משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
24.08, 17:44
|
|
למה או למה אין את מכבי חיפה גם בFIFA אלה רק בPES10 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
24.08, 17:50
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
למה או למה אין את מכבי חיפה גם בFIFA אלה רק בPES10  |
|
|
|
|
אולי יהיה? ואל תשכח שלפיפא תמיד יש את מהדורת "ליגת האלופות" אחרי מחר יש סיכוי טוב שהיא תהיה בגירסה הזאת...
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
24.08, 18:30
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אולי יהיה? ואל תשכח שלפיפא תמיד יש את מהדורת "ליגת האלופות" אחרי מחר יש סיכוי טוב שהיא תהיה בגירסה הזאת... |
|
|
|
|
כן, נראה לי שאני אמתין, בתקווה מחר יהיה ניצחון (או תיקו או 1:0) ונגיע לליגת האלופות, להיות בטופ 64 קבוצות בהחלט עוזר לסיכוי להכנס למשחק 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
24.08, 18:33
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כן, נראה לי שאני אמתין, בתקווה מחר יהיה ניצחון (או תיקו או 1:0) ונגיע לליגת האלופות, להיות בטופ 64 קבוצות בהחלט עוזר לסיכוי להכנס למשחק  |
|
|
|
|
זה לא 32?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
24.08, 18:49
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
זה לא 32? |
|
|
|
|
זה לא שמונה בתים של 8?
טוב נו, אולי אני בכל זאת מתבלבל, לא עוקב כל כך ממילא והקבוצה האחרונה של כדורגל שאני עדין עוקב אחריה זאת מכבי חיפה (וגם היא לא הייתה בליגת האלופות מאז 2002).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
24.08, 19:37
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
זה לא שמונה בתים של 8?
טוב נו, אולי אני בכל זאת מתבלבל, לא עוקב כל כך ממילא והקבוצה האחרונה של כדורגל שאני עדין עוקב אחריה זאת מכבי חיפה (וגם היא לא הייתה בליגת האלופות מאז 2002). |
|
|
|
|
מתברר שאפילו אני אוהד יותר גדול של חיפה ממך...
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
24.08, 19:49
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
למה או למה אין את מכבי חיפה גם בFIFA אלה רק בPES10  |
|
|
|
|
אני דווקא זוכר שלפני כמה שבועות היו שמועות על כך שהליגה הישראלית כולה תהיה בפיפא 10 (בכל זאת, יש בפיפא איזה 30 ליגות, ואני מניח שהרבה מהליגות האלה הן פחות או יותר ברמה של הליגה הישראלית, אז הגיע הזמן כבר שהליגה שלנו תחזור לשם לפיפא), אבל נצטרך לחכות עוד איזה חודש וחצי שהמשחק ייצא.
כמובן שעלייה של מכבי חיפה מחר לשלב הבתים של ליגת האלופות לא תזיק לסיכויים שלה להופיע במשחקי הכדורגל שיצאו השנה.
אגב נדב, יש 32 קבוצות בשלב הבתים של ליגת האלופות, שחיפה כנראה תעפיל אליו מחר.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
24.08, 20:41
|
|
|
איזה השקעה! כל הכבוד.
אני מחכה לו, אח שלי קונה אותו לפלייסטיישן והוא נראה משחק ממש טוב.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
24.08, 20:46
|
|
|
יש שמועות שהליגה הישראלית מגיע לFIFA10, אם זה נכון אני קונה אותו, אם לא אני נשאר עם הFIFA 09 שלי.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
24.08, 20:51
|
|
מעניין אם אפשר להוריד טלאי ליגה ישראלית לגרסת ה360 כמו במחשב בשנים קודמות.
ואם להגיד את האמת, השיפורים לא מעניינים אותי.
מה שהכי מעניין אותי זאת האפשרות לשחק עם ריאל מדריד החדשה 
לא מעניין אותי איך הקבוצה תהיה במציאות, אבל יהיה כל כך קל לנצח בפיפא 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
24.08, 20:55
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
אגב נדב, יש 32 קבוצות בשלב הבתים של ליגת האלופות, שחיפה כנראה תעפיל אליו מחר. |
|
|
|
|
משום מה זכרתי שיש 8 קובוצות בבית, הזוי. ואל תפתח פה, רק זה חסר, הפסד 2:0 ברמת גן המקולל והשפלה נצחית.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
24.08, 21:13
|
|
|
.:Shlomix:. |
 |
|
|
מעניין אם אפשר להוריד טלאי ליגה ישראלית לגרסת ה360 כמו במחשב בשנים קודמות.
ואם להגיד את האמת, השיפורים לא מעניינים אותי.
מה שהכי מעניין אותי זאת האפשרות לשחק עם ריאל מדריד החדשה 
לא מעניין אותי איך הקבוצה תהיה במציאות, אבל יהיה כל כך קל לנצח בפיפא  |
|
|
|
|
אתה יודע שיש אפשרות ב2009 להעביר שחקנים?
אני כבר עשיתי את כל העברות, יש לי ריאל עם רונאלדו והשאר 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
24.08, 23:57
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
משום מה זכרתי שיש 8 קובוצות בבית, הזוי. ואל תפתח פה, רק זה חסר, הפסד 2:0 ברמת גן המקולל והשפלה נצחית. |
|
|
|
|
משחק בית נגד אוסטרים כשאתה רגל וחצי בשלב הבא באמת הוכיח את עצמו כמלכודת.
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
25.08, 02:10
|
|
|
yoki |
 |
|
|
משחק בית נגד אוסטרים כשאתה רגל וחצי בשלב הבא באמת הוכיח את עצמו כמלכודת. |
|
|
|
|
ביחוד ברמת גן. בכל מקרה רק עוד 18 שעות המשחק, אושר 
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
25.08, 05:49
|
|
|
איך עושים את ההעברות ב2009? אם אני משחק עם יונייטד אז אני מוציא את טבז ורונאלדו מההרכב אבל בשאר הקבוצות אני לא עושה את זה
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
25.08, 08:53
|
|
|
^^ תודה
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
25.08, 10:57
|
|
|
^^ לא צריך אני עשיתי רק את ההעברות של הקבוצות הגדולתו גם נכנסתי לוואן כדי לראות את ההרכב של מנצ'סטר יונייטד, עכשיו אני עושה ליגה עם המחודשת.
יש גם אפשרות להחליף מדים?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
25.08, 11:21
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
אולי שנקבל הצעות על שחקנים שלא סימנו אותם כ-"למכירה" דבר שיוסיף עוד עניין למשחק. |
|
|
|
|
חשוב לי לציין שדווקא הדבר הזה קיים במשחק. אולם לא קורה לעיתים קרובות מדי אבל כבר קרה לי פעמיים שפתאום קיבלתי הצעה עם מחיר גבוה מאד (10M יותר משווי השחקן) על שחקן שלא מועמד למכירה.
בכל מקרה השינויים שהייתי רוצה לראות במנג'ר זה שתהיה קבוצת נוער- גם כי זה יהיה כיף לחפש כשרונות צעירים וגם כי כשאתה כבר 5 עונות בתוך המשחק מתחילים להגמר השחקנים הצעירים המוכשרים.
דבר נוסף זה את האפשרות לשנות לשחקים את המספרים! משהו שנורא חסר לי כרגע.
גם במצב ההעברות הייתי רוצה לראות קצת שינויים כמו לדוגמה שמעולם לא הצלחתי להשאיל שחקן, שנוכל להחליף שחקנים או לחילופין להציע שחקן+כסף על שחקן אחר.
אהה כן ושהספונסרים יתחילו לשלם יותר כי שחקנים טובים עולים הרבה כסף למשחק וכבר הגעתי למצב שבמשחקי חוץ אני מפסיד כסף ):
|
|
|
|
|
|

שחקן מושבע

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
25.08, 11:36
|
|
אני מקווה שיהיה גם ליגה ישראלית, לשחק עם מכבי ת"א באירופה לא יזיק. 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
25.08, 12:23
|
|
|
AdiLaz |
 |
|
|
^^ לא צריך אני עשיתי רק את ההעברות של הקבוצות הגדולתו גם נכנסתי לוואן כדי לראות את ההרכב של מנצ'סטר יונייטד, עכשיו אני עושה ליגה עם המחודשת.
יש גם אפשרות להחליף מדים? |
|
|
|
|
אין אפשרות להוסיף פאצ'ים כמו במחשב. מה שהיינו מוסיפים למחשב כמו פרצופים, תלבושות וכו' זה דברים שאנשים הכינו ולא EA אבל באקסבוקס אי אפשר.
|
cha0s |
 |
|
|
חשוב לי לציין שדווקא הדבר הזה קיים במשחק. אולם לא קורה לעיתים קרובות מדי אבל כבר קרה לי פעמיים שפתאום קיבלתי הצעה עם מחיר גבוה מאד (10M יותר משווי השחקן) על שחקן שלא מועמד למכירה.
בכל מקרה השינויים שהייתי רוצה לראות במנג'ר זה שתהיה קבוצת נוער- גם כי זה יהיה כיף לחפש כשרונות צעירים וגם כי כשאתה כבר 5 עונות בתוך המשחק מתחילים להגמר השחקנים הצעירים המוכשרים.
דבר נוסף זה את האפשרות לשנות לשחקים את המספרים! משהו שנורא חסר לי כרגע.
גם במצב ההעברות הייתי רוצה לראות קצת שינויים כמו לדוגמה שמעולם לא הצלחתי להשאיל שחקן, שנוכל להחליף שחקנים או לחילופין להציע שחקן+כסף על שחקן אחר.
אהה כן ושהספונסרים יתחילו לשלם יותר כי שחקנים טובים עולים הרבה כסף למשחק וכבר הגעתי למצב שבמשחקי חוץ אני מפסיד כסף ): |
|
|
|
|
הדבר הזה קיים אבל לא ברמה הגיונית כי לקבל הצעה אחת פעם או פעמיים בכל העונות ששיחקתי עד עכשיו זה לא הגיוני.
דרך אגב לגבי שחקנים צעירים - בפיפא 2009 למי שלא יודע אפשר לשלוח סקאוטר שמביא שחקנים ברמה מאוד גבוהה וכאלה שאי אפשר למצוא אותם לבד בחיפוש ב-Transfer. למשל קיבלתי חלוצים ברמות של 80+ וההכי טוב שקיבלתי זה קשר ימני בן 18 ברמה 86! וכל זה בסכומים ממש נמוכים כמו 1.5 מליון עד 3 מליון ליש"ט..
לגבי הכספים זה באמת לא הגיוני. הבעיה שמקבלים סכום כסף אחד למשך כמה עונות שתשחק ולא נוסף כסף במשך העונות וזה די מעצבן.. בגלל זה אני נאלץ לקנות בעיקר שחקנים צעירים שלא עולים הרבה. בקבוצות קטנות זאת ממש בעיה כי הכסף נגמר תוך חלון העברות אחד ואין דרך לחזק את הקבוצה.
התגי מחירים גם לא הגיוניים וכדאי שיתחילו להציע יותר על שחקנים אומנם זה גם יכול לעשות לנו חיים יותר קשים אם לא יסכימו להצעות שלנו אבל אם יתחילו להוסיף כסף כל עונה אז זה יהיה אפשרי כי יש שם כמה מחירים של שחקנים שלא ממש הגיוניים.
כמו שאמרת ממש כדאי שיוסיפו קבוצת נוער כמו מה שיש במחשב אבל גם שם זה לא ממש רציני.
כדאי גם שאם הם מוסיפים את המצב אימון אז שיוסיפו אותו גם למנג'ר ואז נוכל לשפר שחקנים גם כשהם לא משחקים כי קשה להעלות את הרמה של כל השחקנים גם אם מחליפים הרכב כל משחק.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
25.08, 12:54
|
|
|
אני התיאשתי מהסקואטרים אחרי ששוב ושוב שלחתי אותם לחפש לי שחקנים והם לא הביאו לי שום דבר טוב.
העלתי את הרמה שלהם למקיסום ושלחתי הותם לכל העולם וכל פעם הם הציעו לי שחקים מעפנים. גם שפעם אחת החתמתי שחקן הוא התגלה כמאד גרוע והתפתח לאט מאד ולבסוף מכרתי אותו.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
25.08, 13:11
|
|
|
אני כאן היחיד שאוהב לקחת קבוצה קטנה ובסוף 3 עונות לגמור אותה עם רונאלדו, מסי, טורס לאמפרד וכמובן יוסי בניון
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
25.08, 13:41
|
|
|
אתה לא היחידי אבל אני לא רואה בזה שום אלמנט של כיף. חבל שמערבבים בין פיפא למנג'ר, בשנים האחרונות אנחנו רואים יותר ויותר נגיעות של מצבי אימון במקום להתמקד בעיקר - פיפא זהו משחק כדורגל לא אימון!
רוצים לקחת קבוצה קטנה ולהביא אותה לליגת האלופות ? תשחק פיפא מנג'ר או FM, שם זה האתגר האמיתי !
|
GT - Felix Vainer
PSN - JayJayDimaggio
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|