רוצים שינוי בקהילה? רוצים להשפיע? רוצים לעזור לקהילה? עכשיו יש לכם הזדמנות!
צוות קהילת True Role Play מתרחב!
שלום לכל שחקני קהילת True Role Play,
לאחרונה הנהלת הקהילה מקבלת כמות גדולה במיוחד של תלונות ובקשות משחקני הקהילה לגבי שינויים מסויימים בצורת ההתנהלות.
יחד עם זאת קיבלנו תלונות רבות ובקשות רבות להצטרף לצוות הניהולי של הקהילה ולכן הגענו למסקנה...
חושבים שאתה מתאימים לניהול בקהילת True Role Play? רוצים להשפיע על הקהילה? זו ההזדמנות שלכם!
כל שחקן אשר מעוניין לקחת חלק ולהצטרף לצוות הייחודי שלנו מוזמן להגיב כאן בדיון.
אנו נבחר חמישה אדמינים חדשים לשרת המשחק. האדמינים שייבחרו יהיו האנשים הבולטים ביותר והמנוסים ביותר בקהילה. אנו נחפש את השחקנים הכי מנוסים, הכי משפיעים, והכי חזקים בשרת.
רק שחקנים עם רמת RP מעולה ב-100% יוכלו להצטרף לצוות - כי מגיע לכם הטוב ביותר!
בשבועות הקרובים נסתכל על האנשים הבולטים ביותר והתורמים ביותר לקהילה. אלו שיראו כי הם הכי מתאימים לניהול, יתקבלו!
ונסיים עם המשפט המוכר...
קהילת GTA - כל האפשרי נעשה, והבלתי אפשרי ייעשה!
בהצלחה לכל המתמודדים!
נערך לאחרונה על ידי Tal Barami, 23.07 בשעה 17:15.
ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il
שם פרטי רפפורט גל
- כינוי בשרתי sCoZe And Kevin_Wood
HardCore
sCoZe
TRP
Kevin_Wood
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים אני לא מגזים שנה וחצי
- האם אני משחק בשרתים נוספים ב DM של Vgames ב ארפי LS - RP
קוראים לי שם Kevin_Wood Level 11.
- וותק בסאמפ 3 שניים השם שלי הישן הוא SyRoKs .. שיחקתי דיאמ בעבר.
- וותק בקהילה שנתיים
- וותק ברול פליי שנה וחצי..
- השאיפות שלי לקידום אני משקיע די בצורה באאמת רצינית אני ממש משקיע פה.
אני נותן די הרבה מזמני לקהילה הזאת ואני חושב שהפעם באמת מגיע לי אדמין!
אז יש את הפתגם : "תשקיע בקהילה , הקהילה תשקיע בך" אז אני מחכה ...
ואני מקווה!
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש את איכות הקהילה את קיומה !, לעשות אותה נכונה ולא בעלת שטויות , לתת את השירות הכי טוב את העזרה הכי טובה!
- כמה מילים על עצמי אני בנאדם די כרזמטי שיכול לעזור לכול הקהילה הזאת ואני די משקיען ! ובאמת וואלה רוב הפעמים אני משקיע ומפסיק ועכשיו אני נותן את הכל ! כדי לקבל הכל!.
מקווה שאני יעלה לאדמין לדעתי אם תבחרו בי תעשו את הבחירה הנכונה!
בהצלחה לכולם!
מקווה שתבחרו בי !
יום טוב!
נערך לאחרונה על ידי [=KevinWood`=], 04.08 בשעה 17:10.
סיבה: הוספה
- שם פרטי שלו בוהדנה
- כינוי בשרתי VGames Jon_Willson
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים3שנים
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס לא
- וותק בסאמפ 4 שנים
- וותק בקהילה 3 שנים
- וותק ברול פליי 3 שנים
- השאיפות שלי לקידום הקהילה אני יביא אנשים ישקיע יעזור ישתדל לעשות את כול המטלות שצריכים רק שיהיה לשחקנים טוב
- רעיונות שלדעתי להוסיף עוד קצת רכבים כולם קנו אותם וזה לא פייר ו עוד קצת בתים וזהו השרת מושלם ב
- כמה מילים על עצמי אני ילד שממש משקיע תשאלו את כולם אני ממש רציני בעניינים האלה אז תבחרו בי [יש לי ניסיון באדמים אני ממש משקיע והייתי מנהל ראשי בכמה שרתים]
בברכה שלו בוהדנה
בהצלחה לכולם !!!
- שם פרטי:ניל
- כינוי בשרתי VGames:Sillvio_Mendenz
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים-לא
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימסלא
- וותק בסאמפ 1 וחצי
- וותק בקהילה 2 שנתיים
- וותק ברול פליי מאז שנפתח-
- השאיפות שלי לקידום הקהילה-לעזור לאנשים לעשות פעילות ולהיות אדמין!
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש-שיעלו אדמינים פעיליות חדשות ועוד הרבה!
- כמה מילים על עצמי
אני יכול ממש לתרום בפעילות היתי מנהל פעם שרת פעיליות,לעלות את רמת הRP לעזור לאנשים ולעזור לקדם את הפורום ועוד הרבה מאוד!
קוראים לי ניל אני בן 14 וחצי אני הית מנהל בכיר פה בקהילה הזאת לפני חצי שנה,אני יודע איך לעושת פעילות הכי טובות שאפשר אני יכול לתת הכול!
תבחרו בי!
- שם פרטי: שי
- כינוי בשרתי VGames: Daniel_Goldmen
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים: LS-RP.
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס: לא.
- וותק בסאמפ: שנתיים+
- וותק בקהילה: שנתיים +
- וותק ברול פליי: שנה+
- השאיפות שלי לקידום הקהילה: לטפל בתלונות שלא נענו, לעזור למי שלא מצליח להשיג עזרה, ללמד שחקנים חדשים את חוקי השרת, הפורום והRolePlay עצמו ולשפר את רמת המשחק בשרת.
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש: בפורום: פתיחת מדריך ענקי שיכלול כול פרט ופרט על השרת, פתיחת נושא או נושאים שיקלו על השחקנים בנושאיי סחר\שאלות\תלונות\מידע, יצירת לוח עם כול התאריכים של פעילויות בתכנון, עידכונים וכו'.
- כמה מילים על עצמי: אני חברותי, בעל חוש הומור מפותח, אני יכול להתרגז בקלות(אך מה שבא בקלות הולך בקלות ) ע"פ שאני בד"כ סובלני. אני אוהב לעזור גם אם אני לא מקבל "תודה", אני נהנה מההרגשה של עזרה לאחר גם אם זה רק להסביר משהו פעוט.
לסיכום, אם כול שאר השחקנים שמעוניינים בתפקיד האדמין, אני בספק אם אוכל להתקבל, אבל יש פתגם שאומר שאם לא מנסים מפסידים, אז הנה אני מנסה ומקווה גם מצליח.
- שם פרטי רון
- כינוי בשרתי VGames- Emilo_Moretti
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים- הייתי משחק בקומיוניטי של אלכס ושל יובל קופייה
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס- כן עכשיו התחתלי לשחק ב DM
- וותק בסאמפ - שנתיים וחצי
- וותק בקהילה- שנתיים וחצי
- וותק ברול פליי - שנתיים
- השאיפות שלי לקידום הקהילה- אני ילד שאוהב לעזור לא מקלל , אני חושב שאני מאוד מתאים
לקידום הקהילה לטפל בכול השחקנים אני מאוד מאוד פעיל לשפר את כול הפורו שלנו
לעשות יותר פעילויות וכו'
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש- את איכות הקהילה את כול הקהילה ולשפר מה שיש ומה שחסר
למלא לתת לכולם לשחק משחק מהנה להקשיב לכול שחקן ושחקן..
- כמה מילים על עצמי-
שלום שמי רון , אני בן 16 אוהב לעזור לכולם .,
אני פה שנתיים וחצי בקהילה שלנו אני מאוד משקיע
יש לי ידע ענק ברפ אני משחק רפ שנתיים כמעט אני ילד בוגר מקשיב לכולם
אוהב לעזור לכל אחק ואחד ופשוט לא יודע אני לא ילד שמקלל הרבה
ואני די ישקיע בקהילה הזאתי כמו שאני משקיע , הרוב אני משקיע בשרת
ובפורום ואני חושב שזהו..
- שם פרטי דולב
- כינוי בשרתי VGames Fredo_Agosto
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים לא
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס לא
- וותק בסאמפ 1 וחצי שנה
- וותק בקהילה 1 וחצי שנה
- וותק ברול פליי מאז שנפתח
- השאיפות שלי לקידום הקהילה לרצות את השחקנים שיהנו מהדברים שעושים בשבילם ופשוט להשקיע !!
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש יותר לעזור לילדים שמבקשים עזרה להיות בחדרים פתוחים שצריך ..
- כמה מילים על עצמי אני אוהב להשקיע אם אני ניתפס במשהו ובאמת שהקהילה הזאת תפסה אותי אני מת להיות פה אדמין בשביל לעזור לכול אחד ואחד שיבקש אני אוהב להשקיע לפתוח מדריכים לעזור לאחרים ופשוט יש משפט כזה שאומר והפנתי אותו טוב מאוד !!
תשקיע בקהילה הקהילה תשקיע בך
ומשפט לכול מי שהגיש .
אוהב אותכם בהצלחה מת שתצליחו !!
נערך לאחרונה על ידי +Dolev-Levi+, 25.07 בשעה 04:24.
בברכה דולב, Fredo_Agosto שחקן בקהילת True Role Play GTA. לפניות/עזרה,פנו למייל שלי: vG.Dolev@Gmail.com
- שם פרטי:נתי
- כינוי בשרתי VGames:Fernando_Devechi
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים:שיחקתי בעבר וניהלתי שרת של 40 איש תיפנו אלי בפרטי אני יגיד לכם איזה
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס:שיחקתי בHardCore עם משהו כמו 470 הריגות ופרשתי
- וותק בסאמפ:שנתיים וחצי בערך
- וותק בקהילה:שיחקתי המון בשרתים של Vgames אבל לא נירשמתי לפורום כאילו היה לי משתמש אבל לא הגבתי..
- וותק ברול פליי : השרת הRP הראשון שיחקתי בו היה בCS של קופיה אז ניראלי בערך ליפני שנתיים בערך
- השאיפות שלי לקידום הקהילה:להביא את קהילת הרולפי ל100 אנשים בעזרת השם לשפר את רמת הRP בשרת,לעזור יותר לאנשים בבעיות,לפרסם יותר את הקהילה למרות שכולם מכירים אותה
וזהו.
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש:אני חושב שצריך לעשות בשרת פעילות בשרת "האח הגדול" משהו שאני יכין בMTA ואחד המתכנתים ישים לזה אינטרור ויעשו מזה אחלה פעילות
וכרגע אין לי רעיונות שיהיהי לי אני מפתיח לממש אותם
- כמה מילים על עצמי:
אני אוהב מאד לשחק RP תמיד אהבתי לשחק אני אוהב לעזור לילדים היה לי שרת RP של 40 איש בעבר(ליפני שבוע) פרשתי מימנו כי היה איזה ריב לא משנה הבאתי חלק מהקהילה לשרת Vgmaes לאחר שפרשתי,אני מבין בMTA תוכלו ליראות עבודות שלי בחתימה שלי וזהו...
מקווה להיתקבל ובהצלחה לכולם
FC Roly Play Player Name:Fernando_Devechi Job: Police Rank:Cadet mail:Sevixen@gmail.com
- שם פרטי כפיר
- כינוי בשרתי VGames Timmy_Paint
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים שחקתי בשרת הRPC של ויגימס והייתי גם אדמין די וותיק.
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס הייתי משחק אבל עכשיו אני מעדיף את השרת הזה בלבד.
- וותק בסאמפ 3 וחצי שנים
- וותק בקהילה בקהילת VGames אני פה כבר שלוש שנים בערך מאז שהתחלתי לשחק בסאמפ אבל אז עוד הייתי ילד קטן שלא הכי הבין
- וותק ברול פליי מאז שאני בויגימס שחקתי רק ברולפליי כל הזמן לא הייתי הכי טוב בהתחלה אבל השתפרתי לאט לאט, בכל מיני מודים אחרים ואחר כך השיפור הגדול הגיע בויגימס =]
- השאיפות שלי לקידום הקהילה אני רואה בקהילה כקהילת הרולפליי המצליחה בישראל, השאיפות שלי זה לקדם את הקהילה מבחינת רמת הRP ומבחינת הידע, שאפילו בעולם ידעו "VGames True Role Play קהילת רולפליי מצליחה במיוחד". - רעיונות שלדעתי כדאי לממש פעילויות פורום שיכולות להתקשר גם לשרת עצמו ולחיים האמיתיים זאת אומרת שהפעילות פורום תוכל גם לספק הודעות לפורום שהם בעצם יהיו איסי למשל חידון
- כמה מילים על עצמי טוב אני כפיר, אני אוהב את VGames עוד מזמן... אבל אני הכי אוהב שרתי RP של ויגימס, כשTRP לא הייתה קיימת הייתי משחק הרבה בRPC ובאיזה שהוא שלב התקדמתי לאדמין שם, נהנתי זמן רב אבל לאחר מכן הקהילה ירדה וכך גם אני, הפסקתי להשקיע שם והשקעתי פה. ירדתי שם מהאדמין, והשאיפה שלי עכשיו זה להיות אדמין פה, מסיבה אחת, אני אוהב את הקהילה הזאת.. טוב לי פה.. אני רואה שרוי ומתן מתייחסים לכל בקשה שלי, ואגב מתן ורוי ראויים לשבח! בעיקר מתן (רוי גם אבל בכל מקרה מתן המטכנת..) הוא עובד במרץ!
שם פרטי:טל
כינוי בשרתי VGmes HardCore :
[WaR]MalbarO[Sp]
Dm:
[WaR]MalbarO[Sp]
Role Play:
Toni_Bondalera
True Role Play:
Macoto_Ukimoto
האם אני משחק בשרתי רול פלי נוספים:כן בעוד קהילות (אסור לפרסם קהילות אז אני לא יגיד שמות)
האם אני משחק בשרתים נוספים בויגמס:כן בRole Play שיחקתי ושהוא יפתח אני גם ישחק
וותק בסאמפ:שנה ו7 חודשיים
וותק בקהילה:שנה ו7 חודשיים
וותק ברול פליי:בTrue Role Play אני משחק מאז פתיחת הקהילה(ברול פליי אני משחק חצי שנה)[
השאיפות שלי לקידום הקהילה:אני רוצה לקדם את השרת ברמת RP כולל את עצמי בקהילה וגם אותי ברמת RP אני יכול לתרום הרבה דברים ממה שאני יודע אני יכול להשקיע בפורום בצורה ענקית ולקדם את הקהילה ואת הפורום בכל יכולתי אני ישמח מאוד עם אני יעלה לאדמין.
ריעיונות שלדעתי כדאי לממש:לעשות כל סוף שבוע פעילות פורום לקהילת True Role Play ,ואחרי הפעילות פורום פעילות שרת לעשות מיבחן RP בתחילת השרת לפני שנירשמים ככה ילדים ידעו יותר טוב RP
כמה מילים על עצמי:אני משחק סאמפ ממזמן אני משקיע הרבה בפורום ובשרת אני עוזר הרבה
(אני יודע מזה אדמין האיתי בקהילת HardCore) בקיצור אני משקיען בטירוף מקווה שתיבחרו בי!!!
שם:טל משחק שרת:True RolePlay שרת True RolePlay הקהילה הכי שווה
- שם פרטי ויטלי
- כינוי בשרתי VGames
אממממ Fr0zik
Han_Kamoto
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים אני חושב לשחק גם ב VGAMES 2
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס כן ב DM HC S&R קיצר הכל
- וותק בסאמפ 2+ שנים
- וותק בקהילה שנתיים +-
- וותק ברול פליי אני משחק משהו כמו שנה עם פרישות וכו'
- השאיפות שלי לקידום הקהילה אני רוצה יותר להרים את רמת ה RP בשרת כי יש הרבה קטעים של NONRP וכו'
אני פשוט רוצה ככה שלא יחשבו מה שהרבה חושבים פה, וגם שהיה יותר רמת RP בשרת פחות NONRP וכך היה יותר שחקנים עם רצון למשחק הזה.
יותר להתייחס לריפורטים כי הרבה אנשים יודעים שמתי ששולחים REPORTS האמדינים לרוב לא עונים עד שאתה לא חופר להם בוונט/PM
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש.
לעשות פעילות לילה לבן ככה יותר נכיר אחד את השני ולא רק בסיטואציות של RP.
לעשות פעלויות כמו מצא את השלט וכו' בשביל הרמת הפורום ושיותר אנשים יתענינו בו.
לעשות למשל כל מיני פעליות בתוך השרת ככה שהיה מעניין כזה, למשל מונית הכסף אני נוסע במונית למקום כלשהו אומר באדמין מונית הכסף במקום בלבלהלבהלב מי שמגיע ראשון זוכה.
מי שמגיע ראשון נכנס למונית אנחנו נוסעים ואני שואל אותו שאלות (כולם יודעים איך זה הולך כולם ראו טלווזיה )
- כמה מילים על עצמי
אמממ לי קוראים ויטלי הרבה מכירים אותי בקהילה(לא רק TRP).
אני וותיק פה, אני בנאדם שמוכן לעזור, סובלני, אני בנאדם חברותי כמו שהרבה יודעים
ואני בנאדם שמוכן לעזור
- שם פרטי : דור - כינוי בשרתי VGames : GiP Solo - האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים : כן .. - האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס : כן ... - וותק בסאמפ : שנה - חצי שנה .. - וותק בקהילה : שנה - חצי שנה ..
- וותק ברול פליי : חודש וקצת
-------------------------------------
- השאיפות שלי לקידום הקהילה : פעילות שיפור הצוות , עזרה ! , פעילות לקדם את השרת , שתיהיה לנו קהילה כמו לדוגמא DM , HC גדולות ויש לי כמה וכמה רעיונות לדברים האלה ! , אני חושב שאם אני יבחר אני יכול לממש אותם לדברים טובים , יש לי רעיונות טובים , שאני מקווה שמישתמשים יאהבו וליהיות אדמין וכרגע אני עושה פרוייקט לקידום TRP ממש יפה ! , אני מקווה שזה יהיה ממש יפה וטוב .
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש : יותר פעיליות פורום , לדעתי צריך גם להיות יותר כלפי המישתמשים כאשר אם צריכים עזרה , כי לדוגמא קרה לי משהו וזה לכך יותר מידי זמן .
- כמה מילים על עצמי :
שמי דור , אני בן 13.5 אני בוגר ועושה הכל בישביל שיהיה יותר כיף מי פעם לפעם !
אני אכפתי , אחרי , ועוזר! , אני משחק הרבה ב- RP ואני עוזר לכל אחד שאני יכול גם שאני לא אדמין , אני עושה פרוייקטים לקידום הקהילה ואם זה יתממש לטוב ! , אני ימשיך בזאת וגם אם לא אני ימשיך , אני בוגר , ומקישב ועושה הכל למאן הקהילה ! , וברגעים אלה אני מחכה לרוי , שיחזור ואז אנחנו נמשיך לעבוד על הפרוייקט הקטן שלנו :]
- שם פרטי-בר
- כינוי בשרתי VGames- CarLsBerG
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים-שיחקתי באל אס ארפי קצת ואז עברתי לקהילת ארפי הקודמת של הערוץ ועכשיו אני פה
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס-דאטמאטצ' קצת וסטאנטס אנד רייסס
- וותק בסאמפ-שנתיים
- וותק בקהילה-חודשיים
- וותק ברול פליי- שנה וחצי ברולפליי כללי
- השאיפות שלי לקידום הקהילה-לשפר את רמת השרת, לענות לכל שחקן שצריך עזרה אף על פי שהוא שואל שאלה שטותית!! לא לסנן!!
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש-לדעתי צריכים לפתוח אפליקיישן של היי ספיד פוליס דיפרטמנט! חשוב מאוד!!
הוספת דיון מסחר בפורום, חשוב מאוד!!
צמצום בכמות הסי קיים!! כל אחד חושב שהוא יכול לעשות סי קיי למישהו שעיצבן אותו קצת וקנה לפניו אופנוע או משהו!! זה ממש לא נומאלי!
- כמה מילים על עצמי- אני בערוץ GTA מזה שנתיים בכל מיני שרתים, הייתי אדמין בויגיימס 3,4,5!!
אני מבין נושא ויודע מה אני עושה!
שם פרטי ניב מולי.
- כינוי בשרתי VGames Salvador_Velacci
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים לא.
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס לא.
- וותק בסאמפ או או עם אתה זוכר אותי זה אני סטלן טל כפרעלייך יש יש לי וותק טוב
- וותק בקהילה הרבה מאוד בקהילההההה הטובה הזאתת!! אני אוהב את כולכם
- וותק ברול פליי הרבה יש לי שנה או שנה וחצי בארפי
- השאיפות שלי לקידום הקהילה להיות אדמין בקהילת TRP
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש למשל הרעייון שדיברנו איתך בוונט הרעיון לפתוח Street Racers שיפתחו את המוסכים שהם יההיו פתוחים שלמשטרה תתפוס תאנשים שמשפרים מכוניות וזה זה יהיה יותר טוב.. יותר כיף למכוניות מרוץ סטרייט תאמין לי אחלה רעייון וכל הרעיונות שלך שנתתי לך בוונט
- כמה מילים על עצמי אני תאמין לי אחלה בן אדם מי שיבוא לדבר איתי אני יסביר לבן אדם במה שהוא מתקשה במה שהוא צריך גם בכסף ב - TRP אני יעזור אפילו כל מי שדיבר איתי עזרתי לו עד עכשיו ואפשר עדיין לפנות solider9@walla.co.il אייימיל שלי או בוונט כל פעמים אני בפלבליקים או בחדר נעול אני יתן תסיסמא פשוט ונוכל לדבר.. אז אחלה רעיון הבאתי תודה וביי.
בתודה . ניב מולי
בברכה ניב , אדמין בשרת ה - San Fransisco Role Play
- וותק ברול פליי: כשראיתי את הקהילה שלנו התאהבתי בה ומאזאני משחק רול פלייר ולא מפסיק.
- השאיפות שלי לקידום הקהילה: לשפר את רמת השרת, לפרסם את השרת ואת הקהילה המהממת שלנו לעוד הרבה ילדים. לעשות יותר פעילויות פורום כמו מה שיש עכשיו (עיוות מילים) וכו'. בנוסף לכך
אחד הדברים החשובים הוא למתג את השרת ואת קהילת TRP כשרת RP הטוב בישראל הן מבחינת הRP והן מבחינת האנשים וצוות ההנהלה וכמובן האדמינים.
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש: הציעו ממש היום ( 24/7 [לא החנות חח] זה תאריך ) לעשות מקש דיבור במיקרופון, הכוונה לעשות כפתור שאם לוחצים עליו אפשר לדבר במיקרופון ורק מי שסביבה של זה שלחץ על הכפתור ישמע את מה שהוא אומר (כמובן שכל מה שיאמר שם יהיה IC מובהק).
רעיון נוסף שאני חושב שצריך לממש הוא לפתח ולפתוח עוד יחידות מיוחד למשטרה ול-FBI (מישהו אמר צבא?) בשביל שכוחות הביטחון יוכלו לתת מענה יותר טוב לטובת האזרחים התמימים
יש בשרת פיינטבול? כרגע הוא סתם נמצא שם. לפי דעתי צריך להשתמש בו יותר כי זה באמת אחד הדברים החזקים ביותר שיש לשרת להציע. אולי צריך למנות אדמין/נים שיהיו אחראים על זה ויארגנו כל הזמן משחקים בין גאנגים, מאפיות, משטרה, FBI וכדומה.
- כמה מילים על עצמי: קוראים לי נדב. אני בן 18 עוד כמה חודשים אם אני יבחר להיות אדמין בשרת אני יעשה כמיטב יכולתי ויתן 200% לטובת השרת ולכל מי שיבקש עזרה. אני אישית אוהב לעזור לאנשים ואוהב לראות אותם "קמים על הרגליים". אם אני יהיה אדמין אני יעשה כמיטב יכולתי לא לאכזב את הצוות שבוחר את האדמינים החדשים. אני מקווה שכולם ראויים ובהצלחה לכולם!!
* איימיל אם צריך: Nadavshab@gmail.com
- שם פרטי: מתן
- כינוי בשרתי VGames
HardCore- xlarate
TRP- Diego_Alvarez
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים: לא
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס: כן- HardCore
- וותק בסאמפ: שנה
- וותק בקהילה שנה
- וותק ברול פליי 7 חודשים
- השאיפות שלי לקידום הקהילה: אני חושב שאני ממש יוכל לתרום לקהילה אם אני יבחר לאדמין בנושאים כמו: עזרה לשחקנים,לשפוט בצדק בין שחקנים, להביא רעיונות ממש טובים לקידום הקהילה ועוד...
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש: אני ממש רוצה לתרום בנושא השירות והיחס לשחקנים בשרת ובפיתוח הקהילה הזאת כמה שיותר ! אני ממש ממש רוצה לעלות לאדמין כי אני חושב שאני ממש יכול לתרום ולהוסיף לקהילה.
- כמה מילים על עצמי: מה שאני יכול להגיד על עצמי אני ילד שאוהב לעזור, אם נגיד שחקן ישלח ריפורט או ישלח לי pm בשרת אני תמיד יעזור למי שצריך עזרה כי זה לדעתי התפקיד הכי חשוב של אדמין ובכלל בשרת זה היחס לשחקנים שימשיכו לשחק ולהנות בשרת ושיגיעו עוד הרבה שחקנים !
אני ממש אוהב את השרת הזה פרשתי משרת רול פליי אחר בשביל לשחק בו ואני ממש משקיע בשרת, הייתה לי השקעה בפורום אבל היא נפסקה קצת ואני מתכוון להמשיך לתרום לקהילה גם דרך הפורום שהוא דבר ממש חשוב וחלק גדול מאוד מהקהילה שלנו.
אני ממש ממש מקווה שאני יעלה לאדמין ואני ממש רוצה להוכיח את עצמי שאני יכול לתרום מלא לקהילה. אני חושב שאם אני יעלה לאדמין זה רק יתן לי עוד כוח להשקיע בקהילה !
תודה רבה ובהצלחה לכל שאר המועמדים.
נערך לאחרונה על ידי MaTaN_xdxd, 24.07 בשעה 03:29.
Diego_Cortez
Level:13
שחקן בקהילת True Role Play GTA שאיפה אדמין בקהילת True Role Play
שם פרטי
- כינוי בשרתי VGames
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס
שנה וחצי רק Roel Play- וותק בסאמפ
- וותק בקהילה חצי שנה בערך אני חושב
- וותק ברול פליי שנה וחצי
- השאיפות שלי לקידום הקהילה אוקי השאיפות שלי הם קודם כל לעזור לאנשים לשפר את הארפי שפחות ופחות יעשו רפורטים על Non rp ולהרחיב אותה כמה שאני יכול ושנהיה מקום ראשון בדירוג קהילות
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש כל מיני לא זכור לי בראש אבל בדרך כלל הרעינות של מתן [=
- כמה מילים על עצמי אוקי אז אני משחק Roel Play שנה וחצי אני יודע ארפי טוב וכמה מעידים על זה אני יודע לנהל לעזור לאנשים לסגור בעיות בשרת וכל מיני
תודה מראש
San Fierro Roel Play
Admin in SF-RP Pablo_Diegoz SF Police Chief
- שם פרטי-שמעון
- כינוי בשרתי -VGames
Alfrdo_Luigi-[LorD]SpeciaL
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים-N/A פעם.
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס-HC &DM
- וותק בסאמפ-שנתיים
- וותק בקהילה-שנה וחצי
- וותק ברול פליי-שנה
- השאיפות שלי לקידום הקהילה-אני חושב שצריך לשפר רמת הRP הכללית של השרת זה אחת מהשאיפות הגדולות שלי,שאנשים ירשמו ויכנסו לשרת ואשכרה יראו,וואלה אחלה שרת,מתאים לי להשקיע פה.
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש-
*להפוך את ה Taxi לפאקשיין חופשי,כמו מכניק וכו.
*לפרסם את מערכת הסמים.
*קראק אוטומטי.
- כמה מילים על עצמי-
אז ככה,אני משחק רול פליי כמעט שנה פלוס מינוס.
אני חושב שיש לי רמת RP גבוהה,ואני חושב שאני מנהל(פאקשיינים) לא רע בכלל(אתם יכולים לשאול את חלק מהשרת פה שניהלתי את המשטרה).אני מנסה להשקיע כמה שיותר בפורום,בשרת לעזור לאנשים כמה שהם יכולים.וזהו,אני מקווה שתבחרו בי כי זה משהו שאני רוצה,ואני משקיע בשבילו.אני חושב גם שאני בן אדם אחראי,ובוא נגיד למדתי לשמור על הפה שלי.
תודה ושבת שלום.
- שם פרטי-שגב
- כינוי בשרתיFredy_Cole-VGames
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים- כן , שיחקתי בעוד שרת שהיתי שם מתכנת אבל פרשתי מהשרת...
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס- לא
- וותק בסאמפ-שנתיים וחצי אני משחק קראו לי Fredy_Cole/Caho_Mei
- וותק בקהילה- שיחקתי הרבה בשרתי של ויגיימס אהל לא כול כך הגבתי
- וותק ברול פליי-שנתיים וחצי , אני תמיד משחק RP
- השאיפות שלי לקידום הקהילה-להגיע לממוצע ביום 100 אנשים , לעלות את רמת ה-RP ולעזור לאנשים שצרכים עזרה בשרת.
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש-אין לי כול כך רעיונות כי זה אחלה שרת , אבל לפחות להקשיב לאנשים שמציעים רעיונות
- כמה מילים על עצמי- אני משחק אר פי מלא זמן אני שיחקתי בשרת אר פי של 40 איש אבל היה שם בעיה אז פרשתי , אני הייתי שם אדמין (סקריפטר) ואני יכול להביא הרבה אנשים לשרת.... (וגם אם צריך עזרה בסקריפט אני מוכן לעזור) .
- שם פרטי - מאתן (מתן)
- כינוי בשרתי VGames - BigPro
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים : כן,וואלה לה,Project Reaitly Role Play ושיחקתי בעבר ב LSRP וגם ב Everest.
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס : כן ב HC וב DM ושיחקתי בעבר ב RP (הכוונה ה RP הרגיל לא ה TRP)
- וותק בסאמפ : משנת 2006
- וותק בקהילה : שנה חצי לא כל כך מוכר כי שיקחתי פה לא הרבה ב HC
- וותק ברול פליי : משחק RP כבר שנה וחצי (תכף שנתיים P משחק ב TRP שבוע/שבועיים מאז שהוא נפתח.
- השאיפות שלי לקידום הקהילה : לעלות את רמת ה RP,לעשות קורסים ב RP,להיות אדמין בשרת,להרים את הקהילה למקום גדול,להיות מה שנקרא העוזר מתכנת (ל RP טוב צריך מתכנת עם דמיון,אז אני רוצה להיות העוזר של המתכנת כי אני בעל דמיון רב ויכול להביא רעיונות שחבל על הזמן)
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש : אין לי כל כך הרבה רעיון עכשיו,אבל אני בטוח שאני אוכל לתרום הרבה ויהיו לי רעיונות.
- כמה מילים על עצמי :
משחק RP כבר הרבה זמן,נסיון רב,לימדתי הרבה שבאו מה DM (לא כאן) את ה RP,יש לי ידע בלהיות אדמין הייתי אדמין שנה בשרת DM ואדמין חצי שנה בשרת RP (שנסגר).
יש לי סבלנות,אני יודע להתמודד עם לחצים,תמיד נותן מעצמי 101% ואיך אומרים פה בויגיימס,תשקיע בקהילה הקהילה תשקיע בך [=
שחקן בשרתי : TRP,DM,RPC,HC.
DM and HC Player :
[WaR]BigPro[pG][WaR]BigPro[b]
RPC&TRP Cherter name : Marco_Vertigo
תשחקו בכבוד,ישחקו איתכם בכבוד.
אצלי כבוד זה במקום ה-1,תתנו כבוד תקבלו כבוד.
קלאן WaR ? אין עליכם.
תמצאו אותי בכל השרתים הישראלים בניקים הבאים :
TheBigPro
BigPro
ThePro
כל מי שתראו בניק הזה הוא פייקר =\ (חוץ ממני כמובן P: )
- שם פרטי: אלכס
- כינוי בשרתי VGames: לא שיחקתי ממש הרבה בשרתים של VGAMES אבל כששיחקתי זה היה ALEX_CARTER
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים: כן בLSRP דמות רמה 15 עוד מעט , דמו שהייתי איתה גם שוטר יותר מידי זמן.
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס : כן בDM.
- וותק בסאמפ: מלא עוד מהתקופה של שרתי הDM שלא היו בהם שמירות של הכסף וכו'.
- וותק בקהילה : אני פה עוד מהRP של יובל.
- וותק ברול פליי : עוד מתקופת GODFATHER ROLLPLAY ואז ל CSRP ואז לRP של VGAMES ואז ל LSRP למשטרה שם וכו' וכו'.
- השאיפות שלי לקידום הקהילה : השאיפה הגדולה שלי זה לקדם את הקהילה למצב שהקהילה תהייה ברמה של LSRP , כלומר ברמה הכי טובה ועם הRP הכי טוב שיכול להיות.
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש : לדעתי כדי לשפר את חוקי הRP וכו' ולשנות את רוב הדברים שיפעלו יותר חלק וכו'.
- כמה מילים על עצמי : קוראים לי אלכס , בן 16 עם ניסיון של כמעט 3 וחצי שנים בRP ויש לי חשיבה שלדעתי תתאים לניהול שרת .
יש לי ניראה לי מספיק ניסיון בשביל לנהל שרת ובשביל לדחוף אותו קדימה לרמות עולמיות.
שם פרטי:אושר
כינוי בשרתי VGames:Roberto_Capone
האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים:לא
האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס:לא
וותק בסאמפ:יש לי וותק גדול בערך כחצי שנה
וותק בקהילה:אני בקהילה הזאת בערך חצי שנה
וותק ברול פליי:חצי שנה
השאיפות שלי לקידום הקהילה: אני מתכוון ליהיות פעיל מאוד בשרת ובפורום, לעזור לילדים, לענות לבקשות ותלונות שלהם ובו זמנית גם להשקיע בפורום בכך שאני יפתח כתבות, מדריכים וכו'.
רעיונות שלדעתי כדאי לממש:מוד חדש(בלי באגים)
כמה מילים על עצמי:אני מאוד אחראי, אני עומד על המילה שלי ואני קשה עם ההחלטות שלי.
אני לא מתכוון לתת כלא סתם בשרת ודברים כאלה, אם יש משהו שלא נראה לי אני בודק קודם כל
את המקרה ואז לאחר מכן אני נותן את הכלא.
אני אחד שעוזר לאחרים ולא מתעלם מהם או מסנן אותם, אני מאוד רוצה לנהל את השרת הזה ואני מקווה שזה יקרה.אני יודע RP מאוד טוב, אני מכיר הרבה אדמינים שהם חברים שלי כמו גבי ואיליה ואמיר.
== == == == == == == == - האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים
+ לא אבל שיחקתי (לא בקהילה).
== == == == == == == == - האים אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס
+ כן .Vgames 1 HardCore
== == == == == == == == - וותק בסאמפ
+ אני משחק בסאמפ למעלה משנה וחצי.
== == == == == == == == - וותק בקהילה
+ בין ארבעה לשישה חודשים.
== == == == == == == == - וותק ברול פליי
+ בין שנה לשנתיים
== == == == == == == == - השאיפות שלי לקידום הקהילה
+ השאיפות שלי הם:
א. לעלות את רמת הRP בשרת.
ב. ליהיות כמה שיותר בתפקיד האדמין שמשחק RP טוב.
== == == == == == == == - רעיונות שלדעתי כדאי לממש
+ בישביל רעיונות תיפנו אלי בוונט כי יש לי מלא רעיונות.
== == == == == == == == - כמה מילים על עצמי
+ מילים טובות.
א. יש לי יכולות ניהול גבוהות היתי מנהל\אדמין וכו' בקהילות ובשרתי מישחק אחרים.
ב. יש לי שפה גבוהה מאוד.
ג. יכולת עמידה בלחצים גבוהה מאוד.
ד. אני מושפעע מRP כול היום בשרת\וונט\פורום .
ה. רצינות ונוכחות ברמה מוגזמת .
== == == == == == == ==
אזז מקווה שתיבחרו בי גם אני רוצה להיות חלק מהקהילה ואני גאה בה מאוד
וישמח להיות אחד מצוות הקהילה.
נערך לאחרונה על ידי sacar66, 26.07 בשעה 16:45.
HardCore Vgames 1
שם: Sym]sacar]
שם בוונט: Sym]sacar]
רמה: 6
תפקיד: מנהל ראשי של הקלאן Sym
True RolyPlay
שם בשרת: Sahar_Fabio
רמה בשרת: 6
תפקיד בשרת: ליידר על פאקשיין כול שהוא
RolePlay Community
שם בשרת: Carl_Diago (> משנה אותו
פאקשיין חוקי\לא חוקי: Yakuza RulezZz
שם פרטי גיא
- כינוי בשרתי Guy_bejerano
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים לא
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס שיחקתי פעם הייתי אדמין בVGAMES GTA
- וותק בסאמפ3 שנים בערך...
- וותק בקהילה ב VGAMES הרבה מאד זמן.....
- וותק ברול פליי שנה בערך +-
- השאיפות שלי לקידום הקהילה
השאיפות שלי זה שלכולם יהיה כיף שכולם יהנו ושלא יהיו ילדים שלא כיף להם בגלל ילדים אחרים אני מוכן גם לעזור לכולם בלי יוצא דופן. אני ממש ממש רוצה לחזור להיות אדמין (פעם הייתי שבשרת אחר של VG)
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש רעיונות יש לי הרבה... אבל זה בא לי מתי שמתחיל התפקיד ויש סמכות
- כמה מילים על עצמי אני מאד קריזמתי אמח גםמנהל פעילויות בקהילת הWARROCK אני אוהב להגיב בפורום לעזור לאאנשים ומה שחשוב מאד זה שיש לי ניסיון רב מאד בתחום.
יש לי סבלנות אני משקיען והרבה מאד זמן מהיום ב TRP ובפורום אני גם נותן מעצמי המון!
אז מכווה לטוב ממני גיא
- שם פרטי: דניאל
- כינוי בשרתי וייגיימס: Drake_Johns
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים : No
- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס: No
- וותק בסאמפ: 2Years
- וותק בקהילה: 2weeks
- וותק ברול פליי: 1.5Year
אני יודע ארפי מאוד מאוד טוב,ואני מאוד פעיל אני מחובר בשעות הלילה מתי שיש אפילו
כשיש רק מחובר אחד,הלו"ז שלי מאוד פנוי ואני יהיה פעיל בשרת כמו שאני רגיל D:
בלילה כשאין אדמינים מחוברים אני רואה מלא צ'יטרים,אני אדאג לתת לכל אחד מהם עונש
וזהו
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש
להעלות את הארפי של השרת:
עם בית ספר לרולפלאיי
- כמה מילים על עצמי:
אני בן אדם מאוד נחמד,אני תמיד יעזור,אני יהיה מלא מלא על דיוטי,אני אענה לכל פנייה ובקשה
אני אשמור על חוקי ויגיימס אני פעיל מאוד.
מקווה שתבחרו בי..אם כן בחרתם נכון.
TRP - Maya_Schneider
FCRP - Mandy_Nelson - האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים:כן, LSRP. - האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס: כן, ב-FCRP. - וותק בסאמפ:שלוש שנים+ - וותק בקהילה:מאז שהיא נפתחה - וותק ברול פליי:קרוב לשנה. - השאיפות שלי לקידום הקהילה:עם פתיחת המוד החדש, אני חושבת שהולך להיות פיצוץ בשרת. קודם כל אני גאה בשני שרתי ה-RP, שעושים את מירב המאמצים כדיי להלחם על מקומם ב-VGAMES. כל אחד עם מוד ייחודי משלו, אין דברים כאלה בישראל, קבלו צל"ש!
דבר שני, לדעתי עם פתיחת השרת החדש, אני מקווה שאצליח ליישם את הפעילויות המאורגנות אצלי במחשב למעלה משבועיים. בעקרון השאיפות הם לעזור, לעשות פעילויות, להביא עוד חברים לקהילה, לרענן את הקהילה - לעשות דברים שאין באתרים אחרים, כגון: רעיונות לא מן העולם הזה!
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש: קודם כל, אני שמחה שמימשו את הרעיון של רוב הקהילה, לרענן את המוד ולהביא מוד חדש, כל הכבוד. דבר שני, הרעיונות הם להעיר את הקהילה, לעשות עוד פעילויות, לעשות דברים שאין בשרתים אחרים וכד'. - כמה מילים על עצמי:
שמי יעל, למי שלא מכיר, אני בת 15.5, גולשת ב-VGAMES בקירוב לשנה.
צעדי הראשון באתר היה לשרתי ה-GTA, נכנסתי לRP ופשוט הרגשתי ש"נכנסתי לעולם אחר".
עולם וירטואלי שונה ביופיו, דברים מגניבים, אנשים על הכיפאק, חברי צוות נאמנים, תומכים ואחראים.
עם כניסתי לשרתי ה-RP התחלתי להכיר וללמוד יותר ויותר, עד שהגעתי לרמות גבוהות וכן עברתי לשרת אחר בשם LSRP, שם השתפרה רמת האנגלית שלי ובדרך גם רמת ה-RP.
אני חושבת שהוכחתי את עצמי כבר בשרת, הייתי מנהלת בבית החולים למעלה מחודש, תמיד נתתי את כל כולי, השתדלתי לעשות אקדמיות מסודרות, הבאתי דברים מעצמי, תירגמתי דברים על מנת שיהיה יותר ויותר מידע למדיקים. עשיתי כל מה שאני יכולה כדיי לשפר את הרמה, לפחות במקומות שאני מסוגלת. לדעתי הצלחתי
כל ה-4900 הודעות הם אך ורק בפורומים של ה-RP, אני חושבת שזה מסביר את הפעילות ואת ההשקעה שאני עושה כאן. תמיד רציתי להגיע רחוק, לכל אחד יש שאיפות, גם לי.
אני בן אדם אכפתי, מוסרי, אחראי ושקדן. אני תמיד חושבת לפני פעולה, עושה הכל כדיי שלכולם יהיה טוב, גם אם לא נראה לכם בפורום, אין לי שום כוונה לפגוע באף אחד, אלה להפך, עושה זאת למען השיפור. אני חושבת שאני יכולה להרים את הקהילה, לקחת אותה בידיים, גם עם רמה 1 זה יספיק.
אני מרגישה שהקהילה תיראה שונה כאשר יעלו עוד 5 אדמינים חדשים, ואני מקווה שהבחירות יהיו על רגל ימין.
שם פרטי אור אזולאי
- כינוי בשרתי VGames DM BlackShark
HardCore
BlackShark
TRP
Fabio_Moreno
- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים אני לא מגזים שנה וחצי
- האם אני משחק בשרתים נוספים ב DM של Vgames ב ארפי LS - RP
קוראים לי שם Bernando_Satini Level 11.
- וותק בסאמפ שנתיים השם הקודם שלי SponQee .. שיחקתי דיאמ בעבר.
- וותק בקהילה שנה וחצי..
- וותק ברול פליי שנה וחצי..
- השאיפות שלי לקידום אני משקיע די בצורה באאמת רצינית אני ממש משקיע פה.
אני נותן די הרבה מזמני לקהילה הזאת ואני חושב שהפעם באמת מגיע לי אדמין!
אז יש את הפתגם : "תשקיע בקהילה , הקהילה תשקיע בך" אז אני מחכה ...
ואני מקווה!
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש את איכות הקהילה את קיומה !, לעשות אותה נכונה ולא בעלת שטויות , לתת את השירות הכי טוב את העזרה הכי טובה!
- כמה מילים על עצמי אני בנאדם די כרזמטי שיכול לעזור לכול הקהילה הזאת ואני די משקיען ! ובאמת וואלה רוב הפעמים אני משקיע ומפסיק ועכשיו אני נותן את הכל ! כדי לקבל הכל!.
מקווה שאני יעלה לאדמין לדעתי אם תבחרו בי תעשו את הבחירה הנכונה!
בהצלחה לכולם!
מקווה שתבחרו בי !
יום טוב!
זה אני..
בברכה אור , אדמין בשרת San Fierro Role Play , ואחראי חדר עזרה בוונטרילו הראשי.
RP : Roman_Koznizov- כינוי בשרתי VGames
LSRP- האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים
רק ארפי- האם אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס
כמעט שנתיים- וותק בסאמפ
פחות מחודש- וותק בקהילה
שנה +- וותקברול פליי
לשפר את רמת השרת , למנוע "קרבי קללות" בין ילדים , למנוע נונ ארפי בשרת , לנסות לעשות כל מה שביכולותיי לעזור לאלה שצריכים עזרה ( ומקווה להצליח ~)
- רעיונות שלדעתי כדאי לממש לגבי המוד :
אני חושב שלעות את המוד כמו בRPC אני מתקווה בעיירה זה לא משהו ..... כי זה נמצא באמצע שום מקם וממש משעמם אם אתה לא מכיר מקומות או לא מכיר אף אחד ... לגבי האדמינים :
אני חושב , שבשביל שאנשים לא יעזבו את הקהילה על ימין ועל שמאל , על האדמינים להיות יותר רציניים , ואני מתכון לכולם .
אם אדמין על דוטי זאת חובתו לעזור לאלה שמבקשים , ולא סתם לעשות מה שבא לך בשרת כמו נונ ארפי דראיווינג ..... וכאלה ... אם אדמינים "אואוסי" ....
ואם מישהו שלא אדמין הוא אואוסי ועושה נונ ארפי כי יש לו משהו חשוב לעשות / לבדוק / או הוא מחפש את הרכב (היה במוד באג ממש מעצבן ... אם אתה יוצא מהמשחק , לפעמים לאוטו עושה בי פארק אוטומטי)
אז הוא מקבל כלא ..... "מי שלא אדמין לא יכול להיות אואוסי" ....
ואם חופרים לאדמין בפיאם אז זה דחוף (או שמישהו סתם רוצה לעצבן אותו .....) אם אתם עסוקים תגידו " אני עסוק , אני יחזור אליך עוד כמה דקות"
זה ימנע חפירות ........
- כמה מילים על עצמי
אני בן 13, מנצרת עילית , אוהב לשחק סאמפ , בעיקר רול פליי , אני עוזר לאנשים שצריכים עזרה בשרת (כמובן אם אני יכול ....) , אני יכול להיות מאוד \ סובלני, אני יכול להיות פעיל מעוד ~ (אני משחק 3 שבועות הייתי רמה 8 ~ 140 + שעות משחק) .
טוב , אז מקווה שתקדישו דקה ותחליטו אם אני מתאים להיות אדמין או לא .
== == == == == == == == - האם אני משחק בשרתי רול פליי נוספים
+ לא אבל שיחקתי (לא בקהילה).
== == == == == == == == - האים אני משחק בשרתים נוספים בויגיימס
+ כן .Vgames 1 HardCore
== == == == == == == == - וותק בסאמפ
+ אני משחק בסאמפ למעלה משנה וחצי.
== == == == == == == == - וותק בקהילה
+ בין ארבעה לשישה חודשים.
== == == == == == == == - וותק ברול פליי
+ בין שנה לשנתיים
== == == == == == == == - השאיפות שלי לקידום הקהילה
+ השאיפות שלי הם:
א. לעלות את רמת הRP בשרת.
ב. ליהיות כמה שיותר בתפקיד האדמין שמשחק RP טוב.
== == == == == == == == - רעיונות שלדעתי כדאי לממש
+ בישביל רעיונות תיפנו אלי בוונט כי יש לי מלא רעיונות.
== == == == == == == == - כמה מילים על עצמי
+ מילים טובות.
א. יש לי יכולות ניהול גבוהות היתי מנהל\אדמין וכו' בקהילות ובשרתי מישחק אחרים.
ב. יש לי שפה גבוהה מאוד.
ג. יכולת עמידה בלחצים גבוהה מאוד.
ד. אני מושפעע מRP כול היום בשרת\וונט\פורום .
ה. רצינות ונוכחות ברמה מוגזמת .
== == == == == == == ==
אזז מקווה שתיבחרו בי גם אני רוצה להיות חלק מהקהילה ואני גאה בה מאוד
וישמח להיות אחד מצוות הקהילה.
מתי מחזירים תשובות??
HardCore Vgames 1
שם: Sym]sacar]
רמה: 6
תפקיד: מנהל ראשי של הקלאן Sym
True RolyPlay
שם בשרת: Sahar_Fabio