בניית מפקדות (חובה לאשר קריאה לאחר שקראתם!) תוכן:
1) הסבר קצר על המפקדות
2) היכן ניתן למצוא אותנו בוונט?
3) עדכון על למפקדות
4) מחירון המפקדות
5) בוני המפקדות
הסבר קצר על המפקדות
בטח חלקכם לא יודעים בדיוק מה זה מפקדה...
אז ככה: מפקדה זה בעצם "מקום" שייך לקלאן מסויים.
במפקדה יש מכוניות, פיקאפים, ואובייקטים מיוחדים ששייכים אך ורק לאותו קלאן.
בכדי שהקלאן יקבל מפקדה, הקלאן חייב לאסוף לדיון קלאן שלו 300 תגובות!
לאחר שהשגתם את כל הנתונים לבניית מפקדה לקלאן שלכם אתם מוזמנים לפנות אל בוניי המפקדות שתכירו בהמשך.
היכן ניתן למצוא אותנו בוונט?
אם תתחברו לוונט הזה: 80.179.153.12
והפורט: 11008
אחרי שנכנסתם לוונט הזה תרדו ברשימה למטה לחדרים האחרונים ותוכלו לראות את החדרים שלנו:
ובכן במידה ואתם צריכים מפקדה אנא חכו בחדר:Building HeadQuaeters
וחכו לבונה מפקדות שיהיה זמין ויעביר אתכם לחדר נעול.
עדכון על למפקדות
במוד החדש תוכלו להנות יותר מהמוד הישן מהסיבה:
מעכשיו מותר 20 אובייקטים ולא 15...
15 רכבים
5 פיקאפים 2 MOVE OBJECT למי שלא הבין: רכבים זה מכוניות,מטוסים,מסוקים,אופנועים שתוכלו לשים במפקדה לפי רצונכם!!! אובייקטים זה בעצם "השלד" של המפקדה שלכם. דוגמא לאובייקטים: גדרות,מגדלי שמירה, מבנים מסויימים, רמפות וכו'... פיקאפים זה בעצם "סמלים" שהם מרחפים והם בעלי יכולת למלא לכם את החיים והמגן ולהביא לכם נשקים שרציתם MOVE OBJECT זה אומר אובייקט זז למשל: אתם רוצים שהשער כניסה שלכם יזוז בפקודה או שתיהיה לכם מעלית ? בקשו את זה מאיתנו ואנחנו נסדר לכם!
ואת כל אלה אתם בוחרים!!!!!!
תמונות להמחשה למי שלא הבין בדיוק:
כמו שאתם יכולים לראות הפיקאפים זה הדברים שמסומנים בעיגול לבן:
לב= ממלא לכם לחיים מלאים.
אפוד מגן= ממלא לכם את כל המגן
M4 = מביא לכם M4
SNIPER מביא לכם סניפר
* ישנם עוד הרבה פיקאפים אם תרצו לדעת עוד תוכלו לשאול אותנו.
הדברים המסומנים בכחול נקראים אובייקטים יש המון סוגי אובייקטים למידע על עוד אובייקטים תוכלו לשאול אותנו
הדברים המסומנים באדום אלה כל הרכבים שתוכלו לבחור כפי שתרצו!
מחירון המפקדות
מעכשיו יש מחירים למפקדות במידה ולא תשלמו על המפקדה, המפקדה שלכם פשוט לא תעלה
תשלום חובה על כך שהמפקדה עולה לשרת...50 מיליון
על כל מכונית ומכונית תשלמו...5 מיליון לכל אחת
על כל פיקאפ ופיקאפ תשלמו... 15 מיליון לכל אחד
על כל MOVE OBJECT תשלמו... 30 מליון
על כל אובייקט ואובייקט תשלמו...12 מיליון לכל אחד
בוני המפקדות
הבוני מפקדות המורשים הם:
NiGhTeL =אחראי מפקדות
BolerO = בונה מפקדות
Ro[L]eX= בונה מפקדות
הערות: *מפקדה לא תעלה ללא תשלום עליה.
*אם במידה וביקשתם מבנאדם אחר שיבנה לכם מפקדות והוא לא מורשה, המפקדה שלו לא תעלה אלא אם אותה מפקדה תעבור דרכי ותקבל את האישור המתאים.
* בחדר בוונט יש להמתין בסבלנות ולא להציף או לשגע את בוני המפקדות.
* לכל שאלה שלכם או בקשה בנוגע למפקדות תמיד תוכלו לשאול אותנו ואנחנו נשמח לעזור לכם
אני ממש מחזק את הדברים שאמר פה אמיר הוא הודיע והסביר לכם כל מה שקשור למפקדות וכל מה שאתם צריכים לעשות בשביל לקבל את המפקדה הזאת.
כל מי שצריך אותנו בקשר למפקדה פשוט מאוד בחדר של בניית המפקדות בוונט אנחנו תמיד שם 5 דקות אתם בקושי תחכו לנו עד שאנחנו נתפנה לכם ואתם תקבלו את כל ההסבר שקשור להכללל !!
מקווה שתהנו מהבנייה שלנו ותהנו גם בשרת עם המוד הסוס החדש
כל הכבוד על היוזמה!
אבל למה לקחת כסף?
תבנו לחינם,לא לעבודה
הלקיחה של הכסף היא לשם כמה דברים...
א. זה לא לרווח אישי...
ב. זה סוכם אם רותם כל העניין הזה
ג. כל הכסף גם ככה בא אליכם בחזרה בדרך עקיפין(הוא הולך לפעילויות ולשחקנים חדשים וכו'...)
מזה פה שוק ? גם אתה בונה מפקדה גם אנחנו צריכים לשלם ? אתה לא מתנדב לתפקיד זה התפקיד שלך אתה זכית אתה רצית אתם גם לא תבנו לי מפקדה אני בונה לעצמי בחינם מזה השטויות האלה ועכשיו מותר לי 30 אוביקטים כי מותר לי עוד עשר אוביקטים למפקדה
ננענענענענעע
מזה פה שוק ? גם אתה בונה מפקדה גם אנחנו צריכים לשלם ? אתה לא מתנדב לתפקיד זה התפקיד שלך אתה זכית אתה רצית אתם גם לא תבנו לי מפקדה אני בונה לעצמי בחינם מזה השטויות האלה ועכשיו מותר לי 30 אוביקטים כי מותר לי עוד עשר אוביקטים למפקדה
ננענענענענעע
אני לא מאמין שתביאו תכסף סתם לילדים. .
אז בוא אני יגיד לך משהו... כמו שהזכרתי בדיון שלי...
ההחלטה הזאת הייתה עם רותם מנהל הקהילה שלך ושלי ושל כולנו.
ובבקשה תבנה לעצמך מפקדה לבד.... רק חבל שהיא לא תעלה....
כל מפקדה לפני שהיא עולה לשרת מגיע דרכי, רותם לא יקבל ממכם מפקדות ולא מאף אחד אחר, חוץ ממני...
ואמרתי שיש אפשרות לבנות מפקדה(ללא קשר של צוות בניית מפקדות), אבל היא חייבת לעבור דרכנו לפני שהיא עולה לשרת!
בכל מקרה תקרא ותפנים...
ושיהיה לך יום טוב.
אה ובקשר לכסף אתה יכול לא להאמין שאני יביא אותו לילדים שבאמת צריכים עזרה אל תאמין, כי אם אתה לא יודע הייתי יכול גם לקחת את הכסף לעצמי ולא לתת לאף אחד, אבל מה אני צריך את הכסף, שיש חדשים שבאים, או פעילויות שיש בהם פרסים כספיים. בכל מקרה תאמין או לא... לשם הכסף ילך וזהו אני לא יתווכח איתך...
זה שאתם אומרים שלא לקחת כסף כי זה סתם עבודה או משהוא כזה. אז כל הכסף הולך לחדשים בשרת ולא בשבילינו לנו את האמת לכל אחד יש כסף משלו ואת האמת גם יודעים את כל הכסף של כל הצוות שלנו. אנחנו לא באים לעבוד עליכם אנחנו באים לעזור לכם ולקדם את הקהילה כל אחד ואחד רוצה שנבנה לו מפקדה אבל זה לא ילך ככה בלי כלום רוצים מפקדה עם כל האוביקטים אז אנחנו לוקחים כסף על העבודה שלנו על ההשקעה שלנוו על החפירות שלכם שאתם באים משגעים לנו את השכל D: ועם הרעיונות שיש לכם אנחנו צריכים לבנות את כל מה שאתם מבקשים אתם חושבים שזה סתם אז בואו תבנו במקומי או במקום כל אחד בצוות שלנוו.
אני יודע דבר אחד כל אחד ואחד יודע שאני נותן פה כסף לכל השרת וכל אחד ואחד יודע שאני עוזר בשרת ובהכל שקבענו עם רותם את המחירים הוא אמר לנו סבבה ושזה החוק החדש מעכשיו!
יש כסף! יש מפקדה! אין כסף! אין מפקדה! יש קצת כסף! יש קצת דברים במפקדה!
אז לכן לפני שתבואו אלינו תבדקו שלקלאן שלכם יש את הכסף הדרוש! תודה ויום טוב