מזה התגובות האלה?
פעם שלום זה היה משהו שכולם היו משתגעים ממנו!
שני הקלאנים היו הולכים לקרבות ביחד,מגנים אחד על השני.
עכשיו אתם חושבים שזה הכל בצחוק? וחושבים ששובל רושם את זה בשביל הספאם?
שובל רושם את זה כדי שתזהרו! כי אנחנו ניקרעע אותכם!! XD
מזה התגובות האלה? פעם שלום זה היה משהו שכולם היו משתגעים ממנו! שני הקלאנים היו הולכים לקרבות ביחד,מגנים אחד על השני. עכשיו אתם חושבים שזה הכל בצחוק? וחושבים ששובל רושם את זה בשביל הספאם? שובל רושם את זה כדי שתזהרו! כי אנחנו ניקרעע אותכם!! XD
סליחה על הדאבל אבל תגיד עם אני לא טועה אתה עדיין ב WaR ?
מזה התגובות האלה? פעם שלום זה היה משהו שכולם היו משתגעים ממנו! שני הקלאנים היו הולכים לקרבות ביחד,מגנים אחד על השני. עכשיו אתם חושבים שזה הכל בצחוק? וחושבים ששובל רושם את זה בשביל הספאם? שובל רושם את זה כדי שתזהרו! כי אנחנו ניקרעע אותכם!! XD
דן אתה חושב שמישהוא יודע מזה שלום קלאנים אחי כמו פעם שהיה בין Neon & IDF זה היה דבר הכי גדול שהיה בשלום ויגאמס חבל שאתם לא מבינים מזה היה להם חדר אחד מול השני היה להם מפקדות מחוברות הם היו נלחמים ביחד תמיד תבינו מזה שלום.
דן אתה חושב שמישהוא יודע מזה שלום קלאנים אחי כמו פעם שהיה בין Neon & IDF זה היה דבר הכי גדול שהיה בשלום ויגאמס חבל שאתם לא מבינים מזה היה להם חדר אחד מול השני היה להם מפקדות מחוברות הם היו נלחמים ביחד תמיד תבינו מזה שלום.
שובל חבל שרוב HardCore חדשים,הם לא יודעים את הערך של הכבוד בין הקלאנים,הם לא יודעים מה זה שלום.
פעם היו קלאנים חזקים שהיו בשלום למשל מי שזוכר KnD & GiP/Hyper & MATRIX/IDF & Neon ועוד מלא דברים.
פעם ב HardCore לורד עשו שלום אם PrO ואף אחד לא היה יכול לדבר.
מי שצוחק על השלום הזה בניהם אני מאחל לו שינסה לעשות שלום אם קלאן ויראה מה זה כיף!!!
i Gathers in Counter-Strike(MeKoRi-Gold) And Combat Arms Gathers בקלאן: Syd Clan RuleZzZzZzZzZz Member אדמין בשרת vGames 1 HardCore LeveL 13 אחראי קלאנים ! ב - vGames 1 HardCore
בהצלחה חברים
אח הזמנים הטובים ששלום היה חטיכת דבר
אני זוכר שסאק עשו סלום עם אפו והשלום החזיק בדיוק ליום
ונשאר השיגור למפקדות
אח זמנים טובים זמנים טובים