תגובתי בתור שחקן GLC על הלאן שהיה אמור להתקיים היום - Page 4 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: תגובתי בתור שחקן GLC על הלאן שהיה אמור להתקיים היום
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#91   פורסם: אתמול, 04:34

The-PuNisheR
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה יודע לספור כי זו לא מילה אחת "במילה אחת: חוסר אחריות מצד המון אנשים.".

חחחחח

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#92   פורסם: אתמול, 05:27

צודק אחי

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#93   פורסם: אתמול, 06:32

NaNd0r
ציטוט:
צפה בהודעה
תראה, אתה צודק, אבל אם האיחור שלכם היה ב-40 דקות ושלהם בכמה שעות זה מבטל את האיחור שלכם?
אני לא אומר שאתה טועה, פשוט אתה מספיק בוגר כדי להבין למה ביטלו את הלאן ולא נתנו לכם טכני.

אתה מבין, יש כאן יותר מהצד שלכם-גם ויגיימס יצאו פגועים עם הלאן הזה. אפשר לראות את זה בצורה כזאת: לאן=השקעה כספית=סיכון, כשכל מה שמונע מויגיימס להפסיד כסף זה השחקנים שמופיעים בזמן למשחק.
ננדור אני יודע שאתה חכם מאד ואדם מבין ובוגר ואחראי וגדול וכתב טוב ואחלה שחקן וכו'
אז בוא תגיד לנו בחוכמתך הרבה : איזה כסף הושקע פה ?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של edenyavin

משתמש רציני

#94   פורסם: אתמול, 06:52

בושה וחרפה מה קורה לקהילה הזאתי :|

Treat

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של scyred

משתמש עצבני

#95   פורסם: אתמול, 06:58

בושה מה קשור הפרס לתחרות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של quesTion^Man

משתמש רציני

#96   פורסם: אתמול, 08:57

esr חובבנים, אני בעצמי ראיתי במצלמה איך אמרתם נו מה למה לא מתחילים

Intel Dual Core 2 E6600

Corsair 2x1GB DDRII 800Mhz

LeadTek GeForce nVIDIA 8800GTS 640MB

Case: GIGABYTE Aurora 3D 570

Gaming: Razer Copperhead 2000DPI, SteelPad SX Pro Gaming, Steelseries 5H v2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של -Lightning-

מצליחן

#97   פורסם: אתמול, 10:04

בסדר איחרתם והכל אבל מה זה קשור לפרסים ? בזבתם כסף על נסיעות וכל מה שאמרתה וויגימס הרוויחו ועוד הורידו לכם בפרסים ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של xainig

מצליחן

#98   פורסם: אתמול, 11:05

בהצלחה !

lers לשעבר
Nice IRC : xainig

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#99   פורסם: אתמול, 12:16

nevodavid
ציטוט:
צפה בהודעה
כי עכשיו הוא יצטרך שוב להשכיר את השולחנות ושוב לעשות את הקטע עם המצלמה.
לא הוא לא הוא ממשיך את זה באונליין מה הקשר בכלל ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Suslik

משתמש רגוע

#100   פורסם: אתמול, 12:25

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#101   פורסם: אתמול, 12:45

טעות אנוש... פשוט לא צריך להוריד 1000 שקלים מהפרס אלא להעלות אותו בגלל שזה פאק של ההנהלה ולא של השחקנים.

704VI
ציטוט:
צפה בהודעה
עזובו אותו הוא רק שואל
שמע גבר אצל הפרו יש כמה שיטות לירייה הם מתאמנים הרבה
אחת השיטות הקלות והטובות
זה לכוון לעצם הבריח/ לשריר התאומים זה מפיל אותם ואז הם חוטפים הדשוט
אל תשמש הרבה כי תהיה יותר מדי טוב וזה יהרוס לך את המשחק
חחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
רגע רגע חחחחחחחחחחחחחחחחח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של skumbagg

משתמש עצבני

#102   פורסם: אתמול, 13:16

אבל למה לעזאזל לאחר?! מה הבעיה לבוא בזמן אתה יודע שאתה גר רחוק.. אז תצא מהבית 8 שעות לפני!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של equratic

נינג'ה בלגי

#103   פורסם: אתמול, 13:23

כאלה טעויות...

Mouse:Logitech G5
Mousepad:Razer eXactmat
Headset:Razer Pirana
Keyboard:Razer Tarantula
Monitor:Logitech X2L
Graphiccard:Geforce 8800 GTX

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Physical

מצליחן

#104   פורסם: אתמול, 13:27

יצאתם MultiPlayer

-----------------
אוזניות: SteelSeries 5H V2 USB
עכבר: SteelSeries IKARI Optical
פאד:SteelSeries QCK+l
מקלדת: SteelSeries 7G

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Ender101

משתמש עצבני

#105   פורסם: אתמול, 13:30

talented
ציטוט:
צפה בהודעה
נשמה כנראה שאתה לא מבין כלום
כל הכניסות והדברים שהוא מקבל מהאתר הזה זה ים כסף הכסף מתקתק פה שאתה לא מבין בכלל.. ומה הוא עושה טורניר אחד בחודשיים שהפרס 1000 שקל? אתה שם לב כמה פרסומות יש פה בדף אחד? אתה שם לב כמה ספונסרים יש לו? מה אתה חושב שהוא מוציא מהכסף שלו ומשלם לפרסים?!

לעמוד בתנאים? תאמין לי ואני בטוח בזה שלקהילה פה יש פוטנציאל.. הקהילה פה מונה די הרבה אנשים ועם קצת יותר השקעה- ספונסרים והתעניינות מצד ויגיימס הקהילה פה יכולה להתפתח מאוד.

אם לניצן היה אכפת מהקהילה הוא היה מנסה להטיס קבוצה לחו"ל כמו שעשה בהתחלת דרכו ולא לעשות טורנירים כאלה... כי הוא יודע שיש פה קבוצות שהם ברמה של חו"ל גם אחרי שנבחרת ישראל מנצחת נבחרות גדולות כמו נורבגיה בטופ העולמי ועוד עם פינג ישראלי.
אז אל תגיד שאין רמה בישראל- אנחנו בתור GLC ניצחנו מלא קבוצות שנחשבות בעולם ועוד עם 80 פינג- זה שאתה לא יודע על זה זה משהו אחר
ואני בטוח שאם נטוס אנחנו נצליח שם
אני בדרך כלל לא תוקף שחקנים/קבוצות כי אני מכיר גם את הצד שלהם ומבין לפעמים את האכזבה אבל אני חייב לציין שבמקרים רבים שאני אפילו מצדיק את GLC, אני פשוט רואה כמה הם גולשים בתגובות שלהם יותר ויותר ומאשימים את כל העולם בזה שהקבוצה הטובה ביותר בישראל לא מקבלת את כל הפינוק שמגיע לה.

תפסיקו להכנס לעסק (וזה לא משנה איזה עסק) לחשבונות של כמה הוא מרויח - אני מספיק גדול ומבין מה קורה בתוך עסקים בשביל להבין שהדבר הכי מטומטם שיש זה כשלקוח מתחיל להגיד לך כמה אתה מרויח ובכמה אתה מוכר...ומביוחד אם הוא עוד טועה במה שהוא אומר.

את הכניסות לאתר עם כל הכבוד לא אתם עושים אלא האתר עצמו יוצר את העניין וכאן כמובן מדובר בצוות של האתר.

אז נכון שאתם היום הטובים ביותר אבל אם אתם לא הייתם אז היתה קבוצה אחרת שהיתה נחשבת לטובה ביותר ומושכת צפיות וטופיקים.

אי אפשר כל פעם לבוא ולהגיד כמה לניצן איכפת או לא איכפת מהקהילה. ניצן, קרי ויגיימז, מתנהלים כעסק שנמדד בסופו של דבר בהוצאות והכנסות וכל אחד שנהיה פה מנהל חשבונות עם תואר במנהל עסקים שיפסיק לחשוב כמה עולה כל פרסומת וכמה לחיצות יש (אני בטוח שאתה לא יודע את הסטטיסטיקה ואני בטוח שאתה לא יודע כמה העלויות של פרסום היום באתר).

בינתיים כן, הקבוצות "המקצועיות" בארץ פעמים רבות לא מוכיחות מקצועיות ואני רואה את זה גם במשחקי אונליין.
אני עובד בעסק שגם נותן תמיכה (לספורטאים) בעסק שלנו ספורטאי שמאכזב מספר פעמים או לא מייצג אותנו כראוי פשוט עף והתמיכה מפסיקה.
אתה רוצה חו"ל? תראה בגרות, תראה קידום של הספונסרים שלך, תראה מקצועיות ואז אולי יימצא גם מישהו שיבין שאתה "מחזיר" לו את ההשקעה בכם ואולי ישים לפחות חלק מההוצאות נסיעה שלכם.

http://www.unit101.co.il

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Snipeh

משתמש רגוע

#106   פורסם: אתמול, 13:36

תגובה לעניין של ENDER... מסכים עם כל מילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של !it's Prime Time

נינג'ה בלגי

#107   פורסם: אתמול, 13:59

ENEDER.. wOw,yashar ve la inyan. +1

http://www.sk-gaming.com/member/FEANOR

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sheye

נינג'ה בלגי

#108   פורסם: אתמול, 14:10

CroX`
ציטוט:
צפה בהודעה
חבל חבל... המון אנשים חיכו לראות את המשחקים האלה והכל התבטל?
במילה אחת: חוסר אחריות מצד המון אנשים.
באסה... \=

+1

2BAD

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#109   פורסם: אתמול, 14:54

מחזק

הניק שלי בכלל זה :EronsoN
clanL!
בואו לתמוך
RN:EronsoN
#oldlever

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#110   פורסם: אתמול, 14:56

Jaker
ציטוט:
צפה בהודעה
במילה אחת ניצן קמצן
גם אותך אני מחזקD:

הניק שלי בכלל זה :EronsoN
clanL!
בואו לתמוך
RN:EronsoN
#oldlever

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של talented

נינג'ה בלגי

#111   פורסם: אתמול, 15:45

Ender101
ציטוט:
צפה בהודעה
אני בדרך כלל לא תוקף שחקנים/קבוצות כי אני מכיר גם את הצד שלהם ומבין לפעמים את האכזבה אבל אני חייב לציין שבמקרים רבים שאני אפילו מצדיק את GLC, אני פשוט רואה כמה הם גולשים בתגובות שלהם יותר ויותר ומאשימים את כל העולם בזה שהקבוצה הטובה ביותר בישראל לא מקבלת את כל הפינוק שמגיע לה.

תפסיקו להכנס לעסק (וזה לא משנה איזה עסק) לחשבונות של כמה הוא מרויח - אני מספיק גדול ומבין מה קורה בתוך עסקים בשביל להבין שהדבר הכי מטומטם שיש זה כשלקוח מתחיל להגיד לך כמה אתה מרויח ובכמה אתה מוכר...ומביוחד אם הוא עוד טועה במה שהוא אומר.

את הכניסות לאתר עם כל הכבוד לא אתם עושים אלא האתר עצמו יוצר את העניין וכאן כמובן מדובר בצוות של האתר.

אז נכון שאתם היום הטובים ביותר אבל אם אתם לא הייתם אז היתה קבוצה אחרת שהיתה נחשבת לטובה ביותר ומושכת צפיות וטופיקים.

אי אפשר כל פעם לבוא ולהגיד כמה לניצן איכפת או לא איכפת מהקהילה. ניצן, קרי ויגיימז, מתנהלים כעסק שנמדד בסופו של דבר בהוצאות והכנסות וכל אחד שנהיה פה מנהל חשבונות עם תואר במנהל עסקים שיפסיק לחשוב כמה עולה כל פרסומת וכמה לחיצות יש (אני בטוח שאתה לא יודע את הסטטיסטיקה ואני בטוח שאתה לא יודע כמה העלויות של פרסום היום באתר).

בינתיים כן, הקבוצות "המקצועיות" בארץ פעמים רבות לא מוכיחות מקצועיות ואני רואה את זה גם במשחקי אונליין.
אני עובד בעסק שגם נותן תמיכה (לספורטאים) בעסק שלנו ספורטאי שמאכזב מספר פעמים או לא מייצג אותנו כראוי פשוט עף והתמיכה מפסיקה.
אתה רוצה חו"ל? תראה בגרות, תראה קידום של הספונסרים שלך, תראה מקצועיות ואז אולי יימצא גם מישהו שיבין שאתה "מחזיר" לו את ההשקעה בכם ואולי ישים לפחות חלק מההוצאות נסיעה שלכם.
פשוט מאוד לא מסכים איתך.. זה כן זכותי להתעניין בכמה הוא מרוויח כי אם הוא מרוויח הרבה הוא צריך להשקיע את זה בחזרה בקהילה שלו.. כי אם לא היה התעניינות מצד הקהילה הוא לא היה מרוויח פשוט. אתה זוכר מה היה פה אחרי ה "מרד של הפרו"- לאדר של 3000 שקל ואחריו לאן שתבין.
למה? אין לי משהו בראש אבל אולי זה קצת הפחיד אותו והוא התחיל להשקיע בקהילת סיאס כי היא הקהילה הגדולה ביותר פה.
אז עכשיו כל זה נעלם, הקהילה בירידה, הפרסים בירידה וגם שהפרסים כאלה נמוכים יחסית הוא מוריד לנו 1000 שקל מהפרס. בושה.

בקטע של חו"ל אני מסכים איתך בחלק.. באמת צריכים להיות רציניים או משהו כדי לטוס
פשוט א-י-ן מה להיות רציני- אין טורנירים רציניים ובוא נגיד בלי להשתחצן.. אין לנו(GLC) בשביל מה להתאמן ככה שאנחנו לא משחקים בכלל.. פעם אחרונה שעשינו PRAC היה לפני איזה חודשיים כי אין אתגר ואין תחרות אז אין השקעה ואין רצינות.
ואם כבר מדברים על טיסה, אנחנו לא מתאמנים כי אין מה להתאמן ואין משחקים בארץ בקביעות ככה שיצא כל הכיף כבר והכל בהליכה. אנחנו יושבים בונט ומחכים שאולי יקרה איזה משהו ומישהו יבוא ויטיס או לא יודע מה.. כי זה לא משנה גם אינטל וגם כל הספונסרים שיש ושיהיו יודעים שאנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ(שוב אני יגיד אני לא מתנשא אני אומר מה שאני חושב) ואין להם אמצעים להטיס אותנו אפילו לא חצי טיסה.

שהיה את הלאדר של ויגיימס זה היה שיטה לא משהו אבל בתקופה הזאת עוד היה התעניינות.. היה כל יום-יומיים משחק.. לא כמו עכשיו פעם בשבועיים יש משחק ליגה,אז היה גם יותר קבוצות מעכשיו והקבוצות השתפרו מיום ליום.
אבל זה לא משנה כי לא נראה לי שניצן חושב על להטיס קבוצה שוב..

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#112   פורסם: אתמול, 15:48

ככה זה צמיד בתחוריות של הכול

חזרה לראש העמוד

mnk

מודל לחיקוי

#113   פורסם: אתמול, 16:00

יא אללה אפילו "לאן" של 2 קבוצות אי אפשר לעשות כמו שצריך... נראה באמת כמו גנון מה שהלך שם. נתחיל בכל הכבוד קטן לוייגימס שיש להם כח לנסות לארגן דבר כזה... אבל עם זאת...

יש לי שאלה לקבוצות קודם כל... תגידו למה לא לעשות את זה באונליין וזהו? למה אתם רוצים לנסוע כל כך רחוק בשביל 2 מפות? כל כך שווה להסחב עם כל הציוד בשביל 2 מפות עלובות??? עד למשרדים האלה בפתח תקווה לא...? חלקכם עוד מוציאים כסף על רכבות שתיה אוכל... חבל חברים

ומה אני קורא פה שרוצים לעשות את זה בלאן כי זה יותר "מעניין"... ? מה מעניין בדיוק מה מתי GLC הפסידו טורניר בדיוק לפני שנתיים בערך לא? אולי מעניין אתכם לראות אם הם יתלבשו יפה אבל בשביל זה יש תמונות. מה מעניין בעוד משחק מפגר ?!

לטובתכם, נראה לי, גם וייגימס וגם הקבוצות תחסכו את כל הבלגן הזה בשביל 2 מפות עלובות... שחקו באונליין וזהו. או שאולי אתם חוששים שמישהו משתמש בקודים ו"כלי עזר" באינטרנט שאתם צריכים לאן כדי להיות בטוחים? לא נראה לי שזה המקרה חחח

בהצלחה בגמר

חזרה לראש העמוד
פרסומת

wsT

עילוי

#114   פורסם: אתמול, 16:03

talented
ציטוט:
צפה בהודעה
פשוט מאוד לא מסכים איתך.. זה כן זכותי להתעניין בכמה הוא מרוויח כי אם הוא מרוויח הרבה הוא צריך להשקיע את זה בחזרה בקהילה שלו..
הוא לא חייב להשקיע כלום ולא חייב לאף אחד כלום (בעקרון).
כמה שניצן מתקצב לקהילה תלוי אך ורק במידת רצונו "לתגמל" אותה ולצ'פר - עוד פעם אני מדגיש בעקרון, כי בפועל זה לא כך, ניצן מתקצב את הקהילה בסכומים גבוהים מאוד בכל חודש ואני עד לכך.

חשבתי שהתבגרת במהלך השנתיים החולפות..

I didn't say my last word

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niqusem

מנהל קהילת CS

#115   פורסם: אתמול, 16:10

mnk
ציטוט:
צפה בהודעה
יא אללה אפילו "לאן" של 2 קבוצות אי אפשר לעשות כמו שצריך... נראה באמת כמו גנון מה שהלך שם. נתחיל בכל הכבוד קטן לוייגימס שיש להם כח לנסות לארגן דבר כזה... אבל עם זאת...

יש לי שאלה לקבוצות קודם כל... תגידו למה לא לעשות את זה באונליין וזהו? למה אתם רוצים לנסוע כל כך רחוק בשביל 2 מפות? כל כך שווה להסחב עם כל הציוד בשביל 2 מפות עלובות??? עד למשרדים האלה בפתח תקווה לא...? חלקכם עוד מוציאים כסף על רכבות שתיה אוכל... חבל חברים

ומה אני קורא פה שרוצים לעשות את זה בלאן כי זה יותר "מעניין"... ? מה מעניין בדיוק מה מתי GLC הפסידו טורניר בדיוק לפני שנתיים בערך לא? אולי מעניין אתכם לראות אם הם יתלבשו יפה אבל בשביל זה יש תמונות. מה מעניין בעוד משחק מפגר ?!

לטובתכם, נראה לי, גם וייגימס וגם הקבוצות תחסכו את כל הבלגן הזה בשביל 2 מפות עלובות... שחקו באונליין וזהו. או שאולי אתם חוששים שמישהו משתמש בקודים ו"כלי עזר" באינטרנט שאתם צריכים לאן כדי להיות בטוחים? לא נראה לי שזה המקרה חחח

בהצלחה בגמר
בוא רק אני אתקן אותך במעט..

זה היה אמור להיות שני גמרים של שני טורנירים שונים שסה"כ הפרסים בהם ביחד הם 3000 ש"ח [כל אחד 1500].

+ המשחק של eSrael ב CB.

יוצא שלכל הפחות יוצא ל:
GLC - ארבעה משחקים.
eSr - חמישה משחקים.

אני חושב שבשביל לשחק 4-7 משחקים שווה לבוא ללאן..

רוני עזורי
Niqusem@vgames.co.il

"אף אחד לא נולד מצליח, אך כל אחד יכול להגיע להצלחה"

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#116   פורסם: אתמול, 16:14

talented אני מסכים איתך!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sLR`

משתמש עצבני

#117   פורסם: אתמול, 16:15

Niqusem
ציטוט:
צפה בהודעה

זה היה אמור להיות שני גמרים של שני טורנירים שונים שסה"כ הפרסים בהם ביחד הם 3000 ש"ח [כל אחד 1500].

+ המשחק של eSrael ב CB.

יוצא שלכל הפחות יוצא ל:
GLC - ארבעה משחקים.
eSr - חמישה משחקים.

בתאכלס הוא צודק ב100% [MNK]

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#118   פורסם: אתמול, 16:30

Niqusem
ציטוט:
צפה בהודעה

+ המשחק של eSrael ב CB.

יוצא שלכל הפחות יוצא ל:
GLC - ארבעה משחקים.
eSr - חמישה משחקים.

אתה אדם בוגר ומבין נכון ?
תגיד לי בשיא הכנות איך אתה קורא להזמנה של שתי קבוצות למשרדים העלובים של ניצן "לאן מוזמנים"?
תגידו אתם בויגיימס אין לכם בושה ?
אתם חושבים שאתם יכולים לסובב פה ת'קהילה על ימין ועל שמאל איך שבא לכם
אבל אני יגיד לכם משהו אחד : אתם טועים!

אתם טוענים שאי אפשר להשוות את "הלאנים" למה שהולך בחו"ל
אבל שאתם באים ומזמינים שתי קבוצות (שברור לכולם מי תהיה המנצחת) למשרדים שלכם ושמים כותרת ענקית באתר שיש "לאן מוזמנים" זה כבר מעבר לזה שאי אפשר להשוות אותכם לחו"ל זה יותר גרוע...

חזרה לראש העמוד

mnk

מודל לחיקוי

#119   פורסם: אתמול, 16:32

Niqusem
ציטוט:
צפה בהודעה

+ המשחק של eSrael ב CB.

יוצא שלכל הפחות יוצא ל:
GLC - ארבעה משחקים.
eSr - חמישה משחקים.

זאת דעתך ואני מכבד את זה. לדעתי לא שווה לבוא בשביל כמה מפות עם כל הציוד ולהסחב עם זה... כל הנסיעות וזה עוד כסף לבזבז הלוך חזור... זאת דעתי.

ואני לא חושב שיש מקום לקרוא ל2 קבוצות שבאות לשחק בחדר כ"לאן"... לאן זה טורניר OFFLINE עם מספר רב של קבוצות שמשחקות אחת מול השניה... גם אני יכול לעשות בבית 5 על 5 אבל לא יהיה אפשר לקרוא לזה "לאן"...

אבל אמרתי לפני כל הכבוד לכם וייגימס על היוזמה וחבל שדווקא שארגתם החברה פישלו... פעם הבאה שישארו בבית וישחקו זה יחסוך לכם בלגן ולהם גם

חזרה לראש העמוד

wsT

עילוי

#120   פורסם: אתמול, 16:33

JENOVA
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה אדם בוגר ומבין נכון ?
תגיד לי בשיא הכנות איך אתה קורא להזמנה של שתי קבוצות למשרדים העלובים של ניצן "לאן מוזמנים"?
תגידו אתם בויגיימס אין לכם בושה ?
אתם חושבים שאתם יכולים לסובב פה ת'קהילה על ימין ועל שמאל איך שבא לכם
אבל אני יגיד לכם משהו אחד : אתם טועים!

אתם טוענים שאי אפשר להשוות את "הלאנים" למה שהולך בחו"ל
אבל שאתם באים ומזמינים שתי קבוצות (שברור לכולם מי תהיה המנצחת) למשרדים שלכם ושמים כותרת ענקית באתר שיש "לאן מוזמנים" זה כבר מעבר לזה שאי אפשר להשוות אותכם לחו"ל זה יותר גרוע...
תרגע אדון, זהו כינוי למסיבת רשת שנערכת בין מספר מצומצם של קבוצות.
אין לשם שום ייחוס לגבי חשיבותו של הלאן.

I didn't say my last word

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא