דיון | מה אתם מצפים שיהיה במשחק ארקייד ובתוכן נוסף להורדה ? - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: דיון | מה אתם מצפים שיהיה במשחק ארקייד ובתוכן נוסף להורדה ?
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של omerkot

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 11.03, 15:46

האיכות של משחקים שאתה מוצא בPSN גבוהה מזו של הארקייד...
לגבי XNA, אני עדיין רואה בזה יותר בלון ניסוי מאשר משהו רציני ומובנה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#32   פורסם: 11.03, 18:17

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
בגדול אני מסכים עם שלושת הקטגוריות, רק שיש עוד קטגוריה שלמה של משחקי XNA שלסוני אין עליהם מענה בכלל.

לגבי משחקים שלמים ועדכניים - זו קטגוריה מעניינת, אבל אני לא יודע כמה זה טוב לקנות משחק להורדה שניתן לקנות גם בקופסא. אני למשל לא רואה יתרון גדול בהורדה של Burnout Paradise כשאני יכול לקנות את הכותר על דיסק במחיר זול יותר, ואז להחליף אותו כשנמאס לי ממנו (משהו שאי אפשר לעשות עם כותר להורדה).

ולגבי משחקי ארקייד איכותיים, סוני אולי מפתחת יותר משחקים באופן עצמאי אבל אני חושב שהיא עדיין לא הגיעה לאיכויות של המשחקים שמגיעים לXBLA (אני מאד מחכה לראות את Fat Princess). מיקרוסופט אולי לא מפתחת את כל המשחקים שהיא מפיצה בעצמה (בדיוק כמו מה שהיא עושה עם משחקים לX360), אבל כשהיא כן מפיצה משחקים כמו ברייד, Castle Crashers וPortal: Still Alive, זה לא כל כך משנה איפה הם מפותחים.
אתה פשוט לא מכיר את המשחקים של ה-PSN. אתה תגלה שם הרבה יותר משחקים איכותיים. גם בביקורות.

בלי קשר, יש כותרים שיוצאים רק ל-PSN ולא תוכל לרכוש אותם בקופסה, לפחות לא במאמץ רגיל. כמו wipeout HD המעולה.

והרבה יותר משתלם לרכוש כותרים ב-PSN כי המחיר שלהם בריצפה מרגע היציאה בהפרש. לשם דוגמא וורהוק עלה 40 דולר ב-PSN עם יציאתו לעומת 60 בקופסה (כלל גם אוזנייה), כנ"ל לגבי Socom וכל כותר בעצם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#33   פורסם: 11.03, 19:42

אני אקבע חד משמעית שהמשחקים PSN הרבה יותר איכותיים מאשר של XBLA.
אולי יש יותר משחקים בXBLA אבל מדובר ביותר משחקים ממוצעים, לXBLA יוצאים אולי 3-4 משחקים ממש איכותיים בשנה ועל PSN אפשר להגיד שיוצאת כמות זהה בשנה פשוט המשחקי PSN יחודיים פי כמה אולי חוץ מאשר ברייד ופורטל (אם הוא לא היה פשוט פורט).

I was PWND by dudi על הציון של KZ2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#34   פורסם: 11.03, 20:51

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
והרבה יותר משתלם לרכוש כותרים ב-PSN כי המחיר שלהם בריצפה מרגע היציאה בהפרש. לשם דוגמא וורהוק עלה 40 דולר ב-PSN עם יציאתו לעומת 60 בקופסה (כלל גם אוזנייה)
תשמע, 40 דולר זה לא כל כך ברצפה. יש משחקים שיוצאים עם תג מחיר כזה.
ובהתחשב בעובדה שאתה לא יכול למכור אחר כך את המשחק ואתה לא מקבל אוזניה, אני לא בטוח כמה זה משתלם. היום אני כבר די בטוח שיותר משתלם לקנות וורהוק בקופסא מאשר בPSN.

אבל אני לא מבין איך בכלל אנשים מתווכחים פה על משחקים איכותיים מקוריים (למעט אולי עומר, שלו מספיק משחק R&C אחד בשביל לקבוע מה יותר איכותי) כשאין בכלל תחרות.

בהנחה שלא פיספסתי כלום, תראו את משחקי הXBLA שעברו את ה-80:
Braid
Portal: Still Alive
Geometry Wars
Geometry Wars 2
N+
Puzzle Quest: Challange of the warlords
Castle Crashers
Poker Smash
Cloning Clyde
יש פה 9 משחקים ברשימה.
כדי שלא יהיו טענות על המקוריות של המשחקים, הרשימה לא כוללת פורטים שעברו הסבת HD או תוספת חדשות ומולטיפלייר כמו Castlevania, Ikaruga ו-RezHD, משחקים מבוססי לוח וקלפים כמו Catan או Uno ואפילו לא משחקים שרק מתבססים על מותג קיים אבל הביאו משחק חדש לחלוטין כמו Pacman Championship Edition או Bomberman Live.

ולעומת זאת משחקי הPSN שעברו את ה80:
Flower
Pixeljunk monsters
Everyday shooter
Pixeljunk Eden
Echocrome
הרשימה גם פה לא כוללת את הפורטים/רימייקים WipeoutHD, ו-Super Stardust HD.
ותראו מה זה - 5 משחקים. חצי מהגודל של רשימת הXBLA. אתם מתווכחים על איכות?

תאמינו לי שאם ממשיכים לרדת אל מתחת לקו ה-80 הפער רק ממשיך לגדול במשחקים המקוריים. אני מאד הייתי רוצה לשחק בכמה ממשחקי הPSN שחלקם נראים לי מדהימים, אבל תאמינו לי שסוני עדיין לא שם. יש פער ממשי לטובת הXBLA בתחום המשחקים המקוריים הטובים, וזה בלי שנכנסים בכלל למשחקי הקהילה של הXNA.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#35   פורסם: 11.03, 23:17

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
תשמע, 40 דולר זה לא כל כך ברצפה. יש משחקים שיוצאים עם תג מחיר כזה.
ובהתחשב בעובדה שאתה לא יכול למכור אחר כך את המשחק ואתה לא מקבל אוזניה, אני לא בטוח כמה זה משתלם. היום אני כבר די בטוח שיותר משתלם לקנות וורהוק בקופסא מאשר בPSN.

אבל אני לא מבין איך בכלל אנשים מתווכחים פה על משחקים איכותיים מקוריים (למעט אולי עומר, שלו מספיק משחק R&C אחד בשביל לקבוע מה יותר איכותי) כשאין בכלל תחרות.

בהנחה שלא פיספסתי כלום, תראו את משחקי הXBLA שעברו את ה-80:
Braid
Portal: Still Alive
Geometry Wars
Geometry Wars 2
N+
Puzzle Quest: Challange of the warlords
Castle Crashers
Poker Smash
Cloning Clyde
יש פה 9 משחקים ברשימה.
כדי שלא יהיו טענות על המקוריות של המשחקים, הרשימה לא כוללת פורטים שעברו הסבת HD או תוספת חדשות ומולטיפלייר כמו Castlevania, Ikaruga ו-RezHD, משחקים מבוססי לוח וקלפים כמו Catan או Uno ואפילו לא משחקים שרק מתבססים על מותג קיים אבל הביאו משחק חדש לחלוטין כמו Pacman Championship Edition או Bomberman Live.

ולעומת זאת משחקי הPSN שעברו את ה80:
Flower
Pixeljunk monsters
Everyday shooter
Pixeljunk Eden
Echocrome
הרשימה גם פה לא כוללת את הפורטים/רימייקים WipeoutHD, ו-Super Stardust HD.
ותראו מה זה - 5 משחקים. חצי מהגודל של רשימת הXBLA. אתם מתווכחים על איכות?

תאמינו לי שאם ממשיכים לרדת אל מתחת לקו ה-80 הפער רק ממשיך לגדול במשחקים המקוריים. אני מאד הייתי רוצה לשחק בכמה ממשחקי הPSN שחלקם נראים לי מדהימים, אבל תאמינו לי שסוני עדיין לא שם. יש פער ממשי לטובת הXBLA בתחום המשחקים המקוריים הטובים, וזה בלי שנכנסים בכלל למשחקי הקהילה של הXNA.
עזוב גיא, אתה באמת לא מבין על מה אתה מדבר. משווה לי Flower, המשחק הכי מרענן שיצא עד היום poker smash.

אני מה זה מת על כל הקיצוץ והשיוף שאתה עושה לרשימות, הופך אותן למה שנוח לך, משחקים של 80+ ב-PSN:
1) Cuboid.
2) Bomberman Ultra.
3) Lemmings.
4) Lumines Supernova.
5) Puzzle Quest (אם לא ידעת, הוא יצא גם לפס3).
6) Super Stardust HD.
7) Tekken 5: Dark Resurrection.
8) Wipeout HD.
9) Burnout Paradise.
10) Warhawk.
11) Flower
12) Pixeljunk monsters
13) Everyday shooter
14) Pixeljunk Eden
15) Echrocrome
16) Gran Turismo HD
17) Catan (גם הוא יצא ל-PSN כבר).

אם אתה רוצה אני מוכן גם להעלות את המשחקים הגדולים כמו Socom או Gran Turismo proloug שיצאו לPSN. בסופו של היום מדובר במשחקים שמציעים פי כמה יותר תוכן והם ברמה אחרת לחלוטין מכל המשחקים בלייב. בוא לא נשכח גם את כל משחקי ה-PSP שניתנים להורדה מה-PSN, גם אותם אפשר לכלול? יש שם עוד כמה עשרות 80+.

בסופו של יום יש לסוני את המשחקים היצירתיים ביותר, מדובר במשחקים מאוד לא קובנציונאליים ולא בנאליים כמו המשחקי לייב. לא סתם כולם אומרים לך את זה פה.
ויש לפחות עוד 10 משחקים מעולים כמו Crash Commando ואחרים שהגיעו לממוצע 79 וסתם נעלמו פה מהרשימה... ועדיין הם ברמה פי כמה יותר גבוהה מלא מעט משחקים שהבאת ברשימת ה-360.

ולהתלונן על כך שאני לא יכל למכור משחקים שאני מוריד לקונסולה אחר כך, רק מראה כמה אתה סולד מהשירותי רשת שניתנים ב-360 ובפס3. דרך אגב, בכלל רכשת עד היום איזשהו משחק ברשת מלבד Braid? ואם אתה מעדיף לרכוש את המשחקים שלך ב-60 דולר על פני 40 שיהיה לבריאות. דרך אגב, גם המחיר ב-PSN מתעדכן. וורהוק ירד ל-30 דולר וכמוהו גם Burnout לדוגמא וכמוהם גם שאר המשחקים לאחר תקופה מסויימת. אזכיר רק שאם אתה רואה רכישה של משחקים כאילו כדבר רע אתה יכל במקרה הרע להחליף ולשתף חברים עם משחקים שרכשת ברשת ב-PS3 וכך להרוויח עליהם ערך מוסף. תאר לך מה היה עושה איתן עם היכולת לקבל משחקים חינם ולהחליף משחקים עם חברים.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.03 בשעה 23:30.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#36   פורסם: אתמול, 08:42

מצטער אבל המשחקים של סוני לא מדברים אלי, אני old school ובגלל
זה בחרתי ב-360 ולא בסוני.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

עילוי

#37   פורסם: אתמול, 10:39

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
עזוב גיא, אתה באמת לא מבין על מה אתה מדבר. משווה לי Flower, המשחק הכי מרענן שיצא עד היום poker smash.
לא, זה רק אתה משווה את Poker Smash (המשחק אולי הכי גרוע ברשימה לXBLA) ל-Flower (המשחק הכי טוב ברשימה של הPSN).
אני משווה את Flower לBraid, ובהשוואה הזו לFlower אין בכלל סיכוי. זו בדיחה.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מה זה מת על כל הקיצוץ והשיוף שאתה עושה לרשימות, הופך אותן למה שנוח לך, משחקים של 80+ ב-PSN:
1) Cuboid.
2) Bomberman Ultra.
3) Lemmings.
4) Lumines Supernova.
5) Puzzle Quest (אם לא ידעת, הוא יצא גם לפס3).
6) Super Stardust HD.
7) Tekken 5: Dark Resurrection.
8) Wipeout HD.
9) Burnout Paradise.
10) Warhawk.
11) Flower
12) Pixeljunk monsters
13) Everyday shooter
14) Pixeljunk Eden
15) Echrocrome
16) Gran Turismo HD
17) Catan (גם הוא יצא ל-PSN כבר).
קיצוץ ושיוף? להזכירך, אתה זה שהפרדת בין משחקי הנוסטלגיה והרימייקים למשחקים מקוריים איכותיים.
אז עכשיו אתה דוחף את Lemmings לPSN? מדובר לא רק ברימייק אלא במשחק שקיבל 59 בממוצע הביקורות. אם הייתי מכניס את כל משחקי הXBLA שקיבלו מעל 59 הרשימה בכלל לא היתה קרובה להסתיים.

ועכשיו אתה מכניס את הרימייקים של StardustHD וWipeoutHD וTekken 5? הרי לא מדובר במשחקים חדשים בכלל אלא ברימייקים. אבל אין בעיה, בוא ונכניס גם את Castlevania ואת RezHD ואת Ikaruga ואת Sensible World of Soccer ואת PacMan Championship Edition

ואתה מכניס את Puzzle Quest: Challenge of the warlords? אני לא ידעתי שהוא יצא לPS3, וגם לא ראיתי בדף שלו בויקיפדיה או ציונים בMetacritic

ואתה מכניס את Catan לPS3? גם אותו לא ראיתי שמגיע לPSN וגם לא ציון בMetacritic. אבל הקטע הוא שאפילו לא טרחתי להכניס אותו למשחקי הXBLA כי לא מדובר במשחק מקורי איכותי אלא בתרגום של משחק לוח. אין לי בעיה להכניס אותו, וגם את Uno על הדרך. הפער רק גדל...

ואתה מכניס את Bomberman ultra? המשחק אפילו לא יצא! איך אתה יודע אם הוא יהיה איכותי או חרא? ושוב, לא מדובר במשחק מקורי - אני הרי לא הכנסתי את Bomberman Live לרשימה.

ואתה מכניס את Lumines Ultra? המשחק לא זכה לממוצע 80 אלא 79, שלא נדבר על זה שיש גם Lumines Live על הX360 (שקיבל 2 נקודות פחות). אתה רוצה להכניס גם משחקים עם 79? אין בעיה, פשוט אל תשכח שבציון הזה על הX360 יש את Alien Hominid, Hexic HD, Carcassone, Marble Blast Ultra, Assault Heroes ו-Banjo Kazooie.

בתכלס, המשחק היחידי ששכחתי על הPSN היה Cuboid. משום מה הייתי בטוח שרשמתי אותו, אבל כנראה שטעיתי. אם אתה רוצה להרחיב את הקטגוריה אז בוא ונספור את משחקי הXBLA לפי הסטנדרטים החדשים שהבאת (כלומר משחקים עד ציון 79, כולל הכל):
  1. Braid
  2. Portal: Still Alive
  3. Geometry Wars
  4. Geometry Wars 2
  5. N+
  6. Puzzle Quest: Challange of the warlords
  7. Castle Crashers
  8. Poker Smash
  9. Cloning Clyde
  10. Uno
  11. Pacman Championship Edition
  12. Sensible world of soccer
  13. Ikaruga
  14. RezHD
  15. Castlevania Symphony of the Night
  16. Catan
  17. Carcassone
  18. Hexic HD
  19. Alien Hominid
  20. Assault Heroes
  21. Marble Blast Ultra
  22. Banjo Kazooie
  23. Bomberman Live
וואו, קצת יותר מה-14 משחקים שהבאת לPSN עם ציון 79 ומעלה, לא? (זה 14 משחקים כולל Crash Commando שקיבל 79, אבל לא כולל Lemmings שקיבל 59 ולא כולל Catan, Bomberman Ultra, Puzzle Quest - לפחות עד שנראה עבורם ציונים). אני עדיין לא מבין איך יש פה בכלל תחרות...

ציטוט:
אם אתה רוצה אני מוכן גם להעלות את המשחקים הגדולים כמו Socom או Gran Turismo proloug שיצאו לPSN. בסופו של היום מדובר במשחקים שמציעים פי כמה יותר תוכן והם ברמה אחרת לחלוטין מכל המשחקים בלייב. בוא לא נשכח גם את כל משחקי ה-PSP שניתנים להורדה מה-PSN, גם אותם אפשר לכלול? יש שם עוד כמה עשרות 80+.
אבל הרי כבר חילקת בנפרד את המשחקים הגדולים והסכמנו ששם למיקרוסופט אין שם תחרות. כמו שלסוני אין תחרות מול הכמות העצומה של משחקי הXNA.

לגבי משחקי PSP שניתנים להורדה - אני לא יודע כמה משחקים כאלו יש ומן הסתם לא מדובר במשחק מקורי שפותח לPSN, אבל אתה יכול לספור אותם אני מניח, יחד עם הXbox Originals שמגיעים לXBLA. אבל בתכלס שניהם לא נופלים לקטגוריה של משחקים מקוריים שיצאו לשירות ההורדות.

ציטוט:
בסופו של יום יש לסוני את המשחקים היצירתיים ביותר, מדובר במשחקים מאוד לא קובנציונאליים ולא בנאליים כמו המשחקי לייב. לא סתם כולם אומרים לך את זה פה.
אני עדיין לא מבין מה מאד יצירתי ומאד לא קונבנציונלי במשחקים של סוני. בגלל שיש שם את Flower ואת Echocrome אז כל המשחקים של סוני הופכים פתאום ליצירתיים ולא קונבנציונלים? אפשר להגיד בדיוק את אותו הדבר על Braid וRezHD, רק שפה מדובר גם במשחקים הרבה יותר טובים.

ציטוט:
ויש לפחות עוד 10 משחקים מעולים כמו Crash Commando ואחרים שהגיעו לממוצע 79 וסתם נעלמו פה מהרשימה... ועדיין הם ברמה פי כמה יותר גבוהה מלא מעט משחקים שהבאת ברשימת ה-360.
כן כן, "לפחות 10 משחקים" - איכשהו, אני ראיתי שהמשחק היחיד עם ציון 79 שלא ציינת ברשימה שלך זה Crash Commando, לעומת 5 משחקים לXBLA עם ציון 79. אבל כמו שראית, הכנסתי אותם שם בשביל שתהיה לנו השוואה מדוייקת.
אתה רוצה אולי להמשיך את הרשימה כלפי מטה לציון 78? כי הבטחתי לך שהפער בין השירותים רק גדל ככל שהרשימה גדלה. יש פשוט כמות מטורפת של משחקי XBLA שקיבלו ציונים של 70-80.

ציטוט:
ולהתלונן על כך שאני לא יכל למכור משחקים שאני מוריד לקונסולה אחר כך, רק מראה כמה אתה סולד מהשירותי רשת שניתנים ב-360 ובפס3. דרך אגב, בכלל רכשת עד היום איזשהו משחק ברשת מלבד Braid? ואם אתה מעדיף לרכוש את המשחקים שלך ב-60 דולר על פני 40 שיהיה לבריאות. דרך אגב, גם המחיר ב-PSN מתעדכן. וורהוק ירד ל-30 דולר וכמוהו גם Burnout לדוגמא וכמוהם גם שאר המשחקים לאחר תקופה מסויימת. אזכיר רק שאם אתה רואה רכישה של משחקים כאילו כדבר רע אתה יכל במקרה הרע להחליף ולשתף חברים עם משחקים שרכשת ברשת ב-PS3 וכך להרוויח עליהם ערך מוסף. תאר לך מה היה עושה איתן עם היכולת לקבל משחקים חינם ולהחליף משחקים עם חברים.
אני לא מתלונן על שירותי הרשת, אני רק מציין שאם המשחק מגיע גם בקופסא אז יש סיכוי לא רע שאני אעדיף את הקופסא. זה כמובן תלוי בהפרש המחירים ובערך המוסף של הקופסא. במקרה של Warhawk ההפרש (שכולל אוזניה) נראה לי שווה את זה.

ואני לא מבין למה אתה מתכוון לשיתוף עם חברים: בPSN ניתן להחליף משחקים או להעביר משחקים למשתמשים אחרים? כי אם כן אז מדובר במשהו פשוט אדיר. הלוואי ובלייב או בsteam היה ניתן לעשות דבר כזה. זו הסיבה העיקרית שהספריה הדיגיטלית שלי לא תופחת.

ואגב, יש לי 12 משחקי ארקייד... 5 באו בחינם ו-6 הם בדיסק שקניתי ולא נרכשו דרך הרשת. רק את ברייד קניתי דרך הרשת (אבל אני כרגע מתלבט איזה שני משחקים לקנות עם הנקודות שנשארו בינתיים).

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא