דיון | מה אתם מצפים שיהיה במשחק ארקייד ובתוכן נוסף להורדה ? - משחקים Vgames - קהילות

נושא: דיון | מה אתם מצפים שיהיה במשחק ארקייד ובתוכן נוסף להורדה ?
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 09.03, 14:14

ברירת מחדל דיון | מה אתם מצפים שיהיה במשחק ארקייד ובתוכן נוסף להורדה ?

בדיון הזה אנו נעסוק ב-2 ציפיות שלנו, האחת ממשחקי הארקייד והשנייה מתוכן נוסף להורדה
למשחקים דרך שירות ההורדות בלייב.

מה אתם מצפים ממשחק ארקייד ?

האם אורך חיים, מחיר זול בנקודות, משחקיות חדשנית, רימייק למשחק ישן ואהוב עם טוויסט,
סגנון מסויים וספיציפי שאתם נמשכים אליו וכו'...

מה אתם מצפים מתוכן נוסף להורדה ?

האם מפות נוספות,מודים,משימות,דמויות,רמות שונות,תוספת אציוומנטס וכו'...

בקיצור, מה מניע אתכם לרכוש משחק ארקייד ו/או תוכן נוסף להורדה שיתאים לציפיות שלכם.

אני רוצה לציין שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח וכל אחד לפי טעמו האישי בוחר לעצמו את
אוסף המשחקים שלו והתוכן הנוסף להורדה, אך מה מעבר לכך מניע אתכם לרכוש אותם
ע"מ שיתאימו לציפיות שלכם ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 09.03, 15:55

לגבי DLC מה שאני מצפה זה שהתוספת תרחיב לי את המשחק שאהבתי, תיתן לי עוד מהכיף שהיה עם חידוש מסויים, לא סתם עוד משהו ממש זהה (למרות שבמשחקים מסויימים זה לגיטימי) אלא המשך של מה שאהבתי, למשל בME מדובר בעיקר בהרחבה של העולם של ME והבנה עמוקה יותר של הגזע הבטריין אל מול בני האדם. המשחקיות עצמה הייתה די זהה יחסית (וזה לא רע כמובן).

ממשחק ארקייד אישית אני רוצה משהו חדשני, רק נוסטלגיה עמוקה תגרום לי לקנות משחק לא חדשני. סה"כ יש לי מעט זמן והרבה שחקים "רגילים". למשל BRAID היה משחק כזה.

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#3   פורסם: 10.03, 10:00

להמציא משחק חדשני דוגמת ברייד זה קורה פעם ב... לעומת הניצול של הנוסטלגיה העמוקה
שקורה יותר מידי פעמים ולעתים תכופות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 10.03, 10:21

נכון, אבל אני רוצה משחקים חדשים לא למחזר כל הזמן...

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#5   פורסם: 10.03, 10:31

אז השאלה היא האם נגמרו הרעיונות למשחקים חדשים ?
חברות המשחקים רוצות ללכת על בטוח ולא להכשל ולכן הם ממחזרות מה שימכור וימשיך להמכר
לעומת לקיחת סיכון ביצירת משחק חדש ולא ממוחזר שייתכן וייכשל בגלל החדשניות שלו וייתכן
שלא. אני מאמין שיש עוד מקום למשחקים חדשניים, כי אין סוף לרעיונות ולדימיון הפורה של
המפתחים, הבעייה היא שהמציאות מלמדת שאותם מפתחים הולכים על בטוח וממחזרים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: 10.03, 10:37

אני לא צריך משחק חדש ומקורי כל יום, פעם בכמה זמן גם טוב. אצלי פשוט הראיה היא שמשחקי ארקיד הם משניים למשחקים הרגילים, והפוגה מדי פעם. אולם אם משחק ארקייד חדשני ומקורי אני נותן לו את היחס כמו משחק רגיל (כמו ברייד...)
אני מסכים שהרבה פעמים אנו רואים שחזורים של משחקים ישנים וזה כביכול "ללכת על בטוח" אבל אני לא חושב שזה תמיד ככה, אנשים לא תמיד רוצים סתם שיחזור, הם רוצים שהוא יהיה עם ערך מוסף. למשל גולמר לא רצה את מגה מן אותו דבר (ועוד עם DLC גנבי) בשביל זה הוא היה מוציא את הקונסולה המקורית ומשחק בו.

אגב גם זנחת את הטיעון על DLב שכתבתי...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#7   פורסם: 10.03, 10:47

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
לגבי DLC מה שאני מצפה זה שהתוספת תרחיב לי את המשחק שאהבתי, תיתן לי עוד מהכיף שהיה עם חידוש מסויים, לא סתם עוד משהו ממש זהה (למרות שבמשחקים מסויימים זה לגיטימי) אלא המשך של מה שאהבתי, למשל בME מדובר בעיקר בהרחבה של העולם של ME והבנה עמוקה יותר של הגזע הבטריין אל מול בני האדם. המשחקיות עצמה הייתה די זהה יחסית (וזה לא רע כמובן).

.
רוב ההרחבות נועדו להוסיף מפות/דמויות ושלבים חדשים ועוד כמה פיצפק'ס שלא היו קודם,
הם לא נועדו להמציא את המשחק מחדש.

הם אמנם מוסיפות אורך חיים למשחק, אך אי אפשר לקרוא להם חידוש, אולי רענון.

חזרה לראש העמוד

אלוף הילו 3

#8   פורסם: 10.03, 11:52

עוד לא שיחקתי ב-TLAD, אבל כמה אנשים אפילו מעדיפים אותו מ-GTA 4 הרגיל, ולדעתי המשחק מציב סטנדרט חדש ב-DLC. הוא מנסה לשפר את המשחק הרגיל חוץ מלהרחיב אותו, ומסתבר שהוא עושה זאת בצורה טובה (עוד כמה זמן נראה מה אני חושב עליו).
חנן, מה דעתך לגבי Shivering Islands? האם תוכן המשימות שונה או דומה לאובליביון עצמו?

הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 10.03, 12:40

הסגנון של ההרחבה של אובליון הוא שונה לגמרי, גם אם המשימות לא תמיד יראו שונות (למרות שיש מגוון משימות עם אם משחקיות שונה, משימה שאתה מתמכר לסמים, מתעלל באנשים ועוד...) ההרחבה פשוט מצויינת, השאלה רק מה עם המחיר שלה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 10.03, 12:42

אם יש משהו שלדעתי מיקרוסופט נכשלה בו יחסית לסוני בדור הזה זה הקטע של משחקי הארקייד.
מיקרוסופט לא משקיעה בזה בעצמה ואין כמעט משחקים שווים להורדה במרקייטפלייס. זה מאוד בולט יחסית להיצע של סוני שכולל משחקים מאוד חביבים כמו אלה של פיקסלג'אנק, משחקים מקוריים כמו flower, משחקים מלאים כמו ברנאאוט פרדייז ווורהוק כמו גם רבעי משחקים בגרוש וחצי כמו קווסט פור בוטי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#11   פורסם: 10.03, 14:50

ההיצע הוא דומה, רוב המשחקים שבארקייד יוצאים במקביל גם לפס3 ולגבי רבעי המשחקים
יש את משחקי הקהילה.

חזרה לראש העמוד

אלוף הילו 3

#12   פורסם: 10.03, 15:55

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
הסגנון של ההרחבה של אובליון הוא שונה לגמרי, גם אם המשימות לא תמיד יראו שונות (למרות שיש מגוון משימות עם אם משחקיות שונה, משימה שאתה מתמכר לסמים, מתעלל באנשים ועוד...) ההרחבה פשוט מצויינת, השאלה רק מה עם המחיר שלה...
נכון, לגבי המחיר יכול להיות ויכוח גדול.
השאלה היא האם DLC של 2-3 שעות שווה 10$ כמו ההרחבה הראשונה של FO3? או אם ההרחבה של POP שגם היא לוקחת 2-3 שעות שווה 10$? או אם רימייק מהעבר כמו R-type שווה 1200 נקודות?

הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#13   פורסם: 10.03, 16:05

רימייק מהעבר כמו R-type זכה למחיר של 1200 נקודות כי הוא בעצם 2 משחקים בחבילה
אחת.

לגבי חבילות הרחבה, רכשתי לא מעט חבילות למשחקים האהובים עלי, כמו G.R.AW 1,2
cod4 ולעוד כמה משחקי ארקייד אהובים.

החבילה שהכי נהנתי ממנה היא חבילת ההרחבה של גאיידן 2.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#14   פורסם: 10.03, 19:01

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
ההיצע הוא דומה, רוב המשחקים שבארקייד יוצאים במקביל גם לפס3 ולגבי רבעי המשחקים
יש את משחקי הקהילה.
רואים שאין לך שמץ במשחקי הארקייד של הפס3. הכותרים בפס3 הם האיכותיים ביותר בז'אנר. אתה לא מבין איזה יצירות מופת אתה מפסיד. לסוני אולי אין הרבה משחקי ארקייד ביחס ל-360, אולי כמה מאות בודדות. אבל משחקים איכותיים כמו ברייד ו-Castle Crasher ו-Geometry War יש בשפע.

וממש מעטים הם המשחקים שיוצאים הן ל-360 והן לפס3. למען האמת, מלבד ביוניק קומאנדו, סטריפט פייטר רימיקס ומגמן 9 אני לא מצליח לחשוב על עוד כותר שיצא הן ללייב והן ל-PSN. כל חברה מביאה דברים משלה.

המשחקים האיכותיים של סוני מפותחים על ידה, והרימיקיים הלא מעניינים הישנים מגיעים מהליין של הפס1.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 10.03 בשעה 19:07.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 10.03, 19:59

כל עוד THEME HOSPITAL רק בPS3 חלק קטן בי עורג לPS3...

חזרה לראש העמוד
פרסומת

שואף לשלמות

#16   פורסם: 10.03, 20:04

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כל עוד THEME HOSPITAL רק בPS3 חלק קטן בי עורג לPS3...
זה דווקא לא אחד מהכותרים אליהם אני חותר. מדובר בסופו של יום בגרסה של הפס1, שהיא גם ככה גרסה גרועה. אם כבר Gpolice המדהים או MK2 נראים לי הרבה יותר מוצלחים.

שוב, עולם הארקייד נחלק לשלושה:
1) נוסטלגיות ורימיקיים שם ה-360 שולטת ללא עוררין בהיצע.
2) משחקי ארקייד איכותיים, שם גם לפס3 וגם ל-360 יש מה להציע וכבר מדובר בטעם. למרות שלטעמי יש הפרש מאוד קטן לטובת הפס3.
3) תכנים גדולים ורציניים כמו משחקים שלמים ועדכניים, שם ה-360 לא נותנת כיום כלום והפס3 נותנת היצע מוגבל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#17   פורסם: 10.03, 20:10

אתה אולי לא, אבל אני כן. בכל מקרה אני מסכים איתך לגבי החלוקה והפירוט. מה שכן אולי הפער לגבי סעיף 3 לא גדול כ"כ סה"כ יש את "מיקרוסופט אוריגנל" משחקים לבוקס המקורי וכנראה מוסיפים בקרוב גם משחקי 360, ובPS3 אין כזה הצע ענק של משחקים "שלמים ועדכניים"

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#18   פורסם: 10.03, 20:19

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה אולי לא, אבל אני כן. בכל מקרה אני מסכים איתך לגבי החלוקה והפירוט. מה שכן אולי הפער לגבי סעיף 3 לא גדול כ"כ סה"כ יש את "מיקרוסופט אוריגנל" משחקים לבוקס המקורי וכנראה מוסיפים בקרוב גם משחקי 360, ובPS3 אין כזה הצע ענק של משחקים "שלמים ועדכניים"
א. המשחקים האילו לא נגישים אלינו בישראל ולכן לא רלוונטיים. לעומתם כל המשחקים של סוני נגישים עם כרטיס אשראי ישראלי.
ב. אתה כנראה לא מבין את ההבדל בין burnout paradise משחק שיצא לפני כשנה לחנויות לבין פייבל 1, משחק שיצא לפני למעלה מ-5 שנים לחנויות.
הפס3 מציעה משחקים חדשים ומלאים, כמו Wipeout HD, Burnout, Warhawk, Gran Turismo 5 ועוד כמה בודדים. זה משהו שעדיין לא הגיע ל-360. נקווה שנקבל משהו בסגנון בעתיד, במיוחד לאור העובדה שעכשיו הם הגדילו את הארדיסק ל-60 ג'יגה.

ושוב, כל מה שאתה אומר גם ככה לא רלוונטי כי אתה כישראלי לא יכל לקנות כלום.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 10.03 בשעה 20:21.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 10.03, 21:04

נכון, אבל מספר מועט של משחקים, גם אם סבירים לא הופך פתאום למשהו מדהים. תשאל כמה בעלי PS3 קנו יותר ממשחק אחד ותראה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#20   פורסם: 10.03, 21:11

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון, אבל מספר מועט של משחקים, גם אם סבירים לא הופך פתאום למשהו מדהים. תשאל כמה בעלי PS3 קנו יותר ממשחק אחד ותראה.
קניתי הרבה יותר משחקים בPSN מאשר בארקייד...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 10.03, 21:24

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
קניתי הרבה יותר משחקים בPSN מאשר בארקייד...
משחקים "שלמים ומלאים"? או משחקים דמויי ארקייד. כי אני דיברתי על מעט קניות של המשחקים הגדולים והחדשים שדודי דיבר עליהם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

שואף לשלמות

#22   פורסם: 10.03, 21:44

עוד DLCים שבאמת שווה לקנות כמו GTA ולא כמו פייבל...

steam name:shapira אם מישהוא רוצה לשחק L4D.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#23   פורסם: 10.03, 22:15

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
משחקים "שלמים ומלאים"? או משחקים דמויי ארקייד. כי אני דיברתי על מעט קניות של המשחקים הגדולים והחדשים שדודי דיבר עליהם
משחקים "מלאים" ממש לא קניתי(הייתי קונה את ברנאאוט אם לא היה לי אותו כבר לבוקס) אבל קשה להגדיר משחקים כמו קווסט פור בוטי ופלאואר כמשחקים דמויי ארקייד...

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#24   פורסם: 11.03, 07:19

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
משחקים "מלאים" ממש לא קניתי(הייתי קונה את ברנאאוט אם לא היה לי אותו כבר לבוקס) אבל קשה להגדיר משחקים כמו קווסט פור בוטי ופלאואר כמשחקים דמויי ארקייד...
אבל זה היה בעיקר בגלל הגבלה של מיקרוסופט על גודל המשחקים. עכשיו שהיא הוסרה (יחסית) נוכל לראות משחקים ברמה הרבה יותר גדולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#25   פורסם: 11.03, 08:42

אני לא מתחבר למשחקי סוני, ההיצע של מייקרוסופט יותר עשיר מבחינתי וזה כבר עניין של טעם,
היות ויש את כל הכותרים שאהבתי בעבר ואני משחק אותם בהווה ומעבר לכך אני לא מסתדר עם הסטיק
של סוני שהוא יותר קשה לשליטה וקטן מידי בשבילי מאשר הסטיק של ה-360.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#26   פורסם: 11.03, 12:40

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מתחבר למשחקי סוני, ההיצע של מייקרוסופט יותר עשיר מבחינתי וזה כבר עניין של טעם,
היות ויש את כל הכותרים שאהבתי בעבר ואני משחק אותם בהווה ומעבר לכך אני לא מסתדר עם הסטיק
של סוני שהוא יותר קשה לשליטה וקטן מידי בשבילי מאשר הסטיק של ה-360.
הסטיק של סוני באותו גודל של הסטיק של ה-360. גם השלטים באותו הגודל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

#27   פורסם: 11.03, 12:46

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל זה היה בעיקר בגלל הגבלה של מיקרוסופט על גודל המשחקים. עכשיו שהיא הוסרה (יחסית) נוכל לראות משחקים ברמה הרבה יותר גדולה.
זה רק חלק מהעניין. סוני משקיעה בעצמה בפיתוח של משחקונים בעוד שעושה רושם שמיקרוסופט משאירה את זה ל3rd parties.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

משתמש רציני

#28   פורסם: 11.03, 12:47

אממ הייתי מצפה שהתוכן הנוסף יחייה משחק שכבר חרשתי ונמאס לי ממנו ויגרום לי ולאחרים בעצם לחזור לשחק בו ואולי גם לקנות אותו. אם זה במפות חדשות, אפשרויות חדשות, עוד משימות, עוד דמויות, עלילה נוספת ועוד כל מיני דברים שיחזירו את המשחק קצת לחיים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#29   פורסם: 11.03, 14:29

ומה עם כל הNXA? לסוני אין כרגע תשובה לזה, ויש שם משחקי זהב אמיתיים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#30   פורסם: 11.03, 15:03

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
שוב, עולם הארקייד נחלק לשלושה:
1) נוסטלגיות ורימיקיים שם ה-360 שולטת ללא עוררין בהיצע.
2) משחקי ארקייד איכותיים, שם גם לפס3 וגם ל-360 יש מה להציע וכבר מדובר בטעם. למרות שלטעמי יש הפרש מאוד קטן לטובת הפס3.
3) תכנים גדולים ורציניים כמו משחקים שלמים ועדכניים, שם ה-360 לא נותנת כיום כלום והפס3 נותנת היצע מוגבל.
בגדול אני מסכים עם שלושת הקטגוריות, רק שיש עוד קטגוריה שלמה של משחקי XNA שלסוני אין עליהם מענה בכלל.

לגבי משחקים שלמים ועדכניים - זו קטגוריה מעניינת, אבל אני לא יודע כמה זה טוב לקנות משחק להורדה שניתן לקנות גם בקופסא. אני למשל לא רואה יתרון גדול בהורדה של Burnout Paradise כשאני יכול לקנות את הכותר על דיסק במחיר זול יותר, ואז להחליף אותו כשנמאס לי ממנו (משהו שאי אפשר לעשות עם כותר להורדה).

ולגבי משחקי ארקייד איכותיים, סוני אולי מפתחת יותר משחקים באופן עצמאי אבל אני חושב שהיא עדיין לא הגיעה לאיכויות של המשחקים שמגיעים לXBLA (אני מאד מחכה לראות את Fat Princess). מיקרוסופט אולי לא מפתחת את כל המשחקים שהיא מפיצה בעצמה (בדיוק כמו מה שהיא עושה עם משחקים לX360), אבל כשהיא כן מפיצה משחקים כמו ברייד, Castle Crashers וPortal: Still Alive, זה לא כל כך משנה איפה הם מפותחים.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא