משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

Prophet of truth

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
03.05, 17:20
|
|
|
Jono00 |
ציטוט: |
 |
|
|
התמונה היא לא אמיתית, היא חלק מפארודיה שעשו על סוני שהיא גנבת.
...We stole the Analog sticks... |
|
|
|
|
אבל בהתחשב בעובדה שסוני הוציאה לשוק ג'ויסטיק אנלוגי כפול לPS לפני שנינטנדו בכלל הוציאה את הN64 עם האנלוג הבודד שלה הייתי אומר שהפארודיה הזו היא סוג של Fail לא?
לא שזה כזה משנה, באטארי היה סטיק אנלוגי יותר מעשור קודם...
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
03.05, 18:24
|
|
|
למי איכפת ממי התחיל ראשון, שלט תנועה לפס3 דבר מבורך.
עוד אפשרויות, עוד משחקים, פנה לציבור חדש, אין מה להפסיד, לא לסוני ולא לנו.
כמובן עוד יש לראות אם באמת יהיה כמדובר.
|
"Everybody dies , but not everybody lives"
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
03.05, 19:28
|
|
Sony לא צריכה לזייף שום דבר, המוצרים שלה גרועים גם ככה 
|
(/__\)
( O.o)
( > <)
זהו ארנב.
אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
03.05, 19:37
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לא יודע אם יכריזו או לא אבל התמונה מן הסתם מזוייפת.
אני משער שסוני תוציא שלט תנועה, היא תמיד ממתינה בצד לראות איך המתחרות יתקדמו ואז מעתיקה. |
|
|
|
|
זאת עבודה של גאונים 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
03.05, 21:17
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
הדבר הקטלני היחיד יהיה דלקת הפרקים הקטלנית שתקבל מהחזקה רצופה במשך שעתיים של השלט עם היד מונפת קדימה כדי שהכוונת תישאר במרכז המסך.
זה לא עכבר שמונח על השולחן. אנשים כבר היו צריכים להבין שהעסק הזה לא כל כך ארגונימי כשמדברים על משחקים תחרותיים שמצריכים רמת דיוק גבוהה עם השלט. זו צורת שליטה שיותר מתאימה לסגנון אחר של משחקים. |
|
|
|
|
אני נאלץ לא להסכים איתך מהסיבה הפשוטה שמדובר באבולוציה מדהימה לז'אנר הFPS בסופו של יום. אני מסכים שמדובר בשליטה מעייפת ויותר מקשה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לנוח ולהגביל את עצמנו בשעות משחק כתוצאה.
בכל מקרה מניסיוני הדל בקונסולה, מאוד אהבתי את השליטה במטרואיד פריים ולדעתי היא הוסיפה המון ובוצעה בצורה מעולה (מלבד המיני גיימס של למשוך חפצים ואת השיריון של הבוסים שלא עבד בצורה חלקה). Killzone 2 עם השליטה של הWII יהפוך בקלות לFPS הטוב ביותר איי פעם עד היום.
הלוואי, זה כל מה שיש לי להגיד.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
03.05, 21:56
|
|
|
TheRealFakeDude |
 |
|
|
לא יודע אם זה אמיתי או לא אבל זה לא מתאים ל PS3. זה לא טוב ואם זה יצא זה יהיה טעות הם צריכים להשאר עם השלט הרגיל והטוב |
|
|
|
|
אני לא מבין למה אתם חושבים שזה אמור להחליף. הוא יהיה בנוסף, סוני לא מוותרת על השלט הסטנדרטי שלה, וטוב שכך. השלט תנועה-פוינטר הוא בעל יתרון בז'אנרים מסוימים, ולא אמור להחליף את השלט הרגיל. גם ל-Wii יש שלט קלאסי ולפעמים אנו מעדיפים אותו.
|
Death_119 |
 |
|
|
אני נאלץ לא להסכים איתך מהסיבה הפשוטה שמדובר באבולוציה מדהימה לז'אנר הFPS בסופו של יום. אני מסכים שמדובר בשליטה מעייפת ויותר מקשה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לנוח ולהגביל את עצמנו בשעות משחק כתוצאה.
בכל מקרה מניסיוני הדל בקונסולה, מאוד אהבתי את השליטה במטרואיד פריים ולדעתי היא הוסיפה המון ובוצעה בצורה מעולה (מלבד המיני גיימס של למשוך חפצים ואת השיריון של הבוסים שלא עבד בצורה חלקה). Killzone 2 עם השליטה של הWII יהפוך בקלות לFPS הטוב ביותר איי פעם עד היום.
הלוואי, זה כל מה שיש לי להגיד. |
|
|
|
|
תומך. אחרי שעות עם השלט, לא נתקלתי בבעיות מפרקים כמו שגיא דיבר עליהן, ולמעשה, במשחקי FPS בקושי מרגישים את היד. אם יש משחק שיכול להיות באמת מעייף עם השלט, אבל לדעתי בצורה חיובית, אלה משחקים כמו No More Heroes שדורשים הנפות אינטנסיביות עם השלט. הן מכניסות יותר למשחק והן חלק מהחוויה. אני אומר לכם, התנפח לי השריר כששיחקתי בו, אבל הוא אדיר, תשאלו את דין, מנהל פורום Xbox 360
מאז שהקונסולה בשוק, לא שמעתי על פציעות מאנשים שהכרתי באופן אישי. ומסתבר שניתן להיפצע מכל שלט, הייתה ידיעה על כך לאחרונה באתר זה.
הפוינטר מאפשר דיוק רב יותר, ומביא חוויה אינטואיטיבית ויעילה. זה גם משהו שחוזרים בו בביקורות. אם הידיעה נכונה, ומשחקי FPS חדשים יתמכו בו בצורה טובה, זה יהיה מושלם. כך או כך, לדעתי כל החברות תקפוצנה על העגלה בדור הבא, זה יהפוך לסטנדרט כי זאת נקראת התקדמות.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
סובל מכאבי גב? גם את זה ג'ק יסדר
MadWorld
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
03.05, 22:31
|
|
אני לא מבין מה יש לכולם מהתמונה?
סתם הוסיפו את התמונה, זה ידוע שהיא לא אמיתית. תפסיקו לנסות להוכיח שאתם חכמים.
ל gulmer - אולי לא עשיתה ספורט הרבה זמן, הגיע הזמ לא? 
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
03.05, 22:54
|
|
|
לא יודע אם זה נכון או לא, אבל התמונה לא אמיתית בטוח, זו הדמיה מאוד ישנה...
|
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
03.05, 23:54
|
|
|
אני לא מבין איך הגיעו כל הנובים מ-FXP שאומרים
"ווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיי ייייייייייייייייייייייייייי איזה מכוער השלט"
אני לא מבין איך יש אנשין כל כך לא משכילים להבין שזה פארודיה, אפשר פשוט למות. אין דעת ובינה יותר במדינה הזאת. >:
בכל מקרה, מה שאני הכי אוהב בסוני זה העובדה שהיא יפנית, כל דבר שהיא עושה, היא תעשה עם איכות אמיתית. אבל מה? זה עולה לנו בכך שהמחירים גבוהים במיוחד והטכנולוגיה מקדימה את זמנה.
(לחצי מהאנשים לא הייתה טלוויזית HD בזמן היציאה של ה-PS)
קיצר, בהצלחה סוני. D:
(אני היחיד שפשוט משוגע על ה-Rooftop Concert? כמה שזה לא קשור)
|
Ultimate Gamer.
YEAH JOJO GET BACK JOJOJJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOSADD
כפרעליך פול D:
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
04.05, 03:10
|
|
|
han |
 |
|
|
(אני היחיד שפשוט משוגע על ה-Rooftop Concert? כמה שזה לא קשור) |
|
|
|
|
של הביטלס? 
|
|
|
|
|
|

Prophet of truth

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
04.05, 10:32
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
בכל מקרה מניסיוני הדל בקונסולה, מאוד אהבתי את השליטה במטרואיד פריים ולדעתי היא הוסיפה המון ובוצעה בצורה מעולה (מלבד המיני גיימס של למשוך חפצים ואת השיריון של הבוסים שלא עבד בצורה חלקה). Killzone 2 עם השליטה של הWII יהפוך בקלות לFPS הטוב ביותר איי פעם עד היום. |
|
|
|
|
להגיד שMP הוא FPS זה ללכת קצת רחוק. המשחק הוא יותר Adventure ופחות עובד על רפלקסים מהירים ודיוק. גם אין לו אלמנט מולטיפלייר שבו באמת יש משמעות לכמה אתה מהיר ומדויק בהשוואה לאחרים. נסה משחק תחרותי כמו COD5 ותראה כמה השליטה פחות נוחה כשמשחקים אחד נגד השני.
השלט של הWII פשוט לא מתאים לFPS אינטנסיבי. אין לו לא את רמת הדיוק המיקרוסקופית של העכבר, ולא את הנוחות של הגיימפאד שניתן להחזיק במקום. אמנם אם כולם תקועים עם אותו שלט (כמו שבד"כ קורה על הWII) אז זה בסדר כי זה מאזן את הגיימפליי. אבל כשאתה עם שלט אחד ואני עם שלט אחר זה נותן לאחד מאיתנו יתרון - והיתרון יהיה לזה שהשליטה עבור לא תהיה מעייפת וקשה יותר (בדיוק כמו שהסכמת בעצמך). אחרי מרתון של 5 שעות משחק אתה כנראה תדבר אחרת.
Killzone 2 עם השליטה של הWII יהפוך לסיוט (בהנחה וסוני לא תשפר את זמן התגובה בשלט שלה). הרי גם ככה לפוינטר של הWII יש לאג רציני, ובמקרה של המשחק הספציפי הזה גם לKillzone 2 עצמו יש לאג רציני (משהו כמו 2 פריימים של delay). תחבר את שני אלו ותקבל לאג שכבר יהיה בלתי נסבל, ומהר מאד תגלה שכל מי שמשחק נגדך עם שלט רגיל פשוט קורע לך את הצורה בגלל עניין פשוט שנקרא ארגונומיה (ולמי שהזכיר את זה: להחזיק את היד ב-90 מעלות באוויר זו לא פעילות ספורטיבית, בדיוק כמו שלדפוק את הראש בקיר זו לא פעילות ספורטיבית אלא סתם לא בריא).
שליטה יותר מעייפת ויותר קשה = שליטה פחות טובה. אין פה דרך אחרת להסתכל על זה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
04.05, 13:00
|
|
|
cooler4004 |
 |
|
|
Sony לא צריכה לזייף שום דבר, המוצרים שלה גרועים גם ככה  |
|
|
|
|
אני נאלץ לא להסכים איתך
לפי דעתי ולפי מה שמראים על הפעליות שלך בפורומים אין לך PS ואין לך מושג על הנושא חוץ מקצת שמועות וכתבות שאתה שומע פה ושם והסיבה היחידה שאתה פה זה בגלל שבמקרה ראית את הכותרת אז ניכנסת לבדוק
זאת דעתי אבל תקן אותי אם אני טועה
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אני לא מבין למה אתם חושבים שזה אמור להחליף. הוא יהיה בנוסף, סוני לא מוותרת על השלט הסטנדרטי שלה, וטוב שכך. השלט תנועה-פוינטר הוא בעל יתרון בז'אנרים מסוימים, ולא אמור להחליף את השלט הרגיל. גם ל-Wii יש שלט קלאסי ולפעמים אנו מעדיפים אותו. |
|
|
|
|
אני לא שמעתי בשום מקום שסוני אמרה בפירוש שהם לא הולכים להחליף אבל גם לא שמעתי שסוני אמרו בפירוש שבאמת יהיה שלט תנועה
זה הכל רק מבוסס על שמועות
אני בהחלט מקווה שלא יחליפו כי זה יהיה מבאס
אולי זה יכול להיות נחמד אם זה יהיה בנוסף
|
TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude
ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה....
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
04.05, 14:19
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
להגיד שMP הוא FPS זה ללכת קצת רחוק. המשחק הוא יותר Adventure ופחות עובד על רפלקסים מהירים ודיוק. גם אין לו אלמנט מולטיפלייר שבו באמת יש משמעות לכמה אתה מהיר ומדויק בהשוואה לאחרים. נסה משחק תחרותי כמו COD5 ותראה כמה השליטה פחות נוחה כשמשחקים אחד נגד השני.
השלט של הWII פשוט לא מתאים לFPS אינטנסיבי. אין לו לא את רמת הדיוק המיקרוסקופית של העכבר, ולא את הנוחות של הגיימפאד שניתן להחזיק במקום. אמנם אם כולם תקועים עם אותו שלט (כמו שבד"כ קורה על הWII) אז זה בסדר כי זה מאזן את הגיימפליי. אבל כשאתה עם שלט אחד ואני עם שלט אחר זה נותן לאחד מאיתנו יתרון - והיתרון יהיה לזה שהשליטה עבור לא תהיה מעייפת וקשה יותר (בדיוק כמו שהסכמת בעצמך). אחרי מרתון של 5 שעות משחק אתה כנראה תדבר אחרת.
Killzone 2 עם השליטה של הWII יהפוך לסיוט (בהנחה וסוני לא תשפר את זמן התגובה בשלט שלה). הרי גם ככה לפוינטר של הWII יש לאג רציני, ובמקרה של המשחק הספציפי הזה גם לKillzone 2 עצמו יש לאג רציני (משהו כמו 2 פריימים של delay). תחבר את שני אלו ותקבל לאג שכבר יהיה בלתי נסבל, ומהר מאד תגלה שכל מי שמשחק נגדך עם שלט רגיל פשוט קורע לך את הצורה בגלל עניין פשוט שנקרא ארגונומיה (ולמי שהזכיר את זה: להחזיק את היד ב-90 מעלות באוויר זו לא פעילות ספורטיבית, בדיוק כמו שלדפוק את הראש בקיר זו לא פעילות ספורטיבית אלא סתם לא בריא).
שליטה יותר מעייפת ויותר קשה = שליטה פחות טובה. אין פה דרך אחרת להסתכל על זה. |
|
|
|
|
אתה צריך לנסות כדי להבין.
|

|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
04.05, 14:32
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אתה צריך לנסות כדי להבין. |
|
|
|
|
מסכים לגמרי.
מדובר פה על עניין דומה כמו המאבק של הFPS בין המחשב לקונסולות.
מי שלא שיחק עדיין שום FPS בקונסולה לא יכול לומר שהז'אנר מתאים רק למחשב.
ככה גם עם שלט התנועה. עם לא תנסה לשחק עם שלט תנועה לא באמת תידע מה יותר נוח.
וכנראה רוב המשחקי הFPS לא יתמכו בשלט תנועה במולטי כדי לאפשר תחרות הוגנת בין מי שיש לו שלט תנועה לבין מי שאין.
|
PSN: TreiT-

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
04.05, 14:46
|
|
|
Ariadne |
 |
|
|
מסכים לגמרי.
מדובר פה על עניין דומה כמו המאבק של הFPS בין המחשב לקונסולות.
מי שלא שיחק עדיין שום FPS בקונסולה לא יכול לומר שהז'אנר מתאים רק למחשב.
ככה גם עם שלט התנועה. עם לא תנסה לשחק עם שלט תנועה לא באמת תידע מה יותר נוח.
וכנראה רוב המשחקי הFPS לא יתמכו בשלט תנועה במולטי כדי לאפשר תחרות הוגנת בין מי שיש לו שלט תנועה לבין מי שאין. |
|
|
|
|
אני דווקא כן שיחקתי עם השלט תנועה ואני לא חושב שהוא מתאים ל FPS
בטח שלא יותר מהשלט הרגיל
אבל זאת רק דעתי ואני בטוח שיש כאלה שלא יסכימו איתי
|
TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D

תחשבו על זה....
|
|
|
|
|

Prophet of truth

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
04.05, 15:00
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אתה צריך לנסות כדי להבין. |
|
|
|
|
 !? מה בדיוק אני צריך לנסות ?
כתבתי לך שניסיתי את COD5 על הWII. אתה ניסית אותו?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
04.05, 20:44
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
!? מה בדיוק אני צריך לנסות ?
כתבתי לך שניסיתי את COD5 על הWII. אתה ניסית אותו? |
|
|
|
|
לא (שיחקתי אותו על ה-360). מה לא אהבת בניסיון?
|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
04.05, 21:33
|
|
|
נשמע יפה אבל לא בטוח אני קונה
|

PSN ID:SIMRON2
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
04.05, 22:47
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני משער שסוני תוציא שלט תנועה, היא תמיד ממתינה בצד לראות איך המתחרות יתקדמו ואז מעתיקה. |
|
|
|
|
עוד לפני שקראתי את השורה של "חבר כבוד בפורום XBOX" ידעתי שיש לך זיקה לאקסבוקס או קונסולה מתחרה.
סתם להזכירך, הפלייסטיישן יצא לפני האקסבוקס.
|
רום.
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
05.05, 03:34
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
|
|
|
|
אם אתה כבר אומר השלט באמת קצת דומה לשלט של WII..
|
|
|
|
|
|

Prophet of truth

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
05.05, 13:34
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לא (שיחקתי אותו על ה-360). מה לא אהבת בניסיון? |
|
|
|
|
אני חושב שכבר כתבתי את זה: השליטה (מלבד הדברים הברורים האחרים שנחותים בWII כמו גרפיקה ותוכן). היא הרבה פחות טובה בגלל ה"כבדות" של השלט (גם בגלל לאג וגם בגלל הצורך להחזיק את השלט ולכוון למסך).
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
05.05, 15:15
|
|
|
mad1 |
 |
|
|
אם אתה כבר אומר השלט באמת קצת דומה לשלט של WII.. |
|
|
|
|
אחי אתה רציני כתבת את זה או בצחוק
כי זה תמיד היה מאוד ברור לכולם פה שזה השלט של ה WII ב פוטושופ
|
TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D

תחשבו על זה....
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
אתמול, 13:21
|
|
|
RomS3 |
 |
|
|
עוד לפני שקראתי את השורה של "חבר כבוד בפורום XBOX" ידעתי שיש לך זיקה לאקסבוקס או קונסולה מתחרה.
סתם להזכירך, הפלייסטיישן יצא לפני האקסבוקס. |
|
|
|
|
אני חבר כבוד כי אני המנהל שלו לשעבר, לידיעתך, אני בדיוק ברגע זה משחק בPS3 שלי.
ולא ממש הבנתי מה קשור זה שיצא הפלייסטיישן לפני הXBOX.
ד"א, עכשיו גם רצה שמועה שמיקורוסופט הולכים חשוף את המצלמת תנועה של 3DV בתערוכה ל360. הולך להיות קרב שלטי תנועה בE3?
האמת, גם שנה שעברה היו שומעות ששתי החברות יראו שלט תנועה כך שלכו תדעו אם זה אמיתי בכלל...
|
|
|
|
|
|

Prophet of truth

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
אתמול, 16:04
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
האמת, גם שנה שעברה היו שומעות ששתי החברות יראו שלט תנועה כך שלכו תדעו אם זה אמיתי בכלל... |
|
|
|
|
שנה שעברה היו קצת פחות ממצאים, הדלפות ופטנטים שבאמת יוצרים את הרושם שמשהו כזה הולך להגיע.
ולא לשכוח שיש גם חברה צד ג' עם שלט דומה לשתי הקונסולות. אני מניח שהם יציגו גם בE3 (הם כבר חשפו את הרעיון בGDC). מלחמת תנועה בטוח תהיה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
אתמול, 17:15
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
שנה שעברה היו קצת פחות ממצאים, הדלפות ופטנטים שבאמת יוצרים את הרושם שמשהו כזה הולך להגיע.
ולא לשכוח שיש גם חברה צד ג' עם שלט דומה לשתי הקונסולות. אני מניח שהם יציגו גם בE3 (הם כבר חשפו את הרעיון בGDC). מלחמת תנועה בטוח תהיה. |
|
|
|
|
אני עדין חושב שהדבר היחיד שבאמת ירגש אותי הוא הכרזה שמצלמת 3DV תגיע עם כל 360 ושמשחקים יתחילו לתמוך בתלת מימד מבוסס HEAD TRACKING...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|