משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
14.05, 00:17
|
|
האיומים המרחפים מעל קונסולת ה-Wii
(מה, אם אני לא אשקיע כאן, אף אחד אחר לא יביא לכאן תכנים מעניינים?
חברי צוות, איפה אתם, אין לי יכולת לעשות הכל לבד )
מערכת IGN מנתה כמה מהאיומים הפוטנציאלים על ההצלחה המתמשכת של נינטנדו (כל הדברים הבאים הם דעתה של המערכת בלבד, מלבד ההערות שלי בכיתוב נטוי)...
PS3 עקף את מכירות ה-Wii ביפן
מארס ואפריל היו חזקים מאוד מבחינת מכירות הקונסולה של סוני, ובפעם הראשונה מזה 16 חודשים, היא אף עקפה את מכירותיה של ה-Wii. ניתן לייחס זאת לשחרורים אהודים לקונסולה, כגון Final Fantasy VII: Advent Children, וכמובן, הדמו של Final Fantasy XIII.
לדעתה של המערכת, העניין חשוב כי יפן היא שוק נהדר כדי לחזות טרנדים שקרבים. לדעתה, זו מגמה שתתפשט לכל שאר העולם. רק תגובה מהירה של נינטנדו אולי תבלום זאת.
התורים בהקשת ה-Wii ביפן. כיום, רק ה-DSi משחזרת את אותם תורים ביפן
מכירות הקונסולה והמשחקים בירידה
למרות שנינטנדו ממשיכה להרוויח היטב על מוצריה, היא היחידה אשר לא מראה גידול של שנה אחר שנה במכירות הקונסולות. בעוד שפברואר ומארס הם חודשים חלשים בדרך כלל, אם המכירות לא יגדלו מבחינתה של נינטנדו, והמתחרות יציעו חיתוך במחיר, אין ספק שזה יגזול לנינטנדו פלח שוק.
איפה המשחקים?
מאז Super Smash Bros. Brawl שיצא במארס 2008, לא היה משחק שובר קופות טהור לקונסולה ( Mario Kart Wii יצא אחריו, והוא לא שובר קופות?). אם נינטנדו לא תמשיך לרגש את קהל אוהדיה, הם ייאבדו עניין בקונסולה ( לצערה, רבים כבר איבדו).
המערכת גם מציינת שחסרים משחקי קאז'ואל כדי להמשיך לעניין גם את השוק הקאז'ואלי ( השתגעתם לגמריייי?), ומביאה את Wii Music שדי נכשל בכך. מנגד, היא מציינת שסוני די מצליחה לקרוץ לקאז'ואל, עם SingStar שנחל הצלחה באירופה.
Wii Music הוא כיף, אבל גימיק מוחלט ( לא שיחקתי, אבל
לפי מה שראיתי וקראתי, הוא גם לא כיף)
משחקים מוכרים קונסולות...
ה-Wii אמנם מצליחה מאוד בכל העולם, אבל האם זה אומר שהמשחקים עבורה יצליחו בהתאם בזכות בסיס המשתמשים הרחב? רבים ממשחקי ה-Wii אינם מחזירים את ההשקעה בפיתוחם במכירות, וזה לא דבר שיעןודד תמיכות נוספות מצד ג'. להפך.
האם ה-DSi מסיחה את הדעת?
עם 100 מיליון DS שנמכרו ברחבי העולם, נינטנדו מקווה לגזול מפל השוק של ה-iPhone עם ה-DSi. תשומת הלב הרבה שזוכה לה ה-DSi לאחרונה, הופכת את ה-Wii לחדשות של אתמול. פחות תשומת לב ועניין - פחות ביקוש.
כרגע, ה-DSi היא הכל, אבל לעזאזל קורה עם ה-Wii?
חידת תערוכת E3
המהמרים אומרים שסוני ומייקרוסופט יחשפו חומרה חדשה ותהיינה כמה הכרזות ענקיות בעניין שליטת תנועה על ידי תנועת הגוף (Full-body motion) ואינטרקצייה ל-PS3 ול-360. נינטנדו, אשר סללה את הדרך לתכנים האלה באמצעות ה-Wii, רואה את ההשלכות של להיות ראשונה בשוק: בסופו של דבר עוברים על פניך עם רעיונות חומרה חדשים וחדשניים.
השאלה הנשאלת: האם Wii Sports Resort, Red Steel 2 וכמה משחקי טניס ייצרו מספיק התרגשות כדי לשכנע את הקהל ש-MotionPlus הוא קפיצה משמעותית ביחס לאלה של המתחרות?
תערוכת E3 היא תצוגה חשובה לכל שלושת החברות, אך לנינטנדו יש הכי הרבה מה להפסיד, ולכן, יותר מה להוכיח. התסריט הכי טוב מבחינתה של המערכת הוא שנינטנדו תראה תצוגה חזקה של גיימינג טהור, כולל פיסת חומרה חדשה שתהיה מסוגלת להחזיר את ה-Wii לאור הזרקורים של המדיה.
הדברים לעיל הם בתמצות של דברי המערכת, לפירוט, בקרו באייטם המקורי.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
סובל מכאבי גב? גם את זה ג'ק יסדר
MadWorld
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
14.05, 00:58
|
|
|
כמה נקודות קלות:
- זה לא שהפס3 עפה למעלה ביפן, היא מוכרת בערך כמו תמיד. זאת הWII שיורדת שם בטרוף.
- נינטנדו לא יחידה שהקונסולה שלה יורדת במכירות, האמת היא שאך ורק מיקרוסופט ראתה גידול במכירות של ה360 משנה שעברה בזמן שהפס3 והWII יורדות משנה שעברה.
-
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
14.05, 01:07
|
|
|
אם היא לא תכריז על משהו גדול ב-E3 (ואם זה פיקמין 3 אז שהוא יהיה "גדול") אז נראה לי שהמצב באמת יהיה לא משהו.. (לא שאני מתלונן, כבר שנה שיחקתי רק בברוול ומריו קארט אז יש לי מה להשלים)
בכל מקרה תמיד יש לה הורדת מחירים בשרוול.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
14.05, 01:11
|
|
|
המצב בקאנטים.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
14.05, 02:14
|
|
|
זה די היה צפוי, הקונסולה כבר אוטוטו בת 3 שנים, המכירות
שלה היו מהירות בטירוף, הכותרים המרכזיים של זלדה, מריו,
מטרויד, סמאש כבר מזמן נשחקו.
אין סימן למשהו מרתק חדש, הכל ממוחזר וכן... הקונסולה היא
לא בעלת כל התכנים שמיקרוסופט וסוני מציעים כמו הורדות,
משחקי רשת, עולם פתוח ורחב, אין מה לעשות, ידענו שזה יבוא,
שלא לדבר על כך שאין שום הוזלה במחיר
הן של ה-ווי והן של הDSים השונים (ביזיון), שיטת "הפרה החולבת" לא עשתה
טוב לסוני עם ה-פס3 וזה קורה גם לנינטנדו, המחיר נשאר בעיינו
גם לאחר שנתיים, פשוט לא הוגן ולא נכון לעשות.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
14.05, 06:49
|
|
|
אני די אופטימי וחושב שהם יתנו E3 טובה השנה
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
14.05, 12:07
|
|
|
הדיאס היא קונסולה הכי מעולה שלה. הווי זה גימיק, ה-DSi הוא גם סוג של גימיק, ולכן לא אשדרג אליו (אשדרג אך ורק אם אהיה ביפן באותו זמן ויהיה REGION FREE כלשהו לתוכן הייחודי של ה-DSi)
קיצר, כמו שמישהו אמר מעליי.
DS>DSi>PS3=XBOX360>PSP>WII
|
Ultimate Gamer.
YEAH JOJO GET BACK JOJOJJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOSADD
כפרעליך פול D:
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
14.05, 23:46
|
|
|
כמה אירוני שדווקא היום סוני מדווחת על הפסדים. שנה שנייה ברצף, אם אני לא טועה. כמובן שההפסד הוא הפסד באופן כללי, בכל התחומים בהם עוסקת החברה. עוד יותר אירוני היא העובדה שלאחר הדיווח המניה שלה עלתה...
בכל מקרה, למרות שאני עדיין אופטימי ומאמין שהווי בפרט ונינטנדו בכלל עדיין במגמת עליה (כלומר, עדיין לא נפטרתי מהמניות של נינטנדו), עליה זו הולכת ומתמתנת עם הזמן, באופן לא מפתיע.
|
SSBB Friend Code: 4554-5682-1424
Mario Kart Wii: 3480-2849-2294
תשלחו הודעה אם בא לכם לשחק
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
15.05, 00:03
|
|
|
sonny615 |
ציטוט: |
 |
|
|
כמה אירוני שדווקא היום סוני מדווחת על הפסדים. שנה שנייה ברצף, אם אני לא טועה. כמובן שההפסד הוא הפסד באופן כללי, בכל התחומים בהם עוסקת החברה. עוד יותר אירוני היא העובדה שלאחר הדיווח המניה שלה עלתה...
בכל מקרה, למרות שאני עדיין אופטימי ומאמין שהווי בפרט ונינטנדו בכלל עדיין במגמת עליה (כלומר, עדיין לא נפטרתי מהמניות של נינטנדו), עליה זו הולכת ומתמתנת עם הזמן, באופן לא מפתיע. |
|
|
|
|
האמת שהיא הפסידה מעל מליארד דולר ברבעון האחרון ומתוך זה 600+ מליון היו בגלל מותג הפלייסטיישן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
15.05, 10:16
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כמה נקודות קלות:
- זה לא שהפס3 עפה למעלה ביפן, היא מוכרת בערך כמו תמיד. זאת הWII שיורדת שם בטרוף. |
|
|
|
|
זה לא מה שהכתבה מראה. ה-Wii ירדה שם בגלל הדמואים והמשחקים שיצאו ל-PS3? תסביר את הקשר. ה-Wii ירדה, בעוד שה-PS3 עלתה.
|
 |
|
|
- נינטנדו לא יחידה שהקונסולה שלה יורדת במכירות, האמת היא שאך ורק מיקרוסופט ראתה גידול במכירות של ה360 משנה שעברה בזמן שהפס3 והWII יורדות משנה שעברה.
- |
|
|
|
|
בכתבה צוין שנינטנדו היא היחידה שלא מראה גידול, משמע סוני הראתה גידול.
|
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
15.05, 12:09
|
|
|
Jack Frost |
 |
|
|
DSi>DS>wii |
|
|
|
|
+657624572457246
וסליחה על האי השקעה בזמן האחרון,
אני בתקופה עמוסה ><
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
15.05, 13:08
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
זה לא מה שהכתבה מראה. ה-Wii ירדה שם בגלל הדמואים והמשחקים שיצאו ל-PS3? תסביר את הקשר. ה-Wii ירדה, בעוד שה-PS3 עלתה. |
|
|
|
|
אה?
אמרתי שהפס3 מוכרת כרגיל והWII ירדה בטרוף, מה קשור מה שאמרת?
|
רונן יצחק |
 |
|
|
בכתבה צוין שנינטנדו היא היחידה שלא מראה גידול, משמע סוני הראתה גידול. |
|
|
|
|
סוני ירדה ב33% במכירות בארה"ב וירדה גם באירופה. רק ביפן היא הראתה גידול משמע המכירות הכלל עולמיות שלה ירדו. אני משער שהכתבה דברה על יפן כי משם מגיע הסימן המדאיג לWII.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
15.05, 19:00
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
סוני ירדה ב33% במכירות בארה"ב וירדה גם באירופה. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
In 2008, the US market made an estimated US$1.43 billion, which is down 17 percent from US$1.72 billion. That's still nothing to sniff at – Nintendo still earned an operating profit of US$5.6 billion globally, too. However, the only company to make year-on-year console hardware sales grown wasn't Nintendo – it was Microsoft. Wii is still on top in the US (and Australia, for that matter) – but Microsoft is truly making up ground. |
|
|
|
|
טעות שלי בתרגום. זה מה שקורה כשמכינים אייטמים בשעה אחת לפנות בוקר...
|
MadWorld
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
15.05, 22:15
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
טעות שלי בתרגום. זה מה שקורה כשמכינים אייטמים בשעה אחת לפנות בוקר... |
|
|
|
|
מכיר את זה, אתה צריך לראות כמה שגיאות כתיב יש לי כשאני כותב בלילה, זה נראה כאילו עולה חדש טפל לי בהודעות.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|