לא שאני שונא 2-2, אבל ממש שונא, אני אפילו לא משחק בסאון.
פעם ניכנסתי לשרת באמריקה, ואף אחד לא שיחק שם 2-2, הם שיחקו כמו פרו אמייתים, עם M4, תעשו את הקרבות קצת כייפים, תיתפסו מחסה ותירו מימנו כמו שזה צריך להיות, או שתילמדו עוד שיטות חוץ מ-2-2. אני ביכלל אוהב קרבות של תפיסת מחסה וירי, בדרך קלל אם M4, אני אפילו לא מישתמש בעוזי.
ביגלל זה אני רמה 9, כי אף אחד לא יורה אלי בחזרה ממחסה, כולם באים עליי אם סאון.
בסינגל, אתם משחקים 2-2? ורצים ככה אם עוזי? הסאמפ אמור להיות כמו בסינגל, רק שאתה משחק אם חברים! =]
למשל שאתה ניכנס למישחק, רואים כל מיני תמונות מהמישחק, מי ששיחק שם, באמת נהנה.
לדעתי ביכלל כדי להעיף את הדבר הזה סטאטס, והקרבות יהיו סתם בישביל הכיף, ככה אף אחד לא יתאמץ כדי לעלות רמות, ואני בטוח שיעשו קרבות כייפים.
ואני באמת לא מאמין שהרוב נגד השיטה! איזה כיף!!
יאללה 4-4 שליטע!!
Game's:
Spliner Cell. Splinter Cell Chaos Thory. Splinter Cell Duble Agent. Ghost Recon Advanced Warfighter. The Sims. The Sims 2. The Sims 3. Hitman Blood Money. Enter The Matrix. Need For Speed Pro Street. Gta San Andres. Gta Vice City. GTA III.
But I'am Love Movis And TV, More Than I Love Game's
בעד! מי שלא רוצה שלא ישחק ככה, אל תגרמו לאחרים לשחק לא כרצונם
אתה צודק במאה אחוז אחי כי אם לא תיהיה את השיטה של הבאג אז אם נגיד יהיה 4-4 אז אם אני בטעות יתבלבל אני יקבל באן?? על ניצול באג?
אני בעד שהשיטה תשאר כל אחד ראשי לבחור באיזה נשק הוא ישחק אם נגיד מישהו יורה עלי בm4 אני מחזיר לו M4.
גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה.
כל מי שבעד - למה שפשוט נעיף את כל הנשקים ונשאיר אך ורק סאוון אוף?! אהה?! תראו כל מי שיורה והורג אם נשקים אחרים אתם אומרים לו נוב או קוראים לעצמכם נובים בגלל שמיהו בא וחיסל אותכם אם איזה M4. אתם לא רואים בשום נשק אחר "סקיל", לפי מה שאני רואה אתם חושבים שרק סאוון אוף קובע על המקצועיות שלכם ואת הרמה, צריך שכל אחד ישתמש בכל הנשקים ותמכה בכל הנשקים ולא רק בסאוון אוף! ודרך אגב זה ניצול באג, יום אחד לא יהיה אותו בSAMP מה תעשו תבכו?! טו זה מה שיש לי להגיד!
נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! שיטת ה 2-2!
כל מי שבעד - למה שפשוט נעיף את כל הנשקים ונשאיר אך ורק סאוון אוף?! אהה?! תראו כל מי שיורה והורג אם נשקים אחרים אתם אומרים לו נוב או קוראים לעצמכם נובים בגלל שמיהו בא וחיסל אותכם אם איזה M4. אתם לא רואים בשום נשק אחר "סקיל", לפי מה שאני רואה אתם חושבים שרק סאוון אוף קובע על המקצועיות שלכם ואת הרמה, צריך שכל אחד ישתמש בכל הנשקים ותמכה בכל הנשקים ולא רק בסאוון אוף! ודרך אגב זה ניצול באג, יום אחד לא יהיה אותו בSAMP מה תעשו תבכו?! טו זה מה שיש לי להגיד!
נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! נגד! שיטת ה 2-2!
זה ניצול באג ב-GTA SA, לא בסאמפ.
אתה לא יודע כמה אתה צודק.
קוראים לי נוב כי אני מישתמש בסנייפר וב-M4.
Game's:
Spliner Cell. Splinter Cell Chaos Thory. Splinter Cell Duble Agent. Ghost Recon Advanced Warfighter. The Sims. The Sims 2. The Sims 3. Hitman Blood Money. Enter The Matrix. Need For Speed Pro Street. Gta San Andres. Gta Vice City. GTA III.
But I'am Love Movis And TV, More Than I Love Game's
אכן, המצב בשרת מבחינת רמת המשחק הוא לא טוב.
לסקר לא נשאר עוד הרבה זמן. ההחלטה שתיפול היא זו שתכריע, ואם תיאסר השיטה - יופיעו הודעות בשרתי המשחק המודיעות על כך והעונש על שימוש בשיטה יהיה כלא לחצי דקה ובמקרים חמורים, קיק ואף באן.
ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il
נגד!
שלא יהיה שיטה כזאת!
זה סתם ניצול באגים מגעיל ..
גם אני גר איפה שהבורר גר - גבעת שמואל גםאני טריפוליטאי גםאני אוהב את אביתר - LipToNN- פו הדוב מלקק אלאדין אוהב לשפשף היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה שלגיה חיה עם שבעה גברים זהבה פורצת לבתים אם זה נקרא סיפורי ילדים לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
משפט חכם אה?