משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
20.07, 15:44
|
|
|
מה זאת אומרת חושבים? הרי יש לכם את האחריות ואת המספר הסיריאלי של הקונסולה. הם לא יכולים להכחיש את זה
זה נרכש עם כרטיס אשראי? כי אם כן אז הייתי פשוט ממליץ לבטל את הרכישה. שטרגט ילכו לחפש אתכם
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
20.07, 16:11
|
|
|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
מה זאת אומרת חושבים? הרי יש לכם את האחריות ואת המספר הסיריאלי של הקונסולה. הם לא יכולים להכחיש את זה
זה נרכש עם כרטיס אשראי? כי אם כן אז הייתי פשוט ממליץ לבטל את הרכישה. שטרגט ילכו לחפש אתכם |
|
|
|
|
מחזק. דרך אגב, כמו שגיא ציין, טענת בפניהם שיבדקו את המספר הסיריאלי? את זה הם באמת לא יכולים להכחיש. גם לגבי החלפת הסידי שפשוט יבדקו אם החותמת נפרצה הרי מעולם לא פתחת את המכשיר והחותמת במקומה.
תמשיך ללחוץ ותתקשר כל יום אל הסניף המדובר. אל תשלח מכתבים, תתקשר כל יום ויום.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
20.07, 19:00
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
זה נרכש עם כרטיס אשראי? כי אם כן אז הייתי פשוט ממליץ לבטל את הרכישה. שטרגט ילכו לחפש אתכם |
|
|
|
|
למיטב זכרוני אין שום רקורד של מיספר סיריאלי של המכשיר בזמן המכירה. רק UPC .
לא ניראה לי שכ"כ קל לבטל רכישה. כי הם יטענו שהוא קיבל את המכשיר.
אין ברירה אלא פיסית להגיע לחנות או לשלוח את המכשיר. לא ניראה לי שזה יפתר בטלפון.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
20.07, 19:11
|
|
|
myca |
 |
|
|
לא ניראה לי שכ"כ קל לבטל רכישה. כי הם יטענו שהוא קיבל את המכשיר. |
|
|
|
|
הוא יכול לטעון שהוא לא קיבל את המכשיר שהחנות הצהירה עליו ושהוא ביקש לבטל את הרכישה ולהחזיר להם את המוצר, מה שנכון ב100%.
בכל מקרה חברת האשראי משמשת רק כמתווכת והיא מחויבת לבטל את הרכישה אם הוא ביקש ממנה. החנות עצמה צריכה לנקוט צעדים נגדו בשביל להחזיר לעצמה את הכסף, ומאחר והיא מכרה מוצר תקול אני בספק כמה היא תתאמץ לעשות את זה בכל מקרה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
20.07, 20:00
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
|
|
|
|
במקומך, בתור מנהל, הייתי מאוד נזהר עם הצהרות כאלו.
שיבטל את זה, אח"כ (אחרי הרבה שנים, שבהם הוא ישכח מכך) כשהוא ירצה להכנס לארה"ב שלא יתפלא שהוא יבלה במעצר בגלל תלונה במשטרה.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
20.07, 20:11
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
הוא יכול לטעון שהוא לא קיבל את המכשיר שהחנות הצהירה עליו ושהוא ביקש לבטל את הרכישה ולהחזיר להם את המוצר, מה שנכון ב100%.
בכל מקרה חברת האשראי משמשת רק כמתווכת והיא מחויבת לבטל את הרכישה אם הוא ביקש ממנה. החנות עצמה צריכה לנקוט צעדים נגדו בשביל להחזיר לעצמה את הכסף, ומאחר והיא מכרה מוצר תקול אני בספק כמה היא תתאמץ לעשות את זה בכל מקרה. |
|
|
|
|
שנינו מסכימים שהבחור המסכן קיבל מוצר פגום. חובת ההוכחה היא עליו. מבחינתם, הוא קיבל את הקונסולה הכי טובה של הדור הזה. לא ככה?
בכל מיקרה - הפיתרון יהיה פיסית להביא את המכשיר לשם.
עכשיו ,אם הם מאשימים אותו בהחלפה של המכשיר זה כבר יהיה בעייתי.
נערך לאחרונה על ידי myca, 20.07 בשעה 20:14.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
20.07, 21:48
|
|
|
אז מה אני צריך להגיד להם בשביל להוכיח שהמכשיר הוא לא כמו שצריך?
מה הם יעשו עם הסיריאל? (שהם ביקשו לראות דרך אגב).
יש פה הרבה דעות חלוקות...
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
20.07, 22:05
|
|
|
אולי ברגע שהם יראו את הסיראיל, ויבינו שהוא אכן מחודש הם יבינו שטעו. אם לא אני מניח שלא יהיה מנוס ממעשה פיזי בחנות, כלומר להגיע איתו לשם.
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
20.07, 22:13
|
|
|
הבעייה בינתיים זה שאבא שלי חוזר כל יום די מאוחר מהעבודה ואני לא תמיד מספיק לעבור על זה איתו ולהתקשר, אז הכל זז לאט.
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
20.07, 23:27
|
|
|
yoki |
 |
|
|
הבעייה בינתיים זה שאבא שלי חוזר כל יום די מאוחר מהעבודה ואני לא תמיד מספיק לעבור על זה איתו ולהתקשר, אז הכל זז לאט. |
|
|
|
|
זה סימן טוב. אולי הוא עובד קשה כדי להשיג בונוס ולרכוש לך מכשיר חדש.
(נכתב ע"י אבא לשני בנים , שעובד קשה , כדי להסביר להם שה DSים שלהם, הווי והפס3 + מיליוני מישחקים לא גדלים על העצים)
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
21.07, 00:12
|
|
|
myca |
 |
|
|
(נכתב ע"י אבא לשני בנים , שעובד קשה , כדי להסביר להם שה DSים שלהם, הווי והפס3 + מיליוני מישחקים לא גדלים על העצים) |
|
|
|
|
עברתי עם אבא שלי על הנושא הזה, והוא מאוד צחק מההודעה שלך.
אבל אני אצטט אותו: "במקרה הזה, עדיף להיות חכמים וטועים".
הוא כבר מעדיף שלא להיכנס לכל מיני תהליכים, ופשוט להחליף את הכונן.
אני ממש מודה לכולם שתמכתם והסברתם.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
21.07, 00:47
|
|
|
TheHunter88 |
 |
|
|
במקומך, בתור מנהל, הייתי מאוד נזהר עם הצהרות כאלו.
שיבטל את זה, אח"כ (אחרי הרבה שנים, שבהם הוא ישכח מכך) כשהוא ירצה להכנס לארה"ב שלא יתפלא שהוא יבלה במעצר בגלל תלונה במשטרה. |
|
|
|
|
ואני עומד מאחורי ההצהרה הזו. אם חנות מוכרת לו מכשיר מחודש במסווה של מכשיר חדש הם עוברים על החוק, והם אלו שצריכים לתת את הדין. הוא צריך לדעתי לטפל בזה בהיבט המשפטי, והם בסופו של דבר מחויבים למוצר התקול שהם מכרו לו.
אמורה להיות שם מדיניות של 90 יום החזרה של מוצר והם צריכים לעמוד בה - לא להאשים את הלקוח שהוא החליף את המוצר. אפילו בישראל לא שמעתי על האשמות כאלו מצד חנות.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
21.07, 01:32
|
|
|
yoki |
 |
|
|
עברתי עם אבא שלי על הנושא הזה, והוא מאוד צחק מההודעה שלך.
אבל אני אצטט אותו: "במקרה הזה, עדיף להיות חכמים וטועים".
הוא כבר מעדיף שלא להיכנס לכל מיני תהליכים, ופשוט להחליף את הכונן.
אני ממש מודה לכולם שתמכתם והסברתם. |
|
|
|
|
בתכלס החלפת הכונן זה הליך מטומטם שלוקח חמש דקות. יש לי ערכה לפתוח את ה-360, אבל תאמת זה מיותר. בכל מקרה אם אתה צריך מדריך טוב איך לפתוח את ה-360 תציין בדיון, אני השתמשתי בו והוא פשוט ומפורט. להחליף את הדיסק משם לבד זה שטויות.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
21.07, 06:25
|
|
|
myca |
 |
|
|
(נכתב ע"י אבא לשני בנים , שעובד קשה , כדי להסביר להם שה DSים שלהם, הווי והפס3 + מיליוני מישחקים לא גדלים על העצים) |
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
21.07, 15:46
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
בתכלס החלפת הכונן זה הליך מטומטם שלוקח חמש דקות. יש לי ערכה לפתוח את ה-360, אבל תאמת זה מיותר. בכל מקרה אם אתה צריך מדריך טוב איך לפתוח את ה-360 תציין בדיון, אני השתמשתי בו והוא פשוט ומפורט. להחליף את הדיסק משם לבד זה שטויות. |
|
|
|
|
כבר ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שנראים לי טובים.
תודה בכל זאת.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
22.07, 14:59
|
|
|
אתה מסה להפיל מגדל ע"י זריקת אבן...
אתה באמת חושב שכל מה שהוא יעשה,כמו 'לא לשלם להם' או 'לתבוע אותם' או 'לשלוח מכתב' באמת מזיז להם את הביצה?
כל עוד אתה לא נימצא שם כדי לתת להם דברים בפנים,הסיכוי שהדברים יזוזו מאוד קטן.
אנחנו האזרח הקטן,אין מה לעשות,בכל מערכת זה ככה...יש לנו זכויות,אבל דורכים עליהם,וזאת המציאות.
אני באמת ממליץ על לשלם להם,כי שוב,הם קובעים את החוקים...עד שלא תגיע לשם,כניראה שכלום לא יזוז.
בהצלחה אחי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
22.07, 15:43
|
|
|
DejaVo |
 |
|
|
אתה מסה להפיל מגדל ע"י זריקת אבן...
אתה באמת חושב שכל מה שהוא יעשה,כמו 'לא לשלם להם' או 'לתבוע אותם' או 'לשלוח מכתב' באמת מזיז להם את הביצה?
כל עוד אתה לא נימצא שם כדי לתת להם דברים בפנים,הסיכוי שהדברים יזוזו מאוד קטן.
אנחנו האזרח הקטן,אין מה לעשות,בכל מערכת זה ככה...יש לנו זכויות,אבל דורכים עליהם,וזאת המציאות.
אני באמת ממליץ על לשלם להם,כי שוב,הם קובעים את החוקים...עד שלא תגיע לשם,כניראה שכלום לא יזוז.
בהצלחה אחי. |
|
|
|
|
כנראה שלא הבנת כל כך. תקרא מה כתבתי: לא המלצתי לתבוע אותם, פשוט לנתק אותם מהצינור של כרטיס האשראי במידה וזה שולם בכרטיס אשראי.
ולמרות שלא המלצתי על זה, עדיין נראה לי שעדיף לשלוח להם מכתב מאשר להישאר עם הגישה המחורבנת שאתה מביא פה כאילו הם קובעים את החוקים ואין שום דבר שאפשר לעשות עם זה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
22.07, 17:37
|
|
|
חחח גישה מחורבנת?
בוא ניראה אותך קונה קונסולה בארה"ב ומגלה שהיא נידפקה,שולח מכתבים במבקש החזרה של הכסף,שנינו יודעים טוב מאוד כמה זה מעניין אותם
הפיתרון במקרה הזה,זה להגיע אליהם לסניף.
והצינור שאתה מדבר עליו,הצינור הזה עוד ישים אותו במעצר בגלל השטויות שאתה מדבר(במידה והוא יגיע לארה"ב)
אין לך מושג איך התעשייה הזאת עובדת,אתה חיי באשליה שהחלש צודק והוא יקבל את מה שמגיע לו,זה לא ככה.
ותשנה את השפה שלך,אני לא באתי לריב איתך...
-וההודעה שלי הייתה מופנת לכולם,לא רק אליך...אז תחשוב לפני שאתה מגיב.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
22.07, 17:56
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
ואני עומד מאחורי ההצהרה הזו. אם חנות מוכרת לו מכשיר מחודש במסווה של מכשיר חדש הם עוברים על החוק, והם אלו שצריכים לתת את הדין. הוא צריך לדעתי לטפל בזה בהיבט המשפטי, והם בסופו של דבר מחויבים למוצר התקול שהם מכרו לו.
אמורה להיות שם מדיניות של 90 יום החזרה של מוצר והם צריכים לעמוד בה - לא להאשים את הלקוח שהוא החליף את המוצר. אפילו בישראל לא שמעתי על האשמות כאלו מצד חנות. |
|
|
|
|
תגיע לשופט עם זה. נראה מה הוא יגיד לך. ועוד שופט אמריקאי.
המוצר עדין אצלך וביטלת את התשלום עליו? גנבת.
היית צריך להגיע לחנות ולהחליף אותו מיד.
אה רק טיילת? בעיה שלך. עכשיו תשלם את מחיר העסקה + קנס + כרטיס טיסה חזרה מיידית + ביטול ויזה לארה"ב לכמה שנים (במקרה הטוב).
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
22.07, 18:19
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
כנראה שלא הבנת כל כך. תקרא מה כתבתי: לא המלצתי לתבוע אותם, פשוט לנתק אותם מהצינור של כרטיס האשראי במידה וזה שולם בכרטיס אשראי.
ולמרות שלא המלצתי על זה, עדיין נראה לי שעדיף לשלוח להם מכתב מאשר להישאר עם הגישה המחורבנת שאתה מביא פה כאילו הם קובעים את החוקים ואין שום דבר שאפשר לעשות עם זה. |
|
|
|
|
לא הייתי ממליץ לבטל את העיסקה מבלי להחזיר את המוצר.
אני ממליץ בחום להצטייד ב-בובלהד והחליפה של ה BARTER ולגשת לחנות.
אגב - הכתבה מדברת על בריטניה - לא כך ?
אין דבר כזה בארהב אחרי 6 שנים לבקש החזר על מוצר שהתקלקל.
אגב- אני לא יודע איך בריטניה (או סקוטלנד עם 5 שנים) יכולים להתמודד עם דבר כזה של 6 שנים.
בארהב יש חנות - קוסטקו (אחד הריטיילרים הגדולים ביותר. סדר גודל של וול מארט) שעד לפני כמה שנים איפשר לך בכל שלב של חיי המוצר להחזיר אותו לחנות ולקבל את הכסף בחזרה. גם אחרי 10 שנים. אני אישית מכיר ישראלים שעשו את זה. כלומר קנו מצלמת וידאו, צילמו את היומולדת של הילד והחזירו לחנות. בכוונת תחילה. אבל זה לא היה רק ישראלים. עוד אנשים עשו זאת. לפני כשנתיים אם אני לא טועה, הם שינו את זה ל 90 יום. אנשים עשו אביוז לתוקף הבילתי מוגבל, וכנראה שהיה לקוסטקו הרבה נזק מזה. ( www.costco.com)
אין מה לעשות. בארהב מוכרים לך את המוצר, אתה כמובן יכול להחזיר אותו בזמן מוגבל - אבל אתה חייב לבוא פיסית לחנות ולהסביר מה קרה.
לגבי תיקונים - החנות לא מתקנת. מה שאתה יכול לקנות זה EXTENDED WARRANTY שבה אתה מקבל מוצר חדש אם המוצר שלך מתקלקל במסגרת הזמן של האחריות שלך.
תבין דבר נוסף - יש המון נוכלים בארהב. תתפלא, אבל יותר מישראל. ה SCAMS LEVELS פה כבר מזמן חצה את ה 20 (ועוד יש פוטנציאל הרחבה עד ל 30). אז מה אתה רוצה? שבא איזה מישהו ממדינה רחוקה 6000 מייל ופתאום אווט אוף דה סדנט טוען שקיבל משהו דפוק ולא ארזו לו , אכלו לו שתו לו.
מה ההבדל בינו לבין הנגירי הזה שמבקש ממני כסף כל יום כאשר הוא מבטיח לעשות אותי מיליונר? כלום. נאדה. לאמריקאים זה כמו SCAM.
עכשיו גיא, תשים כובע של בעל חנות. אני לא יודע בן כמה אתה ומה הרקע שלך אבל בוא ננסה.
בה איזה פרואני וקונה ממך מוצר חשמלי. הוא נוסע לפרו וטוען שסיפקת לו מוצר פגום. הבחור רוצה כסף בחזרה. הוא בכלל טוען שהדגם FK3345 שטענת שהוא בקופסה לא היה שם, ובמקום זה הוא קיבל FCKU3345 והוא מרגיש נידפק.
הוא מבטל לך את העיסקה בכרטיס. תגיד, זה נישמע לך בסדר?
לא, כי אם כן ואתה בעל חנות בעתיד, לך לקורס CHAPTER 11 AND ME כדי להתכונן לבאות.
נערך לאחרונה על ידי myca, 22.07 בשעה 18:44.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
24.07, 02:06
|
|
|
DejaVo |
 |
|
|
...
ותשנה את השפה שלך |
|
|
|
|
השפה מפריעה לך? זה שאני כותב "גישה מחורבנת"? כי לא הפריע לך לכתוב "מעניין להם את הביצה". אם זה כל כך מפריע לך תדמיין שכתבתי "גישה גרועה", אבל אני עדיין חושב שהגישה שלך היא לא מוצלחת לחיים: דפקו אותי אז אני אשב בשקט ואשתוק.
|
TheHunter88 |
 |
|
|
המוצר עדין אצלך וביטלת את התשלום עליו? גנבת.
היית צריך להגיע לחנות ולהחליף אותו מיד. |
|
|
|
|
מי אמר שהמוצר עדיין אצלו? חס וחלילה. שישלח אותו בחזרה ברגע שהוא מבטל את העסקה. אם צריך אז גם שיתעד את כל התכתובת עם החנות שקדמה לביטול העסקה.
אני לא מבין למה אנשים מתחילים להסתבך ולא מבינים במה מדובר, חושבים שאיזה שופט יבוא לשפוט אותך ויכניס אותך לקלבוש, .
קיבלת מוצר פגום? תחזיר אותו (בדואר) ותבטל את העסקה - אם צריך אז דרך חברת האשראי.
אני גם מניח שאנשים התרגלו כל כך לזה שדופקים אותם, שהם לא מבינים שבהרבה מאד מקרים (במיוחד כאלו) המערכת עובדת לטובת החלש. אם קמעונאית ענק כמו טארגט מכרה לך מוצר פגום, לא רק שהיא לא תרדוף אחרי ה200 דולר המסכנים שלך ותיכנס להליך משפטי (כשגם ככה היא יכולה להזדכות על הקונסולה הפגומה אצל מיקרוסופט), אלא שהיא גם תנסה להוריד את הלהבות במידה ואתה תהיה זה שיכנס להליך משפטי. רק הפרסום השלילי בתקשורת של דבר כזה יגרום לה יותר נזק ממה שאתם בכלל מסוגלים להבין.
|
 |
|
|
עכשיו גיא, תשים כובע של בעל חנות. אני לא יודע בן כמה אתה ומה הרקע שלך אבל בוא ננסה.
בה איזה פרואני וקונה ממך מוצר חשמלי. הוא נוסע לפרו וטוען שסיפקת לו מוצר פגום. הבחור רוצה כסף בחזרה. הוא בכלל טוען שהדגם FK3345 שטענת שהוא בקופסה לא היה שם, ובמקום זה הוא קיבל FCKU3345 והוא מרגיש נידפק.
הוא מבטל לך את העיסקה בכרטיס. תגיד, זה נישמע לך בסדר?
לא, כי אם כן ואתה בעל חנות בעתיד, לך לקורס CHAPTER 11 AND ME כדי להתכונן לבאות. |
|
|
|
|
המדיניות של החנות צריכה להיות ברגע שקורה דבר כזה "תחזיר את המוצר ונבדוק אותו", לא להגיד לצרכן "אנחנו חושבים שאתה שקרן והחלפת את הדגם בקופסא".
מה הצרכן אמור לעשות במצב כזה? אם הוא חכם ויש לו כח והוא גר בארה"ב - לתבוע אותם על הרבה מאד כסף ולרוץ לתקשורת (וזה בדיוק המצב עם צרכן ישראלי שמקבל תשובה כזו מחנות בישראל). כמה תביעות כאלו והחנות תגיע בכל מקרה לצאפטר 11.
יכול להיות שהתשובה הזו שניתנה פה היא רק בגלל שמדובר בצרכן שלא הבהיר את עצמו, וגר במדינה אחרת ככה שלא כל כך אכפת להם - ואז גם לו לא צריך להיות אכפת. אבל זו עדיין חוצפה לקרוא לצרכן שקרן, במיוחד כשזה מגיע מרשת ענק כמו טארגט.
הרי לחנות אין שום בעיה לבדוק האם המוצר שהיא מכרה הוא אכן המוצר שהלקוח מחזיר לה. יש הרי לכל קונסולה מספר סיריאלי יחודי שהחנות עוקבת אחריו, וקל מאד לבדוק אפילו שהקונסולה לא נפתחה כי מיקרוסופט דואגת למדבקה הזו בעצמה. אם לקוח קיבל מוצר שהוא טוען שהוא פגום מהיסוד, כולל ספק כח שלא מתאים למכשיר, ושונה מהמפרט שמצויין על האריזה - אז החנות היא זו שצריכה לספק תשובות, לא הצרכן.
נערך לאחרונה על ידי gulmer, 24.07 בשעה 02:19.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
24.07, 11:28
|
|
|
לא היה לך מה להגיד אז ציטטת את זה?
אמרתי 'מעניין להם את הביצה' כדי לתאר את המצב טוב יותר,בניגוד אליך שדיברת אליי ספציפית.
ולא אמרתי לשבת בשקט ולשתוק,כדי להזיז משהו צריך להיות נוכח בסניף הזה..נקודה.
ותספיק להיות בן אדם תמים,אתה יודע שככה זה עובד.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
24.07, 19:37
|
|
|
לא תמיד חנויות מבצעות מעקב של הסיריאל של המכשירים שהם מוכרים. שמעתי כבר על GAMESTOP שלא תמיד מבצעים זאת.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
26.07, 11:05
|
|
בעניין החלפת כונן הדי-וי-די קבל תיקון בעניין ואני מקווה שלא תתבאס מהבשורה המרה:
מייקרוסופט הכניסה קוד מפתח ע"ג לוח האם המאפשר לכונן לעבוד ואשר על כן עלייך להכניס
את אותו סוג הכונן (יצרן זהה מעבר לזה שאמרתי לך שחייב אותה שיטת שידור) ע"מ שכל העסק
יעבוד.
אם לא תמצא כונן זהה יצא כונן מדגם Toshiba-Samsung Xbox 360 DVD drive, version MS28
היחוד בכונן הנ"ל שהוא מאפשר לעשות Flash ל-Firmware של הכונן (מגיע עם תוכנה
לפריצת הכונן) ע"מ שהוא יוכל לעבוד עם המפתח של מייקרוסופט בלוח האם.
תוכל לרכוש את הכונן הנ"ל כאן.
בכל אופן במידה ותחליף כוננים והעסק לא יעבוד לך תצטרך לבצע את הפריצה של ה-Firmware
לכונן שיש לך ע"מ שלוח האם יזהה אותו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
26.07, 16:54
|
|
|
myca |
 |
|
|
לא תמיד חנויות מבצעות מעקב של הסיריאל של המכשירים שהם מוכרים. שמעתי כבר על GAMESTOP שלא תמיד מבצעים זאת. |
|
|
|
|
אם אין מעקב אחרי סיריאלים בתאום עם מיקרוסופט, איך מיקרוסופט אמורה לדעת מתי קנית את הקונסולה ששלחת להם לתיקון ומתי האחריות שלך נגמרת? זה נשמע לי לא הגיוני שהם לא יודעים דבר כזה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
27.07, 18:39
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אם אין מעקב אחרי סיריאלים בתאום עם מיקרוסופט, איך מיקרוסופט אמורה לדעת מתי קנית את הקונסולה ששלחת להם לתיקון ומתי האחריות שלך נגמרת? זה נשמע לי לא הגיוני שהם לא יודעים דבר כזה. |
|
|
|
|
זאת שאלה מצויינת ואכן מידי פעם אני שואל את עצמי את אותה שאלה כאשר אני רושם מכשיר אלקטרוני באתר של החברה (REGISTRATION). תאמת אין לי מושג איך זה עובד.
כשעושים REGISTRATION הם שואלים מתי קנית ואיפה וכדומה. _אבל_ כשקניתי את ה DS שלי מקרייגליסט (מאיזה בחור עלום שם), לא היתה לי בעיה לרשום את המספר שלו ואיזהוא תאריך קנייה (+ OTHER היכן שמבקשים לדעת היכן בוצעה הרכישה). לדעתי - זה תחום אפור מאוד שבנוי על איזה אמון בצרכנים. אני מאמין שהרבה אנשים לא שולחים את גלויית ה REGISTRATION ולא ממלאים ONLINE. לדעתי רוב האנשים לא שומרים אפילו את הקבלה מהחנות.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
01.08, 17:02
|
|
מרפי עשה את שלו.
נפלנו על כונן אחד של היטאצ'י ואחד של סאמסונג.
אנחנו לא יודעים אם קנייה של כונן חדש ומתאים תפתור את כל הבעייות כי אנחנו לא יודעים מה בדיוק הבעייה בכונן, אז הפתרון (שאבא שלי הציע בלי ששאלתי אפילו, שלא תחשבו שאני מפונק  ) הוא לקנות עוד ארקייד נחמדה.
בינתיים אני ממשיך לשחק עם האקסבוקס של חבר שלי, אותו הוא לא צריך בינתיים.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
01.08, 20:02
|
|
|
למה לא לקנות את של החבר אם הוא לא צריך אותה?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
02.08, 00:48
|
|
|
הוא לא צריך אותה בינתיים.
אבל באמת צריך לבדוק מה זה הבינתיים הזה.
|

|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|