ביקורת | Mass Effect Galaxy (משחק איפון/איפוד טאצ') - משחקים Vgames - קהילות

נושא: ביקורת | Mass Effect Galaxy (משחק איפון/איפוד טאצ')
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 24.06, 09:37

ברירת מחדל ביקורת | Mass Effect Galaxy (משחק איפון/איפוד טאצ')

טוב, הנה ביקורת למשחק האייפון החדש Mass Effect Galaxy (מסדרת ME )

בגדול המשחק עצמו נראה מאוד סיפורי כמו שביווור יודעים לעשות, אולם קטעי המשחקיות עד עכשיו הם נלווים לעניין.
העלילה מתרחשת על ציר הזמן שבין המשחק הראשון למה שיהיה במשחק השני. בניגוד אולי להרגשה שהייתה בסיום המשחק הראשון שבו "העולם חוזר לשקט ושלווה" מתברר כי האירועים דווקא הכניסו את הגאלקסיה לסחרור של גזעים ותככים שצצים מעל פני השטח. הדברים גם מתקשרים לספר השני שיצא ומתרחש בתקופה של אחרי המשחק הראשון.

השליטה היא ע"י הזזה של האיפוד, ככה שצריך להיות יציבים עם העניין ולא בטוח אם זה מתאים לנסיעות (היא די רגישה). את הבחירות עושים ע"י מסך המגע (גם אוייבים וגם חפצים) זה עובד לא רע בכלל, אולם יש בחירה אוטומטית של מטרות וירי אוטומטי, ככה שאולי זה קצת מוריד מהקושי, כי הדבר היחיד שנשאר בעצם הוא תימרון מאחורי מכסות ובחירת "התקפות מיוחדות" (ביוטיות או אחרות)

המוזיקה מצויינת והיא פשוט מהמשחק המקורי (עם תוספות כמובן) ובאיכות מעולה, פשוט לשבת ולהקשיב. רק עוד מזה ושנוכל רק להקשיב לה... (למרות שיש לי את הפסקול גם על האיפוד ) מה שמפריע לי בדיאלוגים זה ששומעים רק את המשפט הראשון בשיחה כל פעם ולא כל משפט שאתם והבן זוג לשיחה אומרים. לא הבנתי אם זה באג או ככה צריך להיות...

הגראפיקה כפי שראיתם בתמונות מצויירת, לדעתי קצת איבדו בסגנון את המבנה של הדמויות (בא נאמר שבחיים לא תזהו את הבאטריין במשחק הזה ובמשחק ME, אפילו את הסאלאריין קשה לזהות) וזה קצת הפריע לי (אבל לא יותר מדי). אבל המשחק נראה מעולה חוץ מזה בהחלט לא נראה כמו הרבה משחקי איפוד אחרים, הרה יותר מושקע.

המשחקיות עצמה של איזורי הקרבות אינה שונה בהרבה ממשחקים אחרים שראינו. נקודת מבט על, תזוזה ברחבי המפה ויריות אוטומטיות על האוייבים מסביב. השליטה ביריות אוטומטית, למרות שניתן לבחור אוייב אחר מאשר המערכת האוטומטית (למשל אוייב מאיים יותר, או לפי טקטיקה של תזוזה במסך) בד"כ המערכת עושה עבודה סבירה ואין בכך צורך, מה שמשאיר לכם רק לבחור איזה "סופר התקפה" לבצע. הדבר יכול להיות קצת מציק לשחקנים שרוצים מעט יותר אתגר, אולם לשחקנים שמעוניים להתרכז בחלקים היותר בשרניים של משחק מעין זה, קרי הסיפור והבחירות, דווקא יסתדרו עם צורת השליטה הפשוטה "באזורי הקרבות" כפי שהם נקראים.

הקרבות ולמעשה התזוזה בין מסכים נעשית במבט על, (ממש על, לא איזומטרי) ברגע שאתה נכנס ל"חדר" יש בו דמויות של אוייבים, (כשיש כמובן) ויש לך דלת שאתה צריך להגיע אליה. אתה "הולך" ע"י הזזת הטלפון. ישנם תיבות לקחת דברים (נניח טילים, בריאות)
שים לב שיש לך מד חיים ומד מגן (המגן מתחדש, החיים לא) לאוייב יש משלש שמסן שזה האוייב הנבחר והדמות תירא עליו אוטומטית (ניתן לבחור אוייב אחר ע"י לחיצה עליו) לפי העובי של המשולש אתה יודע כמה הוא חזק (בתמונה האוייב חזק) בצד ימין יש לך התקפות מיוחדות ("טיל", חידוש מגן שלך, הורדת מגן ליריב וביוטיות) זה גלגל שיכול לזוז ולאפר כמה בחירות.

הנה תמונה ממסך קרב כזה:

לסיכום עד עכשיו זאת עוד חווית ME מעולה, סיפור טוב , יש בחירות (בדיאלוגים) כמיטב המסורת (טוב ורע...) שליטה די איטואיטיבית, (גם אם מקילה יחסית מאוד על השחקן) וגראפיקה מהממת למשחק (עם סגנון אומנתי שאולי חלק פחות יתלהבו).
בהחלט שווה את ה-5$.

נערך לאחרונה על ידי bozeman, 24.06 בשעה 15:26.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: 24.06, 10:35

קול!
אני צריך לקבל בתחילת חודש הבא 3Gs לבן חדש 32GB
נראה לי דבר ראשון אני מוריד את זה
אחלה סקירה בוזמן!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 24.06, 10:50

תודה. אולי החלק הכי חושב הוא שזה משחק ME שבהחלט לא מבייש את המותג.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 24.06, 11:27

מה?!!! כבר הספקת???!! חרשת כל הלילה אה?
בכל מקרה ביקורת טובה מאוד, מפורטת ומושקעת. גרמת לי לרצות את המשחק כשיהיה לי אייפון.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: 24.06, 11:48

למען האמת לא סיימתי אותו... (כמו כל דבר שקשור לME, אני לוקח לאט. סבא שלי לימד אותי. דברים טובים עושים לאט כדי להינות יותר )

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 24.06, 11:54

אז עדיין שיחקת בו הרבה...
לפי הביקורת רואים שאתה למדת לא מעט על המשחק ויודע עליו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 24.06, 12:00

כל הכבוד על הביקורת! אני אוהב גרפיקה מצוירת!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 24.06, 12:32

יש שמועה שהאייפון החדש יתומחר באורנג' ופלאפון ב-300 דולר בלבד.
רוב הסיכויים שיהיה לי אייפון דנדש השנה.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

מודל לחיקוי

#9   פורסם: 24.06, 12:34

קראתי כתבה שהיה בה את החוזה שפלאפון ואורנג' חתמו עם אפל, ועל כל מכשיר הם מסבסדים 500 דולר ובקיצור אפל עשו להם תנאים לא קלים כמו התחייבות למכור 100 אלף מכשירים בשנה וכ'ו. לכן קשה לדעת מה המחיר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 24.06, 12:49

3000-3500 לפחות..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 24.06, 12:57

Tamirrr
ציטוט:
צפה בהודעה
קראתי כתבה שהיה בה את החוזה שפלאפון ואורנג' חתמו עם אפל, ועל כל מכשיר הם מסבסדים 500 דולר ובקיצור אפל עשו להם תנאים לא קלים כמו התחייבות למכור 100 אלף מכשירים בשנה וכ'ו. לכן קשה לדעת מה המחיר
ובגלל זה הם ימכרו אותו ב-300 דולר... כ-1200 שקל.

הם חייבים למכור 100 אלף מכשירים תוך שנה... אחרת יש קנס. הדרך היחידה שזה יקרה, זה למכור במחיר אטרקטיבי.

נערך לאחרונה על ידי Wan7ed, 24.06 בשעה 13:02.

אמר רבי עקיבא:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#12   פורסם: 24.06, 12:58

3000 ש"ח בארץ זה אטרקטיבי להרבה אנשים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#13   פורסם: 24.06, 13:00

אבל מאוד מוגזם לדעתי. בארה"ב הוא עולה 800 שקל אז הייתי רוצה שבארץ הוא יעלה 1600 או אפילו 2000 אבל כל עוד יש מי שמשלם הם ימשיכו עם המחירים האלה..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

שואף לשלמות

#14   פורסם: 24.06, 13:00

אני לא אוהב שהפרנצ'זיים המוערכים מגיעים לאייפון(זה סתם הורס לפי דעתי)אבל כאן נראה שהדבר לא כך..אחלה ביקורת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 24.06, 13:18

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל מאוד מוגזם לדעתי. בארה"ב הוא עולה 800 שקל אז הייתי רוצה שבארץ הוא יעלה 1600 או אפילו 2000 אבל כל עוד יש מי שמשלם הם ימשיכו עם המחירים האלה..
לא מדויק.

99 דולר לאייפון 3G.
199 דולר לאייפון 16GB 3GS.
299 דולר לאייפון 32GB 3GS.

עריכה: בארץ יושק רק המכשיר החדש, ה-3GS. צריך להודות לאפל שדפקה את אורנג' ופלאפון עם חוזה דרקוני (נקווה שהשמועות על 1200 שקל באמת נכונות).

נערך לאחרונה על ידי Wan7ed, 24.06 בשעה 13:24.

אמר רבי עקיבא:

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Tamirrr

מודל לחיקוי

#16   פורסם: 24.06, 13:26

זו הסיבה שסלקום לא חתמה על חוזה, הם מעדיפים להתחרות באייפון עם מכשירים אחרים (מה שלדעתי לא ילך ממש טוב, ישראלים אוהבים מותגים).
זה לא שפאלם פרי לא מותג, פשוט השם אייפון הרבה יותר "חדשני" ומוכר יותר..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 24.06, 13:33

בגדול, הוא המכשיר הכי טוב... חוץ מיכולת המצלמה שלו, אין לו תחרות.
וסלקום ירגישו ירידה במכירות... שוב, הכל תלוי במחיר שלו. זה באמת נשמע הזוי שמכשיר כמו אייפון ימכר במחיר כזה בארץ (300 דולר).

אמר רבי עקיבא:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 24.06, 13:37

האייפון הראשון וה-3G די חלשים חומרתית בשביל טלפון (גם ה-3GS לא משהו), מה שעושה את זה טוב זה האפליקציות, המסך מגע, היכולת מדיה והאינטרנט. ה-3GS קצת יותר טוב חומרתית אבל עדיין יש דברים שהמתחרים יותר טובים בו (בשבילי זה זניח לכן אני רוצה לקנות אייפון ולא את המתחרים).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 24.06, 13:39

ההכנסות העיקריות של החברות טלפון זה לא מהמכשירים עצמם. למזלן הישראלים מדברים בפלאפון בצורה חולנית וזה מכניס להם המון כסף. בגלל זה הם מעדיפים לתת אפילו את המכשירים בלי עלות בחבילות מסוימות העיקר שתדבר.

Wan7ed התכוונתי שהמחיר בארה"ב של האייפון הוא 800 שקל שזה כמו שאמרת - 200 דולר. אז מה לא מדויק?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של זאוס השני

אחראי תוכן GW

#20   פורסם: 24.06, 13:41

ביקורת מעולה, נהנתי לקרוא.
לא ממש הבנתי איך הקרבות הולכים פה..אשמח אם תסביר D:

ואגב אייפון, תחילת שנה הבאה אני סוף סוף מסיים עם החוזה של בפלאפון,
וההורים הבטיחו לי פלאפון חדש...אז אם זה יהיה באמת 1200 (וקשה לי להאמין),
אז בהחלט יש לי למה לצפות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 24.06, 13:42

זה נכון, מה שיכול לקרות עם האייפון שהמחיר יהיה גבוה בגלל שיהיה אפשר לקנות אותו עם חבילות גלישה/שיחות במחיר גבוה יותר ממה שאמור להיות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#22   פורסם: 24.06, 13:48

לפי מה שהבנתי הIPHONE יהיה בארץ 300$ יחד עם התחיבות דרקונית. כלומר 1200 שקל פחות או יותר (ב36 תשלומים זה יוצא 33 בחודש) אבל אני בטוח שיהיו כל מני דברים כמו חובה לדבר ב150 שקל בחודש או שטויות אחרות. הכי נורא אם יחייבו אותך לקחת דור שלישי, זה אוטומטית 25 שקל בחודש עבור שירותי דור שלישי אפילו אם אתה לא משתמש בהם.

מה שהכי מעניין אותי הוא האם הם יציעו חבילות EDGE במחיר נורמאלי ואם לא, האם אני אוכל להשתמש בפונקצית GPS בשביל לנווט בלי חיבור לרשת או לא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#23   פורסם: 24.06, 14:07

זאוס השני
ציטוט:
צפה בהודעה
ביקורת מעולה, נהנתי לקרוא.
לא ממש הבנתי איך הקרבות הולכים פה..אשמח אם תסביר D:

ואגב אייפון, תחילת שנה הבאה אני סוף סוף מסיים עם החוזה של בפלאפון,
וההורים הבטיחו לי פלאפון חדש...אז אם זה יהיה באמת 1200 (וקשה לי להאמין),
אז בהחלט יש לי למה לצפות
הקרבות ולמעשה התזוזה בין מסכים נעשית במבט על, (ממש על, לא איזומטרי) ברגע שאתה נכנס ל"חדר" יש בו דמויות של אוייבים, (כשיש כמובן) ויש לך דלת שאתה צריך להגיע אליה. אתה "הולך" ע"י הזזת הטלפון. ישנם תיבות לקחת דברים (נניח טילים, בריאות)
שים לב שיש לך מד חיים ומד מגן (המגן מתחדש, החיים לא) לאוייב יש משלש שמסן שזה האוייב הנבחר והדמות תירא עליו אוטומטית (ניתן לבחור אוייב אחר ע"י לחיצה עליו) לפי העובי של המשולש אתה יודע כמה הוא חזק (בתמונה האוייב חזק) בצד ימין יש לך התקפות מיוחדות ("טיל", חידוש מגן שלך, הורדת מגן ליריב וביוטיות) זה גלגל שיכול לזוז ולאפר כמה בחירות.

הנה תמונה ממסך קרב כזה:

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#24   פורסם: 24.06, 14:51

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
בגדול, הוא המכשיר הכי טוב... חוץ מיכולת המצלמה שלו, אין לו תחרות.
האמת היא שגם בדברים אחרים (כמו יכולות וידאו, מוזיקה, ובעצם אפילו שיחות בסיסיות יש מתחרים שעוקפים אותו). לאייפון בתכלס יש רק יתרון אחד גדול מאד על כל המתחרים: מולטי טאצ'. בלי זה הוא באמת לא היה שווה כלום.

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
וסלקום ירגישו ירידה במכירות... שוב, הכל תלוי במחיר שלו. זה באמת נשמע הזוי שמכשיר כמו אייפון ימכר במחיר כזה בארץ (300 דולר).
אל תדאג, יטרחו לסנדל אותך בהתאם: המכשיר יהיה מסובסד, החבילה תחייה אותך לדבר בלפחות 300 ש"ח בחודש למשך שנתיים + גלישה באינטרנט בעלות של 50 ש"ח לחודש - או משהו כזה.
המזל הוא שאפל עשו פה טריק מלוכלך לאורנג' ופלאפון: שתי החברות לא ידעו שאין להן בלעדיות ושאפל חתמה עם שתיהן במקביל. כשיש תחרות הן יצטרכו להתאמץ הרבה יותר קשה.

Keep it clean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של זאוס השני

אחראי תוכן GW

#25   פורסם: 24.06, 14:53

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

הנה תמונה ממסך קרב כזה:

תודה, נראה מגניב, אבל לא בטוח שכל אחד יאהב את המערכת הזאת.
בכל מקרה, אני מציע לך להוסיף את הפסקה הזאת לביקורת, זה יוסיף P:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#26   פורסם: 24.06, 15:27

תודה על ההערה - הוספתי לביקורת פה (באתר יאלצו להתמודד בלי, אולם שם לפחות יש פחות טעויות שכתבתי מהר )

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#27   פורסם: 24.06, 15:53

בתור אחד שעבד באורנג' שנה וחצי, ומכיר את המערכת באופן דיי יסודי, אני לא חושב שיהיה משהו מיוחד.
ההתחייבות תיהיה רק שנה וחצי, אינטרנט דור 3 יהיה באותו מחיר של 23 שקל (גם כן ל-18 חודשים בלבד).
בנוגע להחזרים- רוב הסיכויים שמעל 200. עברת, תקבל החזר, לא עברת לא תקבל.
סביר בהחלט לכל הדיעות.

נערך לאחרונה על ידי Wan7ed, 24.06 בשעה 16:05.

אמר רבי עקיבא:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 24.06, 16:04

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת היא שגם בדברים אחרים (כמו יכולות וידאו, מוזיקה, ובעצם אפילו שיחות בסיסיות יש מתחרים שעוקפים אותו). לאייפון בתכלס יש רק יתרון אחד גדול מאד על כל המתחרים: מולטי טאצ'. בלי זה הוא באמת לא היה שווה כלום.
בתור אחד ששיחק בכל המכשירי הטאצ' שקיימים בארץ, אין מה להשוות.
גלישה באינטרנט דרך האייפון היא הטובה בתחום, המגע, התזוזה, המהירות, הקלות והכי חשוב זמן הסוללה.
יכולות הוידאו שלו מעולות, המוזיקה טובה גם כן (אלא אם כן אתה מדבר על הרמקול החיצוני הכושל). שיחות בסיסיות? שומעים מעולה, הקליטה היא אותה קליטה כמו כל המכשירים... על מה אתה מדבר?

בתור מכשיר כולל עם 32 ג'יגה בפנים ושלל פיצ'רים מעולים ובמחיר של 300 דולר, אין לו שום תחרות, במיוחד מול המכשירים בארץ.
רוצה להתווכח על זה (אני כנראה אצטער על המשפט הזה)? תן שם של מכשיר יותר טוב באותה קטגוריה... :|

נערך לאחרונה על ידי Wan7ed, 24.06 בשעה 16:13.

אמר רבי עקיבא:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שואף לשלמות

#29   פורסם: 24.06, 16:44

נבהלתי, בהתחלה חשבתי ביקורת על SUPER MARIO GALAXY..

אחלה ביקורת! אני בהחלט אבדוק את המשחק הזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#30   פורסם: 24.06, 16:51

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
בתור אחד שעבד באורנג' שנה וחצי, ומכיר את המערכת באופן דיי יסודי, אני לא חושב שיהיה משהו מיוחד.
ההתחייבות תיהיה רק שנה וחצי, אינטרנט דור 3 יהיה באותו מחיר של 23 שקל (גם כן ל-18 חודשים בלבד).
בנוגע להחזרים- רוב הסיכויים שמעל 200. עברת, תקבל החזר, לא עברת לא תקבל.
סביר בהחלט לכל הדיעות.
זרקתי סתם מספרים, אבל זו בדיוק היתה הכוונה שלי: בהתחשב בזה שמה שכתבת נכון, זה מציב את המחיר ההתחלתי שלו על 4000 ש"ח. זה המינימום שבמינימום שתשלם עבור מכשיר+דור 3+חבילת דקות. לא הייתי קורא למחיר כזה מסובסד... אם על כל זה צריך להוסיף 300 דולר, אז זו בכלל בדיחה לא מצחיקה.

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
בתור אחד ששיחק בכל המכשירי הטאצ' שקיימים בארץ, אין מה להשוות.
גלישה באינטרנט דרך האייפון היא הטובה בתחום, המגע, התזוזה, המהירות, הקלות והכי חשוב זמן הסוללה.
יכולות הוידאו שלו מעולות, המוזיקה טובה גם כן (אלא אם כן אתה מדבר על הרמקול החיצוני הכושל). שיחות בסיסיות? שומעים מעולה, הקליטה היא אותה קליטה כמו כל המכשירים... על מה אתה מדבר?

בתור מכשיר כולל עם 32 ג'יגה בפנים ושלל פיצ'רים מעולים ובמחיר של 300 דולר, אין לו שום תחרות, במיוחד מול המכשירים בארץ.
רוצה להתווכח על זה (אני כנראה אצטער על המשפט הזה)? תן שם של מכשיר יותר טוב באותה קטגוריה... :|
הבעיה היא שאתה משווה את המכשיר למכשירים אחרים בארץ, ואצלנו בארץ יש נטייה לחברות הסלולרי להביא מכשירים מפגרים טכנולוגית ובאיחור רב. אני אפילו לא מודע לקטלוג המכשירים שיש היום בחברות מרוב שהתייאשתי בכלל לקוות שהם יביאו לפה מוצר נורמלי בזמן.

אמרתי כבר שיש לאייפון יתרונות: כשאתה אומר שגלישה באינטרנט נוחה יותר מהמתחרים, אז מן הסתם זה בגלל המולטי טאצ שלו. מגע/תזוזה/מהירות - הכל נובע מהממשק הנוח של המולטי טאצ'.

לגבי מתחרים, זה מאד תלוי מה אתה מחפש: מכשיר עסקי או מכשיר מדיה למשל? אבל המתחרים הגדולים של האייפון מן הסתם אלו:
סמסונג עם האומניה (ובקרוב האומניה 2):
http://www.gsmarena.com/samsung_i800...review-362.php
נוקיה עם סדרת N9X (הN97 הוא הדגם החדש):
http://www.gsmarena.com/nokia_n97-review-363.php
SE עם הSatio (ויש גם את הX1)
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-358.php
וכמובן שסדרת הTouch של HTC (עם הדיאמונד2, PRO2 וה-HD):
http://www.gsmarena.com/htc_touch_di...review-347.php
http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-review-357.php
אני לא יודע מה מהמכשירים האלו נמצא בארץ (חלקם מושקים בעולם רק השנה), אבל אני בטוח שדגמים יותר ישנים אולי נמצאים כאן כבר. לחלקם יש יתרונות משמעותיים על האייפון (מסך, רזולוציה, עריכת מסמכים, מקלדת נשלפת, סאונד, ואפילו דבר טריוויאלי כמו התחלת שיחה: האייפון הוא לא מכשיר כל כך נוח למצוא בו איש קשר וישר לחייג - שזו הפעולה הבסיסית הכי נדרשת מטלפון). לאייפון עצמו יש יתרונות, אבל היתרון העיקרי שלו הוא המולטי טאצ' - ובלעדיו הוא לא היה שווה כלום. אני בעצמי מסכים שהיתרון הזה הופך אותו למשהו שעדיף משמעותית על המתחרים (עד היום שבהם הם גם יציעו מולטי טאצ').

Keep it clean

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא