הקהילה פעלה בווגימס לפני כחצי שנה בערך.
הקהילה הדהימה מאוד מבחינת סטטיסטיקות,השאירה מאחור המון קהילות מצליחות מווגימס..
בגלל שהשרת נסגר לאחר כחודש מפתיחת הקהילה כמות השחקנים ירדה בצורה משמועותית ביותר,נשארו מעט שחקנים בקהילה משהו שגרם לספאם מיותר ופירוק הקהילה,אחת הסיבות שהשרת נסגר היה בגלל באג ההרשמה ובאגים נוספים שמנעו מהמנהלים לנוח..
כרגע נמצא תיקון לכול הבאגים ואנחנו מקווים שהקהילה תחזור ואיתה גם השרת שלנו,ונחזור להפתיע בסטטיסטיקות טובות,פעילות,והכי חשוב הנאה
הבהרה לגבי שרת המשחק:
השרת לא פרוץ! פה זה לא קונטר 1.6.
השרת בנוי על התוכנה SQL.
כול הקבצים שוחררו על ידי Gunz International
שרת זה היה שרת המשחק המרכזי לגאנז שנפתח בשנת 2000
המשחק הינו משחק חינמי והיה ניתן להורדה בחינם בשנת 2006 היו סיבוכים עם מנהלי השרת וממציאי המשחק בקוראיה.
הוחלט לסגור את השרת לצמיתות
ממציאי המשחק לא רצו שהמשחק פשוט יעלם מהעולם ושפוט שיחררו את הקבצים להורדה ומדריך מדיוק לפתיחת שרת משחק משלכם.
הכול חוקי. החברה היחידה שהחליטה להשקיע ממש במשחק היא IJJI שהיום
היא מחזיקה בשרת המשחק הגדול בעולם Gunz Ijji
ישנם שרתיים מצליחים כמו שהיה לנו פה בווגימס(VGunz)
כמו GGunz שמונה כמעט 2000 שחקנים.
ZGunz-שמונה בין 1000-1500 שחקנים
מידע על המתכנתים:
אם הקהילה תחזור יש לכם,שרת המשחק לא יהיה סתם שרת משחק
אלה שרת על רמה,מתכנתים עם ידע רב בניהול ובתכנות שרת גאנז!
אביב-מתכנת ברמה גבוהה ידע בשפות בסיס ותכנות כגון JAVA HTML ++C
שגב-הבנאדם הראשון שפתח שרת גאנז מצליח בישראל שמנה מעל 4000 רשומים ו150 מחוברים בו זמנית!!
המטרה שלנו היא לפתוח לוויגיס שרת משלנו וקהילה משלנו על מנת לתת ללידים הזדמנות לשחק ביחד עם חברים ישראלים בקהילה אחת מגובשת!
כולם ישראליים,כולם חברים,כולם נהנים
מה שצריך זה פשוט להשקיע ולקבל הזדמנות לפתיחת קהילת משחק ראשונה בישראל !
הסבר על המשחק: המשחק Gunz הוא משחק רשת,שבו גרפיקה D3 חדשנית. כשתתחילו לשחק תוכלו ליבחור שער,פנים,בגד ומין. במשחק יש הרבה פעלולים ושיטות שונות,הליכה על קירות טיפוס בעזרת חרב ועוד!
קצת על המשחק: המשחק Gunzהוא משחק תלת מימדי ברשת,בו אתם יכולים ליבחור לעצמכם:
מין,שעיר,בגד,נשק ופנים.
במשחק משחקים בתוך "חדרים",כול מי שפותח חדר צריך ליפתוח לו מפה,
כלומר הוא צריך ליבחור את המקום בו הוא ישחק.
כאשר תהרגו אנשים תקבלו EXP/נקודות,ו-Bounty(הכסף של המשחק.). בעזרת הכסף תוכל ליקנות נשקים,בגדים,חרבות,רימונים ועוד!.
הסבר מעמיק על הסוגי משחק: Death Match-משחק שבו כולם הורגים את כולם.Team Death Match-משחק שבו מחולקים ל2 קבוצות(כחול ואדום),כול קבוצה צריכה להרוג את הקבוצה שנגדה.Assassion-משחק קבוצות שבו יש כמו בוס כזה של הקבוצה,הקבוצה היריבה צריכה לגלות מישהו הבוס כדי לנצח.Training-אימון,כולם על כולם אבל לא תקבלו על הריגותEXP/נק' או Bounty Gladiator-כולם על כולם אך אפשר להישתמש רק בחרב.Team Gladiator-משחק קבוצות שבו נילחמים רק בחרב.Breseker-משחק כולם על כולם,אבל תמיד יש אחד שהוא עטוףאש כחולה(תלוי איזה שרת)שנותת לו הרבה כוח. The Duel-אחד על אחד כשמישתמש מפסיד הוא צריך לחקות שיגיע תורו שוב. Team Death Match Extreame-משחק שבו יש מונה הריגות לכול קבוצה,ונגיד אם קבוצה מגיעה ל70 הריגות היא מנצחת. Quest-משחק שבו משחקים נגד מפלצות.
תרגילים שונים:
Butterfly-שיטה שבה מיתמשים בחרב בילבד,מיתמשים בשיטה זו כדאי לטפס על קירות,תקיפה ועוד. Slash Shot-בשיטה הזאת מכים וחרב ומהר מחליפים לנשק איטי,היא עוזרת גם לירות יותר מהר עם נשק איטי. Insta-בתרגיל זה אפשר לעשות Flip ליריב והוא לא יכול לעשות סלטה! עושים את התרגיל בכך שעושים Flip ואחרי זה עושה מהר Butterfly,בישביל להמשיך צריך לעשות כל 2 מכות W(בישביל להיתקדם.). Juggle-שני שחקנים קובעים מי היה הראשון שיעשה Flip וכשהיריב ירד יעשה לו Butterfly,(היריב צריך לעשות את הסלטה.). Double Butterfly-השיטה הזו מאוד דומה לButterfly רק שמוסיפים עוד סלאש אחד. Triple Butterfly-בשיטה זו צריך לעשות ארבע Butterfly+! שיטה זאת מהקשות במשחק!
דברים תכנים: הגרפיקה במשחק טובה מאוד!(יחסית למשחק רשת.),אפשר לעשות סלטות ללכת על קירות,ויש גם סאונד מעולה!(הקולות של היריות וכו'..). ביקורת אישית: אני ממש אהבתי את המשחק,כהתחלתי לשחק לא ידעתי לעשות כלום וההיתי מיואש.. פרשתי מהמשחק אך לא מחקתי אותו.דוד שלי בא אלי וראה את המשחק(הוא הכיר אותו..) אמרתי לו שאני לא מצליח לשחק,וכול הזמן אני מת.. הוא לימד אותי לשחק,עד היום אני משחק במשחק, אני משחק 4 שנים+! המשחק מהווה כיף ענק!, אני ממליץ לכול אחד לנסות!
דרישות מערכת: חלונות: Windows 98 , XP , 2000 דרישה מינימלית: P3 דרישה מומלצת: P3 או מהיר יותר זיכרון חיצוני: 60G+ מומלץ : 1G ומעלה. (הכוונה היא ל-RAM). דרישה מינימאלית : 500 Mhz דרישה מומלצת : 800 Mhz כרטיס מסך: מובנה+ .
המשחק אינו דורש דרישות גבוהות.
תמונות מהמשחק:
סרטונים:
הסרטון שלנו(VGames Gunz)
סרטון הכי מושקע לדעתי על המשחק:
התרשמתם מהמשחק? רוצים לראות עוד?
תשקיעו ותעזרו לנו לפתוח קהילה ישראת ראשונה למשחק!
אני חולה על גאנז!!!!! בבקשה תחזירו את הקהילת Gunz אבל שזה יהיה שרת פרטי יענתו! הכי טוב יאווווווווו אני חולה על זה אני משחק עכשיו בשרתים אחרים =] פליז אני מקווה אולי אני יקבל גם אדמין
שחקן ואדמין בערוץ GTA אדמין בשרת true rp moto:To boldly go where no man has gone before with out aking question ללכת לעבר הלא נודע בלי לשאול שאלות אחראי פאקשיינים בשרת true role play לשעבר לעזרה או בקשות ניתן לפנות אליי במייל: or3008@windowslive מנהל משוב ועזרה TRP
בעד!
הייתה הנהלה סוסה ביותר! אני לא מבין עד היום למה היא ניסגרה... אני מקווה שהיא תחוזר ואם היא תחוזר היא תחוזר וגדול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחהההההההההההההההההה לך שגב אח יקר שלי.
שחקן ואדמין בערוץ GTA אדמין בשרת true rp moto:To boldly go where no man has gone before with out aking question ללכת לעבר הלא נודע בלי לשאול שאלות אחראי פאקשיינים בשרת true role play לשעבר לעזרה או בקשות ניתן לפנות אליי במייל: or3008@windowslive מנהל משוב ועזרה TRP