FIFA 10 - הנושא הרשמי - משחקים Vgames - קהילות

נושא: FIFA 10 - הנושא הרשמי
1  2  3  10
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 05.06, 16:20

ברירת מחדל FIFA 10 - הנושא הרשמי

FIFA 10
טריילר גמפליי ראשון!
בסרטון הזה אפשר לראות משחקיות פשוט מדהימה שמי שלא משחק במשחק הזה שעות לא יכול להבין עד כמה היא מעולה ומציאותית. הבעיה במשחק הקודם הייתה הציר תזוזה הבעייתי של השחקן ועכשיו הוא הפך ל-360 כמו שרואים וזה פותר הרבה בעיות כמו כניסה נכונה לרחבה וכו'.
בנוסף השוערים יהיו חכמים יותר עם הצלות מציאותיות יותר ויגרמו להתקפה להיות קצת יותר קשה. בנוסף כמו שכבר ידענו ההגנה תשתפר ותיהיה יותר חכמה ויהיה קשה יותר לעבור שחקן הגנה מבמשחקים הקודמים.
הדמו יהיה זמין להורדה בעוד 22 ימים ואפשר להתעדכן באתר הרשמי של המשחק
תמונות יתבספו בהמשך הנושא.

טוב אז אחרי שנפתח האתר הרשמי של המשחק ויש קצת יותר פרטים ותמונות על המשחק אפשר לפתוח לו נושא רשמי.
טוב אז מה יהיה חדש במשחק? מבחינת גרפיקה לא הרבה. את האמת שמה שהיה חסר במשחק זה קצת יותר מרכיבים למנג'ר וזה באמת מה שיהיה חדש במשחק. מערכת TRANSFER קצת יותר משוכללת (הגיע הזמן) ותיהיה חשיבות למועדון שמציע את החוזה, לסכום ולמעמד מה שבכלל לא הגיוני במשחק הקודם (אני היחיד שלא הצליח להחתים את בן סהר עם מנצ'סטר יונייטד?). בנוסף יהיו עוד מרכיבים לחוזה העברה והוא יהיה יותר משוכלל מ: סכום, תשלום למשחק ואחוזים.
אז כמו שאמרתי לפי התמונות המשחק מבחינה גרפית לא הולך להשתנות בהרבה ויש סיכוי לא קטן שנראה כמעט את אותו משחק מבחינה גרפית גם השנה (אותו קהל).

לא מזכיר תמונות שראינו שנה שעברה?

תיהיה שליטה הרבה יותר טובה בכדור, עוד 50 אפשרויות של תרגילים ו"שליחות" ככה שהשחקנים יהיו יותר מרוכזים בכדור ויוכלו לבצע את המסירה או הדריבל בזמן המתאים ובמהירות.

יהיו פעולות דריבל יותר רחבות ויותר משוכללות וגם מלחמה להשגת הכדור מצד המגן ככה שיהיו מלחמות יותר מעניינות בין המגן לשחקן שמדרבל.

טוב אז יש די הרבה לחכות במשחק הזה כי אולי מצד אחד הוא לא יתפתח הרבה (אם בכלל) מבחינת הגרפיקה אבל כנראה שנראה שידרוגים מכיוונים אחרים ככה שהמשחק הזה יהפוך להגיוני ומציאותי יותר מתמיד. החלק הכי מושקע במשחק יהיה המנג'ר שיורחב בהרבה ויתן המון שעות משחק (מה שהוא עושה כבר עכשיו) ומדברים גם על הרבה שידרוגים במשחקי האונליין למרות שהאונליין של FIFA כבר עכשיו הוא בין ה-10 הכי משוחקים בלייב של האקסבוקס.

נערך לאחרונה על ידי ManUtd, 19.08 בשעה 13:52.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 05.06, 16:34

יפה על ההשקעה, יש קצת טריילרים?

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 05.06, 17:02

טריילרים כרגע אין אבל יש רעיון עם היוצרים של המשחק כאן

והינה עוד כמה תמונות מהמשחק:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Red_Deaddd

מצליחן

#4   פורסם: 06.06, 13:48

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
והינה עוד כמה תמונות מהמשחק:
הולי שיט מה הם עשו לרוני?
הוא נראה כמו רוצח סידרתי!!

אני יותר טיפוס של 360, במיוחד לאחר ששיחקתי בFIFA 09 והרגשתי שיותר מדובר במשחק ארקיידי יותר מפרו.
אני מעדיף את הכדורגל שלי יותר רציני.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#5   פורסם: 06.06, 14:00

Red_Deaddd
ציטוט:
צפה בהודעה
הולי שיט מה הם עשו לרוני?
הוא נראה כמו רוצח סידרתי!!

אני יותר טיפוס של 360, במיוחד לאחר ששיחקתי בFIFA 09 והרגשתי שיותר מדובר במשחק ארקיידי יותר מפרו.
אני מעדיף את הכדורגל שלי יותר רציני.
מוזר לשמוע מישהו שחושב שפרו הוא לא ארקיידי. אני מניח שאני קורא יותר מדי מאמרים על כמה שפיפ"א מתקדם לעבר המציאות ופרו מפרפר על גבול הארקייד המיושן, בשביל לזכור שהקונצנזוס לא מוחלט.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

krl

משתמש רגוע

#6   פורסם: 05.06, 22:32

lo itlaavti mi fifa be xbox...

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#7   פורסם: 29.07, 14:30

krl
ציטוט:
צפה בהודעה
lo itlaavti mi fifa be xbox...
תגיד , אתה רציני ?
זה הפיפא הכי טובה שיצאה ..
זה פשוט לא יאומן עד כמה שזה כיף , וגם אחרי שנה שאני משחק בזה עדיין לא נמאס לי , אפילו לא קצת .
פייי איך הם מוצאים עוד דברים לשפר ? חשבתי כבר שהמשחק הזה מושלם גם ככה , ועכשיו הם משפרים עוד ... כל הכבוד ל EA.. לא רואה שום דרך שבה PES יוכל להיות יותר כיף מהפיפא ..
רק בסוני 2 כן , בקונסולות המתקדמות יותר לא :S

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#8   פורסם: 05.06, 23:00

לפחות הרבה יותר טוב מבמחשב..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 05.06, 23:12

באמת אין הרבה שיפור בגרפיקה. לפחות נראה שהפנים של השחקנים בפרופורציות יותר נכונות (הם היו קצת דחוסים פנימה במשחקים האחרונים).
מה שבאמת טעון שיפור הוא מצב הbe a pro: seasons שאותי אישית קצת איכזב. זה של פרו תמיד נראה לי יותר מעמיק.

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#10   פורסם: 06.06, 13:39

השינוי שאני הכי אהבתי לשמוע מבחינת המשחקיות, היה העובדה שהם עברו למערכת דריבל של 360 מעלות. בעבר, יכלת לזוז עם שחקן כלשהו רק באחד מ8 צירים. עכשיו, הם עברו לשליטה הרבה יותר גמישה והרבה יותר טבעית.

הם גם עשו צעד נוסף לכיוון של סימולטור בכך שהפרידו לחלוטין את הכדור מהשחקנים. בעבר, הם יצרו אשליה מאוד מוצלחת של שליטה בכדור, אבל במשחק הקרוב הם מתכננים להפריד בין הכדור לשחקנים לחלוטין ולמעשה, לגרום לו להיות עצמאי לחלוטין.

השינויים במנג'ר מוד בהחלט מבורכים. חבר טוב שלי ואני תמיד מתעצבנים על מערכת הקניות הגרועה והתפריטים האדיוטיים מעט. החסרונות העיקריים של המשחק תמיד היו מחוץ למגרש ואני שמח שהוא עובדים על זה עכשיו.

עוד שינוי שבוודאי ישמח הרבה אנשים זה שהם מתכננים לעשות את המסירות הארוכות הרבה יותר הגיוניות. תנועת הכדור במסירות הללו תיהיה גדולה הרבה יותר (פי 2, למעשה), מה שאומר שמסירות מצד אחד של המגרש לשני יהיו מהירות יותר, מסוכנות יותר ומציאותיות יותר.

המגנים כבר עברו שיפור משמעותי והם הרבה פחות ניתנים ל"ניעור" על ידי השחקן התוקף. גם ליטשו את המומנטום שלהם, כך שיהיה הרבה יותר קשה להפטר מהם בעזרת הטעיה אחת.

השוערים, פעם נוספת, עוברים שיפור מאסיבי למדי. הם מגיבים הרבה יותר מהר לכדורים גבוהים ויוצאים בצורה הרבה יותר הגיונית (פעם נוספת, שינוי בעניין של המומנטום שלהם).

בסך הכל, נראה שכפי שהם אומרים, הם באמת נכנסים לפורומים של המשחק ופשוט שואבים משם רעיונות לשיפורים. התלונות של הקהל באמת משנות להם והם באמת הולכים לכיוון שרוב השחקנים ביקשו.
זה, לצד חידושים רבים שהם מבצעים בעצמם, מבטיח לפי דעתי, את השארות הכותר על כס משחק הכדורגל הטוב.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#11   פורסם: 06.06, 14:23

אם כבר תפריטים אז הינה כמה תמונות מהתפריטים החדשים ובנתיים תפריט המנג'ר הוא עם אותן אפשרויות אבל השאלה מה קוקה כשבאים לקנות שחקן שמה כנראה יהיה השינוי הרציני..

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#12   פורסם: 06.06, 15:47

נכונות הידיעות שהליגה הישראלית הולכת להיום ב-FIFA 2010?

נערך לאחרונה על ידי Omri.Bd, 06.06 בשעה 15:52.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#13   פורסם: 06.06, 15:51

Omri.Bd
ציטוט:
צפה בהודעה
נכונים הידיעות שהליגה הישראלית הולכת להיום ב-FIFA 2010?
כנראה שלא יהיה את הליגה הישראלית..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של levio

משתמש עצבני

#14   פורסם: 06.06, 15:50

הולך להיות משחק אחד הטובים ..
נ.ב
יש טורניר פיפא כולם להרשם ..!

כדי לכם להוסיף אותי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של LIDAN7R.DOM

Pro Games

#15   פורסם: 06.06, 17:38

תודה הולך להיות משחק יפה

__________________________________________________ *

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#16   פורסם: 06.06, 20:51

טוב אז לפי מה שאתם רואים השחקנים שכנראה יהיו על העטיפה של המשחק הם: ווין רוני ממנצ'סטר יונייטד, רונאלדיניו ממילאן וקארים בנזמה מליון. בהחלט מגיע להם!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Shlomix:.

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 06.06, 20:55

הם לא ממש דומים.. אבל זה לא משנה, העיקר שהאנימציות יהיו יותר חלקות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 06.06, 20:57

דווקא ממש דומים.. אולי את רוני היו צריכים לשנות טיפה כי הוא נראה קצת מוגזם ופחות אנושי.. אבל את בנזמה עשו מצוין! וגם את רונאלדיניו ממש טוב..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של LIDAN7R.DOM

Pro Games

#19   פורסם: 06.06, 21:41

כן את רוני עשו כמו רוצח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FreakinMoney

משתמש רציני

#20   פורסם: 06.06, 21:50

איך רונאלדיניו מופיע שוב על העטיפה של המשחק ? שחקן שלא עשה הרבה במילאן השנה, לא בלט בקבוצתו ולא הוביל אותה לכלום ... לפי דעתי נציגות מטעם ברצלונה היא מאסט אחרי עונה כזאת.

GT - Felix Vainer
PSN - JayJayDimaggio

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#21   פורסם: 06.06, 21:53

FreakinMoney
ציטוט:
צפה בהודעה
איך רונאלדיניו מופיע שוב על העטיפה של המשחק ? שחקן שלא עשה הרבה במילאן השנה, לא בלט בקבוצתו ולא הוביל אותה לכלום ... לפי דעתי נציגות מטעם ברצלונה היא מאסט אחרי עונה כזאת.
יש להם הסכם של בטח כמה מיליונים עם רונאלדיניו עוד מהתקופה שהוא היה בשיאו, אז הם לא יבטלו אותה פתאום ויבזבזו עוד כמה מיליונים על הסכם עם שחקן אחר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Shlomix:.

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 06.06, 21:58

וגם לPES יש כבר את מסי...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#23   פורסם: 13.06, 14:58

טוב אז עוד חודשיים יוצא המשחק ולא ראינו שום טריילר. אני חושב שזה הזמן שכל אחד יעלה דברים שהוא מקווה שיהיו/ישתפרו במשחק. טוב אז הינה כמה דברים שלי:
קודם כל אם הם מדברים על ה-trasfer אז יש לא מעט לשפר. דבר טוב שהם שיפרו זה שיש חשיבות לקבוצה שמציעה את החוזה שזה דבר שהיה חסר. לדעתי כדאי להוסיף מעורבות של הבעלים של המועדון כי זה לא ייתכן שאני ישאר עם אותו תקציב כל הזמן והוא משתנה בהתאם למי שאני קונה או מוכר - במציאות זה ממש לא ככה, לפחות לא בקבוצות הגדולות.
אולי שנקבל הצעות על שחקנים שלא סימנו אותם כ-"למכירה" דבר שיוסיף עוד עניין למשחק.
חשוב להוסיף את האקדמייה של הצעירים כמו שיש במחשב אבל חשוב להרחיב אותה שיהיה סגל גדול של קבוצה צעירה שנוכל להעלות משם שחקנים מתי שנרצה. בנתיים אני ב-2012 ורק לקבוצות אחרות יוצאים שחקנים חדשים ולקבוצה שלי אפילו לא אחד וזה חייב להשתנות.
שמענו שהולכים לעשות שינויים במנג'ר שהוא יהיה הפיתוח העיקרי השנה במשחק אז לדעתי כדאי להוסיף מצב של אימון (גם ב-be a pro) מה הכוונה? שנוכל לשחק את האימונים שאנחנו קובעים בלוח שנה או שנוכל לעשות להם sim.
אם הם לא הולכים לשנות את הגרפיקה הרבה אז לפחות כדאי שיוסיפו דברים כדי שיהיה יותר כיף לשחק. למשל עוד אצטדיונים - לדעתי כדאי שלפחות בכל הליגות הגדולות יהיו את הכל האצטדיונים כי זה די מעצבן לשחק באותו אצטדיון מול חצי ליגה או אפילו יותר.
חשוב להוסיף עוד שירים של הקהל כי זה דבר שהיה מאוד חסר לי השנה. לדעתי you'll never walk alone בכל משחק של ליברפול יוסיף המון להנאה מהמשחק ולא כמה שורות מהירות פעם במשחק. בליגה האנגלית יש המון קהל עם המון שירים ויהיה ממש כיף לשחק ולשמוע אותם שרים שירים הגיוניים ולא כל מיני נהמות או שירים מהירים כאלה מה שממש לא מאפיין את הפריימר ליג.
אולי הגיע הזמן שנראה את המנג'ר מחלק הוראות על הקווים תוך כדי המשחק ואת השחקנים יושבים על הספסל (מה שהבטיחו לנו שנה שעברה אבל משום מה אנחנו רואים רק ספסל ריק). ב-EA מנסים שפיפא יראה כמה שיותר כמו בשידורי טלוויזיה אז כדאי שיראו גם את השחקנים מתחממים, זום קצת על הקהל (ידרוש עוד קצת השקעה בו) ועוד דבר - לקרב את האוהדים לדשא - דבר שמאוד מאפיין את האצטדיונים בעיקר באנגליה.
EA הבטיחו שהבעיטות יהיו יותר חזקות ויותר מהירות ואני מקווה שהם יעשו את זה כי זה נורא מעצבן לבעוט בעיטה חופשית בכל הכוח ולראות את השוער תופס את הכדור בלי לזנק בכלל..

בסך הכול אולי זה דבר טוב שהשנה EA לא משקיעים את הכל בשיפור הגרפיקה כי כמו שאתם רואים יש הרבה דברים לשפר כדי שהמשחק יהיה אפילו עוד יותר מהנה. אז מה אתם חושבים? מה כדאי לשפר ולהוסיף ל-FIFA 10?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של cha0s

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 25.08, 11:21

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי שנקבל הצעות על שחקנים שלא סימנו אותם כ-"למכירה" דבר שיוסיף עוד עניין למשחק.
חשוב לי לציין שדווקא הדבר הזה קיים במשחק. אולם לא קורה לעיתים קרובות מדי אבל כבר קרה לי פעמיים שפתאום קיבלתי הצעה עם מחיר גבוה מאד (10M יותר משווי השחקן) על שחקן שלא מועמד למכירה.

בכל מקרה השינויים שהייתי רוצה לראות במנג'ר זה שתהיה קבוצת נוער- גם כי זה יהיה כיף לחפש כשרונות צעירים וגם כי כשאתה כבר 5 עונות בתוך המשחק מתחילים להגמר השחקנים הצעירים המוכשרים.
דבר נוסף זה את האפשרות לשנות לשחקים את המספרים! משהו שנורא חסר לי כרגע.
גם במצב ההעברות הייתי רוצה לראות קצת שינויים כמו לדוגמה שמעולם לא הצלחתי להשאיל שחקן, שנוכל להחליף שחקנים או לחילופין להציע שחקן+כסף על שחקן אחר.
אהה כן ושהספונסרים יתחילו לשלם יותר כי שחקנים טובים עולים הרבה כסף למשחק וכבר הגעתי למצב שבמשחקי חוץ אני מפסיד כסף ):

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 25.08, 12:23

AdiLaz
ציטוט:
צפה בהודעה
^^ לא צריך אני עשיתי רק את ההעברות של הקבוצות הגדולתו גם נכנסתי לוואן כדי לראות את ההרכב של מנצ'סטר יונייטד, עכשיו אני עושה ליגה עם המחודשת.
יש גם אפשרות להחליף מדים?
אין אפשרות להוסיף פאצ'ים כמו במחשב. מה שהיינו מוסיפים למחשב כמו פרצופים, תלבושות וכו' זה דברים שאנשים הכינו ולא EA אבל באקסבוקס אי אפשר.

cha0s
ציטוט:
צפה בהודעה
חשוב לי לציין שדווקא הדבר הזה קיים במשחק. אולם לא קורה לעיתים קרובות מדי אבל כבר קרה לי פעמיים שפתאום קיבלתי הצעה עם מחיר גבוה מאד (10M יותר משווי השחקן) על שחקן שלא מועמד למכירה.

בכל מקרה השינויים שהייתי רוצה לראות במנג'ר זה שתהיה קבוצת נוער- גם כי זה יהיה כיף לחפש כשרונות צעירים וגם כי כשאתה כבר 5 עונות בתוך המשחק מתחילים להגמר השחקנים הצעירים המוכשרים.
דבר נוסף זה את האפשרות לשנות לשחקים את המספרים! משהו שנורא חסר לי כרגע.
גם במצב ההעברות הייתי רוצה לראות קצת שינויים כמו לדוגמה שמעולם לא הצלחתי להשאיל שחקן, שנוכל להחליף שחקנים או לחילופין להציע שחקן+כסף על שחקן אחר.
אהה כן ושהספונסרים יתחילו לשלם יותר כי שחקנים טובים עולים הרבה כסף למשחק וכבר הגעתי למצב שבמשחקי חוץ אני מפסיד כסף ):

הדבר הזה קיים אבל לא ברמה הגיונית כי לקבל הצעה אחת פעם או פעמיים בכל העונות ששיחקתי עד עכשיו זה לא הגיוני.
דרך אגב לגבי שחקנים צעירים - בפיפא 2009 למי שלא יודע אפשר לשלוח סקאוטר שמביא שחקנים ברמה מאוד גבוהה וכאלה שאי אפשר למצוא אותם לבד בחיפוש ב-Transfer. למשל קיבלתי חלוצים ברמות של 80+ וההכי טוב שקיבלתי זה קשר ימני בן 18 ברמה 86! וכל זה בסכומים ממש נמוכים כמו 1.5 מליון עד 3 מליון ליש"ט..
לגבי הכספים זה באמת לא הגיוני. הבעיה שמקבלים סכום כסף אחד למשך כמה עונות שתשחק ולא נוסף כסף במשך העונות וזה די מעצבן.. בגלל זה אני נאלץ לקנות בעיקר שחקנים צעירים שלא עולים הרבה. בקבוצות קטנות זאת ממש בעיה כי הכסף נגמר תוך חלון העברות אחד ואין דרך לחזק את הקבוצה.
התגי מחירים גם לא הגיוניים וכדאי שיתחילו להציע יותר על שחקנים אומנם זה גם יכול לעשות לנו חיים יותר קשים אם לא יסכימו להצעות שלנו אבל אם יתחילו להוסיף כסף כל עונה אז זה יהיה אפשרי כי יש שם כמה מחירים של שחקנים שלא ממש הגיוניים.
כמו שאמרת ממש כדאי שיוסיפו קבוצת נוער כמו מה שיש במחשב אבל גם שם זה לא ממש רציני.
כדאי גם שאם הם מוסיפים את המצב אימון אז שיוסיפו אותו גם למנג'ר ואז נוכל לשפר שחקנים גם כשהם לא משחקים כי קשה להעלות את הרמה של כל השחקנים גם אם מחליפים הרכב כל משחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#26   פורסם: 01.07, 18:10

טריילר ראשון לפיפא!
טוב אז מה אפשר ללמוד מהטריילר הזה? כנראה כמו מה שידענו קודם. שינויים בגרפיקה לא יהיו הרבה אבל הזום על הכדור ועל הפעולות של השחקנים מרמז כנראה שיהיו באמת שינויים בתנועה ובמשחקיות וגם בתזוזה של הכדור.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#27   פורסם: 29.07, 06:47

סרטון משחקיות של פיפא 10 המתקרב

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#28   פורסם: 29.07, 09:56

רואים את השינוי של הציר 360 באמת היה חסר. עכשיו תיהיה משחקיות באמת מציאותית. אני כל כך מחכה לזה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של בר תורג'מן

משתמש ותיק

#29   פורסם: 29.07, 14:02

בוא נתחיל ככה, FIFA זה אחד המשחקים שאני יותר אוהב, אבל מה עיצבן אותי ב 09? השליחות. שאתה שולח כדור הוא יכול להגיע לשוער של היריבה ופעם באיזה 10 שליחות הכדור מגיע כמו שרצית, או שהשליחה בכלל קצרה מדי וזה נראה כמו מסירה. סוף סוף יש שינוי, בשבילי זה בין השינויים הכי גדולים שיש בפיפא בגלל שאני רק שולח, מי שישחק איתי בלייב יראה, אני בכלל לא מוסר אלה רק שולח כדורים, מקפיץ מעל שחקנים בשליחה וכל מני כאלה, אני לא משחק מדוייק וככה יש לי היתרון על השחקנים שאני משחק נגדם.

וכן, גם לי קרה במערכת TRANSFER שאני לא יצלחתי לקנות עם ברצלונה את קבדה (שחקן בהפועל באר שבע).

נכון, אין שינוי משמעותי בגרפיקה, אבל יש שינוי בכל הדברים הקטנים והחשובים באמת, דברים שאתה עושה אותם 1000 פעם בכל יום וזה באמת מפריע לך. הגרפיקה הזאת מפריע לך? לי אישית לא, הגרפיקה הזאת היא אחלה בשבילי ואני יכול להתסדר איתה.

בר תורג'מן - מנהל קהילת האטריק וטרויאן לשעבר.
לכל שאלה או בקשה: bartorg16@gmail.com
המשך גלישה נעימה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 19.08, 13:54

ההודעה הראשונה עודכנה.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  10

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא