דיון | האוכל האולטימטיבי לגיימרים - משחקים Vgames - קהילות

נושא: דיון | האוכל האולטימטיבי לגיימרים
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
crazypel
מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 20.07, 14:43

ברירת מחדל דיון | האוכל האולטימטיבי לגיימרים

טוב, אולי הנושא "טיפונת" OT ממשחקים, אבל קיץ וחם ואני רעב אז עלה לי הרעיון לפתוח את הדיון הזה.
השאלה שהדיון הזה יצטרך לענות עליה היא מהו האוכל הגיימרי האולטימטיבי. כלומר אתם יושבים לשחק, ואתם רוצים לאכול תוך כדי, מה תהיה המנה הכי מתאימה? רצוי שזה יהיה משהו שמצד אחד תרצו לאכול, (אולי אפילו מזין!) ומצד שני משהו שלא יפריע בחווית המשחק... אכן הדרישות לא פשוטות ואנו צריכים להידרש למשימה.

הנה כמה דברים שחשבתי עליהם:
סנדוויצים - הסנדווץ נקרא (על פי המסופר) על שם הלורד סנדוויץ שהיה מכור להימורים ולא רצה להפסיק לשחק. בשביל שהוא לא יגווע ברעב אשתו הכינה לו סנדווצים. הייתרון של הסנדוויצים ברור - הם נוחים לאכילה, מהירים להכנה וטעימים. אולם יש לסייג שלא מדובר על סנדביצים נוטפי רוטב ועתירים תכולה שצריכים לאחוז בשתי הידיים - פה יש חשש שעקב תעצומות המשחק החולצה שלכם לא תעמוד בזה...
מומלצים: סנדוויץ עם שוקולד השחר (הילדות...) או עם ממרחים נוחים, התפרעות - עם גבינה צהובה...

זה טוב

זה לא...

פופקורן
- אומנם הוא מזוהה עם חווית הסרטים, אולם גם במשחקים לא חסר סרטי מעבר... בכל מקרה תמיד ניתן לקחת חופן בין "ריספון" אחד לשני ולקוות לטוב. גם במקרה הזה אולי לא רצוי תוספות למינם, השלט די רגיש למלח ואפילו יותר לחמאה...

עוגיות ממולאות - נכון, אפשר גם עוגיות רגילות, אבל אז זה פחות טעים כל אחד והסוג האהוב עליו, שוקולד, וניל או עם פיצפוצים. רצוי בגדול כזה שיהיה ניתן לדחוס לפה עוגיה שלמה בכל פעם...
המומלצות האהובות עלי - אוריו

קרקרים - מלוחים, פריכים, משביעים ונוחים לאכילה. ייתרון נוסף - ניתן להוסיף מטבל לאמיצים שמוכנים לקחת סיכון על השולחן, ספא, חולצה, שלט... חומוס, גבינה, סלסה הכל הולך...
המומלצים - העגולים הקטנים (לאכילה בביס אחד) יחד עם גבינה מתובלת (אני בעד גבינה לבנה וכמון)

ספרו לנו - מה אתם אוכלים או ממליצים? (תמונות יתקבלו בברכה...)

נערך לאחרונה על ידי bozeman, 20.07 בשעה 15:08.

"Hi kids, I'm Troy McClure. You might remember me from such educational films as 'Lead Paint, Delicious but Deadly' and 'Here Comes the Metric System!'"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#2   פורסם: 20.07, 14:53

ארגז של בירה לימי הקיץ החמים רצוי:

משולשים תמיד באים טוב, אפשר עם מגוון תוספות:

שניצלים בשומשום עם קמצוץ טיפות לימון בפיתה:

נקניק טוב, רצוי רוסטביף בבאגט:

בורקסים:

המאכל הרשמי של מפגשי הפורום, רוגעלכים:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 20.07, 14:58

בהחלט נהיה פה מעניין אולי רק הפיצה בעייתית, לא? סה"כ היא שמנונית וכמובן נוזלת... לך תאכל משולש עם שלט ביד...

אגב, גם סיפורי אוכל תוך כדי משחק הולכים פה טוב

"Hi kids, I'm Troy McClure. You might remember me from such educational films as 'Lead Paint, Delicious but Deadly' and 'Here Comes the Metric System!'"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#4   פורסם: 20.07, 15:03

גם ככה לפחות חצי מהילדים פה סובלים מהשמנה וכל הספורט שהם עושים זה הזזת האצבעות על הcontroller. חלק מהם אפילו לא מסוגל לקום לקחת לעצמו לאכול וצועק כל הזמן להורים שיפטמו אותו עם זונדה בעודו עורף ראשים אונליין. אז לעודד אותם לאכול עוד???

סנדוויץ של לחם עם ריבה וממרח שוקולד זה פחמימות על פחמימות על פחמימות - רע מאוד. בגבינה צהובה יש הרבה חלבון אבל כמות השומן מבהילה יותר ממריה של דום.
דווקא סנדוויץ עם ביצה, זיתים וגבינה בולגרית הרבה יותר מוצלח. לדעתי הוא גם יותר טעים אבל זה אינדיבידואלי.
פופקורן זה שוב, פחמימות ריקות ומיותרות. עוד עם חמאה??? חמאה זה יותר שומן מגבינה צהובה ויותר מבהיל מפרדי וג'ייסון בסמטה אפלה.
עוגיות ממולאות? גם שומן מרגרינה (שלעומתו חמאה זה נופת צופים), גם פחמימות ובכלל, אוראו הן העוגיות המתוקות הכי מלוחות שאני מכיר. השאלה היחידה שנשארת פתוחה זה מה בעוגיות האלה יהרוג אותנו קודם? סכרת, לחץ דם או התקף לב.
קרקרים? זה כמו עוגיות רק עם שמן במקום מרגרינה.

קודם כל אני ממליץ לא לאכול!
במקום זה אני ממליץ לאנשים ללכת לים/בריכה, לשחק כדורסל/כדורגל/כדורעף כמה פעמים בשבוע. לרכב על אפניים או כל דבר אחר שיוציא אותם קצת מהבית ויגרום להם להזיז את הישבן.
אחרי שהם יתחילו לעשות את זה הם יוכלו לאכול קצת פירות וירקות, בשר, דגים, קצת פסטה ואיזה פרוסה שתיים ביום של לחם. אם הם עושים הרבה ספורט הם יכולים גם לאכול איזה עוגיית אוראו בודדת פעם בשבוע.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 20.07, 15:07

מה עם איזה לאפה טובה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RightInTheFace

מנהל קהילות

#6   פורסם: 20.07, 15:10

ההמלצה שלי - קערה עם סלט מתובל היטב. כפי שאתם רואים בתמונה, אין להניח את הקערה בתווך שבין המקלדת לפה.

עמוס זכות.
מנהל קהילות Vgames.
מייל - amos@vgames.co.il.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#7   פורסם: 20.07, 15:11

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
גם ככה לפחות חצי מהילדים פה סובלים מהשמנה וכל הספורט שהם עושים זה הזזת האצבעות על הcontroller. חלק מהם אפילו לא מסוגל לקום לקחת לעצמו לאכול וצועק כל הזמן להורים שיפטמו אותו עם זונדה בעודו עורף ראשים אונליין. אז לעודד אותם לאכול עוד???

סנדוויץ של לחם עם ריבה וממרח שוקולד זה פחמימות על פחמימות על פחמימות - רע מאוד. בגבינה צהובה יש הרבה חלבון אבל כמות השומן מבהילה יותר ממריה של דום.
דווקא סנדוויץ עם ביצה, זיתים וגבינה בולגרית הרבה יותר מוצלח. לדעתי הוא גם יותר טעים אבל זה אינדיבידואלי.
פופקורן זה שוב, פחמימות ריקות ומיותרות. עוד עם חמאה??? חמאה זה יותר שומן מגבינה צהובה ויותר מבהיל מפרדי וג'ייסון בסמטה אפלה.
עוגיות ממולאות? גם שומן מרגרינה (שלעומתו חמאה זה נופת צופים), גם פחמימות ובכלל, אוראו הן העוגיות המתוקות הכי מלוחות שאני מכיר. השאלה היחידה שנשארת פתוחה זה מה בעוגיות האלה יהרוג אותנו קודם? סכרת, לחץ דם או התקף לב.

במקום זה אני ממליץ לאנשים ללכת לים/בריכה, לשחק כדורסל/כדורגל/כדורעף כמה פעמים בשבוע. לרכב על אפניים או כל דבר אחר שיוציא אותם קצת מהבית ויגרום להם להזיז את הישבן.
אחרי שהם יתחילו לעשות את זה הם יוכלו לאכול קצת פירות וירקות, בשר, דגים, קצת פסטה ואיזה פרוסה שתיים ביום של לחם. אם הם עושים הרבה ספורט הם יכולים גם לאכול איזה עוגיית אוראו בודדת פעם בשבוע.
אתה חייב להרוס מסיבות תמיד, נכון?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 20.07, 15:13

אבל הוא צודק בכל מילה..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 20.07, 15:17

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל הוא צודק בכל מילה..
נכון, אבל גם סתם לשחק זה לא הכי טוב. ובכלל עדיף שכל הילדים יחזרו הביתה, ילמדו כמה שעות, יצאו לעשות ספורט (ריצה, אימונים, למה סתם לשחק כדורסל? זה פחות אפקטיבי ויותר מועד לפציעות) יחזרו, יאכלו סלט ורק את הדברים הכי מזינים ובריאים. וילכו לישון. לא צריך טלווזיה, לא צריך משחקים ושירים. אולי סיפור לפני השינה....

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של stermy

משתמש רציני

#10   פורסם: 20.07, 15:21

תאמת אני שונא לשחק ולאכול, אבל אם לאכול משהו אני לוקח ענבים או תפוח..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 20.07, 15:21

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון, אבל גם סתם לשחק זה לא הכי טוב. ובכלל עדיף שכל הילדים יחזרו הביתה, ילמדו כמה שעות, יצאו לעשות ספורט (ריצה, אימונים, למה סתם לשחק כדורסל? זה פחות אפקטיבי ויותר מועד לפציעות) יחזרו, יאכלו סלט ורק את הדברים הכי מזינים ובריאים. וילכו לישון. לא צריך טלווזיה, לא צריך משחקים ושירים. אולי סיפור לפני השינה....
בטח שצריך משחקים אבל הכוונה הייתה לא בהגזמה וכמובן לא ברמה של לאכול עם השלט ביד כי אי אפשר לעשות הפסקה לכמה דקות אלא ברמה ההגיונית ולא לגרום לזה לנתק אותך משאר הדברים אני למשל גיליתי שבמקום לעבור איזה שני שלבים במשחק אני יכול לעשות באותו זמן ריצה שהיא יותר טובה ולא שורפת סתם זמן. צריך לשחק ובידור זה תמיד טוב וכיף אבל עדין במידה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#12   פורסם: 20.07, 15:23

אוי אתם כבדים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#13   פורסם: 20.07, 15:23

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אין בעיה שאנשים ישחקו קצת ויראו קצת טלויזיה.
הבעיה שילדים כאן משחקים הרבה מאוד מאוד, וכנראה גם רואים המון טלויזיה ותוך כדי הם גם בולסים בלי בכלל לשים לב למה וכמה הם אוכלים והתוצאה:

ממש אין סיבה וצורך לחזק את סוג ההתנהגות הזה. כשאוכלים אוכלים וכשמשחקים משחקים. לא לערבב בין השניים.
וכשכבר אוכלים אז לפחות לאכול מה שצריך ולא את מה שממש לא צריך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkRay

משתמש צעיר

#14   פורסם: 20.07, 15:24

אני בעד סתם קולה זירו, משהו בתוך הדבר הזה משביע, או מסטיק עם טעם חזק (לא מנטה) כדי לא לקבל טעם רע בפה, לחגוג על קופסה של 70 מסטיקי תפוח בקופסה המצחיקה של אורביט יעשה את העבודה.
בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה שלא חייבים לאכול אלא להסתפק ב"תחליפי" אוכל כמו שתייה או לעיסת מסטיק או סוכריות מציצה כי חצי מהדברים שהזכרתם כמו פופקורן עם חמאה, פיצה ושניצלים ישמנו לכם את היידיים, מה שייגרור לשימון הגיימפאד או העכבר והמקלדת מה שיגרור להרגשה מעצבנת לאללה בידיים.

נערך לאחרונה על ידי DarkRay, 20.07 בשעה 15:27.

סילי מי... זה מה שקורה למי שהתמכר לAC ולריימן...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Red_Deaddd

משתמש רציני

#15   פורסם: 20.07, 15:29

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה חייב להרוס מסיבות תמיד, נכון?
פתחת דיון על אוכל לגיימרים, והנושא הזה של השמנת יתר היה חייב להופיע במוקדם או במאוחר.
אני, בתור גיימר רציני שכן נוהג לעשות פעילות ספורטיבית על בסיס קבוע.
אמנם הBMI שלי במצב מצוין אך בקלות אני יכול להגיד שאפשר להיכנס לקטע הזה.
יכול להיות שעומר קצת הגזים עם הקטע של "חצי מהילדים פה סובלים מהשמנה וכל הספורט שהם עושים זה הזזת האצבעות על הcontroller" אבל זו נקודה חשובה.
לכן בתגובה שלי אחלק את הגיימרים לשתי קבוצות: גיימרים כמוני שכן עושים ספורט, וגיימרים שעומר תיאר.
גיימרים כמוני בהחלט יכולים לקחת את ההמלצות של חנן ושל זומביט.
גיימרים מהסוג של עומר יקחו מה שעומר מציע.

אגב, מניסיון אוכל גיימרים נוח זה תפוצ'יפס או ביסלי עם שתייה בצד.
וכמובן גם מגבת.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 20.07, 15:31

לגבי אחוזי ההשמנה פה אין לי מושג אבל לגבי זה שזו הפעילות העיקרית שעושים ברוב המקרים זה נכון..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של G@lani

מנהל טורנירים CoD

#17   פורסם: 20.07, 15:49

זה רק דיון, תזרמו וקחו הכל בקלות ובפרפורציות הנכונות, לא צריך להתחיל פה בקמפיין של לרדת בגדול 5.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של poopdog

משתמש עצבני

#18   פורסם: 20.07, 15:52

אני כשאני משחק ובאלי משו לנשנש אני לוקח ענבים ומוציא אותם מהענף ואוכל אותם כמו פופקורן זה גם בריא מאוד וגם טעים

גם אני חושב שצריכים להוציא להורג את שחר כהן(TheRealGay)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של daniel926

משתמש רגוע

#19   פורסם: 20.07, 15:55

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה

תעשה טובה,אני פה כול הזמן ובכול זאת ההורים שלי מפחדים שאני אהייה אנורקס,ואני כול יום לשחק כדורגל עם חברים או משהוא

במקרה גם לי וגם לחברה לשעבר שלי קוראים דניאל אז זה יצא מוזר
שובי דובי זה השם
כמה עובדות על החיים
~~~~~~~~~~~~~~~
1. אף בן-אדם לא יכול לגעת בכל השינים עם הלשון
2. עכשיו אתה בודק את זה
4.עכשיו גילית שזה שקר
5. עכשיו יש לך חיוך דבילי על הפנים
5. לא שמת לב שדילגתי על 3
6. אתה חוזר לבדוק
7. לא שמת לב שדילגתי על 6
8. עבדתי עליך...
9. לא שמת לב שהיה פעמים 5
10. עכשיו תישלח את העובדות האלה לכל מי שאתה מכיר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#20   פורסם: 20.07, 15:58

o: חבורה של בורים כפריים! אסור לאכול ליד המחשב.
זה הופך את המקלדת/שלט לשמנוניים כאלה.
הכי טוב איזה כוס מים ובמקרה שרוצים משהו רציני הולכים למטבח לאכול משהו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 20.07, 16:00

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
מצד אחד אתה מטיף לבריאות, אבל מצד שני לא היתה לך בעיה לאכול פיצה במפגש האחרון שלנו?

בריאות זה דבר חשוב, אבל לפעמים זה כיף ללכת ולחטוף משהו מהיר באמצע משחק כדי להעביר את הרעב, במקום להתיישב ולאכול ארוחת שלוש מנות. אנחנו עוד לא אמריקאים שמנים שאוכלים את הארוחות שלהם מול הטלוויזיה בחמגשית - אבל אם מישהו מחפש משהו בריא יותר אז תמיד אפשר להחליף את הרוסטביף בסלמון מעושן, או את הגבינה הצהובה בצהובה לייט או בגבינה בולגרית 5%.
ההמלצה שלי לאוכל גיימרים נוטה לכיוון הטורטיה: הרבה פחות פחמימות מפיתה או דברים אחרים ככה שזה פחות כבד, ניתן לשלב עם הכל כמעט החל מסלטים ועד בשרים, טעים גם כשזה קלוי בטוסטר וגם כשזה סתם מחומם, ותופס די טוב את האוכל ככה שדברים לא יטפטפו יותר מידי על הספה או על המקלדת.

ומצטער על חוסר הכשרות חנן, אבל מחקרים מדעיים מוכיחים שהאוכל האולטימטיבי לגיימר זו פיצה עם דאבל-ציז פפרוני. מהממצאים שלנו זה שיפר את אחוזי הפגיעה של נדב בקילזון 2 ביותר מ-60%!

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#22   פורסם: 20.07, 16:05

אני לא מבין איך אף אחד עוד לא הצעי את זה- המבורגר. משביע ,מהיר,ולא שמנוני (עם לחמניה לפחות).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של stermy

משתמש רציני

#23   פורסם: 20.07, 16:08

kingdoom
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מבין איך אף אחד עוד לא הצעי את זה- המבורגר. משביע ,מהיר,ולא שמנוני (עם לחמניה לפחות).
המבורגר לא שממנוני?
-_________________-

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של s0sem1

משתמש עצבני

#24   פורסם: 20.07, 16:23

המבורגר זה שמנוני נורא, לא שילוב נורא טוב.

בכל מקרה תמיד עדיף משהו קטן או משהו בריא או לשלב - ענבים, שזיפים ואם אתם ממש רעבים אז פרוסת אבטיח

לא השילוב הכי טוב לשבת מול הטלוויזיה כמה שעות (שבהם אתם גם לא זזים ונרקבים מול הספה) וגם לקחת אוכל כבד/גאנק פוד. אם מישהו פה ממש רעב כשהוא משחק אז תעשו הפסקה, לכו לאכול ארוחה, שבו בשירותים (לבחירתחם ) ותחזרו לשחק. גם לא תהיו רעבים, גם הידים לא יהיו משומנות וגם תחזרו לשחק במיטבכם מאשר אם הייתם לוקחים אוכל לסלון והיו הורגים אותכם בזמן ניגוב הידים.

בכלל חנן, אתה תהיה מופתע מה אפשר לעשות בזמן משחק GH בלייב!
פעם שיחקתי עם שזיף ביד, דיברתי בטלפון עם חבר שלי וצעקתי "לא אמא זה בסדר! כן יש לי תחתונים לכבס" (כמובן שהחבר שמע את זה, הטלפון היה בין הראש לכתף) וגם הייתי עם אוזניה וגם גירדתי את הראש כל זה עם גיטרה מפלסטיק ביד ועוד ניצחתי! גם יצא לי לבשל בזמן משחק.

תוסיפו אותי בלייב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ניר_ניר

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 20.07, 16:38

אוף בא לי להשמין קצת כולם אומרים שאני פלאקו (שחיף בספרדית)
אז אני אוכל דברים משמינים ואני נשאר פלאקו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Red_Deaddd

משתמש רציני

#26   פורסם: 20.07, 16:44

s0sem1
ציטוט:
צפה בהודעה
בכלל חנן, אתה תהיה מופתע מה אפשר לעשות בזמן משחק GH בלייב!
פעם שיחקתי עם שזיף ביד, דיברתי בטלפון עם חבר שלי וצעקתי "לא אמא זה בסדר! כן יש לי תחתונים לכבס" (כמובן שהחבר שמע את זה, הטלפון היה בין הראש לכתף) וגם הייתי עם אוזניה וגם גירדתי את הראש כל זה עם גיטרה מפלסטיק ביד ועוד ניצחתי! גם יצא לי לבשל בזמן משחק.
הולי שיט! גורו ממורטל קומבט נרשם לפורום!!

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#27   פורסם: 20.07, 16:54

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מה הבעיה בכדורסל הוא לא כזה גורם לפציעות הוא אפקטיבי כמו ריצה והוא הרבה יותר מהנה ואם תגיד לילד לך תרוץ עכשיו 45 דקות יש פחות סיכוים שיסכים מאשר צא החוצה למגרש שחק כדורסל אם חברים זה יהיה יותר מהנה והוא גם יעשה ספורט

95% מהילדים משתינים על הדבר הכחול שבצד של האסלה כדי שיצאו מים כחולים
אם אתה גם אחד מהם הוסף את זה לחתימתך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkRay

משתמש צעיר

#28   פורסם: 20.07, 16:58

גם מוזלי זה נחמד, יוגורט, (שלבד זה מגעיל בתכלס)פרי שהוא לא אבטיח כי אבטיח יהיה מוזר, כפית או שתיים של דבש ואפשר (אבל לא חייבים) גרנולה, אוכלים את זה עם כפית מתוך קערה של קורנפלקם או משהו, גם בריא, גם משביע, גם טעים מאוד (אלא אם כן אתם הבררנים האלו שחושבים שכל מה שבריא=לא טעים, ולא מתקרבים לפירות וירקות)
gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
ההמלצה שלי לאוכל גיימרים נוטה לכיוון הטורטיה: הרבה פחות פחמימות מפיתה או דברים אחרים ככה שזה פחות כבד, ניתן לשלב עם הכל כמעט החל מסלטים ועד בשרים, טעים גם כשזה קלוי בטוסטר וגם כשזה סתם מחומם, ותופס די טוב את האוכל ככה שדברים לא יטפטפו יותר מידי על הספה או על המקלדת.
צודק ב100%

סילי מי... זה מה שקורה למי שהתמכר לAC ולריימן...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של -=BulleT=-

עילוי

#29   פורסם: 20.07, 17:05

אלוהים ישמור לאן המצב של הילדים פה הגיע.
אני יכול כמעט להתערב שכל אחד מהפורום הזה שוקל לפחות 90 קילו.
כל מה שאתם עושים זה אוכלים ומשחקים? אין לכם חברה? חבר טוב? יציאות וכאלה?
אני לא יודע מה איתכם אבל שאני משחק אני לא אוכל.. אני שותה.
ותעשו לי טובה , תזיזו ת'תחת מהספה או מהמיטה ורוצו קצת זה עושה טוב

בברכה,לוטם .
לעזרה / פניות - בהודעה פרטית.

לשעבר אדמין רמה 8 בוויגיימס 3

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של s0sem1

משתמש עצבני

#30   פורסם: 20.07, 17:06

iair95
ציטוט:
צפה בהודעה
מה הבעיה בכדורסל הוא לא כזה גורם לפציעות הוא אפקטיבי כמו ריצה והוא הרבה יותר מהנה ואם תגיד לילד לך תרוץ עכשיו 45 דקות יש פחות סיכוים שיסכים מאשר צא החוצה למגרש שחק כדורסל אם חברים זה יהיה יותר מהנה והוא גם יעשה ספורט
אומר הילד שמשתין על הדבר הכחול שליד האסלה סתם סתם
ותתקדם, היום כבר יש לנו דאק

עריכה:
-=BulleT=-
ציטוט:
צפה בהודעה
אלוהים ישמור לאן המצב של הילדים פה הגיע.
אני יכול כמעט להתערב שכל אחד מהפורום הזה שוקל לפחות 90 קילו.
כל מה שאתם עושים זה אוכלים ומשחקים? אין לכם חברה? חבר טוב? יציאות וכאלה?
אני לא יודע מה איתכם אבל שאני משחק אני לא אוכל.. אני שותה.
ותעשו לי טובה , תזיזו ת'תחת מהספה או מהמיטה ורוצו קצת זה עושה טוב
מישהו פה אמר שהוא שוקל 90 קילו? מישהו אמר שאין לו חברים או חברה? שהוא לא יוצא??
רוב האנשים שמגיבים פה הם לא מתבגרים, הם מבוגרים. חלק כבר נשואים. אני בטוח שאתה לא האדם היחיד פה עם מודעות עצמית, אבל אתה בא מעליב אנשים בפורום, שגם אתה משתתף בו. אתה אנורקס? אתה שוקל 30 קילו? אם לא, אין לך שום סיבה לבוא ולדבר ככה. אף אחד פה לא אמר אפילו אחד מהדברים שהבאת, והם בכלל לא קשורים.

בכלל אתה מסיים בטון המתנשא הזה: "תעשו לי טובה, תזיזו ת'תחת מהספה..."
למה מישהו חייב לך משהו? אם מישהו רוצה להירקב על הספה זו זכותו המלאה. אתה לא מכיר אישית כל בנאדם שמגיב כאן, אז ZIP IT!

נערך לאחרונה על ידי s0sem1, 20.07 בשעה 17:18.

תוסיפו אותי בלייב

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא