זאת לא הייתה ירידה ל-30 היו במשך כמה שניות ירידות ל-15/20...
בדיוק בגלל תלונות כמו שלנו לא רצו שיצלמו ויפרסמו את הקטע הזה
וכמו שאמרתי קודם, לדעתי זה בגלל שזה עדיין Work in progress, אני מאמין שהמשחק המלא יהיה יותר מלוטש
בדיוק בגלל תלונות כמו שלנו לא רצו שיצלמו ויפרסמו את הקטע הזה
וכמו שאמרתי קודם, לדעתי זה בגלל שזה עדיין Work in progress, אני מאמין שהמשחק המלא יהיה יותר מלוטש
LOL כן.
הסרטון היה יותר בקטע של להראות מכניקות משחק חדשות, לאו דווקא להציג הבלטה טכנולוגית. אם אנחנו רוצים לראות פוטאג' מרשים, צריך לחכות ל-E3.
אתמול בתערוכה GDC היה המתכנתים Jim Tilander וגם Vassily Fillipov הראו את הטכנולוגיה מאחורי המשחק God of War III ,ובזמן זה אמרו המתכנתים שהמשחק לא ירוץ ב60 FPS כמו שאמרו בעבר, המשחק יהיה כמו המהירת של Heavenly Sword אז אל תדאגו המשחק לא ירד לעולם מתחת ל 30 FPS
Namco Bandai לאחרונה הכריזה על לKatamari Damacy Tribute לפלייסטיישן 3 אחרי הכותר האחרון האקלסלוסב שקפץ לקונסולה 360. זה נראה שכותר Ace Combat יקבל טיפול זהה לפלייסטיישן 3 . כתב יפני חשף שיכול להיות שAce Combat יעשה את דרכו לפלייסטיישן 3.
אני מקווה שיהיה אפשר להעביר אליו נשקים מ-TOD כמו שאפשר היה במשחקים ל-PS2
אני מהמר שיצא לו CE עם Action Figure מהמשחק, הכריזו עליהם שבוע שעבר מאותה החברה שמייצרת את אלו של Resistance...
InFamous נראה רעילללללללללללללל +++++++++++++
איזה חזק המערכת Karma, פשוט פאקינג גאוני. אנשים בתעשיית הגיימינג עובדים קשה מאוד. מגיע להם לא להיפגע מהמיתון חיחיחיחי
התמונה שנמצאת למעלה בסוף ההרצה עם יוצר הסדר של Metal Gear Solid היוצר Hideo Kojima's בתערוכת GDC09 וכמו כן זה סיפק לנו שאלות נוספות מאשר תשובות ,התמונה היא סוג של עקיצה באור אל העתיד ,אבל חכו אולי זה יהיה על Raiden? טוב אנו יכולים להגיד שזה יכול להיות כל אחד מהדמויות מהמשחק,Raiden וזה יכול להיות הכוכב הבא של המשחק Metal Gear Solid? ,רק זמן יגיד את שלו
פאקקק אני מתתתתת איזה מדהים אנצ'רטד 2 הוא נראה כ"כ מדהים אני בוכה מאושר
הגיימפלי נראה חלק יותר והתנועות שלו והסביבה המגניבה והטיפוס החופשי! יואו גל עשית לי את היום!