המשחקים של מרץ 2009 - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: המשחקים של מרץ 2009
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 03.03, 19:45

בקיצור לפי מה שאני רואה הps3 הולך לקחת אותה השנה במשחקים בלעדיים

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#32   פורסם: 04.03, 00:40

אני אומר, wanted יפתיע את כולם ויתגלה כמשחק השנה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#33   פורסם: 04.03, 12:34

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה
"אף אחד כולל DOW2"?

ממתי יש 7 גזעים ב-DOW2? אחת הסיבות שאני פחות מתרגש מ-DOW2 היא שלעומת המשחק המקורי יש לי 5 גזעים פחות. ואיך הם "שונים מאוד" אחד מהשני? כולם אוספים משאבים באותה צורה, כולם 'לא בונים בסיס' באותה צורה. לכולם יש מפקדים דומים (קרבי\תמיכה\גרילה), לכולם יש את היחידת scout, יחידת אנטי חיילים, יחידת אנטי רכבים, כולם עולים ל-tier הבא באותה צורה ומקבלים את ה-Walker שלהם, כולם שוב עולים ל-tier השלישי באותה צורה ומקבלים את הטנק שלהם. כולם מקבלים את המשאב השלישי שלהם על ידי הריגת יחידות אוייב ויכולים להשתמש במשאב הזה בשביל יכולות מיוחדות. כן, יש כמה יחידות ייחודיות לכל צד. כמו ה-Avatar של ה-Eldar, אבל אם זה היה מספיק בשביל לקבוע שהצדדים "שונים מאוד" אז באותה מידה ה-Scarab קובע שהצדדים של Halo Wars שונים מאוד.

ל-Tyranids יש קצת תחושה יותר זרגית מלשאר והטנקים שלהם נושמים אבל עדיין...

באשר לשאר התכונות של DoWII, שקיימות ברובן רק בסינגל שלו, קשה לי להצביע על משחק יחיד שכולל את כל הדברים אבל מערכת Cover ואלמנטים של RPG אינם חדשים לז`אנר או לסדרה. לשלוט ב-4 יחידות בו זמנית ולא לבנות בסיס? המגבלה הראשונה אולי באמת חדשה לז`אנר , אבל לא הראשונה ולא השנייה מראות על "דחיפה קדימה" של הז`אנר (לפחות לא מאז Commandos). אף אחת מהתכונות לא מראה על דחיפה קדימה. מה שכן, Relic החליטה לשנות את הסדרה עצמה כמה שאפשר בשביל לא להוציא DoW 1.5, צעד שאני מסכים איתו לחלוטין. רק שלדעתי היא גם לא הוציאה את DoWII אלא איזה ספין אוף לסדרה ולז`אנר.

בסוף היום אני מעדיף לשחק ב-Dawn of War 1 (שכולל את כל הדברים הטובים שציינת), ואולי אפילו ב-Halo Wars. לא בגלל ש-Halo Wars יותר טוב, אלא פשוט בגלל הסלידה האישית שלי למשחקי אסטרטגיה ללא בניית בסיס.

עריכה -

אפשר לשבת ולהצביע על כמה ש-DoWII (יותר) מיוחד עד מחר. אבל משחקים מיוחדים באים והולכים (Deadly Creatures, Perimeter, Darwinia) ובסופו של דבר אנחנו יותר מתעניינים ב-Starcraft 2. כמו שלרוץ ולירות עבד כמו שצריך מאז Wolf3D ועד Half Life 2 ו-Halo 3, גם פאקינג לבנות בסיס, לאסוף משאבים ולבנות יחידות עדיין עובד, ויעבוד עם SC2. לא יודע למה זה מפריע לכל כך הרבה אנשים עם Halo Wars.
זה שיש לך סלידה מחוסר בניית בסיסים זה טעם אישי ואני מבין שזה בערך פוסל לך את DOW2 לגמרי (למרות שהבאנו בו איזה 5 שעות לפחות יחד), אבל כל הפיצ'רים שציינתי הם במולטי ולא בסינגל (מאחר ולא שחקתי בסינגל כלל בנתיים).

לא קיים משחק שהוא שילוב כל כך חזק בין RPG לRTS, אתה אולי יכול לטעון שזה לוקח את הז'אנר לצד ולא קדימה אבל אין ספק שDOW2 הוא RTS מאוד מיוחד. זה נכון שהוא שואב הרבה מCOH אבל זה צפוי לגמרי, הרי הוא בא מאותה חברה.

בנושא מית' גיא, הקשר בין מית' לDOW2 הוא כל כך מקרי בהחלט, באמת שאין שום קרבת משפחה בין המשחקים הללו אולי חוץ מזה שהם מתרכזים יותר בלחימה עצמה מאשר הבניה.

בכל מקרה, אני חושב שDOW2 הוא משחק רענן שמרגיש שונה מכל משחק אסטרטגיה אחר ששחקתי לאחרונה, אפילו אם הרבה מהפיצ'רים שלו מגיעים מCOH ו-DOW1 בזמן שהיילו וורס מרגיש לי כמו מוד של RA3, פשוט עוד משחק של "רוץ הכי מהר בעץ בנית בסיס היעיל ביותר ובנה כמה שיותר מהיחידה הכי חזקה".

I was PWND by dudi על הציון של KZ2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#34   פורסם: 04.03, 13:08

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
לא קיים משחק שהוא שילוב כל כך חזק בין RPG לRTS, אתה אולי יכול לטעון שזה לוקח את הז'אנר לצד ולא קדימה אבל אין ספק שDOW2 הוא RTS מאוד מיוחד.
כמו הכיוון ש-Spellforce או Dragonshard או Celtic Kings לקחו? או זה שDemigod הולך גם לקחת? משחק RTSRPG היברידי הוא לא כיוון כל כך חדש בתעשייה הזו.
גם הכיוון של משחק טקטי ללא בסיס הוא לא דבר חדש בתעשייה. בדיוק כמו Myth שהזכרתי יש גם את Ground Control ושלל משחקים אחרים. אם אני לא טועה אז אפילו Empire at War הציע מצב כזה כתוספת אופציונלית.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FreakinMoney

משתמש צעיר

#35   פורסם: 04.03, 15:17

אני מתלבט אם לרכוש את Sacred 2: Fallen Angel. רציתי לדעת אם המשחק מזכיר את Dungeon Siege ואיך יהיה המולטיפלייר שלו ?
מישהו יכול לפרט קצת על הכותר הזה, אני אשמח .
תודה .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#36   פורסם: 04.03, 15:22

שוב, אין לי בעיה עם העובדה ש-DoWII הוא מיוחד, אני פשוט לא מבין מה המשמעות הגדולה של זה. הרי זה ברור שאף אחד לא יעז להתלונן על העובדה ש-Starcraft 2 לא מיוחד (מישהו היה יורק בכלל לכיוון של DoWII אם SCII היה יוצא באותו הזמן?). אף אחד לא יתלונן על זה ש-Half Life 3 לא יהיה מיוחד.

אני מרגיש כאילו אנשים סלקטיבים בנוגע למשחקים שהם טורחים לקטול על מחסור במקוריות. כמו שלמשל Death קוטל את DoWII על מחסור במקוריות בעודו מחפש חברי כנסת שיתמכו בהצעת חוק שתאפשר לבני אדם להתחתן עם משחקי PS3 שמתחילים באות K.

וועלק, אף אחד מהמשחקים הוא לא מהפכני. תמצאו דברים אחרים לשנוא בהם. יש מספיק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#37   פורסם: 04.03, 15:52

FreakinMoney
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מתלבט אם לרכוש את Sacred 2: Fallen Angel. רציתי לדעת אם המשחק מזכיר את Dungeon Siege ואיך יהיה המולטיפלייר שלו ?
מישהו יכול לפרט קצת על הכותר הזה, אני אשמח .
תודה .
שיחקתי קצת במשחק הראשון, והוא הרבה יותר מזכיר את דיאבלו 2 מאשר את Dungeon Siege. הוא היה בעולם חיצוני פתוח כזה. אני מניח שהשליטה במשחק השני תשתנה קצת בגלל המעבר לקונסולה.
לא שיחקתי במשחק הראשון הרבה כי הבאגים היו פשוט סיוט. לפי הביקורות גם גרסת הPC של המשחק השני קצת מבוגבגת (למרות שמאז יצאו לא מעט פאטצים), ולכן הייתי מעדיף לחכות לביקורות של גרסת הקונסולה ולראות אם המשחק עובד קצת יותר חלק.
אתה לא צריך להכיר את המשחק הקודם כי המשחק הנוכחי בעצם מקדים אותו בסיפור. כתבתי עליו בקצרה בתרד הRPG, ויש המון ביקורות שתוכל לקרוא על גרסת הPC באינטרנט.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#38   פורסם: 04.03, 18:57

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה
שוב, אין לי בעיה עם העובדה ש-DoWII הוא מיוחד, אני פשוט לא מבין מה המשמעות הגדולה של זה. הרי זה ברור שאף אחד לא יעז להתלונן על העובדה ש-Starcraft 2 לא מיוחד (מישהו היה יורק בכלל לכיוון של DoWII אם SCII היה יוצא באותו הזמן?). אף אחד לא יתלונן על זה ש-Half Life 3 לא יהיה מיוחד.

אני מרגיש כאילו אנשים סלקטיבים בנוגע למשחקים שהם טורחים לקטול על מחסור במקוריות. כמו שלמשל Death קוטל את DoWII על מחסור במקוריות בעודו מחפש חברי כנסת שיתמכו בהצעת חוק שתאפשר לבני אדם להתחתן עם משחקי PS3 שמתחילים באות K.

וועלק, אף אחד מהמשחקים הוא לא מהפכני. תמצאו דברים אחרים לשנוא בהם. יש מספיק.
מי אמר מהפכני? פשוט היילו וורס זה עוד משחק שהיה מקבל בקושי 7 עם הוא היה על PC, שלא נדבר על אם השם היילו לא היה מחובר אליו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#39   פורסם: 04.03, 21:14

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
מי אמר מהפכני? פשוט היילו וורס זה עוד משחק שהיה מקבל בקושי 7 עם הוא היה על PC, שלא נדבר על אם השם היילו לא היה מחובר אליו.
דווקא סביר להניח שהוא היה מקבל 9 אם הוא היה על הPC ומפותח לו מלכתחילה. השליטה של העכבר היתה מאפשרת להם קצת יותר מרחב תמרון ואופציות.
אם DOW2 לעומת זאת היה מגיע לקונסלות...

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#40   פורסם: 04.03, 21:52

זה לא ממש היה משנה אם הוא היה מפותח ספציפית, במצב הנוכחי של HW הוא היה מקבל סביב 7 , כפי שגרסאת המחשב של Endwar מחווירה בציונים לעומת משחקי האסטרטגיה האחרים לפיסי.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#41   פורסם: 04.03, 22:21

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
דווקא סביר להניח שהוא היה מקבל 9 אם הוא היה על הPC ומפותח לו מלכתחילה. השליטה של העכבר היתה מאפשרת להם קצת יותר מרחב תמרון ואופציות.
אם DOW2 לעומת זאת היה מגיע לקונסלות...
ואם לסבתא היו גלגלים. המשחק מקבל המון הנחות כי הוא מצליח להשלט על קונסולה, זה כמו שיש אתרים שנותנים לDEADLY CREATURES ציון של 8+ כי הוא המשחק אקשן הכי טוב שיצא לWII בשנה וחצי האחרונות. זה עדין לא אומר שהוא שווה יותר מדי. ואם DC היה מפותח במיוחד ל360?

וכן, מן הסתם הגזמתי שנתתי את DC כדוגמה, לגמרי קיצוני, אבל זה היה לצורכי הסבר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#42   פורסם: 04.03, 23:54

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא ממש היה משנה אם הוא היה מפותח ספציפית, במצב הנוכחי של HW הוא היה מקבל סביב 7 , כפי שגרסאת המחשב של Endwar מחווירה בציונים לעומת משחקי האסטרטגיה האחרים לפיסי.
לעומת איזה משחקים? אולי Perimeter II? אולי World in Conflict: Soviet Assault? אף אחד לא אמר שהוא יהיה המשחק הכי טוב על ה-PC. אבל הוא גם לא יחוויר על ידם. ולומר ש-"זה לא משנה אם הוא היה מפותח ל-PC...", "כי במצב הנוכחי" זה מטופש. אם הוא היה מפותח ל-PC, מן הסתם הוא לא היה במצב הנוכחי. אני לא יודע אם הוא היה יותר טוב או פחות טוב, אבל עדיין לא ניתן לשפוט משהו שלא קרה לפי מה שכן קרה.

ומה בדיוק המצב הנוכחי של HW? אתה מוכן לפרט על המשחקיות שלו לעומת המשחקים שהוא מחוויר על ידם? לא, כי אתה סתם מקשקש. גם אם תביא לי עכשיו את רשימת ה-RTSים שקיבלו ציונים טובים השנה לא תהיה מסוגל להסביר מה הופך אותך ליותר טובים.

לזרוק ססמאות שמשחקי קונסולה יחווירו לעומת משחקי PC זה כבר לא פופלארי מאז שה-Master Chief גנב מגורדון את כל התשומת לב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#43   פורסם: 05.03, 00:16

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה
לעומת איזה משחקים? אולי Perimeter II? אולי World in Conflict: Soviet Assault? אף אחד לא אמר שהוא יהיה המשחק הכי טוב על ה-PC. אבל הוא גם לא יחוויר על ידם. ולומר ש-"זה לא משנה אם הוא היה מפותח ל-PC...", "כי במצב הנוכחי" זה מטופש. אם הוא היה מפותח ל-PC, מן הסתם הוא לא היה במצב הנוכחי. אני לא יודע אם הוא היה יותר טוב או פחות טוב, אבל עדיין לא ניתן לשפוט משהו שלא קרה לפי מה שכן קרה.

ומה בדיוק המצב הנוכחי של HW? אתה מוכן לפרט על המשחקיות שלו לעומת המשחקים שהוא מחוויר על ידם? לא, כי אתה סתם מקשקש. גם אם תביא לי עכשיו את רשימת ה-RTSים שקיבלו ציונים טובים השנה לא תהיה מסוגל להסביר מה הופך אותך ליותר טובים.

לזרוק ססמאות שמשחקי קונסולה יחווירו לעומת משחקי PC זה כבר לא פופלארי מאז שה-Master Chief גנב מגורדון את כל התשומת לב.
כל הביקורות אמרו שהוא משחק פופוקורן אסטרטגיה. מהנסיון שלי עם הדמו, זה לבנות כמה שיותר טנקים ולזרוק אותם על האוייב.

הוא עושה שליטה לא רעה על קונסולה והשם היילו עושה לו טוב בפרזנטציה, אבל בנתיים לא ראיתי בהיילו וורס שום דבר שמצליח להתעלות על הפופקורן אסטרטגיה של C&C3 או RE3.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#44   פורסם: 05.03, 00:20

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה

.
אה...? מתי השתתפתי בויכוח הקטן שלכם לצד כל שהוא?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#45   פורסם: 05.03, 00:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
הפופקורן אסטרטגיה של C&C3 או RE3.
RA3 RA3..... RRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA3!!!!!!!!!

(או RE5...)

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#46   פורסם: 05.03, 00:38

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
RA3 RA3..... RRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA3!!!!!!!!!

(או RE5...)
אופס
כנראה שאני מחכה יותר מדי לRE5...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#47   פורסם: 05.03, 15:03

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ואם לסבתא היו גלגלים. המשחק מקבל המון הנחות כי הוא מצליח להשלט על קונסולה, זה כמו שיש אתרים שנותנים לDEADLY CREATURES ציון של 8+ כי הוא המשחק אקשן הכי טוב שיצא לWII בשנה וחצי האחרונות. זה עדין לא אומר שהוא שווה יותר מדי. ואם DC היה מפותח במיוחד ל360?
חבל שלא זכרת את המשפט "אם לסבתא היו גלגלים" כשקיטרת על "אם היילו וורס היה מגיע לPC"....

המשחק לא מקבל "הנחות" כי הוא מצליח להשתלט על קונסולה. המשחק פשוט לא נקטל כי הוא מצליח להשתלט על הקונסולה. אם הוא לא היה מצליח לעבוד כמו שצריך הוא היה נקטל, וראה מקרי Supreme Commander שעבד כמו שצריך על הPC (עם ציון טוב מזה של DOW2) אבל נקטל לחלוטין על הקונסולה. למעשה, כל הזמן דיברו על כמה ש-EndWar מצליח לעבוד טוב בשליטה הקולית, אבל בציון הסופי הוא לא הגיע ל-8 כי לא הגיע לו להגיע ל-8. איפה ה"הנחה" שלו?

וזה בדיוק כמו משחק שנקטל רק כי הוא לא עובד טוב על הPC - וראה מקרה RE4 שנקטל בגלל בעיות שליטה. מצד שני אף אחד לא בא ונותן הנחות לברנאאוט כי הוא מצליח לעבוד על הPC.

כל החרטוטים שלך על זה שכל המבקרים קוראים לו פופקורן-RTS הן די מגוחכות. נכון שיש מבקרים שחשבו שהוא פשוט, אבל יש מבקרים שחשבו שהוא פשוט מצויין.
וזה בדיוק כמו שבDOW 2 יש את שתי הקצוות של הסקאלה. הרי גם פה יש מבקרים שחשבו שDOW2 הוא משחק פשטני לחובבי RPG או משחקי פעולה שרוצים משהו קליל ולא משחק אסטרטגיה עמוק. פופקורן, מישהו?

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#48   פורסם: 05.03, 15:22

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
חבל שלא זכרת את המשפט "אם לסבתא היו גלגלים" כשקיטרת על "אם היילו וורס היה מגיע לPC"....

המשחק לא מקבל "הנחות" כי הוא מצליח להשתלט על קונסולה. המשחק פשוט לא נקטל כי הוא מצליח להשתלט על הקונסולה. אם הוא לא היה מצליח לעבוד כמו שצריך הוא היה נקטל, וראה מקרי Supreme Commander שעבד כמו שצריך על הPC (עם ציון טוב מזה של DOW2) אבל נקטל לחלוטין על הקונסולה. למעשה, כל הזמן דיברו על כמה ש-EndWar מצליח לעבוד טוב בשליטה הקולית, אבל בציון הסופי הוא לא הגיע ל-8 כי לא הגיע לו להגיע ל-8. איפה ה"הנחה" שלו?

וזה בדיוק כמו משחק שנקטל רק כי הוא לא עובד טוב על הPC - וראה מקרה RE4 שנקטל בגלל בעיות שליטה. מצד שני אף אחד לא בא ונותן הנחות לברנאאוט כי הוא מצליח לעבוד על הPC.

כל החרטוטים שלך על זה שכל המבקרים קוראים לו פופקורן-RTS הן די מגוחכות. נכון שיש מבקרים שחשבו שהוא פשוט, אבל יש מבקרים שחשבו שהוא פשוט מצויין.
וזה בדיוק כמו שבDOW 2 יש את שתי הקצוות של הסקאלה. הרי גם פה יש מבקרים שחשבו שDOW2 הוא משחק פשטני לחובבי RPG או משחקי פעולה שרוצים משהו קליל ולא משחק אסטרטגיה עמוק. פופקורן, מישהו?
א' לא ראיתי שום ביקורת של DOW2 שאמרו שהוא קליל או אקשני. כל הירידות עליו היו על הסינגל פלייר וכל הביקורות שראיתי אמור שיש לו מולטי מדהים ומאוזן, אולי "הירידות" היחידות על המולט הן שאין מספיק מפות שממילא יגיעו בחינם בקרוב כי זה משחק PC (לעומת הDLC בתשלום שיגיע בקרוב להיילו וורס. תן לי לנחש, הם יפתחו את הפלאד כגזע שחיק...).
ב' הנה עובדה בשטח שדווקא אתה הבאת. ENDWAR קבל על הציון של 78 ב-360 ועל הPC ציון של 71 למרות שיש בגרסת PC אקסטרה מפות, גרפיקה טובה יותר ותמיכה טובה יותר במולטיפלייר. אז איך תסביר את זה חוץ מאשר שהוא קבל הנחות כי הוא פשוט משחק אסטרטגיה שמצליח לעבוד על קונסולות?

אם היילו וורס היה יוצא לPC הוא לא היה שובר את קו ה8, הוא מקבל הנחות כי הוא RTS שעובד על קונסולה.
וד"א, סופרים קומאנדר הציג גרפיקה זוועה, בקושי עבר את 20FPS, הביא מולטי מוגבל יותר ושליטה זוועה. זאת הסיבה שהוא קבל ציונים נמוכים יותר על ה360, לא כי הוא קבל או לא קבל הנחות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#49   פורסם: 05.03, 16:57

תבדוק שוב. כבר בכותרות של metacritic אפשר לראות בדיוק את מה שאמרתי על הקלילות של DOW2 ואני בהחלט לא צריך להביא לך ציטוטים לפה. אתה יודע לקרוא לבד, לא?

לגבי ENDWAR וגרסת הPC: הוא קיבל ציון כזה בין היתר כי הוא היה פשוט פאקינג פורט בלי שום שינוי כדי להתאים לשליטת PC (נניח עכבר). היה ברור שבנו אותו לקונסולה בלי להתחשב בכלל בPC כי הרי על PC סטנדרטי (שנניח עולה כמו קונסולה) הגרפיקה שלו ממש לא מרשימה יותר, וגם על מפלצת PC המפתחים ממש לא ניצלו אותה וגרמו לו להיראות אפילו חצי מרשים.

למה למשל HL2 קיבל ציון יותר נמוך בגרסת הXBOX שלו בזמנו? בגלל שבעלי הקונסולות רגילים לסטנדרטים יותר גבוהים של משחקי FPS? או בגלל שהוא היה פאקינג פורט?
למה GTA4 שהציג אפשרויות יותר רחבות בגרסת הPC קיבל ציונים נמוכים יותר? בגלל שבעלי הPC רגילים לסטנדרטים גבוהים יותר של משחקי sandbox? או בגלל שהוא היה פאקינג פורט?
והנה, מה עם Universe At War? בדיוק הדוגמא ההפוכה מEndWar. משחק שקיבל ציון סביר על הPC וציון לא משהו (הפרש של 10 נקודות בערך) על הX360. איפה ה"הנחה" שהיו אמורים לעשות לו על הX360? למה לא רואים אותה מתבטאת בציונים? או שעוד פעם אתה תטען שכל משחק שמקבל על הקונסולה פחות מגרסת הPC זה בגלל בעיות טכניות של הקונסולה, אבל כל משחק שמקבל יותר מגרסת הPC זה בגלל שעושים לו הנחות?

וכרגיל, אתה שוב נכנס לגרסת ה"אם לסבתא היו גלגלים" שלך. אז גם אני אזרוק דברים לאוויר: אם DOW2 היה יוצא לקונסולות, הוא לא היה עובר את ציון ה-5. ובלי קשר הוא מקבל הנחות רק בגלל שהוא משלב כל מיני גימיקים של סגנונות משחק שונים ולכן סולחים לו (חפש את זה גם באחת הביקורות).
מאיפה לי לדעת? אין לי איך לדעת - בדיוק בדיוק כמו שאדם שלא שיחק בHalo Wars לא יכול להחליט בכלל כמה המולטי שלו שווה ולדעת שהוא לא היה עובר את ה-8 בגרסת PC.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#50   פורסם: 05.03, 21:30

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
תבדוק שוב. כבר בכותרות של metacritic אפשר לראות בדיוק את מה שאמרתי על הקלילות של DOW2 ואני בהחלט לא צריך להביא לך ציטוטים לפה. אתה יודע לקרוא לבד, לא?
אני לא מאמין ששלחת אותי למסע המיותר הזה של לקרא את כל הציטוטים במטאקריטיקס. קראתי את כל ה46 ציטוטים, הם נעו בין "כמה המולטיפלייר אדיר" ל-"כמה המולטיפליי אדיר" ל-"אולי זה לא טוב למתחילים אבל וותיקי אסטרטגיה ימותו על זה" או "לא ידידותי לקז'ואליים". אבל חוסר עומק או "משחק פופוקורן"? אין אפילו שמץ של אזכור על זה.
רק על הסינגל אנשים מתלוננים, שהוא לא מלוטש וקל מדי, אבל זה לא מה שמעיד על איכות ואיזון של משחק אסטרטגיה, המולטי מעיד.

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
לגבי ENDWAR וגרסת הPC: הוא קיבל ציון כזה בין היתר כי הוא היה פשוט פאקינג פורט בלי שום שינוי כדי להתאים לשליטת PC (נניח עכבר). היה ברור שבנו אותו לקונסולה בלי להתחשב בכלל בPC כי הרי על PC סטנדרטי (שנניח עולה כמו קונסולה) הגרפיקה שלו ממש לא מרשימה יותר, וגם על מפלצת PC המפתחים ממש לא ניצלו אותה וגרמו לו להיראות אפילו חצי מרשים.

למה למשל HL2 קיבל ציון יותר נמוך בגרסת הXBOX שלו בזמנו? בגלל שבעלי הקונסולות רגילים לסטנדרטים יותר גבוהים של משחקי FPS? או בגלל שהוא היה פאקינג פורט?
למה GTA4 שהציג אפשרויות יותר רחבות בגרסת הPC קיבל ציונים נמוכים יותר? בגלל שבעלי הPC רגילים לסטנדרטים גבוהים יותר של משחקי sandbox? או בגלל שהוא היה פאקינג פורט?
והנה, מה עם Universe At War? בדיוק הדוגמא ההפוכה מEndWar. משחק שקיבל ציון סביר על הPC וציון לא משהו (הפרש של 10 נקודות בערך) על הX360. איפה ה"הנחה" שהיו אמורים לעשות לו על הX360? למה לא רואים אותה מתבטאת בציונים? או שעוד פעם אתה תטען שכל משחק שמקבל על הקונסולה פחות מגרסת הPC זה בגלל בעיות טכניות של הקונסולה, אבל כל משחק שמקבל יותר מגרסת הPC זה בגלל שעושים לו הנחות?
ENDWAR קבל ציון נמוך יותר על הPC כי על הPC הוא משחק אסטרטגיה זול. כי מול סטארקראפט או COH הוא לא שווה יותר מדי והNOVALTY של משחק שנשלט בקול הולך לעזאזל כשיש לך עכבר.
HL2 קבל ציונים נמוכים יותר על הXBOX פשוט כי יש לו שם שליטה פחות טובה, גרפיקה פחות טובה ונפילות פריימים.
UNIVERSE AT WAR רץ עם נפילות פריימים על ה360 ובגרפיקה הרבה פחות טובה משל הPC. הוא עושה בעיות במולטיפלייר והשליטה שלו פחות טובה.
GTA4 מפוצץ באגים על הPC ושום מכונה לא מסוגלת להריץ אותו כמו שצריך.

אם יוצא פורט לקונסולה אחרת והוא עדיף עליה הוא יקבל ציון טוב יותר, אם הוא פחות טוב עליה הוא יקבל ציון יותר נמוך. אבל גם משחק כמו DEADLY CREATURES שיעבור ל360 יקבל ציונים הרבה יותר נמוכים על ה360 כי עליו רגילים למשחקי אקשן טובים יותר ולגרפיקה מרשימה יותר.
gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
וכרגיל, אתה שוב נכנס לגרסת ה"אם לסבתא היו גלגלים" שלך. אז גם אני אזרוק דברים לאוויר: אם DOW2 היה יוצא לקונסולות, הוא לא היה עובר את ציון ה-5. ובלי קשר הוא מקבל הנחות רק בגלל שהוא משלב כל מיני גימיקים של סגנונות משחק שונים ולכן סולחים לו (חפש את זה גם באחת הביקורות).
מאיפה לי לדעת? אין לי איך לדעת - בדיוק בדיוק כמו שאדם שלא שיחק בHalo Wars לא יכול להחליט בכלל כמה המולטי שלו שווה ולדעת שהוא לא היה עובר את ה-8 בגרסת PC.
למה לא שחקתי בהיילו וורס? שחקתי בסקרימיש כמה פעמים וגמרתי את הדמו. זה לפחות שעה וחצי שהשקעתי בדמו הזה.
אל תבין אותי לא נכון, הוא RTS כיף, מן STUPID FUN שכזה כמו RA3 או C&C3 שגומרים את הסינגל ומשחקים פעמיים במולטי, אבל זה לא משהו שאפשר להשוות אותו לSC או לCOH שמחזיקים במולטי כבר שנים (טוב נו, COH מחזיק במולטי רק שנתיים וחצי אבל הוא ימשיך).

אולי תשחק קודם בDOW2 לפני שאתה קורא לו בשמות שלא קשורים אליו בעליל כמו "משחק פופקורן"? הרי ההגדרה שלו בדיוק הפוכה, RTS שרק אם אתה עמוק בז'אנר ובעיקר משחק בCOH אתה מצליח להשתלט עליו ישר.

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא