Silent Hill : Shattered Memories ל-Wii (מועמד להיות משחק השנה. הפרטים בעמוד הראשון) - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Silent Hill : Shattered Memories ל-Wii (מועמד להיות משחק השנה. הפרטים בעמוד הראשון)
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 01.04, 21:49

ברירת מחדל Silent Hill : Shattered Memories ל-Wii (מועמד להיות משחק השנה. הפרטים בעמוד הראשון)

זו לא בדיחת ה-1 באפריל, וזה תכלס אישור על שמועה שכבר כולנו מכירים - Silent Hill הראשון מגיע ל-Wii. לא ברור איזה סוג של רימייק, אבל זה בטח לא משחק מסילה.
http://gonintendo.com/?p=77596
ציטוט:
“This is a reimagining of the first Silent Hill,” explains producer Tomm Hulett. “It’s not a remake or a port. That’s an important distinction. It really feels like a new game.”

עוד ב-vgames:

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 12.04 בשעה 00:04.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 01.04, 21:59

הולי שיט הולי שיט הולי שיט הולי שיט

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#3   פורסם: 02.04, 01:35

חחח איך שראיתי את הידיעה ב-IGN ידעתי שעדי כבר פתח דיון לזה בפורום.

זה לא רימייק, לפי דבריהם. יש שם כמה פרטים מעניינים.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

סובל מכאבי גב? גם את זה ג'ק יסדר

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jack Frost

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 02.04, 01:43

הייתי שמח אבל קונמי לא מפתחת אותו...

ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חבר צוות נינטנדו

#5   פורסם: 02.04, 02:54

Jack Frost
ציטוט:
צפה בהודעה
הייתי שמח אבל קונמי לא מפתחת אותו...
קונאמי פיתחה את Elebits, למה אתה לא משחק בו?!

Smash Bros. 0559-8589-0827

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 02.04, 03:57

Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
קונאמי פיתחה את Elebits, למה אתה לא משחק בו?!
והקשר כי?...

קונאמי פיתחה את משחקי SH אז לא בא לי שחברה אחרת

אתה תרצה לראות את סגה מפתחת משחק של מריו?

ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#7   פורסם: 02.04, 07:09

Jack Frost
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא רוצה לראות את סגה מפתחת, בכלליות

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#8   פורסם: 02.04, 07:47

Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא רוצה לראות את סגה מפתחת, בכלליות
PWN

תכונות נוספות אשר נמסרו בגיליון: נשתמש במצביע של שלט הקונסולה כדי לכוון את הפנס בידו של הארי, הגיבור הראשי; כאשר תביטו על דבר, הארי יגיב בקולו; אין זמני טעינה; שלט הקונסולה משמש גם כטלפון סלולארי וזה כולל רעשים סטטיים אשר בוקעים מהרמקול המובנה בשלט; מערכת הקרבות הוסרה לחלוטין מהמשחק - הפעם ניתן רק לברוח מהמפלצות; כאשר המפלצות תרדופנה אחריכם, על ידי לחיצה בכפתור Z תוכלו לפרוץ מבעד לדלתות, לטפס על גדרות, לעבור מבעד לחלונות וכד'.

לא יודע מה אתכם, אבל אני אופטימי מאוד לגבי המשחק. זו גם אותה חברה שעושה עבודה אדירה עם Overlord ל-Wii, אז יש מקום לאופטימיות, אדון לידור

לא רק זה, לידור, אלא אני קורא יותר ויותר דעות בפורומים שטוענים שקונאמי עשתה חרא עבודה עם המשחקים האחרונים בסדרה, ואף נאמר ש-Clymax דווקא עשתה עבודה טובה עם משחקי Silent Hill.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.04 בשעה 08:21.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#9   פורסם: 02.04, 14:05

Jack Frost
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה תרצה לראות את סגה מפתחת משחק של FZERO?

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 02.04, 15:21

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה תרצה לראות את סגה מפתחת משחק של FZERO?
שני ז'אנרים שונים. בעוד שסגה נכשלה כישלון חרוץ בפלטפורמה התלת ממדית שנקראת סוניק, היא כן מתמחית במשחקי מירוץ ארקידיים, או לפחות כך הייתה. אותו צוות שפיתח את F-ZERO ל-GC, פיתח גם את Daytona USA המצוין.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 02.04, 17:00

Jack Frost
ציטוט:
צפה בהודעה
והקשר כי?...

קונאמי פיתחה את משחקי SH אז לא בא לי שחברה אחרת

האמת שTeam Silent פיתחו את ארבעת הכותרים הראשונים בסדרה, וקונאמי רק הפיצה.

אגב, הפרטים פשוט אדירים. אם המשחק יצא טוב כמו שהוא נשמע, אז DAY UNO DEUX TRES.
ואיזה מגניב שחוזרים לשחק את הארי ולא את המעפנה ההיא מהסרט.

קיצר למי שלא שיחק בראשון לPSX, שימו עין על המשחק.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#12   פורסם: 02.04, 05:10

הנה הפרטים המלאים (האייטם לאתר שטרם פורסם):

Climax, מפתחת Silent Hill Origins, בישרה לפני כחודש שהיא מפתחת עבור קונאמי שני משחקים חדשים, כאשר אחד מהם הוא משחק Silent Hill חדש לקונסולת ה-Wii. מגאזין Nintendo Power חשף בגיליונו האחרון את שמו המלא - Silent Hill: Shattered Memories, וכמו כן גם פרטים ראשונים.

בניגוד לשמועות, לא מדובר ברימייק של המשחק המקורי ל-PS2, אלא בעיצובו מחדש. מה זה אומר? ובכן, הדמויות הן בעלי תפקידים אחרים לגמרי, הארועים לא תמיד קורים באותו סדר, וצדדים רבים בעלילה לקחו כיוונים שונים לגמרי. אך כמו במשחק המקורי, עדיין תחפשו במשחק את בתכם ותזהו אלמנטים מוכרים נוספים במשחק, אך גם אלה קיבלו תפנית חדה כדי להבטיח שנופתע. מובטח מפיק שהמשחק ירגיש כמו משחק חדש.

אבל התכונה היותר משמעותית ומסקרנת במשחק היא שהתשובות שתתנו במשחק תשפענה על האופן שבו העלילה מתגלה, והמשחק, למעשה, "יצפה" בשחקן בקביעות, וההתנהגות שלו, והחלטותיו במהלכו, תשפענה על גורמים שונים במשחק, כגון עיתוי המפגשים עם דמויות מסוימות, איזו סצנה תתגלה בפניכם, ועוד. "במשחקי Silent Hill, העיר תמיד נכנסה לראשו של הגיבור הראשי," העיר טום הולט, מפיק המשחק, "אבל במשחק החדש, היא תיכנס לתוך הראש של השחקנים עצמם".

וכמובן, השאלה המתבקשת: איך המשחק ינצל את ייחודיות שלט הקונסולה. ובכן, כאן אין הפתעות. הוא ינוצל כדי לצורך אינטרקציה עם הסביבה וכדי לפתור חידות, שאת הפתרון להן, אגב, תמיד נמצא בסביבה הקרובה. כמו כן, יש פחות חזרה למקומות שכבר ביקרנו בהם במשחק, מאשר היו במשחק הקודם.

האוהדים הוותיקים של הסדרה אף ישמחו לגלות שיש דרך מעבר לכל דלת במשחק, זאת בניגוד למשחקים הקודמים שם היה צריך לבדוק עשרות דלתות רק כדי לגלות ש-90% מהן נעולות לצמיתות.

לידור, לפי כל אלה, נראה שהוא דווקא משפר את המאמץ של קונאמי, לא פוגע בו.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.04 בשעה 05:57.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 03.04, 03:15

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
בניגוד לשמועות, לא מדובר ברימייק של המשחק המקורי ל-PS2
SH1 יצא לפס1

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 04.04 בשעה 05:16.

ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#14   פורסם: 04.04, 05:15

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
בניגוד לשמועות, לא מדובר ברימייק של המשחק המקורי ל-PS2

SH1 יצא לפס1
הכוונה למקור ב-PS2. לא למקור ב-PS1.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 04.04 בשעה 06:49.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 04.04, 05:49

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

הכוונה למקור ב-PS2. לא למקור ב-PS1.

שים לב שהיוצרים כותבים שזה עבודה מחודשת לסיילנט המקורי.

סיילנט היל הראשון יצא לפס1

נערך לאחרונה על ידי Jack Frost, 04.04 בשעה 05:56.

ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת נינטנדו

#16   פורסם: 04.04, 07:14

Jack Frost
ציטוט:
צפה בהודעה
שים לב שהיוצרים כותבים שזה עבודה מחודשת לסיילנט המקורי.

סיילנט היל הראשון יצא לפס1
אם מדובר בטעות, אז היא של בוזון מ-IGN. גם בקהילות IGN העירו לו על כך, אבל הנחתי שהכוונה ב"מקורי", למקורי ב-PS2.

איך המשחק ב-PS1? יותר טוב מזה של ה-PS2?

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#17   פורסם: 02.04, 08:57

ועוד:

נשמע כמו מאמץ אמתי לשפר ולחדש.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#18   פורסם: 02.04, 15:57

ממ, יש בזה משהו.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#19   פורסם: 05.04, 00:59

^
אני בערך מכיר את זה כי ראיתי את הסרט. אני בטוח שהמשחק יותר מפחיד ופחות דוחה.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#20   פורסם: 05.04, 01:10

Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
^
אני בערך מכיר את זה כי ראיתי את הסרט. אני בטוח שהמשחק יותר מפחיד ופחות דוחה.

שחק סיילנט היל 3

ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#21   פורסם: 05.04, 20:18

אני אישית מת לשחק בשלוש, אבל הוא נראה כלכך הרבה יותר מפחיד מהראשון שפשוט אין לי אומץ. ולא מתתי על העיצוב של הת'ר אם לומר את האמת.

איך שתיים למחשב?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 05.04, 22:12

Kazura
ציטוט:
צפה בהודעה
אני אישית מת לשחק בשלוש, אבל הוא נראה כלכך הרבה יותר מפחיד מהראשון שפשוט אין לי אומץ. ולא מתתי על העיצוב של הת'ר אם לומר את האמת.

איך שתיים למחשב?
אם אין לך גיימפאד על תיגע בגרסת מחשב

ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#23   פורסם: 07.04, 01:49

המשחק הוכרז לחורף לויי פס2 ופספ. אני מתערב אתכם שהמשחק במקור פותח לפספ והפס2 והויי פורטים...

זה הולך להיות חרא...

תהנו

ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת נינטנדו

#24   פורסם: 10.04, 10:12

Jack Frost
ציטוט:
צפה בהודעה
זה הולך להיות חרא...

תהנו
ובכן, זה לא המקרה לפי IGN:

לאחר שמאט הביע את החשש המוקדם שלו, ולאחר שצפה בהדגמה של המשחק:

ציטוט:
Forty-five minutes later, I'm calling my editor, Mark Bozon on my cell phone. "Man, you're going to hate me," I say. "I just saw what could be the most impressive third-party game on Wii." There's nothing better than being unexpectedly blown away
משחק צד ג' הכי מרשים ל-Wii? לא יכול להיות

מיקי, עדיין לא מעניין?

ציטוט:
Still I've been doing this for long enough to spot a quality project when I see one and Shattered Memories has incredible written all over it. The specifics will follow, but here are the footnotes: absolutely outstanding technology, superbly implemented controls, extremely moody atmosphere and smart design
עכשיו אני מבין למה הם יצאו בעדכון מיוחד זמן קצר לפני חצות (השעון שלהם), כי לעתים נדירות הם מעלים אייטם גדול בשעה הזו. מעט באמת מתלהב.

מאט מבטיח שבתנועה, אפקט הפנס ידהים אותנו

הוא מתאר את סצינת הפתיחה, את רמת הפרטים הריאליסטית, את האנימציות החלקות...

ציטוט:
The office and therapist come to life with realistic detail, the latter donning fluid animations. "Take a look at this short form," the therapist says and hands you a paper. This is where Shattered Dreams really separates itself from any Silent Hill game prior. Labeled Garner Sobel Personality Inventory Form, the paper contains a series of true or false statements that must be filled out via the Wii remote -- just point and click to check the boxes. Two examples: Having a drink helps me relax. I always listen to other people's feelings. The moment you make selections, the game begins your profile and it continues watching and evaluating you as you play
כאמור, כל בחירה שתבצעו, המשחק ייצור לכם דיוקן ויעריך אתכם בהתאם במהלכו.

ציטוט:
Armed with the flashlight, you take control and everything you do is being monitored, considered. Based on your actions, the game itself changes on the fly. The design of the world. The characters. How they treat you. Everything. When Harry inevitably walks into a deserted office setting and looks around, the game will be analyzing your decisions. If you immediately look for a map, it'll think you're practical. If you look at a girlie picture instead, not so much. Either way, these decisions will incite changes, possibly even some with consequences

Here's an example. As Harry explores the town, he will soon see through the snow some kind of open establishment. Based on the choices he's made previously -- both in the profile and presumably along the way in his snowy travels -- something will have changed. In some cases, he'll see an open diner. In others, an open bar. As I watched, it was the latter. Harry walks inside, confused, and chats with a bartender
מרשים. זה רעיון שבוצע בעבר?

המשחק גם כולל uPhone שמשמש ככלי כדי לראות את כל המידע שאנו צריכים (מעלים אותו על ידי לחיצה במינוס). ניתן באמצעותו לחייג למספרים, לצלם תמונות בעזרת המצלמה (שהמסך שלה מראה האטה בפריימים, כמו iPhone), לבדוק הודעות טקסט והודעות קוליות שהתקבלו במייל, לעיין בספר הטלפונים, וכמובן, להיכנס לתפריט המשחק ולשנות הגדרות משחק. בדמו אחד נציגי קונאמי חיו 911, וברמקול של השלט נשמע: "911, מה מצב החירום שלך?", הארי ענה אך היו הפרעות בקו שבסופו של דבר גרמו לשוטרת בצד השני לנתק את השיחה. זה מחזק מאוד את תחושת הבדידות, כדבריו.

ומה הטעם בלצלם תמונות? בקטע מסוים הארי מגיע למגרש משחקים והנדנדה בו נראית בצבעיים כבויים, נראית סטטית מאשר שאר הסביבה. אז הוא שלף מצלמה, צילם וראה את בתו בתמונה. זה הפעיל מייל קולי לסלולארי שלו, שאמר: "אבא, אני פגועה". המסרים הקוליים האלה קורים מדי פעם, הם מניעים את העלילה ומספקים הדרכה. יותר מאוחר, כשהעיר תהפוך לנגד עיניו של הארי למשהו יותר סיוטי, הטלפון שלו יצלצל (כאמור, דרך הרמקולים של השלט) ובתו תצרח, "אתה חייב לברוח, אבא. אתה לא יכול להילחם בהם. ברח!"

במשחק המקורי העיירה הייתה שטנית, מדממת ומלאה חלודה.הפעם העיירה מכוסה בקרח, והעולם מתעוות באופן דינמי ממש לנגד עיניכם. אפילו בשעה שבתו תצרח לו שיברח, הבניינים סביבו יצופו בשכבת קרח, יתעוותו, ישנו צורה, עמודים יצוצו מהאדמה והנוף יוחשך. חלקיקי שלג קופאים באוויר. אזעקת מכונית שנשמעת ממרחק. הפרזנטציה הכוללת היא עוצרת נשימה, לדעתו של מאט, אחת הפרזנטציות הכי טובות על הקונסולה של נינטנדו.

ה-iPhone של הארי

יישמעו רחשים סטטיים מהסלולארי (הרמקול של השלט) כשתתקרבו לאזור חשוב או מעורר אימה. הוא תיאר קטע שבו נתקל במפלצת אשר רצה אחריו, ולדבריו הסצנה כולה הייתה מערערת ביטחון ומאוד אטמוספרית.

גם השליטה חלקה מאוד. עם האנלוגי מוליכים את הארי, ואם מחזיקים את Z הוא ירוץ. C יגרום לו להסתובב במהירות ב-180 מעלות. כפתור ה-A הוא לפעולות שונות כגון לקבל שיחות טלפון, להפעיל חידות ועוד. בשילוב של A ו-B מרימים חפצים. בכפתור ה-D-PAD השמאלי מביאים במהירות את המפה,, כפתור D-PAD ימני מביאים במהירות את המצלמה, וכפתור D-PAD תחתון מציג את מה שמאחורי הארי, כך הוא יכול לעקוב אחר מפלצות שרודפות אחריו.

כאמור, הפעם אין לרשות הארי אף כלי נשק, וזו החלטה של המפתחת על מנת להגביר את תחושת חוסר ההגנה והפחד. תידרשו לרגליים זריזות כדי להערים על המפלצות המעוותות אשר רודפות אחריו. הם יצודו את הארי באכזריות, יריחו ויעקבו אחריו, ואף יתקשרו עם מפלצות אחרות כדי למצוא אותו וכן הלאה. הן אף יעברו דרך דלתות, וידלגו מעל גדרות. באחת הסצינות הארי ניסה לדלג מעל גדר, אך נמשך אחורנית על ידי אחד מרודפיו המעוותים. גם אם היה מצליח לעבור לצד השני של הגדר, המפלצת הייתה מדלגת מעליו וממשיכה במרדף.

העלילה זורמת בצורה שוטפת דרך דיבורים של הארי לעצמו בשעה שחוקר את העולם, אך בעיקר דרך עולם המשחק עצמו יספק את כל המידע שאתם צריכים. חפצים אשר ניתן לבחון אותם בכמה דרכים. שלטים ודפים שניתן לקרוא בקלות. והסלולארי של הארי יעשה את השאר. הכל מתקדם בצורה חלקה, ועוזר לכך גם אפס זמני טעינה.

המנוע התלת ממדי של המשחק הוא אחד הכי טובים לקונסולה. העיצוב של הדמויות והאנימציה, מבנה הסביבה, והאפקטים אשר מעוררים את הכל לחיים, הם לא פחות ממדהימים, לדברי מאט. אור הפנס לבדו הוא אחד הכי מרשימים במשחק, ואף נותן בעיטה לאפקט הפנס שנאמקו השיגה ב-Fragile. הוא פשוט מטיל צל כמעט על הכל, אפילו על פתיתי שלג, והפריימים נותרים יציבים כל הזמן. כמובן, השליטה בו נעשית באמצעות המצביע של השלט - לכוון כדי להאיר את האזור הספציפי. פשוט וקל.

ולידור, אתה טעית, כי גרסת ה-Wii היא העיקרית, ורק אח"כ תגענה הגרסאות של ה-PS2 וה-PSP. מאט מאשר זאת בכתבה.

מאט אומר שלאחר 15 דקות של צפייה בדמו, המשחק קפץ לראש רשימת משחקי ה-Must have עבורו, ומבטיח שכאשר נראה אותו בתנועה, אז גם נבין מדוע.
הנה ריאיון חדש עם החבר'ה ב-Climax.

וכאן יש תמונות חדשות נוספות.

זה לא כל כך מפתיע שהצוות הזה הגיע לרמה כזו במשחק הזה, לאור ביצועיו המרשימים עם Overlord ל-Wii. איכות המשחק הזה היא בהחלט נחמה לאחר שנודע שכנראה Fatal Frame IV לא יגיע למערב.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 10.04 בשעה 10:14.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#25   פורסם: 10.04, 12:42

אני מודה שזלזלתי, הולך להיות משחק מטורף

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 10.04, 13:53

סחטיין על הכתבה רונן. רציתי להביא את זה בעצמי אבל הקדמת אותי. ובהחלט GOTF.

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#27   פורסם: 13.04, 22:01

בטח שיש, זה פשוט לא הז'אנר שלך.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#28   פורסם: 10.04, 14:47

Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מודה שזלזלתי, הולך להיות משחק מטורף
כן, כן, גם דעתו של לידור שהתוודה בפניי שטעה וזה כנראה הולך להיות סיילנט היל טוב. רק מעניין שהוא לא צועק את זה כאן בפומבי

kazura
ציטוט:
סחטיין על הכתבה רונן. רציתי להביא את זה בעצמי אבל הקדמת אותי. ובהחלט GOTF.
מה סחטיין? חכה שתראה את הכתבה המסודרת שהעליתי למערכת, מהבוקר ישבתי על החרא הזה. המון שעות, אינעל דינק

ומבחינת ה-Wii, הוא בהחלט צפוי להיות מועמד למשחק השנה. למרות שהפרטים הראשונים מרשימים, עדיין מוקדם לדעת מה סיכויו להיבחר בפועל למשחק השנה.

אגב, מה שלא ציינתי כאן, ומוזכר בריאיון, הוא שעובדים על המשחק הזה למעלה מ-55 מתכנתים, ולמעלה מ-90 אומנים(!) כדי להתמודד עם האתגר של עולם דינמי המשתנה בהתאם לפעולותיכם.

לכן אני אומר שזו טעות למכור קונסולה. אתם אף פעם לא יכולים לדעת מה יוכרז מחר. במקרה הזה, זה מתייחס במיוחד לאוהדים של הסדרה.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 10.04 בשעה 14:52.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#29   פורסם: 11.04, 03:16

מתוך הריאיון בן החמישה עמודים:

ציטוט:
Tomm Hulett: When the Wii was announced, we all heard about the great new things it could do for the core gamer. We were told it wouldn't be all music sims and exercise tutorials -- there were real games on the way too. It took a few years, but Silent Hill is here. This is the game you've been waiting years for. It's mature, it's tense, and it has everything you're looking for in a "real" survival horror game, because it is one. Oh, and it's not a rail shooter
פגיעה במטרה. קפקום ואפילו EA צריכות להתבייש שהן בוחרות באפשרות הקלה, ולמרות שאולי משחקי המסילה שלהם יהיו נהדרים, עדיין זה לא האידיאל. הן צריכות ללמוד חזק מחברה כמו Climax, ואני מקווה שכמה בכירים הסמיקו שם כשקראו את הריאיון איתה.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 11.04, 22:10

אני לא מאמין שהבדיחה הגיעה עד לשם.

חזרה לראש העמוד
1