משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
11.03, 18:31
|
|
|
נו... הביקורת נטולת אובייקטיביות, אבל לא חושב שהתכוונת לכתוב אחת כזאת חוץ מלספר את הדעה שלך. אני לא מתכוון למשהו שלילי אבל המטרה של הביקורת הייתה להמליץ או להמליץ על המשחק??
|
!!!!BEST GIF EVER
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
11.03, 18:34
|
|
|
tomer_gv |
ציטוט: |
 |
|
|
נו... הביקורת נטולת אובייקטיביות, אבל לא חושב שהתכוונת לכתוב אחת כזאת חוץ מלספר את הדעה שלך. אני לא מתכוון למשהו שלילי אבל המטרה של הביקורת הייתה להמליץ או להמליץ על המשחק?? |
|
|
|
|
אם אתה מוכן למשחק טוב ולא יותר מזה, אז אתה חייב אותו.
אם אתה מחפש אך ורק AAA אז הוא לא בשבילך.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
11.03, 18:43
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
אם אתה מוכן למשחק טוב ולא יותר מזה, אז אתה חייב אותו.
אם אתה מחפש אך ורק AAA אז הוא לא בשבילך. |
|
|
|
|
לפי הדעה שלך, הבעייה שאין ממש אובייקטיביות בביקורת, וההסברה מצומצמת באופן דרסטי מהביקורת של R2.
אני לא מנסה לקטול את הביקרות שלך בגלל שאני "מגה פאנבוי *נחירה נחירה*", פשוט יש לך כישרון גלוי מהביקורת של R2, ומשום (כנראה  ) לא אהבת את המשחק אז החלטת "לקטול" אותו.
|
!!!!BEST GIF EVER
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
11.03, 18:58
|
|
|
tomer_gv |
 |
|
|
לפי הדעה שלך, הבעייה שאין ממש אובייקטיביות בביקורת, וההסברה מצומצמת באופן דרסטי מהביקורת של R2.
אני לא מנסה לקטול את הביקרות שלך בגלל שאני "מגה פאנבוי *נחירה נחירה*", פשוט יש לך כישרון גלוי מהביקורת של R2, ומשום (כנראה ) לא אהבת את המשחק אז החלטת "לקטול" אותו. |
|
|
|
|
תראה, בR2 היו לי יותר דברים לכתוב עליהם כמו CO-OP, אונליין אמיתי וכמובן השוואה בין האשון לשני.
כאן היה לי בסה"כ סינגל מצוין שנמאס מהר מאוד ואונליין משעמם תחת...
אגב, הרגע סיימתי את השלב השישי, ושיחקתי ברוב השלב השביעי, אני חייב להביא לדוגמא את השלב השביעי שכל המשחק בנוי כמוהו.
השלב מתרחש על סוג של רכבת ממש מהירה, בכל ה10 דקות הראשונות שלו תגידו רק וואו, המהירות של הרכבת מורגשת, הרימונים יעופו אחורה בגלל התנועה וממש קטע אווירתי וגאוני.
אבל אחרי ה10 דקות האלה אתם תראו שכל השלב הוא בדיוק אותו הדבר ואין בו אפילו משהו אחד שהוא עושה שלא קרה לפני דקה...
ואז יורדים מהרכבת, כאילו סוג של גיוון, ואז החצי השני של הקרב שהוא לא ברכבת הוא בדיוק כמו השלב השישי...
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
11.03, 19:11
|
|
|
לא הבנתי אותך..."ואין בו אפילו משהו אחד שהוא עושה שלא קרה לפני דקה..."
מה זאת אומרת?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
11.03, 19:12
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
לא הבנתי אותך..."ואין בו אפילו משהו אחד שהוא עושה שלא קרה לפני דקה..."
מה זאת אומרת? |
|
|
|
|
שהוא חוזר על עצמו 
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
11.03, 19:21
|
|
|
יותם, נקווה שלא יהיה ככה עם GOW...
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
11.03, 19:23
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
שהוא חוזר על עצמו |
|
|
|
|
זה פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה על המשחק... 
בכל הביקורות שקראתי לא הזכירו את זה...
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
11.03, 19:36
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
זה פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה על המשחק...
בכל הביקורות שקראתי לא הזכירו את זה... |
|
|
|
|
נכון, רק אמרו שחמשת השלבים הראשונים נמצאים בדיוק באותו מקום...
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
11.03, 20:04
|
|
|
איך בן אדם כותב ביקורת על משחק שהוא אפילו לא סיים ? זה כמעט כמו שאני אתן ביקורת למשחק על פי הדמו שלו. חוץ מזה שרשמת שהסינגל מצויין, אז איך זה שלא גמרת אותו ?
חוץ מזה שאני מניח שהמולטיפלייר ישתפר עם הזמן ויוציאו לו עוד פאטצ'ים.
השאר זה דעה שלך.
נ.ב.- התמונה ששמת בסוף מראה על זילזול וחוסר מקצועיות. אני מציע שתוריד אותה.
נערך לאחרונה על ידי lidorit3, 11.03 בשעה 20:13.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
11.03, 20:49
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
איך בן אדם כותב ביקורת על משחק שהוא אפילו לא סיים ? זה כמעט כמו שאני אתן ביקורת למשחק על פי הדמו שלו. חוץ מזה שרשמת שהסינגל מצויין, אז איך זה שלא גמרת אותו ?
חוץ מזה שאני מניח שהמולטיפלייר ישתפר עם הזמן ויוציאו לו עוד פאטצ'ים.
השאר זה דעה שלך.
נ.ב.- התמונה ששמת בסוף מראה על זילזול וחוסר מקצועיות. אני מציע שתוריד אותה. |
|
|
|
|
אתה מפספס את הנקודה, חלק מהבעיות שהביקורת מראה היא שלא סיימתי את המשחק, כי בסוף הוא משעמם.
וכן, הסינגל מצוין, אותי הוא שיעמם בשליש האחרון שלו אז הפסקתי.
בקשר למולטיפלייר, אתה קונה משחק כי אתה רוצה לשחק בו או שאתה קונה כי אתה רוצה לדעת שבעוד 3 וחצי שנים אתה תצליח לשחק בו?
נ.ב.- כשתכתוב אתה ביקורת תראה לנו עד כמה אתה מקצועי ואל תשים כאלה תמונות.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
11.03, 20:50
|
|
יותם אחלה ביקורת, יצא לך יותר טוב מהביקורת על R2
מה שכן כמה נקודות:
1.איך אפשר לכתוב ביקורת על משחק שאפילו לא סיימת?!גם ברזיסטנס 2 היו שלבים גרועים(Twin falls)שבאו לפני שלבים מצוינים(יוטה, ממשיך לשיקגו ואז איסלנד).תחשוב מה היה קורה אם היתה כותב ביקורת על רזיסטנס 2 אם הגעת עד לסוף של twin falls?!הייתה מפספס את כל השיא!!!
2.נכון שבמולטיפלייר יש כמה בעיות, אבל אני מציע לך פשוט לא לשחק במפה הזאת(phyrrus rise או איך שלא קוראים לה) אלא במפות כמו Corinth Crossing או המפה של השלב השני, כשהפעם זה משחק מלא עם כל המשימות, אתה תיראה כמה תיהנה.
תשכח פשוט מהמפה הענקית. נכון שזה לא משתווה ל-COD4, אבל לדעתי לא מגיעה הקטילה הזאת לאונליין.
3.אני חייב לא להסכים איתך בנוגע לשלבים החמישי והשישי:החמישי מתחיל נחמד אבל הוא הולך ומשתפר מרגע לרגע עד לשיא באקדמיה(ולבוס האידיוטי שבגרילה לא מימשו את הפוטנציאל שלו).
השלב השישי מתחיל שקט מדי, אבל לא חסרים בו קטעי אקשן נחמדים, וכל התפניות שיש בשלב פשוט הופכים אותו משלב עם חלקים נחמדים לשלב מצויין.
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
11.03, 20:57
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
יותם אחלה ביקורת, יצא לך יותר טוב מהביקורת על R2
מה שכן כמה נקודות:
1.איך אפשר לכתוב ביקורת על משחק שאפילו לא סיימת?!גם ברזיסטנס 2 היו שלבים גרועים(Twin falls)שבאו לפני שלבים מצוינים(יוטה, ממשיך לשיקגו ואז איסלנד).תחשוב מה היה קורה אם היתה כותב ביקורת על רזיסטנס 2 אם הגעת עד לסוף של twin falls?!הייתה מפספס את כל השיא!!!
ההבדל הוא שברסיסטנס השלבים היו שונים אחד מהשני והיה רק דקה משעממת בשלב עם כבר.
וגם כשהייתה בדקה הזאת המשחק עדיין גרם לך לרצות להמשיך לשחק.
אני כבר 4 שלבים לא נהנ בקילזון 2 ושם כל המשחק הוא אותו דבר ולא נראה שזה הולך להשתנות, אז למה לי להמשיך לסבול סתם?
2.נכון שבמולטיפלייר יש כמה בעיות, אבל אני מציע לך פשוט לא לשחק במפה הזאת(phyrrus rise או איך שלא קוראים לה) אלא במפות כמו Corinth Crossing או המפה של השלב השני, כשהפעם זה משחק מלא עם כל המשימות, אתה תיראה כמה תיהנה.
תשכח פשוט מהמפה הענקית. נכון שזה לא משתווה ל-COD4, אבל לדעתי לא מגיעה הקטילה הזאת לאונליין.
ניסיתי עוד הרבה מפות, המפה ההיא הייתה דוגמה.
3.אני חייב לא להסכים איתך בנוגע לשלבים החמישי והשישי:החמישי מתחיל נחמד אבל הוא הולך ומשתפר מרגע לרגע עד לשיא באקדמיה(ולבוס האידיוטי שבגרילה לא מימשו את הפוטנציאל שלו).
השלב השישי מתחיל שקט מדי, אבל לא חסרים בו קטעי אקשן נחמדים, וכל התפניות שיש בשלב פשוט הופכים אותו משלב עם חלקים נחמדים לשלב מצויין.
גם את השלב השישי וגם החמישי סיימתי, אתה לא צריך לגרום לי לרצות להמשיך |
|
|
|
|
בציטוט
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
11.03, 21:12
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
אתה מפספס את הנקודה, חלק מהבעיות שהביקורת מראה היא שלא סיימתי את המשחק, כי בסוף הוא משעמם.
וכן, הסינגל מצוין, אותי הוא שיעמם בשליש האחרון שלו אז הפסקתי.
בקשר למולטיפלייר, אתה קונה משחק כי אתה רוצה לשחק בו או שאתה קונה כי אתה רוצה לדעת שבעוד 3 וחצי שנים אתה תצליח לשחק בו?
נ.ב.- כשתכתוב אתה ביקורת תראה לנו עד כמה אתה מקצועי ואל תשים כאלה תמונות. |
|
|
|
|
לשים תמונה של FAIL למשחק שנתת לו 81 ואפילו לא סיימת אותו זה מצחיק.
ואתה לא יכול להחליט שהסינגל מצויין אם אפילו לא סיימת אותו מפני שאתה אומר שהוא משעמם. זה מנוגד.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
11.03, 21:28
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
לשים תמונה של FAIL למשחק שנתת לו 81 ואפילו לא סיימת אותו זה מצחיק.
ואתה לא יכול להחליט שהסינגל מצויין אם אפילו לא סיימת אותו מפני שאתה אומר שהוא משעמם. זה מנוגד. |
|
|
|
|
שמח שהצחקתי אותך.
בקשר לדבר השני, כך את GTA, חסרים אנשים בעולם שאומרים שהוא משעמם? לא.
אבל אף אחד מהם לא יגיד לך שלא מדובר בTOP של הז'אנר ובאחד המשחקים היותר מושקעים שיצאו.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
11.03, 21:38
|
|
|
חלאס להתווכח איתו!
זאת הדעה שלו בלבד.
לכל משחק יש אנשים שהשתעממו ממנו, ויש כאלו שאהבו אותו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
12.03, 00:29
|
|
|
לדעתי ביקורת מסריחה...
קטלת אונליין שבקושי שיחקת בו,כי תשאל בגיימר,הקמנו שמה טורניר ונהננו חבל על הזמן!
סינגל לא סיימת ולא יצא לך לחוות את הבוס האחרון שאם תעבור אותו בלי למות אתה מלך...
ועוד נתת ציון שלא מגיע לו,ותמונה מפגרת שלא קשורה בשום אופן...
וסתם כתבת על הכסף,אני לא ראיתי פה הסבר למה...
ותאמין לי שהמשחק הזה לא רואה ממטר את R2...הרבה יותר נהנתי מ-KZ2!
נערך לאחרונה על ידי tomer4321765, 12.03 בשעה 00:32.
|

VGP ו-SHOPTO שולטים!!!!
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
12.03, 01:30
|
|
|
יותם, אני מסכים עם רוב הביקורת שלך אבל דווקא שלבים 6-9 הם הדברים הכי טובים במשחק הזה.
אני באמת ממליץ לך להמשיך לשחק, אם בא לך להתיאש מהסינגל תעשה את זה בשלב 10 הרע ולא ב-6-9 המצויינים.
|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
12.03, 12:52
|
|
אחלה ביקורת יותם. כתובה מצויין.
אבל אני מצטרף להמלצה להמשיך לשחק. השלבים הופכים למגוונים יותר בהמשך המשחק, אז אולי חוות הדעת הסופית שלך עוד תשתנה עליו.
ואני בכל מקרה לא יכול לקנות את המשחק, אבל אני מבין מבין שבשורה התחתונה ההמלצה שלך למשחק החאד החודש היא Total War? 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
12.03, 12:55
|
|
|
tomer4321765 |
 |
|
|
לדעתי ביקורת מסריחה...
קטלת אונליין שבקושי שיחקת בו,כי תשאל בגיימר,הקמנו שמה טורניר ונהננו חבל על הזמן!
סינגל לא סיימת ולא יצא לך לחוות את הבוס האחרון שאם תעבור אותו בלי למות אתה מלך...
ועוד נתת ציון שלא מגיע לו,ותמונה מפגרת שלא קשורה בשום אופן...
וסתם כתבת על הכסף,אני לא ראיתי פה הסבר למה...
ותאמין לי שהמשחק הזה לא רואה ממטר את R2...הרבה יותר נהנתי מ-KZ2! |
|
|
|
|
|
LielZ |
 |
|
|
נסחפת הגזמת. ללא ספק לא אומר שהוא משחק של 100 עגול אבל 81? זה כבר טמטום מצטער על הדיבור.
זה משחק של 87 ומעלה לא למטה. זאת דעתי . ואתה לא יכול לתת ביקורת למשחק שלא שיחקת זה עוד יותר מטומטם . |
|
|
|
|
נדב, בסופו של דבר התקדמתי קצת לשלב 7, השלב באמת מתחיל בהילוך גבוה עם הקטע של הרכבת, אבל אחרי 10 דקות זה שוב מרגיש אותו דבר...
ואחרי שיורדים מהרכבת לא ראיתי איך הוא שונה משלב 6.
עריכה:
|
gulmer |
 |
|
|
אחלה ביקורת יותם. כתובה מצויין.
אבל אני מצטרף להמלצה להמשיך לשחק. השלבים הופכים למגוונים יותר בהמשך המשחק, אז אולי חוות הדעת הסופית שלך עוד תשתנה עליו.
ואני בכל מקרה לא יכול לקנות את המשחק, אבל אני מבין מבין שבשורה התחתונה ההמלצה שלך למשחק החאד החודש היא Total War?  |
|
|
|
|
ההמלצה שלי היא תמיד total war 
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
12.03, 13:23
|
|
|
ביקורת גרועה!!!
מה אתה ילד קטן? מה זאת הביקורת הזאת? ואפילו לא סיימת את המשחק!!!
ואתה אומר שהאונליין שלו גרוע? תגיד, מה שיחקת 10 דקות ויצאת?
אתה בכלל לא מכיר את האנלוקים! אתה לא יודע עד כמה כיף המשחק הזה יכול להיות בקרבות קלאנים עם טקטיקה והכל!
והמשחק חוזר על עצמו? זה המשחק היחידי שאתה יכול להרו 10000 אוייבים זה אחרי זה ולא להשתעמם!
נראה לי היה לך יותר מדיי קשה לסיים את המשחק אז פרשת...
נוב.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
12.03, 13:27
|
|
|
orjerby1 |
 |
|
|
ביקורת גרועה!!!
אתה בכלל לא מכיר את האנלוקים! אתה לא יודע עד כמה כיף המשחק הזה יכול להיות בקרבות קלאנים עם טקטיקה והכל!
והמשחק חוזר על עצמו? זה המשחק היחידי שאתה יכול להרו 10000 אוייבים זה אחרי זה ולא להשתעמם!
נוב. |
|
|
|
|
אני לא מבין למה אתה חייב לקלל...
לא אהבתה את הביקורת? סבבה
אתה חושב שמיע לו יותר/פחות? סבבה
אבל למה ישר לקלל?
אני בטוח שכשאתה תכתוב את הביקורת היא תצא יותר טובה וכולם יגיד לך כל הכבוד ועד כמה הביקורת טובה רק בגלל שכתבתה:
"המשחק הכי כיף בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111אחדאחדאחד"
|
|
|
|
|
|

שחקן PS3 שנותן בראש!

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
12.03, 13:34
|
|
|
orjerby1 |
 |
|
|
ביקורת גרועה!!!
נוב. |
|
|
|
|
מה הקטע שלך?
שאתה כותב ביקורת כולם אומרים תודה ושעשית אחלה ביקורת, ותאמין לי שיש מלא שחולקים דעות על הביקורות שלך אבל הם לא ילדים קטנים כדי להתחיל לקלל.
יותם כתב אחלה של ביקורת גם אם אתה חושב שהציון נמוך מדי.
פעם הבאה אני יחשוב פעמיים על לקרוא ביקורות שלך.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
12.03, 13:39
|
|
|
אבל אתה בכוונה קוטל את המשחק למרות שלא ניסית אותו.
איך אתה משחק...? אתה עובר שלב, "טוב, מה יש פה עכשיו...? אני רואה חושך, אני רואה מקום אפל, אני רואה רק אקשן...טוב, המשחק הזה חוזר על עצמו!"
יש הרבה דברים אחרים שמגוונים את המשחק! יש טנק שאפשר להיכנס אליו, יש בוס מיוחד שצריך לחשוב קצת כדי להרוג אותו(הזה שיורים בו בגב), יש את הבוס השני שבכלל אי אפשר לפרק אותו רק עם יריות(הזה שטס)... כשכתבת את הביקורת לא הגעת לשלב 7(הרכבת) שבו יש רוח נגדך, ואם אתה זורק רימון אז הוא חוזר אלייך בגלל הרוח(לא שמת לב, נכון?), ובאותו השלב אתה יכול לעלות על מכונת הירייה של הטנק... השלב האחרון(שדורש הרבה חשיבה, ולא סתם לירות)... בשלב 8 נראה לי(לא הגעת לשם, נכון?) אתה יכול לרכב ברובוט ענקי שיורה טילים! יששלב בסוף שאתה צריך לירות בחלליות.
כל הדברים האלו עוזרים לגיוון של המשחק, המשחק בכלל אבל בכלל לא חוזר על עצמו!
לפני שמבקרים משחק, קודם כל תסיים אותו.
לפני שמבקרים אונליין, קודם כל תשחק בו לפחות 5 שעות.
עריכה:
איפה קיללת? רק אמרתי שאתה מביא ביקורות של ילד קטן, ונוב.
נערך לאחרונה על ידי orjerby1, 12.03 בשעה 13:45.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
12.03, 13:52
|
|
|
orjerby1 |
 |
|
|
איך אתה משחק...? אתה עובר שלב, "טוב, מה יש פה עכשיו...? אני רואה חושך, אני רואה מקום אפל, אני רואה רק אקשן...טוב, המשחק הזה חוזר על עצמו!"
יש הרבה דברים אחרים שמגוונים את המשחק! יש טנק שאפשר להיכנס אליו, יש בוס מיוחד שצריך לחשוב קצת כדי להרוג אותו(הזה שיורים בו בגב), יש את הבוס השני שבכלל אי אפשר לפרק אותו רק עם יריות(הזה שטס)... כשכתבת את הביקורת לא הגעת לשלב 7(הרכבת) שבו יש רוח נגדך, ואם אתה זורק רימון אז הוא חוזר אלייך בגלל הרוח(לא שמת לב, נכון?), ובאותו השלב אתה יכול לעלות על מכונת הירייה של הטנק... השלב האחרון(שדורש הרבה חשיבה, ולא סתם לירות)... בשלב 8 נראה לי(לא הגעת לשם, נכון?) אתה יכול לרכב ברובוט ענקי שיורה טילים! יששלב בסוף שאתה צריך לירות בחלליות.
עריכה:
איפה קיללת? רק אמרתי שאתה מביא ביקורות של ילד קטן, ונוב. |
|
|
|
|
כן שמתי לב לרימון בשלב 7, גם כתבתי את זה (לא קראתה נכון?) ותגיד לי אתה, חמשת השלבים הראשונים זה לא אותו מקום בדיוק?
אני בטוח שהתשובה שלך תיהיה "לא!!!!!!!!!11111" אבל אתה יודע שכן.
ולמה לי לשחק 5 שעות באונליין שמשעמם לי לשחק בו?!
יש לי דרכים קצת יותר טובות לנצל את ה4 שעות שנשארו מאשר להשתעמם עד מוות.
ואתה לא באמת רוצה שאני אזכיר את הטנק בשלב הראשון... אין אדם אחד בעולם שלא יגיד לך שמדובר בקטע הגרוע במשחק...
ואני אגיד לך שוב, נגיד ובאמת השלב האחרון הוא כ"כ כיף, למה אני צריך להשתעמם כ"כ הרבה עד שאני אגיע אליו?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
12.03, 13:56
|
|
|
orjerby1 |
 |
|
|
עריכה:
איפה קיללת? רק אמרתי שאתה מביא ביקורות של ילד קטן, ונוב. |
|
|
|
|
אני אחלק את התגובה שלי:
1.אני מסכים עם חלק מהדברים שאתה אומר אבל יש דרך להגיד את זה ולא סתם "ביקורת גרועה!!!!!!!!!111111 אתה נוב שכותב כמו ילד קטן", שאם כבר את זה שכותב כמו ילד קטן ככה
2.הבוס השני סתם אדיוטי, גומרים אותו בשלוש שניות ולא צריך לחשוב הרבה.
3.אם הייתה קורא את התגובות של יותם אחרי ששיחק קצת בשלב 7 הייתה רואה שהוא כן הזכיר את הקטע של הרוח ברכבת.
|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
12.03, 14:06
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
כן שמתי לב לרימון בשלב 7, גם כתבתי את זה (לא קראתה נכון?) ותגיד לי אתה, חמשת השלבים הראשונים זה לא אותו מקום בדיוק?
אני בטוח שהתשובה שלך תיהיה "לא!!!!!!!!!11111" אבל אתה יודע שכן.
ולמה לי לשחק 5 שעות באונליין שמשעמם לי לשחק בו?!
יש לי דרכים קצת יותר טובות לנצל את ה4 שעות שנשארו מאשר להשתעמם עד מוות.
ואתה לא באמת רוצה שאני אזכיר את הטנק בשלב הראשון... אין אדם אחד בעולם שלא יגיד לך שמדובר בקטע הגרוע במשחק...
ואני אגיד לך שוב, נגיד ובאמת השלב האחרון הוא כ"כ כיף, למה אני צריך להשתעמם כ"כ הרבה עד שאני אגיע אליו? |
|
|
|
|
זאת לא גישה של מבקר...
מי שרוצה לבקר משחק חייב לשחק בו עד הסוף ולשחק קצת יותר משעה באונליין, אפילו אם הוא משעמם!
פעם ראית מבקר-משחקים שלא סיים את המשחק?
כל מבקר-משחקים שמבקר אונליין חייב לשים לב לכל הפרטים, לכל האנלוקים והאפשרויות.
הטנק בשלב הראשון...גם אם הוא גרוע, עדיין זה גיוון.
אתה בטוח שכתבת פה ביקורת, ולא דעה?
אני יודע שהסכסוך הזה לא ייגמר אף פעם...אז עזוב, אין לי כח לשטויות האלה.
נערך לאחרונה על ידי orjerby1, 12.03 בשעה 14:09.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
12.03, 14:12
|
|
|
orjerby1 |
 |
|
|
זאת לא גישה של מבקר...
מי שרוצה לבקר משחק חייב לשחק בו עד הסוף ולשחק קצת יותר משעה באונליין, אפילו אם הוא משעמם!
פעם ראית מבקר-משחקים שלא סיים את המשחק?
כל מבקר-משחקים שמבקר אונליין חייב לשים לב לכל הפרטים, לכל האנלוקים והאפשרויות.
הטנק בשלב הראשון...גם אם הוא גרוע, עדיין זה גיוון.
אתה בטוח שכתבת פה ביקורת, ולא דעה?
אני יודע שהסכסוך הזה לא ייגמר אף פעם...אז עזוב, אין לי כח לשטויות האלה. |
|
|
|
|
אתה יודע מה ההבדל ?
שאני לא "מבקר משחקים" שמקבל כסף על העבודה שלו ואחרי זה הביקורת מתפרסמת באיזה אתר גדול והולכת לממוצע הציונים של המשחק...
אני בסה"כ כתבתי ביקורת על איך אני רואה את המשחק ואני לא מתכוון להשתעמם רק בשביל שתיהיה לי "ביקורת מקצועית" שגם ככה לא יקרה איתה כלום...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|