BlackShot ההינו משחק רשת מהנה מאוד.
פתיחת קהילה למשחק זה בתחילת דרכו היתה מהלך חכם מכיוון שVGAMES תהיה אחד האתרים הראשונים שיפתחו רהילה סביב משחק זה. שחקנים המשחקים במשחק זה ומעוניינים בקהילה יגיעו אליה.
הסבר על המשחק:
המשחק בימים אלה הוא ב-Close Beta . בינתיים המפתחים שלו אמרו שבאמצע חודש יוני (בעוד שנועיים) כנראה יפתח ה- Open Beta (משחק פתוח לכולם)
המשחק הוא מז'נר פעולה (יריות) MultiPlayer (ברשת). משחק זה הוא אחד המשחקים של חברת OutPark .
המשחק עצמו:
מטרת המשחק הינה כמו רוב משחקי ה-MultiPlayer להעלות רמות לדמות, משחק זה מאפשר לקנות נשקים,מגינים,שחפצים לדמות ועוד.
המשחק מאפשר ארבע אפשרויות משחק שונות:
1) Team Flag Match - באפשרות משחק זו צריך לשמור על הדגל של הקבוצה שלך ולקחת את הדגל של היריב תוך כדי הריגת היריב (החילים כל 10 שניות חוזרים לדחייה).
באופציה זו אפשר לבחור את מספר הנקודות שצריך כדי לנצח.
הדברים המזכים נקודות:
לקיחת הדגל של היריב והבאתו למיקום הדגל של הקבוצה שלך מזכה- בחמש נקודות.
הריגה מזכה - בנקודה אחת.
2) Search And Destroy- באפשרות משחק זו המטרה היא להביס קבוצה יריבה במספר סיבובים (Rounds) קבוצה נגד קבוצה המאפשרת הטמנת פצצה.
3)Team Deth Match- באפשרות משחק זו המטרה היא כמו Search And Destroy רק ללא פצצה ובלי סיבובים. המטרה היא לאגור נקודות ע"י הריגת היריב. לדוגמא: המשחק הוא עד 160 נקודות אז הקבוצה צריכה להרוג אנשים ולקבל את 160 הנקודות ראשונה ואז תנצח.
4) Bunker Defense - אפשרות משחק זו היא מספר שחקנים המשחקים בתוך מבצר וצריכים להגן על אצמם מספר דקות ע"י הריגת זומבים- הזומבים הם בוטים (לא שחקנים אמיתיים).
המיוחד במשחק:
המשחק בעל גרפיקה מעולה יחסית למשחקי רשת. לדוגמא: כאשר היריב פוגע בדמות הנשק מתמלא דם עפ"י מספר היריות
משחק זה מושך אנשים מכל העולם להסתקל ולהתרשם כבר בClose Beta. דבר המבטיח כמות גדולה של שחקנים בעתיד.
על אף העובדה שהמשחק חדש הוא מציע הרבה נשקים. כבר בימים אלו נוספו 2 רימונים חדשים
המשחק מאפשר יצירת Clan(קבוצה) ע"י שימוש בכסף של המשחק ולא בכסף אמיתי כמו רוב המשחקים.
תמונות:
הנשק מדמם

הגרפיקה המדהימה של המשחק

חיפוי על שחקן שלוקח דגל
מצפה ומחכה לפתיחת הקהילה
גיא בז'רנו o0WAR0o
הורדה+הרשמה
ביינתים אני וטל דיברנו שיהיה את המשחק ב-Gerena ביינתים עד שיהיה את המשחק בOutsPark כאשר הוא יצא עוד נראה מה נעשה.
אז חברים אני יארגן פעילויות במשחק ועוד... אך בקשה ממני אליכם
-תשקיעו תשחקו והכי חשוב תהנו
אז נחזור לעניננו ההורדה של ה-GERENA אני חוזר שנית זה
ביינתים מה שנשחק.
האתר הרשמי של (כל מה שאני אומר פה זה רשמי לGerena לא לOutsPark) המשחק בGerena
הוא-
www.blackshotonline.com
קודם כל ההרשמה-
www.blackshotonline.com/register.aspx
העלתי לכם תמונה מה עושים: חשוב לרשום No באם יש משתמש בGERENA (למעלה)
לחץ כאן כדי לצפות בתמונה בגודלה המלא.
לאחר מכן זה מביא אותכם לאתר הורדה.
למי שלא עובד ההורדה אפשר מפה http://www.bigdownload.com/games/bla...nstall-client/ ומורידים כאשר ירד התוכנה והמשחק מתקינים את התוכנה והמשחק .
לאחר ההתקנה הכנסים לתוכנה רושמים את השם משתמש והסיסמא.
ומגיעים לפה.-
לחץ כאן כדי לצפות בתמונה בגודלה המלא.
לאחר מן יש בגלגלת בצד ימין BlackShot. לוחצים נכנסים לאימייל ומעתיקים את הVERIFICATION
בהצלחה אם יש בעיה תגידו .
אנחנו משחקים בשרת Other ->other 1 חדר Vgames סיסמה VG
נ.ב
בקרוב מאד פעילויות.
הודעה חשובה!2# 14/6
עד שהמשחק "BlackShot OutPark" יצא נשחק ב-GERENA BlackShot -(מי שמשחק משחק בזה).
אז חברים אני יתן הורדה של המשחק בקרוב מאד (היום או מחר)
חברים מידע חדש דרישות מערכת! 5/6
חבירים כבר יש דרישות מערכת!!!
דרישות מינימליות
Os- Windows XP/VISTA
Cpu- Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent
Ram- 512MB
/Graphics Card -Nvidia Geforce FX 5700
ATI Radeon 9550
Direct X- DirectX 9.0c or higher
דרישות מומלצות-
OS- Windows XP/VISTA
CPU- Intel Pentium IV 3.0 GHz or equivalent