חדשות קצרות-דגם חדש של PS3 מקבל צאט וידאיו?,גיימפליי ביושוק2,Square-Enix,Sucker Punch
משחק מסתורי וחדש מבית Square-Enix's
טוב שרואים שSquare-Enix עובד על כותר חדש ,אבל לצערנו אין עדיין מספיק מידע על הכותר שהם עובדים עליו.
לא ידעו לנו את שם הכותר ואיזה זאנר או לאיזה פלטפורמה.
וזה משאיר אותנו בסקרנות רבה...
על פי האתר CVG האם אתם מאמינן שחברת Treyarch עיצובים כבר עובדת על הכותר הבא Call Of Duty 7
על פי המעצבים הבכירים בחברת Treyarch ,נחשפה ואני מוצטט " אנו עובדים כרגע על הכותר השני בתעשיה עם Activision על Call Of Duty 7
ובהמשך לטרנד של שיחרורים של משחקי Final Fantasy חברת Square Enix תשים את המשחק Final Fantasy Tactics online ולא את Final Fantasy Tactics: The War of the Lions שהיה בפלייסטיישן 1
על פי התמונה הנמצאת כאן שזהו הפיצורים שיש למשחק בשם Zen Pinball וזה נותן לשחקנים לשוחח בין שחקנים באמצע המשחק עם וידאיו
נקווה שהפיצר הזה יגיע לכל הכותרים החדשים שיצאו
מפתח Sucker Punch's בשם Chris Zimmerman חשף שהמשחק יהיה בין 15 ל25 שעות משחקיות Zimmerman אמר שאנשים שרוצים לסיים את המשחק בשיא המהירות וגם מנוסים במשחק יצליחו לסים את המשחק ב15 שעות וזה ללא משימות צד
אבל אנשים שרוצים לסיים את כל המשימות צד זה יכול להגיע ל25 שעות משחקיות
Sucker Punch : אנו אוהבים את סוני בראיון האחרון שנערכה עם האתר D+PAD ועם סגן מנ"כל של Sucker Punch ששמו Bruce Oberg והביע את דעתו על הקבוצה שמומן על ידי סוני.
וכאשר שאלו את Sucker Punch למה אתם נשארים נאמנים לסוני? ולא ללכת למולטי פלטפורם
וOberg הגיב :"אנו אוהבים את סוני הם נתנו לנו את החופש ואת המשאבים בשביל ליצור את הליין של המשחקים" כל כותר מיוחד החל מסדרת Sly Cooper ועד למשחק inFamous והפלייסטיישן 3 הינה מכונה מדהימה ,ועל ידי ריכוז על פלטפורמה אחת אנו הצלחנו להוציא את כל הביצועים מהמנועים שלנו ולהביא את החוויה המיוחד לבעלי פלייסטיישן 2 ולפלייסטיישן 3 ,למרות שאנו חברה עצמאית , Sucker Punch עבדה אקסלוסבי עם סוני משנת 2000 שפיתחו מאז את הסדרה Sly Cooper ועד היום את הכותר החדש inFamous ,שזהו משחק עם גיבור עולם פתוח ויהיה זמין לעולם בסוף חודש הזה
שמועות רבות שמענו על גדם חדש של הפלייסטיישן 3 על ידי אנשים מסביב לסוני ,האם סוני תכריז על הפלייסטיישן 3 דק ,החברה הצהירה שהיא לא מתכננת לשנות את הפלייסטיישן 3 לעכשיו.
והיום הופצו תמונות של הדגם החדש של הפלייסטיישן 3 דק בייצור בפורם סיני ,התמונות הובאו ממפעל ייצור
העדכון כבר זמין להורדה לגרסה 2.76
ישנו שינוי מזערי בשיפור של איכות של playback בחלק מהתוכנות וכמו כן שיפור מהירות השוואות הטרופיז בין המשתמשים שרוצים להשוות את הטרופיז שלהם
ובקשר לאורכו המובטח של inFAMOUS: תמיד אומרים את זה על משחקים שונים, אבל בסוף מסתבר שזה בהגזמה (למרות שבמקרה שלי, אני בטח אסיים אותו ב-20 שעות, לאחר ריצה)
ובקשר לאורכו המובטח של inFAMOUS: תמיד אומרים את זה על משחקים שונים, אבל בסוף מסתבר שזה בהגזמה (למרות שבמקרה שלי, אני בטח אסיים אותו ב-20 שעות, לאחר ריצה)
תאמת גם אני מסיים את המשחק יותר זמן מאשר ממה שאנשים אומרים
אני לא אוהב למהר אני רוצה להנות
חחח
תן לי משחק של 6 שעות אני מסיים אותו ב11 שעות(כמו Uncharted), תן לי משחק של 20 שעות אצלי זה יהיה 30+ שעות, תן לי משחק RPG עם מעל 100+ שעות לא נראה לי שאני אסיים אותו
חחח
תן לי משחק של 6 שעות אני מסיים אותו ב11 שעות(כמו Uncharted), תן לי משחק של 20 שעות אצלי זה יהיה 30+ שעות, תן לי משחק RPG עם מעל 100+ שעות לא נראה לי שאני אסיים אותו
מוכר לי. תחזרו אליי עוד כמה שנים, תשאלו אותי להיכן הגעתי ב-Fallout 3.
המשחק מציע לעתים מספר קווסטים במקביל, ומאפשר לשחקן לבחור איזה מהם לבצע קודם?
קווסטים נפתחים בהתאם לשיחות שלי עם אנשים, או שבעוד דרכים? ז"א, אם אמנע משיחות, אני עשוי לפספס אותם?
כל הקווסטי צד הם מונעים משיחות שלך עם אנשים אבל גם חלקים מהקווסט הראשי. זה חצי מהקטע לדבר עם אנשים, אולי עכשיו אתה בעיר ויש לך יותר מדי אנשים לדבר איתם ברחבי מגהטון אבל אחרי שתבלה 3 שעות בשממה ותפגוש סופסוף איזה גול בביוב, תגיד תודה שיש לך עם מי לדבר
בכל מקרה בפיפבוי אפשר ללחוץ על קווסט שבא לך (בתנאי שקבלת לעשות אותו מן הסתם, מופיעים שם רק הקווסטים שקבלת מדמויות) ואז זה גם עושה לך משולש במפת עולם על איפה הקווסט נמצא וזה גם שם לך את המשולש במצפן שנמצא למטה בצד שמאל.
בנוסף אל תשכח, ברגע שבקרת באתר מסויים אפשר לשגר את עצמך מאתר לאתר ולחסוך הליכה ארוכה בערבה.
רק הסינים יכולים לזייף ככה.
אני לא מצפה שכל החומרה של ה-PS3 תיכנס לדבר הדק הזה ועוד זה לא יתחמם.
מספיק יותר שישנו מערכת בכללי כמו הג'אספרים וכדומה.
אה וזה נראה גם עשוי מפלסטיק.
Ultimate Gamer. YEAH JOJO GET BACK JOJOJJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOSADD כפרעליך פול D:
רק הסינים יכולים לזייף ככה.
אני לא מצפה שכל החומרה של ה-PS3 תיכנס לדבר הדק הזה ועוד זה לא יתחמם.
מספיק יותר שישנו מערכת בכללי כמו הג'אספרים וכדומה.
אה וזה נראה גם עשוי מפלסטיק.
אין לי מושג אם זה מזוייף או אמיתי אבל מה שכן בטוח זה לא נראה לי המוצר הסופי..אני בטוח שהם יעשו שינויים נוספים שיראה יותר טוב כנראה
כל הקווסטי צד הם מונעים משיחות שלך עם אנשים אבל גם חלקים מהקווסט הראשי. זה חצי מהקטע לדבר עם אנשים, אולי עכשיו אתה בעיר ויש לך יותר מדי אנשים לדבר איתם ברחבי מגהטון אבל אחרי שתבלה 3 שעות בשממה ותפגוש סופסוף איזה גול בביוב, תגיד תודה שיש לך עם מי לדבר
בקיצור, אני אשתגע מבדידות. ומה יש כבר לבלות 3 שעות בשממה? אפילו אין פרחים להריח...
ציטוט:
בנוסף אל תשכח, ברגע שבקרת באתר מסויים אפשר לשגר את עצמך מאתר לאתר ולחסוך הליכה ארוכה בערבה.
את זה אני יודע.
קראתי את החוברת בעיון רב (היא עמוסה במידע אינפורמטיבי על המשחק), ולפיה המשחק עמוק בטירוף. רק מי שקורא את החובסרת יכול להבין עד כמה, אלא אם כן הוא שיחק במשחק כמה פעמים כדי להבין. החוברת עוזרת לדעת עוד לפני שהתעמקתי, איזה שינויים יגרמו כל אחד מהשדרוגים, ובמה הם כרוכים, ויש כל כך הרבה שדרוגים ומורכבות (וזה רק קמצוץ מהעומק שלו).
נראה נחמד הצ'אט וידאו בזמן משחק
אבל ה-PS3 סלים? תעשו לי טובה, כבר מזמן עברנו את 1 באפריל.
ממש, סוני, בתקופה הכלכלית הזאת, תוציא את המכשיר הזה, שלא רק שהוא נראה יותר מכוער מה-PS3, תיוהיו הגיוניים- איפה יכנס כונן ה-BRD?
הוא גבוה יותר, חוץ מזה שהפונט עליו מזויף, והכל נראה לא אמין ומזויף,
ואין מצב שחברה כמו סוני סתם ככה תדליף תמונות ולא תפרסם את זה רישמית קודם.
בכל מקרה בפיפבוי אפשר ללחוץ על קווסט שבא לך (בתנאי שקבלת לעשות אותו מן הסתם, מופיעים שם רק הקווסטים שקבלת מדמויות) ואז זה גם עושה לך משולש במפת עולם על איפה הקווסט נמצא וזה גם שם לך את המשולש במצפן שנמצא למטה בצד שמאל.
אחרי 10-15 שעות משחק, החלטתי על אסטרטגיה כזאת במשחק (אין לי מושג אם אני עושה שטות או לא ...):
סה"כ סיימתי 4 קווסטים. אני בLEVEL 7 כמעט 8. אני מנסה לחרוש את האיזור ופשוט לגלות כמה שיותר אתרים. אני מחסל את העויינים בסביבה הזאת לוקח מה שיש שם וממשיך הלאה (ומקבל XP כמובן). לא ניכנס למבנה אם כזה קיים באתר שמצאתי.
נכון, אני בהפסקה מהקווסטים אבל! אני מפטם את עצמי ב SKILLS כל פעם שאני עולה LEVEL ובוחר לעצמי PERK נוסף. כמובן שזאת משימה סיזיפית מאין כמותה. 15 שעות ובקושי סיימתי את החלק הימני של הנהר.
אני מנסה לעקוב אחרי המשולשים הריקים שאמורים לסמן לך היכן יש אתר שעדיין לא גיליתי. כמובן שיש אתרים שאני מגלה - שלהם לא היו משולשים ריקים שיעזרו לי למצוא אותם.
אתרים עם מיטות אני זוכר ואליהם אני חוזר אם אני פצוע. RAD אני חייב לתקן עם MED ספיציפי.
ניראה לי שעד כה גירדתי 10-15 אחוז.