עדכון לבעלי המסך השחור בויסטה. - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

הקודם הבא  

היום בפורום Counter Strike!

הרשמה לטורניר קדם לאן, שמיניית העולים יגיעו ללאן במשרדים, יש פרסים כספיים! - לחץ פה

רוצים לבקר את הקלאבים החדשים שלנו? רוצים להתלונן על אדמין? רוצה לייעץ לנו לגבי הקלאבים? לחץ פה

חוקי הפורום, יש לעמוד בהם - אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש, לחץ פה

עדכון לכל בעלי המסך השחור בבאסטד - לחץ פה

נושא: עדכון לבעלי המסך השחור בויסטה.
1  2  3  5
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של mataN-

משתמש זה הוא משתמש פרו.

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 06.07, 00:11

מעניין איך הsClient תופס גם בויסטה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של caN.

מצליחן

#32   פורסם: 06.07, 00:11

dxm
ציטוט:
צפה בהודעה
עם כל הכבוד למשתמשי הויסטה,
לא הצלחנו עד היום לתקן את הבעיה,

כמובן שישנם אנשים בינכם אשר יודעים לסדר את הבעיה
אך שותקים על מנת "לא לעזור לויגיימס"

כמובן שאם ימצא פיתרון וכמובן שאשמח לקבל פיתרון.. לא נצטרך לעשות את זה.

אני גם רוצה לציין שמשתמשי הויסטה הם כ2.5 אחוז מהקהילה
אז עם כל הכבוד, אין ברירה.
מה זה אין ברירה? ה2.5% האלו הם אנשים בדיוק כמוני וכמוך ויש להם אותה זכות לשחק CS בקהילת Vgames כמו שיש לך ולשאר האנשים. וזה שיש להם ויסטה זה לא בהכרח צ'יטים. איך למשל sClient מצלם תמונות בלי שחור? זה Snapshot. עובדה שהSSים בויסטה יוצאים חלק בלי תמונות שחורות. אז תהפכו את הBusted לדבר כזה. אבל לא, שכחתי שאתם לא תעשו כלום בשביל זה, אתם תעדיפו להחרים 2.5% אחוז מהקהילה שלכם, נכון? בושה.

i caN do it

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של natukiss

שואף לשלמות

#33   פורסם: 06.07, 00:13

dxm
ציטוט:
צפה בהודעה
כשאתה מנסח את זה ככה זה נשמע מעט..

אבל 2.5 אחוז מתוך 10412 זה 260 איש וזה המון
אתה אשכרה הולך להרחיק 260 איש על פאקינג בעיה שלכם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XenoparatioN.

נינג'ה בלגי

#34   פורסם: 06.07, 00:14

dxm
ציטוט:
צפה בהודעה
עם כל הכבוד למשתמשי הויסטה,
לא הצלחנו עד היום לתקן את הבעיה,

כמובן שישנם אנשים בינכם אשר יודעים לסדר את הבעיה
אך שותקים על מנת "לא לעזור לויגיימס"

כמובן שאם ימצא פיתרון וכמובן שאשמח לקבל פיתרון.. לא נצטרך לעשות את זה.

אז עם כל הכבוד, אין ברירה.
סליחה שאני מבקש את זה אדון dxm אבל יש לכם צוות מצוין שיכול לבדוק את הפרוססים של השחקנים לא? תקן אותי עם אני טועה בעניין הזה.
צוות Vact לא יכולים להתייחס יותר ל 2.5 אחוז של האנשים בעלי הויסטה? פשוט לבדוק לו את הפרוססים? או שמי שעושה על ילד שיש לו מסך שחור bust לא יכול להשאיר הודעה לצוות Vact עם אותו STEAMID של אותו ילד בעל המסך השחור??? אתם מפילים פה פצצה על אותם אנשים בעלי Vista שאתם מכריחים אותם למחוק את מערכת ההפעלה של המחשב שלהם שרובם קנו אותה ב1000 שקל וגורמים להם להתקין מערכת אחרת??? זאת חוצפה תחשוב שאתה אותו ילד שלא מבין במערכת הפעלה של המחשב.

נערך לאחרונה על ידי XenoparatioN., 06.07 בשעה 00:25.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Swollen

מצליחן

#35   פורסם: 06.07, 00:20

יש כאלה ששילמו כסף והרבה,
ובגלל תוכנה כזאת.. יהפכו לXP ? גם חבל על הכסף..
וגם תעשו שכל מי שעובר 5 תמונות או כל מספר תמונות שבאלכם.
נבדק על ידי צוות VACT , לדעתי זה יותר עדיף ..

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#36   פורסם: 06.07, 00:21

נראה לי חוצפה מצדכם לעשות את זה (דברים שצריך לעשות כבר נאמרו לפני)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של foriel

תמנינג'ה

#37   פורסם: 06.07, 00:21

בינינו, יש עוד דרכים לעקוף את הבאסטד ללא שימוש בויסטה או W7 (אנטי באסטד שפרסמו פה)
אז בעצם, מה שאתם עושים פה זה לפתור את הבעיה דרך סממנים חיצוניים (כי בויסטה לא רואים תמונות) ולא משורש הבעיה.
כל עוד אף אחד לא יכול להבחין ב "האנטי באסטד" (שהוס לא סממן חיצוני) ככה יהיה לכם יותר שקט ומענה יותר קל..

לפי דעתי זאת טעות מרה של המנהלים, VACT או מי שלוקח אחריות על הצעד הזה, אתם פשוט עושים סלקציה מי מהשחקנים יהיו רשאים לשחק ומי לא.
אני לא ממש יודע איך עובד הבאסטד, אבל כמו שיוסי אמר, יש לכם את צוות ואקט שיכול לבדוק הפרוססים - למה שהצוות שלכם לא יעבוד יותר קשה ויבדוק את הפרוססים מאשר לחסום את כולם בעת ובעונה אחת?

אם זה הצעד הסופי שלכם ואין אפשרות נוספת לתקן את הבעיה, אתם יכולים להפרד ממאות ילדים שמשתמשים בויסטה.
דרך אגב ה"באסטד" יצא עוד בתקופת 3dv, לא הגיע הזמן לעדכן אותו מידי פעם? או להוציא אנטי ציט חדש? אם המתכנתים שלכם לא יודעים מה לעשות אולי כדאי שתחליפו אותם או תשכרו מתכנת שידע מה לעשות - בתור הקהילה המובילה בישראל אתם בטח יכולים להרשות את זה לעצמכם.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#38   פורסם: 06.07, 00:29

מזה השטיות האלה מי שיש תמונות שחורות באן .
מה ביגלל תוכנת מחשב אנשים יקנו XP ?
תסדרו את הBUSTED יותר טוב מאשר להביא ישר באן

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tomer.E

מצליחן

#39   פורסם: 06.07, 00:30

WTF?!?!?!
מה זה החוק המטומטמם הזה!
תמצאו פתרון! לא אשמתנו שהבאסטד שלכם פגום!!!! אתם המתכנתים פה לא אנחנו
אני זוכר שהיה פעם פתרון לבעיה הזאת, פרסמו ולא תהיה לי בעיה לעשות את זה
אבל להרחיק אותי על זה שיש לי וויסטה? אתם כבר מגזימים!!!
אני עם וויסטה, ואני יישאר עם וויסטה כי הוא הכי נוח לי, אני לא הולך עכשיו לעשות פירמוט ולשנמך לאקספי רק בגלל שאתה אמרת, למחוק את כל הדברים שהיו לי על המחשב? אתה יודע איזה באסה זה?!

עריכה:
למה שלא תשתלבו עם האנטי צ'יט - Sclient?!
הוא מצלם גם לאנשים עם וויסטה, הוא נותן הרחקה לאנשים עם צ'יטים גם אם זה לא רק בשרתי וויגיימס או משהו, וגם הבאסטד הזה, כל אחד עובר אותו בקלות!
תחשבו על זה!

נערך לאחרונה על ידי Tomer.E, 06.07 בשעה 00:34.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#40   פורסם: 06.07, 00:30

תשמע גל, אתה יודע שאני לא אוהב את כל דרך הפעולה שלכם עוד מתגובות קודמות, אבל זאת באמת הגזמה.
אתה לא יכול לצפות ממשתמשים שקנו את המערכת להחליף אותה לXP בייחוד כשלא ניתן להשיג היום את המערכת בדרך פשוטה. צריך לשלם על העתק ויסטה נוסף ולבקש לקבל XP, ז"א לשלם על רשיון כפול. אני יודע שהרוב מורידים פה, אבל יש כאלה שקנו.
הבעיות הנוספות הן שהיום משתמשים רבים עוברים לwin 7 החדש שאומנם קיים בו מצב דומה לVMWARE של WINXP, אך המצב לוקח משאבים רבים ולצערי הרב רוב המחשבים לא יעמדו בזה.
תתפלא לדעת שיש לך משתמשים לא מעטים שקונים מחשבים עם 4GB לפעמים, לפעמים גם 6..ומה לעשות שמערכות XP X86 לא תומכות ביותר מ3GB, או יותר מ3.5GB.. (מדובר על RAM)

בינינו, אתה יודע טוב שזו לא דרך לפעול, וגם בשוק האמיתי אתה לא יכול לפנות למשתמשים ולהגיד להם "זו בעיה שלכם, תקנו משהו אחר".
אנשים יפסיקו לשחק בקלאבים, וההפסד יהיה הדדי, גם שלהם וגם שלכם - משמע הקהילה תקטן.
קודם כל, אני מציע לכם לחשוב שוב על הצעד הזה.
דבר שני - בקשר לבעיה עצמה..אני מציע לכם להשתמש בשפת תכנות אחרת...זה יעבוד

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#41   פורסם: 06.07, 00:36

PsyFire
ציטוט:
צפה בהודעה
תשמע גל, אתה יודע שאני לא אוהב את כל דרך הפעולה שלכם עוד מתגובות קודמות, אבל זאת באמת הגזמה.
אתה לא יכול לצפות ממשתמשים שקנו את המערכת להחליף אותה לXP בייחוד כשלא ניתן להשיג היום את המערכת בדרך פשוטה. צריך לשלם על העתק ויסטה נוסף ולבקש לקבל XP, ז"א לשלם על רשיון כפול. אני יודע שהרוב מורידים פה, אבל יש כאלה שקנו.
הבעיות הנוספות הן שהיום משתמשים רבים עוברים לwin 7 החדש שאומנם קיים בו מצב דומה לVMWARE של WINXP, אך המצב לוקח משאבים רבים ולצערי הרב רוב המחשבים לא יעמדו בזה.
תתפלא לדעת שיש לך משתמשים לא מעטים שקונים מחשבים עם 4GB לפעמים, לפעמים גם 6..ומה לעשות שמערכות XP X86 לא תומכות ביותר מ3GB, או יותר מ3.5GB.. (מדובר על RAM)

בינינו, אתה יודע טוב שזו לא דרך לפעול, וגם בשוק האמיתי אתה לא יכול לפנות למשתמשים ולהגיד להם "זו בעיה שלכם, תקנו משהו אחר".
אנשים יפסיקו לשחק בקלאבים, וההפסד יהיה הדדי, גם שלהם וגם שלכם - משמע הקהילה תקטן.
+1

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#42   פורסם: 06.07, 00:37

PsyFire
ציטוט:
צפה בהודעה

סוף סוף דברים לעיניין
מצדיק ב100%

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של nikspower

משתמש עצבני

#43   פורסם: 06.07, 00:37

Gj

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tomer.E

מצליחן

#44   פורסם: 06.07, 00:39

nkspower
מה GJ י'מטומטם?!!?!?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של foriel

תמנינג'ה

#45   פורסם: 06.07, 00:40

PsyFire
ציטוט:
צפה בהודעה

ליעד אני עם 4GB RAM, אתה עם 6 - הם מצפים שגם נפרמט (200ש"ח) גם רישיון (יותר מ500שקל לאנשים ההגונים בינינו) וגם כל הסיפור לגבות את כל המסמכים, תמונות, כל הקבצים והתיקיות שזה עבודה של שעות - וכל זה שאנחנו לא מנצלים את כל הראם במחשב שלנו.
המשחקים החדשים עובדים בדרך כלל יותר טוב עם ויסטה ומערכות המתקדמות (כמו שעכשיו יהיה לך קשה למצוא משחקים לפלסטישן 1 או 2) אז מה שהמנהלים פה רוצים להגיד זה בעצם - להביא לנו אולטימטום - או לשחק רק בCS ובמשחקים הישנים (שמתחילים לשעמם ואין ממש הנאה לשחק בתקופה של היום) או לוותר על ויגימס.
לפי דעתי, מעטים יהיו השחקנים שיבחרו להשאר כאן, אם בכלל (כיום יש יותר מאנטי ציט אחד)
ושוב - אין פה זלזול - פשוט צעד מוטעה, לפי דעתי.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Eliyahu_

משתמש רציני

#46   פורסם: 06.07, 00:41

GJ

MightyMax
ציטוט:
צפה בהודעה
הבאסטד לא יכל לקבל את מותו הפיתאומי של מייקל ג'קסון והיתאבד

R.I.P

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#47   פורסם: 06.07, 00:41

=Io

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של caN.

מצליחן

#48   פורסם: 06.07, 00:42

PsyFire
ציטוט:
צפה בהודעה

אהבתי מאוד ליעד! צודק בכל מילה.
ויגיימס אתם מחרימים 260 אנשים משחקני הקהילה.
אני רוצה לראות אותכם מרחיקים שחקנים שמשתמשים בויסטה כמו internek או avis לא נראלי שדבר כזה יקרה בחיים.
ובכלל מה אתם חושבים לעצמכם שאתם תחרימו אותי ותגידו לי ללכת לפרמט שזה 250 ש"ח וגם לקנות XP שאני מעריך שזה משהו כמו 600 ש"ח. מאיפה האומץ הזה? פשוט חוצפה.
אני רוצה לראות אם לך גל dxm היה ויסטה והחוק הזה היה יוצא.

i caN do it

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#49   פורסם: 06.07, 00:43

natukiss
ציטוט:
צפה בהודעה
גל יש לי משהו להגיד לך בנושא ההרחקות

יש בזה גם דבר טוב וגם דבר לא טוב
הדבר הטוב זה שצ'יטרים בכוונה שמים ויסטה בכדי שלא יראו להם את המסך
הדבר הלא טוב הוא שאתה בעצם מכריח שחקנים לפרמט ולהתקין XP אם הם לא רוצים לקבל הרחקה
למה שחקנים צריכים לפרמט ולהתקין XP בכוח?

אני אישית מכיר מלא שחקנים עם ויסטה והם נקיים

זו בעיה שלכם..(של ה Busted) והמפתחים צריכים לפתור אותה
למה המשתמשים צריכים (סליחה על הביטוי) לאכול את החרא שלכם?..
+1
לי יש ויסטה.. ואני לא הולך לעשות פירמוט בישביל משחק מחשב!!!
מי ישמע מזה CS , משחק להנאה בלבד. זה שיש צ'יטרים שמנצלים זאת . אני אמור לסבול מזה?!...
זה שטויות!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של caN.

מצליחן

#50   פורסם: 06.07, 00:46

פשוט בושה לכל Vgames שככה צוות הCS של הקהילה מתפקד ומתמודד עם בעיות מסוג כזה.

i caN do it

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ben_avdar

מצליחן

#51   פורסם: 06.07, 00:46

בעיה שלכם שאתם לא יודעים לסדר תבעיה למה אנחנו צריכים להתקין XP יודע מה אני יזור לכם לסדר תבעיה ב-VISTA וגם ב-7

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#52   פורסם: 06.07, 00:51

foriel
ציטוט:
צפה בהודעה
ליעד אני עם 4GB RAM, אתה עם 6 - הם מצפים שגם נפרמט (200ש"ח) גם רישיון (יותר מ500שקל לאנשים ההגונים בינינו) וגם כל הסיפור לגבות את כל המסמכים, תמונות, כל הקבצים והתיקיות שזה עבודה של שעות - וכל זה שאנחנו לא מנצלים את כל הראם במחשב שלנו.
המשחקים החדשים עובדים בדרך כלל יותר טוב עם ויסטה ומערכות המתקדמות (כמו שעכשיו יהיה לך קשה למצוא משחקים לפלסטישן 1 או 2) אז מה שהמנהלים פה רוצים להגיד זה בעצם - להביא לנו אולטימטום - או לשחק רק בCS ובמשחקים הישנים (שמתחילים לשעמם ואין ממש הנאה לשחק בתקופה של היום) או לוותר על ויגימס.
לפי דעתי, מעטים יהיו השחקנים שיבחרו להשאר כאן, אם בכלל (כיום יש יותר מאנטי ציט אחד)
ושוב - אין פה זלזול - פשוט צעד מוטעה, לפי דעתי.
זה לא העניין.
למחוק?אז בסדר, אפשר למחוק.
אבל כל העניין של קבצים וכו' לא מעניין אותי.
כיום המחשבים החדשים מצדיקים שימוש בויסטה או בXP לקבלת ביצועים מייטביים. יש אפשרות לDX 10 שרוב המשחקים מציעים עדיפות וביצועים גבוהים יותר למשתמש במאיץ הזה.
אני אגיד לך תכלס? אני לא משתמש בתוכנה שלכם.
אני לא משתמש בשום תוכנה כזו, מהסיבה הפשוטה שהן מהוות פאקינג פירצה רצינית במחשב. כל האקר ברמה בינונית+ יכול לנצל את זה בלי בעיה, אבל הם פשוט לא עושים את זה כי יכולות הניטור שלכם לא רעות בכלל.
חשבת פעם על ההשלכות של אדם שימצא את דרכו לשרת שלכם? מעל 2000 משתמשים מחוברים בכל רגע נתון, רובם מחוברים 24/7 מתוך הרגל . אתה בכלל מסוגל לתאר לעצמך איזה נזק זה יכול לגרום? משתמשי סטים, גישות לחשבונות בנק באינטרנט (כי מה לעשות, חלקנו כבר בוגרים, חלקנו משתמשים במחשב אחד או שניים לכל המשפחה, משתמשים שעולים כסף , וכו'..לא חסרים דברים)..

כיום באסטד וכל תוכנה אחרת שעושה פעילות מסוג דומה יכולה לעשות כמעט כל דבר במחשב שהיא רצה עליו.

הבחור שבונה את התוכנה הוא זה שבוחר מה לשים על התוכנה. לדוגמא - יכול להיות קוד "זדוני" (שלמעשה כל אנטי ווירוס מגלה היום בגלל פתיחת סוקט למחשב מרוחק לצורך העברת נתונים, תמונות,ולצערנו הרב גם כל דבר אחר) שלו אנו מאפשרים פעולה כאשר האנטי ווירוס קופץ.
אותו קוד יכול לשתק את המערכת,לשלוח נתונים מהמחשב עליו הוא פועל לשרת מרוחק ...לא צריך להמשיך אני מניח.

אז לא מספיק הסיכון שמשתמשים לוקחים כאן, אתם עוד מעיזים להגביל? לאיים שאנשים יקבלו באן אם לא יעשו מה שתרצו? לא חסרות תוכנות שיעשו את העבודה טוב הרבה יותר. הרעיון של sclient גאוני,אם תשאל אותי.
הוא משתמש בכתובות MAC של רכיבים במחשב ומקטלג לפי זה כל משתמש ונותן לו ID מסוים.
ז"א שכל אדם שישתמש ברכיבים המקוטלגים, לא משנה איפה,מתי, באיזה חשבון סטים, הוא לא יוכל לשחק.

אתם לא מתקדמים קדימה עם הדור, באסטד היא תוכנה ישנה שתם זמנה. הגיע הזמן שיקרו אחד מה-2 הבאים:
1.תוכנות אחרות יעלו ויבואו במקום באסטד.
2.מפתחי באסטד יקחו על עצמם פרויקט ויבנו את התוכנה מחדש בשפה חדשה, יוודאו שאין באגים ואולי נביא שלום עולמי בין שחקני הסיאס.

יום נעים שיהיה לכם, מקווה שתפנימו מה שאני אומר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של proventus

נינג'ה בלגי

#53   פורסם: 06.07, 00:51

מה זה מעניין אותנו בעלי ה VISTA שיש לכם בעיה איתה ??
אנחנו לא משחקים עם ציטים ושאתה יכול להבחין בהם וגם אמרתם שיש לכם "דרך חדשנה שמביאה באנים לבד"
אז עם כל הכבוד ל VGAMES יש אנטי בסטד שזה 20& מהקהילה ולא 2.5% מהקהילה שיש להם VISTA אז אתם נטפלים ל 2.5 ??? למה מה קרה ???
אני רוצה תשובה ! כי אני לא יקנה XP בגלל קהילה .
יום טוב

אליאור בובליל- Elior Bublil

that is by Moryk

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של caN.

מצליחן

#54   פורסם: 06.07, 00:51

בן תטוס לנו מהקהילה, לא רוצים לשמוע צ'יטרים כמוך. אבל לעיניננו, Vgames אני ועוד 259 שחקנים לפי החישוב של יהב מחכים שתמצאו פיתרון לבעיה שלכם עם הבאסטד ותתנו לנו לשחק בחופשיות כמו שמגיע לנו ולא תסננו אותנו החוצה מהקהילה בגלל שאתם לא יודעים לפתור וכיצד לתפקד עם הבעיה שלכם, פשוט חוצפה ממעלה ראשונה.

נערך לאחרונה על ידי caN., 06.07 בשעה 00:59.

i caN do it

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#55   פורסם: 06.07, 01:02

מממההה זה לא פררר בכלל קניתי את המערכת הזאת במלאא כסףף ממה אני לא משנה שום דברר
איןןן מצבב תמצאו לזה פתרוןןן

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#56   פורסם: 06.07, 01:03

PsyFire
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא העניין.
למחוק?אז בסדר, אפשר למחוק.
אבל כל העניין של קבצים וכו' לא מעניין אותי.
כיום המחשבים החדשים מצדיקים שימוש בויסטה או בXP לקבלת ביצועים מייטביים. יש אפשרות לDX 10 שרוב המשחקים מציעים עדיפות וביצועים גבוהים יותר למשתמש במאיץ הזה.
אני אגיד לך תכלס? אני לא משתמש בתוכנה שלכם.
אני לא משתמש בשום תוכנה כזו, מהסיבה הפשוטה שהן מהוות פאקינג פירצה רצינית במחשב. כל האקר ברמה בינונית+ יכול לנצל את זה בלי בעיה, אבל הם פשוט לא עושים את זה כי יכולות הניטור שלכם לא רעות בכלל.
חשבת פעם על ההשלכות של אדם שימצא את דרכו לשרת שלכם? מעל 2000 משתמשים מחוברים בכל רגע נתון, רובם מחוברים 24/7 מתוך הרגל . אתה בכלל מסוגל לתאר לעצמך איזה נזק זה יכול לגרום? משתמשי סטים, גישות לחשבונות בנק באינטרנט (כי מה לעשות, חלקנו כבר בוגרים, חלקנו משתמשים במחשב אחד או שניים לכל המשפחה, משתמשים שעולים כסף , וכו'..לא חסרים דברים)..

כיום באסטד וכל תוכנה אחרת שעושה פעילות מסוג דומה יכולה לעשות כמעט כל דבר במחשב שהיא רצה עליו.

הבחור שבונה את התוכנה הוא זה שבוחר מה לשים על התוכנה. לדוגמא - יכול להיות קוד "זדוני" (שלמעשה כל אנטי ווירוס מגלה היום בגלל פתיחת סוקט למחשב מרוחק לצורך העברת נתונים, תמונות,ולצערנו הרב גם כל דבר אחר) שלו אנו מאפשרים פעולה כאשר האנטי ווירוס קופץ.
אותו קוד יכול לשתק את המערכת,לשלוח נתונים מהמחשב עליו הוא פועל לשרת מרוחק ...לא צריך להמשיך אני מניח.

אז לא מספיק הסיכון שמשתמשים לוקחים כאן, אתם עוד מעיזים להגביל? לאיים שאנשים יקבלו באן אם לא יעשו מה שתרצו? לא חסרות תוכנות שיעשו את העבודה טוב הרבה יותר. הרעיון של sclient גאוני,אם תשאל אותי.
הוא משתמש בכתובות MAC של רכיבים במחשב ומקטלג לפי זה כל משתמש ונותן לו ID מסוים.
ז"א שכל אדם שישתמש ברכיבים המקוטלגים, לא משנה איפה,מתי, באיזה חשבון סטים, הוא לא יוכל לשחק.

אתם לא מתקדמים קדימה עם הדור, באסטד היא תוכנה ישנה שתם זמנה. הגיע הזמן שיקרו אחד מה-2 הבאים:
1.תוכנות אחרות יעלו ויבואו במקום באסטד.
2.מפתחי באסטד יקחו על עצמם פרויקט ויבנו את התוכנה מחדש בשפה חדשה, יוודאו שאין באגים ואולי נביא שלום עולמי בין שחקני הסיאס.

יום נעים שיהיה לכם, מקווה שתפנימו מה שאני אומר
+2 ליעד תתחתן איתי??
פשוט תיראו כמה שהבן אדם צודק, Busted היא כמו תוכנת ריגול אתם יכולים לצפות בהיסטוריה של האתרים שיש לי במחשב,בסיסמאות, בתיקיות ובכל הקבצים האחרים.
קבלו עובדה אפילו האנטי וירוס מצא את ה Busted כתוכנת ריגול ואתם משכנעים כאן ילדים שזה לא נכון, ה busted זה כמו קילוגר רק שהוא לא מעביר מידע אלא מצלם אותו ומביא אותו אליכם.עם הבאסטד אתם יכולים לקחת לי את כל הסיסמאות מהמחשב כי כבר עשינו לאנטי וירוס שאנחנו בוטחים בכם עכשיו רק חסר בן אדם אחד שמשתגע ופורץ לכל מי שיש לו באסטד במחשב.

עכשיו אתם באים כאן באולטימטום לילדים שקנו את הויסטה בהמון כסף אומרים להם תפרמטו תתקינו xp שזה משהו כמו 500 שקל כבר ואז אתם אומרים להם עכשיו אתם יכולים לשחק כאן.
עם זה ניראה לכם הגיוני ולא ההצעה שהבאתי כבר בתגובות מקודם אז כניראה ש vgames לא מתפקדים כמו פעם.

פשוט תחשבו על הצעדים שעשיתם כבר מקודם : הבאתם באן ל 180 אנשים מהקהילה שיש שם רבע שהוא לא צ'יטר, עכשיו הבעיה עם ה vista.
בלי לשים לב אתם פשוט מרחיקים אנשים מהקהילה.

נערך לאחרונה על ידי XenoparatioN., 06.07 בשעה 01:12.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#57   פורסם: 06.07, 01:06

אני אומר שאם משהוא מחליף ל XP
יצא פריאר !

חזרה לראש העמוד

dxm

האווטר המגניב של dxm

מנהל קהילת CS

#58   פורסם: 06.07, 01:08

XenoparatioN.
ציטוט:
צפה בהודעה
+2 ליעד תתחתן איתי??
פשוט תיראו כמה שהבן אדם צודק, Busted היא כמו תוכנת ריגול אתם יכולים לצפות בהיסטוריה של האתרים שיש לי במחשב, בתיקיות ובכל הקבצים האחרים אבל לא ליראות את התוכן שיש בתוכם.
קבלו עובדה אפילו האנטי וירוס מצא את ה Busted כתוכנת ריגול ואתם משכנעים כאן ילדים שזה לא נכון, ה busted זה כמו קילוגר רק שהוא לא מעביר מידע אלא מצלם אותו ומביא אותו אליכם.עם הבאסטד אתם יכולים לקחת לי את כל הסיסמאות מהמחשב כי כבר עשינו לאנטי וירוס שאנחנו בוטחים בכם עכשיו רק חסר בן אדם אחד שמשתגע ופורץ לכל מי שיש לו באסטד במחשב.

עכשיו אתם באים כאן באולטימטום לילדים שקנו את הויסטה בהמון כסף אומרים להם תפרמטו תתקינו xp שזה משהו כמו 500 שקל כבר ואז אתם אומרים להם עכשיו אתם יכולים לשחק כאן.
עם זה ניראה לכם הגיוני ולא ההצעה שהבאתי כבר בתגובות מקודם אז כניראה ש vgames לא מתפקדים כמו פעם.
busted.exe @ google = http://www.auditmypc.com/process/busted.asp

גל עקל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של caN.

מצליחן

#59   פורסם: 06.07, 01:08

dxm
ציטוט:
צפה בהודעה
למה אתה לא מתייחס אל מה שאני foriel וPsyFire כתבנו. כשיורדים על הבאסטד אתה עונה? ואל שלנו לא הא?

i caN do it

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#60   פורסם: 06.07, 01:11

caN.
ציטוט:
צפה בהודעה
למה אתה לא מתייחס אל מה שאני foriel וPsyFire כתבנו. כשיורדים על הבאסטד אתה עונה? ואל שלנו לא הא?
כי בשבילו אתה פשוט 1 מתוך 10412 אנשים

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא