משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
11.03, 22:43
|
|
מיאמוטו מסיר אבן מהלב: "בתקופת הגיימקיוב הייתי עצוב מאוד"
מיאמוטו, המפתח מספר 1 בעולם, חושף פרטים חדשים על חייו בנינטנדו בתקופת הגיימקיוב.
בראיון בראשון למעלה:
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3173211
הוא מספר כי בתקופת הגיימקיוב נינטנדו נכשלה בייצור כותרים מרגשים שהציתו את העולם בסערה, שככל שתלת-ממד נהיה מסובך יותר, כך יותר ויותר אנשים נכנסו לתחום, והמקוריות נעלמה כמעט ונינטנדו חיקתה את הקיים במקום להמציא את העתיד.
הוא חושף גם כי הירושי ימאוצ'י הוא העומד מאחורי הרעיון של ה-DS, שני מסכים! דבר שאני אישית לא ידעתי. אין ספק שמוחו החריף של ימאוצ'י הוא אחד הלא מוערכים בתעשייה.
|
ציטוט: |
 |
|
|
Miyamoto "Very Sad" During GameCube Era
Even the senior managing director of Nintendo feels down now and again -- and as any dyed-in-the-wool Nintendo fan can tell you, there were more than a few things to feel down about during the company's GameCube era. That's why it's perhaps little surprise that in an interview conducted with Famitsu editor-in-chief Katsuaki Kato this week, Shigeru Miyamoto revealed his "sadness" at Nintendo's game-development atmosphere at the time.
"There was an era when Nintendo was going in the direction of doing the same things other companies did," Miyamoto told Kato. "The more we competed with new companies entering the market, the more we started acting similar to them. But is being number one in that competition the same as being number one with the general public? That's the question we had. Entertainment is something that you have to look at the world with a very wide eye as you create it. I always thought that, but there were a few years where I was unable to get off other people's trends. It was a dilemma in my mind."
Which years were these? "The N64 and the era after it," Miyamoto responds. "I was endlessly fascinated with 3D worlds, but what with all the issues I had to tinker with in terms of rendering and processing speed, it got to the point where I didn't know who was making the games any longer.
"This is a job where you have a plan and you polish it endlessly while getting help from others. If Nintendo's games fail to stand out as games that aren't made that way proliferate, then it shows that the creation process is for nothing, which made me very sad. That was especially obvious during the GameCube era; Nintendo titles were hardly even discussed by the [non-gaming] general public back then."
As Miyamoto describes it, this creative dead end that he and his development teams felt with the GameCube was one of the primary motivations for Nintendo's new approach -- something first seen with the Game Boy Advance's Classic NES series. "We thought about starting over from scratch and aiming for games that can be played by people who don't play games," he notes. "We did some research, and the result was the Classic NES series, which got the response we were hoping for. In the end we didn't want a new game system, but a product that would make the entire world go crazy. And so [ex-Nintendo president Hiroshi] Yamauchi said 'two screens.' That turned the development lab upside down!"
The core concept of the DS was a pretty far-out idea even by Nintendo standards. "Doing that would make the system larger and essentially double the price," Miyamoto said. "And yet we thought that it'd be a new surprise for the general public, that it wouldn't be a bad way to attract the interest of a wide band of people. So we went through some trial-and-error work which ultimately connected to the touch pen, something I had wanted to have for a while. I didn't think two screens was enough to make the DS a success, but the touch pen is what puts it all together, both in terms of cost and design. That's what helps make it seem fascinating to people."
And to think: we wouldn't have the successful, powerful Nintendo of today if it weren't for the era of "connectivity" and little purple boxes. |
|
|
|
|
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.03, 04:09
|
|
וואלה. מיאמוטו מבטא את האכזבה שתמיד הבעתי כאן כלפי ה-Gamecube. זה פשוט לא היה זה.
ובאייטם 100 יוצרי המשחקים הכי גדולים של IGN, דווקא ייחסו למיאמוטו את ההמצאה. אבל אני מניח שהוא רק לקח חלק.
|
Nimi |
 |
|
|
היו משחקי Game&Watch עם שני מסכים, אולי ימאוצ'י הרגיש פרץ נוסטלגיה.  |
|
|
|
|
אגב, יש לי עדיין שני משחקי Game & Watch: אחד דונקי קונג, והשני Life Boat. אבל אני לא בטוח שעדיין עובדים. צריך לקנות סוללה ולבדוק (אגב, מועדון נינטנדו מציע באופן בלעדי קלטת DS עם מבחר ענק של משחקי G&W. שווה).
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 13.03 בשעה 05:28.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
סובל מכאבי גב? גם את זה ג'ק יסדר
MadWorld
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
12.03, 07:35
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אגב, יש לי עדיין שני משחקי Game & Watch: אחד דונקי קונג, והשני Life Boat. אבל אני לא בטוח שעדיין עובדים |
|
|
|
|
לי יש משחק Game&Watch אחד! של Mario Bros (משחק המריו הראשון!  )
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
12.03, 16:08
|
|
בעבר מיאמוטו היה עצוב, והיום אנחנו. (רק מהמקרה הספציפי של נינטנדו, אין טענות לת'ירד-פארטיז כמובן  )
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 13.03 בשעה 05:24.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
13.03, 03:13
|
|
מתן, הוא עדיין עובד? תביא אותו למפגש.
אני אביא את השניים שלי, גם אם לא עובדים. מיקי רוצה למשש ולגעת
|
 |
|
|
בעבר מיאמוטו היה עצוב, והיום אנחנו. (רק מהמקרה הספציפי של נינטנדו, אין טענות לת'רד פארטיז כמובן  ) |
|
|
|
|
אני מסכים. לאחרונה חברות צד ג' מרשימות יותר מנינטנדו על הקונסולה שלה, שזה באמת הישג מבחינתן. אבל אני מאמין שזה מצב זמני. היא עובדת קשה על כמה גדולים, אבל ייקח קצת זמן עד שנשמע עליהם.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 13.03 בשעה 03:17.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
13.03, 03:25
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אני אביא את השניים שלי, גם אם לא עובדים. מיקי רוצה למשש ולגעת  |
|
|
|
|

תזהר איך שאתה מנסח דברים.
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
13.03, 04:56
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
בעבר מיאמוטו היה עצוב, והיום אנחנו. (רק מהמקרה הספציפי של נינטנדו, אין טענות לת'רד פארטיז כמובן ) |
|
|
|
|
Super Mario Galaxy שווה בעיניי את כל החרא.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
13.03, 05:21
|
|
|
נינטנדו אכן שחררה כמה גדולים ל-Wii, אבל לאחרונה, גם ברמת ההכרזות, חברות צד ג' באמת די מרשימות.
אבל כשנינטנדו חושפת משחק נהדר חודש וחצי בלבד לפני שיוצא (Excitebots: Trick Racing), אז באמת קשה להעריך אותה מראש לתקופה הקרובה.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
13.03, 07:08
|
|
אני ממש לא חושב שהגיימקיוב הייתה אכזבה. היא הביאה לי את המשחק היחיד שהעיז לגרד את זלדה: או או טי מהמקום הראשון של המשחקים האהובים עלי בכל הזמנים - מטרויד פריים. בעיניי הוא היה שווה את הקונסולה. הוא היה ועודינו אחד המשחקים המבריקים של ימינו, והוא יהיה המשחק הראשון שאני אקנה פעמיים (בגרסת ה-Wii).
שלא לדבר על זלדה WW שהיה פשוט קסום ומופלא עם סגנון אומנותי שיחזיק גם עוד 20 שנה.
ובלי להזכיר את F-Zero GX שהיה מטורף, ו-ED שהיה נהדר, ועוד משחקים נהדרים.
אני לא רואה את הגיימקיוב בתור אכזבה ב-כ-ל-ל. כן, יכול היה להיות יותר טוב, אבל אני מאמין שלקונסולה כן יש מקום בהיסטוריה 
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
13.03, 07:27
|
|
זה נכון, Metroid Prime נתפס כחדשני, אבל זה רק אני אשר לא התחברתי - היה חסר בו משהו שדווקא השלישי סיפק לי: עיצוב חכם וחידות יותר מעניינות (לטעמי).
ו-Wind Waker באמת היה מדהים, אבל הרגשתי חוסר אחידות באיכותו לכל אורכו, בניגוד ל-Twilight Princess - שם התאכזבתי רק מהמקדש האחרון. WW גם היה נחות מבחינת מספר המקדשים, ובשלב מסוים הוא טרטר בצורה משעממת במשימות צד מעיקות.
אבל אין ספק ש-Phantom Hourglass ל-DS תיקן אותו בענק. הייתי שמח מאוד אם יגיע משחק זלדה ל-Wii באותו סגנון של WW, אבל עם אותה אחידות באיכות כמו של PH. הוא חדשני, מבריק ומדהים.
וכן, F-Zero GX היה נהדר. סגה עשתה עבודה נהדרת.
ED גם כן קלאסי. לא כוס התה שלי, אבל SK באמת עשתה עבודה נהדרת שעד היום קשה לי לשכוח.
ברור שלא הכל היה גרוע בקונסולה, אבל בגדול, התאכזבתי ממנה מאוד; את מריו סאנשיין לא טרחתי לסיים, ואת סטארפוקס ואפילו מריו קארט, לא טרחתי לקנות. ויש לציין שהיו לי ציפיות גבוהות מהקונסולה לאחר שנהניתי מאוד מקונסולת הנינטנדו 64 הקודמת שלה (הכמות אמנם הייתה מחפירה, אך כמעט כל כותר שלה שיצא, היה יצירת מופת בעיניי: מריו 64, זלדה אוקרינה, סטארפוקס - וגם על משחקי Rareware מתּי).
לשם השוואה: בזמנו יכולתי לספור על 10 אצבעות את משחקי הספרייה שהייתה לי לגיימקיוב במשך כל חייה, ול-Wii, תוך שנתיים, יש לי כבר כמעט 20 משחקים שאני מעריך - אני בררן ברכישות שלי.
אני גם זוכר שבעידן הגיימקיוב נטשתי את הפורום הזה תקופה ארוכה לאחר שהשתעממתי 
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 13.03 בשעה 09:07.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
13.03, 09:20
|
|
ולערן שהסיר את שאלתו (  ): אני מנהל הפורום כבר שנתיים וחצי בערך.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 13.03 בשעה 10:00.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
13.03, 13:52
|
|
|
אז מי היה לפניך?
אישית אני מעדיף גיימקיוב על PS2 (ויש לי PS2 שאח שלי קנה).
יצאו אליו הרבה משחקים שאני רוצה לשחק כמו סאנשיין, WW ופיקמין.
עכשיו אני מתכנן לקנות שלט וכרטיס זיכרון כדי לשחק בהם בווי..
כשהיית קטן תמיד רציתי גיימקיוב בשביל לשחק פוקימון קולסאום.
(היום אני כבר לא..)
טוב זה היה בתקופה שאגדת גוקו 3 נראה לי המשחק הכי יפה בעולם.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
13.03, 13:57
|
|
|
רציתי גיימקיוב בזמנו בשביל Rogue Squadron. וסאנשיין אחרי שראיתי את הביקורת של X-Play.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
13.03, 14:30
|
|
השתוקקתי לGC אחרי ששיחקתי במילי בGameOn לפני איזה חמש שנים.
קניתי PS2 במקום.  (לא מתחרט כמובן)
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
13.03, 15:02
|
|
|
הגיימקיוב הייתה קונסולה אדירה, אולי התמיכה צד ג' הייתה זוועה (כלומר הרבה יותר טובה משל הWII אבל ביחס לXBOX והPS2 המצב היה זוועה) אבל היא שמה את הWII בכיס הקטן לדעתי.
|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
13.03, 18:05
|
|
|
אני רציתי GC אחרי שראיתי את SUPER SMASH BROS MEELE קניתי PS2 ועברתי מלהעריץ את ניטנדו ללהעריץ את סוני לא מתחרט לשניה
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
13.03, 19:40
|
|
אני עוד שנייה בוכה.
  חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
לא ברצינות למה אתם מעלים כאלו אייטמים לאתר שלכם. (זה לא מעניין איך הוא הרגיש)
|
Do you Feel Luky Punk?
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
13.03, 20:05
|
|
|
dkeeper |
 |
|
|
לא ברצינות למה אתם מעלים כאלו אייטמים לאתר שלכם. (זה לא מעניין איך הוא הרגיש) |
|
|
|
|
קר לב וחסר רגישות שכמוך.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
13.03, 20:12
|
|
|
dkeeper |
 |
|
|
אני עוד שנייה בוכה.
 חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
לא ברצינות למה אתם מעלים כאלו אייטמים לאתר שלכם. (זה לא מעניין איך הוא הרגיש) |
|
|
|
|

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
13.03, 20:59
|
|
|
סוף סוף החלטתי להגיב פה.
ברור שהוא היה עצוב, הוא לא הרוויח בריכות של כסף כמו עכשיו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
13.03, 21:07
|
|
|
Mega |
 |
|
|
ברור שהוא היה עצוב, הוא לא הרוויח בריכות של כסף כמו עכשיו. |
|
|
|
|
וואלה, נקודה למחשבה 
|
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
13.03, 22:44
|
|
|
Mega |
 |
|
|
סוף סוף החלטתי להגיב פה.
ברור שהוא היה עצוב, הוא לא הרוויח בריכות של כסף כמו עכשיו. |
|
|
|
|
מגה!
אגב, התמונה הזאת פשוט קרעה אותי אתמול, אז אני מחויב לפרסם אותה(בקשר לכתבה):

|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
14.03, 14:28
|
|
|
עכשיו כשהוא זנח סוף סוף את שוק הגיימרים ועבר לקז'ואל כדי לעשות בוכטות של כסף, הוא שמח שוב! הגיימקיוב היה נהדר וכל עוד הכותרים של נינטנדו היו שם, הקסם נשאר. הבעיה היחידה שלו היא שלו היו מספיק משחקי צד שלישי. הגיימקיוב הביא כותרים מעולים כמו פיקמין, זלדה WW, מטרויד פריים. מה יש להם עכשיו? משחק תיפוף על קופסאות קרטון?!
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
14.03, 16:02
|
|
|
Sephigoth |
 |
|
|
עכשיו כשהוא זנח סוף סוף את שוק הגיימרים ועבר לקז'ואל כדי לעשות בוכטות של כסף, הוא שמח שוב! הגיימקיוב היה נהדר וכל עוד הכותרים של נינטנדו היו שם, הקסם נשאר. הבעיה היחידה שלו היא שלו היו מספיק משחקי צד שלישי. הגיימקיוב הביא כותרים מעולים כמו פיקמין, זלדה WW, מטרויד פריים. מה יש להם עכשיו? משחק תיפוף על קופסאות קרטון?! |
|
|
|
|
דווקא כמעט כל המשחקי מולטיפלטפורם הגיעו לקונסולה והיו גם משחקי צד ג' ספציפיים לקיוב כמו RE4 או וויוטיפול ג'ו או רוג סקוודרון שהיו מדהימים.
חוץ מזה שמריו לWII יותר טוב מקודמו לקיוב, גם המשחקים של נינטנדו וגם המשחקים של צד ג' היו טובים יותר. לפחות הם עמדו בסטנדרט של הדור באותה תקופה.
הקיוב הייתה מקבלת לפחות 20 משחקים טובים בשנה שזה פי 4 מהWII, רק חבל שהיא מתה אחרי ארבע שנים.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|