משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

אחראי פעילות Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
20.07, 16:29
|
|
חדשה | אובמה מזכיר את המילה Xbox ומיקרוסופט.. חוגגת?
בנאום של אובמה בחגיגה של ה-NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) אובמה נאם לקהל השחור וציין בין השאר בנאום שלו שארך 45 דקות שההורים צריכים להביע אחראיות על ידי "הזזת ה-Xbox הצידה והבאת הילדים לשינה בשעה סבירה".
קודם כל, העובדה שהנשיא הזכיר את המילה Xbox כמילה נרדפת ל-"משחקים" זה מראה על הפופולאריות של המותג בארה"ב, ורק על זה שהוא הזכיר את המילה אקס בוקס מיקרוסופט החליטו להגיב, ואולי לחגוג על זה?
התגובה של מיקרוסופט: "אנחנו מסכימים עם הנשיא אובמה שהגיע העת שמשפחות יגרמו לילדיהם להשתמש באמצעי בידור בצורה נכונה ובטוחה. ה-Xbox 360 היא הקונסולה היחידה עם אפשרות timer שמאפשרת להורים להגביל את זמן המשחק של הילדים, יחד עם עוד אמצעים שמאפשרים להורים להגביל את הילדים".
מה דעתכם לגבי העניין? איך צריכים הורים להגביל את הילדים? ומה אתם חושבים לגבי השימוש של נשיא ארה"ב ב-Xbox כמילה נרדפת למשחקים? מה זה אומר?
זה די מתקשר לדיון שנוצר מהאשכול שחנן פתח, אבל פה יותר מתאים לדבר על החינוך של הילדים וכמה צריך להגביל אותם בנוגע למשחקים.
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
מפגש GTA ביום שלישי 21/7 בשעה 22:00
טורניר היילו ביום חמישי 23/7 בשעה 22:00
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
20.07, 16:34
|
|
|
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
20.07, 16:46
|
|
|
יש לו גם משקפי רייבאן מדגם TB 3183
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

אחראי פעילות Xbox

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
20.07, 16:52
|
|
|
Tamirrr |
ציטוט: |
 |
|
|
אולי הוא נהיה פאנבויי של WII ומנסה לרדת על האקס בוקס איכשהו 
ואגב כל עוד הוא הזכיר את המילה ולא אמר ישירות משהו שלילי אז זה רק עושה טוב למותג פחות או יותר... |
|
|
|
|
הפרסום היחיד שהוא נתן הוא פרסום שלילי.
ה-360 פוגעת בילדים=אמא טיפשה מבינה מזה שצריך להרחיק את הילד מהמכשיר שברא השטן.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
20.07, 16:53
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
בWII הוא משחק עם הבנות שלו.
בטוח הוא חורש על גירז בלילה.
כן, הורים צריכים להגביל את הילדים שלהם בנוגע למשחק בכל קונסולה שלי.
אני כל שעתיים חייב להפסיק, לעיתים רחוקות אני ממשיך יותר מ-3 שעות רצוף (יוצא הדופן היה TFU שהיו חסרים לי בו מספר קטן של אצ'יוומנטים וכבר הייתי ברצף אז המשכתי לכיוון ה-4, פתחתי את כל האצ'יוומנטים של המשחק ויצאתי).
הוא הזכיר את הXBOX בשביל לייצג גיימניג.
זה מראה כמה XBOX חזק בארה"ב..משהו שכבר ידענו ממזמן.
|

|
|
|
|
|

אחראי פעילות Xbox

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
20.07, 17:00
|
|
|
Tamirrr |
 |
|
|
דודי זה יכול היה להיות הרבה יותר נורא, אבל זה כן עוזר שהוא מגדיר אקס בוקס כמותג מוביל במשחקים. |
|
|
|
|
כמו שתומפסון ייצג את GTA כסימולציית סקס במטרה לקדם את המשחק. נו מילא. דרך אגב, הוא לא אמר - "איזה נהדר האקסבוקס, אתם חייבים לשחק בו".
הוא אמר: "תרחיקו את הילדים שלכם מהאקסבוקס". ומנגד הוא פרסם כי הוא משחק בWII. מעניין איזה מהשתיים זכתה לתיאור חיובי מצידו. באמת קשה.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
20.07, 17:00
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הפרסום היחיד שהוא נתן הוא פרסום שלילי.
ה-360 פוגעת בילדים=אמא טיפשה מבינה מזה שצריך להרחיק את הילד מהמכשיר שברא השטן. |
|
|
|
|
אמא טיפשה מבינה מזה שצריך להרחיק את הילד מהמכשיר שברא השטן = ילד רוצה עוד יותר את המכשיר שברא השטן ויעשה להורים שלו את המוות עד שהוא יקבל אותו. קשה לקבוע עם בשורה התחתונה הפרסום הוא חיובי או שלילי. נחכה לNPD של חודש יולי 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

אחראי פעילות Xbox

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
20.07, 17:03
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אמא טיפשה מבינה מזה שצריך להרחיק את הילד מהמכשיר שברא השטן = ילד רוצה עוד יותר את המכשיר שברא השטן ויעשה להורים שלו את המוות עד שהוא יקבל אותו. קשה לקבוע עם בשורה התחתונה הפרסום הוא חיובי או שלילי. נחכה לNPD של חודש יולי  |
|
|
|
|
לאנשים מפגרים שרואים כל היום אופרה זה יהרוס דימוי אם בכלל היה אחד.
לאנשים נורמאלים זה לא יזיז. ההפך, הם לא יבחרו בו בפעם הבאה כי הוא משחק בWII. הוא חייב להיות אידיוט.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
20.07, 17:03
|
|
|
"לא משנה באיזה הקשר מזכירים אותך בעיתון העיקר שיאייתו את השם שלך נכון"... דווקא מיקרוסופט מינפו את זה יפה.
|
"Hi kids, I'm Troy McClure. You might remember me from such educational films as 'Lead Paint, Delicious but Deadly' and 'Here Comes the Metric System!'"
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
20.07, 17:13
|
|
|
אם לא ידעתם ה XBOX360 היא הקונסולה המובילה בארה"ב (אחרי הwii שלא נחשב לHC ) . הPS3 מכר רק חצי ממספר ה 360 אבל אני לא בטוח כמה אנשים שם קנו 2 + 360 בגלל שלקונסולות הראשונות שיוצרו היתה נטיה למות .
בשאר העולם היחס של 360 ל PS3 קרוב ל 1:1 .
|
|
|
|
|
|

אחראי פעילות Xbox

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
20.07, 17:18
|
|
|
Tamirrr |
 |
|
|
כן אבל השאלה היא עד כמה היא מובילה.
באותה מידה הוא יכול היה להגיד "it's time to put away the video games" במקום Xbox. |
|
|
|
|
אבל הוא לא רוצה שאנשים יעזבו את הWII  .
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
20.07, 17:26
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לאנשים מפגרים שרואים כל היום אופרה זה יהרוס דימוי אם בכלל היה אחד.
לאנשים נורמאלים זה לא יזיז. ההפך, הם לא יבחרו בו בפעם הבאה כי הוא משחק בWII. הוא חייב להיות אידיוט. |
|
|
|
|
לא ניראה לי שאנשים נורמלים בכלל בחרו בו
אלא אם כן אתה מדבר על השחורים האינטרסנטים שפשוט רצו נשיא שחור, או היהודים שרצו להיראות כחביבים שבוחרים בנשיא שכולם בוחרים.
|

PS3 Trophies
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
20.07, 17:30
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
לא ניראה לי שאנשים נורמלים בכלל בחרו בו |
|
|
|
|
שכחת שאתה מדבר על האמריקאים?
למרות שגם לישראלים לא חסר...
|
משפט זה אינו נכון
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
20.07, 17:34
|
|
|
חוץ מהעובדה שה360 פופולארית בארה"ב רוב המשחקים הפופולארים שלה הם אלימים במיוחד ולא ספורטיבים במיוחד. אני די בטוח שלרוב המוחץ של הגברים בין הגילאים 13 עד 35 יש xbox 360 בבית. PC יש לכולם אבל בגלל שיש הרבה מאוד משחקים ל360 אז לגיימרים אין הרבה ברירות.
בקיצור אובמה הוא פוליטיקאי וגם שחקן כדורסל לשעבר וחוץ מזה הוא רוצה להיות דוגמה טובה. אז הוא יעדיף לקדם את הwii ולא את ה360. הוא בכלל אמר בעבר שהוא חושב שגיימרים סתם מבזבזים את זמנם מה שעצבן הרבה גיימרים אמריקאים.
|
|
|
|
|
|

אחראי פעילות Xbox

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
20.07, 17:46
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
בקיצור אובמה הוא פוליטיקאי וגם שחקן כדורסל לשעבר וחוץ מזה הוא רוצה להיות דוגמה טובה. אז הוא יעדיף לקדם את הwii ולא את ה360. |
|
|
|
|
WTF? מה הקשר שחקן כדורסל?
וחוצמזה, אתה לא קצת סותר את עצמך? לWii אין את 2K9 והיא קיבלה פורט נחות של NBA Live 09. אם כבר הוא היה מעדיף לקדם את הקונסולות הארחות...
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
20.07, 18:11
|
|
|
תעשו לי טובה, הסיבה היחידה שהוא אמר אקס בוקס, כי זה הקונסולה האמריקאית היחידה...
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
20.07, 18:26
|
|
זה מראה עד כמה העניין שם יותר מפותח מפה,לפעמים כשאני אומר שיש לי XBOX ,שואלים אותי מה זה?
לכן אולי זה מראה מה קורה שיש יבואן ואין יבואן,למרות שמצב הרבה יותר טוב מ PS2 VS XBOX בארץ.
לגב ההגבלה אני חושב שכן צריכה להיות,אני זוכר את עצמי שיחקתי שעות במחשב וכתוצאה מכך בתקופה שעוד הייתי בתיכון הציונים ירדו,אבל מייקרוספוט עשו נכון כשמו את הטיימר ובעצם נתנו לזה תשובה.
מעניין אם הוא משחק בסתר HOUSE OF DEAD בWII 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
20.07, 18:29
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
WTF? מה הקשר שחקן כדורסל?
וחוצמזה, אתה לא קצת סותר את עצמך? לWii אין את 2K9 והיא קיבלה פורט נחות של NBA Live 09. אם כבר הוא היה מעדיף לקדם את הקונסולות הארחות... |
|
|
|
|
הTimes רשמו שהוא בכלל משחק בWii Sport, אני בטוח שהוא התכוון לתחרות הקליעה לסלים בResort החדש  .
תכלס זה מושלם לאובמה מאחר והוא כזה גבוה ושרירי, אתה יודע איך הוא מרשים את מישל עם השרירים המסוקסים שלו כשהוא מניף את הWIImot  .
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
20.07, 18:50
|
|
|
|
משפט זה אינו נכון
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
20.07, 19:14
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הTimes רשמו שהוא בכלל משחק בWii Sport, אני בטוח שהוא התכוון לתחרות הקליעה לסלים בResort החדש . |
|
|
|
|
מתי הוא הספיק לקנות? בNPD של יוני המשחק עוד לא מופיע.
אולי שגריר יפן דאג לו לאחד?
ואולי תתחיל לקרוא מיילים לשם שינוי?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
22.07, 10:13
|
|
טוב, זה מראה כמה האקסבוקס פופולרי בארה"ב. בארץ, ניסיתי להתקשר פעם לבזק בשביל לפתור איזו בעיה באינטרנט, והנציג שירות לא ידע מה זה אקסבוקס, והתעצבן עליי. רק אחרי שהסברתי לו ש"זה כמו סוני פלייסטיישן" הוא נרגע.
המצב לא יתוקן עד שמייקרוסופט ייבאו את האקסבוקס לארץ. יש לי כבר רעיון לסיסמה: "Xbox 360 - הבחירה של אובמה!" ומתחת יביאו ציטוט: "...Xbox..." -ברק אובמה.
ומי כבר ידע... 
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
22.07, 11:40
|
|
|
לא נראה לי אובמה כזה אהוד בארץ...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
22.07, 12:37
|
|
|
שדברר ראשון יזכיר איך אנשים הולכים לבית חולים בגלל תיכנון לוקה של מוצרי נינטנדו לווי
או משחקי ה-DS שמשדרים לילדים לתת מודע להתאסלם...
|
תודה ל... עצמי על החתימה המגניבה הזאת
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|