משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
12.03, 15:13
|
|
|
אני מציע לך לסיים ת'משחק,אבל אם הוא עד כדי כך משעמם אותך אני בכיף יוכל לקנות אותו ממך.
הייתי מעדיך לקנות עותק חדש אבל אני די קצר בכסף אז אני אסתפק ביד שנייה.
|

"ברומא התנהג כרומאי"
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
12.03, 15:14
|
|
|
orjerby1 |
ציטוט: |
 |
|
|
זאת לא גישה של מבקר...
מי שרוצה לבקר משחק חייב לשחק בו עד הסוף ולשחק קצת יותר משעה באונליין, אפילו אם הוא משעמם!
פעם ראית מבקר-משחקים שלא סיים את המשחק?
כל מבקר-משחקים שמבקר אונליין חייב לשים לב לכל הפרטים, לכל האנלוקים והאפשרויות. |
|
|
|
|
לפני שאתה מאשים אנשים, בוא נתייחס לעובדות
קודם כל, מדובר בגולש, לא במבקר, הוא מביא פה חוויה של שחקן "ממוצע", לא מישהו שחייב לחקור עד עומק את המשחק, וכחוויה כזו הוא מביא התרשמות אישית (כמו כל ביקורת)
לגבי מה שאמרת, שמבקר חייב לסיים משחק עד הסוף כדי לחוות דעה, בניגוד אליך, שמשחק משחק אחד, שניים, מקסימום שלושה במקביל, מבקר משחקים צריך להתמודד עם מבול של משחקים חדשים שיוצאים כל שבוע, אפילו צוות אתר עם 20 כתבים לא יכול להקדיש לכל משחק זמן לסיים אותו ב-100%, הנה לדוגמא, ציטוט מה- FAQ של גיימספוט, אני מאמין שהתשובה שלהם רלוונטית כמעט לכל המגזינים ואתרי הביקורת
|
 |
|
|
"Do you always finish games before reviewing them?" The straight answer is no, not necessarily. The main reason is that not all games are capable of being finished, which would make a policy of finishing all games before reviewing them impossible to enforce. For example, sports games and massively multiplayer online role-playing games have no definite conclusion. Likewise, many multiplayer-focused games cannot be finished but must be played extensively before they can be honestly evaluated. Our rule is that we play games extensively before committing to our full reviews. On average, this translates into at least 10 hours' worth of play, though some games demand much more than that, and some require less. |
|
|
|
|
לרוב במקרה של משחק ששווה ציון גבוה במיוחד או משחק "חשוב" אני מאמין שהם בכל מקרה יסיימו את המשחק, במקרה של KZ2 אני אישית יכול להגיד שמחוויה של כמה שעות הוא לא הרגיש לי כמשחק כ"כ טוב וכרגע מלבד ההבטחה של חברי הפורום שבהמשך הוא משתפר ומציוני הביקורות אין לי שום תמריץ אישי להמשיך לשחק בו, יש עוד משחקים, טובים יותר, בעיני, שהייתי משקיע בהם את הזמן שלי
|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
12.03, 18:41
|
|
|
orjerby1 |
 |
|
|
ביקורת גרועה!!!
מה אתה ילד קטן? מה זאת הביקורת הזאת? ואפילו לא סיימת את המשחק!!!
ואתה אומר שהאונליין שלו גרוע? תגיד, מה שיחקת 10 דקות ויצאת?
אתה בכלל לא מכיר את האנלוקים! אתה לא יודע עד כמה כיף המשחק הזה יכול להיות בקרבות קלאנים עם טקטיקה והכל!
והמשחק חוזר על עצמו? זה המשחק היחידי שאתה יכול להרו 10000 אוייבים זה אחרי זה ולא להשתעמם!
נראה לי היה לך יותר מדיי קשה לסיים את המשחק אז פרשת...
נוב. |
|
|
|
|
אתה כנראה לא מכיר את המושג פלורליזם.
יותם, אהבתי את הביקורת.
אני אומנם לא מסכים עם הציון אבל הצורת כתיבה שלך יפה. 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
12.03, 18:42
|
|
|
Yarinc |
 |
|
|
אתה כנראה לא מכיר את המושג פלורליזם.
יותם, אהבתי את הביקורת.
אני אומנם לא מסכים עם הציון אבל הצורת כתיבה שלך יפה.  |
|
|
|
|
גם אני לא מכיר את המושג פלורליזם 
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
12.03, 18:44
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
גם אני לא מכיר את המושג פלורליזם |
|
|
|
|
אה נו כאילו שבדמוקרטיה ריבוי דעות זה משהו בסיסי.
משהו כזה.(אני כ"כ גרוע בניסוח מושגים)
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
12.03, 18:46
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
גם אני לא מכיר את המושג פלורליזם |
|
|
|
|
רמז: אנחנו לא קומוניסטים...
|
!!!!BEST GIF EVER
|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
12.03, 18:46
|
|
זה בסדר, ויקיפדיה הסבירה לי 
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
14.03, 19:02
|
|
ביקורת מעולה  לא שיחקתי במשחק אבל אחרי הביקורת אני חושב שאני גם לא אשחק...
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
14.03, 19:53
|
|
|
הוא צודק המולטי באמת לא עד כדי כך טוב
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
15.03, 06:21
|
|
חמוד
"אני כבר שלושה ימים תקוע על השלב השישי, הוא כל כך משעמם!!
אחרי שהחמישה הראשונים כבר נגעו בשלמות הגיע השלב הזה שלא הייתי נותן לו להכנס למשחק של 7...
אני מקווה שזה משתפר וחוזר להיות כמו השלבים הראשונים..."
ציטוט למה שכתבת ביום 10.03 חמוד שכמוך למה אתה משנה דיעה בתוך יומיים האם זה בגלל שאתה לא מצליח לעבור שלב ??!!??!!?? אני לא בא לבקר את הביקורת שלך אבל חמוד שכמוך אל תתהפך כמו חביתה לא יאומן שהדיעה שלך השתנת בתוך יומיים .... זאת ועוד שאתה עד אז לא סיימת את המשחק שזה בעינו מופרך טוב לא משנה אני עוד לא קיבלתי את המשחק ..אתם יודעים מבחני סימסט א' לא הסתיימו אלצי תחזיקו לי אצבעות אני צריך לעבור במבחן אחד שנתקע לי ואז אני אוכל להיתפוצץ על המשחק שמגיע השבוע  יום טוב לכולם לא לקחת אשית ...
נ.ב מישהו ממליץ על ריזדנטס איוול 5 ??!?!! אני אהבתי את 4
כמובן רק מי שיש לו את המשחק מוזמן להמליץ למי שאין אז תודה מראש אני גם יכול לקרא ביקורות גם בלעז
יום טובבבבבבבבבב  תחזיקו אצבעות הא...
נערך לאחרונה על ידי ranemas, 15.03 בשעה 06:27.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
15.03, 08:33
|
|
|
ranemas |
 |
|
|
אחרי שהחמישה הראשונים כבר נגעו בשלמות הגיע השלב הזה שלא הייתי נותן לו להכנס למשחק של 7...
ציטוט למה שכתבת ביום 10.03 חמוד שכמוך למה אתה משנה דיעה בתוך יומיים האם זה בגלל שאתה לא מצליח לעבור שלב ??!!??!!?? אני לא בא לבקר את הביקורת שלך אבל חמוד שכמוך אל תתהפך כמו חביתה לא יאומן שהדיעה שלך השתנת בתוך יומיים .... זאת ועוד שאתה עד אז לא סיימת את המשחק שזה בעינו מופרך טוב לא משנה אני עוד לא קיבלתי את המשחק ..אתם יודעים מבחני סימסט א' לא הסתיימו אלצי תחזיקו לי אצבעות אני צריך לעבור במבחן אחד שנתקע לי ואז אני אוכל להיתפוצץ על המשחק שמגיע השבוע יום טוב לכולם לא לקחת אשית ...
כמובן רק מי שיש לו את המשחק מוזמן להמליץ למי שאין אז תודה מראש אני גם יכול לקרא ביקורות גם בלעז
יום טובבבבבבבבבב תחזיקו אצבעות הא... |
|
|
|
|
קניתי את RE5 לפני יומיים,תאמין לי שכדאי לך... משחק לא פחות טוב מKZ2 פשוט רמה משובחת של אקשן הישרדות וזומבים ממש כיף! ובמיוחד שיש CO OP
|

PSN ID:sean3750

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
15.03, 11:23
|
|
|
ranemas |
 |
|
|
|
|
|
|
הוא אמור להגיע אלי השבוע, מקווה לטוב...
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום TW

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
15.03, 13:49
|
|
|
ranemas |
 |
|
|
ציטוט למה שכתבת ביום 10.03 חמוד שכמוך למה אתה משנה דיעה בתוך יומיים האם זה בגלל שאתה לא מצליח לעבור שלב ??!!??!!?? אני לא בא לבקר את הביקורת שלך אבל חמוד שכמוך אל תתהפך כמו חביתה לא יאומן שהדיעה שלך השתנת בתוך יומיים .... זאת ועוד שאתה עד אז לא סיימת את המשחק שזה בעינו מופרך טוב לא משנה אני עוד לא קיבלתי את המשחק ..אתם יודעים מבחני סימסט א' לא הסתיימו אלצי תחזיקו לי אצבעות אני צריך לעבור במבחן אחד שנתקע לי ואז אני אוכל להיתפוצץ על המשחק שמגיע השבוע יום טוב לכולם לא לקחת אשית ...
|
|
|
|
דבר ראשון לא אמרתי בביקורת שהחמישה שלבים הראשונים הם לא טובים, רק אמרתי שהם ממוחזרים בצורה מטורפת ושבסוף השלב הרביעי כבר מאבדים עניין.
חוץ מזה אתה גם מתיחס למשחק בצורה שונה כשאתה חושב שיש לו אונליין שיחפר על זה שהוא לא מגוון יותר מדי.
ואגב, הייתיתקוע על השלב השישי לא כי הוא היה לי קשה או שלא הצלחתי לעבור אותו, נתקעתי בו כי הוא היה משעמם ולא שיחקתי במשחק בארבעת הימים האלו.
למעשה הPS3 שלי אומר לי שסיימתי אותו אחרי קצת יותר מחצי שעת משחק...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|