משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
09.03, 15:33
|
|
|
ארז רונן |
ציטוט: |
 |
|
|
ובכן, הוא משתמע מהדברים. |
|
|
|
|
אני חושב שפה מתחילה כל הבעיה. ב" משתמע מהדברים".
אם היו מפרסמים את המייל שקיבלתם באימייל האדום עם ההודעה המקורית שכביכול נשלחה ובה נטען במפורש שזה בגלל המבצע הצבאי בעזה, ובמידה והיא לא היתה מפוברקת, זה היה סיפור אחר.
אבל כרגע, זה הכל hearsay. ובדיוק כמו שאתה טוען שזה לא בלתי סביר שהם עשו את זה מסיבות פוליטיות (מה שנשמע לא הגיוני לחלוטין כי הם לא הצהירו על זה) גם לא בלתי סביר שזה קרה מסיבות אחרות לחלוטין. וזו כל הנקודה כאן: מתחילים לזרוק לאוויר האשמות בלי שום הוכחה (ואני לא מדבר על הכתבה בYNET שבאה לפרט על התופעה אלא על התופעה עצמה.
אבל בוא ונחזור לנושא של מיקרוסופט: למה לא מפרסמים כתבה על האנטישמיות של מיקרוסופט שלא מביאים את הX360 לישראל בגלל שהם שונאים אותנו? הרי שמענו מהם כל הזמן דברים סותרים לגבי הסיבה שהם לא מביאים את זה, סטיב באלמר אמר בעבר שהוא יבדוק את זה וכתב את זה על פתק (קצת יותר מגוחך מלהמציא תרוץ על דאטאבייס שנפל...) ולאחרונה מישהו אחר ממיקרוסופט מקבוצת הentertainment ששכחתי את שמו הודיע בצורה רשמית שהם לא מביאים את הX360 והZune לישראל כי יש מדינות שהם עדיין בוחנים והחליטו לא לפעול בהן...
... ובאופן מאד מפתיע הוא אמר את זה ממש אחרי המבצע בעזה! ואחרי הבחירות! אז אולי הם עושים את זה כי הם שונאים ישראלים? או אולי בגלל שהם שונאים את ביבי שנבחר לראשות הממשלה? הרי הם אמרו בעצמם שהם "בוחנים" את המדינות: כנראה מבחינתם נכשלנו במבחן ובגלל זה הם מחרימים אותנו.
למה אנחנו מחכים? צריך להרים חרם עכשיו! עומר - נא לפברק לYNET מכתב לאימייל האדום בו תספר איך כששיחקת במקרה במאטצ'מייקינג בגירס 2 נתקלת במייג'ור נלסון שקרא לך Fucking Jewnoob ואחר כך כשגילה על פיצול האישיות שלך הוא שלח לך הודעה פרטית שבה פירט כמה הוא שונא פקיסטנים.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
09.03, 15:49
|
|
|
הראיה הזאת כ"כ יכולה לחזור אליך בהמשך. (כשהיא תחזור ותישך אותך בעכוזך...)
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
09.03, 16:14
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
למה אנחנו מחכים? צריך להרים חרם עכשיו! עומר - נא לפברק לYNET מכתב לאימייל האדום בו תספר איך כששיחקת במקרה במאטצ'מייקינג בגירס 2 נתקלת במייג'ור נלסון שקרא לך Fucking Jewnoob ואחר כך כשגילה על פיצול האישיות שלך הוא שלח לך הודעה פרטית שבה פירט כמה הוא שונא פקיסטנים. |
|
|
|
|
למה לפברק אם אני פשוט יכול לספר על איך שהוא בא אלי בשיא הנחמדות וכשהוא שמע שאני מישראל הוא עשה לי פרצוף חמוץ ופתאום הפכתי לאויר...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
09.03, 17:42
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
למה לפברק אם אני פשוט יכול לספר על איך שהוא בא אלי בשיא הנחמדות וכשהוא שמע שאני מישראל הוא עשה לי פרצוף חמוץ ופתאום הפכתי לאויר... |
|
|
|
|
זה באמת קרה? 
|
יום טוב...
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
09.03, 19:03
|
|
|
אם היה לי כסף להזמין משחקים היית עושה חרם
|
להשאיר את העולם קצת יותר טוב מאיך שמצאת אותו - זה הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות.
- פול אוסטר
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON

אם אתם מאמינים בשינוי לחתום פה
http://www.atzuma.co.il/petition/itaybron/1/
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
09.03, 19:37
|
|
|
ITAYBRON |
 |
|
|
אם היה לי כסף להזמין משחקים היית עושה חרם |
|
|
|
|
זאת בדיוק הנקודה. מי בכלל קונה משחקים בארץ? 0.1% מהאנשים. טוב עם הPS3 אולי יש שיפור אבל עדיין אנחנו גרים במדינת עולם שלישי מבחינת פיראטיות.
חרם לא יעזור אבל אם ארז רונן יתרגם את הכתבות שלו בynetnews שמופיע בגוגל זה יכול להשפיע וגם לסבך את YNet
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
09.03, 21:19
|
|
|
Harel Gur |
 |
|
|
זה באמת קרה?  |
|
|
|
|
כן, לפני שלוש שנים
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
10.03, 16:03
|
|
|
טוב אוקיי הם אנטישמים והם החרימו אותנו לקצת זמן בגלל המבצע.
והחרמנו אותם מה בדיוק השגנו בזה?
עכשיו אנחנו יכולים לקנות מהם ממש הראנו להם מה זה...
אני יכול להבין חרם כדי למנוע או להפחית פגיעה במשהו, אבל חרם כדי שיבטלו עלינו ת'חרם?
אז אם לא הבנתי אתכם ואתם עדיין מחרימים אותם בגלל הקטע הזה,אז מה בדיוק אתם משיגים מזה? אתם לא קונים ממישהו שגם ככה לא רצה למכור לכם?
|

"ברומא התנהג כרומאי"
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
10.03, 16:12
|
|
|
זהו עוד מחיר שמשלמים על אזור Pal, בארה"ב אין חנויות כאלו, בכל אופן לא כאלו שמכבדות
את עצמן ובעלות מוניטין.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
10.03, 19:41
|
|
|
t-ger |
 |
|
|
אתם לא קונים ממישהו שגם ככה לא רצה למכור לכם? |
|
|
|
|
כן, זה עדיף מלקנות ממישהו שלא רוצה למכור לנו.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
11.03, 07:36
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
כן, זה עדיף מלקנות ממישהו שלא רוצה למכור לנו. |
|
|
|
|
אממ,יש בזה משהו...
|

"ברומא התנהג כרומאי"
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
11.03, 14:34
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
כן, זה עדיף מלקנות ממישהו שלא רוצה למכור לנו. |
|
|
|
|
בעיקרון אני דווקא חושב שעדיף לקנות ממישהו שלא רוצה למכור לנו. על אפו ועל חמתו.
אבל זה לא כזה משנה, כי זה לא שsendit לא רוצים למכור לנו, הכל פה סתם יצא מפרופורציה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
11.03, 14:39
|
|
|
לא נחזור שוב לדיון. אבל אם מי שאתה קונה ממנו נהנה יותר מזה שאתה קונה ממנו למרות שהוא לא רצה למכור לך - עדיף לא לקנות (לטעמי)
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
11.03, 14:47
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
לא נחזור שוב לדיון. אבל אם מי שאתה קונה ממנו נהנה יותר מזה שאתה קונה ממנו למרות שהוא לא רצה למכור לך - עדיף לא לקנות (לטעמי) |
|
|
|
|
אתה יודע, כל העניין הזה מזכיר לי את החרם של הספורטאים האיראנים על הספורטאים הישראלים בתחרויות בינלאומיות. בסופו של יום מי שהכי נהנה מזה הם דווקא הישראלים, שכן הם מקבלים ניצחון קל. נראה כי ההגיון שלהם (או יותר נכון, של מי שמצוות עליהם לעשות זאת) לוקה בחסר. אם יוצאים מנקודת מבט כזו, אפשר גם להגיד שע"י כך שאתה קונה מ-sendit, אתה למעשה פוגע בהם.
כמובן שזו נק' מבט הזויה לחלוטין, אבל מנגד יש אנשים הזויים בעולם  .
נערך לאחרונה על ידי F.P, 11.03 בשעה 14:50.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
11.03, 14:53
|
|
|
אתה מזכיר לי את הפרק שהומר סימפסון מגוייס לצבא (עונה 18) והסמל מחלקה "מעניש" אותו כי הוא לא חייל טוב. (רגע שגורם לכולנו להיזכר בבעתה בטירונות שלנו...)
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
11.03, 15:05
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
לא נחזור שוב לדיון. אבל אם מי שאתה קונה ממנו נהנה יותר מזה שאתה קונה ממנו למרות שהוא לא רצה למכור לך - עדיף לא לקנות (לטעמי) |
|
|
|
|
יש לי דרך מאד פשוטה לדעת מי כן "רוצה" למכור לי: מי שמציע לי מחיר יותר זול על אותו המוצר. אני לא עושה חשבון כמה הוא נהנה, אלא כמה אני נהנה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
11.03, 15:14
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
יש לי דרך מאד פשוטה לדעת מי כן "רוצה" למכור לי: מי שמציע לי מחיר יותר זול על אותו המוצר. אני לא עושה חשבון כמה הוא נהנה, אלא כמה אני נהנה. |
|
|
|
|
בהסתכלות כזאת אני מכמת גם את הדברים הנילווים לכסף. לא כל דבר הוא כמובן רק המחיר בפועל. אמינות, מהירות ואצלי גם הרגשה שלי של מי שמוכר לי. ואם בכימות של הכסף זה יצא יותר מחנות שלא רוצה אותי אני לא אקנה שם.
אני מניח שאתה לא נכנס למסעדה (גם אם טובה) שיש בה חרא של שירות ושמזלזלים בך ורק רוצים שתלך אפילו אם הם זולים.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
11.03, 15:20
|
|
|
זה לא הכוונה שלי אין לי כסף בכללי אני אפילו שוקל למכור את ה360 כי אני בקושי משחק בוא
|
להשאיר את העולם קצת יותר טוב מאיך שמצאת אותו - זה הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות.
- פול אוסטר
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON

אם אתם מאמינים בשינוי לחתום פה
http://www.atzuma.co.il/petition/itaybron/1/
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
11.03, 15:31
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
בהסתכלות כזאת אני מכמת גם את הדברים הנילווים לכסף. לא כל דבר הוא כמובן רק המחיר בפועל. אמינות, מהירות ואצלי גם הרגשה שלי של מי שמוכר לי. ואם בכימות של הכסף זה יצא יותר מחנות שלא רוצה אותי אני לא אקנה שם.
אני מניח שאתה לא נכנס למסעדה (גם אם טובה) שיש בה חרא של שירות ושמזלזלים בך ורק רוצים שתלך אפילו אם הם זולים. |
|
|
|
|
בגלל זה כתבתי "אותו מוצר". המוצר מכמת בתוכו את כל הדברים מסביב מן הסתם. הדוגמא של המסעדה לא בדיוק מוצלחת
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
11.03, 15:36
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
בגלל זה כתבתי "אותו מוצר". המוצר מכמת בתוכו את כל הדברים מסביב מן הסתם. הדוגמא של המסעדה לא בדיוק מוצלחת |
|
|
|
|
זה לא מה שכתבת בדיוק, מה שכתבת שמעניין אותך בסוף רק המחיר נטו לתשלום. לא שום דבר מסביב. אני מכמת בתוכו גם את המסביב (ולכן הבאתי את המסעדה, ששם בד"כ כולם עושים את זה)
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
11.03, 20:02
|
|
|
אבל בדוגמא שהבאת מהמסעדה לא מקבלים בסופו של דבר את אותו המוצר. המוצר הוא גם השירות שאתה מקבל (בגלל זה משלמים עליו).
אם ניקח דוגמא באמת מקבילה, אז כל עוד אני מקבל את האוכל באותה רמה והשירות באותה רמה, לא מעניין אותי אם בעל המסעדה הוא מתנחל, ערבי או חרדי ומה הוא חושב עלי.
מן הסתם הכוונה שלי ב"מוצר" כללה את המסביב: אם חנות א' מוכרת לי כביכול את אותו המוצר בחצי מחיר, והוא מתעכב בדואר ועוד מגיע שרוט וצריך להחליף אותו שלוש פעמים והמשלוח על חשבוני - זה כבר לא באמת אותו המוצר.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
11.03, 20:32
|
|
|
אם נחזור למסעדה ודוגמא שלך, ובעל המסעדה המתנחל כל האוכל מקלל אותך לעצמו שאתה נבלה ושהוא בכלל לא רוצה אותך במסעדה. היית מרגיש אותו דבר אם בעל מסעדה שרוצה שתהיה אצלו ומעריך את זה?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|