משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
31.03, 00:47
|
|
E3 2009 - הדיון הרשמי לציפיות ולתקוות
הדיון הרשמי לציפיות מ-E3 2009
אמנם תחשבו שמוקדם לפתוח לתערוכה דיון מיוחד כי היא תתקיים רק ביוני, עוד חודשיים בדיוק, אך התפתח דיון יפה על התערוכה במקום אחר בפורום (ננעל), אז חשבתי שיהיה נכון לפתוח דיון מיוחד לאירוע הגיימיניג הגדול.
הדיון יוצב באינדקס הפורום בראש העמוד, אפילו מעל הכותרת, כדי שלא תתקשו לאתר אותו. ביום מסיבת העיתונאים של נינטנדו, שתתקיים ב-2 ביוני, ייפתח דיון חדש עם כל הדיווחים שישטפו אותנו, במסיבה ובכל שלושת ימי התערוכה.
אז, איך תערוכת E3 תיראה השנה? נראה שתהיה יותר טובה מהשתיים האחרונות: היא חוזרת למרכז הכנסים בלוס אנג'לס (הכל יהיה תחת קורת גג אחת), ותהיה גדולה פי שלושה מהתערוכה שהתקיימה בשנה שעברה - כ-40,000 משתתפים. אפילו יהיה מקום לדוכני בייבס (זה נחמד מאוד, אבל אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מהן בתערוכת גיימינג - תראו לי את זלדה קיבינמט!!)
ההייפ מתחיל...
מישהו זוכר את זה?
אני מאמין שאני מדבר בשם כולנו כשאני אומר שאני מקווה שהשנה מסיבת העיתונאים של נינטנדו תיראה אחרת.
אז מה מחכה לנו, בעלי הקונסולות של נינטנדו, בשלושת ימי התערוכה (חוץ מקבצי gif חדשים של " It prints money")? נינטנדו היא כנראה הכי פחות צפויה מהאחרות, עובדה שגם מסכימים איתה בדיוני הערכות נוספים, לכן יהיה קשה לדעת איך תיראה מסיבת העיתונאים שלה והתצוגה שלה באופן כללי. אבל, זה לא אומר שמדי פעם לא צצות שמועות או רמזים מעורפלים מבכירים.
הנה, למשל, מ-IGN:
|
ציטוט: |
 |
|
|
IGN had heard previously from the GDC show floor's Nintendo reps that they "better get to E3 2009 early with a big team," and Iwata had alluded to the demonstration of some "system-selling software" at the exposition. So far, everything seems to be meshing together to paint a bigger, more vivid picture than what we saw last year |
|
|
|
|
לאלה שלא עוקבים באנגלית: נציגים מנינטנדו שלחו רמז לעבר מערכת IGN שעליה להגיע לתערוכת E3 הבאה מוקדם, מגובה בצוות גדול, והוסף שזה משתלב היטב עם דבריו של נשיא נינטנדו מוקדם יותר שנינטנדו תציג משחק מוֹכר מכשירים בתערוכה הבאה.
כמובן, אפשר לפרש זאת כחשיפה אפשרית של משחק קאז'ואל מוצלח, כזה שירים את הקונסולות מהמדפים, כפי ש-Wii Sports עשה, אבל בינתיים תוכלו ליהנות מהספק ולקוות שמדובר במשחק הארדקור גדול לאוהדים הוותיקים של החברה.
אגב, האם נינטנדו בכלל צריכה משחק קאז'ואל שירים את הקונסולה מהמדפים? הרי הקהל הקאז'ואלי כבר מרים אותה במלואה, ודווקא חיזוק קהל ההארדקור נדרש כאן. לכן, נקווה שבזה מדובר ('פיקמין 3'? משחק חדש של רטרו? - חלפו כשנתיים מאז שסיימו לפתח את MP3 - או יקרה הבלתי צפוי ומשחק זלדה חדש ל-Wii מוכן לחשיפה?)
והנה אמירה של נשיא נינטנדו, סאטורו-אני-בן-אדם-עשיר-איוואטה, שהיא גם כן רמז לבאות:
|
 |
|
|
Iwata: What we are looking at are the cumulative Wii and DS sales through the end of 2008. Wii has been selling at industry’s record pace so far, and with new customers acquired by the gaming population expansion efforts, it is not impossible for Wii’s total sales to exceed the final install base of PS2. Wii still has much more room for expansion. We can expect more sales of software in the next fiscal year than in the current year. With what kind of software is Nintendo going to achieve this goal? Well, it will be shown at E3 to be held in the U.S. this June |
|
|
|
|
ושוב תקציר בעברית, לאילו שלא עוקבים: מעבר לכך שהוא צופה שה-Wii תעקוף את בסיס המשתמשים של ה-PS2, איוואטה צופה מכירות משחקים טובות יותר ל-Wii בשנת הכספים הבאה, ואומר שב-E3 הבאה נינטנדו תציג את המשחקים החדשים שבזכותם הוא מאוד משוכנע מכך.
אז נשאלת השאלה, שוב קאז'ואל? אולי כן, ואולי לא. גם Super Smash Bros ו-Mario Kart Wii הצליחו מאוד לקונסולה, בעוד ש-Wii Music הקאז'ואלי - פחות. לכן כך או כך יהיה מעניין לדעת במה מדובר (ואגב, משחק קאז'ואלי לאו דווקא יהיה בגדר אכזבה, ולא רק בעיניי. ).
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
לא רק משחקי צד א'
וכמובן, התצוגה של הקונסולה לא תלויה רק בנינטנדו, כי יהיו שם גם מפתחות צד ג' אשר יכולות לרגש.
למשל EA אשר הביעה אמון בקונסולה, וכבר שכרה שטח גדול יותר מאשר שכרה בהיסטוריה של התערוכה. לו רק בשביל לראות יותר מ- Dead Space Extraction, אשר בכל הזדמנות היא יוצרת הייפ לקראתו, וכדי ללמוד יותר על משחקיה שינצלו את ה-MotionPlus, אני מתרגש מאוד לקראת התצוגה שלה.
ומה עם קפקום? היא אכזבה רבה בקונסולה. היא אולי, רק אולי, תחשוף מחדש את Spyborgs, משחק שהבטיחה לנו שכאשר ייחשף מחדש אנחנו נשנה את דעתנו עליו מקצה לקצה, וסביר להניח שגם RE: The Darkside Chronicles יהיה שם. אבל המשחק הכי גדול שהיא תציג לקונסולה יהיה ללא ספק Monster Hunter 3, אשר היא מעוניינת לקרוץ אתו חזק למערב מאשר עשתה עם המשחקים הקודמים בסדרה.
ו-Ubisoft: לוט בערפל, מלבד אולי שסיכויים טובים שייחשף בה, אולי אפילו לפני כן. הקודם היה מזעזע מבחינת השליטה כדי להספיק להשקה של הקונסולה, אך הפוטנציאל הרב היה שם. בכל מקרה יהיה מסקרן לראות מה היא תעשה עם משחק ההמשך, והוא ינצל את ה-MotionPlus לשליטה הרבה יותר טובה בקרבות החרבות.
והאם Grasshopper תציג את NMH2? - זה לבדו .
ומה בקשר למשחק הקצב של מיצוגושי (יוצר להיטים כמו Rez, Lumines ו-Sega Rally) ששמענו עליו מזמן? נדמה לי ש-E3 הוא המקום לחשוף אותו סוף סוף. אישית, אני מאוד מצפה לכך.
כמובן, יוצגו גם משחקי צד ג', מרגשים יותר ומרגשים פחות, שכבר ידועים לנו.
הנה עוד הערכה מעניינת על אודות מה שנראה בתערוכה:
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
וכמובן, לא רק משחקי Wii
ה-DS, אשר עבור רבים היא הקונסולה הכי שווה בדור, גם כן תקבל תשומת לב ראויה בתערוכה. לאחרונה התבשרנו ש- The Legend of Zelda: Spirits Track מפותח לקונסולה, ומי ששיחק בקודם לנייד מבין עד כמה זו הייתה הכרזה ענקית; וכמו כן, הוכרז בסמוך לכך , אז ייתכן מאוד שגם אותו נראה בתערוכה (המממ מפגש קהילת נינטנדו במרכז הכנסים ביום התערוכה... היה יכול להיות נחמד  )
הבמה עכשיו כולה שלכם, כתבו מה הייתם רוצים לראות בתערוכה, ומה אתם חושבים שנראה בפועל. קדימה, עלו אתי לרכבת ההייפ...
...טוב, אני מניח שזה יקרה ככל שמועד התערוכה יתקרב
האתר הרשמי של E3 2009
גם מערכת IGN AU נתנה את הערכותיה לגבי E3 2009...
ונינטנדו בינתיים מנחה לפנות מקום על המדפים בחנויות, לקראת משחק גדול שיצא עוד השנה...
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 19.04 בשעה 21:32.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
סובל מכאבי גב? גם את זה ג'ק יסדר
MadWorld
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
31.03, 00:56
|
|
|
אחלה השקעה, רונן.
אני אישת מקווה למשחק מריו חדש. לא שהסיכוים גבוהים לכך, אבל בכול זאת.
איזה "סופר מריו בשביל החלב" יבוא מצוין עכשיו.
אני לא ידבר אפליו על זלדה חדש דנדש, ואולי, רק אולי איזה MP4. לא. זה רק חלום.
נ.ב כמה שאלות על נינטנדו שאני ישמח עם מישהו יענה לי.
1. איוואטה הוא רק נשיא או שהוא ממציע מישחקים?
2. רטרו הזאות זו חברה ששיכת ליננטנדו? עם כן, ככה שMP לא באמת שלה, כלומר כמו שהילו לא באמת של מיקרוסופט, אלה של באנגי, נכון?
נ.ב.נ חשבתי על זה בכתיבת הפוסט- אולי מדובר בתחיתו של DK? זה ללא ספק מוכר, וזה יכול לפנות לHARDCORE וקזואל כאחד.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
31.03, 01:03
|
|
|
HBK |
 |
|
|
אחלה השקעה, רונן.
אני אישת מקווה למשחק מריו חדש. לא שהסיכוים גבוהים לכך, אבל בכול זאת.
איזה "סופר מריו בשביל החלב" יבוא מצוין עכשיו.
אני לא ידבר אפליו על זלדה חדש דנדש, ואולי, רק אולי איזה MP4. לא. זה רק חלום.
נ.ב כמה שאלות על נינטנדו שאני ישמח עם מישהו יענה לי.
1. איוואטה הוא רק נשיא או שהוא ממציע מישחקים?
2. רטרו הזאות זו חברה ששיכת ליננטנדו? עם כן, ככה שMP לא באמת שלה, כלומר כמו שהילו לא באמת של מיקרוסופט, אלה של באנגי, נכון?
נ.ב.נ חשבתי על זה בכתיבת הפוסט- אולי מדובר בתחיתו של DK? זה ללא ספק מוכר, וזה יכול לפנות לHARDCORE וקזואל כאחד. |
|
|
|
|
1) איוואטה כבר לא עושה משחקים. הוא הנשיא של נינטנדו ועומד בראשה. הוא אחראי יותר על צדדים כלכליים, אסטרטגיות והכיוונים שהחברה לוקחת מאשר לפתח את המשחקים עצמם. גם מיאמוטו לאט לאט עובר לכיוון הזה.
2) רטרו שייכים לנינטנדו. כלומר כל מה רטרו עושים שייך לנינטנדו. מטרויד מן הסתם שייך לנינטנדו כי הפרנצ'ייז הומצא בנינטנדו בערך 14 שנים לפני שרטרו הוקמה בכלל.
וד"א, היילו שייך למיקרוסופט, לא לבאנג'.
רונן, אפשר גם בת'רד הזה את המילה האחרונה? 
|

|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
31.03, 01:10
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
1) איוואטה כבר לא עושה משחקים. הוא הנשיא של נינטנדו ועומד בראשה. הוא אחראי יותר על צדדים כלכליים, אסטרטגיות והכיוונים שהחברה לוקחת מאשר לפתח את המשחקים עצמם. גם מיאמוטו לאט לאט עובר לכיוון הזה.
2) רטרו שייכים לנינטנדו. כלומר כל מה רטרו עושים שייך לנינטנדו. מטרויד מן הסתם שייך לנינטנדו כי הפרנצ'ייז הומצא בנינטנדו בערך 14 שנים לפני שרטרו הוקמה בכלל.
וד"א, היילו שייך למיקרוסופט, לא לבאנג'.
רונן, אפשר גם בת'רד הזה את המילה האחרונה?  |
|
|
|
|
התבלבלתי בין איווטה למיאוטו. מיאוטו זה הבנאדם שהמציא את מריו, זלדה וכל זה?
את השני הבנתי, תודה.
אה, ואיך זה שהילו שייך למיק'? הרי זה פרנציז של באנגי לא?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
31.03, 01:18
|
|
|
HBK |
 |
|
|
אחלה השקעה, רונן. |
|
|
|
|
שמים לב? רק על ליקוט החומר ועריכתו עבדתי שעתיים
|
DrKeo |
 |
|
|
רונן, אפשר גם בת'רד הזה את המילה האחרונה?  |
|
|
|
|
אתה מדבר על . דבר אתי ב-2 ביוני 
|
MadWorld
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
31.03, 01:22
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
שמים לב? רק על ליקוט החומר ועריכתו עבדתי שעתיים 
|
|
|
|
|
אם שמים לב? רק המחשב על כל ההיפר קישורים שהייתה צריך ליצור עושה לי כאב ראש...
באמת כל הכבוד.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
31.03, 01:25
|
|
|
רונן, ציינת כמה אפשרויות מעניינות, ואני באמת מצפה לראות את Red Steel 2 ו-Monster Hunter 3 .. אבל אם מדברים על הערכות, אני חושב שיש סיכוי שנראה את ה'המשך' הבלתי נמנע ל-Pokemon Battle Revolution - בכל קונסולה נייחת של נינטנדו היו שני משחקים כאלה, ועכשיו יצא פוקימון פלטינום אז אולי הגיע הזמן.
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
31.03, 01:59
|
|
|
HBK |
 |
|
|
התבלבלתי בין איווטה למיאוטו. מיאוטו זה הבנאדם שהמציא את מריו, זלדה וכל זה?
את השני הבנתי, תודה.
אה, ואיך זה שהילו שייך למיק'? הרי זה פרנציז של באנגי לא? |
|
|
|
|
כי הם היו שייכים למיקרוסופט כשהם פתחו את הכותר לראשונה. כשחברה עושה משחק כשהיא שייכת לחברת אם החברת אם מקבלת את הזכויות על התוצרים שלה.
רק בהסכם פרידה (כמו עם RARE ונינטנדו) אפשר לסכם מה החברת אם מוכנה להעביר לחברת בת.
מיקרוסופט חופשית לסחוט את היילו עד הסוף, עכשיו יצא היילו וורס, בקרוב היילו של פיטר ג'קסון ועוד שנתיים היילו פארטי.
|

|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
31.03, 06:28
|
|
|
כסף, כסף....
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
31.03, 16:45
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מיקרוסופט חופשית לסחוט את היילו עד הסוף, עכשיו יצא היילו וורס, בקרוב היילו של פיטר ג'קסון ועוד שנתיים היילו פארטי. |
|
|
|
|
זה רק עניין של זמן עד שMS ונינטנדו יחתמו על הסכם שותפות ליציירת "מריו ומאסטר צ'יף באולימפידה".
|
קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
31.03, 17:46
|
|
|
יהיה חרא, מאכזב, והמסיבת עיתונאים תגרום לנו לשנוא את נינטנדו עוד יותר.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
31.03, 17:50
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
יהיה חרא, מאכזב, והמסיבת עיתונאים תגרום לנו לשנוא את נינטנדו עוד יותר. |
|
|
|
|
אני אוהב אותך
|
ATLUS=GOD
NIS=GOD SON 

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
31.03, 18:02
|
|
|
Jack Frost |
 |
|
|
אני אוהב אותך |
|
|
|
|
MUCHOS GRACIAS
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
31.03, 18:15
|
|
|
התערוכות בשנתיים האחרונות היו יחסית מאכזבות בגלל רצונה של נינטנדו לפנות דווקא לקאז'ואל דרך התקשורת. אני מקווה שהפעם המסיבה תהיה יותר מאוזנת.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
31.03, 21:58
|
|
|
Jack Frost |
 |
|
|
הייתי רוצה מריו חדש לווי וזלדה בסגנון של MM |
|
|
|
|
מהפה שלך לאלוהים. אני מחכה כל כך הרבה זמן לעוד זלדה מקורי כמו MM ונינטנדו פשוט מסרבת לצאת מהתבנית.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
31.03, 22:07
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מהפה שלך לאלוהים. אני מחכה כל כך הרבה זמן לעוד זלדה מקורי כמו MM ונינטנדו פשוט מסרבת לצאת מהתבנית. |
|
|
|
|
נינטנדו לא מסרבת. היא הבטיחה זלדה חדש שונה בתכלית. זה פשוט לוקח קצת זמן.
עד אז, קנה את Phantom Hourglass של נינטנדו. הוא לא אפל כמו MM, אבל הוא חדשני ומבריק והוא כן מחוץ לתבנית.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
31.03, 22:07
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מהפה שלך לאלוהים. אני מחכה כל כך הרבה זמן לעוד זלדה מקורי כמו MM ונינטנדו פשוט מסרבת לצאת מהתבנית. |
|
|
|
|
שחק ב-PH. אני מצאתי אותו מרענן.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
01.04, 08:53
|
|
במאי, במאי 
|

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
01.04, 10:20
|
|
|
אם כבר אז תלך על הפול מונטי. קנה גם את ספריט טראקס החדש.
מעניין אם נינטנדו תנסה לשווק גרסה משולבת של ST יחד עם PH באיזה באנדל נחמד שיגרום לPH לעלות קצת פחות מהגרסה הרגילה. את האמת זה יכול להיות שווה לנינטנדו כי למרות שPH הוא אחד הכותרים הטובים לDS אני בטוח שקהל נוסף שמתחיל להפתח לDS ורואה את הכותר הזה ירצה את הכותר המשלים שלו גם כן. מה לא?
|
קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
01.04, 10:31
|
|
לדעתי (או יותר נכון לתקוותי), נינטנדו תכריז על משחק נוסף של מריו או זלדה (מקווה יותר לזלדה).
ובנוסף היא תכריז על משחק הארדקור חדש לגמרי שיתחיל מהפכה חדשה. 
|

Mario Kart : 2922-0825-8897
Super Smash Bros. Brawl : 1590-6483-748
Guitar Hero 4 : 382432653612
Rock Band 2: 539809778997
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
01.04, 12:12
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אם כבר אז תלך על הפול מונטי. קנה גם את ספריט טראקס החדש.
מעניין אם נינטנדו תנסה לשווק גרסה משולבת של ST יחד עם PH באיזה באנדל נחמד שיגרום לPH לעלות קצת פחות מהגרסה הרגילה. את האמת זה יכול להיות שווה לנינטנדו כי למרות שPH הוא אחד הכותרים הטובים לDS אני בטוח שקהל נוסף שמתחיל להפתח לDS ורואה את הכותר הזה ירצה את הכותר המשלים שלו גם כן. מה לא? |
|
|
|
|
אני אלך עליו אם PH יהיה לטעמי, הבנתי שST הוא ממש אותו דבר כמו PH רק עם רכבות במקום סירות.
וד"א, אין מצב לאף מריו בשנתיים+ הקרובות אם בכלל בדור הזה. נינטנדו יכריזו על זלדה חדש מתישהו, אבל אין מצב למריו.
|

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
01.04, 12:36
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני אלך עליו אם PH יהיה לטעמי, הבנתי שST הוא ממש אותו דבר כמו PH רק עם רכבות במקום סירות. |
|
|
|
|
זאת הערכה, לא ידוע עליו שום דבר מעבר למה שרואים בטריילר.
אגב, אני חושב ש-Spirit Tracks זה שם זמני, מקווה לפחות. זה נשמע כמו עוד משחק קצב.
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
01.04, 12:39
|
|
ראו שיהיו בו דברים חדשים כמו החפץ המוזר החדש ועוזרים שאפשר לשלוט עליהם.
אבל מה רע בעוד מאותו דבר 
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
01.04, 12:41
|
|
|
בטח שכן נדב. יהיה מריו פארטי 2967 שיראה את העולם של מריו בעתיד, שדרך אגב הוא נראה ביוק כמו שהוא נראה עכשיו.
נקבל כמובן כותר חדש בסדרת מריו ספורטס שהפעם ילך על משהו קצת יותר מינורי כמו מריו פולו או מריו לקרוס.
אה כן ואיך שכחנו את כותר מריו וסוניק נוסף שהפעם יהיה מה שכל המעריצים חיכו. מריו וסניק משמרות התנועה שבו אנחנו נצתרך ללמד את סוניק שאסור לעבור את המהירות המותרת בכביש ואת מריו איך לעבור מעבר חציה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
01.04, 16:32
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
וד"א, אין מצב לאף מריו בשנתיים+ הקרובות אם בכלל בדור הזה. |
|
|
|
|
בטח שכן. מריו פארטי, מריו גולף, מריו בולשיט. חסרות אפשרויות?
|
MadWorld
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
01.04, 16:45
|
|
|
ST ממש לא נשמע כמו אותו דבר, כי יש לך דמות נוספת שאתה משחק בה, הפאנטום. אני מאמין שהם יוסיפו אלמנט שידרוג לפאנטום וכד', ככה שזה מאוד מעניין לראות איך זה יתפתח.
אני בכלל לא רואה אותו כמו PH, בעיקר שהוא מתרחש בהיירול ו-PH מתרחש בעולם המים של WW.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
01.04, 18:00
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
בטח שכן. מריו פארטי, מריו גולף, מריו בולשיט. חסרות אפשרויות? |
|
|
|
|
התכוונתי למריו מריו 
ועדי, לא ראינו עדין יותר מדי מהמשחק, תמתין ותראה מה יהיה. הוא יוצא השנה?
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
01.04, 18:49
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
בטח שכן. מריו פארטי, מריו גולף, מריו בולשיט. חסרות אפשרויות? |
|
|
|
|
אישית, מריו בולשיט הוא המשחק המועדף עליי.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
01.04, 18:50
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני אלך עליו אם PH יהיה לטעמי, הבנתי שST הוא ממש אותו דבר כמו PH רק עם רכבות במקום סירות.
וד"א, אין מצב לאף מריו בשנתיים+ הקרובות אם בכלל בדור הזה. נינטנדו יכריזו על זלדה חדש מתישהו, אבל אין מצב למריו. |
|
|
|
|
מה רע בעוד ממשהו טוב?
|
|
|
|
|
|
|