הוצאתי 200$ על מכשיר דפוק - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: הוצאתי 200$ על מכשיר דפוק
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 15.07, 13:04

אגב ברשת בסט ביי במספר מדינות אין במלאי 360 ויש מספר מדפים מועט לעומת הפס3
שנמצא על יותר מדפים ותמיד יש במלאי, סיפור לקנות שם 360, הם בודקים במחשב אם יש
במלאי במדינה אחרת ולא תמיד מוצאים.

עד כמה שהם גדולים לא מומלץ לקנות מהם, מנסיון שהיה לי בעבר איתם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#32   פורסם: 15.07, 13:14

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
אני צריך להאשים את בסט ביי או את MS?
לדעתי את שתיהן. קודם כל את בסט ביי כמובן שמכרו לך מוצר ישן/מחודש ובגדול את מיקרוסופט שבכלל הוציאו לשוק מכשיר שהוא דפוק. אני חושב שזאת בושה שהם מוציאים לשוק כאלה מכשירים שאנשים משקיעים עליהם מאוד דולרים ועוד מאות דולרים על משחקים ובסוף המכשיר בקושי החזיק להם שנה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#33   פורסם: 15.07, 15:56

עומר- בקופסה לא התכוונתי לקרטון, אלא לפלסטיק הלבן שעוטף את כל הקונסולה.
כתוב במפורש פברואר 2009 במדבקה מעל החיבור AV (כאמור, אך ורק חיבור AV ).

גיא- הסתכלתי על כניסה של החשמל, ובמדבקה ראיתי את הנתונים האלה, 12V(וולט אני משער), 16.5A (אמפר? או 165 אולי לא ראיתי טוב), 5Vbs ו1A.
אני משער שתבין מה זה אומר, מאז שקניתי אקבוקס התרחב לי הידע הטכני, אבל עדיין יש דברים בסיסיים שאני עוד צריך ללמוד.

אבל תבין, אם לא הייתה לי 360 ישנה, הייתי פותח נושא שמתלונן על זה שאין לי HDMI ושהספק כח לא מתאים!
ורק אז אחרי שהייתי מסדר לי ספק כח הייתי מגלה שהכונן DVD לא עובד!
אני חוזר ואומר, כי זאת העובדה שהכי מעצבנת אותי, הספק החדש לא יכול להיכנס לקונסולה החדשה בכלל, יש בליטה בתקע החדש איפה שיש בליטה בשקע, בעוד שהתקע הישן נכנס יופי.
זה פשוט מעיד על זה שמכרו לי קונסולה ישנה במסווה, ושמו לי את האקססוריס החדשים למרות זאת.
חבר שלי קרה את הנושא, והוא לא חוזר לארה"ב דרך אגב. הוא גר שם שנה וחזר אתמול לארץ.
כדאי לפנות לבסט ולנסות לקבל פיצוי ומשלוח עליהם אתם אומרים? או פשוט להחליף כונן?

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#34   פורסם: 15.07, 16:02

בקיצור - זאת קונסולה מחודשת. גם דודי קיבל אחת כזאת שחזרה מתיקון. אחרי התיקון הם שמים מדבקה חדשה.
העובדה שהספק לא מתאים, שאין HDMI מעידה על זה. מוזר שהם לא כתבו עליה שזה "מחודשת" היה צריך להעיף אותם על טיל.

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#35   פורסם: 15.07, 16:13

כן זכרתי את המקרה של דודי, אבל אני חושב שזה היה מקרה ידוע אז שמקבלים קונסולות מחודשות מתיקון.
אבל מדובר פה בקנייה באחת מהרשתות הכי גדולות באמריקה, קנייה!
בקיצור, לכתוב מכתב?

הבעייה שהחשד שאבא שלי פיתח לאקבוקס יגדל, הוא לא הבין איך לקחתי את זה מובן מאליו שהאקסבוקס התקלקל לי אחרי שנתיים (ועוד החשבתי את עצמי בר מזל שהוא החזיק שנתיים), מה הוא יחשוב עכשיו?

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#36   פורסם: 15.07, 16:17

אין לי מה להגיד לגבי האקס בוקס ואבא שלך, אבל הפדיחה כולה של החנות. אתם צריכים איך שהוא לצעוק אליהם ולדרוש פיצוי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#37   פורסם: 15.07, 16:26

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
עומר- בקופסה לא התכוונתי לקרטון, אלא לפלסטיק הלבן שעוטף את כל הקונסולה.
כתוב במפורש פברואר 2009 במדבקה מעל החיבור AV (כאמור, אך ורק חיבור AV ).

גיא- הסתכלתי על כניסה של החשמל, ובמדבקה ראיתי את הנתונים האלה, 12V(וולט אני משער), 16.5A (אמפר? או 165 אולי לא ראיתי טוב), 5Vbs ו1A.
אני משער שתבין מה זה אומר, מאז שקניתי אקבוקס התרחב לי הידע הטכני, אבל עדיין יש דברים בסיסיים שאני עוד צריך ללמוד.
אז הנה, שיעור בסיסי בחשמל:
המכפלה של ה-V וה-A נותנת לך את הצריכה של הקונסולה שלך בוואט. במקרה שלך הקונסולה צורכת 16.5*12=198W. זו בהחלט אחת מהקונסולות הישנות של Xenon (גם ה16.5A מעיד על כך) ולכן רק ספק ישן של 203W יעבוד איתה - היא בנויה ככה שלא תוכל להכניס ספק חדש וחלש יותר כי זה יהרוס את הקונסולה. הספק של הפאלקון מספק 175W והספק החדש של הג'אספר מספק 150W
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_36...t_of_revisions

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חוזר ואומר, כי זאת העובדה שהכי מעצבנת אותי, הספק החדש לא יכול להיכנס לקונסולה החדשה בכלל, יש בליטה בתקע החדש איפה שיש בליטה בשקע, בעוד שהתקע הישן נכנס יופי.
זה פשוט מעיד על זה שמכרו לי קונסולה ישנה במסווה, ושמו לי את האקססוריס החדשים למרות זאת.
חבר שלי קרה את הנושא, והוא לא חוזר לארה"ב דרך אגב. הוא גר שם שנה וחזר אתמול לארץ.
כדאי לפנות לבסט ולנסות לקבל פיצוי ומשלוח עליהם אתם אומרים? או פשוט להחליף כונן?
בהחלט מכרו לחבר שלך קונסולה ישנה במסווה או בטעות. אני בשוק לגמרי מזה שבכלל מכרו אותה עם ספק כח חדש, כי הרי ברור שכל מי שינסה לחבר אותה יגלה שיש כאן בעיה.
אתה צריך לקחת את כל הפרטים מחבר שלך: אמצעי תשלום, סניף שבו הוא ביצע את הרכישה, מספר קבלה וכו', ואתה צריך לדעתי לפנות לבסט ביי בדחיפות ולהתלונן על זה שהם מכרו לך קונסולה ישנה בתור קונסולה חדשה כביכול, ולאיים על זה שתפנה גם למיקרוסופט בנידון. תבדוק טוב טוב גם על הקבלה של חבר שלך שלא כתוב משהו כמו refurbished.

עדיף שתעשה את זה כמה שיותר מהר, כי נראה לי שלחברות כמו בסט ביי יש מדיניות החזרת מוצרים שיכולה להקל עליך אם אתה מטפל בזה תוך שבועיים-שלושה מהקנייה. בכל מקרה אסור לך לוותר להם על דבר כזה, ואם חבר שלך שילם באשראי אז כדאי אפילו לשקול ביטול של הקניה דרך חברת האשראי במידה ובסט ביי לא טורחים לענות לך.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#38   פורסם: 15.07, 16:30

אוקיי תודה לכולם אני אטפל בזה.
לא לציין שהייתה לי קונסולה ישנה נכון?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#39   פורסם: 15.07, 16:53

ברור שלא. תציין שהספק לא התאים בכלל, ולא הייתה יציאת HDMI (אני מניח שעל הקופסה כתוב שיש...) ושגם כשחיברת עם ספק "של חבר" הכונן לא עבד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#40   פורסם: 15.07, 17:15

לא לא, שלא יגיד שזה ספק של חבר, כדי שלא יגידו שזה באשמת הספק המשומש של חבר שלו.
שיגיד שהוא קנה ספק נוסף מקורי של מיקרוסופט שמתאים לדגמים הישנים יותר וגילה שאז זה מצליח להתחבר, אבל גם כשמחברים אותו יש בעיה עם הכונן DVD.

ובכל מקרה שיגיד להם שמבירור שהוא עשה על צריכת החשמל של הקונסולה, די ברור שזו קונסולה מחודשת מדור ישן ששמו לה ספק חשמל לא מתאים מדור חדש יותר.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#41   פורסם: 15.07, 18:00

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
לא לא, שלא יגיד שזה ספק של חבר, כדי שלא יגידו שזה באשמת הספק המשומש של חבר שלו.
שיגיד שהוא קנה ספק נוסף מקורי של מיקרוסופט שמתאים לדגמים הישנים יותר וגילה שאז זה מצליח להתחבר, אבל גם כשמחברים אותו יש בעיה עם הכונן DVD.

ובכל מקרה שיגיד להם שמבירור שהוא עשה על צריכת החשמל של הקונסולה, די ברור שזו קונסולה מחודשת מדור ישן ששמו לה ספק חשמל לא מתאים מדור חדש יותר.
משום שמיקרוסופט לא מוכרת ספקים משומשים עדיף שיגיד שהוא לקח את זה לחבר שיש לו XBOX זהה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#42   פורסם: 15.07, 18:11

אוקיי מובן.
מצאתי את הקבלה, החבר התבלבל, מסתבר שמדובר בtarget ולא בבסט ביי, אבל הוא אמר לי שמדובר ברשת השנייה הכי גדולה בארה"ב אחרי wallmart. אני משער שזה לא משנה כל כך.
לא צויין שום refurbished על הקבלה, הכל נראה רגיל.
על הקופסה של האקסבוקס הייתה טבלת השוואה כזאת בין שלושת הגרסאות, והיה סעיף של כבל HDMI, ומן הסתם היה כתוב sold seperately תחת ארקייד.
אבל אני משער שזה מצביע על כך שצריך להיות חיבור HDMI בפנים.
אין פה שום קאץ' אז, לא קיבלתי את מה שקניתי.
אני חושב שבנושא הספק כדאי ללכת על הגרסה של גיא, שבאמת לא ידפקו לי תירוץ מפגר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#43   פורסם: 15.07, 20:07

פשוט תתקשר ותצעק, אתה תתפלא כמה זה עובד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של myca

משתמש רציני

#44   פורסם: 15.07, 20:19

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי מובן.
מצאתי את הקבלה, החבר התבלבל, מסתבר שמדובר בtarget ולא בבסט ביי, אבל הוא אמר לי שמדובר ברשת השנייה הכי גדולה בארה"ב אחרי wallmart. אני משער שזה לא משנה כל כך.
לא צויין שום refurbished על הקבלה, הכל נראה רגיל.
על הקופסה של האקסבוקס הייתה טבלת השוואה כזאת בין שלושת הגרסאות, והיה סעיף של כבל HDMI, ומן הסתם היה כתוב sold seperately תחת ארקייד.
אבל אני משער שזה מצביע על כך שצריך להיות חיבור HDMI בפנים.
אין פה שום קאץ' אז, לא קיבלתי את מה שקניתי.
אני חושב שבנושא הספק כדאי ללכת על הגרסה של גיא, שבאמת לא ידפקו לי תירוץ מפגר.
target זאת אכן רשת מכובדת. אין שבוע שאישתי לא עוברת שם .
על הקבלה לא יהיה איזכור לריפבריש, בדר"כ זה יהיה על הקופסא עצמה.
כמה זה עלה לך? 200 ?
איזה סניף של טרגט ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#45   פורסם: 15.07, 21:37

אתה גר בארה"ב אני מבין?
הקופסה נראית כרגיל, הכל כבר נאמר.
אכן עלה 200$ (הכותרת מרמזת )
והסניף באזור ניו-ג'רזי-פרינסטון משהו כזה.

אגב דודי גם על זה חשבתי.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של myca

משתמש רציני

#46   פורסם: 15.07, 21:45

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה גר בארה"ב אני מבין?
הקופסה נראית כרגיל, הכל כבר נאמר.
אכן עלה 200$ (הכותרת מרמזת )
שמע. זה נישמע הזוי לחלוטין. לא מתאים לטרגט לעשות דבר כזה. שאלתי אם זה היה 200 בידיוק כולל טקס וכדומה. אני מנסה להבין מה מכרו לך בידיוק.
יש לי רעיון איך זה קרה.
בטרגט יש אפשרות להחזיר מוצרים בלי בעיה (כמו כמעט בכל חנות בארהב).
יתכן שמישהו החזיר את הקופסא עם התוכן המפוקפק הזה ובטעות הם שמו את זה על המדף כאילו כלום. כלומר זאת טעות של החנות.
תאמת, אני לא מאמין שהם יוכלו לעשות עם זה משהו כשאתה 4000 מייל רחוק מהם.
אתה צריך מישהו שיחזור אליהם עם הקבלה והקופסה ועדיף שזה יהיה אתמול.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#47   פורסם: 15.07, 21:53

מה הסיכוי שהם יסכימו לשלם על לי על המשלוח של האקסבוקס הדפוק, יחליפו לי אותו וישלמו על המשלוח של החדש?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של myca

משתמש רציני

#48   פורסם: 15.07, 21:55

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
מה הסיכוי שהם יסכימו לשלם על לי על המשלוח של האקסבוקס הדפוק, יחליפו לי אותו וישלמו על אחד חדש?
אני לא מאמין שיש סיכוי גדול. אבל תנסה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#49   פורסם: 15.07, 23:52

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
מה הסיכוי שהם יסכימו לשלם על לי על המשלוח של האקסבוקס הדפוק, יחליפו לי אותו וישלמו על המשלוח של החדש?
הרבה יותר נמוך מהסיכוי שהם יגידו לך שזה נדפק בטיסה ושזה בכלל לא מיועד לעבוד מחוץ לארה"ב ובטח לא במדינות שרשת החשמל שלהם לא תואמת בעליל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#50   פורסם: 16.07, 10:21

yoki כרגע אני עם ה-90nm הוותיקה ביותר בישראל ללא hdmi אותה קבלתי שבועיים אחרי
ההפצה הראשונית בארה"ב לפני שנתיים פלוס, היא עובדת מעולה כמו שאצלך הישנה עבדה מעולה,
תחליף כוננים וגמרנו סיפור, הטלפונים והטירטור ודמי המשלוח והעצבים יעלו לך יותר ממה שחשבת
להוציא עליה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#51   פורסם: 16.07, 13:32

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא קנה במזומן או באשראי?
אני הייתי נלחם על זה בכל מקרה מולם ומאיים גם לפנות לשירות לקוחות של מיקרוסופט (ובעצם אולי באמת פונה לשירות לקוחות של מיקרוסופט). טארגט לא מכרו סתם קונסולה ישנה, אלא קונסולה ישנה שבכלל לא מתחברת לספק שהם מכרו איתה, ועם מפרט שונה מזה שמצויין על הקופסא - משהו פה מאד מסריח.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#52   פורסם: 16.07, 14:46

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
הרבה יותר נמוך מהסיכוי שהם יגידו לך שזה נדפק בטיסה ושזה בכלל לא מיועד לעבוד מחוץ לארה"ב ובטח לא במדינות שרשת החשמל שלהם לא תואמת בעליל.
אבל אתה שוכח שבת'כלס הכונן פה זה עניין שולי.
הם בכלל לא נתנו לי מה שהייתי אמור לקבל, גם קונסולה ישנה (כשלא צוין שום דבר שקשור לכך על הקופסה או על הקבלה) וגם ספק שלא יכול להתחבר בכלל לקונסולה.

איתן- ברור לך שאתה מקרה די נדיר?
זה באותה מידה יכול להיות עניין של מעט מאוד זמן יחסית עד שגם זאת תמות.
אם לא נצליח להוציא פיצוי הולם, נחליף כונן אל תדאג .

אגב, בדקתי, אפילו זיכרון פנימי של 256 MB אין.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#53   פורסם: 16.07, 15:39

בקיצור -תיכנס בהם!

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#54   פורסם: 16.07, 22:16

טוב זאת הטיוטה שכתבתי.
יותר מאוחר היא תתורגם לאנגלית ותכיל תמונות ויותר פרטים על הקנייה.
רציתי שתראו ותתקנו אם צריך.

לטרגט,
ב11.7 קניתי בסניף ניו-ג'רזי-פרינסטון אקסבוקס 360 ארקייד, והבאתי אותו לישראל, שם אני גר.
בבעלותי אקסבוקס 360 שיוצר בשנת 2006.
כשהוצאתי את האקסבוקס החדש שקניתי אצלכם מהקופסה, גיליתי שהוא נראה בדיוק אותו הדבר כמו האקסבוקס הישן, כלומר אין לו חיבור ה.ד.מ.י.
המדבקה מאחור שמציינת את תאריך הייצור של האקסבוקס הראתה כי הוא יוצר ב2.2009, זאת על אף שכבר כ-שנתיים שמייקרוסופט מייצרת את כל האקסבוקסים עם חיבורי ה.ד.מ.י.
כשבכל זאת ניסיתי לחבר את האקסבוקס לחשמל, גיליתי כי ספק הכח שקיבלתי בחבילה שקניתי אצלכם כלל לא יכול להיכנס לאקסבוקס, זאת מפני שהוא יוצר לדגמים החדשים יותר של האקסבוקס 360. אלה צורכים פחות חשמל, 150/175 וואט, תלוי בדגם, בעוד הדגמים הישנים צורכים 198 וואט.
לכן מייקרוסופט שינתה את צורת התקע של ספקי הכח החדשים, על מנת שלא יוכלו להיכנס לשקעים הישנים, וכך, כאשר הלקוח ינסה להדליק את האקסבוקס מהדגם הישן הוא יהרס, מפני שספק הכח לא יוכל לספק לו מספיק חשמל.
הסתכלתי במדבקה שמעל השקע, שם צויין כי האקסבוקס צורך 198 וואט.
כל הנאמר כאן מעיד על כך שקיבלתי אקסבוקס 360 מהדגם הישן, שכידוע סובל מבעיות אמינות, למרות שעל הקופסה מתואר הדגם החדש.

ניסיתי לחבר את ספק הכח הישן לאקסבוקס החדש, והצלחתי לעשות זאת בלי בעייה. גם עובדה זאת מראה על כך שקיבלתי אקסבוקס מדגם ישן.
הדלקתי את האקסבוקס, וניסיתי לשחק באחד מהמשחקים שיש לי.
להפתעתי, לא הצלחתי לעשות זאת. כונן ה-די-וי-די באקסבוקס שקניתי אצלכם מקולקל, ולא מצליח לקרוא אף דיסק שברשותי (כולם במצב מעולה)
בנוסף, צויין על הקופסה כי ישנם 256 מגהבייט של זיכרון פנימי, אך אלה לא נמצאים באקסבוקס, שלא מכיל זיכרון כלל וכלל.
גם עובדה זו מראה כי קיבלתי אקסבוקס מדגם ישן, מפני שדגמי הארקייד הישנים לא הכילו זיכרון כלל וכלל.

לסיכום, בניגוד מוחלט למה שהייתי אמור לקבל כשקניתי אקסבוקס 360 ארקייד בחנות טרגט, קיבלתי אקסבוקס מדגם ישן, פחות אמין, ללא חיבור ה.ד.מ.י וללא 256 מגה בייט של זיכרון פנימי, ובנוסף, כונן הדי.וי.די מקולקל ולא יכול לקרוא דיסקים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של myca

משתמש רציני

#55   פורסם: 17.07, 00:17

אינני איש בשורות

http://www.xbox360customersupport.co...r-cord-in-box/

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#56   פורסם: 17.07, 01:00

אז נקווה שטרגט נחמדים כמו קיי-מארט. תודה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של myca

משתמש רציני

#57   פורסם: 17.07, 01:06

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
אז נקווה שטרגט נחמדים כמו קיי-מארט. תודה
כן אבל תראה מה הוא עבר. העיניין הוא שאתה שם והם פה. וזה יכול להקשות קצת על העסק.
אם היית פיסית הולך לטרגט ומסביר להם, אין לי ספק שזה היה ניפתר. אני מכיר את טרגט והם מעולים מבחינת פוליסי של החזרת מוצרים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#58   פורסם: 17.07, 08:06

אל תשכח שמה שהבאת באתר זה שיחה עם נציגים של מיקרוסופט, שהם כידוע הודים ומהם לא יצא כלום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#59   פורסם: 19.07, 23:37

טארגט חושבים שאנחנו משקרים ושהחלפנו את האקסבוקס בקופסה (?!).
זה נע לכיוון החלפת כונן... ס'עמק!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#60   פורסם: 20.07, 06:37

נבלות! אם הייתם בארה"ב זה לא היה קורה. כשאתם רחוקים זאת בעיה. אם הייתם שם הייתם זורקים להם את זה בפנים.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא