טורניר ה-One Day Cup כשמו כן הוא, יתפרס על יום אחד. כלומר: הטורניר יתחיל במוצאי שבת (6/8/2009) בשעה 19:00 ויסתיים לקראת השעה 23:00.
הטורניר הוא ל 8 קבוצות בלבד. כלומר 8 הקבוצות אשר יקדימו להירשם ולקבל אישור ממנהל הטורניר, יזכו לשחק בטורניר. קבוצה אשר יודעת שלא תוכל להציב 5 שחקנים לפחות בכל משחקי הטורניר, נא לא להרשם! קבוצה שאין לה אישורים מלאים לא תוכל להבטיח את מקומה בטורניר. במידה וקבוצה תרשם ולא תגיע, שחקניה ייענשו בהתאם ראו הוזהרתם!
כל קבוצה אשר תרצה להירשם מחוייבת לפתוח נושא בפורום עם שם הקבוצה ובנושא עצמו את שמות השחקנים + סטיים איידי + לידר הקבוצה + אישור של השחקנים עצמם.
דוגמא : הרשמת קבוצת xxx ל ODC אני הלידר. 1 – steam_id 2 – steam_id 3 – steam_id 4 – steam_id 5 – steam_id
רק לאחר שכל חברי הקלאן יאשרו בתגובה, הנושא ינעל והקבוצה תתוסף אל רשימת הקבוצות אשר ישחקו בטורניר.
על כל הקבוצות אשר משתתפות בטורניר יש להראות נוכחות בערוץ הקהילה: Vgames.Source# לחסוך זמן ולא לחפש אותכם לא תהיו נוכחים הפסד שלכם.
המשחקים יתקיימו בשרתים של הקבוצות, במידה ולשתי קבוצות שמקיימות משחק לא יהיה שרת, תוכלו לפנות אל מנהלי הטורניר בבקשה לקבלת שרת משחק של Vgames. אך ורק במידה ואין לכם אני מדגיש!
פרטי הקבוצות, השחקנים והמשחקים ייתפרסמו לאחר שירשמו 8 קבוצות.
נא לא לפתוח דיונים מיותרים מה עם המשחק שלנו,מה קורה עם המפות וכו'. סמכו עלינו אנחנו יודעים מה תפקידנו.
כאשר עניין כזה מצחיק אותך, זה לירוק ב"פרצוף" של הקהילה - אני יודע שאתה בן 14.5 ולא תמיד חושב פעמיים לפני שאתה אומר משהו. עומר, סה"כ מנסים לבוא לקראת הקהילה, להפעיל אותכם, שיהיה לכולנו כיף. תחשוב על זה