לכל קהילת HARDCORE שלום..
רציתי לדון איתכם בנושא הקהילה שלכם ההשתתפות והניהול מהזווית שאני רואה את זה..
חשוב שתדעו מספר דברים..כל נושא הקהילה הוא תלוי בכם,אתם בעצם אלו שמחזיקים את הקהילה..לכן חשוב שתדעו שככל שתצרפו עוד אנשים,חברים דודים אחים לא חשוב מי העיקר שתרחיבו את הקהילה למספר רב של אנשים ככה אתם יותר תהנו מהטבות והנאות שלדעתי הם אין סופיות...חשוב שתעזרו אחד לשני בכל נושא שהוא, בין אם זה במדריכים לשחקנים חדשים ובין אם זה בשרת עצמו בכסף או כל עזרה ששחקן חדש זקוק לה..בנוסף יש לכם צוות ניהולי שעומד בראשו רותם שלדעתי הוא ילד מבריק וחכם בצורה שעוד לא ראיתי לילד בגילו...תנצלו את זה..רותם מנהל ביחד עם בן צוות של אדמינים שעושים את העבודה על הצד הטוב ביותר ונכון שלא כל הזמן הם פנויים לבקשות שלכם ודווקא בגלל זה חשוב לי שתבינו שהוותיקים בינכם צריכים לעזור לחדשים גם אם לא יצא לכם מזה כלום סתם בשביל ההרגשה הטובה גם שלכם וגם של השחקן שנתתם לו מענה...אני אישית נכנס למשחק בשביל לעזור לאנשים ונותן להם מענה לשאלות ולצרכים שלהם ואני מצפה ממכם לאותו היחס כי גם שאתם הייתם חדשים ביקשתם עזרה אז פשוט תסתכלו במראה ותראו את עצמכם כמו אותם חדשים שעכשיו הצטרפו לקהילה...תגרמו להם לרצות להשאר כי רק ככה אתם תתרחבו...עכשיו בנושא הפעילויות שרותם מנסה להעביר לכם,תבינו דבר..אם אתם תשתתפו ותראו יוזמה ואחריות להשתתף ואפילו לנצח אתם תזכו להטבות בהמשך ולהכירות של כל הקהילות בקהילה שלכם...אני יכול עוד להרחיב המון אבל אני יעצור כאן...מקווה שתחשבו על הדברים שהעלתי כאן ואם מישהו ירצה לדבר איתי הוא מוזמן לכל בקשה או שאלה...דרך אגב זה דיון ככה שאם יש לכם משהו להוסיף או להעיר לי אתם מוזמנים..תודה רבה ושבוע טוב
נערך לאחרונה על ידי [LsD]SnOopDoGg, 29.03 בשעה 20:52.
רותם מנהל צוות של אדמינים שעושים את העבודה על הצד הטוב ביותר ונכון שלא כל הזמן הם פנויים לבקשות שלכם ודווקא בגלל זה חשוב לי שתבינו שהוותיקים בינכם צריכים לעזור לחדשים
i Gathers in Counter-Strike(MeKoRi-Gold) And Combat Arms Gathers בקלאן: Syd Clan RuleZzZzZzZzZz Member אדמין בשרת vGames 1 HardCore LeveL 13 אחראי קלאנים ! ב - vGames 1 HardCore
לא יודע לא ניראה לי אתה צודק בגרושש
כי אתה חדש ואתה כבר רוצה לקבל אדמין?
אם אתה מקבל אני פוררש אין לי מילים אחרות אני כבר שנה וחצי בקיהלה ואני לא מקבל אדמין
אז אתה כולה פו חודשים וכבר תקבל אדמין?
זה לא הולך ככה!
חנן מיצטער אחי אבל אין לי מה להגיד,!
ואני מהאנשים האלה שאומרים תאמת בפנים ולא רואים אף אחד גם במציאות וגם במחשב!
אחי מיצטער אבל לא יודע מה להגיד לך בגרוששששA!