משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
28.03, 05:45
|
|
החידושים הכי מבישים
מערכת Gamedaily באייטם חדש: החידושים (רימייקים) הכי מבישים.
לסדר של המשחקים ברשימה אין חשיבות, והתיאורים הבאים הם תמצות של דברי המערכת. - Rygar: The Battle For Argus - Wii
שוחרר במקור עבור ה-PS2 ב-2001 תחת השם Rygar: The Legendary Adventure. שוחרר מחדש ל-Wii על ידי Tecmo, ובבסיסו הוא אותו הדבר בדיוק, מלבד תוספת של דמות מחודשת (עשויה נורא) ומצב גלדיאטור גימיקי שמנצל את שליטת המחוות של שלט הקונסולה. בקיצור, היצמדו למקור.

- Sonic Adventure series - GameCube
יצאו במקור ל-Dreamcast של סגה ואח"כ הגיעו כפורטים עבור ה-Gamecube של נינטנדו. Sonic Adventure DX: Director's Cut ו-Sonic Adventure 2: Battle נהנו משינויים זניחים מאוד, כולל מצב משימות משודרג ותוספת של אוסף משחקי סוניק הישנים. הם טובים, אבל לא חשובים כמו הקודמים מעידן ה-16 ביט.

Nintendo Wii Play Control series - Wii
סדרת משחקי Gamecube אשר נינטנדו משחררת אותם מחדש ל-Wii כדי לנצל את שליטת התנועה של הקונסולה. השחרור המחודש של Pikmin דווקא מבורך והשליטה החדשה שלו זכתה לשבחים, זאת לעומת Mario Power Tennis. משחק מבטיח נוסף שצפוי להצדיק את המעבר ל-Wii הוא Metroid Prime.

- Resident Evil series - various
הרימייקים של הסדרה היו פצצות, אך שאר המשחקים לא כל כך כי לא ניכר מאמץ כלל בהבאתם מחדש של RE2, RE3 ו-Code Veronica.

Super Mario Advance series - Game Boy Advance
הבאת משחקי מריו ל-GBA היה מעשה מחוכם מצדה של נינטנדו. עדיין, היה בהם משהו מביש, למרות שכולם היו כיפיים מאוד. וקשה להבין מדוע כולם הכילו את Mario Bros המקורי.

- Pokemon Fire Red and Leaf Green - Game Boy Advance
פוקימון הוא זיכיון ענק, לכן זה לא מפתיע שנינטנדו חידשה שניים ל-Gameboy Advance מתוך הסדרה אשר הייתה במקור עבר ה-Game Boy, שהם Red ו-Blue. הם מכרו מיליוני עותקים ברחבי העולם. הם נהדרים, אבל נדרשת יותר מקוריות.
Metal Gear Solid games - various
כל שלושת המשחקים בסדרה הציעו משהו מיוחד. The Twin Snakes הוא חידוש של המשחק הראשון עם גרפיקה משופרת ובונוסים נוספים; Metal Gear Solid 2: Substance 300 הביא תרחיש של מציאות מדומה, חמש משימות מבוססות עלילה שנקראו Snake Tale, ולמרבה הפלא, שלב דקייטבורד עם Solid Snake; ולבסוף,
Subsistence שכלל גרסה משודרגת של המשחק השלישי, עם אפשרויות מצלמה משופרות ואקשן מקוון (און-ליין).

- Animal Crossing - various
למרות שהעולם של AC הוא קסום, יש בו משהו מוכר מאוד. מאז שהסדרה החלה על ה-Gamecube, עשינו במשחקי הסדרה את אותו הדבר פחות או יותר, גם ב-Wii וגם ב-DS. אמנם תוספת ה-WiiSpeak והאינטרקציה באון-ליין היו נחמדות, עדיין, יש להפיח חיים בעיר הזאת.

Ninja Gaiden Sigma - PS3
לאחר שהרחיבה את משחק ה-Xbox המקורי, Ninja Gaiden Black, המפתחת, Tecmo, שחררה את Ninja Gaiden Sigma ל-PS3 עם שיפור גרפי מועט, תמיכה בשלט ה-Dual Shock-Shaking והאפשרות לשחק ברחל החושנית. הוא משחק 'הכה ושסע' מעל הממוצע לבעלי ה-PS3, אך טוב שהמפתחת החליטה להמשיך הלאה ל-Ninja Gaiden 2 ב-2008.

- Madden series - various
סדרת Madden לא השתנה יותר מדי במהלך השנים, מלבד מערכת הגנה חדשה ואפשרויות חדשות, כמו Madden Test ושיפורים מועטים ל-Franchise Mode. כל השאר נותר דומה.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 30.03 בשעה 03:59.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
28.03, 15:06
|
|
|
איך לעזאזל MGS נמצא שם?
TTS היה חידוש מאוד מושקע, מביש הוא בטוח לא היה. גרפיקה חדשה, עשו את כל הסרטים מחדש, הקליטו דיבוב חדש, הוסיפו מודים חדשים... מה מביש בזה?
וכל הגרסאות סאבסיסטנס וסאבסטנס היו רק גרסאות "משחק השנה" ולא רימייקים. זה שדחפו פנימה עוד המון תוכן לא הופך את זה לרימייק, רק למשחק שווה פי כמה.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
28.03, 15:40
|
|
|
אני לא מבין מה כמה סדרות עושות שם..
מה רע במריו אדוונס? אם הוא מכר כל כך הרבה זה מראה שהיו הרבה שהיו קטנים מדי בזמן שהמשחקים יצאו לקונסולות המקוריות ועכשיו יש להם הזדמנות מצוינת להשלים (כמוני).
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
28.03, 17:44
|
|
|
מה יש להם נגד פוקימון?! אני מת לריימיק לגולד/סילבר.
|
העולם צהוב כחול!
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
28.03, 18:01
|
|
|
Jack Frost |
ציטוט: |
 |
|
|
חוץ מהחידוש של MGS שאני מסכים איתו (המקורי יותר טוב) איך סאבסטנס וסאבטינס ברשימה?
הם שיפרו את המשחקים דווקא...
ואיפה כל המשחקי NEW PLAY!?
וגם NGS... הם סתומים?
חרא רשימה! |
|
|
|
|
MGS:TTS ממש לא מתאים לרשימה.
אפשר להתווכח אם הסרטוני מעבר יותר טובים במקורי או בחידוש, אבל הוא מושקע מאוד ושווה כל שקל, ביחוד למי שלא שחק במקורי.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטדו

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
28.03, 19:01
|
|
|
אחלה ת'רד/ חרא רשימה.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
28.03, 20:01
|
|
|
mayan |
 |
|
|
מה יש להם נגד פוקימון?! אני מת לריימיק לגולד/סילבר. |
|
|
|
|
כנ"ל!!
אבל אין סיכוי שזה יצא ל-DS, בטח בדור הבא.
למרות כל הרמזים:

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
28.03, 20:27
|
|
|
בזמן שעברתי על הרשימה גם אני חשבתי שלפעמים הם רק חיפשו מה להכניס.
נדב, למרות ש-MGS הוכנס לרשימה, שים לב שהם לא ממש לעגו לרימייקים שלו.
איזה רימייק, לדעתכם, נמצא ברשימה בצדק? ואיזה אתם הייתם מוסיפים?
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 29.03 בשעה 00:29.
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
29.03, 00:11
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
MGS:TTS ממש לא מתאים לרשימה.
אפשר להתווכח אם הסרטוני מעבר יותר טובים במקורי או בחידוש, אבל הוא מושקע מאוד ושווה כל שקל, ביחוד למי שלא שחק במקורי. |
|
|
|
|
בדיוק
|
ATLUS=GOD
NIS=GOD SON 

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
29.03, 00:32
|
|
גם Ninja Gaiden Sigma נראה כמו רימייק איכותי מאוד, אם לשפוט לפי התמונה 
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
29.03, 11:17
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
גם Ninja Gaiden Sigma נראה כמו רימייק איכותי מאוד, אם לשפוט לפי התמונה  |
|
|
|
|
הבעיה העיקרית עם הרשימה היא שהם לא החליטו אפילו אם הם שמים רק רימייקים או גם שחרור מחדש של משחקים.
לדוגמה יש שם שני משחקי MGS שהם בכלל שחרור מחדש של המשחק עם שעות של תוכן נוסף במחיר מוזל שנה אחרי שהמקורי יצא. זה לא רימייק, אם יצא עכשיו "מריו גלקסי אולטימט" עם אקסטרה שלבים ב- 40$ זה לא רימייק.
ביחוד מצחיק אותי שהם שמו את MGS3 סאבסיסטנס שם. כלומר הגרסה הזאת יצאה פחות משנה אחרי המקורית, כללה טונות על טונות של תוכן, מצלמה דינאמית שהייתה הראשונה בסדרה ואפילו הוסיפו מולטיפלייר אונליין וכל זה במחיר מוזל. כמובן שזה עדין היה על הפס2 אז גם הגרפיקה של המשחק הייתה אחת הטובות למערכת.
אז מה המשחק עושה שם? מפריע להם המחיר המוזל? ההשקעה המטורפת? הטונות של התוכן שהוסיפו? המצלמה הטובה יותר?
באמת שאין לי מושג מה ההגיון ברשימה הזאת.
ד"א, תיקון קטנטן להודעה הראשונה רונן, AC התחיל את דרכו על הN64 ולא הקיוב.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
29.03, 11:22
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ד"א, תיקון קטנטן להודעה הראשונה רונן, AC התחיל את דרכו על הN64 ולא הקיוב. |
|
|
|
|
אם היינו יפנים, מילא ..
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
29.03, 11:36
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
אם היינו יפנים, מילא .. |
|
|
|
|
אנחנו גם לא אמריקאים אז... 
לי זה אפילו לא היה משנה, שברתי את הפלסטיקים בN64 שעשו הגנת אזורים והיו לי משחקים מכל האזורים.
למשל את מריו 64 היה לי בגרסה יפנית, אין לך מושג כמה המשחק הזה קשה כשאתה משחק לראשונה בחייך במשחק תלת מימדי ואין לך מושג מה הדמויות מנסות להגיד לך כדי לרמוז על איפה נמצאים כוכבים בשלב או מה צריך לעשות 
אבל זה המחיר בלהיות זה שקנה את הN64 הראשון שהגיע ל"פריק" שלושה ימים אחרי השיגור היפני 
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
29.03, 12:00
|
|
נדב, יה פנבוי שכמוך 
|

קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
29.03, 13:42
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
נדב, יה פנבוי שכמוך  |
|
|
|
|
היו ימים 
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
29.03, 14:00
|
|
אממ - האמת שציפיתי למצוא חידושים שהם יותר משחקי המשך כמו גולדן אקס החדש, כי גם רובם (בלשון המעטה), לא משהוא.
נו טוב - אני רואה שעדיין יש לי על מה לכתוב פוסט 
|
http://n00b.co.il
משחקים מלאים להורדה - אינדי , רטרו וישנים
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
29.03, 17:48
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
למשל את מריו 64 היה לי בגרסה יפנית, אין לך מושג כמה המשחק הזה קשה כשאתה משחק לראשונה בחייך במשחק תלת מימדי ואין לך מושג מה הדמויות מנסות להגיד לך כדי לרמוז על איפה נמצאים כוכבים בשלב או מה צריך לעשות  |
|
|
|
|
אוי, גם לי הייתה הגרסה היפנית בתחילה. קניתי גם בהשקה היפנית. זה באמת היה מבאס שמשחק כזה גדול לא יכולת ליהנות ממנו בצורה מלאה כי הדמויות מקשקשות ביפנית. אני זוכר שהתקשיתי למצוא את הכוכב היחיד בשלב הראשון, וכששמעתי שיש 8 כוכבים בשלב אני השתגעתי, בקושי אחד מצאתי.
הוא היה קסום לזמנו. היה מרגש מאוד למצוא כל כוכב בו.
לענייננו: אולי יש בעיות עם הרשימה, אבל חלק מהמשחקים בה הם שם במקום, כמו Wii Play Control ו-Animal Crossing.
|
טראוויס חוזר...
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
29.03, 23:40
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אוי, גם לי הייתה הגרסה היפנית בתחילה. קניתי גם בהשקה היפנית. זה באמת היה מבאס שמשחק כזה גדול לא יכולת ליהנות ממנו בצורה מלאה כי הדמויות מקשקשות ביפנית. אני זוכר שהתקשיתי למצוא את הכוכב היחיד בשלב הראשון, וכששמעתי שיש 8 כוכבים בשלב אני השתגעתי, בקושי אחד מצאתי.
הוא היה קסום לזמנו. היה מרגש מאוד למצוא כל כוכב בו.
לענייננו: אולי יש בעיות עם הרשימה, אבל חלק מהמשחקים בה הם שם במקום, כמו Wii Play Control ו-Animal Crossing. |
|
|
|
|
השגתי מעל 100 כוכבים שם, ביפנית 
היה לי אותו 3 חודשים לפני שקבלתי את המשחק השני שלי (או יותר נכון השלושה משחקים שהגיעו יחד. מורטאל קומבט אולטימט, מריו קארט וטורוק 1).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|