משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #2101 פורסם:
29.08, 15:44
|
|
|
יש לי שאלה.. בכרטיס ויזה נטען של הדואר, אני ממלא אותו בשקלים וכשאני משלם לאתרים מחול זה ממיר את זה לדולרים או שאני צריך לבקש שיטעינו לי את הכרטיס בדולרים?
|
|
|
|
|
|

צוות CS

|

|
|
|
|
| #2102 פורסם:
29.08, 15:50
|
|
|
JinxTZ |
ציטוט: |
 |
|
|
שתתחתן תבין |
|
|
|
|
הרגת אותי רועי חחח
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #2103 פורסם:
29.08, 16:29
|
|
|
זה ממיר לבד.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2104 פורסם:
29.08, 18:54
|
|
עזרה הכי דחוףףףףףף שיש!...בבקשה תעזרו!
ראיתי פה איזה כתבה שעוד מעט מפסיקים לייצר את גרסת הפרו והבנתי שהיא ג'אספר...
ומורידים מחירים לאליט אבל הוא לא ג'אספר...
אז עכשיו אני צריך ייעוץ מה לעשות לחכות להורדת מחירים לאליט למרות שהוא פאלקון...
או לקנות מהר את הפרו ג'אספר?...ואם מישה יודע אולי אם תיצא גרסת ג'אספר לאליט אני אשמח!
תודה רבה לעוזר...זה ממש חשוב אז בבקשה אל תתעלמו! 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2105 פורסם:
29.08, 19:02
|
|
|
HoD100 |
 |
|
|
עזרה הכי דחוףףףףףף שיש!...בבקשה תעזרו!
ראיתי פה איזה כתבה שעוד מעט מפסיקים לייצר את גרסת הפרו והבנתי שהיא ג'אספר...
ומורידים מחירים לאליט אבל הוא לא ג'אספר...
אז עכשיו אני צריך ייעוץ מה לעשות לחכות להורדת מחירים לאליט למרות שהוא פאלקון...
או לקנות מהר את הפרו ג'אספר?...ואם מישה יודע אולי אם תיצא גרסת ג'אספר לאליט אני אשמח!
תודה רבה לעוזר...זה ממש חשוב אז בבקשה אל תתעלמו! |
|
|
|
|
גם העילית היא גאספר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2106 פורסם:
29.08, 19:03
|
|
|
cha0s |
 |
|
|
יש לי שאלה.. בכרטיס ויזה נטען של הדואר, אני ממלא אותו בשקלים וכשאני משלם לאתרים מחול זה ממיר את זה לדולרים או שאני צריך לבקש שיטעינו לי את הכרטיס בדולרים? |
|
|
|
|
הוא ממיר את זה לדולרים (פייפאל מוריד בשקלים אחרי שהוא ממיר בעצמו את הדולרים לשקלים)
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2107 פורסם:
29.08, 19:10
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
גם העילית היא גאספר. |
|
|
|
|
כן אבל הבנתי שזה איזה גרסה של איזה משחק והיא גם יחסית ישנה משנת 2007 לפי מה שהבנתי...
אין אליט שחור שהוא ג'אספר?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2108 פורסם:
29.08, 19:16
|
|
|
HoD100 |
 |
|
|
כן אבל הבנתי שזה איזה גרסה של איזה משחק והיא גם יחסית ישנה משנת 2007 לפי מה שהבנתי...
אין אליט שחור שהוא ג'אספר? |
|
|
|
|
כל הקונסולות שמיוצרות בשנה האחרונה הן גאספר.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2109 פורסם:
29.08, 20:08
|
|
שאלה|LIVE
אפשר להתחבר לליב עם מודם?[עם חייגן]
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #2110 פורסם:
29.08, 20:13
|
|
|
כן, רק בADSL - הבוקס לא תומכת בחייגן כבלים רק ADSL
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2111 פורסם:
29.08, 20:18
|
|
|
אםם לא הבנתי..
יש לי מודם ויש לי חייגן.
אני יכול להתחבר איתו?
כי ב014 אמרו לי שאני לא יכול לבטל תחייגן-השד יודע למה=\
ואני לא מצליח להתחבר לראוטר..
[הוא לא מקצה כתובת או משהו כזה]
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2112 פורסם:
29.08, 22:11
|
|
|
yuval987 |
 |
|
|
אםם לא הבנתי..
יש לי מודם ויש לי חייגן.
אני יכול להתחבר איתו?
כי ב014 אמרו לי שאני לא יכול לבטל תחייגן-השד יודע למה=\
ואני לא מצליח להתחבר לראוטר..
[הוא לא מקצה כתובת או משהו כזה] |
|
|
|
|
אתה צריך להגדיר אותו בבוקס (לא הכי פשוט בעולם), ואתה צריך להיות בתשתית של בזק ADSL)
|
|
|
|
|
|

צוות CS

|

|
|
|
|
| #2113 פורסם:
30.08, 02:04
|
|
|
שאלה.
קניתי COD6 MW2 דרך game.co.uk ולפי מה שהבנתי בשבוע שהמשחק יוצא הוא צריך להגיע בדואר אלי, לדואר הכי קרוב ואז אני בא לאסוף אותו.
עכשיו שאלה בנוגע למכס. במכס הוא עובר? אני צריך לשלם עליו עוד? או שהמחיר של המשחק עצמו זה המחיר היחיד? איך הדבר הזה הולך.. או שיש עוד עלות משלוח כולשהו.
זה פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל.. ההורים שלי נגד זה (לא מסכימים)
אני נותן כסף לחבר (Sheldox) והוא מזמין לי את זה..
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2114 פורסם:
30.08, 06:17
|
|
|
Fucile |
 |
|
|
שאלה.
קניתי COD6 MW2 דרך game.co.uk ולפי מה שהבנתי בשבוע שהמשחק יוצא הוא צריך להגיע בדואר אלי, לדואר הכי קרוב ואז אני בא לאסוף אותו.
עכשיו שאלה בנוגע למכס. במכס הוא עובר? אני צריך לשלם עליו עוד? או שהמחיר של המשחק עצמו זה המחיר היחיד? איך הדבר הזה הולך.. או שיש עוד עלות משלוח כולשהו.
זה פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל.. ההורים שלי נגד זה (לא מסכימים)
אני נותן כסף לחבר (Sheldox) והוא מזמין לי את זה.. |
|
|
|
|
בגדול יש מכס על דברים מעל 50$ בדואר. מכיוון שכך, ככביכול אתה צריך לשלם מכס. ולמה כביכול? כי כנראה לא תשלם. משחק אחד, שבד"כ עולה בסביבות 60$ לא מעניין את המכס ורוב הפעמים הם בכלל לא גובים עליו מכס (אני, טפו טפו טפו) לא שילמתי עוד מכס על משחק (והזמנתי למעלה מ-30) והרבה פעמים אפילו הייתה חותמת של "פטור ממכס" (למרות שהיה כתוב על החבילה מעל 50$).
אולם תמיד יש סיכוי, ואם כן יחליטו שאתה צריך לשלם יש 2 אפשרויות. ראשונה שתקבל הודעת תשלום לדואר, תשלם בדואר. ושניה שתקבל הודעה ללכת למכס ולשלם שם ולקבל אותו שם. העלות היא 16.5% מע"מ ועוד 12% מכס עצמו.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #2115 פורסם:
30.08, 10:57
|
|
|
ניסיתי לעשות RECOVER GT לאיזה משתמש הכל הלך בסדר הגעתי לקטע של הורדת המשתמש מהלייב אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה שרשום בה : THE XBOX LIVE SIGNUP IS CURRNETLY CLOSED PLEASE TRY AGAIN LATER
וניסיתי אחר כך כמו שרשום בהודעה עדיין אותו דבר אני אפילו לא מבין איך ההרשמה קשורה להורדת השחקן
מישהו שמבין בRECOVER GT יכול לעזור לי בבקשה ?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2116 פורסם:
30.08, 11:00
|
|
|
AVIVUZAN |
 |
|
|
ניסיתי לעשות RECOVER GT לאיזה משתמש הכל הלך בסדר הגעתי לקטע של הורדת המשתמש מהלייב אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה שרשום בה : THE XBOX LIVE SIGNUP IS CURRNETLY CLOSED PLEASE TRY AGAIN LATER
וניסיתי אחר כך כמו שרשום בהודעה עדיין אותו דבר אני אפילו לא מבין איך ההרשמה קשורה להורדת השחקן
מישהו שמבין בRECOVER GT יכול לעזור לי בבקשה ? |
|
|
|
|
If you receive this error when you try to migrate an Xbox LIVE account for a minor from an original Xbox console to an Xbox 360 console, try the following.
Note These steps only apply when you want to recover a gamertag from an original Xbox console to an Xbox 360 console.
1. Try the migration process again.
2. If the migration process still does not work, you will have to recover your account by using the information from the original Xbox console. To recover your account on the Xbox 360 console, follow these steps.
a. If you have signed in to Xbox LIVE, sign out.
b. Remove any profiles on the Xbox 360 console that have the same name as the gamertag that you want to recover.
Note To access the screen to delete the profiles, follow these steps:
1. Navigate to the System Settings slot of the Xbox Dashboard.
2. Select Memory. Then, select the storage device on which the profile is located.
3. Select Gamer Profiles. Then, select the gamertag that you want to delete.
c. In the My Xbox area of the Xbox Dashboard, select the Profiles slot, and then select Recover Gamertag .
d. When you are prompted, enter the gamertag that you want to recover, and then click Next .
e. Enter the required information at the appropriate prompts to finish the account recovery process.
Note You may have to create a new Windows Live ID account (an e-mail address and password that you use to sign in to the Windows Live ID) when you recover an account.
. If you receive the error while you are making a new account or when you try to access account management, try the following:
. Make sure that you use the correct Windows Live ID credentials. You must be careful if you have more than one Windows Live ID account.
Note Your Windows Live ID credentials are the e-mail address and password that you use to sign in to the Windows Live ID. If you have forgotten your Windows Live ID credentials, you may have to contact Windows Live ID support. For more information about how to contact Windows Live ID support, please click the following web link to view the article in the Microsoft Knowledge Base: http://support.microsoft.com/kb/906930 - While attempting to recover, migrate, or manage your Xbox LIVE account, you receive the error message: "The e-mail address or password you entered is not valid. Please try again"
. Determine whether you can sign in to Windows Live ID by using your Windows Live ID credentials. If you can sign in to Windows Live ID but you cannot sign in to Xbox 360, you may have to recover your Xbox LIVE account to regain access to your account. For more information about how to recover an Xbox LIVE account, please click the following web link to view the article in the Microsoft Knowledge Base: http://support.microsoft.com/kb/907333 - How to move your Xbox LIVE enabled profile to an Xbox 360 storage device
If you can't sign in to Windows Live ID, the service is probably having technical issues. Try again later. If the Windows Live ID service is not available, you can still use your Xbox LIVE account to play online games. You need your Windows Live ID credentials only when you access account management or want to purchase new content.
If you want to create a new Xbox LIVE account, try later when Windows Live services are working.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #2117 פורסם:
30.08, 11:09
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
If you receive this error when you try to migrate an Xbox LIVE account for a minor from an original Xbox console to an Xbox 360 console, try the following.
Note These steps only apply when you want to recover a gamertag from an original Xbox console to an Xbox 360 console.
1. Try the migration process again.
2. If the migration process still does not work, you will have to recover your account by using the information from the original Xbox console. To recover your account on the Xbox 360 console, follow these steps.
a. If you have signed in to Xbox LIVE, sign out.
b. Remove any profiles on the Xbox 360 console that have the same name as the gamertag that you want to recover.
Note To access the screen to delete the profiles, follow these steps:
1. Navigate to the System Settings slot of the Xbox Dashboard.
2. Select Memory. Then, select the storage device on which the profile is located.
3. Select Gamer Profiles. Then, select the gamertag that you want to delete.
c. In the My Xbox area of the Xbox Dashboard, select the Profiles slot, and then select Recover Gamertag .
d. When you are prompted, enter the gamertag that you want to recover, and then click Next .
e. Enter the required information at the appropriate prompts to finish the account recovery process.
Note You may have to create a new Windows Live ID account (an e-mail address and password that you use to sign in to the Windows Live ID) when you recover an account.
. If you receive the error while you are making a new account or when you try to access account management, try the following:
. Make sure that you use the correct Windows Live ID credentials. You must be careful if you have more than one Windows Live ID account.
Note Your Windows Live ID credentials are the e-mail address and password that you use to sign in to the Windows Live ID. If you have forgotten your Windows Live ID credentials, you may have to contact Windows Live ID support. For more information about how to contact Windows Live ID support, please click the following web link to view the article in the Microsoft Knowledge Base: http://support.microsoft.com/kb/906930 - While attempting to recover, migrate, or manage your Xbox LIVE account, you receive the error message: "The e-mail address or password you entered is not valid. Please try again"
. Determine whether you can sign in to Windows Live ID by using your Windows Live ID credentials. If you can sign in to Windows Live ID but you cannot sign in to Xbox 360, you may have to recover your Xbox LIVE account to regain access to your account. For more information about how to recover an Xbox LIVE account, please click the following web link to view the article in the Microsoft Knowledge Base: http://support.microsoft.com/kb/907333 - How to move your Xbox LIVE enabled profile to an Xbox 360 storage device
If you can't sign in to Windows Live ID, the service is probably having technical issues. Try again later. If the Windows Live ID service is not available, you can still use your Xbox LIVE account to play online games. You need your Windows Live ID credentials only when you access account management or want to purchase new content.
If you want to create a new Xbox LIVE account, try later when Windows Live services are working.
|
|
|
|
|
לא ממש הבנתי מה לעשות
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #2118 פורסם:
30.08, 14:48
|
|
צפיה בטלווזיה online דרך הXBOX
שלום לכולם,
אני ואבא שלי רוצים לראות את שידורי הליגה הספרדית דרך הXBOX.
ורציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה?
אפשר להכנס לאנטרנט דרך הXBOX ולצפות?
או להראות את זה במחשב ולשדר את זה לXBOX?
ובאיזה אתר אפשר לראות את השידורים של הליגה הספרדית?
תודה לעוזרים!
אלון
(דרך אגם, הXBOX עדיין לא נקנה, אני צריך להראות לאבא שלי שיש דרך לראות את השידורים דרך הXBOX כדאי שהוא יתן לי אישור לקנות  )
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2119 פורסם:
30.08, 14:54
|
|
|
אלון פ. |
 |
|
|
שלום לכולם,
אני ואבא שלי רוצים לראות את שידורי הליגה הספרדית דרך הXBOX.
ורציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה?
אפשר להכנס לאנטרנט דרך הXBOX ולצפות?
או להראות את זה במחשב ולשדר את זה לXBOX?
ובאיזה אתר אפשר לראות את השידורים של הליגה הספרדית?
תודה לעוזרים!
אלון
(דרך אגם, הXBOX עדיין לא נקנה, אני צריך להראות לאבא שלי שיש דרך לראות את השידורים דרך הXBOX כדאי שהוא יתן לי אישור לקנות ) |
|
|
|
|
אין אפשר לראות ישירות (כמובן) יש דרך דחוקה במיוחד דרך חיבור למחשב. זה לא פשוט ויהיה די בעייתי לעשות את זה. אתה תצטרך תוסף שמתחבר למדיה סנטר למחשב. (יש הסבר בFAQ)
התוסף הזה יאפשר לך למעשה מעין גלישה באינטרנט מעל הבוקס, ואז להיכנס לאתר שמשדר שידורי הטלווזיה (במידה וקיים).
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2120 פורסם:
30.08, 15:05
|
|
|
עזוב נו, אתה לא יכול לראות מהבוקס את הליגה הספרדית.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2121 פורסם:
30.08, 17:17
|
|
|
יש לי בחנות של אבא שלי אוזניות גדולות כאלה של WIRELESS
אני יכול להשתמש בהם בשביל האקס בוקס??
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2122 פורסם:
30.08, 17:20
|
|
|
game hunter |
 |
|
|
יש לי בחנות של אבא שלי אוזניות גדולות כאלה של WIRELESS
אני יכול להשתמש בהם בשביל האקס בוקס?? |
|
|
|
|
לא. צריך אוזניות מותאמות.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2123 פורסם:
30.08, 18:10
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
לא. צריך אוזניות מותאמות. |
|
|
|
|
ואתה יודע איך האוזניות שמוכרים אצל גיימסטיישן?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2124 פורסם:
30.08, 18:12
|
|
|
game hunter |
 |
|
|
ואתה יודע איך האוזניות שמוכרים אצל גיימסטיישן? |
|
|
|
|
איזה סוג הם מוכרים?
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2126 פורסם:
30.08, 21:28
|
|
|
זה מזכיר לי שראיתי בדיל אקסטרים מתאם שמאפשר לחבר אוזניות רגילות עם מיקרופון לבוקס.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2127 פורסם:
30.08, 21:35
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
זה מזכיר לי שראיתי בדיל אקסטרים מתאם שמאפשר לחבר אוזניות רגילות עם מיקרופון לבוקס. |
|
|
|
|
יש גם בVGS אבל במחיר לא מוצדק
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #2129 פורסם:
30.08, 21:52
|
|
|
יש לי שאלה..
קניתי אקס בוקס אלית מזמן והוא קיבל טבעת מוות אבל נשאר לי משתמש לייב עם כמה חודשים ואת הדיסק קשיח של 120 ושלט וכל הכבלים..
השאלה אם אני יכול לקנות ארקייד ולשים עליו את הדיסק קשיח של 120 ושהמשתמש של הלייב יעבור אליו?
אם כן איך עושים זאת?
תודה מראש
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2130 פורסם:
30.08, 22:55
|
|
עזרה בבקשה...
אז ככה אני די חדש בכל עניין האקס בוקס ואני רוצה לדעת מה הדרך הכי זולה ומשתלמת להשיג משחקים מקוריים אם זה דרך האקס בוקס חנויות בישראל או הזמנות מאתרים?
כי בנתיים יש לי רק פרוצים ואני רוצה לקנות משחקים מקוריים ללייב...
תודה לעוזר! 
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|