Spliner Cell. Splinter Cell Chaos Thory. Splinter Cell Duble Agent. Ghost Recon Advanced Warfighter. The Sims. The Sims 2. The Sims 3. Hitman Blood Money. Enter The Matrix. Need For Speed Pro Street. Gta San Andres. Gta Vice City. GTA III.
But I'am Love Movis And TV, More Than I Love Game's
כל הכבוד צריך לאסור את השיטה הזאת כי קודם כל זה באג,ודבר שני זה משעמם שכל הזמן אנשים משחקים רק עם נשק אחד וזה לא כיף,אבל אם אנשים ישחקו עם כל מיני נשקים שונים זה ייתן יופי ואיכות למשחק,ולא יהיה משמעם כמו שמשחקים רק עם סאוון 2- 2 .
גם זה לא נראה הגיוני שאם אתה מחליף נשק ומחזיר יהיה לך מחסנית חדשה זה פשוט באג.
לסיכום אני ממליץ לאסור תשיטה הזאת שיטת ה 2-2.
מי בדיוק המטומטם שהמציא את החוק הדפוק הזה שנים אנחנו ככה זה רק יוריד מהרמה שלכם וזה סתם מעפן אני תמיד ישחק 2-2 למי שיש בעיה יש פקודה בשם BAN שבת שלוםם וראובן תפסיק לזיין בשכל ולדבר שטויות
וואי איזה עצבים,
עכשיו כשנאסר השימוש בשיטה ילדים יורים רק בזוקה וזה מעצבן,
או שתחזירו את השיטה שלא ירו בזוקות או תורידו בזוקות.
זה מציק!
אתה בא להרוג מישהו פיתאום הוא הורג את עצמו עם בזוקה,
כמו שFro[Z]eN הנוב עשה!
אז מה הבעיה? תדווח כמו שעשית עכשיו. במידה ויהיו תלונות, נוריד גם את ה-RPG.
ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il
כולם אומרים "נוב נוב נוב" אז תבינו באמת למה אנחנו "נובים" "2-2" זה צ'יט או באג !!! דייייייייי
בדיוק הפוך..
לאן הדרדרנו??
השיטה הזאת זה כל המשחק בסאמפ כולם משתמשים בה זה סתם דפוק להעיף אותה :S
ככה לא נהיה "נובים" אלא נהיה נובים!!!
מי שקורא לך נוב זה כי הוא לא אוהב שאתה משתמש בזה או כי הוא מפסיד לך או כי הוא חושב שזה ניצול באג..
בקיצור, זה לא באג זה נקרא סאמפ!!
ככה הוא בנוי וזהו!!
לפעמים אפילו יש את ה 2-2 בסינגל כשיש לך מיומנות גבוהה בסוואן אז הוא הופך לך לשני הידיים זה סתם חשיבה מפגרת..
עכשיו נשחק ממש מעפן כולם יהיו נובים באמת ולא כאלה שרק יקראו להם נובים כי ה משחקים בשיטה שנוחה להם..
בקיצור סתם שטויות לא יודע מה אתם חושבים זאת דעתי..
OuT[L]aW
ציטוט:
מי בדיוק המטומטם שהמציא את החוק הדפוק הזה שנים אנחנו ככה זה רק יוריד מהרמה שלכם וזה סתם מעפן אני תמיד ישחק 2-2 למי שיש בעיה יש פקודה בשם BAN שבת שלוםם וראובן תפסיק לזיין בשכל ולדבר שטויות
אם המחיר יהיה גבוה לא כל אחד יוכל להרשות לעצמו לקנות תנשק הזה, יהיה אפשר להשיג אותו אבל יהיה קשה לעשות את זה
זה יותר מאתגר לדעתי..
ושההפרש בין הנשק 2-2 לאחרים יהיה משמעותי, ככה שמי שרוצה 2-2 יצטרך גם להשקיע בשביל לקבל אותו D:
לא רעיון?
איך ילדים אומרים נוב על מי שמשחק 2-2??הרי כולם משחקים 2-2 חוץ ממי שלא יודע 2-2 אז אני לדוגמה לא מכיר אחד שאומר 2-2 וחוץ מזה כולם פה שיחקו מההתחלה 2-2 אז למה לבטל??הרבה אנשים משחקים בכל מני נשקים,ואלה האנשים שלא יודעים 2-2 ואלה האנשים שאומרים נוב על 2-2 אני בעד 2-2 אבלל מאשר קריאה..
זה אומר שאין סוואן בשרת?
או שפשוט האדמינים כלהיום יהיו מוצפיםברפורטים של 2-2?..
עדיף להוריד את הרובה..כי יבואו שחקנים חדשים וזה,ובטח לא יידעו את החוק..אז עדיףלהוריד לגמרי את הרובה הזה..