משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
11.08, 18:28
|
|
פרסום דמות|Lasaro Ortiz
שלום לכולם,החלטתי לעשות סיפור לדמות חדשה ומעניינת.
נסתי קצת להביא משהו חדש בסיפור מקרה שעוד לא קרה,וזה קצת קשה להכין אחד ועוד שיהיה פה קצת פשע
Lasaro_Ortiz
בלינגגגגגגגגג' צלצל השעון המעורר,לאסרו התעורר והתסכל על השעון השעה הייתה 5 לפנות בוקר,המחשבה היחידה שעברה לו בראש הייתה שהוא חייב לישון לפחות עוד חמש דקות, אבל זה לא היה אפשרי.
לאסרו קם,התלבש מהר וכמו בכל בוקר בלי לאכול ובלי לשתות קפה רץ החוצה,בחוץ חיכתה לו מכונית אביו כבר ישב בפנים,פתאום שמע לאסרו "בני עלה מהר אנחנו מאחרים" והוא נכנס במהירות לרכב.
לאסרו היה רק בן 14,אבל היה צריך לעבוד כמו בן אדם בן 30 הוא חיי אם אביו ופעם השבועיים היה נוסע לגור יומיים אצל אימו,הוריו התגרשו כשלאסרו היה רק בן 7 הוא עוד לא הבין מה משמעות הדברים אבל אם השנים הבין.
כשהגיעו לעבודה השעה הייתה כבר 7 וחצי השמש זרחה, בריח היה נעים ולאסרו התחיל לעבוד,הוא התחיל לעבוד שביל אחרי שביל ולאסוף את תפוחי האדמה,אביו היה עושה את אותו דבר בצד השני וככה הם עבדו כל יום משעות הבוקר עד שעות הערב המאוחרות.
רק יום אחד בשבוע היה פנוי ללאסרו וזהו היה יום ראשון,ביום ראשון הוא לא עבד והיה יוצא לבלות אם חברים, לקרוא לזה בילוי אי אפשר היה כי היה מסוכן הימים ההם ברחבות מכסיקו.
התחביב של הפושעים באותם זמנים היה לחטוף ילדים קטינים ולבקש עליהם קופר או להעביד אותם ,בזמן שלאסרו הולך אם עוד שלוש מחבריו ומספרים סיפורים על עבודת בשבוע האחרון, צאצא לה מכונית שחורה וישנה בתחילת הרחוב,לאסרו הביט לאחור וראה שהמכונית מתקרבת ואם כל מטר שלה נפתחת לה הדלת עוד קצת ועוד קצת המראה הזה עבר ללאסרו בראש כמו סרט הוא הבין שזה יהיה כנראה אחד ממקראי החטיפה ואז הוא צרח "לברוחחחחח מהר!!!"
ארבעתם התחילו לרוץ,המכונית לא עצרה ונסעה רק מהר יותר.
הם רצו והגיעו למקום בלי מוצא,כל אחד רץ לצד אחר ונדבק לקיר אחד מהם קפץ לתוך הפח לאסרו עמד במקום ורק מחשבות עברו לו בראש,הוא לא ידע מה לעשות ומה שראה זה רק את המכונית מתקרבת עליו,המכונית עצרה הדלת כבר הייתה פתוחה מן הדלת צאצא לה יד אם מקל ואז בוםםםםם'.
לאסרו פותח את עיניו ומרגיש כאב בראש,כאב נוראי הוא מביט סביבו ורואה לבנים אדומות לאחר כמה דקות נפתחה לה הדלת לנכנס לו איש מפחיד ומבוגר והמילים הראשונות שיצוא לו מפיו היו "היום אתה עושה מה שאני אומר לך לעשות".
כך במשך 4 שנים היה לאסרו עושה את כל פקודותיו של "הזקן" כך נהגו לקרוא לו כולם,לאסרו כבר התחיל להבין שהוא נכנס לעולם אחר עולם בלי אור,בלי רגשות לאסרו כבר היה בן 19 ומה שזכר מאביו היה את ריח הבוקר בעבודה הנעימה יחסית לעבודו עכשיו ואת היומיים הנעימים שהיה מעביר אצל אימו פעם בשבועיים, חבל שאלו היו רק זכרונות.
לאסרו הבטיח לעצמו שהוא חייב לצאת מחור שהוא נמצא בו עכשיו,הבעיה הייתה שהוא לא ידע כיצד.
במשך 6 שנים הבאות לאסרו היה מתאמן פעמיים ביום,כדי להיותב כושר טוב והוא חיכה כל פעם ליום שבוא תיהיה לו הזדמנות לברוח.
הזקן כבר מת ובמקומו הגיע בנו,כולם כינו אותו "הזקן הצעיר".
אותו אחד כבר נתן כבוד ללאסרו והיה בוטח בו,כמו בבניו.
וכך יום אחד לאסרו קיבל עבודה ללכת לנמל ולהעביר שם עסקה די גדולה,שלחו את לאסרו לבד.
לאסרו הבין שזאת ההזדנותש לו ולכן ישב יומיים שלמים כדי לתכנן הכל טוב.
בבוקר של אותה עסקה הוא התעורר והרגיש את הריח שהיה מרגיש אם אביו בזמן שהיו עובדים, הוא מאוד נדהם כי לא הרגיש זאת כבר שנים ארוכות.
והינה נפתחה הדלת,קודם נכנסו שני שומרים לאחר מכן נכנס "הזקן הצעיר" ואחריו נכנסו עוד שני שומרים, לאסרו אמר,אני מקווה שתעביר את העסקה כמו שצריך אם הכל ילך כמתוכנן היום בערב אנחנו נחגוג ואתה תעבור לגור בביתי ביחד אם המשפחה שלי ותיהיה חלק מאיתנו.
לאסרו ענה "על תדאג הכל ילך כמתוכנן,אני עברתי על כל הפרטים ואין מצב שמשהו ישתבש".
לאסרו קיבל תיק די גדול, ובלי שאלות מיותרות יצא מן המקום,הוא פנה לכיוון הנמל בחגורה מאחורה היה עליו נשק, ולאחר שהתרחק מהמקום פתח את התיק קצת כדי לראות מה יש שם ונדהם,הוא ראה כסף,הרבה כסף אותו כסף שיכול לעזור לו לברוח.
לאסרו לא תכנן לקחת את הכל הוא תכנן להעביר את העסקה ואז לברוח לכן החביא בתוך התחתונים 10 אלף.
לאחר שעה הוא הגיע למקום העסקה,שם הוא העביר את הכסף ואנשים שנראו לו רוסים.
במקום הכסף הוא לא קיבל כלום הם אמרו לו "הזקן הצעיר" החזיר את החוב עכשיו אין בינינו בעיות".
הם נכנסו למכוניות שחורות אם חלונות מושחרים ונסע משם.
לאסרו בלי לחשוב פעמיים רץ לאחד הספינות הוא ראה רק שכתוב עליה "סאן פירו" הוא לא ידע לאן זה אבל זה לא עניין אותו הוא שילם על כרטיס ובקושי הספיק לעלות לספינה.
לאחר שבוע הגיע לאסרו לסאן פירו,אם הכסף שהיה לו הוא החליט למצוא עוד חברים מקסיקנים שיוכלו לעזור לו לבכל מה שקשור לעיר החדשה,ולדעת לאן ללכת.
הוא היה בן 26,היה צעיר וכל העולם עוד היה לפניו או כמו שאפשר להגיד החיים שלו התחילו מחדש,רק מי יודע לאן הוא יגע עכשיו.
ההמשך עוד יגע,לאחר שנגלה מה הוא יהיה
ואחרי כמה זמן של משחק בשרת נמשיך את הסיפור,מקווה שאהבתם ואם לא אז לא נורא 
|
שם בשרת:Max_Grodsky
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
11.08, 18:30
|
|
|
סיפור שלא שווה קריאה , חסר מלא פריטים גם כן לא הוספת בן כמה הדמות ועוד דברים חסרים
אני מציע לך לעבוד על סיפור דמות חדשה . בהצלחה .
סתם מקסי , אחלה סיפור דמות למרות שלא קראתי עדיין אני אקרא ויערוך .
פשוט רציתי להיות המגיב הראשון לסיפור שלך חח
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
11.08, 18:34
|
|
|
LionpAu |
ציטוט: |
 |
|
|
סיפור שלא שווה קריאה , חסר מלא פריטים גם כן לא הוספת בן כמה הדמות ועוד דברים חסרים
אני מציע לך לעבוד על סיפור דמות חדשה . בהצלחה .
סתם מקסי , אחלה סיפור דמות למרות שלא קראתי עדיין אני אקרא ויערוך .
פשוט רציתי להיות המגיב הראשון לסיפור שלך חח |
|
|
|
|
איזה ספאמר :O..
אגב...הסיפור משעמם...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
11.08, 18:39
|
|
|
$pitbull$ |
 |
|
|
אגב...הסיפור משעמם... |
|
|
|
|
תלמד קודם להבדיל בין ספאם לתגובה פשוטה , אפס.. 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
11.08, 18:50
|
|
|
$pitbull$ |
 |
|
|
אגב...הסיפור משעמם... |
|
|
|
|
חח דודי אוהב אותך
ופיטבול סליחה שלא עשתי אבא אלכוהוליסט אמא זונה ואני סוחר נשק מגיל 6.
ואז ניהיה מליונר וקונה את כל לוס סאנטוס
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
11.08, 19:21
|
|
|
*Max* |
 |
|
|
חח דודי אוהב אותך 
ואז ניהיה מליונר וקונה את כל לוס סאנטוס |
|
|
|
|
חחח אהבתי
אלךה סיפור אולי אפשר לשפר אותו פה ושם
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
11.08, 20:03
|
|
|
*Max* |
 |
|
|
ואז ניהיה מליונר וקונה את כל לוס סאנטוס |
|
|
|
|
באמת חבל...
בכל זאת סיפור נחמד... שוב מקסיקנים -.-
סרבר של מקסיקנים..
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
11.08, 21:46
|
|
|
חתיכת אפס תחשוב על שם אחר הוא שלי אני הבאתי את Lasaro טוס טוס לי מהעיניים חבל נתעלל בך IC
|
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של To[M]eR](../../missing-asset.html)
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
12.08, 07:08
|
|
|
holyman24 |
 |
|
|
חתיכת אפס תחשוב על שם אחר הוא שלי אני הבאתי את Lasaro טוס טוס לי מהעיניים חבל נתעלל בך IC |
|
|
|
|
חחח חמוד מי מכיר אותך בכלל?
דבר ראשון ראוים שאת הלא יודע RP בגרוש....איך תתעלל בי IC?איך תכיר אותי.
דבר שני אתה המצאתה את השם הזה?רוצה אני יביא לך רשימה שמאצתי של שמות מקסיקנים?
דבר שלישי כשתיהיה לפחות חצי מהזמן שאני בקהילה אז אני יביא לך שקל.
תפסיק לזיין קריות בבית,ולקלל כאלו אתה גבר 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
12.08, 11:23
|
|
|
סיפור מגניב מקס ממש יפה
אבל לא הוספת גיל שלך ועוד כמה דברים פיציים
|
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של To[M]eR](../../missing-asset.html)
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Role Play

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
12.08, 16:16
|
|
|
holyman24 |
 |
|
|
חתיכת אפס תחשוב על שם אחר הוא שלי אני הבאתי את Lasaro טוס טוס לי מהעיניים חבל נתעלל בך IC |
|
|
|
|
אמ.....אוקיי  .
אחלה סיפור דמות מקס 
והוא יכול להשתמש בשם  "
|
-צוות ניהול בכיר קהילת RP-
יצירת קשר:
אינטרנט: Html\Css\Java-Script עיליות: Visual Basic \ C-soon
|