גו נינטנדו פרסמו קטע שמועות די ארוך שחושף תאריכי יציאה של משחקים שונים מבית EA ו-Activision. זה עוצר בקיץ, אז אני מניח שעל משחקי החורף נשמע יותר בהמשך. ל-EA יש בקרוב אירוע לעיתונאים באמצע מרץ, אז אולי חלק מהדברים יקבלו חיזוק, ואולי לא.
אחד המשחקים שמגיעים ל-Wii על פי השמועה הזו הוא Brutal Legends של טים שייפר, אגדת הרוק בכיכוב ג'ק בלאק. על פי הסגנון הגרפי שלו, יש מצב שהוא יכול להגיע גם ל-Wii.
כמו-כן, נראה כי משחק הטניס של EA ייקרא Grand Slam Tennis.
Guitar Hero Metallica
May 29th
XB360, PS3, PS2, Wii.
Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs
June 26th (Movie June 26th)
Everything (except PSP)
DJ Hero
July (may slip to Q4)
XB360, PS3, Wii.
- comes with a turntable peripheral
- Paradise City mixed with ABC during demo
- 3 colored buttons and a fader switch
Star Wars Clone Wars - new game(s) expected
Lego Indiana Jones 2 - expected this Sept.
BOOM BLOX BASH PARTY, Wii – May 2nd
EA SPORTS ACTIVE, Wii – May 15th
- 30 day challenge
- £39.99
MY SIMS RACING, Wii, DS – June 09
GRAND SLAM TENNIS, Wii – June 19th
- real players in cartoon style
- controls appeared sluggish in demo
TIGER WOODS 10, All formats – July 10th
- new courses
- more focus on online
- MotionPlus supported
- more party games
MY SIMS SPECIAL AGENTS Wii, DS – Autumn 09
- EA due to give big push
SimAnimals 2 SAFARI, Wii, DS – Oct 09
CHARM GIRLS CLUB, Wii, DS – Oct 09
- titles such as Pyjama Party and Fashion Show
- game releases come packed with a charm
LITTLIEST PET SHOP BEST FRIENDS, Wii, DS – Oct 09
BRUTAL LEGEND, 360, PS3, Wii – Autumn 09
STAR WARS BATTLEFRONT 3 - still in development, may not make this year
GUITAR HERO 09 - may be just a new song for the holidays, instead of new instruments
FAMILY GAME NIGHT 2, Wii, 360, PS3, DS – Oct 09
- Operation, Jenga and new Connect 4
- DS title will feature games from both FGN 1 and 2
ברוטל לג'נדס יכול להיות ענק על הווי, רק מקווה שהוא לא יהרס בגלל מודלים דפוקים. בכל מקרה על איזה מנוע בכלל הוא רץ? ואיך הוא ישתווה לגרסות הHD. מה שבטוח הגרפיקה תיהיה פחותה אבל הסאונד יכול לשמור על אותה רמה -מינסו הדולבי דיגטאל.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
עדיין, Sin & Punishment 2 יכניס את כולם לכיס הקטן.
אין מצב. S&P2 הוא סגנון כל כך מיושן, זה כמעט ON RAIL SHOOTER שנותן לך לשלוט טיפה בדמות שלך. משחק כזה לא יכול להפציץ עם תשיעיות גבוהות, הוא הרגיש לי מיושן נורא לפני 10 שנים על הN64 שלי, היום הוא כבר ארכאי.
אתה רוצה לכתוב הסבר מפורט על סגולות המשחק (בדיון שלו)? כבר נהייתי סקרן.
אני חושב שהוא פשוט משחק יפני משוגע שמגיע למערב. בניגוד למשחקים כמו MadWorld או Brtual Legends שהם די מערביים, S&P2 יהיה בשאיפה משחק יפני הזוי לפחות כמו קודמו. וזה מספיק כדי להעניק לו את תואר משחק השנה.
אני חושב שהוא פשוט משחק יפני משוגע שמגיע למערב. בניגוד למשחקים כמו MadWorld או Brtual Legends שהם די מערביים, S&P2 יהיה בשאיפה משחק יפני הזוי לפחות כמו קודמו. וזה מספיק כדי להעניק לו את תואר משחק השנה.
האמת שגם הקודם יועד לשוק המערבי, אפילו הגרסה היפנית הייתה באנגלית ובסוף לא הביאו אותה למערב. כמו דיזסטא P:
משחק יפני? זה משחק טים שייפר היוצר המהולל של psychonauts יומו של הטנטקל,סם ומקס ועוד!! זה משחק אמריקאי לגמרי.
משחק יפני? זה משחק טים שייפר היוצר המהולל של psychonauts יומו של הטנטקל,סם ומקס ועוד!! זה משחק אמריקאי לגמרי.
אנשים צריכים להכיר אותו ולהתקין דוס במחשב!
הוא דיבר על S&P2. זה אפילו בציטוט שבהודעה שלך, קרא היטב
מתן, תודה, אבל עוד לא צפיתי בסרטון ששלחת לי - לא יכול מהמחשב הנוכחי.
ADI
ציטוט:
עדיין, Sin & Punishment 2 יכניס את כולם לכיס הקטן.
גם אני מצפה מאוד למשחק הזה, אבל משחק השנה, ויכניס את כולם לכיס הקטן? יותר מ-MadWorld המקורי, האיכותי והשערורייתי?
ודווקא כי הוא "יפני", אין לו סיכוי (בכל אופן, המשחק הזה יגיע למערב, ולדעתי יהיה פחות יפני מקודמו).
ועוד דבר, Muramasa הוא גם כן יפני, לדעתי יש סיכוי שהוא יוערך אף יותר מ-Sin & Punishment 2.
אבל אם אתה אומר רק מה הוא משחק השנה לטעמך, זה כבר משהו אחר. פשוט הוא לא ייבחר על פי רוב, לא כי הוא לא טוב - הוא אמור להיות מעולה - אלא כי תהיה לו תחרות קשה מאוד.
אנשים צריכים להכיר אותו ולהתקין דוס במחשב!
הלו . לא לבלבל.
לטים שפר לא היה יד ורגל בסם ומקס (הכבוד הזה שמור לסטיב פורצל).
אם כבר משנק מלא - (Full Thrutle בלעז ). שאגב, סייקונאוטס היה אמור להיות חלק מחלום הזיה של בן , הגיבור של "משנק מלא" אבל זה היה מופרע מדי, והרעיון לא המריא- והפך למשחק משלו שנכשל באופן נחרץ במכירות. (למרות שאת העותק שלי קניתי פעמיים.)
בנוגע לדוס. אין צורך. ScummVM מריץ יופי את כל המשחקים האלה - ואפילו על הווי בגירסאת ההומברו - כולל משחקים רבים וטובים אחרים. ואשר לסייקונאוטס - הוא תואם XP. שכן הוא יצא רק לפני ארבע שנים בערך.
אם השמועה הזו נכונה, והמשחק עם שיר הנושא של ג'ודאס פריסט אכן ימצא את דרכו לווי, באמת שאין לי מה לחפש בקונסולות אחרות בשנה הקרובה.
מתן, תודה, אבל עוד לא צפיתי בסרטון ששלחת לי - לא יכול מהמחשב הנוכחי.
רונן, זה משחק חדש של טים שייפר. זה כמו שיבואו ויגידו "מיאמוטו מביים משחק הארד קור חדש". באמת צריך לבוא ולהגיד מה הסגנון שלו וכו'? פשוט צריך להמתין לו בציפיה ולהקריב בנות משפחה לטים.
בכל מקרה, זה משהו בין MAD WORLD לדיאבלו מבחינת הגיימפליי, אבל למי איכפת מהגיימפליי במשחק טים שייפר?
פול ת'רוטל, המשחק הרפתקאה הכי טוב, EVER!