משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
12.04, 22:12
|
|
|
כל מילה במילה
|
-------------- אוזניות: Razer pirana עכבר: Logitech mx518 פאד:Razer muntis speedl מקלדת: SteelSeries 7G
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
12.04, 22:17
|
|
|
אל תדאג כפרה אתם תיקחו את זה אתה צודק
|
/d1rectly/
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
12.04, 22:27
|
|
|
אהמממ אהממממ אירופה אהממממ אהממממ אירופה אווווווה אווווווה אני ניחנק פה אימאלה אירופה אווווה אווווה
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
12.04, 22:27
|
|
|
talented |
ציטוט: |
 |
|
|
נשמה כנראה שאתה לא מבין כלום
כל הכניסות והדברים שהוא מקבל מהאתר הזה זה ים כסף הכסף מתקתק פה שאתה לא מבין בכלל.. ומה הוא עושה טורניר אחד בחודשיים שהפרס 1000 שקל? אתה שם לב כמה פרסומות יש פה בדף אחד? אתה שם לב כמה ספונסרים יש לו? מה אתה חושב שהוא מוציא מהכסף שלו ומשלם לפרסים?!
לעמוד בתנאים? תאמין לי ואני בטוח בזה שלקהילה פה יש פוטנציאל.. הקהילה פה מונה די הרבה אנשים ועם קצת יותר השקעה- ספונסרים והתעניינות מצד ויגיימס הקהילה פה יכולה להתפתח מאוד.
אם לניצן היה אכפת מהקהילה הוא היה מנסה להטיס קבוצה לחו"ל כמו שעשה בהתחלת דרכו ולא לעשות טורנירים כאלה... כי הוא יודע שיש פה קבוצות שהם ברמה של חו"ל גם אחרי שנבחרת ישראל מנצחת נבחרות גדולות כמו נורבגיה בטופ העולמי ועוד עם פינג ישראלי.
אז אל תגיד שאין רמה בישראל- אנחנו בתור GLC ניצחנו מלא קבוצות שנחשבות בעולם ועוד עם 80 פינג- זה שאתה לא יודע על זה זה משהו אחר
ואני בטוח שאם נטוס אנחנו נצליח שם |
|
|
|
|
זה לא עניין שלך הרווח של וויגימס,
למה הם צריכים להפסיד כסף בגללכם?
|
|
|
|
|
|

כתב CS

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
12.04, 22:30
|
|
|
תשמע, אני חושב שאיחור זה משהו שלא בא בחשבון, ועוד מקבוצה שנחשבת לטופ בארץ.
נכון, גם eSr איחרו, אבל זה הופך את האיחור שלכם לבסדר ואת שלהם ללא בסדר?
בכל אופן, זה שבאתר מופיעות הרבה פרסומות לא הופך את האתר לרווחי כל כך כמו שאתה חושב, ואף אחד לא הכריח אותך להשתתף בפעילויות ויגיימס.
רק תענה לי על שאלה אחת, למה התחלת לשחק CS?
אני בטוח שבאיזשהו מקום נהנית מזה, ועכשיו מה השתנה? פתאום חשוב לך כל כך הכסף שאתה יכול להרוויח?
אוקיי, הפסדת כסף ואם הקבוצה שלך הייתה מפסידה-היית מפסיד אותו בכל מקרה, ובמקרה כזה היית בוכה?
תחשוב על זה קצת.
|
David 'd4vz' A
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob 
אימייל לתגובות,בקשות,תלונות,חפירות,איומים:
dvd28000@gmail.com
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
12.04, 22:30
|
|
|
אתה צודק..
וויגימס היו צריכים להגיד שיביאו דברים מהבית
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
12.04, 22:32
|
|
|
NaNd0r |
 |
|
|
בכל אופן, זה שבאתר מופיעות הרבה פרסומות לא הופך את האתר לרווחי כל כך כמו שאתה חושב, ואף אחד לא הכריח אותך להשתתף בפעילויות ויגיימס.
אני בטוח שבאיזשהו מקום נהנית מזה, ועכשיו מה השתנה? פתאום חשוב לך כל כך הכסף שאתה יכול להרוויח?
אוקיי, הפסדת כסף ואם הקבוצה שלך הייתה מפסידה-היית מפסיד אותו בכל מקרה, ובמקרה כזה היית בוכה?
תחשוב על זה קצת. |
|
|
|
|
רק להזכיר לך שאם הוא היה מפסיד תמשחק הוא עדיין היה מקבל לפחות כפול ממה שהוא בא איתו..
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
12.04, 22:33
|
|
|
איך אתם השחקנים אלה שכל פעם בוכים שאין לאן וזה ועד שיש לאן אתם מאחרים? מה זה השטויות האלה!?
ויגאמס בכלל לא אשמים פה אלה אתם והאנשים שחיכו שעות במירק למשחק ואני בינהם הכי התבאסו, אתה יודע מה זה לחכות 4 שעות במירק בשביל שהמשחק שלכם יתחיל ושנקבל ת hltv?
עזבו אתם פישלתם יותר מויגאמס ותאמת לא מגיע לכם ת 1000 שקל האלה.
אני הפסדתי יציאה אם חברים בגללכם , אתה חושב שזה כיף במקום ליראות תמשחק שלכם ליראות אותך נותן כל פעם כאפה ל valender וליברוח?
נערך לאחרונה על ידי deZ, 12.04 בשעה 22:40.
|
|
|
|
|
|

כתב CS

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
12.04, 22:34
|
|
|
sonxty |
 |
|
|
רק להזכיר לך שאם הוא היה מפסיד תמשחק הוא עדיין היה מקבל לפחות כפול ממה שהוא בא איתו.. |
|
|
|
|
כשאתה בא ללאן, אתה בא בשביל הכסף?
אם כן, אתה בא מהסיבה הלא נכונה.
|
David 'd4vz' A
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob 
dvd28000@gmail.com
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
12.04, 22:34
|
|
|
רגע , לא הבנתי..
אתה מאשים את Vgames ?
תאשים את eSr אם כבר .. הם איחרו + באו בלי מתאמים
אולי וויגיימס אשמים במשהו אחד , שהם לא אמרו שצריך להביא מתאמים ...
אבל עדיין הם הביאו 3.
איך לא מצאו ? אתה יודע כמה חנויות יש שם ?! אייבורי , BUG ועוד מלא.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
12.04, 22:36
|
|
|
NaNd0r |
 |
|
|
כשאתה בא ללאן, אתה בא בשביל הכסף?
אם כן, אתה בא מהסיבה הלא נכונה. |
|
|
|
|
בגלל זה הוא לא בא ללאנים הקטנים...ועוד משהו כן הוא מגיע ללאן מוזמנים בשביל הכסף זאת אחת הסיבות
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
12.04, 22:37
|
|
|
SHARPEN |
 |
|
|
רגע , לא הבנתי..
אתה מאשים את Vgames ?
תאשים את eSr אם כבר .. הם איחרו + באו בלי מתאמים
אולי וויגיימס אשמים במשהו אחד , שהם לא אמרו שצריך להביא מתאמים ...
אבל עדיין הם הביאו 3.
איך לא מצאו ? אתה יודע כמה חנויות יש שם ?! אייבורי , BUG ועוד מלא. |
|
|
|
|
הרבה אנשים לא עובדים היום
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
12.04, 22:38
|
|
|
צודק
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
|
|
|
BiZaRo |
 |
|
|
איך אתם בכלל צודקים איתו.. אתה יודע כמה עולה מוד שיעביר שידור ישיר מהלאן לאתר?
אתה יודע כמה זמן ומאמץ ומחשב לקח להם על מנת לארגן את הלאן הזה.?
אני בכלל לא הייתי מביא לך שקל.. תגיד תודה שהוא עוד משקיע ועושה לך לאן עם פרס כספי..
אתה פשוט בושה לשחקני CS.. אם אתה בוכה לי על החרטה הזה לא מגיע לך כלום.
ומה אתה מבלבל בשכל אתה איחרת בידיוק כמו כולם.. אז תשתוק.
זה למה הרמה כל כך נמוכה בארץ בגלל ילדים שלא יודעים לעמוד בתנאים. |
|
|
|
|
חעחע מילא היה מעביר שידור לאתר
מילא היו מארגנים ת'לאן כמו חבורה של בני אדם ולא כמו קופים מויגייז
ואז אתה לא היית מספים פה... מבין ?
ואתה מדבר על רמה נמוכה? השחקנים שאתה מדבר עליהם שלא מגיע להם שקל יכולים להיות אבא שלך ובלעדיהם היית נישאר לבד בקהילה של FXP ולא יותר מזה...
ספאמר...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
|
|
|
nevodavid |
 |
|
|
למה הם צריכים להפסיד כסף בגללכם? |
|
|
|
|
זה מאוד עניין שלי.. הם מרוויחים כסף מהקהילה פה ומההתעניינות של הקהילה בטורניר ובקבוצת פרו כמו שלי
וכמו שהם מרוויחים- הם צריכים להשקיע כסף כי בלי ההתעניינות של הקהילה באתר שלהם ובהכל הם לא היו מרוויחים ולא היה כסף לטורנירים... אז הם לא צריכים להפסיד כסף בגללנו הם צריכים להרוויח ולהחזיר את זה לקהילה- ברור שלא את כל הכסף הם צריכים משכורת אבל לפחות להשקיע בקהילה כן.
|
NaNd0r |
 |
|
|
תחשוב על זה קצת. |
|
|
|
|
בעניין שלך, איחור באמת לא בא בחשבון רק שהאיחור שלנו היה ב40 דקות והוא בכלל לא משמעותי רק שתבין.. אנחנו הגענו ו2 מ ESR לא היו שם.
הם הגיעו ב6 וחצי- כאילו 3 שעות אחרי "התחלת" הטורניר ועוד בלי מתאמים- שזה אשמת ויגיימס שלא אמרו לנו להביא אותם.. בקיצור אתה כתב של ויגיימס אז ברור שתגן עליהם.
וכן אני לפעמים נהנה מהמשחק אבל יש לי חיים חוץ ממנו ואם כבר הגעתי לרמה כזאת אני חושב מאוד על הכסף כי אני ממש צריך כסף... גם שויגיימס רצו להביא לנו טכני על 2 המשחקים אני התאכזבתי כי באתי במטרה לשחק, וכן-אני נהנה לשחק בלאן.
|
|
|
|
|
|

כתב CS

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
12.04, 22:40
|
|
|
sonxty |
 |
|
|
הרבה אנשים לא עובדים היום |
|
|
|
|
במקרה, שתי החברות האלו ספציפית עובדות היום וזה בדוק-כי הייתי בסניף של כל אחת מהם היום.
חבל, אם אתה בא ללאן מוזמנים בשביל הכסף (אליך sonxty), אל תבוא, כי בלאנים של ויגיימס לא תצא עם הרבה יותר כסף.
|
David 'd4vz' A
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob 
dvd28000@gmail.com
|
|
|
|
|
נינג'ה רוסי

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
12.04, 22:41
|
|
|
מה אתה מאשים את וויגימס
זה בעיה שלכם הישירה אתם איחרתם!הם כבר היו מוכנים וחיכו לכם איחור של שעתיים לא בא ברגל אתה יודע
וזה שהוא מוריד מהפרסים זה כבר יותר מדי ניצן אתה חושב רק על כסף אתה לא רואה בעניים אתה חתיכת אגואיסט!אין מה לאשים את הצוות יש לאשים רק את ניצן
לילה טוב
|
ברצלונה באש ובמים
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
12.04, 22:42
|
|
|
talented |
 |
|
|
נשמה כנראה שאתה לא מבין כלום
כל הכניסות והדברים שהוא מקבל מהאתר הזה זה ים כסף הכסף מתקתק פה שאתה לא מבין בכלל.. ומה הוא עושה טורניר אחד בחודשיים שהפרס 1000 שקל? אתה שם לב כמה פרסומות יש פה בדף אחד? אתה שם לב כמה ספונסרים יש לו? מה אתה חושב שהוא מוציא מהכסף שלו ומשלם לפרסים?!
לעמוד בתנאים? תאמין לי ואני בטוח בזה שלקהילה פה יש פוטנציאל.. הקהילה פה מונה די הרבה אנשים ועם קצת יותר השקעה- ספונסרים והתעניינות מצד ויגיימס הקהילה פה יכולה עם 80 פינג- זה שאתה לא יודע על זה זה משהו אחר
ואני בטוח שאם נטוס אנחנו נצליח שם |
|
|
|
|
וואלה הוא צודק ניצן שחרר קצת כסףף חחחחחח
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
12.04, 22:42
|
|
|
אני לא מאשים אותך תאשים את ESR זה אשמתם הבלעדית לפי מה שאני מבין.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
12.04, 22:44
|
|
|
nevodavid |
 |
|
|
למה הם צריכים להפסיד כסף בגללכם? |
|
|
|
|
בוא אני יגיד לך משהו אחד : סייג לחוכמה שתיקה
זה כלל חשוב מה שרשמתי לך למעלה !
אני יסביר לך למה גם : ויגיימס לא מפסידים שקל ממה שהם מכנים "לאן"
אוי אוי אני ממש מתרגש זה "לאן המוזמנים" עאלק לאן מוזמנים זה נראה יותר כמו "נשף ברביות"
ויגיימס עושים משחק בין שתי קבוצות במשרדים של המנהל של האתר והם קוראים לזה לאן מוזמנים? בושה וחרפב לויגיימס ולמנהלים שלה ולכל הצוות שאירגן ת'נשף ברביות הזה (אני לא מסכים ליקרוא לזה לאן מוזמנים) בושה וחרפההההההההההההההה
לא רק שהסכום הוא סכום זעיר שבקושי מספיק למנה פלאפל הם גם הפחיתו מהפרסים....
אתם חושבים כל אחד לוקח 1500 שקל הביתה מזומן... אבל אתם טועים
ליגה אחת = פרסים בשווי 1500
מחלקים 1500 בין 10 שחקנים בושההההההההה בושההההההה בושההההה
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
12.04, 22:45
|
|
|
EGOR* |
 |
|
|
מה אתה מאשים את וויגימס
זה בעיה שלכם הישירה אתם איחרתם!הם כבר היו מוכנים וחיכו לכם איחור של שעתיים לא בא ברגל אתה יודע
וזה שהוא מוריד מהפרסים זה כבר יותר מדי ניצן אתה חושב רק על כסף אתה לא רואה בעניים אתה חתיכת אגואיסט!אין מה לאשים את הצוות יש לאשים רק את ניצן
לילה טוב |
|
|
|
|
נשמה אני לא באתי בטענות לצוות CS, הם באמת אחלה ומשקיעים והם עשו את העבודה שלהם.
אני בא בטענות להנהלה הגבוהה יותר.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
12.04, 22:45
|
|
אחים חלאס להעליב את VGAMES בכל הדבר זה לא יפה ...
זה לא VGAMES כחה זה כל הקהילות בישראל על הז*ן שלהם לקדם את הקהילה
הם רק חושבים איך להרוויח כסף מזה וכל מה שTALENTED אמר הם גם שמו על זה אחד גדול...
ומצדי באמת ESR יוצאו פה לא בטוב וגם VGAMES כי למרות האיחור הקטן הזה כמה בעיות עשו ESR..
|
|
|
|
|
|

כתב CS

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
12.04, 22:46
|
|
|
talented |
 |
|
|
זה מאוד עניין שלי.. הם מרוויחים כסף מהקהילה פה ומההתעניינות של הקהילה בטורניר ובקבוצת פרו כמו שלי
וכמו שהם מרוויחים- הם צריכים להשקיע כסף כי בלי ההתעניינות של הקהילה באתר שלהם ובהכל הם לא היו מרוויחים ולא היה כסף לטורנירים... אז הם לא צריכים להפסיד כסף בגללנו הם צריכים להרוויח ולהחזיר את זה לקהילה- ברור שלא את כל הכסף הם צריכים משכורת אבל לפחות להשקיע בקהילה כן.
בעניין שלך, איחור באמת לא בא בחשבון רק שהאיחור שלנו היה ב40 דקות והוא בכלל לא משמעותי רק שתבין.. אנחנו הגענו ו2 מ ESR לא היו שם.
הם הגיעו ב6 וחצי- כאילו 3 שעות אחרי "התחלת" הטורניר ועוד בלי מתאמים- שזה אשמת ויגיימס שלא אמרו לנו להביא אותם.. בקיצור אתה כתב של ויגיימס אז ברור שתגן עליהם.
וכן אני לפעמים נהנה מהמשחק אבל יש לי חיים חוץ ממנו ואם כבר הגעתי לרמה כזאת אני חושב מאוד על הכסף כי אני ממש צריך כסף... גם שויגיימס רצו להביא לנו טכני על 2 המשחקים אני התאכזבתי כי באתי במטרה לשחק, וכן-אני נהנה לשחק בלאן. |
|
|
|
|
תראה, אתה צודק, אבל אם האיחור שלכם היה ב-40 דקות ושלהם בכמה שעות זה מבטל את האיחור שלכם?
אני לא אומר שאתה טועה, פשוט אתה מספיק בוגר כדי להבין למה ביטלו את הלאן ולא נתנו לכם טכני.
אתה מבין, יש כאן יותר מהצד שלכם-גם ויגיימס יצאו פגועים עם הלאן הזה. אפשר לראות את זה בצורה כזאת: לאן=השקעה כספית=סיכון, כשכל מה שמונע מויגיימס להפסיד כסף זה השחקנים שמופיעים בזמן למשחק.
|
David 'd4vz' A
SteeSeries IKARI Laser
Steelpad 5L
And Steel noob 
dvd28000@gmail.com
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
12.04, 22:49
|
|
|
אתם בכלל צריכים להגיד תודה שהם עושים את זה... סתכלו איך הם משקיעים, חוץ מהלאן, יש לכם באסטד, קלאבים, סרברים, טורנירים... מה לא?
ואתם עוד מתלוננים... פשיי אז בזבזת 10 שקל על רכבת ועוד 10 על אוכל ויצאת החוצה מהבית אם חברים מהקלאן שלך. מה כבר קרה אפשר לחשוב? כך את זה בקלות ותגיד תודה שיש קהילות כמו ויגיימס שמוכנות להשקיע...
|
|
|
|
|
|
נינג'ה רוסי

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
12.04, 22:51
|
|
|
talented |
 |
|
|
נשמה אני לא באתי בטענות לצוות CS, הם באמת אחלה ומשקיעים והם עשו את העבודה שלהם.
אני בא בטענות להנהלה הגבוהה יותר. |
|
|
|
|
אז הגענו להסכמה משותפת?ניצן= ביזיון?
|
ברצלונה באש ובמים
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
12.04, 22:52
|
|
|
NaNd0r |
 |
|
|
תראה, אתה צודק, אבל אם האיחור שלכם היה ב-40 דקות ושלהם בכמה שעות זה מבטל את האיחור שלכם?
אני לא אומר שאתה טועה, פשוט אתה מספיק בוגר כדי להבין למה ביטלו את הלאן ולא נתנו לכם טכני.
אתה מבין, יש כאן יותר מהצד שלכם-גם ויגיימס יצאו פגועים עם הלאן הזה. אפשר לראות את זה בצורה כזאת: לאן=השקעה כספית=סיכון, כשכל מה שמונע מויגיימס להפסיד כסף זה השחקנים שמופיעים בזמן למשחק. |
|
|
|
|
אחשלי הם לא הפסידו כסף על המשרד הזה של טימי.. ולא הפסידו כסף בכלל. אתה אפילו לא יכול לקרוא לדבר הזה "לאן" כי אשכרה לא היה שם הוצאות של כסף ואני בטוח בזה.. רק הכנסות-בגלל הכניסות לאתר בזמן הפעלת המצלמה.
ואני מבין שאיחרנו וכתבתי גם שזה קצת באשמתינו- אבל גם באשמת ויגיימס ועל זה מורידים 1000 שקל שתבין.
ואם תחזור לעמוד הראשון תראה שהוספתי שם שורה- אני לא בא בטענות לצוות CS ואני מבין שהם נפגעו אחרי כל מה שהם השקיעו שצעקנו עליהם שם.. הם באמת אחלה והשקיעו ואני מעריך הכל.
אני מאשים את ההנהלה הגבוהה.. לא רק על מה שהיה היום עם המתאמים- יותר על ה1000 שקל שירדו מהפרס וזה הדבר המרכזי שהכי עיצבן אותנו.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
12.04, 22:53
|
|
|
כל מילה בסלע
|
.
.
.
.
.
.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
12.04, 22:53
|
|
|
EGOR* |
 |
|
|
אז הגענו להסכמה משותפת?ניצן=ביזיון? |
|
|
|
|
אני לא בא להאשים פה מישהו מסוים ולא רוצה לפגוע באף אחד.. אין לי מושג מי מנהל שם הכל מלמעלה אבל לא הגיוני ההורדה של ה1000 שקל האלה
שלא תבינו לא נכון- אני לא יוצא נגד ויגיימס או משהו אני פתחתי דיון והבהרתי מה שאני מרגיש
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|