עדכון לבעלי המסך השחור בויסטה. - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

הקודם הבא  

היום בפורום Counter Strike!

הרשמה לטורניר קדם לאן, שמיניית העולים יגיעו ללאן במשרדים, יש פרסים כספיים! - לחץ פה

רוצים לבקר את הקלאבים החדשים שלנו? רוצים להתלונן על אדמין? רוצה לייעץ לנו לגבי הקלאבים? לחץ פה

חוקי הפורום, יש לעמוד בהם - אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש, לחץ פה

עדכון לכל בעלי המסך השחור בבאסטד - לחץ פה

נושא: עדכון לבעלי המסך השחור בויסטה.
1  2  3  5
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 06.07, 01:13

dxm
ציטוט:
צפה בהודעה
גל, לא אמרתי שאתם עושים את זה כדי לפרוץ. אני אומר רק שזה אפשרי.
אתם באמת משתמשים בזה למטרות נכונות ולא חורגים מהתנאים.
אבל תסכים איתי , ואתה יודע שזה נכון. אני יודע שאתה לא איזה בור מפגר שלא מבין מהחיים שלו. יש לך ידע והוא לא מועט, אתה יודע כמוני שאפשר לנצל את הבאסטד לפריצות, כי כמו שאומרים - אין דבר שהוא לא פריץ.
בכל אופן, זו רק דוגמא לסיכון שאנשים לוקחים על עצמם.
אבל אתה חייב להסכים איתי שזו לא הדרך הנכונה לאכוף אתה חוקים ולמנוע מצ'יטרים לשחק.
אני אומר את זה לטובת ויגיימס,כי בתכלס אתם אחת הקהילות היחידות ששוות משהו היום, וללא ספק הקהילה המובילה (לצערי הרב, כי אתם הולכים בדרך לא נכונה בכלל..אבל איש איש ודעתו, ואת דעתי נשאיר מחוץ לסיפור)
אנשים יעזבו, ואני לא אומר סתם. אנחנו בעולם שמשתדרג ומתפתח ומי שלא יעמוד בקצב - ביי ביי
המחירים יורדים בגלל מעבדים וזכרונות חדשים שיוצאים - אנשים יביאו מחשבים חזקים יותר , ומה לעשות..XP היא מערכת ישנה - משנת 2001 אם אני לא טועה (אני לא). אומנם - היא עוברת שידרוגים אבל כמו באסטד - השידרוגים לא מספיקים, וצריך לבנות הכל מההתחלה..והרי התוצאות - VISTA, WINDOWS 7.
תבנו את הקוד מחדש, הבעיות יפתרו.
אם אין לכם את הזמן והמשאבים לעשות זאת (ואני בספק), אז באמת תפרדו משחקני ויסטה ועוד רבים אחרים שיעברו לויסטה ויפסיקו לשחק.
caN.
ציטוט:
צפה בהודעה
למה אתה לא מתייחס אל מה שאני foriel וPsyFire כתבנו. כשיורדים על הבאסטד אתה עונה? ואל שלנו לא הא?
מהסיבה הפשוטה גיא-
אין לו תשובה לזה.
הוא יודע כמונו שזה לא הצעד הנכון ולא צעד מתחשב. אבל אין לו ברירה מכיוון והוא לא רוצה לבנות את הקוד מחדש או כל דבר אחר.
אנשים מעדיפים את הדרך הקלה על פני הקשה, גם אם זה יפגע בכמה אנשים בדרך (רק שבמכלול הרחב, זה יפגע בקהילה עצמה , ובאסטד יצא מהאופנה)

גל, אתה יודע כמונו שזו לא הדרך הנכונה לגשת לפתרון הבעיה.
אתם מתעצלים וחבל.
כמו שאמרתי, זה יפגע בכם יותר מאשר בנו

נערך לאחרונה על ידי PsyFire, 06.07 בשעה 01:16.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XenoparatioN.

נינג'ה בלגי

#62   פורסם: 06.07, 01:15

dxm
ציטוט:
צפה בהודעה
גל עם מה שזה מצא אז בוא תסביר לי למה בכל האנטי וירוסים המובילים והנמכרים ביותר ה busted מתגלה שם כתוכנת ריגול???

אני מניח שאין לך תשובה כי הדברים שאמרתי נכונים, ושאפשר להשתמש בבאסטד בכדי ליפרוץ לכל המחשבים שיש לאנשים. אבל אתם עושים שימוש טוב בבאסטד ויש לכם קהילה ממש מצוינת אבל כמו שאמר ליעד "אתם מתעצלים וחבל" ובגלל אתם פשוט מרחיקים אנשים במקום לטפל בבעיה המרכזית שהיא הבאסטד. כמו שליעד אמר הבאסטד פשוט תוכנה ישנה ולא מתקדמת.

נערך לאחרונה על ידי XenoparatioN., 06.07 בשעה 01:26.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tomer.E

מצליחן

#63   פורסם: 06.07, 01:21

dxm
ציטוט:
צפה בהודעה
מה גל?
אתה קראת כנראה את מה שPsyFire אמר נכון?
למה שלא תענה לנו על התשובה?

אני לא מבין למה זה כזה קשה להודות שהתוכנה שלכם מיושנת, וצריכים לפתח חדשה / לעבור לתוכנה היותר טובה כיום, ויותר חדשנית - sClient.

אני מקווה שלפחות את זה אתה קורא..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HellTH

A perfect Hell

#64   פורסם: 06.07, 01:30

DXM אתה מבין שהפתרון הקטן הזה שלכם יוביל לכך שהקהילה עם הזמן תעבור לSCLIENT?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של natukiss

שואף לשלמות

#65   פורסם: 06.07, 01:31

HellTH
ציטוט:
צפה בהודעה
jcr t,v jupr
ברור אחי גם אני מסכים

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#66   פורסם: 06.07, 01:31

Tomer.E
ציטוט:
צפה בהודעה
מה גל?

אני לא מבין למה זה כזה קשה להודות שהתוכנה שלכם מיושנת, וצריכים לפתח חדשה / לעבור לתוכנה היותר טובה כיום, ויותר חדשנית - sClient.

הוא ענה על התשובה השניה שבה הוא אומר שהבאסטד זאת תוכנה שהיא לא תוכנת ריגול אלא תוכנה שמועילה למחשב. זה החלק השני בהסבר של PsyFire.
אבל את החלק הראשון הוא לא ענה כי הוא יודע כמה שזה נכוןן.

בקיצור הבאסטד זאת תוכנה ישנה שפשוט לא מתאימה לתוכנות ההפעלה ולקידום של היום. כמו שליעד אמר יש שפה חדשה במחשבים שהבאסטד פשוט לא מבינה אותה.

נערך לאחרונה על ידי XenoparatioN., 06.07 בשעה 01:38.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#67   פורסם: 06.07, 01:33

Tomer.E
ציטוט:
צפה בהודעה
מה גל?

ציפית לתשובה הגיונית מגל?
חשבתי שהוא יתבגר ויענה, אבל לא..אין לו תשובה אז הבנאדם מעדיף לענות באופן סלקטיבי ולטייח דברים.
חבל..באמת שחבל...
כרגע SCLIENT פועלת בצורה גאונית. אני רוצה לראות את הבנאדם שיטרח להחליף מחשב בגלל שימוש בצ'יטים...המסכן יאכל את עצמו ולא יכניס יותר צ'יטים למחשב החדש שלו לא משנה מה....
אני רק יכול להגיד לך שאנטי צ'יט שנמצא ב70% בניה על ידי ועל ידי עוד בנאדם (בניה שנפסקה,לא משנה כרגע למה) כולל בתוכו את כל האבטחות נגד הפירצות בבאסטד, במיוחד אלה שמשתמשים בהם כדי לעבור את הבאסטד, ועוד כמה אחרות. הבעיה שאין כח להמשיך את זה, אין טעם להשקיע...
אגב..התוכנה כן מצלמת בויסטה וב-7...

*ברק , אני אהיה איתך בקשר בשבועיים הבאים כשיחזור לי החשק

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#68   פורסם: 06.07, 01:37

מה הקטע תאמין לי יש פה הרבה ילדים שלא סובלים אחד תשני מהקהילה הזאת אז הם יגידו להם לעשות על הילד באסט והוא מורחק .
לא יודע ויגיימס לדעתי זה לא צעד נכון וזה אחריות שלכם לא שלנו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tomer.E

מצליחן

#69   פורסם: 06.07, 01:37

PsyFire, רציתי לדעת את התשובה לשאלה שלי - למה בעצם וויגיימס לא לוקחת "בעלות" על הsClient ובעצם משפרת את עצמה
אז הוא ענה לי ואמר שזה לא של הקהילה שלו, והוא לא סומך על זה

אז אולי כאשר תסיים את בניית התוכנה (אני מבין שאתה דיי בסיום..) תתן, תסכים, תוריש איך שאתם רוצים לקרוא לזה לוויגימס את התוכנה, תקראו לה מצדי Busted 3 או משו.. ויהיה פה נקי מצ'יטרים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של foriel

תמנינג'ה

#70   פורסם: 06.07, 01:42

PsyFire
ציטוט:
צפה בהודעה
ציפית לתשובה הגיונית מגל?
חשבתי שהוא יתבגר ויענה, אבל לא..אין לו תשובה אז הבנאדם מעדיף לענות באופן סלקטיבי ולטייח דברים.
חבל..באמת שחבל..
אל תרד לרמה של חצי מהילדים מהפורום פה, אתה יודע שאני אוהב אותך - אבל מספיק, 2:30 בלילה, אני בטוח שמחר הוא יחזיר לך, לי ולכל משתמש הויסטה תשובה הגיונית, הוא הרי לא בא לרעתנו, הוא מנהל את קהילת 1.6 - הוא תמיד יהיה בצד שלנו (אני מקווה, ככה מנהל צריך להתנהג)
אם זאת הדרך היחידה לפתירת הבעיה - התמעטו השחקנים שישחקו בקהילה, את האמת להגיד לך - הם לא חייבים לנו כלום - אם הם לא רוצים ששחקני הויסטה ישחקו בקלאבים או הטורנירים ופעילויות אין דרך אחרת לשכנע אותם שכן (אם כל הצער שבדבר)

ובינינו ליעד ויוסי - אתם עושים את זה בין היתר, בשבילי (ליוסי אין ויסטה וליעד לא משחק סיאס, רק רוצה להפיל את ויגימס עוד מתקופת ESGAMES :}) אז חאלס- תיהיו בוגרים מקסימום תאבדו "חבר מחשב" אחד או שניים, נשמור על קשר

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#71   פורסם: 06.07, 01:42

Tomer.E
ציטוט:
צפה בהודעה
PsyFire, רציתי לדעת את התשובה לשאלה שלי - למה בעצם וויגיימס לא לוקחת "בעלות" על הsClient ובעצם משפרת את עצמה
אז הוא ענה לי ואמר שזה לא של הקהילה שלו, והוא לא סומך על זה

אז אולי כאשר תסיים את בניית התוכנה (אני מבין שאתה דיי בסיום..) תתן, תסכים, תוריש איך שאתם רוצים לקרוא לזה לוויגימס את התוכנה, תקראו לה מצדי Busted 3 או משו.. ויהיה פה נקי מצ'יטרים.
האנטי צ'יט נבנה במקור לצרכים אחרים, מה לעשות שזה לא יצא לפועל. עזבתי את כל מה שבניתי, ואפשר לראות את התוצאות - קהילה בשם igamer שמנסה לקום ללא הצלחה. חוסר ידע בניהול, חוסר ידע בכל הקשור למירק. על הפנים...הם קרסו בבת אחת. הפתיחה המתוכננת היתה לפני חודשיים בערך...שבועיים אחרי שפרשתי.
הפסקתי את הבניה והיא לא תתחדש ככל הנראה. אבל במידה וכן - האנטיצ'יט הזה לא ימסר לקהילה כמו ויגיימס. יש לי תוכניות עסקיות בשבילו..מה לעשות , מה לא עושים בשביל כסף ?!

הוא לא רוצה לקחת בעלות על sclient? אז בתור האחראי על הנושא בויגיימס, שיתפוס יוזמה, ויבנה בעצמו או יביא צוות שיבנה תוכנה שתעשה פעולה דומה.
סה"כ לא רשום על הדבר הזה פטנט, והרעיון המקורי הוא באמת של באסטד, לפחות רעיון צילום התמונה.
אני צופה לויגיימס עתיד שחור, במיוחד אם הם ילכו עם הראש בקיר.
שמים זין על כולם ולא מתחשבים בקהילה...
foriel
ציטוט:
צפה בהודעה
אל תרד לרמה של חצי מהילדים מהפורום פה, אתה יודע שאני אוהב אותך - אבל מספיק, 2:30 בלילה, אני בטוח שמחר הוא יחזיר לך, לי ולכל משתמש הויסטה תשובה הגיונית, הוא הרי לא בא לרעתנו, הוא מנהל את קהילת 1.6 - הוא תמיד יהיה בצד שלנו (אני מקווה, ככה מנהל צריך להתנהג)
אם זאת הדרך היחידה לפתירת הבעיה - התמעטו השחקנים שישחקו בקהילה, את האמת להגיד לך - הם לא חייבים לנו כלום - אם הם לא רוצים ששחקני הויסטה ישחקו בקלאבים או הטורנירים ופעילויות אין דרך אחרת לשכנע אותם שכן (אם כל הצער שבדבר)

ובינינו ליעד ויוסי - אתם עושים את זה בין היתר, בשבילי (ליוסי אין ויסטה וליעד לא משחק סיאס, רק רוצה להפיל את ויגימס עוד מתקופת ESGAMES :}) אז חאלס- תיהיו בוגרים מקסימום תאבדו "חבר מחשב" אחד או שניים, נשמור על קשר
אריאל אתה טיפש... אני לא מעוניין להפיל אף אחד. אבל אני אוהב להראות כמה הם מגעילים ושמים זין על כולם.
גל לא בא לרעתנו, אבל הוא עושה דברים בקיצור...

נערך לאחרונה על ידי PsyFire, 06.07 בשעה 01:44.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של mataN-

משתמש זה הוא משתמש פרו.

#72   פורסם: 06.07, 01:44

PsyFire אני לא חושב שגם אם אחד מהאנשים שאחראים על הBUSTED יצא מדעתו, הוא עדיין לא יעיז לחדור לאנשים למחשב דרך הBUSTED, כי אם הוא יעשה את זה, זה לא רק עוד איזה קיילוגר שמישהו מפרסם בFXP, זה עבירת מחשב בסדר גודל של משהו ענקי, יש כ-10,000 אנשים שמשתמשים בBUSTED, ואם ייקרה משהו כזה יכולים להגיש תביעת ענק נגד וגיימס
בעניין הבאנים לאנשים עם ויסטה, זה לא אשמתם של בעליי הויסטה שאתם לא מוצאים לזה פיתרון
אני מציע שיעברו לשחק בוגיימס עם sClient, אפילו שלא תהיה לויגיימס בלעדיות עליו, כי sClient עולה על ה-BUSTED בכל הפרמטרים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tomer.E

מצליחן

#73   פורסם: 06.07, 01:47

mataN-
ציטוט:
צפה בהודעה
PsyFire אני לא חושב שגם אם אחד מהאנשים שאחראים על הBUSTED יצא מדעתו, הוא עדיין לא יעיז לחדור לאנשים למחשב דרך הBUSTED, כי אם הוא יעשה את זה, זה לא רק עוד איזה קיילוגר שמישהו מפרסם בFXP, זה עבירת מחשב בסדר גודל של משהו ענקי, יש כ-10,000 אנשים שמשתמשים בBUSTED, ואם ייקרה משהו כזה יכולים להגיש תביעת ענק נגד וגיימס
בעניין הבאנים לאנשים עם ויסטה, זה לא אשמתם של בעליי הויסטה שאתם לא מוצאים לזה פיתרון
אני מציע שיעברו לשחק בוגיימס עם sClient, אפילו שלא תהיה לויגיימס בלעדיות עליו, כי sClient עולה על ה-BUSTED בכל הפרמטרים.
אני תומך ברעיון שלך, כי גם אני הצעתי אותו מול גל,
אך הוא אמר שהוא לא סומך על זה ושזה לא שלו או משו כזה... בקיצור לא נראלי זה יקרה.
למרות שאני ממש ממש רוצה שזה יקרה, כי sClient כמו שאמרת, עולה על הבאסטד בהרבה.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#74   פורסם: 06.07, 01:47

foriel
ציטוט:
צפה בהודעה

לא רוצה ולא רוצה לאבד חבר אחד או שניים זה עוד בסדר מדברים פה על 200+ אנשים עם ויסטה וחוץ מי זה אני מתאמץ כי יש המון שחקנים טובים שיש להם ויסטה ושהם לא הולכים לשנות את מערכת ההפעלה שלהם ופשוט מי שישנה הוא פרייאר.
זה ש vgames לא עושים מאמץ ומחפפים בבאסטד דברים זה לא אשמתו של אף אחד אחר.

נערך לאחרונה על ידי XenoparatioN., 06.07 בשעה 01:52.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#75   פורסם: 06.07, 01:48

mataN-
ציטוט:
צפה בהודעה
דיברתי ברמת העקרון. אם הייתי מסתמך על הפחד של אנשים מהחוק הייתי בנאדם רגוע.
איזה מבאס זה שאנשים יכולים להתחבא בעזרת 101 דרכים שונות בימים אלה,אה?!
האקרים עם ידע יכולים לפרוץ את זה ולעשות מה שהם רוצים. אנשים ששולטים בויגיימס יכולים לעשות את זה, לא ידעו שזה הם...וכו'..לא חסר..

אתה יודע כמוני שהם לא יעשו את זה.
ויגיימס ידוע כארגון גדול ש"מוביל" את קהילת הסיאס בארץ. ברגע שהם יעשו את המעבר הם יהיו כפופים לsclient, ותאמין לי - הם לא רוצים את זה

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של HellTH

A perfect Hell

#76   פורסם: 06.07, 01:48

עוד משהו שרציתי להוסיף , כשעושים צעד כלשהו תמיד צריך לחשוב קדימה לאיזה תוצאות הוא יוביל ,
ולא רק לדברים הטובים שבמקרא הזה הוא תפיסת כמה צ'יטרים אלא גם לדברים רעים שבמקרא הזה שאנשים יפרשו מויגיימס ולא קצת.....

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#77   פורסם: 06.07, 01:50

HellTH
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד משהו שרציתי להוסיף , כשעושים צעד כלשהו תמיד צריך לחשוב קדימה לאיזה תוצאות הוא יוביל ,
ולא רק לדברים הטובים שבמקרא הזה הוא תפיסת כמה צ'יטרים אלא גם לדברים רעים שבמקרא הזה שאנשים יפרשו מויגיימס ולא קצת.....
וזה מסכם את מה שרציתי להגיד פה..
לילה טוב שיהיה לכם, אני את דברי סיימתי פה עד שגל יגיב בנושא (באופן מורחב אני מקווה)
אני במירק על הביאנסי אם מישהו רוצה משהו...תקבלו תשובה מחר,אני כמעט ולא מתחבר לפה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של holtex

צוות CS

#78   פורסם: 06.07, 02:04

לא קראתי חלק מהתגובות כי הן ארוכות וסתם חופרות בצורה מיותרת, בכל מקרה לא אני אמור לענות על השאלות שלכם(זו היתה הקדמה לתגובה שלי).

לא אביע את דעתי האישית על העניין, אבל אתן לכם עצה, כאחד שמשתמש ב-Vista.
גם אם זה לא יותר נוח, לביינתים נסו להפעיל את המשחק בחלון:
Options --> Video --> [V] Run in a window
אגב, אני עושה את זה כי זה נוח לי, ולא בגלל שום באסטד..

בקשר לאלו שרשמו שהבאסטד הוא וירוס/טרויאן, אז כן, הבאסטד מסוגל להשתלט לכם על המחשב.
למה זה? כדי שברגע שיעשו עליכם BUST זה יעלה תמונה ופרוסיסים במהירות הבזק, גם ללא אישורכם, וכל זאת כדי שתוכלו לשחק בלי צ'יטרים - כמו שצריך..
כן, הבאסטד צריך לשלוט במחשב שלכם, ואולי בגלל ישנם אנטי-וירוסים שרואים בתוכנה קובץ מזיק.

שבוע נעים לכולם..

ערוצי הגאטרים: הערוץ הראשון והערוץ השני.
דרושים בגאטרים: דרושים מריצים.

למען קהילה טובה יותר, Vgames.cs.

מסנג'ר ודואר אלקטרוני, לשירותכם: holtex@Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~royzeh

נינג'ה בלגי

#79   פורסם: 06.07, 02:11

holtex
ציטוט:
צפה בהודעה
לא קראתי חלק מהתגובות כי הן ארוכות וסתם חופרות בצורה מיותרת, בכל מקרה לא אני אמור לענות על השאלות שלכם(זו היתה הקדמה לתגובה שלי).

בקשר לאלו שרשמו שהבאסטד הוא וירוס/טרויאן, אז כן, הבאסטד מסוגל להשתלט לכם על המחשב.
למה זה? כדי שברגע שיעשו עליכם BUST זה יעלה תמונה ופרוסיסים במהירות הבזק, גם ללא אישורכם, וכל זאת כדי שתוכלו לשחק בלי צ'יטרים - כמו שצריך..
כן, הבאסטד צריך לשלוט במחשב שלכם, ואולי בגלל ישנם אנטי-וירוסים שרואים בתוכנה קובץ מזיק.

שבוע נעים לכולם..
emקצת ציני .
תראה התוכנה נורא ישנה וכל תוכנה פריצה.
אני לא מכבין מה הקטע לערוך את הקוד.

Grief is like the ocean: it’s deep and dark and bigger than all of us. Andpain is like a thief in the night. Quiet. Persistent. Unfair

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של foriel

תמנינג'ה

#80   פורסם: 06.07, 02:11

holtex
ציטוט:
צפה בהודעה

שבוע נעים לכולם..
לא לכולם זה יותר נוח, ואדון HOLTEX הנכבד "לכל אלו שרשמו" היו חברים שלך ועדין חברים שלך (PSYFIRE) אז למה הזלזול הזה?
ואני לא הולך לשנות את ההגדרות של המשחק, בינינו אתה כמעט ולא משחק, סליחה - אתה לא משחק.
קהילה אמורה לבוא לקראת השחקנים - שיהיה לשחקנים כיף לשחק בה, למצוא חסויות, לקבל הכנסות ולהשקיע אותם בשחקנים במידת הצורך או אף לקחת גמול חיובי - ובצדק מגיע להם. (ניצן שכולם חושבים שכל הכסף בא לכיסו האישי - מארגן לכם לאנים וטורנירים בעלי פרס כספי, מה שכל שאר הקהילות האחרות לא חושבים על זה ולא מקיימים בכלל טורנירים עם פרסים כספיים.)
ולא השחקנים לקראת הקהילה.
קודם באו השחקנים, רק לאחר מכן הקהילה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של holtex

צוות CS

#81   פורסם: 06.07, 02:27

foriel
ציטוט:
צפה בהודעה
לא לכולם זה יותר נוח, ואדון HOLTEX הנכבד "לכל אלו שרשמו" היו חברים שלך ועדין חברים שלך (PSYFIRE) אז למה הזלזול הזה?
ואני לא הולך לשנות את ההגדרות של המשחק, בינינו אתה כמעט ולא משחק, סליחה - אתה לא משחק.
קהילה אמורה לבוא לקראת השחקנים - שיהיה לשחקנים כיף לשחק בה, למצוא חסויות, לקבל הכנסות ולהשקיע אותם בשחקנים במידת הצורך או אף לקחת גמול חיובי - ובצדק מגיע להם. (ניצן שכולם חושבים שכל הכסף בא לכיסו האישי - מארגן לכם לאנים וטורנירים בעלי פרס כספי, מה שכל שאר הקהילות האחרות לא חושבים על זה ולא מקיימים בכלל טורנירים עם פרסים כספיים.)
1. כשהגבתי, הגבתי מתוקף תפקידי ולא מתוקף חבר. אין לי סיבה לזלזל.
אני לא רואה במילים: "לכל אלו שרשמו" זילזול.. ואגב, אתה ו-PSYFIRE לא הייתם היחידים.
2. כן, אומנם אני לא משחק הרבכה, אבל לי לא מפריע לשחק בחלון ואני לא מבין מה עשוי להפריע בזה.
3. אני עדיין נמנע מלהגיב את דעתי האישית בנוגע לנושא.

ערוצי הגאטרים: הערוץ הראשון והערוץ השני.
דרושים בגאטרים: דרושים מריצים.

למען קהילה טובה יותר, Vgames.cs.

מסנג'ר ודואר אלקטרוני, לשירותכם: holtex@Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Synox

נינג'ה בלגי

#82   פורסם: 06.07, 02:49

מחר אני מוכר תבית זה בסדר?

www.e-Srael.org

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#83   פורסם: 06.07, 03:05

foriel
ציטוט:
צפה בהודעה
עשה לי ילד צודק כמו שלך אריאל ^^ הקהילה צריכה לבוא לקראת השחקנים לא השחקנים לקראת הקהילה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Partoz

משתמש צעיר

#84   פורסם: 06.07, 04:24

SOF SOF NIMAS SE LEMALE YELDIM YES TMONOT SHORT GJ VGAMES

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#85   פורסם: 06.07, 04:55

אין לי ויסטה ואני חושב שזה מאוד מאוד מטומטם !
בויסטה יש הרבה יתרונות שאין בXP זה כולה משחק למה נראה לך שיש
לאנשים כאב ראש לכל הזין הזה להחליף וינדוס זה עצבים..
ותאמין לי אנשים יתחילו לעשות בכוונה לצלם ילדים שהם יודעים שיש להם ויסטה וככה להרחיק אותם
זה צעד מטומטם.. אפילו עם יצלמו אותך כי אתה טוב ויחשבו שאתה צ'יטר אז יצלמו אותך מה אתה אשם ? שאתה טוב ? קיצור זאת טעות..
אנשים פשוט יתקינו SC ויעברו ל נסאיי באמת שזה מטומטם..

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#86   פורסם: 06.07, 05:32

PsyFire
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא העניין.
למחוק?אז בסדר, אפשר למחוק.
אבל כל העניין של קבצים וכו' לא מעניין אותי.
כיום המחשבים החדשים מצדיקים שימוש בויסטה או בXP לקבלת ביצועים מייטביים. יש אפשרות לDX 10 שרוב המשחקים מציעים עדיפות וביצועים גבוהים יותר למשתמש במאיץ הזה.
אני אגיד לך תכלס? אני לא משתמש בתוכנה שלכם.
אני לא משתמש בשום תוכנה כזו, מהסיבה הפשוטה שהן מהוות פאקינג פירצה רצינית במחשב. כל האקר ברמה בינונית+ יכול לנצל את זה בלי בעיה, אבל הם פשוט לא עושים את זה כי יכולות הניטור שלכם לא רעות בכלל.
חשבת פעם על ההשלכות של אדם שימצא את דרכו לשרת שלכם? מעל 2000 משתמשים מחוברים בכל רגע נתון, רובם מחוברים 24/7 מתוך הרגל . אתה בכלל מסוגל לתאר לעצמך איזה נזק זה יכול לגרום? משתמשי סטים, גישות לחשבונות בנק באינטרנט (כי מה לעשות, חלקנו כבר בוגרים, חלקנו משתמשים במחשב אחד או שניים לכל המשפחה, משתמשים שעולים כסף , וכו'..לא חסרים דברים)..

כיום באסטד וכל תוכנה אחרת שעושה פעילות מסוג דומה יכולה לעשות כמעט כל דבר במחשב שהיא רצה עליו.

הבחור שבונה את התוכנה הוא זה שבוחר מה לשים על התוכנה. לדוגמא - יכול להיות קוד "זדוני" (שלמעשה כל אנטי ווירוס מגלה היום בגלל פתיחת סוקט למחשב מרוחק לצורך העברת נתונים, תמונות,ולצערנו הרב גם כל דבר אחר) שלו אנו מאפשרים פעולה כאשר האנטי ווירוס קופץ.
אותו קוד יכול לשתק את המערכת,לשלוח נתונים מהמחשב עליו הוא פועל לשרת מרוחק ...לא צריך להמשיך אני מניח.

אז לא מספיק הסיכון שמשתמשים לוקחים כאן, אתם עוד מעיזים להגביל? לאיים שאנשים יקבלו באן אם לא יעשו מה שתרצו? לא חסרות תוכנות שיעשו את העבודה טוב הרבה יותר. הרעיון של sclient גאוני,אם תשאל אותי.
הוא משתמש בכתובות MAC של רכיבים במחשב ומקטלג לפי זה כל משתמש ונותן לו ID מסוים.
ז"א שכל אדם שישתמש ברכיבים המקוטלגים, לא משנה איפה,מתי, באיזה חשבון סטים, הוא לא יוכל לשחק.

אתם לא מתקדמים קדימה עם הדור, באסטד היא תוכנה ישנה שתם זמנה. הגיע הזמן שיקרו אחד מה-2 הבאים:
1.תוכנות אחרות יעלו ויבואו במקום באסטד.
2.מפתחי באסטד יקחו על עצמם פרויקט ויבנו את התוכנה מחדש בשפה חדשה, יוודאו שאין באגים ואולי נביא שלום עולמי בין שחקני הסיאס.

יום נעים שיהיה לכם, מקווה שתפנימו מה שאני אומר
מילים כדורבנות, פשוט בן אדם חכם שמבין מה הוא אומר.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#87   פורסם: 06.07, 05:47

יש לי ויסטה ואין לי תמונות שחורות אבל מה זה השטויות האלה כאילו בשביל לשחק בקלאבים אני צריך להתקין מערכת הפעלה אחרת ? חחחח הוינדואס הזה עלה איזה 700 שקל

ברוך השם הכל טוב[/color]
Skull
תודה לבורא עולם על כל שניה בעולם

חזרה לראש העמוד

h2S

האווטר המגניב של h2S

משתמש צעיר

#88   פורסם: 06.07, 06:01

טוב מאוד אבל החסרון הוא שיהיו ילדים שיפרשו בגלל זה ויעברו לשימוש בsClient.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של stavkog

משתמש רציני

#89   פורסם: 06.07, 06:24

כן?
אז אני dxm היקר,
אני רוצה שתסתכל בבקשה כמה זמן אני רשום לאתר בבקשה,
אני רוצה שתראה כמה זמן אני משחק ותראה שלמרות שאני לא מתערב הרבה בענייני קהילות
ולא משטדל הרבה להתקדם אלא רק פה בשביל הפאן.

אז באמת צר לי שאתה מוציא כזה דבר טפשי.. אז התכנה המפגרת שלכם לא מצליחה לתפקד כמו שצריך עם וויסטה אז כמובן אנחנו אשמים - משתמשי VISTA.
אתה יודע מה? על הזין שלי אתה והקהילה שלך, מצדי תמחק לי את המשתמש באמת הגעלת אותי הפעם
לא מעניין אותי מה רשמו פה עוד אנשים בתגובות ולא מעניין אותי מה ענית להם,כמו כן לא מעניין אותי מה תענה לי.
אני בעל VISTA, אני מרוצה מהמערכת הפעלה שלי ואני רוצה באמת לומר שוב ופעם אחרונה
אני יורק על הקהילה שלך , יורק שמוכטה גדולה ,
תודה ולהתראות.
------------
offn

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של palad1n

סמל מין

#90   פורסם: 06.07, 07:59

ahla

חזרה לראש העמוד