אני שמח להודיע על פיתוח חדש של מספר חברה ישראלים. מהיום, בשרתים של Vgames תוכלו להקליט פראגים שלהם ולצפות בהם בצורה ישירה ב-YouTube ללא שום צורך בהקלטה דרך המחשב שלכם או בהקלטה של ה-SourceTV.
המוד Memoraze , נותן את האופציה לשחקן להקליט את הפראגים שלו - אם זה בכל סיבוב בנפרד, או סיכום של כל הפראגים שלו במהלך המשחק כולו - ממש יצירת סרט קטן.
כמו כן, תוכלו לבחור מצבים שונים של עריכה ובמצב הבסיסי, זה עורך את הפראג בצורה מגניבה למדי שמוסיפה גם סאונד שמתאים בדיוק למצב ההריגה.
סרטון להמחשה.
אני מקווה שהיום בערב או מחר - סרטון ההדרכה המלא להכנסת סרטון דרך המוד יהיה מוכן, כך תוכלו בקלות להכין סרטון בשרת הקלאבים שלנו.
המוד יהיה מותקן כרגע רק בשרת הקלאבים לצורך בדיקה קצרה של הנושא ולאחר מכן נתקין את המוד על שלל השרתים שלנו. הליגות, הקלאבים, הגאטרים ושרתי הפרסים.
להלן מדריך קצר על המוד.
כדי להפעיל את המוד יש לרשום את הפקודה : mrz בצ'ט או בקונסול.
לאחר שרשמתם את הפקודה, יפתח לכם בצד שמאל ממשק שליטה במוד.
כדי ליצור סרט, יש ללחוץ על האופציה הראשונה - Create video .
לאחר מכן, יפתח תפריט נוסף שיכיל את האופציות של ההקלטה לסרטון שתרצו.
1.1 - Legend of War - הקלטה שנועדה לשחקן שהרג לפחות 3 שחקנים בסיבוב.
1.2 - My kills - הקלטה של כל הפראגים שעשיתם בסיבוב אחד.
1.3 - Team kills - הקלטה של כל הפראגים שהקבוצה שלך ביצעה ( טרור או CT )
1.4 - סרטון בדיחה - במידה והרגתם מישהו בצורה מצחיקה ואתם רוצים ליצור על כך וידיאו.
1.5 - Japanese tease - יצירת סרטון בצורה של אנימה.
האופציה השנייה בתפריט הראשי היא - Account management.
האופציה הזאת נועדה לנהל את חשבון השחקן במוד. מה מצב ההקלטה הקיימת. האם לעלות דרך חשבון מיוחד ועוד..
2.1 - Redeem code - במידה וניגמר לכם נקודות הקרדיט, תוכלו להכניס כאן קוד חדש שיכיל נקודות קרדיט נוספות ליצירת סרטים. ( חשוב - קנייה של קרדיטים נוספים דרך האתר : playspan.com כרגע זה מצב בטא - אבל לאחר מכן יש צורך בקנייה של קרדיטים )
2.2 - Status - בדיקה של מצב הסרטון, האם הסרטון כבר מוכן או שהוא עדיין בבנייה. כמו כן, מצב בדיקה של נקודות הקרדיטים הקיימות בחשבון.
2.3 - Add/Update E-mail - הוספת של חשבון מייל. לאחר הוספה של חשבון מייל תקין, זה יצור את הסרטון וישלח לכם לינק ישיר לצפייה בסרטון.
2.4 - Link Youtube Acc - אופציה לפרסם את הסרטון דרך חשבון היוטיוב שלכם. יש צורך בהכנסת שם משתמש וסיסמא ( חשוב מאוד : אני ממליץ כרגע לא להשתמש בזה אלא רק דרך אימייל, כי במידה ותכניסו שם משהו שגוי , הסרטון פשוט לא יעלה - יש מס' באגים עדיין. )
רוצים לשאול שאלה? פשוט הגיבו כאן ואני אנסה לעזור ובמידת הצורך היוצרים של המוד יגיעו לפורום לעזרה.
אתה יכול לבחור את זה בכל תחילת ראונד.
לא הרגת 3? זה ימשיך לראונד הבא - עד שתהרוג 3.
במידה ובחרתם סיכום של כל מה שהרגת בסיבוב - גם אם תהרוג אחד זה יקח לך נקודת קרדיט אחת.
אז צריך לחשוב על זה לפני..
אז זה ניראה לי דבילי
אני לא יכול לדעת מה יהיה ראונד הבא...
אם אני יהרוג 3
אם אני יעשה הריגה מצחיקה
וכל השאר.....
1.4 - סרטון בדיחה - במידה והרגתם מישהו בצורה מצחיקה ואתם רוצים ליצור על כך וידיאו.
אני לא יכול לנחש מה אני יעשה לפני שאני עושה את זה
שוב, אתה יכול לבחור לקיים את כל הסרטונים.
ברגע שזה יתאים לקריטריונים של אחד הסרטונים, זה יעשה את הסרטון.
נגיד התחיל ראונד, ואתה בוחר את האופציה הראשונה והרביעית. הרגת 3 בסיבוב הראשון זה יעשה את האופציה הראשונה. בינתיים האופציה הרביעית שבחרת, עדיין נשארת - ואם הרגת בסיבוב ה-6 מישהו עם פלאש ( אותו משתמש שבחרת לעשות עליו את הסרטון..) זה יעשה את האופציה הרביעית.
שוב, אתה יכול לבחור לקיים את כל הסרטונים.
ברגע שזה יתאים לקריטריונים של אחד הסרטונים, זה יעשה את הסרטון.
נגיד התחיל ראונד, ואתה בוחר את האופציה הראשונה והרביעית. הרגת 3 בסיבוב הראשון זה יעשה את האופציה הראשונה. בינתיים האופציה הרביעית שבחרת, עדיין נשארת - ואם הרגת בסיבוב ה-6 מישהו עם פלאש ( אותו משתמש שבחרת לעשות עליו את הסרטון..) זה יעשה את האופציה הרביעית.
הבנת?
אה סבבה
וגירסאת בטא זה בחינם
וכשתצא הגירסא הרשמית זה יהיה בתשלום?
כמה הערות:
1. כל בקשה היא רלוונטית רק לסיבוב בו היא בוצעה. אם לא עמדתם בתנאי (כמו למשל "3 הריגות"), הבקשה מתבטלת (ולא נשארת לסיבוב הבא). תוספת: ניתן לבקש את הבקשה לפני או אחרי שאתם מבצעים את ההריגות. כל עוד הבקשה מתבצעת באותו סיבוב, וניתן ליצר את הסרט המבוקש, תקבלו אותו.
2. "קרדיט" הוא ה"כסף" בו אנחנו משתמשים. כל משתמש חדש מקבל 10 קרדיטים, כלומר יכול ליצר 10 סרטים בחינם.
3. כרגע אנחנו תומכים רק ב Counter-Strike:Source. משחקים נוספים בעתיד.
כדי שהסרטים יגיעו אל חשבון ה YouTube האישי שלכם, יש לבחור באופציה מתוך התפריט.
בחלון הטקסט יש לכתוב את שם החשבון, רווח, והסיסמא
לדוגמא:
raviv mypass
מי שלא יקשר חשבון אישי, יקבל את הסרטים אל החשבון devmemoraze.
כלומר, ניתן להכנס ל http://youtube.com/devmemoraze ולחפש את הסרטים שלכם ע"פ השם שלכם במשחק.
אם מכניסים כתובת אי-מייל, תקבלו גם מייל על כל סרט שנוצר.
זה ענק
אבל לא בשביל לשלם על זה כסף לדעתי...
אחרי הכל אני עדיין יכול לעשות רקורד
וגם לפי מה שאתה אומר אני מקבל את זה כבר ערוך...
אנשים לא רוצים את זה ערוך.. הם רוצים את זה כקובץ דמו..
שיוכלו לשלוח את זה לאנשים שהם יערכו את זה ויכניסו את זה לסרט...
אם אתה מקבל כבר פראג ערוך... לעורך לא יהיה מה לעשות אם זה
זה ענק
אבל לא בשביל לשלם על זה כסף לדעתי...
אחרי הכל אני עדיין יכול לעשות רקורד
וגם לפי מה שאתה אומר אני מקבל את זה כבר ערוך...
אנשים לא רוצים את זה ערוך.. הם רוצים את זה כקובץ דמו..
שיוכלו לשלוח את זה לאנשים שהם יערכו את זה ויכניסו את זה לסרט...
אם אתה מקבל כבר פראג ערוך... לעורך לא יהיה מה לעשות אם זה
מסתבר שיש התנגשות קטנה בין המוד שלנו לבין הפלאגין של שרת הקלאב. ההתנגשות הזאת גורמת לכך שהמערכת שלנו לא יכולה לעבוד כראוי
אנחנו מנסים לפתור את זה במלוא המרץ, אך לצערי לא ניתן יהיה ליצר את הסרטים שכבר הוזמנו.
אפשרות אחת היא שנשכור שרת משלנו על WebGame.co.il (אותו ספק עליו רצים השרתים של VGames). האם חברי הקהילה יסכימו לבא לשרת שלנו כדי לנסות את המערכת ?