GDC 09 - כל ההכרזות והחדשות | גיימפליי ראשון לאנצ'רטד 2!! - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: GDC 09 - כל ההכרזות והחדשות | גיימפליי ראשון לאנצ'רטד 2!!
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של unreal weapon

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 28.03, 13:40

The Joker
ציטוט:
צפה בהודעה
גימפליי מהמשחק החדש של באטמן, נראה ממש טוב!
וואי איזה טוב זה נראה,מתי הוא יוצא?

אסי וגורי
ציטוט:
צפה בהודעה
שתי פצצות אטום נחתו בעיר האורות פריז,לא היו נפגעים ולא נגרם נזק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#62   פורסם: 28.03, 13:45

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
וואי איזה טוב זה נראה,מתי הוא יוצא?
9 ביוני..

באמת נראה משחק טוב..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

#63   פורסם: 28.03, 18:49

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כולנו ידענו עליו כבר, רק את השם חשפו לא?
אבל בזמנו דובר על כותר PSN כמו quest for booty לא? ההכרזה הזו נשמעת לי כמו משחק ריטייל מלא. אני כבר לא בטוח

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#64   פורסם: 28.03, 19:26

המשחק ייצא בבלוריי ולא דרך ה-PSN.
http://www.joystiq.com/2009/03/26/ra...crack-in-time/

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש צעיר

#65   פורסם: 28.03, 19:35

היכן הגיימפליי הראשון של אנצ'רטד 2?

רום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#66   פורסם: 28.03, 19:35

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל בזמנו דובר על כותר PSN כמו quest for booty לא? ההכרזה הזו נשמעת לי כמו משחק ריטייל מלא. אני כבר לא בטוח
qfb יצא כבר לPSN.

מה שיוצא עכשיו זה המשך באורך של משחק רגיל..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש צעיר

#67   פורסם: 28.03, 19:42

איי, הורידו את הסרטון של אנצ'רטד מיוטוב.. חבל.
אני מקווה שR&C ACIT יהיה ארוך יותר מQFB, מכיוון שהוא אמנם היה נחמד אבל מאכזב. שום נשקים חדשים, מלאי מצומצם מאוד מאוד של נשקים עכשויים (אולי 6 נשקים) והרפתקאה קצרה מדי. סיימתי את המשחק בפחות מ3 שעות, וכך הוא שוכב לי עכשיו בארון ללא מעש.
מישהו מוכן לסכם לנו אילו משחקים הוכרזו או קיבלו יותר אור עליהם?

רום.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#68   פורסם: 28.03, 20:21

RomS3
ציטוט:
צפה בהודעה
איי, הורידו את הסרטון של אנצ'רטד מיוטוב.. חבל.
אני מקווה שR&C ACIT יהיה ארוך יותר מQFB, מכיוון שהוא אמנם היה נחמד אבל מאכזב. שום נשקים חדשים, מלאי מצומצם מאוד מאוד של נשקים עכשויים (אולי 6 נשקים) והרפתקאה קצרה מדי. סיימתי את המשחק בפחות מ3 שעות, וכך הוא שוכב לי עכשיו בארון ללא מעש.
מישהו מוכן לסכם לנו אילו משחקים הוכרזו או קיבלו יותר אור עליהם?

מנוע Phyre Engine 2.40 למפתחים.

השם של R&C.

ו-ninja gaiden sigma 2

זה בעצם מה שהיה.

!!!!BEST GIF EVER

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של infected aviad

מצליחן

#69   פורסם: 28.03, 22:18

הרגע ראיתי את הטיזר של r&c fututre: a crack in time, וזה רק אני או שלעוד מישהו ניראה שהדובר הוא אבא של ראטצ'ט?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

מודל לחיקוי

#70   פורסם: 28.03, 22:24

וואלה,נראה לי שאתה צודק כי הוא גם רואה כזאת תמונה שנראה לי ראצ'ט נמצא בה,זה בטוח אבא שלו...

PSN ID:sean3750

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#71   פורסם: 28.03, 22:25

אולי זה ראצ'ט בגיל מבוגר יותר...
כמו הכותרת שמדברת על סדק בזמן או בקיצור על הרפתקאות בזמן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של aquaeyed

נינג'ה בלגי

#72   פורסם: 28.03, 22:33

ואו אנצ'רטיד פשוט משהו. גם אהבתי שאייסקומבט לא נישקח בפלייסטיישן 3. וכמובן שמחתי לראות שובו של מטל גיר סוליד. מקווה שבמשחק הבא נשחק בריידן הרובוטי עם פיצ'ירים החדשים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#73   פורסם: 28.03, 22:54

ה-PS3 מתקדמת מצוין.....
מלא אקסלוסיבים מעולים ...
ישר כוח

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#74   פורסם: 29.03, 01:23

טריילר רשמי ל-R&C החדש
ל-Prototype
ול-Uncharted (במקום זה שהוסר מיטיוב)
מצטער מראש אם משהו מאלו היה כבר..
(אדמינים, אם אפשר לעשות embeds אשמח לדעת איך)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Joker

מנהל פורום PS3

#75   פורסם: 29.03, 12:53

JohnoBoy
ציטוט:
צפה בהודעה
טריילר רשמי ל-R&C החדש
ל-Prototype
ול-Uncharted (במקום זה שהוסר מיטיוב)
מצטער מראש אם משהו מאלו היה כבר..
(אדמינים, אם אפשר לעשות embeds אשמח לדעת איך)
הרי לך ההסבר שקיבלתי בפורום צוות:

xeytoR
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מעתיק לך תגובה שהעברתי לאחד המשתמשים בפורום משוב:

כאשר אתה רוצה להציג סרטון של אחד האתרים הנ"ל, כל שעליך לעשות זה לקחת את ה-ID של הסרטון ולהציב אותו בטגיות שאציג עוד מעט.

למשל בלינק הזה:
http://youtube.com/watch?v=rZQQgvhn4jg

הID של הסרטון הינו:
rZQQgvhn4jg

וכאשר אתה מעוניין להציג את הסרטון בתוכן ההודעה, עליך להציב אותו בטאגית הרגילה, להלן:

[youtube*]rZQQgvhn4jg[/youtube*]
ללא הכוכביות כמובן.

להלן התוצאה:

כנ"ל פליקס:

[[code] [flix*]2677564[/flix*] [/code
גם כאן - ללא הכוכביות כמובן.

הלינק של פליקס:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2677564

ID:2677564

להלן התוצאה:

1979 - 2008 Heath Ledger

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#76   פורסם: 29.03, 14:22

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
לא, זה היה משהו בסגנון של "ההרפתקאה הבאה מגיעה ב2009", לא היה ידוע אם זה עוד פרק או משחק מלא אבל מכל הראיונות שהם עשו במקומות כמו 1UP YOURS זה היה ברור לגמרי שמגיע משחק מלא חדש.

ד"א, הם אמרו שהוא יסגור את העלילה שהקודם התחיל לגמרי ושהשם המקורי שלו היה R&C: Clock blocker אבל המחלקה המשפטית של סוני אסרה על השם הזה למשחק שמדורג T. בנוסף הם אמרו שבמשחק הקודם לPS3, בסצנה שבקרבות אצטדיון יש קטע שמפלצת גדולה בולעת אותך ואז יורקת והקריין היה אמור להגיד "He learned that from his wife!" אבל שוב המחלקה המשפטית של סוני לא נתנו להם לשים את המשפט בפנים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DJFMBEN

משתמש עצבני

#77   פורסם: 29.03, 14:34

RomS3
ציטוט:
צפה בהודעה
היכן הגיימפליי הראשון של אנצ'רטד 2?
עמוד -2 ניראה פצצה

"If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"

כי גם אני רוסי
שימו את זה בחתימתכם שיראו כמה רוסים יש בקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#78   פורסם: 29.03, 15:08

DrKeo אתה יכול להביא את הנקודות החשובות מהפודאקסט של 1UP? לצערי אין לי אנגלית טובה כדי שאני יכול להבין אותם...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#79   פורסם: 30.03, 12:39

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
DrKeo אתה יכול להביא את הנקודות החשובות מהפודאקסט של 1UP? לצערי אין לי אנגלית טובה כדי שאני יכול להבין אותם...
בנושא דיוויד ג'אפי, הוא לא דבר יותר מדי. רק אמר שהם עושים משחק לפס3 שהוא משחק מלא לבלו ריי ולא PSN, שהם צוות מאוד קטן של 22 אנשים אז זה לא יהיה משהו בומבאסטי והם מקווים שהם יצליחו להתחרות עם ענקים כמו GOW3 וכו'.
הוא ציין שזה פחות משחק "רגע ענק לרגע ענק" כמו GOW אלה יותר דומה לטוויסטד מטאל שבו יש מכאניקה יחסית בסיסית (כמו לנהוג ברכב עם נשקים) וממשיכה לאורך כל המשחק.
בנוסף הוא ציין שהם עושים משהו לPC ולIPHONE שהמשחק שהוא הכי נהנה ממנו ב2008 היה גירס 2

הד"רים של BIOWARE דברו על דראגון אייג' (שמגיע לפס3, 360 ומחשב) ואיך שיש לא רק מערכות יחסים בינך לבין הקבוצה שלך אלה גם בין דמויות בתוך הקבוצה לאחרות. בנוסף הם ציינו שME2 בלעדי ל360 ולמחשב.

החבר'ה מאינסומניאק דברו קצת על רזיסטנס 2 ועל המשחק החדש של ראצ'ט.
על רזיסטנס הם אמרו שהם יודעים שיש המון אנשים שלא היו לגמרי מרוצים מהסינגל ושהם בעצם עבדו על שלושה משחקים במקביל בחבילה אחת (המולטי, הCO OP והסינגל) והם אמרו שהם למדו מהטעויות שלהם.
לפי איך שהם דברו נראה שרזיסטנס 3 יתרכז יותר בסינגל והCO OP מאשר במולטי. ד"א, הם ציינו שפי 2 אנשים משחקים בCO OP מאשר במולטי ושזה מאוד הפתיע אותם.

בנושא רצ'ט וקלאנק הם לא דברו יותר מדי.
הם ציינו שהשם המקורי היה רצ'ט וקלאנק Clock blockers שהעורכי דין של סוני דחו כי הוא היה גס מדי. הם ציינו שהוא יסגור את העלילה של המשחק הקודם ודברו על שחרור בסביבות ספטמבר/אוקטובר. הם דברו על זה שהנשק האחרון שמור למבצע שהם עושים שבו צריך להמציא נשקים והמנצח יקבל טיול חינם לקומיקון שבו הוא יעשה נאום קצר על הנשק שהוא המציא וכמובן שהנשק יהיה במשחק הסופי עם השם שלו בכתוביות.
הם כמובן דברו על זה שיהיו יותר שלבים פתוחים (סטייל שלב דינוזאורים בקודם) ומכאניקות חדשות.

בנוסף הם ציינו איזו בדיחה טפשית שהעורכי דין של סוני הורידו להם מהמשחק הקודם בסצנה באצטדיון שבה הבוס בולע אותך ואז יורק אותך והשדרן אומר "הוא כנראה למד את זה מאשתו".

זהו פחות או יותר, הפודקאסט היה בעיקר על פיתוח משחקים ודברים מאחורי התעשיה כמו תמיד, פחות על חשיפה של דברים חדשים וכו'.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#80   פורסם: 30.03, 13:03

אני לא מאמין שקראת ל-Twisted Metal Black משחק קטן עם מכניקה פשוטה. תראה לי עוד משחק בשנת 2001 שנתן לך לפוצץ בתים ולהרוס ערים שלמות . אחד המשחקים האהובים עליי בדור הקודם, רק חבל שיש לי את הגרסה האירופאית המצונזרצ, יותר נכון הייתה לי - עד שהעורך של גיימר איבד לי את המשחק .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#81   פורסם: 30.03, 13:08

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
בנושא דיוויד ג'אפי, הוא לא דבר יותר מדי. רק אמר שהם עושים משחק לפס3 שהוא משחק מלא לבלו ריי ולא PSN, שהם צוות מאוד קטן של 22 אנשים אז זה לא יהיה משהו בומבאסטי והם מקווים שהם יצליחו להתחרות עם ענקים כמו GOW3 וכו'.
הוא ציין שזה פחות משחק "רגע ענק לרגע ענק" כמו GOW אלה יותר דומה לטוויסטד מטאל שבו יש מכאניקה יחסית בסיסית (כמו לנהוג ברכב עם נשקים) וממשיכה לאורך כל המשחק.
בנוסף הוא ציין שהם עושים משהו לPC ולIPHONE שהמשחק שהוא הכי נהנה ממנו ב2008 היה גירס 2

הד"רים של BIOWARE דברו על דראגון אייג' (שמגיע לפס3, 360 ומחשב) ואיך שיש לא רק מערכות יחסים בינך לבין הקבוצה שלך אלה גם בין דמויות בתוך הקבוצה לאחרות. בנוסף הם ציינו שME2 בלעדי ל360 ולמחשב.

החבר'ה מאינסומניאק דברו קצת על רזיסטנס 2 ועל המשחק החדש של ראצ'ט.
על רזיסטנס הם אמרו שהם יודעים שיש המון אנשים שלא היו לגמרי מרוצים מהסינגל ושהם בעצם עבדו על שלושה משחקים במקביל בחבילה אחת (המולטי, הCO OP והסינגל) והם אמרו שהם למדו מהטעויות שלהם.
לפי איך שהם דברו נראה שרזיסטנס 3 יתרכז יותר בסינגל והCO OP מאשר במולטי. ד"א, הם ציינו שפי 2 אנשים משחקים בCO OP מאשר במולטי ושזה מאוד הפתיע אותם.

בנושא רצ'ט וקלאנק הם לא דברו יותר מדי.
הם ציינו שהשם המקורי היה רצ'ט וקלאנק Clock blockers שהעורכי דין של סוני דחו כי הוא היה גס מדי. הם ציינו שהוא יסגור את העלילה של המשחק הקודם ודברו על שחרור בסביבות ספטמבר/אוקטובר. הם דברו על זה שהנשק האחרון שמור למבצע שהם עושים שבו צריך להמציא נשקים והמנצח יקבל טיול חינם לקומיקון שבו הוא יעשה נאום קצר על הנשק שהוא המציא וכמובן שהנשק יהיה במשחק הסופי עם השם שלו בכתוביות.
הם כמובן דברו על זה שיהיו יותר שלבים פתוחים (סטייל שלב דינוזאורים בקודם) ומכאניקות חדשות.

בנוסף הם ציינו איזו בדיחה טפשית שהעורכי דין של סוני הורידו להם מהמשחק הקודם בסצנה באצטדיון שבה הבוס בולע אותך ואז יורק אותך והשדרן אומר "הוא כנראה למד את זה מאשתו".

זהו פחות או יותר, הפודקאסט היה בעיקר על פיתוח משחקים ודברים מאחורי התעשיה כמו תמיד, פחות על חשיפה של דברים חדשים וכו'.
פודאקסט מעניין, תודה רבה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#82   פורסם: 30.03, 13:23

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מאמין שקראת ל-Twisted Metal Black משחק קטן עם מכניקה פשוטה. תראה לי עוד משחק בשנת 2001 שנתן לך לפוצץ בתים ולהרוס ערים שלמות . אחד המשחקים האהובים עליי בדור הקודם, רק חבל שיש לי את הגרסה האירופאית המצונזרצ, יותר נכון הייתה לי - עד שהעורך של גיימר איבד לי את המשחק .
לא קראתי לו כך. דיוויד ג'אפי התכוון שהוא לא משחק של רגעים גדולים כמו GOW שאפילו אחרי שסיימת לעשות את המכאנקה של המשחק אתה צריך לבנות משחק שלם עם בוסי ענק ורגעים מדהימים מאחורי כל פינה אלה יותר משחק שמבוסס על סקיל ומכאנקה כמו טוויסטד מטאל.

חזרה לראש העמוד
1  2  3

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא