחק של סוני עד היום. כל משחק של מייקרוסופט מוכרז 5 דקות להגעתו לחנויות ואיזה כיף שיש לנו פה אלמנט של הפתעה לטובתנו. וויפי.

בוא נסתכל על העובדות: הוצגו תמונות ממשחק חדש בתערוכה ב-2006. הייתה הכרזה רישמית ב-2007 חצי שנה לשיחרורו.

אתם אמרתם שסוני מכריזה על כל המשחקים שלה 3-4 שנים לשיחרורם.
מה אתה רוצה? שקל?
אני אמרתי שסוני מכריזה על משחקים 3-4 שנים לפני השחרור שלהם?
לאנצ'רטד לא היה "תמונות" ב2006, היה לו טריילר מלא לגמרי ודברו על הפרוייקט המון, פשוט קראו לו אז BIG בתור שם קוד ורק ב2007 נוטי דוג החליטו על שם למשחק ואז הכריזו על השם.
אם עשרות תמונות וטריילר של מעל דקה שמכיל המון גיימפליי זאת לא הכרזה אז אין לי מושג מה זאת כן.

כמו שאמרתי, מיקרוסופט עכשיו עברו לשיטה הזאת, לא מילים שלי אלה של הראש שיווק של ה360. בנתייים סוני חושפת את כל הקלפים שלה לפני תחילת השנה, תן לי משחק אחד ששמעת עליו לראשונה והוא יצא באותה שנה מסוני.

וד"א, יש לKZ2 ממוצע 91 מ-30 ביקורות אבל עדין שיניתי את החתימה, אני בספק אם הממוצע שלו ישתנה.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 13.02 בשעה 17:18.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Hipno

מודל לחיקוי

#28   פורסם: 13.02, 18:19

אני מאמין למיקרוסופט, במיוחד אחריי שגירס הוכרז בפחות מ-9 חודשים לפני צאתו.
זה הכי טוב להכריז מעט ולא יותר מדיי לפני יציאה של משחק.
מאוד מתסכל אותי שמכריזים על משחק ב-2005 וב-2009 הוא יוצא ועוד מוציאים לו פאטצים.
אני מקווה שהמשחקים יהיו איכותיים

ולגבי הכרזה של אנצ'רטד:
אני לא יודע מתי הוא הוכרז, אבל טריילר זו הכרזה נקודה.

נערך לאחרונה על ידי Hipno, 13.02 בשעה 18:27.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cha0s

נינג'ה בלגי

#29   פורסם: 13.02, 18:26

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
קראקדאון 2
פרוצה 3
PGR5
Killer instinct
perfect dark 2
kameo 2
Lost planet 2
APB
האמת גם אם כל המשחקים האלה יצאו אני עדיין די אתכאזב, כי נראה לי אף אחד מהם לא ממש מדבר אלי.

נכון לעכשיו הליין אפ של הPS3 הרבה יותר מושך אותי ואני די מאוכזב..
נקווה לטוב בE3

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Hipno

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 13.02, 18:28

cha0s
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת גם אם כל המשחקים האלה יצאו אני עדיין די אתכאזב, כי נראה לי אף אחד מהם לא ממש מדבר אלי.

נכון לעכשיו הליין אפ של הPS3 הרבה יותר מושך אותי ואני די מאוכזב..
נקווה לטוב בE3
מסכים.

חזרה לראש העמוד
1  3

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא