בקהילת Role Play ישנה התחלה חדשה. החופש מתחיל ועם החום של הקיץ, הקהילה מתלהטת לקראת השינויים הקרובים. בנוסף לשינויים אלו, פעילויות הקיץ הקהילתיות מ-ת-ח-י-ל-ו-ת!
צוות ערוץ GTA רוצה לראות אתכם פעילים ומעודכנים בכל הנושאים במהלך החופש!
בתודה, צוות VGames.GTA
נושא: בוא להקים קהילת SA:MP ולזכות במשאבים מאתר Vgames
אתר Vgames מאפשר לך להקים קהילת SA:MP בערוץ GTA ולהנות ממשאבים איכותיים, ממקצועיות ומאמינות.
צד זה נועד בשביל לקדם את קהילת ה-SA:MP הישראלית ולאפשר לשחקני הקהילה לבחור בין שלל שרתים המצאים בבית הקהילה הישראלית, Vgames.
מה שאנו מחפשים במנהל קהילה הם הדברים הבאים:
רצינות.
יכולת ניהול.
כריזמה.
עמידה בלחצים ואתגרים.
רצון והשקעה.
ידע בשרתי GTA SA:MP.
ידע במשחק GTA San Andreas.
ניסיון עם ניהול שרתים אם זה באתר VGames או בקהילות אחרות.
שפה גבוה ויכולות כתיבה.
אם אתה חושב שיש לך את הדברים הנ"ל, ואת הדברים הבאים:
מוד מושקע ומתוכנת היטב.
רצון ויכולת להביא שחקנים חדשים על מנת ליצור שרת עם מספר שחקנים מינימאלי של 20 איש.
צוות ניהול רציני ואיכותי.
מתכנת בעל ידע ועמידה בלחצים.
הקהילות הנוספות יהנו מהדברים הבאים(בעת פתיחת הקהילה) :
שרת משחק 200 מקומות.
חדר בשרת הוונטרילו הנוכחי וגישות ניהול עליו. (בעתיד יש אפשרות לקבלת שרת וונטרילו פרטי של 25 סלוטים לקהילה)
פורום במערכת הפורומים של אתר Vgames. (אם וכאשר הקהילה תוכיח את עצמה בשלה לכך)
עם גידול הקהילה אנחנו נפתח את הכיס ונגדיל את המשאבים. הכל תלוי בכם.
את הקהילות אנחנו נבחר עם ניצן מנהל אתר Vgames ועמוס מנהל הקהילות, מנהל קהילה אשר נבחר להשקיע בקהילתו יצטרך לפני הכל להגיע למשרדי אתר Vgames לצורך תדרוך והכרות עמו.
הפגישה במשרדים תיהיה איתי, ניצן מנהל אתר Vgames ועמוס מנהל הקהילות.
אם לאחר מה שכתבנו אתה חושב שאתה מתאים צור איתנו קשר יש לשלוח את המייל לכתובות המייל הבאות :FuXeR@VGames.co.il
נא לשלוח מייל לפי הטופס הבא:
כמות משוערת ממוצעת של שחקנים בשרת בהתחלה: יותר מחמש עשרה
מה מיוחד בקהילה: הקהילה הזאת תהיה מיוחדת מכל הבחינות משום שהמוד יתפרש על כל מפה
ולא רק על lv או ls ויהיה מוד יפה שאפשר רכוש מכונית פרטית ובית ויהיה צוות ניהול נהדר עם נסיון בRP ויכולת ניהול מעולה והקשבה בRP יהיה בית חולים תחנת משטרה ו DMV בכל עיר ואם אתה תושב ls ואתה עובר בלי דרכון את הגבולות של ה lv אפשר לשבת בכלא
מה תוכניות צוות הניהול לעתיד הקרוב והרחוק: הניהול יהיה עם נשים כיפים שעושים פעיליות וגם רציניים שיקשיבו יעזרו ויעשו הכל לטובת ההנאה של השחקים
הסבר על המוד: במוד לא תוכל להיכנס למכונית שהיא לא שלך כמו במציאות יהיה מקום לסוחר נדלן
ולכל מיני דברים אחרים בקיצור שרת מעולה
טוב אני מקווה שתקבלו את הצעתי ויש לי נסיון רב בניהול שרתים ניהלתי כמה שרתי RP והלך מצוין
ולא רק על lv או ls ויהיה מוד יפה שאפשר רכוש מכונית פרטית ובית ויהיה צוות ניהול נהדר עם נסיון בRP ויכולת ניהול מעולה והקשבה בRP יהיה בית חולים תחנת משטרה ו DMV בכל עיר ואם אתה תושב ls ואתה עובר בלי דרכון את הגבולות של ה lv אפשר לשבת בכלא
מה תוכניות צוות הניהול לעתיד הקרוב והרחוק: הניהול יהיה עם נשים כיפים שעושים פעיליות וגם רציניים שיקשיבו יעזרו ויעשו הכל לטובת ההנאה של השחקים
הסבר על המוד: במוד לא תוכל להיכנס למכונית שהיא לא שלך כמו במציאות יהיה מקום לסוחר נדלן
טוב אני מקווה שתקבלו את הצעתי ויש לי נסיון רב בניהול שרתים ניהלתי כמה שרתי RP והלך מצוין נערך לאחרונה על ידי beny1, היום בשעה 08:39.
טוב אני מקווה שתקבלו את הצעתי ויש לי נסיון רב בניהול שרתים ניהלתי כמה שרתי RP והלך מצוין נערך לאחרונה על ידי beny1, היום בשעה 08:39.
אחי אתה חייב ..
כי אתה יכול להיות סתם איזה ילד שלא מבין בתכנות עם מוד LVDM עם פקודה אחת יותר .
ושאתה מגיע לסגולה אתה מכיר את ההנהלה ושם הם רואים את המוד שלך וכל זה ..
זה לא קהילה של שקל ! זה קהילה קהילה ..
שם פרטי : אופיר . לבקשות \ עזרה \ בעיה פנו אליי במייל : Ofir@Free4mE.Co.iL - שחקן בקהילת Combat Arms , דרגה : כינוי : oFiR
אז ככה.. יש לי אישור מטל לפתוח קהילה אבל מה? אין לי מתכנת אז אני מבקש! לפתוח נושא בת פורום: קהילות GTA נוספות - דרושים | מתכנתים ובפנים אני כברי יפרט.. מידן תדבר איתי בוונט אחי.. קוראים לי: .:FoRWorD:.
תודה והמשך גלישה מהנה
אז ככה.. יש לי אישור מטל לפתוח קהילה אבל מה? אין לי מתכנת אז אני מבקש! לפתוח נושא בת פורום: קהילות GTA נוספות - דרושים | מתכנתים ובפנים אני כברי יפרט.. מידן תדבר איתי בוונט אחי.. קוראים לי: .:FoRWorD:.
תודה והמשך גלישה מהנה
שמי : מקס
כמות השחקנים בקהילה : 200
סוג המוד (DM / RP / TDM וכו'): DM
כמות משוערת ממוצעת של שחקנים בשרת בהתחלה:10 -15
לינק לפורום אם יש (במידה ומדובר בקהילה קיימת): אין
מה מיוחד בקהילה?: שאתה יכול לארגן איזה פעילויות שלך ואתה יכול לקבל אדמין אם אתה ותיוק ואם אתה משקיע בטירוף אמ... ויהיה לנו מתכנת סוס
מה תוכניות צוות הניהול לעתיד הקרוב והרחוק?: שאנחנו נקיים את החוקים שלנו תמיד וכל מי שיאפר את החוקים אנחנו פשוט נותנים לו אזהרה
הסבר על המוד: המוד כיפי אם שיגורים למשל איזור DM אם בזוקות ומיני גן אמ...יש כל מיני פעילויות אוטומתיות ושהאדמינים יעשו אמ... בקרוב יהיה עוד הסברים
איפי של השרת (במידה ומדובר בקהילה קיימת): אין קהילה קיימת
זהו מקווה שהקיהל תיפתח
אחי עם האיתה קורא האיתה רואה אחי שאת זה צרייך לשלוח במייל ולא לכתוב פה!
שם משתמש בשרת:[Syd]sCoZe[GP]
שם בוונט:[Syd]sCoZe[GP]
רמה בשרת:Adv
רמת VIP בשרת:VIP 2
שחקן בקהילת TRP שאיפה להיות אדמין בTRP שם Bryan_Wood עובד במשטרה LS Police Officer