תלונה|החמאס מצטער שאני חופר אבל אי אפשר יותר!כל האדמינים להיכנס! - משחקים Vgames - קהילות

נושא: תלונה|החמאס מצטער שאני חופר אבל אי אפשר יותר!כל האדמינים להיכנס!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Elpatron

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: אתמול, 21:48

Exclamation תלונה|החמאס מצטער שאני חופר אבל אי אפשר יותר!כל האדמינים להיכנס!

או קיי אני ממש מצטער שאני חופר ומוציא נפט כבר אבל באמת שזה לא בעיה רגילה !

זה כבר מעיק זה לא בגדר מעצבן זה כבר הורס ומפריע מאוד מאוד מאוד !!!

טוב תשמעו אני לא יכול יותר כנראה אחריי הדיון של אתמול החברה של החמאס ראו את זה ופשוט שונאים עכשיו אותנו ובכלל בכל מקום שהחברה של הNANG BOYS הם רואים ופשוט מתחילים לרסס תראו אני כבר לא מבדיל בין השרת RP לשרת DM באמת תראו הם באו עם מסחרית צהובה אני אמרתי להם ב/B חכו רגע בואו נדבר חכו
אמרתי להם כמה פעמים למרות הכול הם יצאו וחיררו אותי !
תראה האדמינים לא עונים ברפורט החמאס ממשיכים לראות אנשים ולרסס דיי באמת אני אומר לכם באמת עכשיו זה באמת מוריד את הרמה של השרת !! אני נוסע הם באים מרססים הורגים והולכים באמת אני גם מתלונן לא עונים ופה בפורום גם לא ממש עוזרים אני מבקש בשיא הרצינות עם הם רוצים שיעשו פיגועים שיש אירועים מיוחדים אבל סתם ככה ללכת ולרסס אנשים זה כבר לא כיף ! אני מדבר איתם בPM מבקש הם ממשיכים ! כל ה100 אלף שלי הלכו על בית חולים אני לא יכול גם החברים שלי לגאנג בלתי אפשרי לשחק כי הם איזה 8 אנשים ופשוט מרססים בלי לתת דין וחשבון !

אני גם ייתן לכם את השמות והשמות והם:

Kevin_Jackson

Ahmed_Kasom

Isoma_chi משהו כזה לא זוכר איך זה הלך

Mohamad_ELkabir
ויש להם עוד משתפי פעולה
אני מבקש מספיק באמת שהפעם לא רק יגידו שיוטפל אלא גם יטפלו בזה !

כמו ראול אלברז וכל מיני עכשיו באמת אני מבקש בשיא הרצינות שיוטפל ולא תגידו שתטפלו בזה ולא יקרה כלום באמת אני משקיע בשרת והם הורסים והורסים והורסים !!!

בבקשה כולם או שתסגרו אותם או שפשוט תתנו להם תנאים שונים בלי DM גם אדמינים לא עונים בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לשחק בלי למות כל 3 דקות !

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fr0z!k

אין כמו פרוזיק D:

#2   פורסם: אתמול, 21:57

מצטרף לתלונה גם לי זה קרה

אני נוסע ליד בית החולים עם חברים פתאום הם יצאו מהאוטו חיררו אותנו (ועוד נשק מהתחת) ונסעו מי שמה

Vgames 1 Player:
Fr0ziK;Dr Clan
VGames 2 Player:
Vitaly_Black;Anerchy 666
Vgames 3 Player:
Fr0ziK;gmR Clan

<InfiNity>
ציטוט:
צפה בהודעה
בואי דורה בואי נכבוש את העולם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Elpatron

משתמש עצבני

#3   פורסם: אתמול, 22:00

תראה טוב לראות שכולם שמים לב אבל האדמינים לא עושים כלום !

רוי בבקשה תסגור אותם או תנהל איתם שיחה ותסביר להם מה הם צריכים לעשות !!

חלאס זה בלתי אפשרי !

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#4   פורסם: אתמול, 22:01

גם לי נמאס לסגור וזהו לא להזהיר ראינו מה קורה שאתם מזהירים שמים עליכם פס לסגור וזהו

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#5   פורסם: אתמול, 22:09

שמעו ברה כל הקטע באר פי זה המושגים לא להרג סתם למרות שזה חמאס אבל דיי תנו לנו להנות מהשחק עד שהשרת עלה בהרבה ולא והפחתו רמת הנונארפי הוא שוב יורד דייי כבר תסגרו את החמאסים המסכנים האלו באים ויורים ועוד אתם נותנים להם רישמיות מה זה חאלס זה באמת ניהיה מעיק ומעצבן

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#6   פורסם: אתמול, 22:12

כן זה ממש ממש נמאס החמס האלה אני הולך ברחוב פיתאום יוצאים ממסחרית צהובה צועקים "אללא וואקבר" ומתחילים לרסס זה לא dm זה? כן זה כן! אומנם זה הגיוני שכמו בישראל שערבים רוצים את ירושליים ועושים פיגועים אז החמס רוצה את לוס סנטוס אבל חברה זה כבר סוטר לחוק בסיסי במשחק שנקרא dm זה נמאססס!! כולם להגיב באשכולי תלונה דומים לזה אם אתם רוצים שהשרת לא יפול וישארו בו רק חאמסניקים!! אור מה איתך אתה אמרת שאתה תעמוד על זה שארגון החמס לא יתקיים. תעשו משהו גם שאר האדמינים אתם לא חושבים שזה הורס את השרת??
עכשיו אני פונה אליכם החאמסניקים אם אתם רוצים לעשות dm לכו לשרת dm ותיהיו שם בקלאן (לא שאתם יודעים לירות חחח יאפסים רוב הפעמים לא הורדתם לי טיפה של hp) אדמינים תעשו משהו זה כבר לא כיף לשחק בשרת שנקרא שרת rp שיש בו dm תחשבו ככה אדמינים.נגיד ששחקנים מצוינים נכנסים לשחק rp שמעו שזה שרת מצוין ופיתאום רואים אנשים שעושים dm תחשבו איזה רושם הם מקבלים ותיהיו בטוחים שאם זה לא יפסק זה הרושם שיהיה על השרת הזה ואני חושב שהוא אפילו יפול מישום שיהיו בו רק חאמסניקים שעושים dm בשרת rp.. אתם אדמינים אמרתם שתטפלו בזה נכון? איפה הטיפול שלכם אני מבקש שתיקחו את זה לתשומת ליבכם זה לא יכול להיות כבר נמאס אם זה ימשיך אני שוקל לחזור לשחק ב Ls Rp ואני בטוח שהרבה שחקנים פה בשרת יעשו את זה אם זה ימשך!! ואני ימשיך להגיב ככה בכל האשכולים האלה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של phantom$look

מנהל משוב ועזרה - TRP

#7   פורסם: אתמול, 23:04

אוקיי אננו מודעים לעניין נא לא לפתוח עוד נושאים גבי לנעול

שחקן ואדמין בערוץ GTA
אדמין בשרת true rp
moto:
To boldly go where no man has gone before
with out aking question
ללכת לעבר הלא נודע בלי לשאול שאלות