משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
18.04, 18:22
|
|
The Beatles: Rock Band | הוכרזו הגיטרות! כולל תמונות!
7 חודשים לאחר יציאתו של RB2, צצים פרטים חדשים על מה שנראה כמו המשחק הכי מבטיח ממשחקי המוזיקה אי פעם. הודות לביטלס, או למה שנשאר מהם, נזכה למשחק שסובב סביב הלהקה המשפיעה ביותר בכל הזמנים.
אז כבר ידוע תאריך היציאה (היצירתי משהו, אם תרשו לי לציין)- 9.9.2009
אם כך, מה אני הולך לחדש לכם פה?
בתקווה שזה עדיין לא פורסם פה, התפרסמו פרטים חדשים על ה-limited edition (שלא נראה לי שהיא כ"כ מוגבלת, כמו שהחליטו לקרוא לה), המכילה בתוכה את גיטרת הבאס האלילית של סיר פול מקרטני (מותאמת ליד ימין, שכן מקרטני הוא בתוך הסטטיסטיקה של המעט שפורטים ביד שמאל ומחזיקים את צוואר הגיטרה ביד ימין), מיקרופון, מעמד למיקרופון, פריט שעדיין לא נחשף מהו, ותופים שלפי התיאור, עוצבו בדיוק כמו המקור.
אז כמה ההחבילה האלילית הזאת עולה?
בהתחשב בכך שמדובר בביטלס, אני חושב שאין להם מחיר, כך שמבחינתי כל תג מחיר שידביקו לחבילה, בסדר מצידי. אבל בואו נהיה ראליסטים- המחיר בארה"ב הוא 250$, באירופה €199 ובבריטניה £179.
לבסוף, נודע למקור ממנו אני מביא את החדשות (למרות שזה התפרסם בכל אתר שמכבד את עצמו) כי המעריצים האמריקאים והאירופאים המאושרים שיזמינו מראש את החבילה, יוכלו להצטרף למועדון the Beatles: Rock Band pre-order club (רוק באנד:הביטלס מועדון המזמינים מראש, שמו בארצנו). הדובדבן שבקצפת של המועדון הזה הוא העובדה שחברי המועדון יקבלו חדשות מרעישות ותהיה להם גישה לאלמנטים מיוחדים מהמשחק!
אז בנימה אופטימית זאת, למזמינים את המשחק מראש, ברוכים הבאים למועדון 
תצפו ממני לכתבה על המשחק בתחילת השנה, ועד אז, נשתמע חח

מקור: http://www.engadget.com/2009/04/16/t...iced-detailed/
כל חיפוש שלכם בגוגל על צמד המילים the Beatles: Rock Band יביא אתכם לאיזה שהוא אתר שפרסם עד לפני יומיים את החדשות המרעישות הללו.
אעדכן במידת הצורך.
תהנו!
נערך לאחרונה על ידי yarin_sg, 19.04 בשעה 16:44.
|
כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
18.04, 20:06
|
|
|
זה הדבר שאני הכי מחכה לו, למרות שלא יודע עד כמה יהיה כיף לנגן את השקטים שלהם, ומה גם שהרבה שירים צריכים קלידים...
עדיין - קניתי את GH: WT בעיקר בשביל GH: METALLICA, ואני ממש לא חושב שאקנה את כל הערכה שוב, למרות שזה הכי מגניב בעולם... זה מלא כסף. ואין לי אפילו מקום לזה בבית.
מקווה מאוד (אם כי הסיכויים אפסיים) שתהיה תמיכה לפחות לגיטרה של GH, כדי שאוכל לנגן את While my Guitar Gently Weeps
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
18.04, 20:25
|
|
|
Laskin |
ציטוט: |
 |
|
|
זה הדבר שאני הכי מחכה לו, למרות שלא יודע עד כמה יהיה כיף לנגן את השקטים שלהם, ומה גם שהרבה שירים צריכים קלידים...
עדיין - קניתי את GH: WT בעיקר בשביל GH: METALLICA, ואני ממש לא חושב שאקנה את כל הערכה שוב, למרות שזה הכי מגניב בעולם... זה מלא כסף. ואין לי אפילו מקום לזה בבית.
מקווה מאוד (אם כי הסיכויים אפסיים) שתהיה תמיכה לפחות לגיטרה של GH, כדי שאוכל לנגן את While my Guitar Gently Weeps |
|
|
|
|
אממ.. לא בהכרח אתה צריך לקנות את כל הערכה בשביל לשחק במשחק, אפשר לרכוש רק את הדיסק.
אני שקניתי את ה- ION Drum Rocker (בכתבה שהכנתי, בקישור), לא הולך לקנות את התופים בשביל לשחק במשחק, אני אקנה רק את הדיסק.
ואתה צודק, שאין שום אתגר בלתופף או לנגן את here comes the sun.
נראה לי שהקושי הוא בשירה.
|
כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
19.04, 05:00
|
|
|
אני לא קניתי את התופים של ION, אלא את הערכה המלאה של GH: WT... ואני ממש ממש בספק אם THE BEATLES: ROCK BAND יתמוך בתופים של זה, ואתה יודע מה - אפילו בגיטרה אני בספק.
הם יעשו הכל כדי לגרום לאנשים לקנות את הערכה המלאה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
19.04, 14:51
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
אני לא קניתי את התופים של ION, אלא את הערכה המלאה של GH: WT... ואני ממש ממש בספק אם THE BEATLES: ROCK BAND יתמוך בתופים של זה, ואתה יודע מה - אפילו בגיטרה אני בספק.
הם יעשו הכל כדי לגרום לאנשים לקנות את הערכה המלאה. |
|
|
|
|
אני חולק עליך.
יותר אנשים בעולם קנו את GH4 (עם חלק/כל הכלים המצורפים למשחק) מאשר RB2.
והרי כמו שההיגיון הבריא שלך ושלי אומר שאף אחד לא יקנה פעמיים את סט הכלים, אני משוכנע שגם EA והרמוניקס חשבו על זה.
ולכן, אם לא תהיה תמיכה ב-RB:ביטלס עם הכלים של GH, פחות אנשים יקנו את הדיסק של המשחק, כי את הכלים כבר יש לכל העולם.
בימי מיתון כמו שלנו, אני לא מצפה שמישהו ירכוש חבילת כלים ב-250$. רק המטורפים לדבר.
אז אל תדאג 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
19.04, 15:54
|
|
|
yarin_sg |
 |
|
|
אני חולק עליך.
יותר אנשים בעולם קנו את GH4 (עם חלק/כל הכלים המצורפים למשחק) מאשר RB2.
והרי כמו שההיגיון הבריא שלך ושלי אומר שאף אחד לא יקנה פעמיים את סט הכלים, אני משוכנע שגם EA והרמוניקס חשבו על זה.
ולכן, אם לא תהיה תמיכה ב-RB:ביטלס עם הכלים של GH, פחות אנשים יקנו את הדיסק של המשחק, כי את הכלים כבר יש לכל העולם.
בימי מיתון כמו שלנו, אני לא מצפה שמישהו ירכוש חבילת כלים ב-250$. רק המטורפים לדבר.
אז אל תדאג |
|
|
|
|
למה שלא יתאימו? הכלים של רוק בנד עובדים על GH וההפך.....לא? 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
19.04, 16:15
|
|
|
JinxTZ |
 |
|
|
למה שלא יתאימו? הכלים של רוק בנד עובדים על GH וההפך.....לא?  |
|
|
|
|
כן... וכמו בכל משחק, התאימות תמשיך למשחק הבא.
רק שהתופים של GH4 ימשיכו לא לתמוך ב-RB בגרסת ה-PS3...
עדכון: ציטוט מויקיפדיה- "הכלים של GH עובדים גם ב-RB:ביטלס.ותעשו טובה, רק אל תתחילו לומר שאנשים עורכים את זה והכל ניתן לשינוי כנכון בעיניכם.כי חבר שלי פעם ערך משהו בויקיפדיה ותוך 3 דקות הסירו את העריכה השגויה שחבר שלי פרסם ועדכנו בחזרה. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Beatles_(video_game)
נערך לאחרונה על ידי yarin_sg, 19.04 בשעה 16:40.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Battleforge

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
19.04, 16:41
|
|
|
התופים של GH:WT לא תומכים בRB בPS3?! הנה הלך התכנון שלי להביא את כל המשחקים... =\
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
19.04, 17:17
|
|
|
yarin_sg |
 |
|
|
כן... וכמו בכל משחק, התאימות תמשיך למשחק הבא.
רק שהתופים של GH4 ימשיכו לא לתמוך ב-RB בגרסת ה-PS3...
עדכון: ציטוט מויקיפדיה- "הכלים של GH עובדים גם ב-RB:ביטלס.ותעשו טובה, רק אל תתחילו לומר שאנשים עורכים את זה והכל ניתן לשינוי כנכון בעיניכם.כי חבר שלי פעם ערך משהו בויקיפדיה ותוך 3 דקות הסירו את העריכה השגויה שחבר שלי פרסם ועדכנו בחזרה.http://en.wikipedia.org/wiki/The_Beatles_(video_game) |
|
|
|
|
הלוואי וזה נכון, בינתיים לא ראינו הכרזה רשמית על זה.
אני שמעתי על מלא אנשים שאפילו הגיטרה של GH:WT לא עובדת להם בRB2... אז אני ממש לא יודע מה לחשוב.
וברור שהתקווה שלי היא שכל הכלים יעבדו, אבל אני חושב שהפעם RB רוצים למכור הרבה יותר מבעבר, ואני מדבר על הכלים, אז "יכריחו" אותנו לקנות את הכלים של הביטלס, שכמו שהכריזו - הם הולכים להיות מושקעים יותר מאי פעם, במיוחד התופים.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
19.04, 18:33
|
|
|
הבנתי שהתמיכה משתנה מגרסה לגרסה, למרות שלדעתי זה די בזיוני. נכון שכל חברה רוצה למצוץ את הדם שלנו עם כלים אבל הם חייבים להבין שהם חייבים תאימות בינהם.
הבנתי שיש רצון לאחד את הפורטוקולים של הגיטורות\תופים\מיקרופון שיתאימו לכלל הכלים, כולל כלים צד 3.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
19.04, 18:43
|
|
הנה מה שאקטויז'ן אומרת רשמית:

|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
19.04, 18:48
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
הלוואי וזה נכון, בינתיים לא ראינו הכרזה רשמית על זה.
אני שמעתי על מלא אנשים שאפילו הגיטרה של GH:WT לא עובדת להם בRB2... אז אני ממש לא יודע מה לחשוב.
וברור שהתקווה שלי היא שכל הכלים יעבדו, אבל אני חושב שהפעם RB רוצים למכור הרבה יותר מבעבר, ואני מדבר על הכלים, אז "יכריחו" אותנו לקנות את הכלים של הביטלס, שכמו שהכריזו - הם הולכים להיות מושקעים יותר מאי פעם, במיוחד התופים. |
|
|
|
|
קודם כל, הגיטרה של GH4 עובדת עם RB2 אז אתה יכול להיות שקט בקשר לזה חח
שנית, אני לא יודע מה הולך בויקיפדיה בארץ אבל בויקיפדיה האמריקאי, מכניסים רק מידע רשמי...
אין דבר שפורסם בויקיפדיה שלא היה רשמי ולא קוים.
נתתי נימוק מעולה לכך שתהיה תמיכה עם הכלים של GH, במיוחד בצל המיתון שאף אחד לא יוציא כיום 250$ על החבילה המלאה. הרווחים של RB:ביטלס יבואו מתוך מכירת דיסקים בלבד.
ושכן, למעלה מחצי מיליון אנשים קנו את GH4 (הרוב עם כלי הנגינה המצורפים) לעומת 300,000 שקנו RB2 בחבילה המלאה. בהנחה שאלה שקנו את החבילה המלאה של RB2 לא יקנו שוב את החבילה המלאה של RB:ביטלס ושלא הרבה אנשים ירכשו את החבילה המלאה של RB2 (כי המחיר גבוה ממה שאנחנו הכרנו עד היום, ויש מיתון כלכלי בעולם), הרווחים של RB:ביטלס נטול תמיכה בכלים של GH, כפי שאתה מציג את המשחק, יבואו רק משוק הלקוחות הפוטנציאלי של אלה שקנו כבר את משחקי RB1 ו-RB2 הקודמים.
בשביל ש-EA והרמוניקס יגדילו רווחים (ו..וואי, כמה שהם צריכים כסף בימים האלה), עליהם להתאים את RB:ביטלס גם לכלים של GH כדי שגם השוק של רוכשי GH4 למיניהם יהיו פוטנציאלים לרכוש את הדיסק של RB:ביטלס.
אני לא חושב שאפשר להתווכח עם זה.
מפטרים מנכ"לים של חברות כי הם לא הגדילו רווחים בצורה יעילה.
וזה לא הרבה השקעה עבור EA בשביל ליצור תמיכה ב-RB:ביטלס עם הכלים של GH.
ואם EA והרמוניקס לא יעשו תמיכה של הכלים של GH ב-RB:ביטלס, הם יאבדו שוק פוטנציאלי של למעלה מחצי מיליון לקוחות (כל אלה שקנו את GH4) כי הם לא יקנו את RB:ביטלס כי אין להם כלים תואמים! דבר כזה לא יבוא בשום אופן.
|
JohnoBoy |
 |
|
|
הנה מה שאקטויז'ן אומרת רשמית:
 |
|
|
|
|
ה-ION Drum Rocker עובד לי ב-PS3 עם GH4. אמנם בלי המצילות אבל עובד 
ואני מסוקרן מאוד לראות מישהו שמסוגל להשתמש בתופים של GH4 עם RB ב-PS3
ונראה לי שזה בדיוק מה שהיה צריך להכניס לכאן, תודה על הטבלאות בשם כל מי שצריך את זה חח
נערך לאחרונה על ידי yarin_sg, 19.04 בשעה 19:12.
|
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
19.04, 19:18
|
|
|
שכולכם תסתמו ת'פיות, אני מעריץ מס'1 של הביטלס D:
יש לי רק אלבומים שלהם באייפוד, ולנגן את Get Back, או את Hard Day's Night
יהיו כל כך מטורפים,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
אני חייב לקנות את זה, פשוט חייב. (לא את הלימיטד אדישן)
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
19.04, 19:39
|
|
|
han |
 |
|
|
שכולכם תסתמו ת'פיות, אני מעריץ מס'1 של הביטלס D:
יש לי רק אלבומים שלהם באייפוד, ולנגן את Get Back, או את Hard Day's Night
יהיו כל כך מטורפים,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
אני חייב לקנות את זה, פשוט חייב. (לא את הלימיטד אדישן) |
|
|
|
|
אתה ה"מעריץ מספר 1" המיליון שאני שומע ממנו,
ובגלל זה צפויה הצלחה למשחק הזה..
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
19.04, 19:57
|
|
|
רגע, אז אם יש לי את GH:WT וכל הערכה, ואני קונה את RB2 - איך נראים ההבדלים בצבעים? איך אזהה מה כל צבע? והאם גם בRB2 יש 6 "כפתורים" בתופים? או שזה רק 5, או בכלל 7?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
19.04, 20:08
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
רגע, אז אם יש לי את GH:WT וכל הערכה, ואני קונה את RB2 - איך נראים ההבדלים בצבעים? איך אזהה מה כל צבע? והאם גם בRB2 יש 6 "כפתורים" בתופים? או שזה רק 5, או בכלל 7? |
|
|
|
|
מנתקים את המצילה הכתומה מהתופים של GH4 ואז יש 4 "צבעים"+פדאל באס.
ככה שזה במצב שכמו התופים של RB.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
19.04, 22:30
|
|
הבנתי... תודה.
אם באמת יעבוד בלי בעיות - אני אקנה את המשחק גם ב500 שקל
אגב, הגיטרה - זה אותם צבעים?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
20.04, 13:29
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
הבנתי... תודה.
אם באמת יעבוד בלי בעיות - אני אקנה את המשחק גם ב500 שקל 
אגב, הגיטרה - זה אותם צבעים? |
|
|
|
|
בוודאי, אחרת זה היה מבלבל תמיכה כזו, כשהצבעים של הכפתורים על צוואר הגיטרה שונים בסדרם/בצבעם ממה שרואים במסך..
אם התופים לא יעבדו לך (כי אתה מדבר פה על גרסת ה-PS3, שאני לא אכנס לוויכוח הזה אבל היא לא עובדת עד כמה שידוע לי), תתנחם בזה שאין פה משהו מאתגר בתופים. מדובר פה בתיפוף של פד סנר, הי-האט ובאס מידי פעם חח
נערך לאחרונה על ידי yarin_sg, 20.04 בשעה 14:18.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
05.05, 19:48
|
|
ג'יזס! הכריזו על הגיטרות למשחק!!
נראה מדהים!
יהיו שתי גיטרות, של לנון והריסון.
לעוד מידע. (קצת על המחיר).

|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
05.05, 21:37
|
|
|
איזה יופי!!! פשוט נראות מדהים...דומה לגיטרה אמיתית..עדיין אוהב יותר את התופים
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
05.05, 22:03
|
|
|
נראה מצוין אבל עשו את ה SLIDER BAR רחוק מדי
זה חסרון כי גם ככה לא אוהבים את זה כי זה לא נוח להעביר אז כשזה רחוק אז עוד יותר
אבל חוץ מזה נראה גיטרות כל כך יפות וטובות
|
TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude
[IMG]http://up6.siz.co.il/up2/i0gzmfznmjye.png[/IMG]
ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה.... 
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
06.05, 01:05
|
|
JOJO WAS A MAN THAT THOUGHT HE WAS A LONER BUT HE KNEW HE COULD STAND JOJO LEFT HIS HOME IN TUSON ARIZONA FOR SOME CALIFORNIA GRASS
GET BACK GET BACK GET BACK TO WHERE YOU ONCE BELONG
סורי השתגעתי קצת.
זו לא נראית לי הגיטרה של פול, אבל אחת מהן של ג'ון.
אוקיי, ראיתי בכתבה, ונראה לי שזה של ג'ורג'.
גורג' FTW
עוד עריכה, שתי הגיטרות הן של ג'ורג' ושל ג'ון, הנה הן בפעולה:
http://www.youtube.com/watch?v=GuGgW...eature=related
נערך לאחרונה על ידי han, 06.05 בשעה 01:12.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
06.05, 12:08
|
|
|
אממ אז ככה
היה כתוב דבר ראשון שהם ישחררו את גיטרת הבאס המפורסמת של סיר פול מקרטני, שלא נמנית בין הגיטרות שיש פה.
הן נראות בסדר, יותר איכותיות מהגיטרות הקודמות בסדרה, אבל מאכזבות. אותי בכל אופן.
מצפה לעיצוב של התופים!.
|
|
|
|
|
|
חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
06.05, 15:23
|
|
|
עד היום הוא משתמש בה. ם:
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
24.05, 19:11
|
|
|
אבל הסיבה שמשחקי המוסיקה שסובבים סביב להקות מסוימות נמכרים יותר מהרגילים היא שאם אתה קונה משחק של להקה שאתה אוהב ברור שתאהב את רוב השירים (כמובן שלכל להקה יש את שירי הבושות שלה אבל בניגוד למשחקים כמו Guitar hero 4 למי שהתנסה, יש שירים שעושים שוב ושוב בשביל הכיף ויש את אלה שעושים פעם או פעמיים בשביל להמשיך את הקרייר.
לפי דעתי הוא ייקח בהליכה את גיטר הירו מטליקה - ומה דעתכם?
|
שנה טובה

|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|